Så var det , det med tiden da...

Jeg skulle noen ganger ønske at tiden ikke var noe som gikk fortere enn man selv ønsket, for jeg forstår nesten ikke hvor timene har blitt av noen ganger.  Den ene dagen føler man at man har all verden med tid, neste sekund snur det om og tiden er borte... 

Idag ble vi ferdig med stylingen av butikken, pakket og priset varer og kameraet ligger nå på lading for alle bildene som skal bli tatt i dagslys imorgen...  Bildene blir rett og slett ikke "bra" når de får det "gule" lyset på seg fra taket.. 

Vel, uansett.. Blått er flott og veldig oss , så forutenom litt oransje og rosa samt jordfarger er det blått hos oss.. 

 

Siden vi nå har blitt forhandler av Florence kan jeg love dere masse lekkert innen tekstil og tøffe stofftavler +++ til veldig fine priser, dette ligger under Gant og Lexington samt at vi selv har puter i produksjon nå fra kr 99 og opp til 359,- fra Byvillapaprika. Alt dette er vi ventet innen midten av februar, gjett om det blir stas! 

Nei, nå får jeg løpe- nyt torsdagen! 

 

 

4 kommentarer

Victoria

30.01.2014 kl.20:08

Hva er prisen på speilet Camilla?

May

30.01.2014 kl.22:06

Nå skal ikke jeg være betterwissere og snakke om riktig lys i butikker. Men jeg har litt erfaring med riktig lys og i det firmaet jeg jobber i bruker vi litt penger på lys og vi bruker profesjonelle til å bestemme lys og stille lys. Jeg kan ta veldig bra bilder i et butikklokale, med riktig satt lys på varene med et mobilkamera. Når det er sagt så klarer jeg fint å bli inspirert av dine bilder både fra ditt vakre hjem og butikken.

Anniken

31.01.2014 kl.09:08

Heisann :-)
Jeg ønsker meg disse lampene på nederste bilde, men disse ligger ikke i nettbutikken, kan jeg eventuelt ringe butikken å få de sendt? Jeg ville blitt veldig glad om du kunne si meg høyde og pris på de, de er bare så lekre :-) Ha en super dag :-D

Christina

31.01.2014 kl.19:18

Var på vei til Sverige på lørdag og dro innom butikken din for første gang! (kommer fra Vestfold). Ble veldig imponert og det gode inntrykket jeg har fått fra bloggen ble bare forsterket. Ble ekspedert av en veldig hyggelig og imøtekommende Håkon :) Blir ikke siste gang jeg handler hos deg! :)

Skriv en ny kommentar

hits