En ny jul..

GOD JUL!!!!  Har dere hatt en fin julemorgen? 

 
Her våknet vi opp til full julestrømpe, julemorgen og masse kos i sofakroken. Ungene våknet veldig spente og hadde store problemer med å legge seg igår kveld, de gledet seg nemlig så masse til alle pakkene som ventende under treet.  
Kl 10 00 kom pappa og da ble det julefrokost , pressanger, Askepott etterfulgt av leg og reisen til julestjernen... 
 

En perfekt -litt annerledes jul med de som betyr mest i Håkon og mitt sitt liv! Barna våre! 

 
 
 
 
 
 
Ungene er i hundre, de har fått Ipad, Furby, lego, tegneskaper , mirkrofin, prinsesse kjole ,dukker, spiderman ,filmer, brettspill , sminkedukker, robothund , nye reimadresser+hansker , klær +++ mye mye mer! Nå har de fått ting og tang for det neste året! hihi... 
 
Siden Håkon og Ungene skal i Halden og feire jul med hans familie, valgte vi at vi to skulle pakke opp pakker med de små hjertene våre på julemorgen og herreminhatt så vellykket dette ble! Ungene er nå bosatte på rommet, Håkon har fått kaffe og julekaker på bordet og reisen til julestjernen står på tv skjermen ! 
 
Nå skal jeg kose meg litt ekstra med småtrolla mine, så skrives vi etterpå- da kommer alle vinneren av luke nr 22 opp og vinneren av luke 23 og 24 kåres ikveld! 
 

Bak luke nr 23/24 gjemmer det seg et gavekort på kr 2000,- ! 

Hos Villapaprika! 

Si hva du synes om årets julegavekalender her inne og du er med i trekkingen av gavekortet! 

Nyt julen mine vakre - vi skrives etterpå ! 

God god jul!!!!!!! 

 

216 kommentarer

Mette k

24.12.2013 kl.13:19

Årets beste kalender

Veronica

24.12.2013 kl.13:19

Hei kjære Camilla! Jeg syns julekalenderen du har satt i gang er helt fantastisk! Har deltatt hver gang og prøver lykken igjen og for å si det rett ut håper det blir meg :D ! Jeg har fulgt bloggen din i mange år og du inspirerer meg ikke bare som en flott interiør veileder, men også som bare CAMILLA og mamma :) Jeg elsker interiør og det er en stor lidenskap i mitt liv, desverre som student så får man ikke råd til å handle så mye når barna må prioriteres og det er selvfølgelig helt greit, men derfor hadde det vært så ekstra stas å vinne dette gavekortet hos deg! Vi flytter i april og det hadde vært superstas å kunne fylle opp den nye plassen med litt nye ting og ikke bare loppemarked/gjenbruksting :D Litt luksus i hverdagen hadde vært helt fantastisk :) !

Jeg krysser fingrene hardere enn hardest på denne luken og ønsker deg og din familie en magisk juleaften :D Juleklem fra Veronica

Ina Engebretsen

24.12.2013 kl.13:20

Synes at du har en kjempe fin julekalender. Du gir bort dyre gaver som er helt fantastisk fine. God og snill er du tvers igjennom. Ha en fantastisk fin jul :)

Cecilie Slettebø

24.12.2013 kl.13:21

Jeg syns julekalenderen din har vært helt konge!! Jeg har dessverre ikke vunnet noe, men det har jo vært så fantastisk fine gaver i kalenderen, ikke noe jeg ikke ville ha :-) Har gitt opp alle andre kalendere, men akkuratt denne har jeg måttet være med på, og håper på å vinne har vært like stort hver dag! :-)
Ha en kjempefin julaften videre! :-)

heidi

24.12.2013 kl.13:22

Hei julegavekalenderen har vært helt topp,du er kjempesjenerøs?
Ønsker deg en flott julehøytid,kos deg masse med dine nærmeste. Juleklem

tone kristin lie

24.12.2013 kl.13:22

Julekalender gavene du gir ut er bare helt fantastiske alle sammen . Hadde lommeboka vært større ville jeg nok kjøpt mye av det du har i butikken :-) elsker din smak og stil :-) da krysser jeg fingrene og håper :-D god jul !

stine

24.12.2013 kl.13:24

Da ser det ut som jeg ble førstemann til å kommertere!!! :)
Årets julegaver i kalenderen din Camilla sier bare en ting, gavmildhet. Du har vert så gavmild med oss lesere og vi kan ikke være annet enn takknemlig, om vi har vunnet eller ikke. De som ikke har fått noen premie, har likevel vunnet, vunnet din fantastiske inspirasjon og juleglede! :)

Ha en gledelig julekveld sammen med familien din, det har du fortjent! :)

Monica

24.12.2013 kl.13:24

Høres ut som en koselig julemorgen! :) Her har jenta mi akkurat blitt hentet av pappaen sin, vi feiret litt jul med familie i går og jeg og hun koste oss med pakker nå på morgenen. Samt selvfølgelig "Tre nøtter til askepott" på tven ;) Nå blir det litt avslapping på sofaen, før en "voksenjul" venter. Det er selvfølgelig best å feire med barna, men voksenjul er en god nr.2. Ikke noen vits å sitte å deppe, det er tross alt jul og jenta har det supert med pappaen familie og søskenbarn å leke med! ;)

God jul!!

Renate noremsaune

24.12.2013 kl.13:28

Hihi! Endelig kom det et innlegg fra deg! Har tatt turen innom her sikkert 10-15 ganger hver dag etter sist innlegg i spenning over vinnere og nye innlegg!!

Jeg elsker bloggen din! Og jeg blir så glad over å se at foreldre kan samarbeide så bra og virkelig gjøre det beste for barna sine! Dere er virkelig noen forbilder!!

Julekalenderen her inne har vært den beste jeg har vært borti! Den har inneholdt så utrolig mange lekre og delikate gaver! Det har virkelig falt i smak hos meg og jeg skulle virkelig ønske jeg hadde hatt en stor og tjukk lommebok så jeg kunne gått amok i nettbutikken. Jeg har fått så mye nye ønsker av å se alt som er delt ut her!

Tusen takk for at du fulgte drømmen din og startet butikk og nettbutikk !! God jul fra meg!

MyHomeIsMyCastle

24.12.2013 kl.13:28

Hei Camilla :)

Jeg får skrive ned noen ord før storinnrykket kommer klokken 4 :)
Jeg synes det har vært kjempemoro med adventskalender, pakker og gaver blir man aldri for stor til hihi :D
Og jeg har jo vært en av de heldige vinnerne og, vant jo det nydelige skjerfet og gjett om det var moro når det kom i posten...
Ett gavekort hadde absolutt vært tingen å vinne, hadde fått ben å gå på, men jeg er fornøyd jeg med det jeg har vunnet :)

Vil få ønske deg og dine rn GOD jul min venn <3

JUleklem fra Kari

Elin

24.12.2013 kl.13:29

Hei
Camilla:) flott julekalender du har her. Masse flotte produkter :) hadde passet perfekt med gavekort, da vi akkurat har flytta. Kos dere og nyt julen:)

Janne Ørgenviken

24.12.2013 kl.13:29

God Juleformiddag

Anne Kristine

24.12.2013 kl.13:30

Det har vært utrolig kjekt med julekalender og litt av noen flotte ting man kunne vinne! Så håper du fortsetter med det til de neste årene:-) For min del har jeg også gjennom julekalenderen sett noen fine ting som jeg kunne tenkt meg, som jeg ikke lå merke til på nettsiden :-)

Håper lykken er med meg og jeg vinner!! :-) det hadde vært tidenes julegave:-)

Solfrid

24.12.2013 kl.13:30

For en koselig måte å starte julaften på:)

Kalenderen din er jo bare helt rå, så mye flotte ting du har delt ut i år:) jammen er du snill:)

Prøver lykken jeg:)

Ha en strålende feiring i dag Camilla.

Mette k

24.12.2013 kl.13:34

Årets beste julekalender

Renathe

24.12.2013 kl.13:34

Det var en veldig fin måte å fordele julefeiringen på. Dere er flinke! Tenker ungene er storfornøyd med dagen så langt!

Julekalenderen har vært helt fantastisk! Å vinne en av de to siste lukene hadde vært fantastisk, så jeg kan få litt villa paprika i hus :)

God jul til deg og dine! :)

Ingvild

24.12.2013 kl.13:35

Jeg synes denne julekalenderen har vært helt fantastisk!! Har vært like spent hver dag på hva som gjemmer seg bak lukene :) Kalenderen har både vært annerledes enn alle andre julekalendere, men jeg synes produktene var helt himmelske! Har sendt inn flere ganger, men aldri vunnet! Men gir ikke opp, og krysser tær og fingrer for at denne gangen er det min tur!! :) håper du får en kjempefin jul og kos deg en masse!! :)

Linn-Marie

24.12.2013 kl.13:38

Hei!:) synes kalenderen din har vært helt fantastisk! Sååå fine gaver!:) synes du har en flott blogg og en perfekt butikk!!:) et gavekort på 2000kr hadde passet perfekt da vi akkurat har pusset opphele kjelleren! :D Stå på videre! En riktig god jul til deg og dine!:)

Lena

24.12.2013 kl.13:38

Kjære Camilla! Må bare si at den julekalenderen din er helt rå! Elsker den! Håper du og familien din får en fantastisk jul. :) kos dere masse! Her i huset blir det fullt hus utover kvelden. Gleder meg :) stor klem til deg.

Camilla johansen

24.12.2013 kl.13:38

Vel.. Hva kan jeg si? HELT FANTASTISK!! :D

Først er det naturlig å takke for alt det fine du har loddet ut, og det er ikke vanskelig å forstå at du nok synes den største gleden er å gi andre noe. Det merkes, søte deg :)

Kalenderen har vært julens høydepunkt hittil for min del, og jammen har jeg hatt litt vinnerlykke også!!

Det har blitt både sene kvelder og tidlige morgener for å sjekke kalenderen, og premiene har vært helt suverene! Men sånn blir det jo naturligvis, når butikken din bare inneholder lekre saker og ting!

Kan ikke akkurat si at dagens premie er skuffende heller, tvert i mot!
Jeg vet aaaaaakkurat hva jeg skulle benyttet gavekortet til!

Noe jeg har siklet på leeenge, men som jeg ikke har tatt meg råd til enda. (Tror faktisk jeg kan høre denne varen rope navnet mitt noen ganger ;)

Til slutt vil jeg ønske deg og dine en fantastisk jul videre! Dere er flotte :)

Elin

24.12.2013 kl.13:44

God og glad jul!!
Fabelaktig julekalender. Det oppsummerer alt!
Lekre gaver.
Gledelig jul til deg og dine!

Ann-cathrin

24.12.2013 kl.13:44

God jul til deg og dine:) jeg synes selvfølgelig kalenderen din er helt super! Med gaver fra den interiørbutikker som treffer hjertet mitt absolutt best, blir det jo bra :) utrolig mange fine kalendergaver du har gitt bort, snill giver og heldige mottakere. Nyt julen med alle du har kjær?

Lin

24.12.2013 kl.13:45

Det er ganske unikt å ha julekalender med varer kun fra egen butikk, det må være stort når du er så ung som du er :) er alle putene du har i sofaen fra villapaprika? Har putedilla selv og er på jakt etter puter i forskjellig stoff og mønstre. nå har jeg mest ensfarga.

