God kveld!

Hei hei- idag er det lite blogging fra meg, selv om planen var annerledes.. Jeg har vært i butikken siden morgenen, men midt på dagen måtte jeg ta meg et par timer med handleblokka og kortet gikk varmt! Takk gud for at jeg nå er FERDIG meg julegaver til søsken, tantebarn, barn, mannfolk, svigeforeldre ,foreldre , beskjente +++ - jeg er over happy ! Det dukker alltid opp noe og jeg kan jo ikke -ikke handle flott gaver så iår har jeg slått på STORTROMMA ! Jeg gleder meg mer til å gi bort gaver enn å få, men med gaven som ligger under treet fra min mor og far er jeg likevel litt ekstra gira altså..... Jeg gleder meg som bare det og jeg vet hva jeg får også!! Jeg sparer jo som noen vet på denne Alessi serien, samt kitchen aid og georg jengsen-- den lysestaken er neste ønske på liste.. Jeg elsker menu staken min på kjøkkenet og ønsker meg så uendelig masse georg jensen lysestaken til spisestuebordet så det gjelder å spare en god stund til- jeg har jo bursdag om 2-mnder =) Uansett- Julegaven er helt utrolig lekker og jeg kan nesten ikke vente!! hoho.... 

Vel, når jeg kom inn døren hjemme, merket jeg et støkk i hodet idet jeg skulle gå ned trappen til vaskerommet med skittentøyet. Før jeg viste ordet av det satt jeg på alle fire kjempe kvalm og svimmel. Nå ligger jeg rett ut på sofan med pleddet dratt opp over hele meg og bøtten klar på badet.... Uff..... Jeg er en smule stresse for dette har jeg ikke tid til iår.... 

Vel, kalendergave vil jeg jo dele og røpe vinneren på og idag er det gave for gårsdagen og dagen idag som skal deles!! 

Gaven idag er såååå fin at jeg er helt overgiret på å lodde den ut!! hihi. 

Luke nr 18 og 19 - 

Dressboy - verdens lekreste! 

 

Legg igjen en liten kommentar og bli med i trekkningen ! -Husk du kan ikke vinne hvis du ikke deltar. 

Og gårsdagens vinner av kalender luke 17 ble ; 

SH

DEC 17, 2013 - REPLY

Hei camilla!

Jeg har vært innom butikken din mange mange ganger, og jeg elsker den!! Nå etterhvert har hjemmet mitt blitt ganske så villa paprika og jeg har endelig funnet en stil jeg liker, takket være deg og all inspirasjon og tips du gir oss lesere!!! Jeg har ikke hatt mulighet enda til å besøke butikken i nye lokaler men nå som jobben skal legges til side og deilige fridager venter blir det så klart en vennindetur til fredrikstad!! Jeg gleder meg til å se hvordan dere har fått det:-) ha en fin kveld. Krysser fingrene for luke 18!

Ha en fin kveld. Klem fra meg<3

Send oss mail på byvillapaprika@hotmail.no så skal vi sende deg denne allerede imorgen! 

Nyt kvelden mine vakre- jeg kommer sterkere tilbake! 

108 kommentarer

Ine

19.12.2013 kl.21:48

Å for en gave. Jeg gir ikke opp, jeg krysser fingrere og håper på å finne mitt navn som morgendagens vinner ?

ida

19.12.2013 kl.21:58

hei camilla! jeg elsker bloggen din! den er såå stor inspirasjon for oss lesere. jeg har prøvd meg noen dager på denne kalenderen din, og hadde så lyst på den vakre stjerna og den nydelige ''tørkerullholderen'' men det gikk ikke min vei desverre.. nå krysser jeg fingrene for å vinne denne flotte kalendergaven, og håper det går min vei i dag iallfall! :)

Cecilie

19.12.2013 kl.22:05

Prøver lykken igjen idag!

Trude

19.12.2013 kl.22:05

Heisann! Åååå en slik dress boy hadde passet supert inne på soverommet mitt.akkurat ferdig å innredet og stæsje soverommet men det mangler noe spesielt der inne og da hadde denne vært prikken over i en:) go bedring Camilla ta godt vare på deg selv. Mvh Trude:))

Anne Line

19.12.2013 kl.22:06

Jeg gir meg ikke!! :) hjemmet mitt skriker etter å bli villapaprika-fisert, og denne ville jo gitt meg en pangstart! Så utrolig fin, lekker, morsom og alt på en gang. Den hadde pyntet opp det ellers så kjedelige soverommet vårt! Åh, drømme :)

Stor klem <3

Christina

19.12.2013 kl.22:07

Jeg ønsker meg så denne! Har aldri flaks i lotterier, men må jo prøve seg:). Vært på nettbutikken og sett på den mange ganger.... Lommeboken har ikke strekt til dessverre:/. Ha en super jul, juleklem fra meg <3

Lene H

19.12.2013 kl.22:07

Wow! Du vet at du tar ordet kalendergave til et helt nytt nivå nå? Må virkelig si at du har vært utrolig gavmild med leserne dine, og vit at det settes pris på :-) får slenge meg på dagens luke, og krysser fingrene for at jeg er superheldig. Kanskje det bringer lykke med et bursdagsbarn i huset i morgen... God kveld og god bedring :-)

