God lørdag.

 

Hei og GOD morgen! Har dere hatt en fin start? 

Igår ble butikken ferdig og masse nytt kom endelig på plass igjen , nå gleder jeg meg bare til varer fra Byvillapaprika og Florence kommer inn dørene så vi får på plass det også. De vakre lyseblå Philip putene er endelig inne for fult og jeg er SÅ klar for å få inn litt deilig blåfarge igjen blandet med lin og marine. 

Vel, med været ute nå er det lite som minner om vår, men som ellers går nok tiden frem til sommeren fort og før vi vet ordet om det står vi nok å pakker opp høstvarene igjen og gleder oss til å ta frem julepynten samtidig som vi knipser bilder av snøen som laver ned og gleder oss til juleferien... 

Vel, først har vi heldigvis vår og sommer forran oss og er vi heldige får vi kanskje en sommer slik som ifjor i år også! Det er bare å krysse fingrene.... Vel, en ting vet jeg ihvertfall og det er at jeg gleder meg til å få blomster i urnene mine , ny kledning på huset og brosten i gårdsplassen - Iår kommer nye hagemøbler opp og jeg skal ta tak i alt jeg ikke fikk i fjor! 

Så da gjelder det bare å glede seg! 

Nyt lørdagen - vi skrives etterpå! 

6 kommentarer

silje

01.02.2014 kl.13:51

hei camilla :)

Eg lurer veldig på hvordan du gikk frem for å få terassebordene hvite? om eg ikke husker feil så var dei mer rød/brun før?:) Eg har samme problemet her med fargen så derfor eg lurer:)

bailbondsman york county

01.02.2014 kl.14:56

This text is priceless. When can I find out more?

Elin

02.02.2014 kl.19:26

Nydelige verandan din! Utroooolig lekkert. Og jeg er skikkelig spent på åssen det blir i år- jeg gleder meg for jeg syns du er så flink og jeg vet jeg har mye fin inspirasjon i vente!

Jeanett

03.02.2014 kl.01:13

Hei. Fin blogg. Følger med hele tia for inspirasjon;) lurer litt på klæra du har i butikken,hvordan er str på di? Er d litt store str?

Camilla

03.02.2014 kl.12:48

hei hei =) de er veldig "normale" på str, jeg er en small og har ikke måtte gå ned eller opp på disse=)

Camilla

03.02.2014 kl.12:49

tusen takk, vakre deg <3 bare å glede seg <3

Skriv en ny kommentar

hits