Det skjer endringer...

God kveld fra stuen til alle dere! 

Nå har vi sittet å tegnet opp , satt opp lister og funnet alle oppgavene vi skal starte på her hjemme, og siden det " dyre" forutenom kjøkken innreding allerede er i boks er det mer det "enkle" som står igjen og bretter man opp armene behøver det ikke nødvendigvis å bli så dyrt heller. Vi skal gjøre det vi kan selv, så vi kommer nok til å måtte bo i kjellerstuen en liten stund.. hihi... Men , det er SÅ verdt det for dette kommer til å bli kanon bra! 

Det vi skal gjøre er følgende ; 

Vi har alt matrialene på plass til å tette trappen  ned til underetasjen, for deretter å male trappen kritthvit og legge beige teppe i den. Teppet vi benytter oss av i trappen skal vi også ha i "hallen" og gangen nede og det skal holdes på plass av sølv"stenger " i hvert trinn. Vi ønsker å legge teppe i gangen slik at det blir lunt og godt der det ikke er varmekabler. Rekkverket skal byttes, det er i dårlig stand idag så her har vi sittet å sett på "oppskrifter" på hvordan man kan gjøre dette best mulig selv. Vi ønsker å "løfte" helhets intrykket av trappen og gi den et litt mer "glamourøst" preg siden den er en del av stuen og det første man ser når man kommer inn døren her hjemme. Til et grovt beige vegg-til-vegg teppe tror jeg trappen kan bryte opp og gjøre det litt " vakkert" , en STOR ny lysekorne skal også henge i taket ned i trappen.... 

Inspirasjon til utrykket vi ønsker å skape til trappen er slik som dette; 

På rommet til Olíver skal sengen males hvit og alle veggen tapetseres , nye gardiner skal opp ( disse er alt i boks og har ligget i boden det siste året- endelig skal de frem) en ny hylle og skap skal inn, tvén skal på veggen og nytt skrivebord skal på plass ( så det gamle dere spør slik etter skal selges ) . Jeg ønsker fremdeles å holde den hampton -cottage stilen i huset så tapten skal være stripete og to STORE stofftavler skal opp i grå/blå.  Tapeten som skal opp er denne fra Borge; 

I kjellerstuen kommer en lettvegg opp og deler rommet i to slik at 10 kvm blir Mathilde sitt nye rom. Her er alt på plass allerede, det eneste vi må gjøre er å få opp lettveggen og tapetsere den i en rutete pudderrosa tapet. I taket skal det komme opp en takrosett jeg kjøpte på coop for mange år siden som hun skal få henge en liten minilysekrone fra mamma sin butikk .. 

 

Kjellerstuen vil ennå være på 20 kvm og sofaen i stuen skal flyttes ned , da får ungene en STOR og god sofa forran peisen og god plass til kompiser og venninner... Veggen som blir satt opp i kjellerstuen skal tapetseres på begge sider og i kjellerstuen skal en rutete Beige tapet opp fra Ralph lauren opp, denne går over i samme fargetone som de gamle arvede skjenkende våre fra mine oldeforeldre. 

Oppe skal vi rive veggen mellom stue og kjøkken så det blir helt åpent og sette inn et enkelt kjøkken med grov benkeplate og hvit porselensvask og store avlange begie fliser på hele veggen bak hvor kjøkkenviften skal henge. Mot spisestuen  der veggen idag går kommer det en kjøkkenøy hvor to flotte barkrakker skal stå med en liten mini tv ( her har vi en tv til overs -noe som passer perfekt) ...Vel, Jeg vil ikke røpe for mye på kjøkkenet, men det kommer til å bli helt unikt og utrolig vakkert!  MEN, jeg kan røpe at vi har landet på et kjøkken likende dette..... Mannen i huset har nemlig hatt en finger med i spillet han også... 

Panelplater skal opp og strekke seg fra kjøkken og ut i stuen ( gangen er alt kledd med panel) og taket skal også få opp ferdig panelplater slik at stuen og kjøkkenet blir trekt sammen.  

Spisestuen skal trekkes opp mot vinduet og tvkroken gjøres om .. Her kommer det ny sofa og den jeg har landet på er 2.stk av denne howard med 2. stk puffer ... Daybeden skal selges så om noen er intressert SKRIK UT! 

Vi skal senekre tv hylle som blir skreddesydd til plasse hvor tvén står. Da får vi endelig litt hylle plass og får det akkuratt slik vi vil! 