Terese

19.12.2013 kl.22:14

Hei, hei. Jeg prøver lykken igjen jeg. Som du selv skrev, den som ikke prøver, vinner i vertfall ikke. Den dressboyen er bare kjempestilig. Hadde passet fint her hos oss. :-) Etter at jeg fant bloggen og nettbutikken din har hjemmet mitt sakte men sikkert forvandlet seg til et Villapaprikahjem fra kjeller til loft. Eller forresten så har det vel gått ganske fort. HiHi. :-) Min stakkars samboer mener det er alt for mange puter i sofaene. Stjernekomentarer: "Enda ei ny pute?", "No e de vel nok puter?", "No trur ej du snart må ha et eget puterom her i huset!". Frustrasjonen er ofte stor når putene hagler ut av sofaen. Jeg koser meg glugg i hel, for jeg har alltid plass til flere puter og lysestaker og for den saks skyld.Og alt annet vakkert som Villapaprika har å tilby. Stå på Camilla. Du er super og en fantastisk inspirator. Jeg gleder meg hver dag til nye innlegg fra deg og det har jeg gjort i over et år nå. Blir ikke lei heller. :-) God bedring. Håper du snart er på beina igjen og riktig God Jul til deg og dine. :-) Klem Terese

veronika

19.12.2013 kl.22:15

Hei Camilla :-)
Jeg har nylig kjøpt hus og som ny huseier har jeg svinset frem å tilbake gjennom interiørbutikkene. Hva slags stil skal jeg ha? minimalistisk? maksimalistisk? moderne ? shabby chic?
Jeg har nå landet og det mye taket være den inspirasjonen jeg finner her i bloggen din. Jeg kastet den minimalistiske og moderne stilen til side og landet på en landlig " her slenger vi oss i sofaen å slapper av, må bare flytte paljettputen først" stil. (selv om min samboer kanskje syns det er en pute for mye i sofaen. haha puter er vist lite praktisk)
Ønsker deg en riktig god jul !! Kos deg for dette er den beste tiden på året :D

Jennifer/bittelille huset

19.12.2013 kl.22:19

Det er så sant - man kan ikke vinne hvis man ikke deltar:) Selv om vi har lett for å tenke at "jeg vinner jo ikke uansett..." Men denne gangen skal jeg ikke gjøre det, for jeg har så utrolig lyst på denne kalendergaven! Den er rett og slett rålekker:) Da er det bare å krysse fingrene (og tærne og alt sammen) <3

Klem Jennifer

ella

19.12.2013 kl.22:21

God bedring;) krysser fingrene for at jeg vinner!

Trine

19.12.2013 kl.22:24

Nydelig kalendergave :) Jeg prøver lykken igjen ;)

Ha en fin jul :D

Elin

19.12.2013 kl.22:24

Prøver lykken igjen. Skikkelig moro med julekalender altså. Gleder meg til hver dag for å se hva for noe spennende som skjuler seg bak dagens luke ;-)

Christina

19.12.2013 kl.22:30

Åhhhh herlighet Camilla - for noen f a n t a s t i s k e gaver i kalenderen??
Jeg har ikke prøvd meg før, så nå var det på tide - håper jeg har flax med meg for d e n n e hadde vært perfekt på soverommet:)
Jeg synes du er utrolig inspirerende og utrolig dyktig i det du gjør, det har jeg sagt mang en gang og jeg ønsker deg alt godt!

Villapaprika har de fineste ting??#loveit
Klem fra nordlandspia

Anette

19.12.2013 kl.22:34

Wow! Denne var sykt fin, og den hadde kjærsten satt ufattelig pris på;) takk for en veldig inspirerende blogg;-)

Camilla johansen

19.12.2013 kl.22:41

KØDDER DU?? Okei, nå er jeg stressa..

Jeg trenger denne!!! JEG virkelig trenger den !!

Du skriver "du kan ikke vinne hvis ikke du deltar" men du sier INGENTING om at man ikke kan vinne hvis man allerede har vunnet en gang ;)

Så kjekk og fin og vakker den er!!! Denne ville jeg brukt til å henge frem tøyet til kjæresten min hveeer kveld slik at han blir fint kledd om morgenen!
Også til meg selv noen ganger da ;)

Jeg har hatt vinnerlykke før, og håper den er med meg fremdeles!!!

Du vil ikke angre om jeg får den! Da skulle jeg sendt deg bilder av den i bruk i hele evigheten <3<3<3

Line Merethe

19.12.2013 kl.22:43

Denne ville vært perfekt til mannen min. Han har en dårlig uvane å legge jobbuniformen fra seg på gulvet, og jeg går å plukker den opp hver gang. Denne hadde vært helt midt i blinken! :-)

Ønsker deg en nydelig kveld! :)

Monica Sarpsborg

19.12.2013 kl.22:52

Oiiii, for en lekker dress ? drømme drømme om å vinne kalender gaven denne gangen !!!!! Du har utrolig mye fint, gleder meg til å bli ferdig med julegaver og julejobbing , da skal jeg ta en tur i butikken igjen å få inspirasjon til å "style" hjemmet ! Kjøper litt til eget bruk ... He he :-) god bedring

Cathrine

19.12.2013 kl.22:53

Hei! :) prøver igjen! :) noe så tøft! Og ekstra stas å henge det fineste du har på en slik så alle ser det! :) jeg håper at denne vil hjem til meg! :) :) ha en fin kveld og god bedring:)

Wenche

19.12.2013 kl.22:54

Åååhh,gjett om den hadde vært midt i blinken for oss i splitter ny hytte,har en "kæll" som er helt kronisk til å legge fra seg klærne sine stort sett overalt - og det er jo ikke akkurat lekkert når vi stadig får besøk av folk som vil inn og se på hva vi har fått til ;) Dressboy`en skulle ha fått æresplassen på hans side av senga!
Jeg er innom butikken i ny og ne,alltid noe å handle - super stil du har og jeg er veldig glad for at du har fått inn både Gant & Lexington.Bloggen er også et" must"før sengetid - da kan jeg koble ut alt som har skjedd i en travel hverdag og få masse inspirasjon og ro.Interiør er min største interesse og har faktisk tegnet hytta vår helt på egen hånd og er nå veldig kresen på hva jeg innreder med - Det er her du og butikken kommer inn i bildet
Vel,jeg krysser fingrene for at jeg er heldigere i år enn i fjor - god bedring :)

JUOT

19.12.2013 kl.22:59

Jeg prøver lykken på ny. Denne er bare rå stilig og hadde mer enn gjerne fått nytt hjem her hos oss. God bedring til deg. Klem JUOT.

