Før og etter..

Hei og hopp alle sammen, nå er det fult kjør på meg, jeg føler jeg har fått livet i gave på ny nå som jeg føler meg friskere enn noen gang. Kanskje det er det som er meningen med å bli syk(?) at man må sette litt mer pris på ting (?)... Vel, jeg er ihvertfall tilbake mer enn noengang , fått et skikkelig kick i baken rett og slett! 

Som de fleste lesere av denne bloggen vet fikk jeg meg litt av et oppussingsobjekt en sen septemberdag 2012. Det å flytte fra et nytt hjem som ikke hadde rundet 5 år til et som var over 34 år var en prøvelse, selv om det var en sann glede!  Så langt har dette huset kostet noen hundre tusen, så ting har jo blitt gjort her, mer enn man kanskje ser ved første øyekast.. 

Vi har nå byttet ut EL i huset, lysbrytere,dimmere,stikkontakter, økt kurser , det rørmessige er byttet ut, alle gulv er lagt nye,gulv,dør +taklister , alle dørhåndtak er skiftet ut og alle dører , dørterskler og tak har fått 4 strøk maling alle rom er malt og tapetsert  og gjort om. De rommene jeg skal ta for meg idag er soverommene og badet.. 

Før så rommet slik ut: 

Før var rommet enkelt og lite innbydende med mye furu og gule/rød toner i alt som var av vegger og lister +++ -Her startet vi med å røske ut gamle lister,gulv og deretter malte vi det som var av vegger og tak,vindusposter, kjøpte nye lister og nytt gulv. Garderoben er pax sin garderobeløsning på ikea, fargen bak sengen er malt i fargen sand ellers er rommet malt i hvit maling og lysbrytere,lamper og stikkkontakter skiftet ut. 

Vegg i vegg med oss har Mathilde soverom, hun skal i løpet av en mnd eller to ned i underetasjen med sin bror. 

Slik så det ut før; 

Dette rommet var heller ikke akkurat "sprekt" etter min stil og for enkelt for meg, veggene var grå/grønne,lister,tak og gulv var furu, noe jeg ikke er spesielt glad i. -Her gjorde vi det samme som på vårt rom. Alt av lister og gulv ble røsket ut og skiftet med nytt, her valgte vi å gå for samme gulvet som på hovedrommet for å holde en helhet mellom soverommene. langveggen ble tapetsert i en rosa tapet valgt av frøkna selv, dørhåndtak,stikkontakter og lysbrytere ble skiftet ut, veggene ble malt hvite som resten av husetlister og vindu fikk seg 3 strøk med hvit oljemaling. Her bor det en prinsesse, noe som synes og skal synes! 

Badet er det rommet som forutenom strøm osv har kostet flesk, til tross for at dette så enkelt ut til å starte med.  Dette rommet er ikke stort, men har kostet nå over 40 000 ,- å få fagmessig godkjent ( her spiller rør osv inn) 

Slik så badet ut før; 

 

Her inne var det INGENTING jeg likte, alt var totalt det motsatte av min stil. -Etter totalt utskiftning av MASSE utenom gulvfliser,deler av vegg,tak ,toalett og selve skapet og vaskekómmen har alt blitt skiftet ut.. Idag elsker jeg badet selv om det ikke er så stort. Muligheten for et stort bad i underetasjen er der og den skal vi benytte oss av i løpet av noen år. 

 

Gutterommet før;

I underetasjen finner vi gutterommet i huset, det var for  " enkelt" etter min stil og gulvet for rødt- ting var ikke etter min stil i det heletatt. -Her har vi malt alt flere strøk, tapetsert,byttet ut stikkkontakter,lysbrytere,lister og lagt vegg til vegg teppe. Romet er et mye lunere og  kosere rom nå og etter min stil.  Sjefen selv elsker rommet sitt og tilbringer MASSE tid her inne. Ettersom kurser osv er økt og skiftet ut har vi også en helt anne varme i hele huset. 

Imorgen kommer 2-3 andre før og etter rom på bloggen.. 

En ting er sikkert, man må bo seg inn, det er ihvertfall helt sikkert! 

 

 

14 kommentarer

c

02.03.2014 kl.20:34

hei camilla. er det teppegulv du har på oliver sitt rom? og vist det er det så lurer jeg på hvor du har fått tak i det pluss navn på gulvet :)

Irene

02.03.2014 kl.21:48

Så utrolig fint det har blitt :)
Kan skjønne godt at du ville pusse opp rommene, for det ville jeg også gjort om jeg var deg:)

Marit

02.03.2014 kl.22:13

Sa ikke du at du ikke kunne få flere barn for en tid tilbake, eller misforstod jeg? :/

Johanne Arnessen

02.03.2014 kl.22:37

Jeg hadde en til ca ingen mulighet for å bli gravid og har adoptert en vakker liten jente, høsten 2009 ble jeg gravid og har idag to flotte barn som jeg aldri hadde trodd jeg skulle få <3 Mirakler finnes og det har vist seg utrolig mange ganger. Jeg vil også si det at dette innelgget dreide seg i utgangspunktet om huset og ikke om en graviditet du mulig kunne hatt med tiden( som du ikke skriver at er tilfellet vil skje heller), så kanskje man heller skal se på det enn det som står i en liten bi-settnign lenger oppe i innelgget. Flott hjem, nydelig og gjennomført!

