Fra min side...

Av 100 positive kommentarer er det kanskje de 10 dårlige man husker, ihvertfall legger mest vekt på når man leser. Jeg har siden jeg startet å blogge delt -mye... Noe ganger mer enn andre, men hele tiden har jeg delt deler av meg selv her på nettet med dere.  Vi lever i 2013 og sjalusien er større enn kjønnsdrifta, men likevel, det å kunne unne andre å få til noe er en medfødt gave ikke alle har fått. 

2008 ble jeg med i "unge mødre" , noe som åpnet MANGE dører for meg, jeg var visst en person som folk fant spennende, på den ene eller andre måten.... 

Jeg startet familielivet og var gift og 2´barnsmor innen jeg var 20 år, dette var jo noe mange fant interessant og før jeg viste ordet av det takket jeg "ja" til en ny rundt med nye episoder på "unge- mødre" ... Det var sommeren før dette jeg startet å blogge, mest for å vise alle at jeg ennå hadde det helt fint, at barna hadde blitt store - herreminhatt jeg fikk jo ikke visst de frem til mange nok!!! Stoltheten over de var(og er) enorm!  Jeg gikk fra 0 - 2000 lesere på 2 dager. Og før jeg viste ordet av det var det ove 4000,-  mennesker innom HVER DAG. Dette for meg var ekstremt masse ukjente mennsker, og jeg hadde nesten litt vanskelig med å forstå at tallet var så stort til tider...... Hvor kom alle disse menneskene fra og likte de virkelig min blogg? 

Når stuen ble større SPRAKK min interesse for interiør og VIPS var det før jeg viste ordet av det flere som delte gleden med meg!  Bloggen vokste ukentlig og tallet på lesere ble større og større!    

Når vi kom inn i året 2011 valgte jeg å realisere min drøm og tenkte " shit-au" - går ikke dette har jeg ihvertfall prøvd meg innen interiørverden jeg også.... Man må jo prøve og se om man kan lære noe nyttig på veien- for meg var det ikke noen enkel vei jeg ønsket å ta.  Etter som åpningen nærmet seg , var praten i gang og folk rettere sagt viste skeptisk til dette, men alle sa at varne jeg solgte hadde gode priser og var flotte- noe for en hver stil... Dette gjorde meg tryggere, samt at jeg fikk litt smaken på den type interiør og et litt annerledes syn på styling. Villapaprika var jo bloggen, navnet kom fra gateadressen min som var paprikakroken på det tidspunktet, og siden jeg bodde i en tomannsbolig valgte jeg å være litt "ironisk" å kalte hjemmet mitt for "villa", ettersom det alt var mange i denne interiørverden som het noe med "villa" forran.... Villapaprika la seg på folkeleppene og før jeg viste ordet av det gikk jeg under "villapaprake" - det er hun villapapriak,!" Før synes jeg det var veldig rart, men nå har det blitt slik, ser folk meg forbinder de meg med Villapaprika og det er jo helt riktig for det er jo bebisen min.. 

Fra å hete ck-interiør når jeg startet til å så bli Villapaprika as var et stort steg å ta for meg- jeg måtte satse -da eller aldri..

Jeg husker at jeg følte meg "gal" og VELDIG redd før jeg åpnet butikken min i byen. Folk prøvde å skremme meg, men i ettertid har jeg fortstått at konkurransen var det de var redd- ikke at jeg ikke skulle klare meg. Jeg er positiv av natur og velger å se på en utfordring som en oppgave som skal lære meg noe nytt i livet , uten utfordinger utvikler jeg meg ikke og det er i motgang jeg har lært meg å bli sterkere.  Villapaprika er ikke noe noen kan komme å si hvordan skal være eller ikke, det sitter i hodet på meg og stylingen for sommeren er alt ferdig møblert i hodet mitt, fargekombinasjoner - alt ... Dette er noe jeg har lagt vekt på og som har blitt en egen oppbygging for Villapaprika, - nemlig fargesammensetning.   

Konseptet til Villapaprika er målrettet og sterkt - Vi har ønsket en butikk som har en "ja,takk begge deler" opplevelse mellom det enkle og det flotte. Stilen skal være hjemmekoselig og små detaljer skal gjennspeilet vårt navn. Man skal få en følelse av å gå inn på hytta på fjellet og huset ved vannet idé man går inn i butikken, det skal alltid være levende lys, lukten av ulike duftlys og atmosfæren og opplevelsen av butikken skal oppleves som avslappet og hyggelig. Alle som kommer innom skal få samme opplevesen. Ønsket med butikken er å gi hver kunde en form for inspirasjon. Uansett om de kommer for å handle eller bare for å dra til seg en titt på det "Siste nye" .... 

