Tegn til vår..

Nå er våren virkelig her, denne helgen er det meldt knallbra vær og solen skinner fra skyfri himmel! Jeg gleder meg bare mer og mer til sommeren kommer og utesesongen kan starte for fult igjen! Nye hagemøbler skal på plass, ny grill,solsenger -huset skal få ny kledning, lekestuen til Mathilde skal shines opp , plattingen nede skal beises hvit, det skal snekres hus til søppel og papp dunk +++ Planene for huset er som kjent mange og iår skal mange gjennomføres! 

Dørene fra Fjellstad ble finere enn forventet - herlighet jeg er i *dør-lykke-rus!* hihi... Dørene kostet litt, men nå er det verdt hver enste krone,for de er endelig på plass! Hele huset sin "fasade" ble løftet, nå står bare søknaden om tak over ingangspartiet på kommunen, jeg håper det går i boks altså... Vel, jeg elsker huset mitt uansett og for hver ting jeg får gjort blir jeg mer og mer fornøyd! Med et hus på nesten 200 kvm krever det jo litt tid alt som skal gjøres, men hvem bryr seg om det når man bare koser seg med det(?)

Idag har litt lyng fått komme på plass i urnene, jeg har raket i hagen, vasket litt vinduer og fått gjort litt jobb ute. Gleden for å kose seg ute i dette deilige været var stor, for hva er ikke bedre enn å ha mulgihet til å nyte vært på sitt beste!

Endelig tegn til vår!

Vegglampene og lykten er fra Villapaprika og finnes HER og HER. 

Muren mellom trappe-trinna og husmuren skal males, men vi har blitt anbefalt å vente med dette på et par -tre uker ennå... Ennå noe å "glede" seg til!  

Også venter vi på godkjenning på car-port *håpe*håpe* .... 

Har dere fått startet ute ennå (?) ......   

Siden vi bor nærme vannet og er kjent for våre flotte skjærgårder her i Fredrikstad har jeg valgt å holde huset i en "sørlandsstil" i farger. Kledningen blir brei, med smale bord over, når den kommer opp, det fordi huset er "firkantet" og da ønsker jeg at kledningen skal være litt "løftende" for huset. Jeg bruker mye grått og hvitt ellers for å holde det litt "skjærgårds" -aktig og så langt føler jeg det passer huset aller best også...  

Nå får jeg komme meg til byen og butikken min, nyt dagen! 

 

6 kommentarer

Johanne

29.03.2014 kl.08:41

Du har altså et såååååå utrolig vakkert hjem Camilla!!

Kari

29.03.2014 kl.08:55

Jeg bare sitter å forguder og gleder meg til å se ditt ferid resultat!

Lena emilie

29.03.2014 kl.08:56

for et hjem du har!!!!

Heidi

29.03.2014 kl.10:15

Ditt hjem er en drøm!

Gry

29.03.2014 kl.10:18

Vakkert , rett og slett vakkert!

ANDRINE

18.05.2014 kl.19:54

Hei:-) hvilken farge er det på huset? helt hvitt?

Skriv en ny kommentar

hits