Malin

24.12.2013 kl.13:47

Skulle VIRKELIG ønske at jeg vant denne luken i kalenderen!! Jeg syns adventskalenderen din har vært helt rå i år! :) såå mye flott du har gitt til leserne! Har ikke vært borti flottere kalender! :) krysser virkelig fingrene for at jeg vinner! Det hadde vært veldig gøy! Har deltatt i mange kalendere men ikke vunnet noe...

Janne Therese

24.12.2013 kl.13:49

Julekalenderen din er helt fantastisk! Utrolig flotte premier!
Ønsker deg og familien sin en god jul!
Jeg skal dessverre jobbe hele julekvelden , noe som er litt trist siden det er julekvelden og i tillegg blir jenta mi 5 år i dag <3
Tvi tvi for at jeg er heldig denne gangen , det hadde vært en stor oppmuntring siden jeg må jobbe :)

Kay Khan

24.12.2013 kl.13:50

Synes julekalenderen har vært fantasktisk bra. Morsomt å få muligheten til å kunne spe på med litt fint interiør hjemme, tross ikke så altfor mye å rutte med til slikt :)

God jul til deg og dine, Camilla :)

Carine

24.12.2013 kl.13:55

Hei. For en flott start på julaften dere hadde. Godt å se ann man kan være voksne og klare å hygge seg sammen med barna tross at man ikke lever sammen som par lenger. Godt å se. Det er inspirerende å følge bloggen din, utrolig fin stil du har både når der gjelder interiør og klær. Kalenderen du har hatt i pr har vært helt fantastisk - like spennende hver dag. Håper veldig det blir jeg som vinner dagens kalenderluke - har sjelden eller aldri råd til det lille ekstra. Krysset fingrene masse og håper virkelig du velger meg. Ha en fin jul Camilla og nyt dagene med dine kjære.

Tine

24.12.2013 kl.13:57

Fantastisk julekalender, fantastisk butikk, fantastisk jul :) kan det bli mer fantastisk? God jul Camilla :)

Elene

24.12.2013 kl.13:57

Åå denne må jeg jo bare prøve meg på. Tenk for en julegave. Du har jo bare rett og slett vært en drømme julenisse denne desember mnd. Synes alle gavene du har gitt bort er helt fantastiske. Det virker som om du har hørt masse på leserene dine og det er flott av deg det. Jeg har dessverre ikke fått være med på alle dagene siden jeg har hatt det kjempe hektisk med eksamener, jobb og 2 små barn. Krysser alt jeg har for at jeg har lykken her. <3 <3 <3 <3 Riktig god jul til deg og dine. Klem Elene.

Kine S.H.

24.12.2013 kl.13:58

God julemorgen til deg også :)
Nå skal det sies at jeg ikke har fått feka meg til å være med så mye på julekalenderen i år, men jeg har da oppdatert meg på hva som skjer allikevel. Du har helt suverene gaver du gir bort og hver eneste vinner har fått noe som vil gjøre hjemmet deres litt vakrere.
Hvis jeg er så heldig at jeg vinner gavekort hos Villa Paprika, så skal jeg kose meg i butikken din lenge mens jeg titter og handler. Jeg er jo så heldig å bo i Villa Paprika byen, Fredrikstad :)
Ha en riktig fin julekveld og en strålende romjul.
Julehilsen fra Kine.

Åse

24.12.2013 kl.14:00

Denne julekalenderen har vært fantastisk bra! Så mange fantastiske gaver i hver luke. Du er ordentlig flink til det du driver med, Camilla:-) God jul til deg og dine:-)

Janne

24.12.2013 kl.14:01

Helt super julekalender

Rita Engen

24.12.2013 kl.14:08

Hei Camilla! God jul til deg og dine. Følger daglig med på dine oppdateringer på bloggen og på instagram. All honnør til deg som gir så utrolig mye inspirasjon til interiør og at du holder en kjempefin balanse mellom det personlige og det private.
Måten du har presentert julekalenderen er veldig fin. Du klarer til og med å putte inn litt inspirasjon hver dag i lukene i kalenderen.

Håper du og dine får ei koselig julefeiring!

Klem fra Rita

Kine

24.12.2013 kl.14:09

Jeg er gjerne med i trekningen. Julekalenderen har vært fylt med vakre ting og mye inspirasjon, akkurat som bloggen er resten av året også :) God jul!

Maylinn

24.12.2013 kl.14:10

Dette er desidert den beste julekalenderen som finnes!! Du er utrolig flink til å finne gaver som absolutt alle kan like! :-)
Ønsker deg en kjempe fin jul og juletid, Camilla! Håper du får kost deg masse! Juleklemmer!

Bjørg K.Garsjø

24.12.2013 kl.14:14

Kjære Camilla!
Jeg vil få ønske deg en riktig God jul!

Cecilie

24.12.2013 kl.14:15

Hei:)
Fantastisk julekalender!! Er ikke en ting jeg ikke har siklet på;)
Må si du er raus på å dele fra livet ditt og med julekalenderen din.
Det settes det stor pris på!!

Mvh Cecilie

christine

24.12.2013 kl.14:16

Hei Camilla.
For en perfekt start på dagen for store og små :-)
Selv har jeg en 6-åring her som ikke kan få tiden til å gå fort nok :-) Sånn er det å være barn på en stor dag :-)

Over til årets julekalender:
Den har vært overraskende, elegant, spennende, fabelaktig og en hjertelig dame bak hver luke :-)

Ønsker deg og dine en herlig juledag :-)
Christine

Torunn

24.12.2013 kl.14:17

Kjempefin julekalender med flotte gaver og inspirasjon.

Ønsker deg en flott julefeiring, og synes dere har løst det fint for både store og små.

Juleklem fra meg :-)

anne marit

24.12.2013 kl.14:18

Den er helt fabelaktig, flott, nydelig å pompøs akkurat som deg ? den beste kalenderen som er på nett :-)

Lise

24.12.2013 kl.14:22

Riktig god jul til deg å dine Camilla.
Ser ut som dere har hatt en fantastisk jule
morgen, lykkelige fornøyde barn og
glade foreldre som vil barna sine det
beste. Dere er så fantastisk flinke.
Årets julekalender har bare vært helt
utrolig bra. Du har vært så raus og generøs
som det går ann og bli. Har vært
veldig moro og spennende å være med,
selv om man ikke har vært en av de
heldige å vunnet. Nå nærmer det seg
storinnrykk her, vi er så heldige å
skal feire jul med fire generasjoner.
Dette er kjempestort for oss. vi fikk vårt
første barnebarn i oktober, og de kommer
hit i dag også kommet mine gamle
foreldre og vår andre sønn med samboer.
Gleder meg noe voldsomt, jeg elsker jul og
er som en liten unge. Stor god
juleklem til deg. Gleder meg til å følge deg
videre i 2014

herdis

24.12.2013 kl.14:24

Hallo. Ein heilt fantastisk julekalender, med masse kjempefine gaver. Du er raus. Har vært med nesten
hver gang, men har ikkje hatt hellet med meg. Veit kva eg skulle velge viss eg var så heldig å vinne denne gang. God jul til deg. Følger med deg!!!!!

iselin

24.12.2013 kl.14:26

En flott og variert kalender! har vært innom bloggen flere ganger om dagen bare for å se på alle de lekre premiene og interiørtipsene! en riktig god jul til deg og dine!

lene

24.12.2013 kl.14:29

Hei Camilla!
Din julekalender er den eneste jeg vet om hvor vi leserne faktisk kan bli med og ønske oss ting, hvor stas er ikke det! Og sammen med luken følger en god dose inspirasjon, kos, stemning og hverdagsglimt fra din travle tilværelse. Ikke alle som kan by på så masse fint i en og samme kalender!

God jul til deg, det er så fint å se at dere har funnet så god løsning for barna deres, dere viser virkelig at det er mulig å "dele barna" på barnas premisser og til barnas beste?

Juleklem fra Lene

Malin Langbergn

24.12.2013 kl.14:30

God jul Camilla, til deg og dine:)
For en kjempe fin blogg du har som ger mye inspirasjon for meg.
Jeg syns du har hatt en helt fantastisk kalender i år, med mange fine gaver.
Nå skal vi nyte julen hos mamma med familien min. Så nå håper jeg at du får en kjempe fin jul :)

Miriam

24.12.2013 kl.14:31

God jul ???

Så fantastisk måte å gjøre julens gleder til noe felles :) Ikke mange som tenker som dere.

Julekalenderen deres har vært spennende og gitt meg inspirasjon :)
Selv har jeg ikke fått blitt med så mye, for her har jeg fått min 2 lille prinsesse ???
Så nå håper jeg på ett lite jule mirakel ???

Ha en fantastisk aften og en magisk romjul :)

hege

24.12.2013 kl.14:32

Ønsker deg og dine en riktig god jul <3 så gøy for ungene at dere var sammen alle på julemorgenen :-)

Synes villapaprika sin julekalender er fantastisk! Makan til gavmildhet! Hehe :D

Siv

24.12.2013 kl.14:33

God julaften til deg, Camilla :-)
Julekalenderen har vært helt fantastisk.
Jeg har ønsket meg alle gavene, men dessverre har jeg ikke vunnet.
Gavekort på 2000 kr hadde vært midt i blinken, for når januarmåned kommer, så skal vi pusse opp og gjøre om på vaskerommet, og da ønsker jeg meg nye håndklær og Duranceprodukter.

JUOT

24.12.2013 kl.14:34

Ho ho ho;) Denne julekalenderen har vært heilt enorm flott. Du har en giverglede som få. Jeg har lest bloggen din veldig lenge og du inspirerer og gleder mange hver dag og spesielt meg. Jeg håper du får en strålende jul, selv om den blir litt annerledes. GOD JUL TIL DEG OG DE DU HAR RUNDT DEG:)))) Stor Juleklem fra det bløte sørlandet.( JUOT)

Ine

24.12.2013 kl.14:34

For en fin kalender! Så masse fint. Nå har jeg ikke hatt lykken med meg, men har desto mer på ønskelisten for året som kommer

Lill

24.12.2013 kl.14:36

Herlig! God Jul til deg og dine:-) Julekalender må være den beste, så mye lekkert!

Tonje

24.12.2013 kl.14:38

En helt vannvittig bra kalender!! Fantastiske gaver hver dag :) :)
Riktig god jul til deg og dine Camilla!! :)

anonym

24.12.2013 kl.14:39

Denne julekalenderen må jo være den flotteste jeg har fått være med på.men uten hell og lykke,så nå for vi håpe jeg er den heldige på selveste 24 desember.Fantastisk blogg og butikk du har.Masse lykke til videre.Riktig God jul til deg og dine...

Nina

24.12.2013 kl.14:40

Julekalenderen din har vært kjempeflott og jeg synes du er utrolig generøs. Ønsker deg og dine en riktig god julefeiring!! Hilsen Nina

Turid

24.12.2013 kl.14:42

En fantastisk flott kalender, uten tvil!! Men det som imponerer meg mest er godheten din Camilla!! God jul til deg og dine!!

