Starten på en ny mnd.

God søndagskveld alle vakre! Nå er nok en deilig helg over og jeg har masse tapt energi jeg har trengt å ta igjen. 

Det er ikke slik at jeg skal starte dette innlegget med å klage, men jeg vil bare fortelle.. Mange har sagt de har sett at "smilet" på bloggen har vært litt borte og jeg skal ærlig si at jeg har hatt en liten " down" periode. 

Siden August i fjor har det skjedd MYE i mitt liv og jeg har prøvd å dele så mye jeg har ønsket, det for det er en person til i bildet. Jeg har det veldig bra, så det har ingenting med noe slik å gjøre, men jeg har vært sliten , veldig sliten psykisk. Alt rundt meg har vokst så fort og jeg har nesten jobbet meg ihjel. Det ligger mye jobb bak butikken og jeg har nesten ikke hatt tid til å sette meg ned å slappe av. Når ting vokser så fort som det, det har gjort for oss krever det mye hard jobb og til tider har det vært så mye jobb at jeg har jobber 10-14 timer i døgnet før jeg har koblet av. Enten går ting for fort og hvis det "legger seg på rettlinjen og sabiliserer seg litt har man 100 nye ting man må jobbe opp og få frem. Psykisk har jeg nesten gått på veggen, for selv om jeg elsker jobben og alt den bringer med seg har jeg ikke klart å sette meg ned å nyte, føle på det og brukt en fridag til å ta fri... Presset etter å måtte yte mer hele tiden er der og jeg blir gal selv om jeg ikke får muligheten til å være kreativ. Men så er det jo slik at det å ta seg et pust i bakken egentlig er sunt.. Jeg er nok ikke alene om nettopp dette, men når det skjer en og man møter hinder i form av seg selv blir det tungt å komme seg på beina igjen selv om man hver dag reiser seg.  Jeg har måttet snu opp ned på livet mitt, jeg har blitt alene og ikke alene, jeg har måttet ta tøffe valg, kjedlige valg, svelget mange kameler og funnet meg i mye man ikke skal finne seg i for å få alt til å gå på skinner. Til slutt stopper man litt opp og må tenke seg om før man klarer å kaste seg ut i det igjen! 

Så nå som jeg først har klart å få samlet alt, ansatt nye mennekser i firmaet, gitt fra meg mer ansvar og endelig kan ta litt mer tak i utviklingen er jeg veldig glad dere har hatt tålmodigheten med dere. Tusen takk for at dere sender hyggelige meldinger, liker bilder, følger med og handler, jeg er dere evig takknemlig! Så fra og med nå har jeg endelig noe som heter tid og den tiden skal jeg bruke på det jeg mener er rett og som jeg vet vil bli veldig bra! 

Etter en deilig dag,natt og morgen på torpet er jeg klar for ny uke, så nyt de siste timene denne søndagen før morgendagen griper tak i dere! 

Nyt kvelden my sweeties! 

 

14 kommentarer

Toril

30.03.2014 kl.21:35

Der så det avslappende og koselig ut. Enkel og innbydende oppdekking, håper du fikk ei fin og rolig helg med dine kjære. Ja, det trengs iblant. Lykke til med vårmåneden.
Toril

Mona

30.03.2014 kl.22:40

Kanskje du skulle roe ned med styringa av hjemmet ditt hele tiden?
Tenker nok det hadde hjulpet både for deg og barna dine :)

Gry

30.03.2014 kl.22:42

Det er stor forskjell på å jobbe psykisk mye med en jobb og det å male veggene i huset sitt. Synes også det er stygt å dra inn at barna hadde fått det bedre, seriøst!? Selv om Camilla er sliten fordi hun jobber mye betyr ikke det at barna blir kastet rundt i oppussing og mas vel? Er du selvstending næringsdrivende? For da hadde du kanskje vist forskjellen på å koble ut og det å være sliten for å male eller pusse opp?

