Kveldskos...

God kveld fra stugo, har dere hatt en fin dag? Jeg har brukt kvelden sammen med småtrolla mine, Mathilde har brukt over en time på å massere, kile og kose med mammaen sin, snakk om å bli bortkjemt. Hun synes jeg så så "sliten" ut så hun ville kose litt ekstra med meg, jeg kan nesten ikke forstå at jeg har så "store" barn nå. Det er så rart alt de teker ut, deler av tanker og snakker om, de har liksom så mye å dele og fortelle om dagen, at det har skjedd mye bare den sist mnd er ingen tvil. Mathilde har et språk som er fantastisk og dannet, hun begynner virkelig å gjøre seg klar for å starte på skolen og Olíver er en råtass jeg aldri har sett maken til så det er tydlig at han selv har fått skolegutt personligheten på plass.... 

Vel, nå skal jeg nyte en times tid til i sofaen med valnøtter og bær- nam nam...

Jeg har en kæll i sofan sidenav meg som sliter veldig med - mobilmania! Er det noen som har noen gode tips på hva han kan gjøre for å vende den av seg? Jeg har prøvd alt, men den gliiiir liksom frem hver gang.

Vel, tips tas imot med takk! haha...

Nyt kvelden, vi skrives! 

 

 

6 kommentarer

? Latte&Lullabies ?

04.03.2014 kl.22:46

Så herlig at barna er blitt så store ;) Husker enda at jeg så Oliver som liten på unge mødre ;)

Ilse Pirttimaa

05.03.2014 kl.10:23

Hi Camilla!

I've just discovered your beautiful blog through pinterest, but unfortunately can't understand your posts! Would it be possible to get the google translator working in your blog? I would love to read your posts! You have a beautiful home and wonderful interior decorating tips! All the best,
Ilse Pirttimaa
Finland

Irene

05.03.2014 kl.12:28

Helt utrolig at du har så store barn :)
Tiden flyr, syns lissom ikke det var lenge siden jeg fulgte deg på unge mødre :)
Når det gjelder det med mobil så vet jeg ikke hva man kan gjøre :P
Jeg er sånn her hjemme at jeg sitter mye med mobilen eller trykker på den, det er dessverre en avhengighets ting som er vanskelig å vennes fra :/
Du må bare prøve å minne han på det at du syns han bruker for mye tid på mobilen og snakke med han, si det plager deg og be han respektere det :)
Nå har heldigvis ikke kjæresten min reagert på at jeg bruker mobilen mye, men det er for å sjekke facebook eller spille candy crush :)
Men snakk med han, han som er så voksen burde jo vise deg mer respekt enn dette Camilla :)

line skylvik

05.03.2014 kl.14:29

Hei!

Jeg bare lurer på en ting.. Ønsker du deg flere barn? Mener før du har sagt at du ikke vil ha flere, men nå har du fått deg kjæreste som ikke har noen barn, og han vil jo helt sikkert ha egne barn etterhvert. Åssen stiller du deg ift. dette, vil ha fler dersom han vil ha?

Vet vi ikke har noe med dette å gjøre, jeg er bare nyskjerrig, så velger du om du vil svare eller ikke. Har 2 barn selv, og hadde ikke tenkt flere, og har tenkt at det blir vansjkelig å finne en kar som ikke vil ha barn, og som ikke har barn fra før..

Charlotte

05.03.2014 kl.15:40

Nydelig kveldskos - yummi! :-)

Jeg har prøvd alt på min mann, han sitter fast i telefonen. INGENTING hjelper - jeg trur jeg blir gal.. Jeg har prøvd masse og da mener jeg masse... Irriterende altså. Jeg har rett og slett gitt opp... Han får sitte med nesa trøkt nedi denne telefonen ... hihi.. hilsen en frustrert Charlotte :-)
Si ifra om du finner "oppskriften" på å avvenne kællen med mobilen ;) Skulle gjerne visst svaret på dette selv ;)

Skriv en ny kommentar

hits