Nina Farsjo

24.12.2013 kl.14:44

God jul i stua:-)
Julekalenderen har vært perfekt :-) skulle bare vært fler som vant ;-) nå håper jeg du tar litt juleferie camilla og stresser litt ned! Du gjør en fantastisk jobb og lykken over alt det er deg vel unnt ? god jul og et godt nytt år ønskes deg og dine? julehilsen fra telemarks skoger :-)

n.e.b.f

Linn

24.12.2013 kl.14:49

Kjære Camilla!
Først og fremst riktig god jul til deg og dine! Årets kalender her på bloggen din har vært den mest generøse jeg har vært borti! For noen flotte premier. Og ikke minst har det vært veldig nervepirrende! Har deltatt flere ganger uten å vinne noe, men håpet er ikke ute enda! Krysser fingrene for en ekstra fin julegave fra "Nissen" i år!

Susanne

24.12.2013 kl.14:56

Det er så flott at dere er sammen og koser dere på julemorgen!

Synes helt klart at du har hatt den flotteste julekalenderen jeg har sett, vil tro det er mange som har fått toppet julen sin på grunn av den:-)

Ønsker deg og dine en riktig god jul! Og jeg gleder meg til å følge deg inn i det nye året:-)

Serine

24.12.2013 kl.14:58

Må bare si at denne kalenderen har vært super, selvom jeg ikke har vunnet noen dager. Kanskje jeg rett og slett har spart vinnerlykken til i dag (?)

Mange flotte premier/gaver (nesten litt for flotte). Og måten vi har kunne delta i kalenderen har vært kjekk.i tillegg må jeg bare si at du virker som en flott og omsorgsfull dame. Håper du får en riktig god jul og et godt nyttår:)

Gro

24.12.2013 kl.14:59

Julekalenderen din er jo bare helt fantastisk;alltid skikkelige og flotte gaver.
Ikke mange som er som deg!!!!
God jul og godt nyttår til deg og dine!!!!

Anita kildal

24.12.2013 kl.14:59

Tenk å kunne boltre seg på villa paprika med den summen da!:-)
Julekalenderen din har vært fantastisk,med eksklusive gaver jeg nok ellers ikke kunne tørre å håpe på. Og selv om jeg ikke har vunnet noe, har jeg kunnet nettopp det-håpe. Det har vært spenning hele veien. Og så må jeg si at du tar godt vare på leserne dine .
God jul til deg og dine

Elisabeth

24.12.2013 kl.15:03

Hei Camilla! Synes du har vært utrolig sjenerøs med kalenderen din! Den har rett og slett vært helt magisk!:) Jeg har slitt lenge med å finne den rette stilen i mitt hjem, som passer mitt hjerte. Helt til jeg plutselig kom over bloggen, og nettbutikken din en vakker dag her i høst. Det ble kjærlighet ved første blikk, om man kan kalle det det:) Jeg har blitt så utrolig inspirert av bloggen din! Mitt hjem har nå blitt helt Villa Paprika, på min egen personlige måte, og nå føler jeg meg endelig hjemme! Så lønna mi de siste månedene har gått med til nettbutikken, så et gavekort hadde vært midt i blinken, så prøver lykken. Takk for all inspirasjon du deler med oss lesere! Riktig god jul ønskes til deg og dine!

Anette

24.12.2013 kl.15:03

Den var vært fantastisk,spennende og litt skuffende på en gang.. Fantastisk pga gavene i den,spennende fordi man lurer jo selvsagt på om man vinner,skuffende fordi man ikke vant:-) men hei bedre lykke neste år:-) God jul til deg og dine Camilla.. Du gjør en fantastisk jobb og gleder meg til å følge deg videre<3

Karoline

24.12.2013 kl.15:03

Jeg syntes kalenderen i år har vært helt fantastisk!
Det er spennende å være med i trekningen av SÅ fine pakker! Selv om jeg ikke har hatt vinnerhellet med meg, har kalenderen gitt veldig mye spenning i desember:) Jeg har sjekket bloggen morgen og kveld! Både for å se neste lukes pakke, og for å se om jeg vant dagens:) Pluss at du har hatt mange fine juleinnlegg innimellom!
Jeg kan si, med hånden på
hjertet, at du har bidratt til min julestemning i år:D

Rita

24.12.2013 kl.15:06

Julekalenderen din er den aller, aller beste, er ingen som er lik, du er jo så gavmild å med et stort hjerte :) du er en veldig stor inspirasjon, har fått en helt ny stil etter at jeg kom over bloggen din. Gleder meg til å lese hvert nytt innlegg du har, er innom bloggen din 1000 ganger i løpe av dagen, er dagens store høydepunkt :) har aldri vært med i julekalenderen din, men i dag måte jeg bare prøve meg, ikke det at jeg har flax men.... Er jo lov å håpe :) God jul til deg å dine :)

Eva

24.12.2013 kl.15:07

Julaften! - Endelig. Var på handel hos Villa Paprika i sommer - via Danmark og Sverige. Avsluttet sommerferien med å handle masse fint hos deg/dere. Nyoppusset stue og gang er ikke feil i ett hus som sårt trengte å fikses. Her på Jæren har vi ikke noen som kan måle seg med interiørkonseptet ditt/deres! Så en ny tur til Villa Paprika blir det igjen! Julekalenderen her har vært utrolig flott! Det er så kjekt å lese det alle skriver. Ønsker alle her innen riktig god jul! Det fortjener vi alle!

Monica

24.12.2013 kl.15:10

Hei camilla! For det første så er du eneveldig dyktig, inspirerende og flott mamma! Hadde det ikke vært for bloggen din og inspirasjonen din for å skape sin egen stil, hadde jeg sikkert ikke funnet min egen.. Nå tør jeg å bryte av med litt grovt treverk, og gjett om jeg kommer til å handle fra villapaprika når stuen skal pusses opp :-) Kalenderen din er for enhver smak, og gavene er kjempefine! Synes du er snill og gavmild som faktisk gir så bra gaver til andre mennesker.. Er innom bloggen hver dag, og sier alltid: enn om jeg kunne hatt det like fint hjemme som hun i villapaprika... :-) Men man må være glad for det man har fått til selv og heller se på andres hjem som en eventuell inspirasjon. Å starte med interiør kunne jeg tenkt meg selv, da jeg elsker det og er uten jobb.. Men det får holde med drømmen i denne omgang! 2000,- hadde vært en enormt fin gave å få på julaften, og spesielt når det er for å handle i nettbutikken din :-) Krysser alt som krysses kan, og håper jeg er den heldige! Ha en fantastisk flott jul :-)

Anna

24.12.2013 kl.15:11

Kjære kjære deg for en fantastisk julekalender!! Med gaver som overgår seg selv for hver dag! Du må vare så utrolig snill :) riktig god jul til deg og dine, måtte den bli magisk:)

Kristin

24.12.2013 kl.15:11

Kjempe fin julekalender. Utrolig flotte gaver du har gitt bort. Håper det blir julekalender neste år også. God jul.

Åse

24.12.2013 kl.15:14

Først vil jeg ønske deg og dine en flott jul og ett godt nytt år;) julekalenderen din må jo være den beste som er på nett:)
Så masse flotte og kjekke gaver, har prøvd meg på de fleste lukene, har såååå lyst på det store rottingfatet ditt og lexington håndklær:)) så gavekort er jo alfa omega da jo;)
Klem-klem Åse

Elisabeth

24.12.2013 kl.15:21

Hei, Camilla! Synes du har vært utrolig sjenerøs med kalendergavene! Sier mye om deg som person!:) Det at du gleder deg over å gi til andre! Jeg har lenge slitt med å finne min rette stil her hjemme. Helt til jeg tilfeldigvis kom over bloggen, og nettbutikken din tidlig her i høst. Nå har hjemmet mitt blitt helt Villa Paprika, på min egen personlige måte! Nå føler jeg meg endelig hjemme! Takk for alt du deler med oss lesere, kjære du! Til slutt vil jeg ønske deg, og dine en god og fredelig jul!:) Julehilsen fra Trøndelag.

Veronica

24.12.2013 kl.15:23

Hei Camilla, og riktig god jul!

Vil gjerne bli med i trekningen da det er enda mer jeg ønsker meg fra butikken din:) Kalenderen er super, snill du er som gir vekk så mye i julen:)
Er den eneste kalenderen jeg har deltatt i… rett og slett fordi jeg allikevel leser bloggen din hver dag, og har ett lite håp om å kanskje vinne en av premiene:)

Ønsker deg og dine en herlig jul!:)

Lene

24.12.2013 kl.15:26

GOD JUL I STUA!
Wow for en flott gave! Hadde jeg vunnet det gavekortet, er det ikke tvil om hva jeg skal gjøre på min første fridag i januar!! Ønske håpe jeg nå da.... ;-) Har aldri vinnerflaks slik, men jeg tenker som så at er jeg ikke med kan jeg hvertfall ikke vinne noe som helst!! Du har hatt en fantastisk julekalender Camilla, ingen har slått deg, ikke tvil engang! Du har en fantastisk giverglede :-)
Det ser ut som dere har kost dere fælt idag ;-) Så får du ha en riktig fin julaften videre du Camilla :-)
Nå må jeg hive meg rundt å få på finstasen å pynte barna før det kommer gjester.. ;-)
RIKTIG GOOD JUUUL Camilla!
Juleklem fra Svelvik

Lene H

24.12.2013 kl.15:30

Da slenger jeg meg på siste luke og krysser fingrene. Årets kalender har vært fantastisk! Utrolig flotte gaver som har gledet mange hjerter <3 riktig god jul til deg & dine :-)

Helle

24.12.2013 kl.15:39

Kalenderen har vært helt fantastisk! Utrolig fine gaver og glede du har sendt ut ved hvert innlegg. Har gledet meg hver dag til å komme innom bloggen, og det med god grunn! Ønsker dere en God Jul! :-)

Caroline

24.12.2013 kl.15:39

Herremin, for en kalender ?? Helt fantastisk!

Passer veldig bra for meg å vinne et gavekort, da jeg nettopp har kjøpt nytt hus ??

Kose deg masse i dag, og håper du få en ille bra jul med familie og venner.

Juleklem fra Sarpsborg ??

nina fredrikke

24.12.2013 kl.15:49

hei Camilla ,du har jo så flotte gaver til alle ,alltid like flink som bestandig, og du vet jo at villapaprika er min yndlingsbutikk nr 1 ,,er alltdi like koselig å komme inn til dere og se og la seg friste for åååå så mye vakkert og fint, er ikke rart jeg kunne kjøpt alt hos deg vennen ,¨Må også si tusen takk for alle fine gode ord dere har gitt meg i den kampen jeg nå er inne i ,setter det så utrolig høyt og det vet dere, <3
ØNSKER DEG OG DINE EN RIKTIG GOD JUL ,nå må du kose deg masse og nyte noen dager fri og kose deg masse m late koselige dager,
varm juleklem fra nina Fredrikke ,
ååå vinne denne gaven hadde vært lykke men har aldri vinne lykke men men den som ikke er med er jo ikke med heller så jeg prøver ,<3

Hilde

24.12.2013 kl.15:50

For en hærlig julemorgen det hørtes ut som Camilla!! :) Trur nok barna deres storkoser seg og er superlykkelige over heile dagen og feiringen <3
Eg syns julekalenderen din har vore fantastisk, så utrulig mykje fint som eg ønsker meg.. Skulle ønske eg hadde blitt trekt ut som en heldig vinner siste dagen, sidan eg ikkje har hatt lykken med meg dagane før i desember.. eg syns du deler ut så masse fine ting, at for å vere ærlig er din kalender den einaste eg har vore trufast mot og MÅTTA inn å svart på kvar dag - dei andre gir eg litt opp :)

Håper håper håper det er min tur i kveld, den beste dagen i desember <3

God juleklem frå Hilde

Silje

24.12.2013 kl.15:57

Super kalender!! Håper å vinne den siste gaven :D

Elisabeth

24.12.2013 kl.15:57

God jul til deg og din familie. Deilig for mammahjertet å se at dere finner deres egen løsning, som passer dere og barna best.
Har vært litt satt ut av sjenerøsiteten din i desember, helt fantastisk med juleånden din. God jul til deg og dine, stå på med det du brenner for :)

Maria Hanssen

24.12.2013 kl.16:00

Så koselig julemorgen dokk har hadd :)
D har vært den beste julekalendern æ har vært borti for alt har stått høgt på mi ønskeliste ;)
Ha ei fin jul videre å kos dokk kjempe masse :D
Juleklem fra nord ;)

Leona Christina Richvoldsen

24.12.2013 kl.16:03

Hei igjen Camilla...:0)

Jeg får en herlig stemning inni meg når jeg ser på bildene dine fra hjemme ditt, mye der jeg ønsker meg! <3
Jeg frisker opp litt og litt å gleder meg som et barn til å få den fine" dress boy" på sove rommet:0)

Ønsker deg og dine en fredful jul og et riktig godt nytt år!

