Oppussing og et nytt år...

Ja, så vinker vi snart adjø til 2013 da,dere.. Idag har jeg hatt photoshoot her i heimen og bilder kommer til dere imorgen før ejg reiser på jobben. Det ble mange flotte bilder så jeg gleder meg til å få delt de med dere, for de som elsker interiør vil elske de også! 

Idag startet vi på å få huset på stell her hjemme og nytt vegg-til-vegg teppet ble kjøpt inn til lille prins sitt rom, gjett om han kommer til å bli glad når han kommer hjem og ser det, han har nemlig ønsket seg det.. Før i tiden var det jo vanligere med vegg-til-vegg tepper på rom, jeg hadde det selv når jeg vokste opp og jeg kan med hånden på hjerte å si at det er jo ikke noe som er bedre å trå på når man tripper ut av sengen eller skal sitte å leke...  Dette teppet hadde en skikkelig gummi som skulle gi bedre varme undenifra også, og siden Olíver har rom i underetasjen og det ikke er varmekabler på rommet hans så passet dette ypperlig.... 

Rommet ble så fint og lunt, nå mangler en tavle på veggen ved skrivepulten så er vi i mål.. Mulig jeg skal lage den selv?? Hmmm...Når jeg får tid kanskje-? 

Oliver har to lekekasser udner sengen og en bokhylle bak døren sin, samt 3 kurver med leker og det han ser mest på, men tegnesaker og ting som klipp-og-lim er det han liker best å holde på med.. Olíver er nemlig veldig kreativ... 

Nye håndtak ahr kommet på alle dørene nede nå også, det ble altså SÅ pent!! 

Biltema er nemlig tingen - suverene på duppeditter! haha... 

 

Nå er det siste opprydding her før småtrolla kommer hjem imorgen - nyt kvelden mine vakre!! 

Vi skrives! 

 

10 kommentarer

Marthe

30.12.2013 kl.23:01

Nydelig. Du er så flink! :)

Kan jeg spørre om hvor du har kjøpt den stolen som du har på det nederste bildet? Har vært ute etter noen sånne..

Ha en fortsatt fin dag og ønsker deg alt godt for det nye året.

May

30.12.2013 kl.23:10

Lekkert:) hva farge er det på teppet? Og hvor er speilet på toalettet fra? Takk!:-)

MyHomeIsMyCastle

30.12.2013 kl.23:26

Rålekkert ble det !!!!
Herrejemini så flink du er !!!! Alt du tar i blir til gull og dette sier jeg ikke forå smiske !
Tror jeg vil leie deg inn når jeg engang flytter ;)

Gleder meg til flere bilder imorgen :)
Klem,Kari

hege

30.12.2013 kl.23:55

Så fint :-) Lurer på om de blårutete putene fra Gant(?) kommer ut i nettbutikken?:-)

Lise

31.12.2013 kl.00:51

Elsker å følge bloggen din. Titter spent inn hver dag. Ble stilig og lunt med ett sånt vegg til vegg teppe. Likte godt at du "dro" det ut i gangen med den matta også. Ble en helhet. De nye dørhåntakene med lange plater bak har jeg ikke sett før selv om jeg har jobbet litt med sånt. Kjempe kule. Gleder meg til bildene imorgen. Ønsker samtidig et Godt Nytt År. Lykke til med en butikk til også.

Solfrid

31.12.2013 kl.01:21

Noe så lekkert:)

Flink som du er:)

Stina

31.12.2013 kl.09:32

Hej Kamilla, du har et utroligt lekkert hus. Hvad heter den grå farge du har i gangen, der hvor stolen står. ( er på jagt etter en grå farge til huset, men den må ikke være for mørk ) har du nogle tips ;) du er jo så flink. Ønsker deg et godt nyttår.

Mette k

31.12.2013 kl.10:43

Som alltid nydelig???. Godt nytt år ønskes

Lill-Therese

02.01.2014 kl.22:09

Hei Camilla. Så flott rommet til Oliver er :) driver å småpusser opp rommet til min 5 åring og lurer på hvilken seng Oliver har og hva slags kurver du har under senga?

=)

Linda Lie

04.01.2014 kl.13:24

Hei!
Jeg har lest bloggen din en stund.
Men aldri kommentert.
Jeg må bare si at du har et lekkert hjem!!! Moro å følge med på de forandringene du gjør. Alt er så smakfullt. Ogdå må jeg legge til at du virker som ei herlig jente!
Mvh Linda

Skriv en ny kommentar

hits