En snartur i tv-kroken.

Så var det på´n igjen med nye uke, nye muligheter for hver uke er det ikke slik man sier? -ny uke-nye muligheter? 

Vel, her har det gått i ett, vi får megler hit på torsdag og nei, huset skal ikke selges bare "kjøpes" av Hans-Krisitan  og meg sammen, så da må ny takst til på huset for banken sin del- jippi!  Jeg har derfor satt igang å gjort meg ferdig med ett og ett rom slik at alt er på stell til megler kommer, det å skulle eie huset med Hans-Krisitan skal bli helt topp! Da blir ting litt mer felles og vi får muligheten til å startet på kjøkken og vaskerom/bad - ikke alt på en og samme gang så klart, men da får vi ihvertfall startet og det sammen for å skape "vårt" felles. Vi elsker huset og storkoser oss med det som er av små og store prosjekter og har nok å gjøre de neste 10 årene før vi sikkert på må starte med noe på nytt.. Vel, sånn er det vel med hus, er det ikke? 

Idag flyttet noen "gamle" og nye ting inn i nettbutikken og huset mitt og jeg bare elsker det elegante og enkle mot hverandre slik som lyktene og vasen.. 

Nydelig ikke sant? 

Mange har lurt på det nye bordet mitt, vel, ja, vi måtte ha ett litt "mindre" bord da det vi hadde ble for "mye... Og siden jeg simpelthen elsker det nye bordet fra Nomi, ble det ikke noe annet som fikk flytte inn... Fineste bordet med verdens beste pris også- 2500,- da er det lov å falle litt ekstra for noe... hihi  Finnes HER i nettbtuikken. 

Lykten finner dere HER i nettbutikken ... Passer alle stiler og best av alt, den har en KJEMPE pris !  Det samme gjelder den vakre sølvpotten, den finnes HER.. Forelsket meg veldig i den, vakker og elegant liten potte <3  Jeg synes duftsprayene til durance er så vakre at de får stå fremme, imorgen skal jeg sette et lite duftlys der også, for det lukter jo alltid SÅ godt! 

Nå får jeg fortsette med mine små prosjekter her hjemme, det er nok som må på plass til torsdagen! 

Nyt dagen så skrives vi etterpå! 

9 kommentarer

siri

05.05.2014 kl.19:06

Seriøst det lekreste hjemmet i norge!

Nina

05.05.2014 kl.19:59

Du har så utrolig mange fine bukser! Hvor er de fra?

anita

05.05.2014 kl.20:07

herregud så flott!!!

Gry

05.05.2014 kl.20:29

flotte hjemmet ditt camilla! Gratulerer som snart offesiele sambere !

Camilla

05.05.2014 kl.20:38

akkurat denn er fra bik bok =)

Samba

06.05.2014 kl.08:59

Mener å huske at det ikke er lenge siden du sa at det kom til å ta mange år før du lot noen mann kjøpe seg inn i huset ditt...Og dere har ikke vært sammen så veldig lenge - at du tør. Men når det er sagt - GRATULERER

Camilla

06.05.2014 kl.09:47

ting virker til å gå fortere her på bloggen enn hva det har gjort- nå har hans og jeg vært samboere siden oktober så det å eie huset sammen er jo ikke akkurat så velig annerledes, gir oss bare mer frihet som et par =) ting blir ikke alltid som det ser ut og når det endrer seg i positiv rettning er jeg bare kjempe lykkelig for det <3

Carina

07.05.2014 kl.12:34

Alltid en like stor inspirasjon å titte innom hos deg, du er så flink:) Det ser kjempe lekker ut! Skal du forresten selge et av bordene med stålben? Jeg er i såfall veldig interessert i å kjøpe!!:)

Lauren Coulter

08.05.2014 kl.13:10

Good Morning from America Camilla!
I read your blog everyday, and I absolutely LOVE your store and interior design tips! Is there any chance that you may have a store open here in America in the future? If so, I would be a most loyal customer :)

Skriv en ny kommentar

hits