Det er jo snart jul...

God kveld mine vakre og god lørdag! 

Idag har dagen gått fra meg , nok en gang og igår fant jeg ikke sengen fort nok! Det er så mye rush nå før jul og det er så alt for mye som må på plass før alt annet skal gjøres..  Imorgen fyller som kjent ei lita prinsesse år og skal ha full selskapog huset må da ordnes i stand til familie kommer på mat og kaker !  Hu mor har kjøpt en over gjennomsnittet vakker prinsesse kjole til lille jenta si, så jeg tror Mathilde kommer til å "svime" av når hun ser den- snakk om overnydelig kjole altså... 

Julepakker er pakket inn, huset står klart til å ordnes og ungene ligger vel plassert i sengen etter et par dager hos pappaen sin... Akkurat slik de skal<3 

Imorgen venter ENDELIG soveroms bildene av den lekre nye gavelen og et ellers ryddig og deilig julehjem! Frem til det åpner vi luke nr 20 og 21 og der står en lekker champagnekjøler å venter på at en av dere skal bli dens nye eier! 

Hvor vil du plassere meg?

Svar i kommentarfeltet og du er med i trekkningen! 

Vinneren av luke nr 19 ble; 

Hei Camilla…

Gud såååå lekker den er, jeg får helt sommerfugler i magen på tanken å kunne vinne den:0)

Ligger her rett ut med noe virus, verker i kroppen og kvalm. Er visst noe som går nå, så når jeg leste du hadde blitt akutt dårlig tenkte jeg med en gang du kanskje hadde fått dette:0( Masse god bedring, sikkert nok å gjøre nå midt i innspurten før julen er her…

Jeg gleder meg til å komme innom den nye butikken, og blir så inspiret av deg og det du har fått til:0)

Ikke minst stilen din, koser meg når jeg leser bloggen din og ser på de fine interiør bildene dine <3

Masse gode tanker for året som kommer, God Jul til deg og dine…

Klemmer fra Drøbak, Leona Christina:0)

Send oss mail på byvillapaprika@hotmail.no så skal vi få sendt den denne vakre! 

Nyt lørdagen alle vakre- så skrives vi masse imorgen!!! 

 

 

91 kommentarer

anonym

21.12.2013 kl.22:56

Denne har stått på ønskelisten lenge.Er jeg den heldige så skal den få plass midt på spise bordet i stuen så alle kan se den...GOD JUL HILSEN FRA KR.SAND.

Merete kjennerud

21.12.2013 kl.22:58

Den nydeligheten ville jeg hatt der den virkelig skinte <3

Britt

21.12.2013 kl.23:02

Denne er jo bare så fin! Den kan brukes på flere måter, men jeg er hadde nok fylt den med blomster og dekorert spisebordet med denne lekkerbisken! Det hadde blitt bare så lekkert!

Stine-BK

21.12.2013 kl.23:03

Åå, så nydelig! En sånn har jeg ønsket meg så lenge! Og den skulle stått så fint plassert på spisestuebordet:)
Ønsker deg en riktig god jul, og en fin bursdag med lille prinsesse imorra:)

Ine

21.12.2013 kl.23:04

Gurriland først ute til å svare i dag også

Anna

21.12.2013 kl.23:09

Utrolige gaver du gir bort Camilla, du er bare så snill og generøs!!:)
Om jeg vinner vett jeg akuratt hvor den skal stå!! Har pusset opp en over 100 gammel sjenk, og på den har eg masse stearinlys i høye lysestaker, da hadde denne passet sååå godt vedsiden av med en blom i;) håper håper??Ha en fin kveld videre og super feiring i morgen!!:) klem til deg:)

Ellen

21.12.2013 kl.23:09

Åååååh, en slik champagnekjøler har jeg siklet på i en halv evighet nå!!! Denne var fantastisk fin og jeg kunne gjerne ha tenkt meg å ha denne på sjenken min i stua. God Jul til deg og dine Camilla !! Jeg gleder meg til å følge bloggen din videre også inn i 2014! Interiørinteressen er STOR og dine vakre bilder og ideer gir masse inspirasjon! Takk :)

charlotte

21.12.2013 kl.23:15

Ååå endelig ? jeg skal gifte meg med verdens beste gutt neste år. Hva er vel et bryllup uten en vakker champagnekjøler? Denne står øverst på listen min. Den skal da bli fylt opp med masse is og en deilig champagne til meg og min beste <3 Håper du har en fin førjulstid. Husk å ta vare på deg selv også. Juleklem fra Charlotte

Kate

21.12.2013 kl.23:16

Hvis jeg er så heldig å vinne champagnekjøleren, så kommer den til å få en velfortjent plass oppå skjenken i stua ?? Hadde blitt kjempe lekkert

Elin

21.12.2013 kl.23:19

På stuebordet. Eller spisebordet. Kjøkkenbordet? Kommoden i gangen? Sjenken? Nei, dette ble vanskelig. Den passer jo egentlig overalt! Synes den er helt nydelig, og tror ikke jeg ville klart å bestemme meg for plasseringssted før jeg eventuelt hadde vært den "heldige utvalgte" ;-)

Mye som må rekkes før jul, når prinsessa di har bursdag også. Men du er jo som alltid i rute virker det som. Ikke skjønner jeg hvor du får tida fra? He he.

