Nytt,nytt og atter nytt...

Nå fylles nettbutikken opp med enda mer og til alle som ikke vil ta seg råd til Gant og Lexington kommer det "rimligere" varer fra andre leverandører også, putetrekk helt ned i 100-150 kr Så her gjelder det bare å følge med, for nå går alt ut ettersomd et kommer inn. Er det slik at dere ser produkter som ikke ligger på nettbutikken er det bare å ringe oss på nr som står på 1881 eller til butikk så skal vi gjøre det som kan for å få hjelpet dere. 

Så over til en Generell sak.. Mange driver å sammenlikner oss med eBay og priser der . Jeg må bare fortelle dere en ting når det gjelder dette, vi i Villapaprika driver nettbutikk med veiledende priser på alle våre varer, noe som vil si at vi holder oss til disse prisene pga "trivselen" ved driften og ønsket om å holde et "ryddig" forhold til våre levrandører og kunder, da mange av de også har "egene" nettbutikker. 

Vi tilbyr alt fra billige produkter til meget dyre, så er det også viktig å tenke på at det faktisk koster penger å ha stort varelager for kundene ved å handle hos en respektert butikk i norge er man jo også beskyttet av kjøpsloven.Vi selger produkter fra 20,- og opp til 20 000,- . Men dette betyr ikke at vi har bedre kalkyler enn andre butikker eller sitter med millionlønninger. Det er heller det at vi prøver å ha noe for alle lommebøker og forskjellige mennesker. Noen synes det er mye å bruke 800 på en pute mens andre synes det er en investering eller rett å slett bare vil unne seg noe fint. Ettersom vi nå har fått fylt godt opp i de dyrere segmentene med både Gant og Lexington jobber vi veldig hardt for å finne flott produkter i den andre enden av skalaen og iløpet av dager og uker fyller vi opp kategoriene med det også. Det som er viktig er at dere forstår det at det er "begrenset" hva vi kan få ut på nettet, da varelageret gjerne skal være på plass , vi avhegnger av at vi har mer enn 10-20 av et produkt gjerne dersom dette skal ut.

Nå skal vi fortsette å pakke opp nyheter, her kom det en pall med varer fra Terrigeno og jeg lover å fylle opp nettbutikken innenfor dette også. 

Nyt dagen- det fortjener dere! 

14 kommentarer

Irene

29.01.2014 kl.13:35

Jeg gleder meg til å se hva som kommer på nettbutikken :)
Følger nøye med på nettbutikken og har sett så utrolig mye fint som jeg vil "klikke" hjem så fort jeg får lønning :)
Ellers så håper jeg at du får en strålende dag og koser deg i butikken, noe jeg vet du alltid gjør :)
Gleder meg til å komme innom butikken en dag og se alt det nye og fine som er i butikken :)

Madeleine

29.01.2014 kl.13:38

Jeg kommenterte på bildeg ditt av en pute på instagrsm at jeg syntes det ble for dyrt med en pute til 800kr, med det mente jeg for dyrt for meg, ikke at det er galt av deg å selge det! :) Forstår at dere har produkter i begge ender av skalaen! ;) Da gleder jeg meg til å se de nye putene du får inn som er mer i riktig enda av skalaen for meg!! ;) Ha en fin dag! :)

Kristine

29.01.2014 kl.14:46

Jeg sparer alltid til det jeg ønsker meg=) Å kjøper det jeg vil uavhegig av pris derretter...! Nå om dagen er jeg på utkikk etter nye lamper.! Savner egentlig litt mer lamper i nettbutikken din - for ser mange fine på bildene dine=)) Men, selvfølgelig du kan jo ikke ha alt der heller! En tur til Fredrikstad står hvertfall høyt oppe på prioriteringslisten om dagen..synd det bare er litt langt, åsså med all denne snøen som er kommet å ...hjelper ikke akkurat det. Men den, lampen som er på nattbordet på det øverste bilde i dette blogginlegget hva er pris og høyde på den? Den likte jeg nemlig<3
Ha en fin dag - stå på - du er flink :-D