Anne Grete

19.12.2013 kl.23:04

WOW!! Du må være i slekt med Julenissen, Camilla :D
Denne kalendergaven er jo bare himmelsk! Den som vinner denne dressboy'en er jammen meg heldig. Så som du sier, den som ikke prøver vinner jo ikke. Så jeg MÅ jo bare prøve lykken igjen :)

Som så mange andre av dine lesere, så inspireres jeg også mye av dine innlegg her på bloggen. Du må ha et medfødt gen i forhold til det å innrede et hjem til å se nydelig ut. Det ser så lekkert og naturlig ut, hver gang du har stylet hjemmet ditt. Og jeg suger til meg inspirasjon i bøtter og lass :)

Så trist å høre at du ikke føler deg bra :( . Slike ting kommer alltid ubeleilig. Ønsker deg riktig god bedring og håper at du er frisk som en fisk når du våkner i morgen tidlig :)

MyHomeIsMyCastle

19.12.2013 kl.23:06

Woooow !!!!
For en gave da !!!!!Utrolig flott !!! Den hadde vært noe for mannen min den. Da kunne han kanskje lære seg til å henge opp dressen og skjortene når han kommer hjem fra jobb haha :D

Ønker deg riktig GOD bedring og håper du snart er på beina igjen <3
Klemmmm

Anne Kristine

19.12.2013 kl.23:08

Krysser fingrene for at lykken er med meg og at jeg vinner!!:-)

Susanne

19.12.2013 kl.23:14

Wææ, den dressboyen har jeg ønsket meg så lenge!! Og jeg har håpet og håpet at du skulle lodde ut en slik, men turte ikke å være så freidig å foreslå det, den er jo nokså kostbar :-o

Så jeg prøver lykken, krysser det som krysses kan, for at den blir min!! Det hadde virkelig gjort denne julen komplett :-)

Pass på deg selv Camilla, heldigvis er det vel snart ferie for deg også? :-)

Juleklemmer fra meg!

Victoria

19.12.2013 kl.23:15

Hei hei

Sandra Nesse

19.12.2013 kl.23:15

God inspirasjon du gir, mitt hjem så fint det blir :)
God jul! :)

Anita

19.12.2013 kl.23:16

Hei hei!;-) DEN var lekker!!!
God bedring. Håper du våkner rask og frisk i morgen tidlig. :-))

Cecilie

19.12.2013 kl.23:18

Kult, denne ønsker jeg meg :-) :-)

Stine

19.12.2013 kl.23:25

Wow, den er lekker! Hadde jeg vunnet denne skulle "mannen" få hatt den på sin side av senga for å henge fra seg klærne på. Jeg bruker en stige til dette, men han har ingenting.
Han hadde satt pris på dette pga klærne, mens jeg hadde satt pris på det fordi den er så sinnsykt kul! Den er like flott som praktisk!

God bedring, ta vare på deg selv og slapp av mer! Vet det er vanskelig når du har så mye jobb å gjøre, men stress og utmattelse er verre og mer hemmende på lang sikt. Husk det.
God natt!

Grete

19.12.2013 kl.23:33

Superstilig !!! Ønsker meg denne til mannen i huset, da tror jeg han hadde blitt glad

Janita

19.12.2013 kl.23:44

Hei:) Først og fremst vill jeg bare si at jeg er rååå fornøyd med skape jeg fikk fra dere i dag:) Ble rene julaften til mor i huset:):) prøver lykken igjen, krysser fingre og tær! Denne dressboyen hadde passet perfekt hjemme hos oss:)Ønsker meg:) Masse god bedring Camilla og tusen takk for all inspirasjon:)

Monica

19.12.2013 kl.23:50

Hei:-)

Jeg prøver igjen:-) :-)

Vi har kjøpt oss et hus som er bygd på 70-tallet. Huset i seg selv er ganske kjedelig (typisk 70-talls hus), men etter 5 år med oppussing og mange gode ideer fra din blogg, har huset fått den "omtanken" det trengte:-) Nå står soverommet til meg og mannen min igjen og et dressboy hadde vært perfekt der!!

God jul til deg Camilla:-)

Klem fra M

Lene

19.12.2013 kl.23:52

Åh..lekker er den! denne hadde vært super å hatt! Da kunne jeg funnet frem kvelden i forveien det jeg skulle hatt på meg neste dag :-) Eller kanskje jeg skulle hatt den på badet..hm.. Uansett så trenger jeg ikke gruble på det før jeg isåfall hadde vært utrolig heldig å vunnet... ;-) God bedring til deg, du må ta vare på deg selv, du er altfor stresset og giret kjære deg! God bedring og klem fra meg

Maylinn

19.12.2013 kl.23:56

Gud så kul den der var!! Jeg visste ikke at slike fantes en gang! Jeg har flere hager tenkt at sånne burde finnes :P wow! Håper jeg vinner :D da skal den i såfall brukes flittig - altså hver dag :D
God bedring forresten, så du var syk på insta :/ det var kjedelig da! Men da er du helt sikkert frisk og fin til julaften :-) får se positivt på det! Mange som er syke nå, håper jeg holder meg frisk! Hehe

Linn Andersen

19.12.2013 kl.23:56

Ååååååå, jeg ønsker meg!!! :)

Martine

20.12.2013 kl.00:03

God kveld Camilla :)

Krysser fingrer og tær for at mitt kalenderønske går i oppfyllelse, for denne er rett og slett lekker! Titter innom deg hver eneste dag, og det er en sann fornøyelse å lese innleggene dine.