Ønsker dere en finfin feiring, og en riktig god jul :-)

Lonni

21.12.2013 kl.23:25

Hejsa.
Er det mon lov at være med helt fra Danmark?
Her ville den få fine pladser rundt om i huset alt efter årstiden.
Til nytåret skulle den stå på bordet med champagnen og ved særlige mærkedage. Ellers skulle den stå fremme med fine blomster resten af året. Her ville den ikke blive gemt væk, her skulle den stå fremme hele året så den kan nydes. Den er jo så fin. Har længe ledt efter en uden held.
God jul til dig.

Isabell

21.12.2013 kl.23:26

Åå for en lekker champagne kjøper :) skulle så gjerne kjøpt en slik men lommeboken strekker aldri til slikt! :/ elsker interiør men føler jeg aldri faller på noe som passer sammen da jeg alltid kjøper noe litt billigere :) så jeg hiver meg på denne og håper at jeg er en av de heldige da :) for en flott julegave :) du er virkelig flink! Og tar hatten av meg for deg!

JULIA

21.12.2013 kl.23:29

ÅHHHH Den skulle jag ha i hallen på mitt side board med en stor murgröna i! Håller tummarna att jag har mer tur den här gången! Tack för en inspirerande blogg!! Kram !!

Elisabeth

21.12.2013 kl.23:32

ÅÅhhh - den nydelige champagnekjøleren der ville jeg satt rett inn i den nye, hvitmalte seksjonen min her hjemme i stua. Er midt i oppussing og ny dekor her nemlig, og den ville passet perfekt! Ikke minst så hadde det vært både jule- og bursdagsgave til meg; fyller 37 om nøyaktig èn uke.
Ha en flott bursdagsfeiring av prinsesse Mathilde i morgen, og en fortreffelig julefeiring med alle dine nære og kjære...
Elisabeth

Renate noremsaune

21.12.2013 kl.23:36

Å Gud <3 den var nydelig!! Den har jeg lyst på. Den skal få hedersplass på sjenken i stua!! Så den syns- hele tiden!! Åh som jeg ønsker meg den!

Skjønner veldig godt at dagene løpet fra deg! Det er jo mye som skal gjøres for mange og helt sikkert enda mer for deg med tanke på butikken! Håper du går tid til å kose deg litt også, ikke bare stresse rundt.

Stor juleklem og mange ønsker om en god jul til deg og dine :)

Hilsen meg :)

Cecilie

21.12.2013 kl.23:39

*ønske ønske * så flotte gaver du gir bort :-)

Torill Edvardsen

21.12.2013 kl.23:40

Hei!

Denne herligheten skulle fått hedersplassen på spisebordet, BASTA!!

Lov å håpe

malene fossum

21.12.2013 kl.23:44

Du er så flink og effektiv, Camilla. All honør til deg! Hadde jeg bodd nærmere, hadde jeg garantert besøkt butikken din flere ganger i uken. Elsker stilen. Selv om jeg ikke har råd til akkurat det samme i flere ting, henter jeg likevel mye inspirasjon og klarer leke litt med interiøret uten å gjøre det "for mye". Jeg er så glad i bloggen din og etter vi kjøpte hus og pusset opp, har du hjulpet meg mye på vei selv om du ikke vet om det selv;-) Det å leke med det tøffe og det søte, synes jeg er så innmari gøy. interiør skal jo ikke ha noen regler, bare fantasien som stopper.

Nettbutikken din besøkes flere ganger i uken og har nevnt til mannen utallige ganger hva jeg har lyst på derifra. Han skjønner seg ikke helt på dette med interiør og hvorfor jeg liker det så godt, men har et lite håp om å kanskje få gavekort i julegave. Hadde absolutt vært en drøm å fått noe inn i huset vårt fra selveste Villapaprika. Denne lekre champagnekjøleren ville jeg hatt på det nye spisebordet vårt med en julestjerne i. Det er så fint, samtidig kan det brukes til så mye mer enn det.

Jeg krysser fingrene og ønsker dere fortsatt fin adventstid og lykke til med feiring i morgen:)

malene_fossum@hotmail.com

Beathe S. Olsen

21.12.2013 kl.23:45

Hei, må bare prøve meg, den er jo bare lekker.Vil ha den på spisebordet med en diger azalia oppi:) Følger bloggen din daglig, Mye inspirasjon å finne her. Jeg ser en flott ung dame med mye pågangsmot, og øye for interiør. Stå på.
Med ønske om en god jul til deg og dine<3. Beathe

Kari-Ann Bjørnstrøm

21.12.2013 kl.23:45

Hei! Jeg ville plassert denne på spisebordet vårt :)
Nydelig sak!
Ha en nydelig julefeiring og grattis med prinsesse bursdag.
klem fra Kari

Tina Emilie

21.12.2013 kl.23:56

Iiiiiiik, den vet jeg akkurat hvor jeg ville plassert! På min store sjenk med speil med en lekker dekorasjons oppi, elsker ting man kan dekorere etter årstidene så denne kan jeg love deg at hadde blitt brukt for alt den er verdt om jeg hadde vunnet! :) lykke til med bursdagsprinsessen i morgen og god jul :)

Eline

22.12.2013 kl.00:03

Nydelig!! :)
Denne hadde passet perfekt på det nye spisebordet vårt med noen lekre blomster i! Eller, med noe godt å drikke i når vi får besøk ;)
Har alltid ønsket meg en champagne kjøler, men har aldri fått kjøpt meg en... Så jeg krysser fingrene for at vinnersjansen er med meg i disse juletider <3

Mange juleklemmer fra meg!