Ps; Hun skrev for et år elelr to tilbake at hun mest sannsynlig ikke kunne få flere barn og at hun hadde slått seg til ro med det og at hun priset seg lykkelig over å ha startet tidlig med barn siden hun idag sitter med en vakker gutt og jente, men hva vet vi egnetlig om tiden etterpå,det er uendlig mye man kan få hjelp til idag og kanskje ting har løst seg for Camilla.Ikke vet jeg, men vi lever som hun sier i 2014.

Wenche

02.03.2014 kl.23:42

Jeg må innrømme at det var det første jeg også tenkte på når hun velger å skrive at det vel med tiden skulle bli rommet til en ny verdensborger.
Om hun vil at innlegget kun skal handle om oppussingen av huset før og etter, hadde hun ikke trengt å skrive den bi-settningen i det heletatt.
Jeg har fulgt denne bloggen veldig lenge, og det er da ikke rart om vi som har det, lurer på dette.

Kari

03.03.2014 kl.01:03

Er fantastisk flott hjem? vet du hva Camilla, jeg synes til tider synd i deg. Ingenting av det du skriver kan leses alt må tolkes og " synses" om hele tiden. Jeg hadde blitt gal om alt jeg sa skulle tolkes til en hver tid. Har det ikke slått lesere at ting kan jo skje og om du ikke kan få fler barn, er dette virkelig Noe du må utbrodere her i detaljer? Jeg tror de fleste oppegående tenker at dette var en setning med ønske for rommet, ikke noe mer. Jeg synes nesten det bikker over til slemt å ønske detaljer når bloggen nå har blitt så " overfladisk" fra hva den var. Jeg håper du har hellet med deg og husk- man skal aldri si aldri og i dette tilfellet tror jeg du smilet bredt over å skulle ta feil? vakkert hjem og flotte bilder?

Camilla

03.03.2014 kl.01:06

Noen av dere tar alt så utrolig bokstavlig, jeg har ikke snakket om en graviditet eller noe om at jeg er gravid eller at det vil komme en ny statsborger- tiden får vise.. og tro meg på mitt ord, har mine resultater vist feil og situasjonen da skulle skje er det ikke noe jeg kommer til å være mer glad for. det skulle vært en sann glede?nyt kvelden vidre- bi settingen er heldigvis fjernet for slik den tredde i kraft var ikke i mine tanker .

Kristine

03.03.2014 kl.12:05

Skulle gjerne ha flyttet inn hos deg jeg, for det er så innmari fint og hjemmekoselig.:)
Gleder meg til å se mer, - mer vil ha mer:) Er umettelig på innlegene her og på insta, du er en stor inspirasjon!!
Takk :)
Men, jeg lurer på en ting, den konkurransen som du hadde for en stund tilbake siden, der man måtte like rooom på insta og face, hvem ble vinneren? Kan hende jeg ikke har hengt helt med...men...?
Ha en fin dag! smil fra meg

Signemor

03.03.2014 kl.17:28

Hei :) Hvilken type vegg til vegg teppe har du lagt på soverommet?

inger

03.03.2014 kl.19:59

oj,mye jobb men oj så fine rommene ble :)) ha en flott kveld videre,dere jobber og står på ser jeg!

GunnRandi

03.03.2014 kl.20:40

Hei Camilla. Har fulgt bloggen din en god stund nå å syns bloggen er kjempe flott. Elsker å se bilder av andre sine hjem, å spesielt hjemme til deg. Det er jo bare så fint. kjempe flott stil.

Heidi

03.03.2014 kl.20:54

Hei!
Har nettopp oppdaget bloggen din og ble inspirert av de fine gulvene dere har i huset deres. Da vi er i renovering av et eldre hus er vi på jakt eller laminatgulv. Har du laminatgulv i rommene eller er det parkett? Husker du navnet på gulvene? Ser du har valgt ulikt i de forskjellige rommene som var lurt.

Håper du har tid til å svare:-)

Gleder meg til å følge deg videre!

Hilsen Heidi

Daisy

28.03.2014 kl.13:32

Wow your house looks amazing. I love your style!
I was wondering where you get the baskets in the bathroom from?
They are not on your webstore.

Many thanks :)

Daisy

annab

10.04.2014 kl.22:36

Hei,
Hvilket tapet har du brukt på gutterommet?
Hilsen Anna

Skriv en ny kommentar

hits