Siste dag i april.

God kveld alle sammen! Idag ahr det gått i høy fart hele dagen og alt som skulle ordnes har nå blitt ordnet! Hans-Krisitan og jeg har kjærstekveld idag etter noen herlige timer på Krosness hvor vi leverte ungene til svigermor og svigerfar. De var fulle av forventninger før de dro, for dette blir første gang på overnatting hos dem alene- litt små stolte og litt "nysgjerrige".... 

Siste dag i april tilbringer jeg med kjærsten min og her skal vi få besøk og spise taco! 

 

Bordet er dekket og vi skal nyte kvelden maksimalt! 

Så håper jeg ungene oppfører seg pent, hehe- de vet å få hjertet til å slå fort og være høyt og lavt! -Som unger flest på deres alder vel og merke! 

Nyt kvelden- vi skrives i mai! 

 

4 kommentarer

May

01.05.2014 kl.08:48

Søtnosa <3

Heidi

01.05.2014 kl.11:14

Fineste paret jeg vet om!

Gry

01.05.2014 kl.11:21

Jeg snakket med ei venninne som her for litt siden hadde blitt stående å prate med deg, du er unik og hun og jeg er så imponert over deg. Når hun fortalte deg navn på mennekser som vil deg vondt, samt snakket stygt om din kjære kjærste og eks mann var ditt svar så korrekt og uten nag. Jeg er imponert hvordan du ser på ting og at du til tross for denne drittkastingen klarte å si positive ting om vedkommende , jeg tror jenter flest har noe å lære av deg. Det er sant det som du sa, vi alle sier og gjør feil, men at vi må velge å legge tiden vi har fått i oss selv og våre nærmeste er virkelig sant, vi er ikke 14 år lenger som du sa og at vi må gå frem som et godt eksempel for våre barn er helt sant ! Jeg unner deg all lykke med din nye kjæreste som jeg hørte du så veldig opp til og vennskapet og alle de flotte ordene du sa om Håkon. Jeg er helt enig! Du er veldig heldig og måten du velger og gjøre gråstein om til gull!!! Fortsett slik!

marlen

05.05.2014 kl.13:09

hei! Vil du si meg hva gulvet som du har heter? Vi er i gang med å bygge et nytt hus å må snart velge hvilket gulv vi vil ha! vil iallefall ikke ha hvit, pga vi vil ha lignende den stilen du har.

Skriv en ny kommentar

hits