MyHomeIsMyCastle

22.12.2013 kl.00:06

Gratulerer så mye til Mathilde <3 Og for en flott dag å ha bursdag på ! Jeg har og nemlig bursdag idag og det må jo feires hihi ;)
Selv om jeg allerede har vunnet, kan det jo ikke gjøre noe å prøve på nytt ;)
Den champagnekjøleren er bare så utrolig nydelig og hadde jeg vunnet den, ja da skulle jeg først kjøpt inn litt champagne for å innvie den skikkelig og så funnet på noe annet. For at den må stå fremme, er det ingen tvile om. Jeg stjeler nok din ide og finner en stor flott blomst tenker jeg ;)

Kos dere masse idag, det skal jeg :)

Klemmm

Trude

22.12.2013 kl.00:06

Hei! For en super gave å gi bort! Den er så fin så den hadde fått hedersplassen på spisebordet mitt! Fra før har jeg bare to lysestaker på bordet, jeg har vert på leting etter noe annet å ha på bordet også men har ikke funnet noe som skriker til meg kan du si :P men den hadde passet perfekt! Og jeg tror den vil passe supert sammen med lysestakene:D
Så jeg krysser fingrene for at jeg skal vere den heldige, å vinne denne nydeligheten!
Ellers må du og dine ha en riktig god jul:D

Martine

22.12.2013 kl.00:09

Den var jo bare råålekker!!:-) den ville jeg ha plassert på spisebordet mitt, med en svær plante, eller blomster i. Den villa ha passet perfekt inn. Hadde vært en suuper førjulsgave<3
Ha en flott feiring av prinsessa imorgen;-)

Ida Caroline

22.12.2013 kl.00:12

Kjære Champagne kjøler&Camilla;), vill veldig gjerne åpne hjemmet vårt for deg,der vill du bli innvitert inn av vår glade hund Champis som er nokså sprudlende;) Den øsker seg veldig gjerne en nydelig&flott champagne kjøler,som vi kan ha på bordet. Dette er et nokså gammelt arvet tre bord,noe som vi synes passer perfekt med en klassisk&blank kjøler! Kontraster<3 Kunne tenke oss å plassere dekorasjoner/blomster til værdags&rosa Moet til kos!
God jul når den tid senker seg over deg og dine!!!!

Tonje

22.12.2013 kl.00:12

Ååååå.... Den hadde vært perfekt på spisestuebordet mitt :D Bugnende av blomster <3 du har en helt fantastisk stil Camilla! Så hjemmekoslig og gjennomført!

Vil ønske deg og dine en riktig god jul :)

Akkie

22.12.2013 kl.00:19

Ååååh, den var jo perfekt! Jeg ville plasser den på spisestuen med masse deilige, friske blomster i! ?? Må takke for en veldig inspirerende og fin blogg :) Du er virkelig en inspirasjon i deg selv! Alt du får til, blir helt målløs! God jul ønskes deg og dine, gleder meg til ett nytt år med bloggen din og få inspurasjon til 2014 og den nye leiligheten vår:) Klemmer fra Anniken :)

Susanne

22.12.2013 kl.00:22

Prøver igjen, og krysser fingre og tær for å vinne :D Ønsker meg, og ønsket meg en champagnekjøler lenge.

Den ville blitt perfekt på spisebordet, for en siste touch på det nyoppussede kjøkkenet! :D

Hva jeg ville hatt oppi vet jeg ikke, men kanskje herme litt etter deg og puttet noen fine blomster oppi. Akkurat nå ville jeg nok hatt en hel haug med klementiner oppi :D

Vel, håper og håper jeg vinner :) Men uansett ønsker jeg deg og dine en god jul og en fin bursdagsfeiring imorgen :)

Cathrine

22.12.2013 kl.00:26

Hei C!
Tusen takk for en inspirerende blogg!
Dette er min første kommentar, og det er med skrekkblandet fryd jeg nå skriver.
Nå brytes en avstand mellom det å være en "kikker" og en "deltager".
En gang skal være den første for alt!
Jeg oppdaget bloggen din i det jeg googlet Vince konsollbord fra living! Dette er nøyaktig et år siden og siden det har det vært daglig titting på bloggen:-)
Jeg fikk Vince i hus, og mer driv-ved møbler etter dette! Elsker det!
Store Tine K lamper, driv ved møbler og sølv = elsk!
Jeg har de to førstenevnte, men mangler det siste! Denne flotte vinkjøleren skal få plass på mitt tunge spisebord(av driv ved) under 2 flotte store Tine K taklamper! Tvi tvi til meg!
Med ønske om en riktig god jul!