Prøver lykken igjen, da det er såååå alt for mye fint hos villa paprika jeg kunne tenke meg:0)
Gave kort slår aldri feil, ståpå så krysser vi fingrene for at 2014 blir et knall år;0)

Masse jule klemmer fra Leona Christina <3

Mari

24.12.2013 kl.16:04

God jul!! Virker som dere har hatt en perfekt start på jula, og det er så gøy å se smilet til barna deres. For en lykke! Håper du får en kjenpefin feiring videre ikveld med familien din :)

Julekalenderen din har vært den mest personlige og spennende av de alle som er ute i internettverden. Du byr så mye på deg selv og det gjenspeiles i kalenderen. Den er gjennomtenkt og godhjerta:)) hadde selvsgt vært stor stas å vunnet! Ingen tvil om det :)

Juleklem fra fast leser

Sandra

24.12.2013 kl.16:05

Det er årets beste julekalender! Jeg vinner aldri noen ting men det gjør ikke noe, jeg får lese bloggen din og det er et gave i seg selv.
God jul til deg og din familie kjære Camilla ? You are the best :)

Anita

24.12.2013 kl.16:08

Fin fin julekalender i år som i fjor

Unn Karin

24.12.2013 kl.16:08

Hei. Syns kalenderen dine er helt super. Er like spennende hver dag hva som er dagens luke, hi hi. Håper jo selvsagt på at det blir meg som trekker det lengste strået på denne dagen. Ønsker deg en fantastisk jul. Kos deg masse. Klem

kristina

24.12.2013 kl.16:14

Desidert den beste julekalenderen som finnes!
Skjuler seg inspirasjon og gaver i hver eneste luke.
Elsker bloggen din og kalenderen!
Håper dere får en fantastisk jule kveld:)

God jul

Elin

24.12.2013 kl.16:25

Synes det er helt fantastisk. Beste kalenderen ever!!! Ønsker deg og dine en riktig GOD JUL, og jeg krysser fingrene for siste sjans til vinnerlykke ;-)

Anne Mari

24.12.2013 kl.16:42

Helt super julekalender, spesielt denne siste luken :)

Lena

24.12.2013 kl.16:50

Håper jeg er den heldige idag.så utrolig mange fine kalendergaver du har gitt bort,du har så mye lekkert i butikken din.Juleklem

Benedicte

24.12.2013 kl.16:59

Helt super :) Villa Paprika er den perfekte interiørbutikk i mine øyne. Jeg liker absolutt alt der inne! Julekalenderen din har først og fremst gitt meg masse inspirasjon til hva jeg vil ha i mitt eget hjem. Kan ikke vente med å komme hjem igjen og handle inn interiør! :)

Anette vallheim

24.12.2013 kl.16:59

Fantastisk kalender og jeg skulle gjerne vunnet alt i butikken. Krysser fingrene for at jeg vinner på selveste bursdagen til dattera mi som er 5 år i dag. Håper du og dine får en flott og fin julefeiring Camilla.

Eline

24.12.2013 kl.17:19

Gledelig jul, Camilla!! Julekalenderen har vært helt fantastisk! Så utrolig mye lekre gaver! Hvis jeg vinner i dag er det så alt for mye jeg har lyst på! Jeg simelthen elsker butikken din. Sitter og drømmer meg bort på nettsidene. Bor dessverre litt langt unna selve Villapaprika. Men har store planer om å komme innom neste gang jeg er i Østfoldsområdet! Håper julaften har vært og blir bra for deg og dine! Tusen takk for en utrolig fin og inspirerende blogg. Jeg er innom flere ganger om dagen for å sjekke om det er kommet nye innlegg! GOD jul :)

Christina

24.12.2013 kl.17:24

Beste julekalenderen jeg har vært med på, selv om jeg ikke har vunnet:) Du har så fin butikk, og jeg hadde kjøpt noen av kalenderlukene jeg ikke vant, dersom jeg vinner gavekortet:)Du har jo vist frem såå mye fint til oss i denne kalenderen:) Håper du koser deg på julaften. Noen ganger blir julaften plutselig litt annerledes enn man er vant til, men det er jo koselig uansett:) Jeg er på jobb nå, og vi skal snart kose oss med pinnekjøtt. Koselig, men annerledes julaften på Ullevål sykehus:)

Terese Braute Nybø

24.12.2013 kl.17:26

Kjære Camilla. Den beste julekalenderen ever har du laget. :-) Så flink og så inspirerede. Du er gull. Ønsker deg og dine ei riktig God Jul og et Godt Nytt År. Masse lykke til i 2014. Gleder meg allerede til mer inspirasjon. Men du, kvil deg godt og kos deg med familen din. Vi forstår om også du trenger en liten pause av og til. Det er deg vel unt. :-) Krysser fingre, tær og det som er for at jeg blir den heldige vinneren i kveld. Juleklem fra Terese :-)

Annette

24.12.2013 kl.17:28

GOD JUL :-)
Synes dere har fått til en flott ordning på julefeiringen, det er sikkert mange der ute som beundrer deg for det! Veldig lurt å åpne noen pakker på formiddagen, da får barna virkelig tid til å nyte alle gavene hele julaften:-) :-)
Syns denne kalenderen har vært fantastisk flott, alle kalendergavene har vært supre! Er jo bare lekre ting i butikken din, så man er jo garantert en fin ting hvis man har vært så heldig å vinne;-)
Håper du får en fortsatt fin julekveld, og ønsker dere en koselig, fredfull romjul :-)

Mvh Annette:)

iselin

24.12.2013 kl.18:37

Vil først og fremst ønske deg og dine en fantastisk julehelg Dere er en inspirasjon. Dere har klart å skape en perfekt jul selv on dere ikke skal være sammen på kvelden ? kos deg i ferie vakre du, ferie fortjener du!!!

Inga

24.12.2013 kl.19:20

God jol, Camilla. Du er så tøff, rå og motiverande. Eg har starta eige føretak, og du er ein inspirasjon. Eit godt eksempel på det at du står på, gjev god service og bryr deg om kundane, er kalendaren du har hatt på bloggen din. Det at du har flotte kalendargaver som kjem frå din butikk, er av kvalitet, og som ikkje er sponsa synes eg at du viser at du set kunden høgt. Det er akkurat det eg også synes er viktig, både som den som kjøper varer (kunde) og den som skal selge varer.

Ha ein fin kveld, nyt den!

Stine Marie

24.12.2013 kl.19:35

Syns det er en veldig fin julekalender du har hatt på bloggen din, har fått lyst på alt sammen. I tillegg er det mye fin inspirasjon å hente fra deg, både i nettbutikken og i hjemmet ditt:-)

Ønsker deg en riktig god jul:-)

Ann Helen Hermundstad

24.12.2013 kl.20:12

Riktig god jul<3
Jeg må si at du er virkelig gavmild.. Hadde alle vært som deg så hadde der vært fred i verden!!
Jeg håper du å din familie har en strålende jul.
Mange juleklemmer fra Ann Helen

Trude

24.12.2013 kl.20:58

Super kuuul julekalender Camilla!!! Jeg har prøvd lykken her men ikke vunnet enda, ja tenk om jeg hadde vært den heldige, da hadde jeg jublet for jeg bare elsker villa paprika:))) etter jul skal jeg flytte å da vil jeg innrede det "nye" huset mitt som ikke er nytt men nytt for meg i villa paprika stil. Gleder meg kjempe masse til det!! Riktig god jul til deg og din familie Camilla:) klem fra Trude

Marthe

24.12.2013 kl.20:59

God julekveld!

Et gavekort hadde jammen vært stort.
Mange ting står på ønskelisten, om man skulle vinne denne "skattekisten".
I butikken din er det mye fint, som kan være med på å gjøre huset koselig og intimt.
Interessen min for interiør er stor, selv om tiden til det er blitt mindre etter jeg ble mor.
Alltid gøy å pynte med nye ting, det setter iveren og gleden i sving.

Kalenderen din har vært gøy å følge, den har fått shoppinglysten til å bølge.

Mange finfine premier har du valgt å gi bort, noe som sier at hjertet ditt er veldig stort! ??

Jeg håper på vinnerlykke på kalenderens siste dag, da hadde jeg virkelig blitt i slag!

Julehilsen fra Marthe

Hanne

24.12.2013 kl.21:04

Julekalenderen din har vært helt enestående.. Hver eneste dag er jeg innom bloggen din, og i desember har d vært ekstra morsomt å besøke "deg" :) Denne avsluttningen er bare helt fantastisk, men det har også hele kalenderen vært!!! Om jeg vinner skal jeg bruke det på lampe, rottingkurv, rottingbrett og kanskje noen puter. Nå går ikke alt dette på gavekortet.. men det skader jo ikke å bestille litt til, i bytte mot et fantastisk hjem :)

Ewy Marie Larsen

24.12.2013 kl.21:13

Om et gavekort jeg skulle vinne,
ville mitt interiørglade hjerte skinne.
Du inspirerer så mye med din kreativitet,
at butikken din vil vokse seg stor er noe vi alle vet.
Jeg ønsker deg masse lykke,
tenke å kunne bruke et slikt gavekort på å innrede sitt hjem som det fineste smykke :)

Kari-Ann Bjørnstrøm

24.12.2013 kl.21:15

Dette har vært en super julekalender!!
Ha en fin julefeiring :)
klem fra Kari-Ann

Monica

24.12.2013 kl.21:17

Fast blogg på blogghverdagen min,og det fordi det rett og slett er en blogg som fanger min interesse hver dag!Kalenderen har jo bare vært super,og så mye lekre ting.Selvsagt skulle jeg ønske jeg kunne være kalendervinner......men håper du åpner butikk litt nærmere mitt hjemsted istedet!Måtte du få en herlig romjulstid og godt nyttår!

