En liten Anbefaling...

Hei og hopp alle sammen! 

Idag tenkte jeg å komme med en liten anbefaling på noen av durance sine produkter, de har jeg sett det har kommet en del spørsmål på den siste tiden så derfor tenkte jeg- fyr løs! 

Durance har mange ulike produkter, duftlus, vaskemiddel, husvask, kroppsvask , kremer, såper etc.  Og jeg har de siste 2 årene brukt disse produktene mer enn annet. skylle og vaskemiddelet til Durance er helt fantastisk, tøyet lukter friskt og rent naturlig, jeg benytter meg kun av en kork av hver og det holder mer enn nok, dra produktet er "drøyt" (en kvart kork mer på 7 kg vask) . Durance har utviklet en vaskeserie for tekstiler basert på tradisjonelle opskrifter fra Provence. Produktnene er miljøvennlige og inneholder mer enn 90% naturlige ingredienser og er 90% biologisk nedbrytbare. Mathilde har siden hun ble født slitt med eksem, dette er det eneste vaskemiddelet jeg har kunnet bytte på i ulike lukter uten at hun har reagert en eneste gang. Det deilige med vaskemiddelet er at når maskinen står å går og klærene henges opp lukter det rent og friskt i hele huset, dette har jo gjort meg litt ekstra bortskjemt. den "rene" naturilige duften gjør at det meste andre virker kunstig. Produktet er rett og slett FANTASTISK! 

Finner HER  i nettbutikken. 

Så var det denne husvasken ;Husvask kan brukes i alle husets rom. Bruk ca. 1,5 cl i en bøtte vann. For ekstra vanskelige flekker ta konsentrert husvask på en klut og påfør direkte på flekkene. Husvask fra Durance etterlater en fantastisk duft i hele huset. 750ml med pumpe. Jeg lover dere, idé dere begynner med denne serien går dere ikke tilbake til "vanlig" grønnsåpe på lik linje igjen.. Vasker du huset med denne og gjerne også lufter vil du få en så fantastisk duft i hjemmet at du gleder deg til neste gang du skal vaske hjemmet ditt igjen!  Jeg må jo si at jeg ELSKER den følelsen! hihi... 

Finnes HER i nettbuikken. 

 

Utover dette anbefaler jeg de deilige duftlysene,putesprayene og hussprayene i samme serie, du kan ikke ta feil, det er en ting som er sikkert når det kommer til Durance! 

La deg forføres av deilige lukter og produkter.

6 kommentarer

christina

18.03.2014 kl.16:12

Tar du en krok av hver itilegg til noe annet vaskemiddel, eller kun dette? En kork der det skal være vaskemiddel og en der det skal være skyldemiddel ? :)

Beate

18.03.2014 kl.20:15

Hei, hvor er det nydelige konsollbordet med børstet stål ben fra? Pris?

Irene

18.03.2014 kl.22:42

Jeg elsker durance etter jeg første gang kjøpte duftlys hos deg i butikken :)
Neste er at jeg skal prøve tøymykner og det som kan prøves til vaskemaskin også blir det nok såoe etter hvert :)

Kine S.H.

19.03.2014 kl.07:08

Jeg var på Villa Paprika for en stund siden og kjøpte oppvaskmiddelet fra Durance....stiv pris, men til og med gubben synes det var verdt det etter noen dager. Blir nok ikke Zalo neste gang, nei.
Jeg tvilte sterkt på det som du skrev, Camilla om at det var så innmari drøyt - men det er sant! Det er en sann nytelse å vaske opp med Durance - ser pent ut på benken også uten den dømrade grønne zalo-flaska :)
Det er ingen tvil om at jeg snart kommer innom for å prøve både husvask, tøyvask og tøymykner. Vi ses!

Ida

19.03.2014 kl.14:05

Bestilt både vaskemiddel og husvask :D

Katrine

22.03.2014 kl.12:35

Inneholder disse produktene parfyme? Jeg er allergisk, så veldig kjipt å kjøpe de hvis jeg får eksem av de:-/,

Skriv en ny kommentar

hits