Mvh
Cathrine

Sandra Karstensen

22.12.2013 kl.00:35

Hei, Camilla :)
Begynte å lese den flotte bloggen din under mitt sykehusopphold her for 3 uker siden. Dagene flyr, og livet er hektisk til tider, så jeg har vanligvis ikke tatt meg tid til blogglesing innimellom studier, barn, og alt annet som man klarer å fylle tiden med, men på sykehuset har man nok av tid! Etter at jeg fant din blogg, så har jeg tittet innom hver kveld for å få både inspirasjon og positiv innputt, så tusen takk, Camilla! :)
Nå er jeg tilbake på sykehuset igjen, og håper å få komme hjem til julaften som er like rundt hjørnet.
Disse sykehusoppholdene har fått meg til å se livet i et annet perspektiv. Det har fått meg til å innse at jeg må stoppe opp å puste- og nyte innimellom alt som skjer. Stresse ned, og sette pris på alt man klarer å få til her i livet, istedenfor å fokusere på det man ikke får til.
Jeg beundrer deg, Camilla. :) En ung, flott kvinne som har fulgt drømmen sin, og ikke minst klart å realisere den! Beundringsverdig! Stå på, men ikke glem å ta en pust i bakken innimellom. :)
Jeg ser du skal gi bort den flotte champagne kjøleren, som jeg så gjerne kunne tenke meg å plassere på spisestuebordet. Den var bare nydelig, og kan brukes til så mangt. Enten til dens formål, eller til dekorasjon for blomster eller annen pynt. Alt etter humør og/eller årstid. :)
Ønsker deg og dine en god jul og et riktig godt nytt år.
Med vennlig hilsen Sandra, Fredrikstad.

Susanna

22.12.2013 kl.00:35

Åååh :) den har jeg ønsket meg lenge, men kommer meg aldri til å trukke bestill! Og ikke vet jeg hvorfor. Den har jeg bestemt skal veksle mellom å stå på tv bordet og skjenken :) og helst med noen nydelige blomster i! Vakker vakker! Slik det meste du selger er :) god jul til deg og dine :)

Janne

22.12.2013 kl.00:41

Åååå! DEG vil jeg plassere på mitt lekre spisebord fra artwood!! Du hadde passet sååå perfekt der, sammen med masse fine lysestaker og lykter. Jeg har ønsket meg en vinkjøler leeenge, har bare aldri kommet så langt at jeg har kjøpt det enda :-)))
Og du skulle fått selskap av en stor fin, gammelrosa hortensia! Dere hadde nok kommet til å blitt sååå gode venner :-D
Please please, bli min!!:-)

Jeg tviholder på håpet om å vinne, tvi tvi!<3

Klem til deg Camilla <3

Stina Hilland

22.12.2013 kl.01:14

Hei Camilla! Ettersom årene har gått har jeg tidvis gått litt tom for ideer til interiør. Men jeg har sterke meninger om hva jeg liker og ikke liker. Da jeg ved en tilfeldighet oppdaget bloggen din var det som å komme hjem, den er så inspirerende! Vi har flyttet i nytt hus og har derfor mye som skal på plass før vi er i mål. Denne champagnekjøleren hadde passet helt perfekt på bordet i min spisestue, med hvite blomster oppi. I tilleg vil jeg bare si at det var litt koselig å oppdage at bloggdama er en av de unge mødrene. Jeg fulgte med på reprisene som gikk på dagtid da jeg var høygravid og segeliggende med bekkenløsning. Jeg var full av forventing til mammatilværelsen, så sugde alt jeg kunne inn fra serien. Om jeg ikke skulle vinne vil jeg fortsatt titte innom bloggen i ny og ny. Riktig god jul til deg:). Julehilsen fra Ski:)

Mari

22.12.2013 kl.01:24

Wow, ENDELIG! En slik har jeg håpet på i kalenderen i tre uker :D også i to luker a gitt!
Har kikket på flere sånne i noen uker nå, men julegaver har fått prioritet dessverre. :(
Denne skulle fått stå på vårt store, fine spisebord med en plante i! Hadde passet perfekt inn der!
Krysser fingre og tær! :)

Mariann

22.12.2013 kl.01:28

Nydelig! Den hadde passa på spisebordet vårt! *krysse fingrane og håpe vinnerlykka slår til for en gang skyld*

Maren

22.12.2013 kl.01:31

Åååååå! Så flott champagnekjøler! Jeg hadde plassert den på konsollbordet jeg har i stua, jeg har et gammelt og slitt konsollbord som jeg har pussa litt på, som jeg har satt inntil en vegg i stua, men jeg har veldig lite pynt som "passer" til. Denne champagnekjøleren hadde bare vært så fin her, og den kommer til å bli flittig brukt :) Villa Paprika stilen er unik og så utrolig vakker! :) Klem :)

Mari

22.12.2013 kl.01:31

Åååh, den champagnekjøleren hadde vært en ordentlig fin på spisebordet mitt, som er plassert på et kjøkken som trenger oppussing :) Det hadde vært en skikkelig oppkvikker!:))

God jul til deg og dine! Og gratulerer så mye med dagen til prinsessa di:)

Helle

22.12.2013 kl.01:37

Den ville jeg plassert på stuebordet med en deilig flaske champagne, som jeg ville overrasket samboeren min med, nyttårsaften :)

Ønsker deg og dine en god jul!

