My house!

Før og etter resultatet i dette huset er veldig tydlig. Alle rom har blitt pusse opp, noen mer enn andre, men alt i alt- huset har fått seg et KRAFTIG og NØDVELDIG løft! Denne mndén kommer nye dører på plass i huset og i år skal vi brette opp armene på både kjøkken og uteplassen! Det å pusse opp et hus er veldig dyrt, så ting må bli tatt litt etter litt etter lommeboken. 

Idag kommer enda mer av "før og etter " -bilder, etter mange av deres ønsker! Det er nok mange som pusser opp hjem, kjøper oppussingobjekt eller bygger hus - alle har vi ideer på hvordan vårt hjem skal se ut.. Jeg for min del var bestemt på mitt, huset skal og skulle holdes i husets sjarm, altså ting skal passe til huset og innredes ettersom hvordan vi lever i hjemmet.  Jeg har innredet hjemmet i en Hampton preget cottage stil som gjennspeiler meg,oss, min stil og meg... Jeg har aldri brydd meg så veldig om hva naboen nødvendigvis synes er så pent eller ikke, jeg er mer opptatt av å holde mitt hjem etter min stil! Styling og innredning av et hjem har også veldig mye med person, alder osv og gjøre. Alle kan ikke like alt like godt, hus og hjem er min hobby, livsgnist og "greie" ... Og resultatet er 100 % vår stil! 

Veien blir til mens man går..... 

Og et hjem skal til syvende og sit være hjemmekoselig! Jeg har aldri likt farger, kun duse toner i ulike kontraster og fassonger. Heller få "store" ting enn mange små, ting SKAL være monotont og holdes i kalde duse toner som gjør at jeg slapper av. 

Før så stuen slik ut; 

 

Og etter ; 

 

Kjøkkenet så slik ut før; 

Og etter: 

Gangen nede før; 

 

Og etter; 

-Litt har skjedd siden 2012 her, og på under 2 år har vi gjort MYE! Nå gleder jeg meg bare til resten! 

 

 

 

 

12 kommentarer

Mette k

14.03.2014 kl.14:30

For en forskjell

Linda

14.03.2014 kl.17:40

Hei, prøver igjen jeg :) Hvor har du kjøpt lampene du har på nattbordene dine :) Finner jeg de i netbutikken din ? :)

MyHomeIsMyCastle

14.03.2014 kl.19:03

Helt vannvittig lekkert, delikat, stilig og vakkert !!!!
Har sagt det før, jeg elsker stilen din <3
For en foranding, skulle ikke tro det var det samme huset :)

Klem,Kari

Toril

14.03.2014 kl.19:33

Veldig artig å se forskjellen på rommene, ja sånn var husene på 70-80-tallet. Her hos oss var alle vegger grønne og med storblomstrete tapet--nå går alt i gråtoner og blått. Jeg holder meg til den kalde skalaen, da jeg er typisk vinter. Du Har virkelig fått det koselig og lekkert og er veldig spent på å følge med videre, gleder meg like mye som deg til kjøkkenet kommer. Vi skal også gjøre noe med trappa, så jeg er spent å se hva dere gjør. Liker bloggen din veldig godt, det er like spennende hver gang jeg ser innom.
Toril

Jeanette

14.03.2014 kl.20:33

Du har et utrolig flott hjem :) Hvordan pusset dere opp trappen? Har en gammel furutrapp jeg gjerne skulle gjort noe med, men ser for meg at det er litt av en jobb å få det pent.

Tone

14.03.2014 kl.20:38

Hei! Flott blogg du har, artig å følge :). Kan jeg spørre deg om hvor det runde teppe du har på kjøkkenet er kjøpt?

Elin

14.03.2014 kl.21:50

Elsker stilen din :)

PS; likte ordet "nødveldig", veldig nødvendig forandring liksom :p

Edyta

15.03.2014 kl.07:32

flott interiør
vakker endring :)

Linn

15.03.2014 kl.16:18

Hei! :) Blir helt lamslått over hvor fint dere har fått det :) Kjempemissunnelig! Jeg bare lurer på hva golvet dere har heter å hvor en får kjøpt det, da jeg ønsker å legge slikt gulv selv. Blir kjempeglad for svar! :D

Gina

16.03.2014 kl.12:26

Hjemmet ditt har virkelig gjennomgått en enorm forandring. Det er jo nesten ikke til å kjenne igjen! Jeg lurer samtidig på om du kunne legge ut noen bilder av hjemmet som ikke er fargekorrigerte. Det ser ut som du har lagt et filter over bildene, men jeg lurer også på hvordan det ser ut uten filter. Tipper det er like flott da.

Christina

16.03.2014 kl.13:53

Hei:). Den stolen du har nede i gangen, leter og leter!! Er det en stol du skal selge? Også lurte jeg på det runde teppet på kjøkkenet, er det noe du kan skaffe? Og hva kostet det:)?

Supert fint!! Håper du har kost deg i helgen:)

Tina

30.05.2014 kl.18:02

Wow!! For en FORANDRING!! Dere har det utroliglekkert, og jeg bare elsker stilen din! Morro å se hvor "lite" som skal til for å forandre til et hjem.. Dette kan du!! Ha en flott helg :)

Skriv en ny kommentar

hits