Cathrine K

24.12.2013 kl.21:21

God jul, kjære Camilla :) Så fin ramme dere har laget for julefeiringen rundt barna deres. Er meget imponert! :)

Jeg synes adventskalenderen din har vært fantastisk! :) Synes du er veldig raus som har dette. Er ingen selvfølge.
Ha en fortsatt fin julekveld snilde deg :)

Anita

24.12.2013 kl.21:21

Elsker butikken og nettbutikken er flittig gjest og kunde.
Du er en veldig dyktig og flink dame med en utrolig god smak.
Kalendergaveer du har gitt bort er flotte.
Har sett meg ut noen store og dyre ting i din butikk så håper og få råd snart.
Nyt Julen og stress ned.
Klem

Kine

24.12.2013 kl.21:47

Så herlig å se at man kan samarbeide på beste mulige måte for barnas skyld selv om kjernefamilielivet ikke alltid går som man drømmer om - dere må være det perfekte eksempel på det!

Jeg synes du er utrolig generøs i adventskalenderen din! Du vet virkelig å gi kundene og leserne dine noe tilbake du, Camilla!Villapaprika bugner av fantastiske varer, og jeg skulle ønske jeg hadde økonomi til å innrede stua med varer derfra. Drømmer om at du skal åpne butikk i Stavanger

Renate noremsaune

24.12.2013 kl.21:52

Guri land å rike nå er jeg spent!! Har sååå lyst til å vinne

Cecilie

24.12.2013 kl.22:03

Jeg syns kalenderen din har vært kjempefin! Du har virkelig funnet fram flotte kalendergaver :-) har ikke vunnet, men håper på bedre lykke neste år ;-)
Det eneste jeg kan komme på som kanskje kunne vært "bedre" er at innleggene kom som regel veldig seint om kvelden, så jeg klarte ikke alltid svare på rett dato av den grunn...også ble det til at jeg klikket meg inn maaange ganger pr dag for å se om dagens kalenderluke var åpnet. Men dette var på ingen måte kritikk, du er ei fantastisk dame, med mange jern i ilden, så jeg forstår timene flyr forbi ;-)
Ønsker deg en videre god jul, og et godt år i 2014 camilla :-)

Stine

24.12.2013 kl.22:20

Julekalenderen har vært kjempe bra og variert, du er så sjenerøs og har så vanvittig mye fint i butikken din :) Håper du har hatt en fantastisk fin dag og at du roer ned å tar deg fri ett par dager og bare nyter den herlige romjulen :)

Tina Emilie

24.12.2013 kl.22:25

Hei Camilla og god jul til deg og dine!

Jeg syntes kalenderen har vært helt fantastisk, har gledet meg hver dag til ny luke og er like spent hver dag. Syntes du er veldig generøs med gavene og det viser jo bare hvor godhjertet du er :)

Har ikke vært en eneste gave jeg ikke kunne tenkt meg og har deltatt på hver luke så da krysser jeg fingrene igjen i dag og håper på litt vinnerlykke for en gangs skyld :)

Ønsker deg en god kveld videre, det fortjener du :)

Cathrine

24.12.2013 kl.22:32

Hei! :) prøver lykken igjen i den aller siste luke i verdens sprekeste kalender! Tenk å sette så pris på sine bloggere/ kunder at man setter i gang en så fantastisk blogg kalender ! Helt utrolig! :) ha en fortsatt god jul! :)

Siri

24.12.2013 kl.22:38

Hei kjære deg! :-) Julekalenderen du har satt i sammen og sponset har vært helt fantastisk! Utrolig masse lekkert! Jeg er sikker på at du har fått mange nye kunder etter å ha sett alt det flotte du legger ut på bloggen. Det er spennende å følge deg, interiørmessig, jobb og privat. Takk for alt du deler og lykke til videre.

Klem fra Siri

Kim mai

24.12.2013 kl.22:49

Kjære deg! :) Du er en RÅ dame, elsker jobben og alt du gjør innen villapaprika.Heier på deg! ( jeg gleder meg hver dag, når nytt innlegg fra deg dukker opp ) Julekalenderen har vært helt topp. Ønsker deg og dine en fortsatt fin jul

T

24.12.2013 kl.22:49

Så koselig start på julaften :)

Jeg er en relativt ny leser av bloggen din, begynte å lese her inne i slutten av november. Må si julekalenderen din har vært utrolg koselig å følge, fått masse interiørtips på de forskjellige dagene. Noen av lukene dine må nok handles inn etterhvert, så må få tatt turen innom butikken din en gang jeg er på de kanter :)

Ha en fortsatt fantastisk julefeiring

Anne

24.12.2013 kl.22:49

Alle gavene har vært sååå fine,men jeg har ikke vunnet en eneste en av de:(
Så kanskje jeg er den heldige på den siste luka.

Tone

24.12.2013 kl.22:49

Hei! Du har en flott kalender som jeg har gledet meg til å kikke på hver dag. Du er raus med gavene dine, alltid spennende. Hilsen Tone

malene fossum

24.12.2013 kl.22:52

Prøver lykken igjen da ønskelisten min hos dere er stor og mitt "nye" oppussede hus trenger interiør med villapaprika stil!:)

malene_fossum@hotmail.com

maria øvre

24.12.2013 kl.22:56

Hei, hei:) Jeg synes kalenderen som du har stelt i stand er helt fantastisk. Ikke bare er gavene fantastiske, men det at du tar deg tid i en hektisk juletid og gir bort gaver til leserne dine, er helt supert:) Er 20 år og min største interesse er interiør. Er student og har ikke mye penger til interiør. Hadde dermed vært fantastisk å vinne:) Selv om vi har forskjellige stiler, lar jeg meg inspirere av deg. Har fulgt deg i mange år, fra du blogget på "mrskvarsvik" og til du ble "villapaprika":) Kan tørre å si at du er et av mine forbilder:) Du er en fantastisk jente med et fantastisk hus, butikk, nettbutikk, blogg og ikke minst barn.
Stor klem fra Maria:)

Carine

24.12.2013 kl.22:58

Kjære vakre Camilla?? håper du har hatt en fantastisk dag med barn å familie, ser sånn ut på bildene i allefall

Emilie

24.12.2013 kl.23:09

Hei, kjære deg!

Julekalenderen har vært like fantastisk som i fjor. Om ikke enda mer fantastisk :-)
Alltid flotte gaver! Hadde vært utrolig om jeg vant et gavekort på 2000,-. Villapaprika er
nemlig en av mine favorittbutikker!

Håper dagen din har vært fin! <3

Emma

24.12.2013 kl.23:13

Ojojoj, for en drøm å vinne dagens kalenderluke!!! Kalenderen har imponert meg skikkelig, det har vært så utrolig flotte gaver!!!
Skal innrømme at jeg bare har visst om bloggen og butikken i drøye tre uker, men har allerede tatt tre turer tur-retur Halden for å drømme meg bort i butikken din! Årets julegaveshopping ble plutselig veldig lett når jeg oppdaget butikken din, så alle venninner, samt svoger fikk julegaver fra butikken din i år! Og gjett om det ble vellykket! - takkemeldingene har tikket inn utover kvelden :)
Nå er drømmen å kunne kjøpe maaaange "gaver" til meg selv i butikken din - ønsker meg både salongbord, Taklampe og stoler fra butikken og masse pynteting!!! Så tenk å vinne dagens luke i kalenderen - da blir det ny tur til Fredrikstad veldig snart!!! Ha en fortsatt fin-fin julekveld!! Emma

Kristine

24.12.2013 kl.23:18

Kjære deg:-) julekalenderen din har vært julas høydepunkt for meg!føler meg som liten igjen når jeg bare går å venter for å se hva som skuler seg bak neste luke!! Du har vært ekstremt generøs og det er så utrolig gøy å følge deg både med interiør og litt om livet generelt!jeg er helt imponert over deg,og skjønner virkelig egentlig ikke helt hvordan du får det til-superkrefter?;p gleder meg allerede til neste julekalender! Ha en fortsatt god jul fine deg:)

Anniken

24.12.2013 kl.23:21

Jeg syns gavene i år har vært veldig flotte så det hadde vært moro å vinne:) En riktig god jul!

Rikke

24.12.2013 kl.23:22

Virkelig en flott kalender. Tar en sjanse å prøver:)

Monica

24.12.2013 kl.23:24

Hei Camilla
Først vil jeg si at dere er sååå flinke med barna deres! Så god ide og ha julemorgen sammen, kjempekoselig!
Kalendergavene dine er de råeste!! Det er helt utrolig som du slår på stortromma og er god mot leserne dine:-)
Alt du har er så flott, men det du velger ut er jo ikke de minste og billigste akkurat! Det har vært like spennende hver dag og se hva du velger ut;-)
Jeg krysser fingrene nok en gang og ønsker deg og dine fortsatt fine juledager ;-)
Klem
Monica

IA

24.12.2013 kl.23:27

Hei hei :-) jeg syntes årets julegaver har vært utrolig flotte, du er en gavmild sjel og d beste av alt ser d ut til at du har like mye glede av å gi som vi syntes de er å få:) Takker for muligheten til å få kunne bli med i trekningene:) Fortsatt god jul:)

Linda Ueland

24.12.2013 kl.23:30

Hei Camilla, og god jul til deg og dine vakre små. Fant ut av bloggen din nå i desember,og er for å si det mildt HELT HEKTA. Jeg er en 39 år gammel dame med 3 barn og mann fra Brusand på Jæren. Brusand er ikke store plassen, så eg bare elsker å lese bloggen din og alt det nydelige interiøret du har. Så på nyåret må eg starte med opp pussig i noen rom. Her må det bli villa paprika stil. Julekalenderen har bare vært helt fantastisk, du er jammen raus må eg si som gir bort så mye flotte varer. Helsing Linda

Henriette F

24.12.2013 kl.23:33

Så koselige julebilder! Håper resten av dagen også har vært hyggelig:)
Jeg synes årets julekalender har vært veldig bra. Variert og inspirerende! Like før jul var jeg innom butikken din og handlet noen flotte julegaver fra Durance-serien. Skal love deg at de gavene alt i smak hos de som fikk dem! Hadde egentlig veeeeeeeldig lyst til å kjøpe litt til meg selv også, men som småbarnsmor er jeg ikke så flink til å unne meg slikt. Å vinne et gavekort fra butikken din ville vært årets julegave for meg.....
Ha en flott romjul!
Hilsen Henriette, Fredrikstad:)

Maren

24.12.2013 kl.23:36

Det har vært en fantastisk kalender i år! Gavene har vært kjempefine, og jeg har prøvd lykken hver dag!:) Det har visst ikke vært min tur disse dagene, så derfor gjør jeg et siste forsøk i kveld;)
Håper julekvelden er fin, og at du har kosa deg masse med dine nære!
Gleder meg til å følge med deg til neste år også:)

Anita

24.12.2013 kl.23:38

God jul og så fint å se at dere alle koste dere i morres :) årets julekalender var fantastisk, du har vært meget meget gavmild og har vært en glede å delta :) nyt julen videre :)

Elisabeth

24.12.2013 kl.23:40

Julekalenderen din har vært helt super! Har ikke fått vært med hver dag, ei heller vunnet noe. Men jeg har gledet meg med de heldige, for maken til flotte gevinster...
Hvis jeg skulle være "the chosen one" nå på julaften blir det vill jubel - for du har så mye lekkert i butikken din!
*krysserfingrene*
Håper dagen har stått til forventningene selv om du ikke har hatt barna hos deg nå på kvelden. Slike ting blir man vant til etterhvert som tiden går, selv om man helst vil ha de hos seg konstant. Må si at jeg er mektig imponert over samarbeidet dere to voksne har ;-)
Ha en fortsatt fin julehøytid!
Klem

Carina

24.12.2013 kl.23:42

Julekalenderen har vært helt fantastisk, og jeg kan ikke si annet enn at du er utrolig sjenerøs! Har mange ting jeg kunne tenkt meg fra VillaPaprika, så det hadde vært lykken å vunnet gavekort;) Jeg fikk forresten paljettputen min før helgen, og herlighet så fin den er:) I loove it!
Håper din julaften har vært fylt med masse kos og fine stunder med dine nære<3 Ønsker deg en riktig god jul videre!