Juleklem!

Elin

22.12.2013 kl.02:37

Der var du!! Var redd du hadde blitt syk jeg nå- skjønner jo at det er travelt- var innom "hundre" ganger her- så ille spent på neste luke og vinnere vettu!!
Champagne kjølern ville jeg først brukt som nettop det! For første gang skal jeg ha nyttårsfest hos meg- og for første gang har jeg kjøpt inn champagne(har ikke smakt det før heller).. Men etter nyttår ville jg nok brukt den slik jg ser du gjør- med blomster oppi. Jeg er svak for blomster. Så det hadde passa superperfekt å vinne denne- ohmygod jeg tør nesten ikke drømme om det!

Silje

22.12.2013 kl.03:01

Oj oj oj. For en lekker champagnekjøler. Den ville jeg plassert mitt på salongbordet, slik at den ble det første man ser når man kommer inn i stuen;) elsker stilen din, og du er virkelig en inspirasjon. Riktig god jul til deg og dine, og Gratulerer så mye med dagen til" minsten ;) " klem

Anne-Marthe

22.12.2013 kl.06:20

Hipp hipp hurra for den vakre prinsessa di idag:) Ønsker dere en fantastisk feiring:)

Jeg prøver igjen på lykken av kalendergaven :) Den tror jeg ville ha stått på spisestue bordet mitt og prydet seg der :) Et jo så lekkert med en kjøler med en frisk blomst oppi :):) Tvi tvi :)

Anette

22.12.2013 kl.07:12

Lekker lekker lekker! Denne skal få pryde spisebordet med en diger hortensia når våren kommer!!

Ha en fin bursdagsfeiring av prinsessen din! Og god jul!

Klem fra meg

AnneC.

22.12.2013 kl.07:21

Denne lekkerbisken skal selvfølgelig alltid ha champagne på kjøling, den skal stå strategisk plassert slik at jeg kan nyte et glass når det måtte passe... til alle de store sammenkomstene... Neida dette er jo bare tøv, jeg tror nok den oftest ville hatt blomster oppi, midt på spisestuebordet! Jeg drikker altfor lite champagne til at den kunne vært brukt til det!

Anita

22.12.2013 kl.07:32

Deg ville jeg plassert på den gamle sjenken min i stuen! Gjerne med en blomst i! Her prøver jeg så godt jeg kan å bli ferdig til jul! Ikke så lett når man er høygravid, har en aktiv 2åring og en mann i nordsjøen i julen! Men kommer nok i havn med alt tilslutt og da er det kun kos!;) Håper prinsessa di får en super bursdagsfeiring!Hun blir nok strålende fornøyd med kjolen som såg fantastisk ut!;)
Synes du gjør en kjempe jobb som klarer å få så masse gjort!;) Husk å slappe av å nyte julen fine deg!;)
Klem fra Bergen! ;)

Anja

22.12.2013 kl.07:33

Gud så lækker den er :O) har længe gerne ville eje sådan en, hvis jeg er så heldig at vinde den skal den stå på vores køkkenbord fyldt med fine orkiedeer.

God jul til dig og din familie

Hilsen Anja, Danmark

Anette

22.12.2013 kl.07:48

Åååå hææællemuuun la det bli meg!! jeg har ønsket meg en sånn i en evighet men har liksom ikke blitt til at jeg har kjøpt det(les:prioritert alt annet) den vil jeg ha på spisestuebordet med masse blomster oppi.
Krysser alt jeg har for at det blir meg som vinner <3
God jul Camilla!!gleder meg til å følge deg igjennom 2014

Cecilie Slettebø

22.12.2013 kl.07:52

Ha et flott selskap i dag for prinsessa, og kjolen hennes var nydelig! Så den på Instagram :-)
Champagnekjøleren ville jeg faktisk satt på spisebordet vårt som pynt med en blomst oppi, for den er nydelig, og en litt annerledes pyntegjenstand, og jeg liker sånne store ting iblant den andre pynten :-D

heidi

22.12.2013 kl.08:07

Prøver igjen,den hadde passet perfekt på mitt spisestue bord med en stor hvit azalea?

TL

22.12.2013 kl.08:10

Ååå den ønsker jeg meg.. Hadde vært perfekt på spisestuebordet mitt! Syntes bloggen din er vanvittig fin, og har vært innom den butikken din ved et par anledninger, og ikke blitt skuffet... Dessverre bor jeg en times kjøretur unna, så det blir ikke så ofte, men har reist ved et par anledninger bare for å besøke butikken din. Sanker masse inspirasjon :) TL fra indre Østfold.