Idag er butikken i mnd´lig vekst, og vi har økt omsettingen vår med 37 % siden disse tider i fjor og siden vi startet over 600 % . Veksten har vært enorm og volumet på varer sinnsykt, runde rottingbriker har vi solgt 550 stk av, 300,- innmatsputer, 300 brikker , 100 london veggur -100 papirholdere , over 80 runde store lykter (av et slag) over 40 salongbord , over 400 lyspokaler , 120 små glassbrett med 5 små vaser - over 120 te lys holdere , over 150 minikaraffler , 80 lexington håndkler , 75 håndkler fra gant - dette er kun nettbutikk den siste tiden. Vi har da denne  mnd solgt over 300,- rottingbrett og over 140 ponchoer- dette er bare noe... ... Å vokse seg så "stor" så fort byr på STORE utfordinger og jeg skal ikke feie under noe at det å drive og skape suksess krever mye guts- det er en hard bransje og veldig dyrt ! 

Men jeg er av den typen - jeg skal gjøre det umulig mulig og gir meg ikke før jeg er på topp! Villapaprika skal bli det "neste ikea" og husk - alle må starte en plass! 

Mitt "lille" villapaprika er ikke så veldig lite lenger. 

Takke være Unge mødre , en blogg lest av over 17 000 leser i døgnet og stadig nye følgere har jeg klart å skape et navn innen interiørverden - Villapaprika AS! Tusen takk alle vakre, jeg er dere evig takknemlig og hjertet mitt er verdens lykkligste!  

Igår ble det vist at Villapaprika sin blogg er Norges 4. mest søkte blogg i google i 2013 - jeg er så takknemlig og over gjennomsnittet STOLT!!!  Tenk - lille villapaprika - er ikke så veldig liten lenger. 

 

35 kommentarer

Mette k

18.12.2013 kl.23:48

Du er sååå dyktig. Godt skevet

Tone

18.12.2013 kl.23:58

Flink dame, du. Stå på !

Renate noremsaune

19.12.2013 kl.00:09

You go girl

Cathrine Bjørkesett

19.12.2013 kl.00:13

Jeg er så imponert! Du er så rå!! :D
Tenk å få til så mye på kort tid, du har all grunn til å være stolt! Jeg er iallefall en av villapaprika elskere, trur ikke jeg har handla interiør andre steder omtrent etter jeg fant bloggen din! Sa det seinest i dag da jeg og søstern var å kikka litt i butikker i dag; "neii, ingenting er like bra som villapaprika!!" :p

Nicole

19.12.2013 kl.00:32

Jeg må bare si at jeg beundrer deg så utrolig! Det pågangsmotet og driven du har er fantastisk! Du har 2 herlige små barn,som vi alle vet krever sitt og det er tydelig at du mestrer både morsrollen og entreprenørrollen. Jeg leser bloggen hver dag og koser meg med masse inspirasjon! Jeg har selv 3barn og en mann som er ukependler og føler jo på tidsklemna og at hverdagen går i ett. Men får så mye inspirasjon av å se hva du får til! Stå på Camilla!

Siv

19.12.2013 kl.00:53

Herre fred. Camilla!!!
Du e litt av ei dame!!! For en inspirasjon!!! Du e Steintøff!!!!

Og æ veit at det kjæms te å gå enda bedre, for varene dine e fantastiske. Æ mottok en stor pakke fra dæ i dag med rottingbrett, rottingbrikker, telysholdere og enda mer. Dæm e enda finer i vikeligheta!!! (Noe æ ikke trudde va mulig).

Æ ble rørt over det du leste. Æ kjenne dæ ikke personlig, men har blitt kjent med dæ via bloggen, og æ kjenne at æ bli stolt over dæ!!

Takk for alt du gir av sæ sjøl , det gir mæ mye!!
Klæm, vakre Camilla!!

Siv.