Ønsker deg en fin kveld videre og God jul :-)

Martine

Marit

20.12.2013 kl.00:05

Oj, denne har jeg siklet etter leeeenge. Den hadde vært en super gave til min kjære som har stått på og hjulpet mæ gjennom en heftig høst med masteroppgaveskriving og utfordring i forbindelse med å starte i ny jobb. I dag e det også nøyaktig et år siden vi hadde vårres første overnatting i nytt hus. Soverommet e vel det rommet som det ennå gjenstår noen småting på, så denne dressboyen hadde passa innmari godt nu. Ville vært et skikkelig "løft" til rommet.
Ønska dæ ei strålende jul med dine kjære, og fortsatt lykke til med blogging og butikk.
Nordlandshilsen fra Marit :-)

Pia

20.12.2013 kl.00:06

Hei ! Så bra at du rakk å bli ferdig med julegavene før spysjuka kom .. Masse god bedring til deg !! Nok en flott kalender gave ( du er veldig generøs ) og jeg håper det nettopp blir min tur denne gang ;-) nok en gang : god bedring , heldigvis forsvinner den spysjuka like fort som den kommer ! Juleklem til deg og dine !

Annchelin

20.12.2013 kl.00:13

Hei camilla :)
Nå har jeg prøvd ett par tre ganger, alle gode ting er tre, det er vell det det sies :)
Jeg er helt i ekstase om jeg skulle være den heldige vinner denne, hadde sklidd rett inn på soverommet her :) orker ikke å skrive side opp og side ned med å overbevise deg, vil bare si at den vil jeg gjerne vinne, om jeg skulle ha lykken med, da vet du det som er det viktigeste.

Ha en Fin kveld/natt, og god bedring :)

Linda R

20.12.2013 kl.00:18

Oh - han der hadde min mann og jeg sloss om å få bruke. Hadde sikkert endt opp med at vi begge hadde laget en god og lubben mann ut av han ;) med en skikkelig sjau i ny og ne! God jul til deg og dine!!

Linn

20.12.2013 kl.00:31

åh..denne bare MÅ eg ha! Klærne mine havner ALLTID på gulvet og i sofaen og på kommoden og jah...du skjønner at eg trenger en slik en;) Krysser fingrer og tær for at mitt navn står som vinner imorgen :D Tusen takk for at du er så gavmild.
Elsker bloggen din! :)

Eline

20.12.2013 kl.00:48

OM jeg ønsker meg den!! Den er bare så utrolig kul!! Akkurat det som mangler på soverommet. Eller badet, eller stuen eller gangen for den saks skyld! Tusen takk for en utrolig inspirerende blogg! Masse glede og tips, innom hver dag!! Ønsker deg og dine en veldig god jul! Og god bedring!!

Hanne

20.12.2013 kl.01:03

Jøsses!! Du er jammen gavmild ovenfor oss lesere :-) Du skal vite at jeg setter STOR pris på all den inspirasjonen du gir meg! Jeg elsker stilen din, og stua mi er nå blitt veldig villapaprika inspirert! Og takk for det!! Leste ditt forrige innlegg, og jeg vil bare si at jeg er imponert over hva du har fått til! Du må prøve å ikke la deg dra ned av de negative kommentarene, du vet... all PR er god PR, så la de nå snakke litt dritt, men hev deg over det!! :-) Nå får jeg vel bare kaste terningen, nok en gang å håpe at jeg vinner! Mannen skal jo plages til å bygge garderobe til meg etter jul! "Dress men" ville rope etter å få stå der som midtpunkt :-)

God bedring, hvill deg ut til jula - for jul blir det uansett <3

Heidi

20.12.2013 kl.01:06

Så flotte gaver du deler ut :) Jeg slenger meg på denne luken også, hadde vært kjempe stilig på soverommet! *krysser fingrene*

God jul, til deg og dine! :)

Cathrine Bjørkesett

20.12.2013 kl.01:14

Ååh, den er så fin!! Har vurdert å kjøpe den lenge, sikla på den i butikken din også, men studentlommeboka sa dessverre nei :(
Den skulle jeg plassert enten ved senga mi, eller inne i walk in clossettet mitt! Den hadde gjort den siste finishen i et ellers hvitt og kjedlig klesrom!
Du må slappe av godt i kveld og sove godt! :) Masse god bedring! :))

Karoline

20.12.2013 kl.01:19

FOR en lekker kalendergave! Tenk å være den heldige vinner av den herligheten der! Fin farge!
Jeg melder meg gjerne på konkurransen igjen:) selvom jeg ikke har vunnet noe hittil, har denne julekalenderen gjort desemberen min litt mer spennende;)

Tina

20.12.2013 kl.01:24

Denne er perfekt å henge brudekjolen min på! Ønsker meg veldig! Krysser fingrene nok en gang, og ønsker deg en riktig god jul! Mvh Tina

christina

20.12.2013 kl.01:26

Jeg deltar igjen jeg;) Krysser fingrene igjen og igjen:) Du er en STOR inspirasjon for meg, og jeg gleder meg til hvert eneste innlegg du skriver. Jeg prøver å bytte litt stil hjemme, og få det rett og slett mere stilfult. Denne hadde derfor virkelig passet inn i min lille plan:) Liker aller best innleggene fra huset ditt, alle de innbydene bildene. Det er så hjemmekoselig hos deg, men samtidig stil ut av en annen verden. Du har utrolig fin smak og jeg kan ikke huske en ting du har vist frem på bloggen som jeg ikke liker. Jeg har lyst på ALT i butikken din:)

Siv

20.12.2013 kl.03:01

Stakars deg, ikke morsomt å bli syk nå i disse dager. Riktig god bedring, Camilla.

