Sa du vår?

Idag våknet vi opp til plaskregn og grå himmel, så åpnet den seg og himmlen ble blå og solen tittet frem! Gjett hva jeg oppdaget når den skinte igjennom vinduet mitt? Joda, møkkete vinduer! Det slår aldri feil at de er møkkete på disse tider av året, spesielt etter en stormfull høst og vinter! Likevel.. Våren er fantastisk og idag fikk jeg på plass alle de deilige nyhetene fra Villaparika ! Jeg tror det er år og  dag siden jeg koset meg så mye med styling sist! Jeg har alltid koset meg med styling, missforstå meg rett, men idag var det ekstra kos! 

Nytt lekkert alu fat! Ingen bombe at det står på salongbordet. hihi Finnes HER.

Den lekre nye klokken finnes HER.. Har dere sett da, blir jo bare finere og finere ting å få tak i der ute! 

Lekker linstol finnes HER

Nå skal jeg straks pakke bagen min. Imorgen setter vi snuten mot Kr.sand for innkjøp og kos med vår kjære levrandør! Det er alltid kjempe stas å bli invitert, spesielt når vi koser oss sånn på tur som vi gjør! Det å reise på tur er noe jeg og Nina er best på, vi vet å kose oss altså.. Funnet stam steder for stoppeplasser på veien også- haha.. 

Vel, uansett, nå skal jeg kose meg litt i sofakroken .. Nyt Mandagen og kos dere! 

 

11 kommentarer

Jeanette

10.03.2014 kl.21:19

Så bra å høre at du har kost deg ordentlig med styling =) Sånne dager er kos <3 Hjemmet ditt er nyyydelig vakkert! Koser meg ordentlig mye med innleggene dine =) elsker å se bilder fra hjemmet ditt =) Blir så inspirert.. Kan sitte å se på bildene dine hele evigheten =) Nå er det mulig jeg er litt slow.. men den blomsten på bordet er den ekte eller falsk? Trodde det var uekte du hadde fått inn i butikken, men så såg jeg nå at det var vann i vasen haha.. jaja, uansett masse god tur til kr.sand imorgen og kjør forsiktig =))

Anette

10.03.2014 kl.21:30

Såå utrolig lekkert! Du er så flink:) Leser bloggen din hver dag og blir så inspirert av dem flotte hjemmet ditt og butikken! Hvor har du kjøpt båndet du har rundt vasen du har på stuebordet? Kan det kjøpes i butikken din? God tur og god kveld:)

Irene

10.03.2014 kl.23:02

Det var litt av noen vakre bilder :)
Så mye nydelig som kommer i nettbutikken, har lagt elsk på en del ting :)
Ellers håper jeg du får en nydelig kveld :)
Lykke til i morgen og kos deg masse på innkjøp :)

June

10.03.2014 kl.23:34

Sinnsykt fint hos deg:) hvor langt er spisebordet dit? :)

Camilla

10.03.2014 kl.23:43

tusen takk. det er 3.m =)

MyHomeIsMyCastle

11.03.2014 kl.09:04

Såååå lekkert Camilla <3
Helt nydelig..... sukk.....

Ha en riktig fin tur til byen min og kos dere masse :)
Klemmm

https://www.facebook.com/

11.03.2014 kl.09:22

It's going to be finish of mine day, however before ending I am reading this impressive post to improve my knowledge.

Toril

11.03.2014 kl.18:33

Helt skjønne bilder, du har truffet perfekt med disse spisestuestolene, de er virkelig lekre og det konsollbordet ditt er så fint. Og så er du jo så heldig at du har plass til et så stort spisestuebord, det er lekkert. Alle tingene dine er så utsøkte, og du passer på å ikke ha for mye dill-dall over alt. Du er flink og lykke til med resten av rommene, det er så inspirerende å få se.

Camilla

11.03.2014 kl.23:07

åååå, tusen takk , så hyggelig å høre <3

May

21.03.2014 kl.16:15

Hei.
Var veldig interessert i konsollbord med stålben, men finner bare med sorte ben i nettbutikken. Kommer dette? Og hva med spisebordet, selger du det?

Sandra

31.03.2014 kl.18:36

Hvor er konsollbordet fra? :)

Skriv en ny kommentar

hits