Som dere forstår har vi planer i huset og fint blir det- i løpet av en uke eller to nå kommer også de nye ytterdøren på plass og til sommeren blir huset kledd om !!! Jeg koser meg  med alt som står på planen i mndéne fremover og er evig takknemlig for at det har tatt den tiden det har tatt.. Hans og jeg storkoser oss nemlig veldig med å skape et hjem sammen.. Og det er utrolig stas for oss begge! 

NB! Til de som lurer -  kjøkkenbenken og tvbenken har alt Håkon sagt han skal ha så det selges ikke, har sett mange har spurt om nettopp dette. .... 

 

-Nå fikk dere en liten smakebit på ting som skjer her i heimen fremover, jeg lover å dele alt av oppussingen med dere, men før vi starter skal vi en liten tur til london.. Noe som skal bli FANTASTISK! 

 

 

 

 

 

 

 

36 kommentarer

cathrin

04.02.2014 kl.22:15

Gleder meg til å se trappen!! Vi skal også gjøre det samme ;)

Jeanette

04.02.2014 kl.22:18

Ååå så spennende!! gleder meg til å se resultatet av alle dissen endringene :) blir nok kjempe vakkert!! Alt du tar i blir jo til gull :) Viss skrivepulten skal selges.. hva skal du ha for den da? :)

Ha en fortsatt fin tirsdags kveld :)

Camilla

04.02.2014 kl.22:19

ååå-tusen takk <3 3000,- kommer jeg til å selge den for tenker jeg <3

Emilie

04.02.2014 kl.22:24

Hvor mye skal du ha for daybeden?? Utrolig flott kommer det til å bli ;)

Hilde Elverhøi

04.02.2014 kl.22:26

Dette ser spennende ut ! Gleder meg til å se hvordan det blir :). Hvor mye skal du ha for daybeden ? Hilde

Caroline

04.02.2014 kl.22:34

Hei Camilla! Jeg er interessert i daybeden din. Hvor mye skal du ha for den?

Linda

04.02.2014 kl.22:49

Så utrolig spennende. Gleder meg til å følge deg i ukene fremover. Du er så utrolig flink:-)Jeg lurer på en ting Camilla. Har prøvd å spørre mange ganger før men er fremdeles uten svar. Så jeg prøver igjen. Vet du hva gulvet i huset heter. Vi skal legge nytt gulv lurer på hvit to stavs eik. Vi liker duse jordfarger og lyst interiør. Vi ønsker noe tidløst.Har noen av dere andre gulv dere er fornøyd med er jeg veldig takknemlig for svar.Håper du har tid til å svare. Ha en fin kveld:-)

Carina

04.02.2014 kl.22:49

Hei Camilla:) Er skrivepulten solgt? Hvis ikke vil jeg veeeldig gjerne kjøpe den:) Spennende planer dere har for huset, gleder meg til å følge med!

Finfin tirsdagskveld til deg<3

Merete

04.02.2014 kl.22:50

Skal du selge noen av lampene på kjøkken / stue? Hva skal du ha for daybeden?
Skal du selge tepper eller bord?

Katrine

04.02.2014 kl.23:08

Spennende! Gleder meg til å se resultatet. Jeg er VELDIG interessert i daybeden. Har brukt lang tid på å overtale samboeren, så nå har endelig den desperate jakten etter den perfekte begynt. Som du skjønner, jeg klarte å overtale ;) hvor mye skal du ha for den?

Christine

04.02.2014 kl.23:09

Blir vakkert

Stine

04.02.2014 kl.23:09

Har SÅ lyst på den daybeden!! Men bor i Bergen, så er nok litt vanskelig:/ den er bare så Fiiin:D

Christine

04.02.2014 kl.23:09

Har typen din barn ?

Irene

04.02.2014 kl.23:10

Det kommer til å bli så utrolig fint hos deg :)
Gleder meg masse til å se resultater fremover :)

Tonje

04.02.2014 kl.23:13

Høres spennende ut! Gleder meg til å se;-) God tur til London :-)

Ingeborg Ringstad

04.02.2014 kl.23:20

Hvor mye skal du ha for daybeden? Den er jo helt nydelig ?

Marthe

04.02.2014 kl.23:20

Du er så dyktig Camilla, blir imponert hver gang! Jeg er veldig interessert i skrivepulten om du kan sende den, ble for sen å kjøpe den når du hadde den i butikken :/
Ha en fantastisk kveld videre, du er rå!