Julegaveønsket ditt om en lysestake fra
Georg Jensen, regner med at det er Masterpiece du mener!? Den fikk vi i bryllupsgave, og den er bare kjempe lekker, den vil passe perfekt hjemme hos deg også.

Nok en gang er det en kjempe flott gave i julekalenderen :-) Jeg ønsker virkelig å vinne, har deltatt hver dag, men uten å bli den heldige.

Tonje

20.12.2013 kl.03:01

Åh,den er så rålekker!! Har sett på den mangen ganger! Elsker slike detaljer og det lille ekstra som gjør ett rom litt mer eksklusivt!
Krysser alt som krysses kan ;-)
Ha en god natt og god bedring!
Klem <3

Inger Beathe

20.12.2013 kl.06:21

Så utrolig fin adventskalender du har, smelter mitt hjerte ? håper jeg kunne vært heldig men men moro å være med

Anita

20.12.2013 kl.06:25

Deler du virkelig ut denne!!! :) litt av noen flotte premier :) har siklet på denne lenge,for en presang det hadde vært til mannen på Hannes side av sengen!! :) så jeg xxx alt jeg har :) :) :)
Og når det gjelder deg, når kroppen gir beskjed så lytt etter det...verden stopper ikke opp om du stopper opp, og sier at nå må jeg hente meg inn en dag :) det er faktisk den beste julegaven du kan gi deg selv :) ha en kjempefin dag:)

Anette

20.12.2013 kl.06:26

Hei hei Camilla.da prøver jeg lykken igjen å krysser alt jeg har på at denne gangen er de minn lykke som treffer.. Å så deilig de hadde vert å fått en sånn. Kan henge opp kvelden før va antrekk man skal ha å de e vel bare en drøm. Kjenne du til å hive alt ut av kleskapet på morningen,rommet er overfylt me klær men du har ingenting å ha på deg?der har du meg:p
Med denne kunne jeg ha gjort alt klart på kvelden:)klem

Anne

20.12.2013 kl.06:57

Hei og hå
Den trenger jeg på soverommet,trenger litt glam der inne

mona

20.12.2013 kl.07:29

Hei søtedeg, Elske bloggen din og denne dressboy hadde vært super på soverommet. Stress ned og ta vare på deg selv. God jul til deg og dine.

Leona Christina Richvoldsen

20.12.2013 kl.07:49

Hei Camilla...

Gud såååå lekker den er, jeg får helt sommerfugler i magen på tanken å kunne vinne den:0)
Ligger her rett ut med noe virus, verker i kroppen og kvalm. Er visst noe som går nå, så når jeg leste du hadde blitt akutt dårlig tenkte jeg med en gang du kanskje hadde fått dette:0( Masse god bedring, sikkert nok å gjøre nå midt i innspurten før julen er her...

Jeg gleder meg til å komme innom den nye butikken, og blir så inspiret av deg og det du har fått til:0)
Ikke minst stilen din, koser meg når jeg leser bloggen din og ser på de fine interiør bildene dine <3

Masse gode tanker for året som kommer, God Jul til deg og dine...

Klemmer fra Drøbak, Leona Christina:0)

Renate Lobben

20.12.2013 kl.08:17

Hyyyyyyyyyyyyyyyyl, for en gave!!!! Den skulle jeg så gjerne ha hatt!!! Gurimalla så lekker!!!
Jeg prøver lykken, du er topp!!

Juleklem Renate

iselin

20.12.2013 kl.08:23

Hei Camilla! Først og frem god bedring, finnes ikke noe verre i julestria enn sykdom :( Er selv hjemme med to små i dag som er syke, stakkars små. Håper barna dine går klar elendigheten og at alle er friske og raske til jul :)

Ellers har jeg kost meg med kalenderen din hver dag, du er helt fantastisk gavmild. Håper det er min tut å vinne i dag. Det fortjener jeg som skal jobbe i julen. Haha, en ekstra gave for innsatsen. Hilsen sykepleieren ?

Renathe

20.12.2013 kl.08:32

Hei! Prøver meg igjen jeg. Så fin kalendergave, alle har vært fine. Skulle ønske jeg kunne vinne hver dag! God bedring!

Lill

20.12.2013 kl.08:48

Prøver lykken igjen :-)

anonym

20.12.2013 kl.08:55

Prøver lykken igjen jeg.Denne flotte premien hadde jo bare vært prikken over I en.Håper jeg er den heldige...

OM

20.12.2013 kl.09:16

DENNE vil jeg haaaaa! Enkelt og greit:) Hadde passet utmerket inn i min lille walk in! Har ikke tidligere vært med, MEN fultg med hverdag på advendskalenderen og bloggen ellers, så i dag måtte jeg bare slå til og prøve lykken;) En Riktig god jul til deg og dine...og alle dine lesere:)

lindalull

20.12.2013 kl.09:26

oioioi! den hadde vært lekker på soverommet. håper den ender hos meg!!!!