Unn Karin

19.12.2013 kl.00:54

Takk Camilla for alt du deler med oss lesere. Jeg har ikke fulgt med deg fra starten og har heller ikke sett deg på unge mødre. Men jeg har fulgt bloggen din halvannet år og jeg er bare så hekta. Du har skikkelig inspirerende bilder og god smak. Stå på du er så dyktig. Håper du får tid til litt kos i førjulstida også. Klem;-)

Elin

19.12.2013 kl.01:11

Flott oppsumert! Har selv fulgt deg i snart ett år- og selvom min interiør stil er endel ulik din- så er det likevel HER jeg henter mest inspirasjon! Bloggen din og nettbutikken. En trenger ikke ha lik stil for å se på interiørskatter eller ulike måter å gjøre ting på. At du er så ung viser jo bara at det er her talentet ditt ligger og det vil sikkert bara vokse seg større- du har hele verdenfor dine føtter- ett skritt sv gangen.
Av alle interiørblogger er du BEST!
Jeg digggggger bloggen din en deilig mix av interiørbilder, interiørtips og ideer, klesinspirasjon ved å se på deg(forgudet stilen!), familieliv og reiser. Keep up with the VillaPaprika!

christina

19.12.2013 kl.01:40

For en utrolig fin butikk, og FOR ei dame du er som har fått til alt dette!!! Jeg er imponert!! Stå på, du kommer til å nå LANGT med din innstilling:)

mariell

19.12.2013 kl.02:52

All ære til deg som har fått til alt dette i en såppas ung alder! Du fortjener all ros du kan få. Stå på videre.

Aina

19.12.2013 kl.03:38

Du er dyktig så det holder :) Vet du har oppgitt mailadresse her inne, men er den direkte til deg? Har noen ord på hjertet :)
Ha en fantastisk førjulstid .)

Mvh Aina...

Line Marie

19.12.2013 kl.07:50

Du er så flink :) sånne som deg som tør, er VINNERE :)
Skulle ønske jeg var like tøff som deg
ha en fin dag :)

Birgitte

19.12.2013 kl.08:59

Hei,
Vet ikke om du leser alle kommentarene, men ønsker å tipse deg om noe.

Ettersom villapaprika er blitt et varemerke (nok så kjent også vil jeg tørre og påstå). Kan det være lurt å ta patent på dette navnet. Hvis du ikke har patent på det kan hvem som helst starta opp en bedrift under det navnet og søke om patent på det. Det vil føre til at du ikke har rettighetene til å bruke det.
Derfor vil jeg anbefale deg å søke patent på det, slik at alle rettighetene ligger hos deg.
Dette kan gjøres via patentstyret sine nettsider eller via deres app.

Synes du har en kjempe fin blogg og ikke minst en god smak for interiør :)

Cecilie Slettebø

19.12.2013 kl.09:01

Kjempebra skrevet! Ellers vil jeg bare si at det er fantastisk hva du har oppnådd i en så ung alder, med et nyyyydelig hjem, to små unger som krever sitt, OG at det ser ut til at du har det veldig bra selv også! Det står respekt av alt du har oppnådd, og du har ALL grunn til å være superstolt!
Og så må jeg jo slenge med at jeg håperhåperhåååååper at neste Villapaprika åpner i Kristiansand! I Kristiansand sentrum er det for lite bra interiørbutikker, og det er faktisk bare èn av de jeg liker ;-)

Linn

19.12.2013 kl.09:08

Jeg synes det er helt supert at det går så bra! Jeg er glad på dine vegne, og du fortjener suksess ettersom du står på og jobber nesten livet av deg som jeg har fått inntrykk av;)

Du er flink!! Skulle hatt 40% av pågangsmotet ditt, så hadde jeg kommet veldig langt! ;D

Med vennlig hilsen Linn

Elisabeth

19.12.2013 kl.09:17

Hei Camilla :)

Dette var et fint innlegg, men selv om du så vidt nevner det så tror jeg nok ikke de fleste skjønner hvor masse jobb en faktisk må legge ned i noe for å lykkes og hvilke sjanser en må ta :) Det gjør seg ikke selv og hadde folk visst ville det kanskje ikke hersket så mye misunnelse :)

Det jeg tenker når folk gjør det veldig bra er: Søren, hvorfor kom jeg ikke på dette selv ;) Hehehe :)

Stå på videre og ha en fin fin dag :)

Anne-Marthe

19.12.2013 kl.09:26

Jeg tenker at de 10 av 100 som da skriver negative ting til deg, er 10stk som er grønn av misunnelse og ikke har lært det å glede seg over andres suksess! Stå på Camilla :) Du inpirerer og jeg som er fast leser av bloggen din unner deg alt godt :)