Anne

22.12.2013 kl.08:17

Sååååå fin,hadde passet fint på spisebordet mitt. Hurra for bursdagsjenta

dicte

22.12.2013 kl.08:25

Om jeg er så heldig å vinne, og etter inspirasjon fra deg, så blir den nok plassert midt på spisestuebordet mitt i første omgang. :-)

Torunn

22.12.2013 kl.08:30

Ååå, den var lekker. Hos meg skulle den stått på spisestuebordet og på denne tiden være fyllt med en stor hvit asalea og juleglitter, engler og kongler. Til festlig sg ville jeg selvsagt brukt den til det den egentlig er ment for; champagne.

Gratulerer med dagen til prinsessen og deg, håper dere får en magisk dag:-)

Maria

22.12.2013 kl.09:04

Denne ønsker jeg meg veeeeldig :)) skulle hatt den på spisestue bordet mitt, jeg er så inspirert av stilen din Camilla, du er noe helt for deg selv når det kommer til interiør,Har handlet masse i nettbutikken din det siste året :)) Ønsker deg og dine en god jul <3

Siv

22.12.2013 kl.09:13

Champagnekjøleren er bare rålekker, som alt annet i Villapaprika :-)
Butikken er som en godteributikk for interiørelskere, og hver gang jeg er innom så kommer alltid hjem med noe nytt.

Kalenderhaven ønsker jeg å vinne til min mamma, Hanne, som stiller opp i tykt og tynt. Jeg vet at hun ønsker seg en Champagnekjøler. Den hadde passet perfekt på spisestuebordet hennes, med en hvit Azalea oppi. Nå i disse førjulstider er det mye viktigere å gi en gave, enn å få.

tonje

22.12.2013 kl.09:16

Ååå den ønsker jeg meg veldig! Den skal stå på spisebordet?

Veronika

22.12.2013 kl.10:00

Hey du.jeg har allti hatt lyst på en slik en fra din butikk. Å ville satt den rett på spisebordet med en blomst oppi slik som du mye pleier å gjøre. Synes det er sååå vakkert. Pynter opp hele bordet! Go helg. Fra egersund

Inger Beathe

22.12.2013 kl.10:18

Den lekre champagne kjøleren ville jeg satt på spisestuebord og hadt en lekker blomst oppi, når den ikke har champagne da hihihi

Sandra

22.12.2013 kl.10:25

Hei Camilla og god søndag til deg :-) Den vakre vinnkjøler hadde jeg plassert på spisestue bord mitt , gjerne med vakre blomster i. Det er litt tømt i spise stuen våres for tiden, vi har ikke nok pynt til alle rom endå. Vi flyttet til et større bolig for ikke så lenge siden og vi har ikke råd endå til å kjøpe inn alt vi trenger, masse annet må prioriteres først.
Gratulerer med dagen til din lille prinsesse , håper dere får en fint familie feiring. God jul ?

Therese

22.12.2013 kl.10:25

Åååå så nydelig!
Alltid ønsket med en skikkelig fin en! Hadde jeg vunnet den ville jeg plassert den på spisebordet med noen fine blomster i

Berit

22.12.2013 kl.10:37

Hei!
Jeg har en stor hvit skjenk i stua jeg ikke helt har funnet ut hva jeg skal pynte opp med enda, og denne kjøleren hadde passet perfekt der! Med fine blomster oppi selvfølgelig :) Gleder meg til å fortsette å følge deg i 2014, og regner med den kommer like mange bestillinger fra meg i nettbutikken det kommende året som i 2013 :) Du har en utrolig inspirerende stil! God jul fra meg!

Lena

22.12.2013 kl.10:38

Gratulerer så mye med dagen til den lille prinsessa! :) håper dere får en kjempefin dag alle sammen!!

Åå! Den champagne kjøleren er så utrolig lekker! Krysser alt jeg har for at den blir min! :D

Monica

22.12.2013 kl.10:39

Hei Camilla
Jeg har alltid ønsket meg en sånn, og tenk at det skulle komme som kalendergave da!! Herremin, som du selv sier;-) det er bare så lekkert!! Den skulle fått plass mittt på stuebordet, så den syns godt;-) og skal fylles med blomst ;-) som jeg har lært av bloggen din;-) ønsker deg og de vakre barna dine en flott jul
Stor klem fra Monica

christine

22.12.2013 kl.10:43

Åh, for en herlighet <3
Du skjønne champagnekjøler ville jeg satt på stuebordet, enten med blomster i, pynt i eller bare la deg stå der slik du er :-)
Ha en strålende dag :-)
Christine

ragnhild

22.12.2013 kl.11:05

God jul Camilla!
I disse dager ville jeg hatt den midt på spisebordet mitt, med granbar, amaryllis og annen fin juledekor i. Men ellers om året ville den nok fått hedersplassen hos oss, oppå den nye og ganske så store peishylla som et blikkfang i stua. Jeg har snart ført hele butikken din opp på ønskelista mi til jul, og mannen i huset begynner å bli litt svett etter hvert som jeg viser frem nye skatter og "funn"... så nå håper han snart mer en meg at jeg blir den heldige kalendervinneren! Haha.

