1.mai og på arbeid!

Vel, som overskriften sier, her er jeg på jobb idag og det er jo så klart valgfritt også da! Butikken skal styles om til sommer og det krever en dag med styling og ingen forstyrrelser, derfor valgte jeg å gjøre alt idag. Nå som alt fra håndkler, brikker,putetrekk - you name it kom inn døren i går måtte jeg trå til i butikken min litt ekstra idag og det er jo også EKSTRA stas, jeg blir jo som en liten unge når jeg holder på her- klapper i hender av glede når jeg ser jeg danner et mønster, får opp varer i hyllene, vasker og får på nye putetrekk og stæsj! Det er så moro! 

Idag har jeg laget veranda og nå jobber jeg med dusjen , deretter går jobben vidre til kjøkkendelen og stuen som jeg legger opp løsnigner til. Idag brukte jeg et par timer på morgenen på å kladde opp løsningene på hvor de ulike fargene skal, hvem jeg skal blande sammen og hvordan de ulike utstillingen skal være og jeg må jo si at det blir jo mye finere enn jeg tenkte meg når jeg først fikk startet. Veien blir jo til mens jeg holder på.. 

Nås kal jeg fortsette å få ting på plass, idag føler jeg meg veldig kreativ og fikk plutselig ånden over meg så her gjeder det å stå på! 

Nyt dagen, det er 1.mai og det er nå våren runder over til sommer! 

Ha en deilig dag! 

 

5 kommentarer

mia

01.05.2014 kl.18:39

Nydelig!

Solfrid

01.05.2014 kl.23:14

Fine fine butikken din:):)

Laila Hoddevik Holdhus

02.05.2014 kl.01:42

Hei Camilla, jeg elsker bloggen din - og butikken din! Ta gjerne en tur innom min blogg ;) Jeg har like interiør-dilla som deg.

Takk for din inspirasjon søta, stå på! Du er flink!

maren

02.05.2014 kl.12:19

Butikken din er en gotteri butikk Camilla!

Camilla

02.05.2014 kl.13:03

tusen tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

hits