Familie selskap ..

God mandag og endelig ny uke hvor jeg har hatt fult kjør siden jeg stod opp. 

Olíver fylte på lørdagen hele 7 år, tenk at den vakre lille gutten min nå begynner å bli veldig stor. Jeg blir bare mer og mer stolt over han for han blir smartere og smartere, flinkere og flinkere hver dag! Vel, snakk om store barn, til onsdagen skal Mathilde skrives inn på skolen, herremin, jeg har snart to skolebarn! Det er rart og veldig deilig på en og samme gang, de forstår så mye nå, er flinke, selvstendige og rolige, kan sitter timer bare å prate og vet å sette pris på ro og det å sove lenge om morran - haha.... 

Selskapet til Olíver slo jeg sammen med pappa så jeg gjorde litt ekstra stas på de ved å lage hjemmelaget koldtbord. Men, det er alltid mer jobb en jeg tror så enda godt maten gikk ned på høykant! 

Og dere - sånn midt imellom alt- ser dere de lekre nye vegglyktene mine? ååå, de er bare mine favoritter altså! De er nye og fra villapaprika, ligger i nettbutikken , knallpris på de synes jeg ! 

En vellykket minnerik dag for en stolt 7 åring! Til lørdagen er det karneval selskap med guttaboys i klassen, dere kan tenke dere han gleder seg altså! Nå skal jeg få ryddet unna litt oppvask før stumpen faller på plass forran tv skjermen hvor paradis skal bli sett =) haha... 

Nyt kvelden, vi skrives! 

 

7 kommentarer

MyHomeIsMyCastle

03.03.2014 kl.22:51

Gratulerer såå mye til skjønne Oliver <3 Kjempestas med bursdag ja :)
Maten så helt nydelig ut og de vegglysestakene var rålekre !!

Ha en fin uke :)
Klem,Kari

Mette k

03.03.2014 kl.23:01

Nydelig gutt????

gunnrandi

04.03.2014 kl.14:11

Gratulerer med dagen til Oliver. Masse god mat! Får helt vann i munnen jo :)
Vegglampene dine var kjempe fine :)

Tone

04.03.2014 kl.16:30

De vegglampene var bare rålekre! Hvor på nettbutikken din ligger de? Jeg fant de ikke, og de står øverst på ønskelisten her. :)

Malin

06.03.2014 kl.10:01

Lurer også på hvor i nettbutikken de vegglyktene er.. Trålet igjennom siden nå uten hell! :p Superflotte! Disse MÅ jeg ha, om de kommer inn igjen.

Camilla

06.03.2014 kl.23:10

De er dessvere slutsolgt =(

monica

20.03.2014 kl.22:58

Åh,de veggstakene er så flotte. Jeg har fått de på hjernen etter et besøk hos ei venninne,som hadde de. Hvor mye koster de og får du de inn igjen? Jeg har så sykt lyst på de, om de ikke er altfor dyre da ;)

Skriv en ny kommentar

hits