Klem Carina

Jordbær

24.12.2013 kl.23:51

Jeg synes julekalenderen din har vært helt super! :D Mange fine premier fra butikken din. Du virker som en snill og gavmild person :) Det hadde vært flott å vinne dette gavekortet, da jeg absolutt kunne tenkt meg noe fra Villa Paprika i hus! :) Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har vært innom nettbutikken å sett (les: siklet, i alle fall omtrent) etter alle de nydelige tingene. Jeg har masse på ønskelisten min, blant annet kurvfatet som du delte ut tidligere i julekalenderen din).

Vi snakker om en sommertur til østlandet i sommer, og jeg har allerede maset mye på samboeren min om vi kan dra innom butikken din, så tror nok det blir en tur :) Håper butikken din en gang kan etablere seg på vestlandet, også ;) Tror nok det hadde kommet til å bli god omsetning her.

Det var forresten veldig gøy å se deg igjen på Unge Mødre litt eldre :)

Håper du og dine har hatt en fantastisk julefeiring, og at 2014 blir et supert år for dere :D Stå på!

Signemor

24.12.2013 kl.23:53

Det kan eg sei med eit ord: FANTASTISK!!!:)))

Malin

24.12.2013 kl.23:56

Dette er den beste julekalenderen å jeg et med hvert år selv om jeg aldri vinner!:) ha en flott jul Camilla:)

Sylvia

24.12.2013 kl.23:56

Du har vært utrolig raus og fantastisk med denne julekalenderen :)
Tror jeg aldri har hørt om maken!
Jeg har vært med hver eneste dag - og tenk om .., det hadde vært meg som stakk av med gavekortet :))da hadde det blitt handling da ...håper dere har hatt en super julefeiring!
Stor juleklem fra meg

Christine

24.12.2013 kl.23:58

Syns du har hatt en utrolig flott julekalender - den beste

Inger Beathe

25.12.2013 kl.00:06

God jul til deg og dine

Borghild Marie Jorde

25.12.2013 kl.00:07

God jul til deg og dine

ella

25.12.2013 kl.00:11

årets julekalender har vært helt topp- som vanlig! GOD JUL;)

Janita

25.12.2013 kl.00:12

Kalenderen har vært FANTASTISK!:) Så utrolig mye fint:) Du har en interiør smak som treffer meg midt i hjerte. Sjekker bloggen din flere ganger om dagen. Du er til stor inspirasjon og ett stort forbilde:) Og til sommeren skal det bestilles flybillett å turen skal gå til Fredrikstad. Min store drøm er å få besøke din butikk:) Da hadde det gjort seg med ett gavekort:) Håper du har hatt en fin juleaften:) klem<3

Rand

25.12.2013 kl.00:29

God jul til dere alle! ;) Enda en jul er over med all dens spenning. Takk for mange sjanser til å vinne mange av dine fantastisk interiør ting. Mye frister men alt kan ikke alltid prioriteres. Håper på lykke denne siste gang. Vi flytter inn i nytt hus i februar så det hadde vært kjekt med noe nytt til huset. God jul videre og velsignet godt nytt år!

Pia

25.12.2013 kl.00:34

Hei ! Jeg synes du er et veldig generøst menneske som har gjort desember så spennende for oss som har deltatt i din julekalender . Gavene har vært råflotte og det nå topper du det med gavekort !!:-) du er bare utrolig snill du ! Go klem fra meg :-)

adrian opheim

25.12.2013 kl.00:36

Hei Camilla! Jeg syns pakkekalenderen din har vært kjempe fint å beundrer virkelig den gleden du gir til mange der ute ved å gi ut disse flotte tingene! Først og fremst vil jeg bare si at grunnen til at jeg vet om denne siden å deg er pga min samboer. Hun har vært med her fra dag 1 og elsker bloggen din. Jeg er jo med henne mesteparten av dagen når jeg ikke jobber å vet hvor mye hun ønsker seg fra din butikk! F.eks disse fatene som hun snakker om hele tiden at hun ønsker seg, propell flyet har hun vist meg å hun kan ikke få nok av duft lys!.. var her om dagen å så på en møbel butikk å da var det kun snakk om "sånn stil har camilla villapaprika" og hun prøver rett å slett til punkt å prikke til å få det som deg! Hun sto også på kjøkkenet og helte zalo i en sånn krukke her om dagen å når jrg spurte hva hun gjorde så sa hun at villapaprika bruker ikke disse stygge zalo flaskene fremme for det hadde hun sett her hos deg da :) hehe.. rapper telefonen min flere ganger om dagen også for hun måå lese bloggen din! Jeg er idag å over ett år til tømrer lærling og jobber hardt for at vi skal ha det bra fordi hun fortiden er arbeidsledig pga sykdom.. det er tøft for både meg å henne. 1 mai 2013 tok vi over barndomshjemmet mitt (leier) fordi det var så stort og vi følte vi trengte plassen... men siden henne nå er syk (ikke noe kjempealvorlig) så må vi nå flytte å leter i dag etter en billigere leilighet i moss da det ikke strekker særlig mye til.. er ikke noe annet jeg vil enn å glede min kjære :). Samtidig så er hun fylt 18 som da i hennes familie betyr at hun ikke får gaver av tanter å onkler og slikt lenger.. jeg på hennes vegne ble veldig lei meg i dag når hun kun fikk av meg å moren hennes.. jeg prøvde å kjøpe så mye jeg klarte men er ikke lett når ikke pengene strekker til. Om jeg kunne stått opp i morgen å sett at jeg med dette jeg har skrevet så er dette noe som virkelig kunne gledet hun og gjort hun superglad så hun endelig kunne fått det hun ønsket seg å en stor ekstra gave! Om hun vinner så skal jeg selv kjøre henne til fredrikstad for jeg tror det ville gjort henne enda mere glad å kunne se i butikken din! Jeg er jo også veldig kjent med butikken din, å har sitti og sett på ungemødre dag etter dag hvor hun spoler frem til Camilla Villapaprika som hun da kaller deg! Hun lever jo for interiør å har veldig lyst å en stor drøm om å åpne egen, dette lar seg ikke gjøre akkurat nå, man må jo ha egenkapital og alt.. men dette gjør deg også til et STORT forbilde for hun! Jeg vet drt er mange der ute som selvfølgelig ønsker det samme som hun, men jeg håper av hele mitt hjerte at jeg kan glede henne med dette i morgen og jeg krysser fingrene tusen millioner ganger på kryss og tvers for at jeg kan det! Vil uansett ønske deg en God Jul og kos deg masse med den flotte familien din! Så skal jeg kose meg med min å håpe på at jeg har vært snill gutt i år å får mitt siste ønske fra julenissen villapaprika :)

Med vennlig hilsen Adrian Winther Opheim.

Helene

25.12.2013 kl.00:43

Super julekalender! Har dessverre ikke gått min vei, men prøver igjen. Tvi tvi! God jul :)

Cathrine

25.12.2013 kl.00:44

Heei :)

Synes din julekalender er den beste, med så mye fine gaver ;)
Du har så utruli mye fint ,og jeg handler litt å litt ifra nettbutikken din når pengboken strekker til. Skulle gjerne ha handlet mye mer hadde jeg hatt mulighet til det, så ett gavekort hadde gjort susen :)

God jul til deg og dine :D

unnka

25.12.2013 kl.00:49

Kjære Camilla. Tusen takk for inspirerende bilder og fine ord. Er alltid hyggelig å lese bloggen din og følge deg på ig. Syns i år som i fjor at kalenderen er helt topp. Et gavekort hadde vært perfekt, vi har akkurat pussa opp badet og trenger litt stæsj og lekre håndklær til å dekorere med, jaaaa det hadde vært stas:-)
Nyt jula da. Klem;-)

Linda

25.12.2013 kl.01:00

Hei :)
Årets julekalender har vært helt enestående, makan til premier og generøse gaver skal man leite lenge etter! :) og det som er så bra er spørsmålene som vi lesere svarer på, som gjør at man blir litt "kjent" - kjempemorsomt synes jeg :)

Du er og blir en inspirasjon både interiørmessig og som mamma, håper du og dere har hatt en fin juledag :) stor juleklem til deg!

AnneC.

25.12.2013 kl.01:03

Hei Camilla. Jeg synes du er sjenerøs og utrolig gavmild når det gjelder kalenderen din. Det har vært flotte "luker" hver gang, og overraskede og lykkelige vinnere. Håper dette har gitt noen en ekstra glede i desember, og endatil vært med på å spre glede og godt humør videre fra dem igjen.... det er jo ofte slik at noen som har fått noe eller blitt gjort ekstra stas på, genererer det samme videre.... tenker da på å glede andre! Det har iallefall du gjort :) Hilsen AnneC.

stinemor

25.12.2013 kl.01:04

jeg digger årets julekalender- så utrolig mye flott fra din vakre butikk. Hadde vært så gøy å vunnet, da skulle jeg tatt turen fra Sandefjord til Fredrikstad så fort jeg hadde hatt muligheten.Har deltatt hver eneste dag i håp om å vinne noe av dine flotte kalendergaver. Ønsker deg og dine en forsatt fortreffelig jul og en fantastisk nytt år.
hilsen stine

Marianne E

25.12.2013 kl.01:05

Hei Camilla.
Ser ut som dere har hatt en flott dag :)¨
Det har jeg også, sammen med hele familien.
Jeg syns kalenderen din har vært kjempefin og du er svært raus.
Veldig morsomt å lese vinner kommentarene.
Man blir liksom litt kjent med de andre leserene.
Et slikt gavekort som du deler ut i dag, hadde vært helt supert.
Jeg elsker alt du har i butikken din, men pga dårlig økonomi grunnet lengre
sykdom finnes det ikke rom for shopping til huset.
Det lille vi har til overs går til sønnen vår.
Jeg har også bursdag rett etter nyttår og for en drøm av en julegave/bursdagsgave det hadde vært.
Har bestemt meg for at 2014 skal bli et bra år og krysser nå fingrene for at jeg kan starte det nye året med shopping hos deg. :)
Takk for glede og inspirasjon i en vanskelig tid!
Fortsatt god jul til deg og dine.
Julehilsen fra Marianne

Lena

25.12.2013 kl.01:09

Julekalenderen din er enestående fordi du slår på stortromma HVER dag ser det ut som! Du er ihvertfall ikke gjerrig, og selvfølgelig fordi det er produkter fra verdens beste interiørbutikk som jeg ELSKER :)

Veronika

25.12.2013 kl.01:09

Hei og riktig god jul til deg og dine.
så koseli med jul på morgenen hos dere da.slik har vi det også.

Synes julegavekalenderen din er så flott.at vi lesere får muligheten til å vinne noe fra den flotte butikken din,det er helt magisk.ønsker meg veldig mye å få noe av deg til jul.det hadde vært toppen av kaka alså.
Jeg bruker aldri ha vinnerlykke men nå må det vel snart være min tur. Krysser fingre og tær.

