Snart 1.mai...

Tiden går så fort, jeg føler akkurat at vi avsluttet mars og imorgen avslutter vi april mnd.. Idag kom de nye utemøblene våre, ennå venter vi på grill og spisebordet til stolene, men mye kom jo og stas er jo det! Jeg blir alltid i hundre når jeg får ting på plass. Siden Håkon tok med seg alt av utemøbler var gleden ekstra stor når vi ihvertfall fikk nye stoler og solsenger - herremin som jeg gleder meg til varme sommerdager nå! 

På Verandaen skal det bli MANGE deilige grillmiddager! 

Og vi gleder oss til familie og venner kommer å besøker oss her i sommer! 

Vel, her i huset kom akkuratt ungene inn døra og i dette øyeblikket er de straks ferdig i baddekaret ! De er i litt i hundre idag, for imorgen skal de sove hos Hans-Kristian sine foreldre for første gang og de har ikke snakket om annet enn snorkler og dykkemasker siste timen, samt kebab og tomatsuppe.... De har nemlig fått veldig maten imorgen selv og synes det er veldig stas! Olíver er litt tøffere enn Mathilde, men hun skal liksom likevel ikke være noen "pingle" så her sjapper de om hvem som får dykket mest! Hahah..... 

Hans-Krisitan bestemte seg frivillig for å vaske vinduer idag og jeg må si- mannen imponerer stadig! 

Endelig har pioner (eller hvordan det skrives )- kommet inn i butikken igjen og jeg fikk istad plassert de i vasen, jeg vet ikke om noen vakrere blomster om sommeren! 

Nyt kvelden og slapp av, etter imorgen er det fri og 1 mai! 

 

 

6 kommentarer

Sara

29.04.2014 kl.21:51

Hvor er hagemøblene fra?

Unn Karin

29.04.2014 kl.23:11

Oj oj så myye finere det ble med de nye utemøblene, var mye mer delikat å ha det i brunt enn i hvitt. Så skikkelig ekslusivt ut.;-)

mona

30.04.2014 kl.07:29

Så utrolig fint!

Camilla

30.04.2014 kl.07:53

hei hei- de r fra villapaprika <3

Malin

30.04.2014 kl.14:21

Hei! Kjempe fin blogg du har

MonicaUE

03.05.2014 kl.13:43

Virkelig lekkert

Skriv en ny kommentar

hits