Anne Kristine

20.12.2013 kl.09:44

Den dressboyen er jo råkul og praktisk i samme innpakning:-) Leser bloggen din ofte og syns du skal være stolt av alt du har fått til!
Vi bygger hus for tida og da hadde det vært kjekt å ha noe som var på plass oppi alle avgjørelser som må tas, så jeg hiver meg med i trekningen. God bedring til deg :-)

Kristin

20.12.2013 kl.10:10

Hei Camilla.
Jeg er fortiden inne i mammapermisjon, og koser meg hjemme med prinsesse når 2. Når min lille tar seg en liten dupp- tar jeg meg ofte en kopp te og hygger meg noen blogger og henter inspirasjon. Nå i desember oppdaget jeg din blogg. Å hjemmet mitt har allerede rukket å bli litt Villa Paprika:)
Har hytte i Østfold, nærmere bestemt på Grimsøy. Så neste gang vi skal dit, skal jeg jammen ta meg turen innom din fantastiske butikk i Fredrikstad.
Masse god jul til deg :)
Kristin

Hilde

20.12.2013 kl.10:13

Hei!
Jøss - for en gave du lodder ut!! :) Denne føler eg tar kalendergava til et nytt nivå! :) Knalltøff, utrulig fin! Eg har fått mitt eget walk-in closet i den nye leiligheta som eg og min samboer har kjøpt oss - og er såå fornøgd med den! Den er virkelig fin! MEN - i det ene hjørnet mangler noe.. Ett speil, eller kanskje en dressboy?? :) Ah, hadde passa såå perfekt inn!!
Takk for en fantastisk inspirerande blogg Camilla, det er ett høgdepunkt om dagen å sette meg ned å lese bloggen din og glede meg til neste innlegg. Håper du blir for frisk, ingen har tid til å vere syk nå!! :/ God bedring:)
Hååper eg vinner ;)

Klem fra Hilde

trine

20.12.2013 kl.10:17

Hei Camilla! Så flotte kalender gaver du legger ut! Jeg er innom deg hver dag og koser meg med hva du har skrevet, med butikken og hva nytt som har kommet :-) jeg har handlrt masse av deg siden du startet og elsker butikken din :-) synes det beste er at mye av det skiller seg ut på en klassisk fin måte slik at en ikke går så fort lei tingene - noe som jeg har gjort i mange andre interiø butikker. Ønsker deg masse god bedring og håper at jeg er heldig med trekningen :-)

Trine

20.12.2013 kl.10:58

Åh, den har ligget i handlekurven min siden du fikk den inn i butikken, men har aldri sett meg råd til å kjøpe den:/ Så den står veldig høyt på ønskelista! den er så utrolig stilig, hadde virkelig vært stas å fått den i hus.
Håper du føler deg bedre nå og at du å dine får en fantastisk jul <3

Hilde

20.12.2013 kl.11:33

Denne må jeg jo være med på, knalltøff! Hadde vært super på vårt soverom til tm sengegavelen!God bedring til deg! Klem fra Hilde

Mette k

20.12.2013 kl.11:45

Håper vinnerlykken treffer meg i dag. Har sååå lyst på den

Charlotte

20.12.2013 kl.11:53

Fy søren å snill du er :-) GAVEMILD <3 Jeg deltar såklart og krysser alt jeg eier :-D Jeg har nettopp malt soverommet vårt - det er ikke så mye som skal til før det blir lekkert altså! Det hadde vært helt fantastisk å vinne denne. Passer perfekt inn :-D Jeg mangler den "lille" detaljen, å denne hadde vært perfekt med stor P. Håper jeg virkelig har vinnerlykken med meg, fineste julegaven til meg selv! :-)

ragnhild

20.12.2013 kl.12:35

Dette må jo være tidenes julekalender?! Må innrømme at jeg krysset fingrene litt ekstra da propellflyet og tørkerullholderen kom frem bak "luken", men denne gangen krysser jeg alt.
Jeg har nok ikke all verden fra VillaPaprika (en tre-fire småting), men jeg jobber med saken... .)
Henter stadig inspirasjon og er innom både blogg og butikk for å snope meg ideer og tips.
Du har kreert et drømmehus, en suksessrik bredift og noe som for meg ser ut som en svært velfungerende og harmonisk familie. Fantastisk prestasjon og at du vil dele alt dette med oss.
Ønsker deg og dine en strålende førjulstid!

Serine

20.12.2013 kl.12:50

Som du sier, hvis jeg ikke deltar har jeg ikke muligheten til å vinne. Så nok en gang prøver jeg sjansen:) Og god bedring, håper ikke sykdomen er kommet på besøk i huset ditt.

Sylvia A

20.12.2013 kl.13:08

Wow! Du assa, Camilla :-) FOR noen kalendergaver - du er unik! Vil gjerne være med på trkning i dag også jeg! Krysser fingrene for at denne snart kan være i mitt nyopppussende soverom :-)
Jeg titter innom flere ganger om dagen etter innlegg - og blir så glad når jeg ser det har kommet et nytt. Men nå må du slappe av litt, og bli bra også ...så du får en velfortjent juleferie.
Stor juleklem fra meg.

