Juhuuuuuu!!

Hallo i luken og god onsdag!  Igår gikk tidne fra meg, med en stk sliten Olíver og en stk mammadalt Mathilde, så tiden strakk ikke til annet enn  med de små småtrolla mine. Olíver har  hatt det med og skulle ligge å mase til klokken er langt over 12 om natten og igår var et resultat av en unge som måtte ta igjen det tapte... Mathilde derimot... Hun fantes ikke trøtt og vi hadde jentekveld og så på "Hele Norge baker" mens jeg satt å bet av meg negler i ren fustrasjon over og ikke skulle dytte innpå med søtsaker og godis... Vi løste det problemet og fikk oss et lite "naturligsukkersjokk" med jordbær ,blåbær og bringebær, samvittigheten er bedre da enn om vi skulle spist det brettet med melkesjokolade som ligger å skriker på meg i kjøleskapet... Eller, det er ikke helt sant for Hans-Kristian klarte å "stjele" halvparten av det brettet her om dagen når han skulle lukke med seg Olíver på trening.... -du er gjennomskuet Hans Kristian....Iknow-you know......" Vel, nok med det idag fikk jeg "rotet" meg til å få ut den lekre nye ponchoen i sort på nettbutikken. Jeg vet at SÅ mange har spurt etter den og nå er den ENDELIG på plass, pen året rundt og i FANTASTISK kvalitet. Ponchoene har jo blitt den nye "bunaden " her  i Norge. Rart, men sant. 

I love it! Finnes HER i nettbutikken 

Nå skal jeg starte med litt "omgjøring" her i butikken, ettersom varene flyr ut med en gang har jeg ikke før rukket å ordne her før jeg må gjøre om igjen! Luksus problem og veldig moro! 

Og dere, om ikke mer enn en uke nå kommer kjøkkenet - herreminhatt!! Jeg er VELDIG overgiret altså! Nytt  kjøkken liksom! hoho... Ventetiden har SÅ vært verdt det!! Nå begynner ting å falle skikkelig på plass for meg og det er SÅ deilig altså, jeg kan jo ikke si annet enn at hard jobbing alltid lønner seg!! For ikke snakke om den nye sofan, jeg har vært litt "gal" der nemlig... hihi.... Men, jeg digger det!  Huset mitt blir så fint- hihi .... *stolt* 

Uansett, nå får jeg komme meg tilbake i arbeid .- Vi skrives! 

 

6 kommentarer

linea

12.02.2014 kl.17:39

Jeg liker klesstilen din. Ikke helt sånn som alle andre:) Fin butikk og blogg også:)

Maylinn - Matlykken

12.02.2014 kl.19:25

Frukt og bær er alltid en redder her i heimen også! :-) Og smoothie ikke minst! Om jeg blir søtsugen tar jeg alltid å lager meg en mega smoothie med masse blåbær, bringebær, naturell yoghurt, litt havregryn og stevia! :-)

Irene

12.02.2014 kl.20:00

Den var helt nydelig den ponchoen :)
Skjønner godt at det har vært stor etterspørsel på den :)
Ellers må du ha en nydelig kveld Camilla :)

cathrin

12.02.2014 kl.22:58

Såå mye fint i nettbutikken! Sukk! Men har du den sorte badematten bare i butikken? Finner den ikke på nett..

MyHomeIsMyCastle

13.02.2014 kl.00:18

Såå gøy med nytt kjøkken :)
Gleder meg såå til å se !!!!

Klem,Kari

Melissa mor

13.02.2014 kl.12:36

Hei Camilla!! Fine bilder :) Du kunne ikke laget et innlegg med baderomsinspirasjon en dag vel? Evt.. skrive litt om hvor du henter inspirasjon i fra? Ha en fin dag :)

Skriv en ny kommentar

hits