Camilla

30.03.2014 kl.22:58

Er nok ikke det som skjer hjemme som sliter på meg,heller det som ligger psykisk med jobb g ansvar.Barna har det helt topp slik vi har det =)

Mona

30.03.2014 kl.23:18

Sa ikke noe om at barna ville fått det bedre. Men kanskje det hadde hjulpet å ta det litt roligere i heimen med ommøblering hele tiden en stund til ting roa seg ned på jobbfronten. Virker jo som det er full stress hele tiden og sånt merker jo barna og. Skjønner at det er gøy å fikse og ordne. Synes det er veldig gøy selv jeg :)
Men ommøblerer bare to ganger i året og bytter ut litt småting av og til. Er jo koselig å ha det likt en liten stund ihvertfall ;)
Du er flink med interiør,men det må da være fryktelig masete og hele tiden forandre istedet for å kose seg å nyte hjemmet sitt en stund før en forandrer igjen? Ungene må vel bli stressa av disse forandringene hele tiden også? Nytt hele tida... Men godt vi er forskjellige :)

Torunn

31.03.2014 kl.08:05

Hei Camilla, jeg synes du er flink jeg. Og det å bygge opp og drive sitt eget selskap er krevende; det er et stort ansvar og mye er avhengig av deg. Så husk nå det da: vær stolt og ikke selvkritisk. Det er bare de som sitter helt stille som aldri gjør feil.

Når det er sagt, ville jeg bedt deg reflektere over 3 ting dersom jeg var din coach:
- prioritering. Hvordan prioriterer du, og hvordan ivaretar du deg selv når du gjør prioriteringer?
- kontrollbehov. Hva kan du overlate til andre, og hvordan må du utøve lederrollen din når andre får mer ansvar?
- hva gir deg energi. Tenk over hva som gir og hva som tar energi. La andre gjøre mer av det som tapper deg for energi/søk støtte. Gjør mer av det som gir deg energi.

Jeg kunne gjerne sagt at du behøver vel ikke pusse opp huset ditt hele tiden, men dersom det fyller deg med energi skal du fortsette med det - vel..dersom det også er riktig for samboeren din.

Lykke til! (Og ikke svar her men tenk for deg selv)

Irene

31.03.2014 kl.11:42

Det er viktig og slappe av Camilla :)
Men jeg skjønner godt at det ikke er bare bare, men jeg syns du er sikkelig flink og jobber hardt :)
Men prøv og husk fremover at du må ta bedre vare på deg selv :)

Grete

31.03.2014 kl.12:26

Dette bør alle ta til etteretning

Happy April :)

Linda B

31.03.2014 kl.13:30

Synes at du er så kjempe flink! Er så imponert av alt det du har gjort. Forstår at det har vært mye for deg i det siste og du er ei tøff jente! Og en annen ting jeg har lyst å si er at jeg er så overrasket for da jeg handlet ting hos deg på lørdag, jeg som hører dårlig og du er ikke redd til å prøve å si noe til meg. Og du er til og med flink til å snakke tydelig! Det er ikke mange som er flink med det. Og ikke minst jeg elsker butikken din og du har norges nydeligste hjem!

Ta vare på deg selv også, Camilla :)

Mette k

31.03.2014 kl.14:29

Tommelen opp for deg camilla??????????.

Edyta

31.03.2014 kl.19:46

carpe diem, for seg selv Camilla
du trenger å tenke på deg selv,
Jeg beundrer og holder fingrene krysset :)
(Jeg beklager for språklige feil, men google translator)

Lene

31.03.2014 kl.21:02

Jeg fikk ikke med meg hvor de bildene over var fra jeg.. Torpet..hørtes svensk ut.. har dere et Torp i Sverige? Veldig koselig :-)

Camilla

01.04.2014 kl.14:12

Hei hei =) Det stemmer at vi har familietorp i Sverige - drømmeplassen <3

Lene

04.04.2014 kl.19:14

Hørtes aldeles nydelig ut, deilig å ha et sted å koble av å bare nyte <3

Skriv en ny kommentar

hits