Fra Rygge til London

 

Det å reise på tur MÅ jeg gjøre oftere! London er det beste stedet jeg noen gang har vært! Opplevelsen er upåklagelig og inntrykkene enorme!! Idag er det å se som står på menyen, det er jo så flott her !! Imorgen står big ben og notting Hill på menyen og jeg er som en liten unge på lille julaften - full av forventinger ! Har dere noen tips så kom med dem,jeg kan ikke få nok! vi bor på paddington , noe som var et overraskende flott sted. Dere skal se DE leilighetene- jeg blir så inspirert !

 ha en deilig fredag - vi skrives !

13 kommentarer

Martine

07.02.2014 kl.15:07

Jeg bor i London og vil anbefale dere å dra til Camden og markedet det! Utrolig kult sted, og jeg mener det er verdt å få med seg når man er i London :)

Ann-Christin Pedersen

07.02.2014 kl.15:09

Ser herlig ut! Anbefaler dere å prøve London Duck Tour - som er en morsom opplevelse. Dere kjører da først en guidet tur i buss, som senere forvandler seg til en båt og kjører på Themsen, og deretter tilbake på land som en buss. Artig og annerledes opplevelse. :-) London Eye er også et must når dere er i London, da får dere full oversikt over hele byen. Utrolig flott utsikt derfra..... Tower of London er en fin attraksjon som forteller en del om Londons historie. Madame Tussauds vokskabinett er noe "alle" må få med seg, med et besøk i kjelleren.....
Lykke til og kos dere videre i den fantastiske storbyen, London. :-)

Mette k

07.02.2014 kl.15:43

West fields shopping senter

Torunn

07.02.2014 kl.16:30

Liker meg godt i Covent Garden-området, derfra har du gåavstand til London Eye eller oppover til Picadilly Circus, Regent Street og Oxford Street (ikke gå der). God helg i London!

Maylinn

07.02.2014 kl.16:51

Covent garden er også kjempe koselig :) Der er det mase hyggelige restauranter. Og Hyde Park om man bare vil kose seg ute i en park! Om du skal shoppe så må du få med deg Primark, Topshop, Nike Town og Selfridges! Aah kjenner jeg savner London når jeg skriver dette.

Jannicke

07.02.2014 kl.18:16

Hei! Å, London <3 Jeg bodde faktisk i Paddington i fjor! Rett i den gata hotellet ditt er sikkert, Praed Street? Er hvertfall mange hoteller der. Nå bor jeg litt lengre vest, men fortsatt i London.

Hvis dere har tid, så dra til Camden Passage i Angel! Der er det kjempefint og masse vintage. I tillegg (hvis man har flaks) så er det mindre kø på The Breakfast Club (amaerikansk frokost/lunch sted) og Five Guys (utroooolig gode og UTROOOOLIG populære burgere!) i Angel enn det er i Soho og Covent Garden. Vil også anbefale Shoreditch og Brick Lane om du synes det er spennende med vintage og koselige kafeer. Om man går opp Brick Lane mot Shoreditch finnes det mange koselige kafèer, blandt annet Kahaila. Var en svensk en der og faktisk ;) Og en helt faaantastisk butikk med hjemmelaget sjokolade...........

Og hvis det er fint vær, ta dere en gåtur gjennom Regents Park og opp på Primrose Hill. NYDELIG utsikt!

Henriette

07.02.2014 kl.19:17

London er utrolig fint også er det så mye å se på der. Når man er der så hører det litt med å se på en musical. Og ikke minst en tur på Madam Tusso, det er så utrolig fint og bra laget alt sammen. Kos dere masse:)

Line Merethe

07.02.2014 kl.20:49

Stikk innom Hamleys, Primark og besøk Picadelly Cirkus. Der har de en veldig bra sportsbutikk med 6 etg :) Kos dere masse. Var der selv for 2 uker siden og planlegger ny tur nå:)

Elin

08.02.2014 kl.04:29

London = elsk. Får ikke nok av byen. Så hyggelig å høre at du digger å være der! Tipper du får sett mange typiske turist steder- verdt å få med seg det! Kanskje får dere ruslet litt i Covent Garden?! Også Kings Road for sjarmerende eksklusive butikker. Spise på en av resturantene til Jamie Oliver er supert! Det er endeløse muligheter i byen. Kos dere masse!

henriette lavik

08.02.2014 kl.09:52

Kos dere

henriette lavik

08.02.2014 kl.09:55

Dra til oxfordstreet og finn shelfridge motesenter... der liker du deg, lexington gant burberry rl mk tooms til 300 kr

Veronica

08.02.2014 kl.18:20

London er et eldorado!!! Byen har absolutt alt!!! Ta en tur innom interiørbutikken DWELL :):)

Irene

09.02.2014 kl.00:48

Kos deg masse, men det ser det ut som du allerede gjør :)

Skriv en ny kommentar

hits