Når kan lyse vare lenger?

Nå venter jeg veldig på lysere tider, selv om jeg vet vi går mot de med stormskritt . Jeg har nå siden jeg kom hjem fra Amsterdam jobbet med nettbutikken, butikken, bilder og hjem, det er mer enn dere tror av jobb som ligger bak hvert et bilde for meg. Jeg klarer liksom ikke bare å ta et "kjedelig" bilde av en pute eller en brikke, jeg er perfeksjonist og liker å holde det "personlig" på alle bildene mine. Imorgen håper jeg det blir sol, ihvertfall ikke grått for da får jeg ikke tatt bildene , så her gjelder det å krysse fingrer og tær! 

Mange lurer på hva som kommer på nettbutikken og jeg kan si så mye som at det kommer putetrekk, småtepper, pledd,lykter , kjøkken produkter, ponchoer- ja det meste. Lysestaker har vi ikke funnet noe på ennå, å det er noe vi ennå jenkter etter, men messen har ennå ikke startet så her gjelder det å glede seg til alt som venter fremover. 

Imorgen skal jeg si ifra her inne når alt det nye har kommet ut, noe kommer ikveld, men mesteparten imorgen når dagslyset er tilbake og jeg kan bli ferdig med alle bildene mine. 

Her får dere en liten smakebit fra noe av det som kommer ut på nettbutikken imorgen. Tenk, jeg har faktisk tatt meg "fri" fra butikken og mailboksen for å bli ferdig med nettbutikken imorgen- jeg sier det jeg! Det er tydlig det eneste som funker! 

Nå får jeg jobbe vidre med prislister og tekst - vi skrives imorgen og dere- husk å hold lommeboken deres klar for shopping! 

3 kommentarer

Solfrid

15.01.2014 kl.23:14

Såå lekkert:)

Kan nesten ikke vente:)

Charlotte

16.01.2014 kl.08:37

Gleder meg ? Ønsker deg en fin snøfylt torsdag :)

ANNE

16.01.2014 kl.23:31

Hei, jeg lurte på hvor du har kjøpt de lekre knaggene som du har på veggen på kjøkkenet? Finnes de i nettbutikken?

Skriv en ny kommentar

hits