Christina

22.12.2013 kl.11:40

Hei:) Dette må jo være verdens BESTE julekalender? :) Du gjør deg virkelig flott som julenisse, Camilla! Den ene premien er jo finere enn den andre HVER dag jo:) Av alle tingene du har gitt bort i desember, er det denne jeg falt aller mest for og har mest lyst på! Håper jeg har hellet med meg ikveld:) Jeg skal passe veldig godt på denne skatten dersom jeg vinner:) Jeg LOVER!!! Den skulle blitt plassert på spisebordet med blomster i, kanskje en stor hortensia til sommeren hadde vært fint? Uansett, den er vakker og skulle uansett fått en plass på bordet! Jeg hopper i taket av glede dersom jeg vinner:):) Gleder meg såå til å besøke villapaprika på nyåret. Utfra bildene dine så bare vet jeg at det er og blir min yndlingsbutikk- og det FØR jeg har vært der:) Klem Christina

itunes codes free 2013

22.12.2013 kl.11:53

An outstanding share! I have just forwarded this onto a co-worker who had been conducting a little homework on this.
And he in fact ordered me lunch simply because I found it for him...
lol. So let me reword this.... Thanks for the meal!! But yeah, thanx for
spending time to talk about this matter here on your web site.

ella

22.12.2013 kl.11:53

wow- den skal jeg ha på mitt store rustikke spisebord på hytta;)

Christine

22.12.2013 kl.12:10

Lekker champagnekjøler! Den har jeg siklet på lenge, kanskje jeg er så heldig å få den til jul!

Mette

22.12.2013 kl.12:23

En slik champagne kjøler hadde passet perfekt på spisestuebordet mitt med en stor hvit azalia oppi! :D *drømme* Det ville satt prikken over i'en på julebordet ;)

Gratulerer så mye med dagen til vesle jenta di.. Håper dere får en vellykket feiring i dag :) Gleder meg også til å se bildene fra soverommet :) God feiring, og fortsatt god førjulstid ønskes til deg og dine :)

Karianne

22.12.2013 kl.12:36

Hei Camilla!:) føler jeg kjenner deg etter å ha lest bloggen for inspirasjon over flere år! Denne champagne kjøleren tror jeg ville passet perfekt på det runde stuebordet mitt som jeg sliter med p finne noe å ha på. Å den skal fylles med de vakreste blomster! Friske blomster er det vakreste jeg vet, å det får hjemmet til å virke friskere å renere! Ha en flott bursdag til prinsessa! Å riktig så god jul! ??

Camilla johansen

22.12.2013 kl.12:39

Jeg vil plassere deg litt her og litt der, og bruke deg til mye rart..

Du kan pynte opp bordet mitt med blomster og stæsj, eller du kan gjøre nytten du ble laget for å gjøre, kjøle ned noe godt å drikke..

Du kan brukes til oppbevaring på kjøkkenbenken, eller du kan vise deg fra din beste side midt på spisestuebordet mitt.

For å få deg til å skinne litt ekstra vil jeg tørke støv av deg, ja.. Til og med vaske deg!

Jeg skal fortelle deg at jeg liker deg, og at du er utrolig praktisk!

Du skal få være sent oppe, og oppleve alt selskapet du kan få.
Det er jo det du er laget for? Å delta i selskaplige og hverdagslige anledninger.

Du står på stett og er uansett innhold pyntet, rett og slett!

Kom til meg kjære, vakre Ovrietto. Det er her du hører hjemme!

(Kan jo ikke vinne hvis en ikke deltar.. Men du har som sagt ikke nevnt at man ikke kan vinne dersom man har vunnet før ;)

Ida

22.12.2013 kl.13:22

Hei Camilla! Jeg har virkelig lyst på denne, veldig stilig! Jeg har så lyst å besøke butikken din, men det er så langt unna! Håper at VillaPaprika kan komme til Ålesund! <3 krysser fingrene..

Nina Farsjo

22.12.2013 kl.14:14

Herlighet og lekker! :D Den saken der hadde passet perfekt inn i mitt sort hvite interiør :) Men som vanlig har jeg jo aldri vinner lykke i noen ting, så får bli med drømmen :-I anyway...Riktig god kul camilla :-) Stress ned du og....kos deg med fri,mat og barn og lad opp til et nytt år snart:-) jule hilsen fra skien :-)

Hoho :-D

N.e.b.f

Charlotte

22.12.2013 kl.14:29

Klarte å glemme en setning, den skal såklart stå på hovedbordet i bryllupet vårt :-)

Linn-christin

22.12.2013 kl.14:33

Så nydelig kalendergave! Denne kjøleren ville fått hedersplassen på stuebordet mitt! Gud-bedre hvor fin den var, og som den ville passet inn her!

Håper dagen din og småtrolla blir bra! Fjerde søndag i advent, og to dager til jul!! :)
Jeg har brukt morgenen til å bake resten av slagene :) (mannen har "momset" opp tre bokser alt)
Nå er det håndball og i kveld er det innpakning og pynting av pepperkaker som står på listen :)

Klemm fra meg!

P.s. Syns godt villapaprika kan åpne i Bergen :)!!