MyHomeIsMyCastle

05.02.2014 kl.00:18

Så gøy og så spennende å se hvordan det blir :)
Gleder meg...

Klem,Kari

Mette k

05.02.2014 kl.00:23

Så spennende prosjekter dere har. Blir nok kjempe flott

Linn

05.02.2014 kl.08:30

Jeg er solgt :) dette gleder jeg meg til :) :) :)

Elin

05.02.2014 kl.08:51

Det er ikke mange som deler så fint detaljert og generøst som deg:) jeg ser fram til bilder av forandringene etterhvert. Blir sikkert kjempe kult kjenner jeg deg rett ;) ogsåmå dere ha en fiiiin tur til London- byen vi alle elsker!

Stine

05.02.2014 kl.09:17

For en inspirasjon du er! Jeg er helt imponert over alt du får til og drømmer virkelig om ditt hjem. Gleder meg til jeg selv får hus en gang og kan innrede som deg<3:)

Leona Christina Richvoldsen

05.02.2014 kl.12:42

Så gøy med masse interiør planer:0) Gleder meg til å se, og blir så ekstra gøy og fint når man gjør masse selv <3 Jeg har også litt på planen og skal skape en ny stil når jeg flytter i mars/april:0) Så rydder opp, selger, kjøper og stårpå om dagen;0) God tur og happy oppussing!:0) Gleder meg til mr dres boy kommer;0)

milla

05.02.2014 kl.13:46

Skal dere flytte sammen alt.? :)

Karoline

05.02.2014 kl.14:26

Vil gjerne ha skrivepulten din

Camilla

05.02.2014 kl.14:47

vi har bodd sammen en stund ;)

henriette lavik

05.02.2014 kl.15:15

Å dette var gøyt og lese, tapeten Oliver får har vi i lysblå i gjestehuset. Veldig fin:)

Og den flotte Mathilde får da, og ikke for og snalke om rl sin... dette blir så gøy og se og selvfølgelig følge med på alt.. snart er vi i gang og..

Klem til deg <3

Maylinn

05.02.2014 kl.15:26

Å sånn vil jeg også gjøre med trappa vår!! Utrolig glamorøst egentlig! Men hvordan skal man feste den på toppen? :-)

????????

05.02.2014 kl.17:54

Good day! Do you use Twitter? I'd like to follow you if that would be okay.
I'm definitely enjoying your blog and look
forward to new updates.

Emma

05.02.2014 kl.19:38

Hei. Ååh jeg elsker stilen din Camilla! Er ikke lenge side jeg og min kjære kjøpte hus å skal ikke legge skjul på at mesteparten av interiør og stil er innspurert av deg! Leser bloggen din hver dag å blir alltid engasjert til å pusse opp eller flytte på ting i huset hele tiden. Hihi. Sitter til å med å snakker om bliggen din å viser bilder av hjemme ditt til mine kolegaer. Og di elsker den.stooorgleder meg til å se hva du får til videre med oppusing! Stoor klem fra Trondheimsjenta :)

Charlotte

06.02.2014 kl.08:49

Gleder meg! Lykke til - blir spennende å følge med :-D klem

Lene Kristiansen

06.02.2014 kl.13:39

Veldig interessert i Daybed'en, hvor mye skal du ha for den?

Yvonne

06.02.2014 kl.13:46

Dette kommer til å bli så gøy å se!!!!
Lykke til og stå på:)

Martine

08.02.2014 kl.18:31

Hvor mye skal daybeden din selges for?

Kjersti

10.02.2014 kl.10:19

Hei! Så utrolig spennende:)

vi kjøpte oss hus desember, et hus som er HELT likt deres sett bort fra at stuen vår har mønet tak! Oppussingsprosjekt til de grader, med rosa tekstiltapet i stuen og resten av huset i matchende stil;) vi har også revet veggen mellom kjøkken og stuen, og det åpnet opp hele rommet! Kjøkkenet virker så mye større nå!
Blir morsomt å se hva dere finner på slags løsninger:) lykke til!

Tina Sofie Solvik

16.02.2014 kl.21:54

Hei!
Det var en veldig fin takrosett du har kjøpt på Coop (av alle steder!)! Vet du hvor det er mulig å få tak noe lignende?

Skriv en ny kommentar

hits