Torunn

29.01.2014 kl.19:06

Hm..jeg må tilstå at jeg er litt skuffet over at nettbutikken din fylles opp av f.eks. lexington, som jo har sin egen nettbutikk med tilsvarende priser. Tja, jeg har både puter og pledd i Lexington, men oppriktig talt: tynne pledd til. 1295,- der jeg tenker jeg kun har betalt for stjernene og merket. Putene likeså. Så, jeg setter nok mer pris på kvalitet når jeg betaler dyrt og ikke minst har jeg satt pris på at jeg har funnet interiørvarer hos deg som jeg ikke har sett andre steder. Men for all del; hver sin smak:-)

Elin

29.01.2014 kl.19:16

Jeg elsker gant og lexington! Digger at dere har det! Selvom jg ikke har kjøpt noe selv enda- sparer til det- så har jg tipsa flere jg kjenner som har vært og kjøpt det hos dere;) veldig bra med noe for enhver lommebok da. Men aller best liker jg den litt eksklusive looken dere har i villa paprika.

May

29.01.2014 kl.19:21

Hei!:) prøve meg att her eg,lurte på om du ville dele informasjon om gulvet ditt i stue/kjøkken del? Kunne tenkt meg det samme,håper du kan svare? På forhand takk!!;)

Camilla

29.01.2014 kl.19:23

Ja, men så er det de som liker at vi selger det, men som jeg skriver her - det kommer jo MASSE annet også, så dersom du ikke drar det til negativt at vi kan tilby et "tynt pledd med en stjerne og logo" på finner de som ikke øsnker det andre varer også =) Volumet vårt på på varer fra a til å selger så jeg tror det vitkigste er å finne produktene DU, liker og heller styre unna alt annet hvis det er en skuffelse, somd u sier -hver sin smak;)

ha en deilig dag =)

Camilla

29.01.2014 kl.19:25

det er fra byggmaks, men jeg husker dessverre ikke navnet. =(

Lene

29.01.2014 kl.20:24

God kveld :-)
Jeg ble veldig glad for å høre at det kommer ut endel rimeligere varer :-) for jeg syns i likhet med flere her at det ble kanskje litt vel mye dyrt fra Lexington. Masse fint, men litt dyrt for mye av det.. Så det kommer som bestilt det at det kommer rimeligere ting for jeg hadde tenkt å spørre om det ;-) Takk! Ha en fin kveld videre :-)
Klem fra meg

may

29.01.2014 kl.20:54

takk for svar,men er det 2 el 3 stav?ka farge?laminat?;-)

may

29.01.2014 kl.21:01

kan det være hvitlakert eik 2 stav??

Camilla

29.01.2014 kl.21:03

to stavs =)

Cecilie

29.01.2014 kl.21:29

Blir veldig glad for at det kommer ut litt rimeligere alternativer, og da spesielt i puter :-D
Jeg er inne hele tiden og sikler på nettbutikken, men har dessverre ikke anledning til å kjøpe lexington og gant nå som nyutdannet og uten fast jobb, men EN gang, Camilla, så får til og med jeg råd til sånne ting, og jeg GLEDER MEG! Det er såååå mye fint, og jeg skjønner godt alt du skriver i innlegget, og jeg håpet jo folk forsto at med interiør som i klær fins det enkelte merker som er dyrere enn andre merker, og om de ikke har råd eller vil ta seg råd, mener jeg jo at de burde holde seg til andre merker enn de dyre istedenfor å klage på prisene hos Villapaprika! :-)

Anita kildal

29.01.2014 kl.21:48

Ringte deg for et par uker siden ang. disse blå putene med knytting... kommer de også snart? Venter i spenning..,:-)

Skriv en ny kommentar

hits