Anne-Lene

20.12.2013 kl.13:19

Oisann, for noen fantastiske kalendergaver! DEN ønsker jeg meg ille mye altså! Har allerede stylet den i hodet mitt ;-)
Vil benytte anledningen til å ønske deg god bedring, men også ønske deg og dine en RIKTIG GOD JUL! Endelig noen dager du kan tenke litt på deg selv, og senke skuldrene. Etter å lest bloggen din en lang stund er det faktisk dager jeg lurer på hvordan du holder deg oppreist! For et tempo! Være forsiktig, plutselig så står den berømte veggen rett forran deg, det vil vi ikke!!
Kos deg med de nydelige ungene dine.
Julehilsen fra Lier

Cecilie K

20.12.2013 kl.13:38

Hei Camilla!

Denne ELSKET jeg, og den hadde passet perfekt inn på soverommet til mannen min og jeg. Han har nemlig en lei tendens til å slenge dressjakka fra seg alle andre steder enn der den skal henge! Men med denne på rommet tror jeg det ville blitt andre boller ;-) Krysser fingrene!

Ønsker deg og dine en nydelig jul, og du, ta vare på deg selv! <3

Hilsen Cecilie K

Julie

20.12.2013 kl.14:54

Prøver meg igjen og igjen :-) denne var lekker, og har sett etter en sånn lenge nå! Krysser fingre og tær!
Ha en fin dag! :-D

Malene

20.12.2013 kl.15:48

Den dressboyen er jo rålekker!! Her er det bare å krysse fingrene! Å vunnet denne hadde jo vært en helt perfekt julegave fra meg selv til meg selv! Følger spent med og håper denne kommer til å stå på soverommet mitt etter jul! <3

Line Therese

20.12.2013 kl.16:33

Jeg har faktisk kjøpt en helt fantastisk dress til min samboer i år. En julegave han aldri vil gjette! Den hadde passet perfekt inn i garderoben:-) Krysser fingrene!

Sandra

20.12.2013 kl.18:15

Det var litt av et gave Camilla! Prøver lykke jeg i dag igjen :) men hvis jeg ikke vinner noe så gjør det ingentig, fordi denne bloggen din er virkelig så utrolig gøy og inspirerende at det er bare et stor glede å kunne føler deg helle veien.
Takk for at vi får være med på den utrolig reise i Villa Paprika :)

Lena

20.12.2013 kl.18:48

WOW!!! Fantastisk fin :) Hadde vært en fin julegave å vinne :)
Lykke til alle sammen :)

Anette

20.12.2013 kl.19:55

Hei Camilla!

Huff, det er ergelig nå rett før jul - god bedring vakre!!

Lekker, den vil jeg vinne;-)

Førjulsklem fra meg

dicte

20.12.2013 kl.20:08

Vil ha! :-D

Renate noremsaune

20.12.2013 kl.20:58

I will never quit :) I never Give up :) krysser alt jeg eier og har. For huset mitt skriker etter VillaPaprika ting!!!!! Virkelig!!! Det samme gjør jeg! Den skal bli gledelig mottatt og få en hedersplass :)

Ha en fin kveld videre :)

Tina

20.12.2013 kl.21:16

Den der er så fiiin og jeg vil så gjerne at den skulle blitt min!:) vi har så trangt og lite soverom, så en slik ville piffet opp det rommet enormt! Så skulle jeg etterhvert fått en sengegavl og noen lekre lamper innpå der slik at det ble et finere rom :) vet ikke hva annet jeg skal skrive enn at jeg ønsker meg virkelig den der :) og god bedring til deg, nå må du heve beina og slappe av!??

Borghild Marie

20.12.2013 kl.21:25

Wow du kan virkelig det med og overraske leserne dine. Denne gaven er virkelig prikken over i'n. Hvem ønsker ikke og vinne denne. Og det er som du sier deltar man ikke, vinner man ikke ;) krysser fingrene for og vinne ;)

Carita

20.12.2013 kl.22:03

Åh!!! Herremin! Så lekker! Jeg har en rotekopp av en mann så vet hvertfall hvor den skal stå hvis jeg skulle være så heldig å vinne. Han kan vel ikke ta feil når den står det? Haha :) For en lekker kalendergave. Ønsker deg en god jul og lykke til med nye utfordringer i 2014

Siv

20.12.2013 kl.22:19

Camilla. Den der ælske æ!!! Hadde brukt den som en del av interiøret. Nydelig!!!!!

Kristin

20.12.2013 kl.22:19

Gir ikke opp håpet om å vinne nei:) Denne hååååper jeg vinner! Den har passet perfekt til soverommet mitt:)) "krysse krysse krysse"

Lene

20.12.2013 kl.23:14

Prøver lykken :)

Vakkertufs

20.12.2013 kl.23:24

Oh lordy joy!! Om jeg skulle være så heldig å vinne i en kalenderluke måtte jo dette være premien over alle premier! Jeg nikrysser fingrene for griseflaks i dag;)

Monica

20.12.2013 kl.23:50

Prøver lykken fortsatt jeg, selv om jeg aldrig vinner:-) den som gir seg har tapt;-) vil samtidig takke deg for 2013:-) for all inspirasjon , kreativitet og glede du har delt med oss. Du betyr noe i hverdagen;-)
God helg
Klem Monica

Marit

21.12.2013 kl.00:05

Åå, Camilla - om du kunne lyst opp hverdagen min med mer enn 'bare' bloggingen din, vel ja, da får jeg denne! Hihi. Har bare råd til en sånn ekkel 'kropp' på sparkjøp.. HØhø! Blir liksom IKKE det samma?! Ønsker deg en god jul! <3

Anne-Marthe

21.12.2013 kl.00:05

Ååå så sprek:) Vi skal pusse opp soverommet vårt og hvor flott hadde ikke denne gjort seg der:):) Håper vinnerlykken er på min side idag :):) Hadde vært moro for gamla som er blitt 30!? år idag:):)

Snuppa

21.12.2013 kl.00:39

Så utrolig smart og flott kalendergave!! Dagen min flyter alltid så mye bedre de gangene jeg har hengt klart antrekk kvelden før, og med denne i hus hadde jo oppgaven gått som en lek!! Ble mamma for første gang i oktober, og med mye magevondt på en liten tass er det ikke hver dag man får tid til å kle seg "skikkelig" -men gud så mye bedre man føler seg om man får kastet på seg noe man virkelig føler seg vel og fresh' i :-) Pga av bloggen din må denne jenta ta en tur over fjorden på nyåret, vi går med flytteplaner i tillegg så det skal bli en drøm å shoppe godsaker hos Villa Paprika snart:-) God bedring Camilla!