Ha en fortsatt go jul og romjulstid.masse varme klemmer fra egersund.

Rune

25.12.2013 kl.01:13

Hei! Først og frenst vil jeg bare si t jeg ikke er noe fast leser av bloggen din. Men min samboer er så absolutt en fan. Og jeg må stadig titte på interiørbilder på bloggen din. Jeg vet hun har lest bloggen din noen år nå, og jeg ser også at hun har fulgt adventskalenderen din. Jeg håper derfor at jeg kan overraske samboern med dette gavekortet, som plaster på såret, siden hun ikke fikk noe julegave fra meg i år. Ønsker deg og din familie en riktig god jul. Håper jeg vinner - hun fortjener det.

Gro Anita

25.12.2013 kl.01:15

FOR EN JULEKALLENDER,SÅ MANGE FLOTTE PREMIER

SISSI

25.12.2013 kl.01:17

Avsluttar herved ein topp jolekveld ved å legge att ein kommentar her på bloggen! Kalenderen er super, og premiane er råflotte! Du er raus!! Prøvar no lykka ei seiste gong i dette året... ;-) Ha ei framleis fin jol!!

Christine

25.12.2013 kl.01:20

Fantastisk julekalender

charlotte

25.12.2013 kl.01:21

Utrolig flott familie du har. Måten dere løser det på er fantastisk. Dere er flinke og fy søren som dere får det til ? villapaprika julekalender er høydepunkt. Uansett hva du legger ut sikler jeg. Du har bare fine ting og jeg er hekta. Selvom jeg ikke vinner noe (gråååt) så er det hyggelig å se de glade menneskene som får. Du gjør mange glade - tusen takk ? Riktig god jul fine deg. Juleklem

Tonje

25.12.2013 kl.01:22

Helt utrolig kalender,har krysser fingrene i hele desember,kunne jo tenkt meg alt ;) Så da krysser jeg både armer og bein,ett gavekort hos deg hadde jo vært helt perfekt! Ønsker deg og dine en deilig romjulstid!
Klem

Christine

25.12.2013 kl.01:23

Fantastisk julekalender :))lov å håpe på å vinne ;)men jeg må skryte litt av deg, helledussen for en fin måte du gjør ting på ang barna og at dere to er gått fra hverandre og likavell gjør alt så fint rundt barna , han gjør også en fin jobb asså.respekt :) Ha en fin fin jul videre

Carita

25.12.2013 kl.01:31

Herremin! Dette tar jo helt av! For en julekalender! Terningkast 6!! Og for en nydelig butikk det ser ut som at du har. Tar gjerne turen en dag!! God jul!

Sanna

25.12.2013 kl.01:32

Synes det er utrulig spennende hver dag å sjekke kalenderen! :) har satt min elsk på rottingbrettene, så har kun deltatt på de, i frykt for å bruke opp eventuell lykke. :p
Utrolig gavmildt av deg, og synes gavene har vært generøse! :)
God jul til deg og dine! :) håper dagen har vært alt du ønsket! :)

Cathrine Bjørkesett

25.12.2013 kl.01:32

Kalenderen din må være den beste kalenderen med de flotteste gavene som er å få tak i! Har vært kjempe gøy å delta og jeg gleder meg allerede til 1.desember neste år! :D
Nå vil jeg ønske deg og dine en helt fantastisk jul videre! Så håper jeg at jeg er en av de heldige vinnerene av ett gavekort, sparer nemlig til den vakreste lysekronen jeg har sett og drømmer om..<3 God jul Camilla, ser deg til neste år! :)

Isabelle h

25.12.2013 kl.01:33

Jeg synes julekalenderen din har vært utrolig flott:) er alltid fine ting i kalenderen, og alltid ting "alle" kan ha:) håper denne kalenderen blir tradisjon hver jul:) jeg gleder meg alltid til å gå inn å se hva som er i dagens luke, og blir alltid like glad:)
God jul til deg og dine camilla??
Klem fra isabelle h

Janne

25.12.2013 kl.01:44

Du er ei raus dame! Herremiiin så glad jeg hadde blitt om jeg vant det gavekortet! Da vet jeg akkurat hva jeg skulle brukt det på - nemlig det lampebordet som hører til salongbordet mitt! Ønsker meg det fælt!
Jeg elsker bloggen din, og selvfølgelig kalenderen! Bloggen din er for meg det samme som de sier om VG - Dagen blir ikke den samme uten!
Alle kalendergavene du gir bort er noe for en hver smak. Og det er fantastisk at du hører på ønskene fra leserne dine!:-)

Ønsker deg en riktig god jul og et godt nyttår! Så gleder jeg med til nok et år med masse inspirasjon fra deg og det lekre hjemmet ditt og butikken din!

Klem fra Janne :-)

vakkertufsen

25.12.2013 kl.01:44

Dette er julekalenderfavoritten over alle julekalendere;) For ei interiørfrest dame/jente som meg er dette helt toppen. Har dessverre ikke hatt hellet med meg foreløbig, men kanskje i siste luke? Jeg krysser fingrene og venter i spenning;)

judy

25.12.2013 kl.01:45

Er du helt gal? ! :) wow du er snill!! Og gal hehehe:)
Jeg syntes julekalenderen din har vært sååå bra! Gøy å følge med på selv om jeg ikke har rukket åvære med hver dag.. må liksom inn å skjekke hver kveld ;) jeg må si du er proffesjonell og gjennomført med kalenderen ? jeg unner andre å vinne men jeg måtte bare fortelle deg det.
KLEM

Malene

25.12.2013 kl.01:52

Håper julekvelden har vært perfekt hos dere og alle andre :) Jeg syntes denne kalenderen har vært helt super! Meldt meg på flere ganger påskekøer spent hver kveld for å få med meg hvem som har vunnet :) Jeg syntes det er kjempe kult at det er du selv som sponser denne kalenderen og du har plukket ut ting du har skrytt mye av og som jeg vet faller i smak hos folk da har har lest utallige kommentarer med "hvor finner jeg denne" osv. Jeg krysser fingrene for å avslutte julen med å bli vinner av den siste uken, hva er vel bedre enn å få handlet til seg selv i nettbutikken etter alle gavene som har blitt handlet?! Ønsker deg og dine kollegaer lykke til med Villapaprika i 2014 og gleder meg til å følge nyhetene i butikken og inspirasjonen på bloggen! Ha en fortsatt god jul <3

Katrine

25.12.2013 kl.02:12

Julekalenderen din har vært helt rå! Har enda ikke vært en av de heldige utvalgte, men det er jo fortsatt håp :)
Ha en riktig fin romjulstid, Camilla! :)

God jul!

Mvh.
Katrine B

Heidi

25.12.2013 kl.02:12

Hei :) jeg synes virkelig at du har slått på stortromma når det kommer til julekalenderen! Så vakre og fine ting som blir gitt bort! Noe jeg synes er helt fantastisk! Har prøvd meg flere ganger, uten hell. Så slår nå til for siste gang og håper at jeg klarer det! :)
Jeg må daglig inn å se på bloggen din og drømme meg vekk i interiør, du har det så fint i huset og ikke minst butikken din :)

Ida k

25.12.2013 kl.02:26

Åh, jeg elsker årets julekalender! Jeg synes du gir bort så mye fint! Jeg har ikke vunnet noe som helst ennå, men satser på at jeg har flax i dag -siden det er julaften hihi.

Siv

25.12.2013 kl.03:00

Gooooooood jul til deg og dine (og til alle som leser bloggen her). Håper julaften har vært like fin som hos oss. Masse god mat, fine pakker og det viktigste: de menneskene som betyr aller mest for en!

Du har den klart beste julekalenderen. Du gir ut premier som koster mye og som holder god kvalitet (dette vet jeg fordi be har handlet hos deg). Jeg har sendt inn flere meldinger og er like spent når du annonserer vinneren.

Som fattig student er det ikke alltid like lett å få kjøpt alt en ønsker seg, derfor hadde denne premien passet godt. Jeg vet allerede hva jeg skulle kjøpt i butikken din.

Selv om det er ekstra hyggelig med det materielle, så er det viktigste at vi og de signifikante i livet vårt er friske! Uten noen å bry oss om, o som bryr oss om oss så har vi lite av verdi. Nyt julen, pust med magen og bruk tiden sammen med de dere er glade i!!

Juleølet fra Siv!! :)

Stine

25.12.2013 kl.03:44

Julekalenderen har vært over all forventning. Utrolig fine premier som er på de flestes ønskeliste :) Det har vært dagens høydepunkt og jeg har ikke kunnet legge meg før ny luke er trukket hver kveld. Har ikke hatt lykken med meg så langt, men krysser armer og bein nå på selveste julaften! Hadde vært utrolig fint med gavekort i den lekre butikken! Håper virkelig på litt flaks her nå.
Ønsker deg og dine en fortsatt hyggelig julefeiring.
You are so cool! I do not believe I've truly
read through anything like that before. So wonderful to find someone with some
original thoughts on this issue. Seriously.. many thanks for starting this up.
This website is something that's needed on the web, someone with a little originality!

dicte

25.12.2013 kl.04:40

Ååååh!! En siste gyldne sjanse til å vinne!! :-)<3 Uten tvil årets beste julekalender! :-D

Linn

25.12.2013 kl.05:57

For en fantastisk julemorgen dere har hatt.. :)

Eg synest din julekalender er den beste av alle! Ikke ofte man gleder seg SÅ mye til hver luke, for man bare vet at du har så god smak og at det er noe de fleste vil ha... Eg har ennå ikke vunnet til nå, så da krysser eg fingrene for et gavekort! åh tenk alt det fine eg kunne kjøpt da <3

Ønsker deg og dine en fortsatt fin jul :)

Anette

25.12.2013 kl.07:24

God julemorgen, Camilla!

Julekalenderen din er som i fjor - heeelt fantastisk - du like så:-)
Takk for alt du deler med oss - både interiør, dine vakre barn, hjem og liv. En inspirasjon for meg som jeg kan flykte til, når jeg trenger det.
Ønsker deg en fin og fredelig julefeiring videre. Nyt noen velfortjente fridager:-)

Mange juleklemmer fra meg

Anita

25.12.2013 kl.08:04

Beste julekalenderen for ei som er interiørfrelst!;)
Den ene gaven bedre enn den forrige! Krysser fortsatt alt for at jeg skal være så heldig å vinne og gavekort hadde vært helt fantastisk! Da hadde jeg virkelig hatt en unnskyldning for å ta turen fra Bergen til Fredrikstad for litt shopping, inspirasjon og husmorsferie!;)Håper julen din er flott som deg og mange gode ønsker for det nye året!;)

Cathrine

25.12.2013 kl.08:45

HeeiSynes din julekalender er den beste, med så mye fine gaverDu har så utruli mye fint ,og jeg handler litt å litt ifra nettbutikken din når pengboken strekker til. Skulle gjerne ha handlet mye mer hadde jeg hatt mulighet til det, så ett gavekort hadde gjort susenGod jul til deg og dine

Silje

25.12.2013 kl.08:46

Veldig bra :-)

Hege

25.12.2013 kl.09:51

Hei! Og god jul :) Jeg syns du har hatt en fantastisk fin julekalender for oss leserne med veldig fine premier! Man får så veldig lyst til å besøke butikken din, og det er heller ikke umulig det blir en tur til Fredrikstad på nyåret nettopp av den grunn :) Er jeg heldig så kan jeg kanskje ta med meg et gavekort på 2000 kr? :)

Anne-Lene

25.12.2013 kl.10:03

GOD JUL! Håper du hadde en flott julefeiring selvom ungene var med pappaen sin.
Årets julekalender har rett og slett vært fantastisk. Flotte ting som har skjult seg bak hver en luke. Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gjøre dette for leserene dine.
Slenger meg med sånn i siste liten ihåp om å vinne, det er nemlig sååå mye jeg ønsker meg i butikken din!
Julehilsner fra Lier

karianne

25.12.2013 kl.10:08

Det er rett og slett en godhjertet

Linn-christin

25.12.2013 kl.10:11

Vell overstått julemorgen og julaften :) så ut dom begge ungene koste seg masse med julemorgen, pakker og selvfølgelig deg og pappaen!