Åse

19.12.2013 kl.09:32

Fantastisk hva du har fått til, you go girl!! Klem

Jeanette

19.12.2013 kl.09:48

Du bør være stolt over deg selv og det du har fått til! Imponerende =) og såå velfortjent! Gratulerer =)

Camilla

19.12.2013 kl.10:00

navnet har patent =) men å starte en bedrift som alt er registert i brønnesund registeret er ikke bare bare uasnett. =)

Camilla

19.12.2013 kl.10:11

byvillapaprika@hotmail.no

bike

19.12.2013 kl.11:23

Very shortly this site will be famous amid all blogging people, due to it's nice articles or
reviews

MyHomeIsMyCastle

19.12.2013 kl.11:56

Sier meg enig i de over her.
Du kan være stolt over det du har oppnådd !!!
Og med den innstillineg din kommer du langt, så jeg gleder meg til å følge deg videre på ferden :)

Stå på videre Camilla !!

Klem, Kari

Bente

19.12.2013 kl.12:39

Jeg synes du er dyktig!!!
At misunnelsen i dette landet er større enn kjønnsdriften er ingen overraskelse :P
Men du skal ikke la misunnelse ødelegge for å nyte din suksess og det du har fått til!
At du har kommet så langt i så ung alder med to små barn i tillegg er bare å ta av seg hatten for!
Nyt det og lev i glansen av at du har inspirert meg og mange tusen andre damer der ute!
Så skal vi andre nyte butikken din, bloggen din og la oss fortsette å inspirere av fantastiske deg!

Stå på og nyt det du har oppnådd!

Klem, Bente

Plommeline

19.12.2013 kl.13:27

Kjære vakre Camilla. Du er bare herlig. Det å komme inn i butikken til Nina og deg er alltid en god opplevelse. God service og genuint opptatt av meg som kunde. Det liker vi!! Ønsker dere i Villapaprika God Jul og Godt Nytt År.

Amanda

19.12.2013 kl.14:54

Do you have a link where we can purchase internationally from the interior decor store? Love your blog & taste!!

Pia

19.12.2013 kl.18:48

Jeg er så imponert over deg , Camilla !! :-) stå på og fortsett slik . Jeg synes du balanserer bloggen din så bra mellom familieliv og interiør . Jeg kommer innom butikken din til sommeren når jeg er i de trakter ! God jul til deg og dine fine !

Anne Grete

19.12.2013 kl.19:14

Du har virkelig all grunn til å være stolt av "ditt verk". Det er ingen tvil om at du har satset riktig!
Og du har uten tvil også den riktige innstillingen "Det umulige er ikke umulig. Det tar bare litt lengre tid" ;)

Elin

19.12.2013 kl.19:17

Vil bare si at jeg synes Oliver er seg selv lik. Ser helt lik ut nå som han gjorde som baby, bare i en større størrelse ;-) Eller hva synes du? Uansett, en herlig gutt!

Moro at Villapaprika har blitt så populært.

ida

19.12.2013 kl.19:29

Tykker du e jätte duktig,jag bor långt ner i sverige å hoppas varje dag att jag ska må bättre så vi snart kan köra upp till Fredriksstad å fylla bilen full med villa paprika saker!!!!!Jag har varit sjuk många år å min högsta önskan är att orka en resa till din fina butik.Det betyder mycket att du skriver å visar så fina bilder av dig,ditt hem å din fina familj!

Hilde

19.12.2013 kl.20:11

Be proud, driftige damen :)

henriette lavik

19.12.2013 kl.21:27

En fantastisk jente, du er unik Camilla. Gleder og følge deg videre inn i interiørverden. Ha en gledelig jul og nyttår. En dag står jeg i din butikk:)

Klem fra byen med de 7 fjell

Nadia

20.12.2013 kl.00:43

Kan du ikke ha en kalender gave der du gir alle lesere en % rabatt i nettbutikken :)?

Line

20.12.2013 kl.00:49

Synes du er knalltøff jeg! Alt godt videre! :)

KARJIS

20.12.2013 kl.07:44

Heisan. Flott innlegg - heier på deg!!!!! sagt det før sier det igjen - kjekt med unge mennesker som følger drømmen, bretter opp armene og står på. FLINKESEN DU!!! - og de rundt deg :-)
Ha en super siste førjulshelg!!!! mvh karjis

Skriv en ny kommentar

hits