Kathrine,28

22.12.2013 kl.14:42

Kjære Camilla.

Denne er akkuart hva som mangler paa stuebordet. Den skulle alltid staatt fremme slik at alle kunne se den.
Er rene smykke jo <3 Elsk <3

Jennifer/bittelille huset

22.12.2013 kl.16:45

Først og fremst gratulerer så mye med skjønne prinsessens 5års-dag! Du er så flink til å gjøre stas på barna dine, de er heldige som har deg:)

Så krysser jeg fingrene igjen for denne kalenderluken:) Champagne-kjølere er en favoritt, og denne ville jeg plassert på kjøkkenet med masse forskjellige urteplanter i, ingen grunn til at de må se kjedelige ut når de kan "glamme" opp kjøkkenbenken:)

Ønsker deg en fin bittelillejulaften<3

Klem Jennifer

Cecilie

22.12.2013 kl.17:41

Fantastisk fin! Ville plassert den på spisestuebordet, eller på en gammel sjenk...:)

Ewy Marie Larsen

22.12.2013 kl.18:19

Jeg ville blitt kjempeglad om champagnekjøleren hadde tatt turen til Hokksund og gledet en interiørglad jente som meg. Jeg ville pyntet den med en vakker Azalie og satt den på den nye spisestuen vår.

Må også gratulerer din vakre prinsesse med dagen. Du har all grunn til å være stolt av henne og det du har fått til med Villa Paprika

Hege

22.12.2013 kl.18:24

Har akkurat begynt å lese bloggen din - og har funnet min nye favoritt-blogger i deg :) Har allerede latt meg inspirere, blant annet har kjøkkenvasken min fått en oppgradering med fin oppbevaringskurv til kaffe, oppvaskmiddel, sukker, kjøkkenkluter osv. Ble jo SÅ mye finere med en gang :)
Champagne-kjøler har jeg ønsket meg lenge, og er jeg den heldige vinner skal den få stå som en skinnende kontrast til et gammelt lite bord i tre jeg har i stuen min - med blomster eller pynt etter sesongen oppi :)

Plommeline

22.12.2013 kl.18:30

En lekker bolle som jeg helt klart ser for meg på spisestuebordet i min datters nye leilighet. :-))

Inger Lise

22.12.2013 kl.18:42

Hei - igjen ;)
Gratulerer så masse med nydelig 5-åring :)
Denne champagnekjøleren er jeg så heldig og allerede ha skaffet meg via din nettbutikk... Den står og skinner så fint på mitt enorme spisestuebord; fylt med hvite hortensia :) Er helt forelsket i den :) MEN; Jeg har en mamma som er grådig misunnelig på meg. Og jeg skulle så gjerne ha vunnet denne til henne, og gitt henne som en flott etterjulsgave :) Da vet jeg om ei som hadde blitt stum av overraskelse, og ikke minst beundring over en såååå snill datter :D Så jeg håper veldig å få være heldig vinner av denne flotte champagnekjøleren <3

Mette k

22.12.2013 kl.19:18

Ååå så nydelig

Julie

22.12.2013 kl.19:19

Prøver og prøver og prøver :-) hadde en liten overraskelsesfest for en venninne for litt siden, og i mangel på champagnekjøler måtte jeg bruke en "snacksbolle" fra kremmerhuset... Ikke heeeeelt det samme! Denne ville jeg plassert midt på kjøkkenbordet og rett og slett brukt som pynt(ved unntak av lørdager selvfølgelig;-)) den er så lekker! Krysser fingre og tær :-D
Ha en fin kveld!

Serine

22.12.2013 kl.19:53

Denne ville blitt plassert i stuen i et hjøne jeg føler trenger noe ekstra! Denne ville vært super:)

Kine S.H.

22.12.2013 kl.20:12

Passer perfekt på kjøkkenbenken min med en stor hvit asalia i på nyåret :)

Riktig god jul til deg og dine og jeg ønsker deg et godt, fremgangsrikt og spennende 2014!!

Helene

22.12.2013 kl.22:13

Åååå denne tror jeg at jeg ville prøvd å plassere på badet med en nydelig blomst som kunne piffet opp mitt noe-ikke-fine bad! Badet kunne virkelig trengt en oppussing, men ting tar tid og penger, så da prøver jeg å dille og dalle det opp i mellomtiden så det ser LITT bedre ut iallefall :-) eller kanskje den skulle få skinne på nyttårsaften!! Kan jo brukes til så mangt denne, bare fantasien setter stopper:-)

Klem klem

Elinn

22.12.2013 kl.23:30

Den må jeg absolutt vinne

Hilde

23.12.2013 kl.00:47

Åh, håper eg forsatt er med i trekninga, er litt sein med å svare på grunn av heimreise til jul og masse program! Men now I'm back ;)
så nydelig champagnekjøler!! ELSKA DISSE!! :) Superlekker!

Hadde eg vunne, hadde det vært en drømmeting å få som eg hadde blitt kjempe, kjempe glad for :)

Den skal stå på konsollbordet mitt selvfølgelig! med en stooor vakker blomster oppi
[…] CATHRINE […]

Skriv en ny kommentar

hits