Må få nevne at jeg syns samarbeidet deres er unikt! Det er godt å se at dere hele tiden setter barna "i førersetet"! :) de er heldige som har to så flotte foreldre :)

Så over på julekalenderen! Den er helt rå! Du er så gavmild at jeg nesten fikk sommerfugler i magen når jeg skulle inn å sjekke dagens luke :)
Jeg har ikke tall på alle de gangene jeg har fylt opp handlekurven med håndklær, lys, lysestaker, kurvbrett og knagger bare for å dagdrømme på hvordan det ville sett ut hos meg! Dessverre har det vært et turbulent/ stramt år og handlekurven er blitt tømt igjen :(

Men med dette gavekortet kunne dagdrømmen blitt virkelig :) krysser alt jeg eier og har for at det er min tur i dag :)

Juleklemmer fra Linn

Mette

25.12.2013 kl.10:49

Det hadde vært helt topp å vinne ett gavekort, som en liten ekstra bonus julegave :) Ikke noe probblem å handle for 2 000,- i din butikk! Vet akkurat hva jeg skal kjøpe meg :D Krysser fingrene for litt vinnerlykke i årets siste kalenderluke :)

Hilde

25.12.2013 kl.10:55

God morgen, og en fin 1.juledag ønskes til deg og dine :)
Jeg tenker i dag på at du jobber hardt med butikk og nettbutikk hele året i tillegg til hus, hjem og familie. Bloggen er også et stort prosjekt som er til stor glede for oss hver dag :) Når du i tillegg tenker på oss hver dag i desember og gir bort dyre lekre ting er dette helt fantastisk, tror du har et stort hjerte, Camilla.
Dette må definitivt være Norges flotteste adventskalender :)

Juleklem fra Hilde

Maria

25.12.2013 kl.12:41

Fantastisk kalender med mye fint i:)) men har ikke vunnet enda. Kanskje er jeg heldig Idag!! God jul :))

Marit

25.12.2013 kl.12:42

Du har levert en superfin julekalender. Har vært en del syk i desember, så har ikke hatt overskudd til å deltatt alle dagene, men har nå prøvd å være med litt.
Premien denne gang er jo helt suveren. I og med at jeg bor godt og vel 120 mil nord for Fredrikstad...er nettbutikken et must. Kunne godt tenkt meg noen kroner for å handle der ;)
Ønsker deg en fortsatt fin jul sammen med dine.
Nordlandshilsen fra Marit :-)

Marianne

25.12.2013 kl.12:59

God jul kjære Camilla, og takk for alle inspirerende blogginnlegg i 2013:)
Synes julekalenderen din er en kjempekoselig oppmerksomhet til oss som følger deg, du gir virkelig fra hjertet:)
Gleder meg til å gå 2014 i møte med mer inspo fra deg!

Jennifer/bittelille huset

25.12.2013 kl.13:15

Ser ut som dere hadde en kjempefin julaften, og håper dere nyter like fine romjulsdager<3

Denne julekakenderen har jeg tenkt hele tiden må være den beste i interiørverdenen!? Så mange lekre og eksklusive ting! Den skiller seg ut - akkurat som VillaPaprika:) Og finaleluken er jo bare fantastisk!:D Tenk å vinne den - da hadde jeg blitt så glad at jeg ikke helt vet hvor jeg skulle gjort av meg<3

Stor klem fra Jennifer

Malene

25.12.2013 kl.13:31

Det ble litt skrivefeil over :/ Her er rettelsen

Bjørg K.Garsjø

25.12.2013 kl.13:32

Hei Camilla!

Immaen

25.12.2013 kl.13:36

Wow! Du imponerer. Husker jeg følget med når du var med i unge mødre og sett at du har startet butikk. Så ung og så dyktig og flink:) må innrømme at jeg ikke har oppdaget siden før nå nylig men den skal jeg virkelig bli fast leser av. Elsker interiør og håper jeg får dratt innom butikken din selvom der blir på andre siden av landet. Stå på!!! Og masse lykke til videre med driften :):)

Cathrine Nybakke

25.12.2013 kl.13:55

En veldig fin kalender som passer til flere enn bare en type mennesker:-)

Hege R

25.12.2013 kl.14:01

Synes julekalenderen din har vært fantastisk! Variert og sinnsykt masse fine premier fra du'n fantastiske butikk ??? god jul fra Namsos :)

Merete

25.12.2013 kl.14:05

Fineste julekalenderen :) Masse fine premier hver dag :)

Elin

25.12.2013 kl.14:11

God jul til deg og dine =)
Me er trøtte og slitne etter ei perfekt julafta....Kanskje den siste me får feira med han far i huset pga sykdom =( Kven veit....!
Må seie at eg synes du og Håkon er fllinke til å samarbeida om ungane dykkar...!!! Ingenting er viktigare enn det!!! Pratar av erfaring der =)
Fortsatt god jul i heimen =)

Camilla Eggen

25.12.2013 kl.14:16

Julekalenderen din har vært helt fantastisk ! Fylt med mye inspirasjon og flotte produkter !!:) du gjør en utrolig god jobb og det som gjør at du har hatt en så flott kalender gjør at det har ikke bare vært ren kalender , men et fint innlegg med inspirasjon i begynnelse på innlegget :)

Gooood jul fra oss på hedmarken:-))
Klem Camilla

Anita

25.12.2013 kl.14:20

Wæææ.. Tror ikke jeg rekker det, men jeg prøver!:-)
Jeg er sjeldent med i kalendere på blogger, men denne kalenderen har vært utrolig flott. Det er jo fine og store premier hver eneste dag, noe som gjør det ekstra moro å delta selvsagt. I tillegg til at jeg synes butikken din er helt fantastisk!! Gleder meg til å stikke innom i januar:-)

Håper du får fine dager i romjulen. God jul videre:-))

CharLotti

25.12.2013 kl.14:20

Åhhh..julekalenderen din er helt fantastisk!!!!!!!! Skulle gjerne vunnet hver og en av lukene der. Men mest av alt skulle jeg ønske meg denne luken. Å velge fritt fra nettbutikken din, er drømmen! Bor dessverre altfor langt unna for å kunne dra innom den virkelige butikken. Og i en hverdag med tre små troll, strekker dessverre ikke økonomien til for å kunne snope seg så mye interiør som man skulle ønske.
Krysser fingrene!

Fortsatt god jul til deg og dine!
Stor klem, CharLotti :-)

Julie

25.12.2013 kl.14:21

Elsker julekalenderen du har! Må være utrolig mye jobb for deg, allikevel gjennomfører du det så til de grader:) har hatt lyst på absolutt alle gavene, men enda ikke vunnet noe så da krysser jeg ekstra mye fingre og tær i dag! Vil så gjerne vinne jeg også!! :-D
Ha en kjempefin jul Camilla!

Elise S

25.12.2013 kl.14:29

Kjempekjekk julekalender med mange flotte presangar. Imponert over alt du får tid til i ein ellers travel tid.

Marita

25.12.2013 kl.14:34

Ser ut til at dere hadde en fin fin julemorgen.
Jeg har fuøgt ivrig med på juøekalederen og prøvd å delta flere ganger. Synes du er veldig gavmild. For noen kalender gaver :-D
Krysser fingra for å vinne stor premien. Har dett meg ut flere ting som står høyt på ønskelista ;-)

Marita

25.12.2013 kl.14:36

Her gikk det fort i svingene med mye skrivefeil ;-) har selvfølgelig sett meg ut mye fint. Fortsatt god jul til deg og dine

Mia Westergård

25.12.2013 kl.14:48

Pakkekalenderen har vært super, jeg simphelten elsker alt fra villapaprika! Det har jo vært regne julaften på bloggen din hver dag! ;)

Ha en riktig god jul videre!

Kristin

25.12.2013 kl.15:00

Hei

Marthe Linn

25.12.2013 kl.15:22

Hei:)
Syntes adventskalenderen din har vært fabelaktig!! Ikke vunnet hittil, men det at du gleder andre er fantastisk med de flotte produktene fra butikken din syntes jeg er koselig:)
Krysser det som krysses kan for å håpe du kanskje trekker meg som ligger syk:(
Og gleder meg til å dra til butikken din når jeg er frisk:)
Håper julen har vært flott for deg og din familie:)
Julehilsen fra meg:)

Linea

25.12.2013 kl.16:18

Helt fantastisk kalender<3
Siste sjangse
Tvi tvi

Linda R

25.12.2013 kl.16:20

Riktig god jul Camilla. Ser ut til at det har vært en riktig fin en så langt!! Får julestemning av å besøke bloggen din :)

Har besøkt bloggen din hele adventstiden og har ventet i spenning hver dag til sent på natt for å se om kanskje jeg var den heldige. Definitivt den nettsiden jeg har besøkt mest! Og, selv om jeg ikke har vunnet til nå, er jeg så takknemlig for inspirasjonen jeg har fått, og gleden over å drømme seg bort!

Om jeg vinner i dag blir det definitivt den beste julegaven!! Og slik en bonus ;) håpeeeeer!!

Borghild Marie Jorde

25.12.2013 kl.16:31

Hadde skrevet en kommentar før, men ser ikk ut som alt er kommet med. Ser hvertfall ut som dere har hatt en fantastisk jul i forhold til hvordan situasjonen er

Isabelle

25.12.2013 kl.16:38

Hei :)
Synes kalenderen er kjempe bra, med supre premier. Har faktisk ikke deltatt før nå...og du lurer på hvorfor?? Fordi at uansett hvilken kalender jeg deltar på har jeg aldri vunnet. . Jeg kjøper sjokolade kalender på europris, der er jeg iallfall sikret noe...

Yvonne

25.12.2013 kl.16:39

Synes julekalenderen din har vært fantastisk!! Du har jo hatt de lekreste gavene og vært utrolig sjenerøs! Elsker stilen din og du er en stor inspirasjonskilde :) Hadde vært supert med et gavekort så jeg kunne handlet enda mer stæsj og dilldall fra deg :) Ønsker deg og dine en flott romjul! Stå på videre, jeg heier på deg!! Juleklem

Jeanette

25.12.2013 kl.18:55

De fineste ting å vinne, så gøy for hver en kvinne =) jammen er du raus, du fortjener stor applaus!!

Så snill og skjønn og god, det kan du jammen tro!!

Julelys de tennes og juleklemmer sendes <3

En fortsatt fin og riktig god jul ønskes deg og dine =)

Skriv en ny kommentar

hits