Jeg skårer ikke full pott!

God morgen - eller formiddag! (?) Herreminhatt her har det gått unna på morgenen idag! Ungene har latt det gå en "smule" varmt her hjemme og jeg har flydd opp og ned trappene som en robot!  Huset skal idag SKURES! Jeg skammer meg , for her ser det grusomt ut og alt ligger bare å flyter.... Klokken går ekstremt fort når man har mye å gjøre, hva med at den kunne stoppe litt(?) ... Hadde vært greit å satt alt rundt på pause slik at jeg rakk over det jeg må! Uansett, ejg skårer ikke full pott og vil nok aldri gjøre det heller, men her må ting tas tak i flør det flytter ut av seg selv! Til mandagen settes nye ytterdører på plass- gjett om jeg gleder meg! Og kledningen på huset skal av og ny skal på- hoho.... Til sommeren har jeg forhåpentligvis kritt hvitt hus! * ihope* 

Etter lek,frokost og en furten bærte jente måtte hun må få alle ut i bilen og levert på skole og barnehage! Siste dagen i uken hvor alt må gjørs- noen som kjenner seg igjen? 

7 kommentarer

Lene Johannesen

21.03.2014 kl.11:07

Noen ganger skulle døgnet ha hatt minst 30 timer! ;-)

Christina

21.03.2014 kl.11:29

Ha en nydelig helg Camilla:). Jeg var i butikken din på bursdagen din, var så kjedelig du ikke var der etter 2 timer kjøring, men skjønner jo det! Du hadde jo bursdag:))!!

Også lurte jeg på: når du vasker med durance, trenger du kun durance da? Eller bruker du noe nautralt itilegg:)?

Og igjen(unnskyld maset), om du skal selge den stolen uten armer, kan du være så snill å husk at jeg veldig gjerne kjøper den da:)?

Mette k

21.03.2014 kl.12:44

Kjenner meg igjen her ja

Irene

21.03.2014 kl.22:01

Jeg håper du får en aldeles nydelig helg og koser deg :)

Christina

22.03.2014 kl.13:18

Hei Camilla :) Jeg synes du er en hardt arbeidende mor. Du er inspirerende og flink! Jeg lurer veldig på hvor jeg får kjøpt den runde taklampa i stoff som henger over stue borde ditt?? Ha en fin lørdag :)

Rannveig

24.03.2014 kl.08:18

Kjenner meg veldig igjen i det hektiske morgenstresset. Det skal ikke så mye til før en kommer litt skeivt ut med trøtte barn og travle voksne. Får litt vondt av jenta di egentlig. Synes hun det er greit at du kaller henne "furten bærte jente" på bloggen og tar bilde av henne mens hun tørker tårene? Ikke vondt ment, men tenker at vi noen ganger utleverer barna våre litt for mye på nett.

Camilla

24.03.2014 kl.14:56

hun tørker ikke tårer , hun klør seg i øyet og steller seg på håret.. Hun utlevers svært lite her inne, det samme gjelder Olíver, så det jeg viser har de ikke noe problemer med, de er jo bare søte og de vet kalle navenene sine veldig gidt og alt er ikke vodnt ment =)

Skriv en ny kommentar

hits