Et helt lite år.

Idag kom vår lille baby innom butikken, vår ekte lille villapaprika baby som vi alle er så UENDELIG glad i ! I dag er hun 1 lite år og hun var pyntet opp som den prinsessen hun er <3 Tenk at vi har vært så heldige å bli kjent med henne, hun er altså så skjønn!  

Vår lille ballerina..

<3

Har dere hatt det bra idag?

Nå må jeg få samlet meg litt og slappet av, jeg fikk en inntens hodepine på jobben idag så jeg endte med å dra hjem, vet ikke hva det er men formen min er HELT elendig!!! Uansett, etterpå er det bort til min kjære mor og far på besøk, min far fyller år idag og da fortjener han en pakke og god klem!

Ny dagen, så skrives vi!  

 

5 kommentarer

Kristin

27.02.2014 kl.15:31

Hei . God bedring og for en nydelig kente .. Hvem vant gVekortet ?

Lise

27.02.2014 kl.23:52

Ønsker deg virkelig god bedring du må
ta vare på deg selv. Mange som bryr seg om
deg. Klem

Stina

28.02.2014 kl.00:59

For ei søt lita prinsesse:) Jeg vil bare si at jeg fortsetter å bli inspirert og imponert av bloggen din. Jeg er daglig innom nettbutikken for å titte innom og følger med på om varene jeg planlegger å kjøpe fortsatt er der, kan jo ikke kjøpe alt på en gang. Jeg fikk i dag mail om at en bestilling fra Dere snart er på vei. Jeg gleder meg allerede som en liten unge til å pakke opp de nye varene:) Håper du fortsetter å blogge og inspirere i lang tid framover. Hilsen en trofast leser

Irene

28.02.2014 kl.17:26

Så utrolig nydelig og skjønn prinsesse :)

Renate

01.03.2014 kl.14:22

Det lyseblå skjerfet du har på deg, er det i butikken?? :)

Skriv en ny kommentar

hits