Da har vi startet!

 

Da er vi skikkelig igang! JIPPI! Vi må ta et og et rom, men nå har vi startet på oppussingen og vegger,lister og tak skal få seg et 4.strøk, da 3 strøk tydligvis ikke holder, trappen skal startes på og vi har noen nye møbler ventet inn dørene .Imorgen skal jeg røske frem det som er av vaskefiller og skurekremer! Her må og skal det bli rent før "moroa" skal begynne! 

Til mandagen neste uke kommer nye ytterdører osv opp og da er det stas at ting på innsiden er som jeg vil også, ihvertfall deler! Vi skal ta et og et rom slik at vi ikke må "stresse" med noe, men det ene drar alltid med seg det andre så det kan bli nokså spennende å så hvor grått og stygt det kan virke når vi først starter! Ettersom jeg tenner masse lys er veggene fort nok grå så det ser jo ikke ut som jeg har vasket noe noen gang før. haha... Vel, deilig skal det bli for jeg vil bare ha alt helt lyst, mindre møbler og generelt mer luftig ! Våren gir meg alltid blod på tann...  

Det er nok mange som rister på hodet og tenker "igjen" når de ser hva jeg skriver, men sannheten er at vi har aldri blitt ferdig, det er så lett når man først har fått på plass ting å overse de uferdige stedene. Jeg tenker nok de fleste har det litt slik, men jeg er lei av å bruke så mye tid på å "irritere" meg over det som ikke er ferdig at jeg rett og slett bare kaster meg ut i det nå en gang for alle!  

Nå skal jeg fortsette å rydde vei, så snakkes vi igjen imorgen! Nyt kvelden! 

 

8 kommentarer

Mette k

17.03.2014 kl.22:21

Det ser jammen meg kjekt ut

Benita

17.03.2014 kl.22:44

Blir spennende å se hvordan det blir! Gøy med oppussing :)

Anita

18.03.2014 kl.06:05

Blir spennende å følge med fremover, ønsker dere masse lykke til :)

Linn

18.03.2014 kl.07:23

Ingen så har noe med at du styrer mye, e vel hellst de som kje gidde sjøl så legg ijenn "klagekomentara" stå på :) glede meg t å se, å elske at du no vil ha det mer luftig :) ha en strålende dag :)

m

18.03.2014 kl.08:20

Spennende :) Kan du lage et innlegg om trappen..Hvordan den ser ut og hva dere skal gjøre med den? Har selv hvitmalt trapp og den er et mareritt å holde ren og pen..Vurderer også å skifte rekkverket..Da det er malt i hel ;);)

Line Marie

18.03.2014 kl.10:41

Du skal bare holde på til du blir fornøyd :) :)
For meg er også hjemmet d jeg elsker å holde på med og som tiden går får man nye ideer og meninger så da er d bare å male og få inn nye ting hihi jeg elsker å følge med på alt du gjør. Lykke til videre
Mvh
Line Marie

Malin

18.03.2014 kl.13:41

Gleder meg til å se det endelige resultatet!

Irene

18.03.2014 kl.14:54

Så herlig at oppussingen er i gang :)
Jeg gleder meg virkelig til å se resultatene og er veldig spent :)
Men det blir nok knall for du er jo så flink så :D

Skriv en ny kommentar

hits