Små Moteløver

God morgen fra Fredrikstad!  Her er det kaldt, snø og skikkelig vinter, ingen tvil! Vel, jeg nevnte jo for litt siden at det ville komme litt barne "outfits" her på bloggen og hvem er det ikke morsommere å se lyse opp enn barna selv? 

Jeg har alltid vært glad i å kle småtrolla mine i pene klær, men også vært nøye på at det skal være godt og behagelig for de å ha på.  

H&m og name it er plassen jeg finner det meste, likevel er jeg veldig opptatt av å finne skatter andre plasser når jeg er ute å reiser, på shopping eller trumfer igjennom nettet. Ingenting slår hjemmet strikket ullsett fra min mor og ullundertøy , dette har ungene mye av og dette får ma aldri nok av.

Olíver er skolegutt og veldig "skikket" i stilen sin for alderen sin og glad i å ha på seg pene tøy, sånn har han blitt og det ser ut til å fortsette.  Han liker å ha skjorter under gensere så her går det i myke bomullsgenere med krage som han elsker. Olíver missliker nemlig "stikkeklær " og "stive skjorter"  som de fleste andre barn ..  Joggedresser kan "sprites" litt opp og detaljer er ikke ulovlig for de små heller, her kan kanten på et par tøffe sokker være nok. 

Outfit for Olíver; 

  Bukse -slimfit marineblå  bomull fra H&M ( pris ca 199) Genser i ull med stor tøff detalj knapp fra h&m( pris ca 199) Sokker 3-pakk h&m, belte-  Napapijri og genser med krage -name it. 

Outfit for Mathilde;

Mathilde har på seg verdens nydeligste ullsett i Marius mønster fra Childerenboom.  ( Her er det januarsalg nå så her gjelder det å gjøre kupp)  Ull-under genser fra name it, shorts- h&m , hårbøyle fra H&m. 

9 kommentarer

Latte & Lullabies

15.01.2014 kl.09:45

Kjempefine klær på barna :)

Mamma

15.01.2014 kl.11:15

Flotte klær og fine bilder! Du tar alltid fine bilder! Noen tips til hvordan du tar dem? Og hvilket kamera har du om jeg får spørre deg? Håper du tar deg tid til å svare... Heier på butikken og bloggen din uansett!

Andrea Krovoll

15.01.2014 kl.14:46

For noen vakre skapninger dere har! Jeg vil bare si at du har blitt en utrolig inspirasjon for meg, og det irriterer meg grønn at jeg bor i Trøndelag og ikke har Villa Paprika i like nærheten å sikle på! Ingen tvil om vi skal innom der så fort vi er i området! Ønsker dere en flott dag!

Elene

15.01.2014 kl.16:45

Så fine barn du har. Skjønner du er stolt av disse <3

Jeanette

15.01.2014 kl.17:22

hei, lurer så veldig på hvor du har kjøpt sofaen din og borde? :-) håper på svar

Edith

15.01.2014 kl.17:31

wow :) hunk og den lille damen :)

Elin

15.01.2014 kl.18:52

Flott ny header!!
Vakre unger du har- eeeelsker klærne de har på. Spreke gutten og fiiine jenta. Hyggelige bilder:)

Helene

16.01.2014 kl.11:39

Hei... Skjønne barn du har:)

Har sett mange bilder av den søte dukken til Mathilde! å tenkt ofte at jeg må spørre hvor du har kjøpt den? Syns den er så søt, å min lille jente hadde elsket en sånn:)

christina

16.01.2014 kl.23:04

Er helt fasinert av dukken til Mathilde! Det ser ut som en helt ordentlig baby. Ganske sykt. Nesten så jeg vil ha en sånn haha:)

Skriv en ny kommentar

hits