Jobb...Jada, 100 prosent tilbake...

Da var ferien VIRKELIG over for meg , og da er det ikke annet enn å kaste seg rundt å begynne for fult igjen!!! Jeg trodde ikke mine egne øyne når jeg kom inn døra på jobb- finn utveien stod det skrevet med STOR skrift forran meg.... Varer og esker, trenger jeg si mer?  At Nina var fortvilet over alle pallene som kom inn døren hr på fredag kan jeg godt forstå!!!! Jeg vil nå ikke ha mer varer på en GOD stund, for nå må jeg bare få startet i en eller annen ende.... Godt for dere, for jeg har alt åpnet flere varer igjen på nettet, lagt ut det etterspurte salongbordet mitt og ikke nok med det fått startet på alle eskene for vidre å få dette ut også!!  

Som dere sikkert forstår -- her skjer det stadig saker!!!! Så , min kjære far om du leser dette - finn et større lager!!!!!  Det er ILLE viktig!!! 

Vel, vi koser oss GLØGG ihjel på jobb vi altså, så håper jeg dere gjør det samme... Vel, nå masær Nina på meg her  ->" prislister, Camilla, må jeg ha de se" ..... Trøkk  den settnigen med sikkelig Fredrikstad dialekt - den er vi god på ;) 

----Slapp av Nina, det ornær seg i Fredrikstad vettø.... Ille bra!!!!! 

Vi skrives alle mine vakre!! 

 

 

10 kommentarer

Toril

10.02.2014 kl.15:10

Oj, her var det masse å ta tak i. Fikk nettopp ei bestilling fra dere og ble så positivt overrasket. De kremfargete putene med stjerne er helt nydelige med den angorastjerna i midten. Det er ikke så godt å se på bildene, men de er helt skjønne og så forseggjorte. Tusen takk og lykke til med opp-pakking, gleder meg til å se alt det nye som kommer.
Toril

Helle

10.02.2014 kl.15:58

Hei! Bestilte rottingbrett hos dere for over to uker siden og har ikke hørt noe mer annet at den er under behandling dagen etterpå. Har også sendte dere mail, og ikke fått noe svar. Bare lurer på hvor lang tid det tar før jeg får det jeg har bestilt? :-)

Camilla

10.02.2014 kl.16:00

Hei hei=) Ring nr som står på våre nettsider, for da får du nok helt sikkert svar om du må ha svar ang. din order.. jeg tar ikke slik her inne =)

Caroline

10.02.2014 kl.17:49

Hei. Liker buksa di kjempe godt, vet du om den er i butikk enda? Hvilken str har du? Så kan jeg kanskje bestille den på nett:)

judy

10.02.2014 kl.17:51

Heisann. Dette er ikke for å klage eller kritisere. Kanskje jeg er dum eller h a det er, men jeg syntes kategoriene i nettbutikken er så rotete.
veldig mange kategorier. Det var litt vanskelig å finne fram til ting syns jeg.

Men det rottingbrettet skulle jeg også ha hatt, det minste med hanker. Er det,det som er til 499? For på bildet er det et veldig stort et uten hanker å det blir for stort til kjøkkenbenken min ;) skal ha de olje flaskene også. Så fineee :)

Elin

10.02.2014 kl.18:26

;)

Camilla

10.02.2014 kl.19:50

vi jobber med nye nettbtuikken. Vi jobber med ny nettbutikk som jeg har skrevet tydlig her inne mange ganger den siste tiden. Vi får ny nettbbutikk fortløpende, memn inn til det er jeg mer opptatt av å få ut varer så får det frem til ting er oppe å går som det skal i den nye nettbutikken være litt "rotete"

ha en nydelig kveld <3

judy

10.02.2014 kl.20:07

Ok!!!

Marthe

10.02.2014 kl.22:30

Har du solgt kontorbordet til Oliver:)? Visst ikke vil jeg gjerne kjøpe de

Irene

10.02.2014 kl.23:04

Det var litt av en jobb som ventet deg når du kom tilbake fra ferien :)
Men kan samtidig se for meg at du koser deg masse :)
Sjøl om det er ganske mye å gjøre :)

Skriv en ny kommentar

hits