Mia Jeanice

21.12.2013 kl.01:08

Hei! Jeg lurte på om du vææærsåsnill kunne ta en til av durance lysene på julekalenderen din? jeg vet at det bare er 3 dager igjen til jul å til det ikke er mere men jeg ønsker meg så veeeldig durance duftlys når jeg er så utrolig lei av disse dårlige kvalitetene - desverre så er det alt jeg har råd til.. og ingen fungerer som de skal .. jeg ønsker at det skal lukte herlig å jeg vet at durance lukter utrolig godt! Dette er et stort ønske fra meg så får jeg bare prøve lykken alt jeg kan å håpe på at jeg er en heldig vinner! Ha en fin kveld/natt videre Camilla! Stå på!

Linn-Therese

21.12.2013 kl.01:43

Nå har jeg endelig fått råd til å bestille en del varer hos deg, og jeg skulle virkelig ønske at jeg hadde anledning til å besøke butikken. Men blir litt vanskelig da jeg bor i Ålesund. Ønsker derfor å være med på julekalenderen og vinne ett produkt som kan være med å dekorere leiligheten vår. Interiør er en stor lidenskap og nærmest ett hjertebarn, og du har flere ganger inspirert meg til å tenke nytt. Jeg krysser alt jeg kan for å dra i land en av hemmelighetene bak lukene. God jul :-D

Berit

21.12.2013 kl.06:35

Prøver meg på å vinne denne for det var noe av det lekreste jeg har sett noen gang! Tenk så fint denne ville passet på mitt nyoppussede soverom med inspirasjon av farger fra deg. Wow, sier jeg bare! Vær forsiktig med deg selv, Camilla, så du ikke stresser deg ihjel. Håper du føler deg bedre nå. Ha ei super jul:) gratulerer med ny kjæreste! Ser ut som barna stortrives med ham også :)

Marianne bonden

21.12.2013 kl.08:24

Hei! Den hadde være perfekt på vårt soverom, så har ikke mannen noen unnskyldning for ikke å henge opp tøyet sitt:) ha en fin helg og god bedring:)
Slenger med god jul og godt nytt år og jeg:)

Hanne-Mette

21.12.2013 kl.09:25

Hei Camilla
Så langt har jeg ikke lagt inn noen kommentar, men nå bare måtte jeg. Vi har et kaos walk in closet som bare skriker etter oppussing. Planen er å begynne etter nyttår. Vi er en familie rik på ungdommer, fem tilsammen i alderen 13 til 21 år. Sier seg selv at penger ofte renner ut til andre enn seg selv. Har fulgt bloggen din en stund, og er fascinert over din energi og ditt pågangsmot. Ikke alltid enkelt kombinert med vendepunkt i livet sikkert.
Kalendergaven i dag hadde passet perfekt inn på vårt nye walk in closet

Siri Merete

21.12.2013 kl.10:07

Hei Camilla, må først kommentere blogginnlegget ditt tidligere om reisen din fra du ble med i unge mødre. Inspirerende at du tar sjanser og står for de så sterkt du gjør. Min stil hjemme har litt villapaprika, og det å blad meg bakover i arkivet ditt har blitt en søndagsrutine til kaffekoppen. Tro det eller ei, har ikke kjøpt et interiørblad på ca to år, ligger jo så mye inspirasjon hos deg. Får ny og ulik inspirasjon fra de samme bildene ettersom tiden går:) et slikt stativ ville løftet opp soverommet. God jul til deg og dine

Toril Malmo Asp

21.12.2013 kl.12:11

Hei, det er ikke morsomt å bli syk i denne julestria og du strever jo litt ekstra jente, håper du kommer deg på beina igjen og at du har en hjelpende hånd i butikken, for det er godt med litt hvile innimellom vet du. Flotte gaver du gir bort, den er heldig som kaprer denne dressen til jul og ellers er det herlig julestemning hos deg, jeg lånte to bilder fra stua de som jeg satte inn på facebook hos meg. God bedring
Toril

Marte

21.12.2013 kl.12:27

Den var råstilig! Ønsker meg virkelig en slik, passer perfekt på soverommet vårt:)krysser fingre og tær for t jeg er den heldige denne gangen )

Anniken

21.12.2013 kl.17:36

Tjohej hiver meg på denne:) villt flotte premier!!!! Klem fra nord

Cathrine K

21.12.2013 kl.20:42

Den var råkul :) Ønsker deg en fin kveld, Camilla :)

Hanne

21.12.2013 kl.21:39

haha.. dette er den 6 gangen jeg sjekker på under en time... Ikke en gang flax kalenderen kan måle seg med dette!! :)

Plommeline

22.12.2013 kl.11:33

En lekker sak som hadde passet perfekt i min datters nye hjem

Skriv en ny kommentar

hits