Stjerner på brystet.!

Hei og hopp alle sammen! Nå nærmer julen seg, som dere sikkert har merket og formen min er idag helt ELENDIG, pusten har vært tung og hodet er 10 kg for tungt! !  Nå merker jeg at dagene har vært lange og at blogg og mail, samt nettbutikk tar mye mer tid enn døgnet har timer.  Vel,det hjelper ikke klage, ting blir ikke gjort av seg selv, eller? 

Vel, jeg har dratt på meg den deilige nye genseren min fra Villapaprika og elsker at klærene har begynt å få litt farge igjen!  Nesten et snev av vår i luften og vi er i desember , utrolig rart, men helt greit! 

Genseren er ny og den finnes HER i nettbutikken. 

Nå får jeg kaste meg rundt å få ut og på plass litt mer varer! Vi skrives mine vakre!! 

 

18 kommentarer

MyHomeIsMyCastle

18.12.2013 kl.13:50

Vakker, både genseren og du <3

Klemmm

Monica

18.12.2013 kl.17:03

Det er egentlig veldig trist å se at en normal jente leker at hun er verdens beste! Hva har skjedd med gleden i livet, Camilla ? Du virker helt bak mål og jeg håper du snart havner på skolebenken så skal jeg lære deg oppførsel og sette på deg sosiale antenner!

Mulig du burde tatt et kurs i å bli snill også? Du er en person som kun ønsker deg selv lykke og ikke tåler andre sin. Nok en Gang....... Jeg har hørt at han guttebassen din tømmer seg økonomisk for deg hver dag og at du lever på han . På tide å jobbe for sine egene penger? Du vet jo ikke hva det vil si å jobbe. Jobbe er ikke å sitte i sofaen hjemme å redigere bilder av seg selv eller det overlessa hjemmet dit! Hørt at barna dine er noen store dritt unger som bare maser!!!!! Kanskje du ikke burde fått barn ? Du gir de usunn mat og kler på de i stive stygge klær alle rister på hodet av. Begynn å bli renslig og ta vare på barna dine !!! Du kan ikke komme først hele tiden . Sånn er det!!!

Mette k

18.12.2013 kl.17:35

Håper du blir bedre?masse lykke til i julestriden

Camilla

18.12.2013 kl.18:11

jupp, sånn er det =)

karianne

18.12.2013 kl.18:26

I all verden!! Er du seriøs Monica??

Elin

18.12.2013 kl.18:41

Whatt?!?! MONICA det er den frekkeste styggeste mest barnslige kommentaren jeg har sett på lenge! SKAM deg!!!!!
Seriøst. Du må ha problemer!!!
Camilla- du hever deg over sånt det vet jeg! Men uansett vil jeg bare si at de aller fleste av oss absolutt mener det totalt motsatte av denne Monica- og jeg kjenner deg ikke men jeg VET at du stråler, du jobber masse og hardt og du er uten tvil en kjærlig mor til dine unger.

Malin

18.12.2013 kl.19:05

Hva i alle dager er det her?!?!?! Håper du får en god jul etterhvert kjære Monica, for det virker det som du virkelig trenger!!

Sofia

18.12.2013 kl.19:53

Vet ingen har noe med det altså,og det er valgfritt å svare,men har du silikon..? Ellers er du bare heldig :)

MyHomeIsMyCastle

18.12.2013 kl.20:32

Hva er vitsen med å komme med sånne idiotiske kommentarer ?? Ingen tar deg alvorlig, vi ser heller på deg som en misunnelig, latterlig og syk person....
Husk at du kan spores opp. Det er alvorlig og straffbart å holde på som du gjør !

Kari

Maren

18.12.2013 kl.20:37

Er du seriøs! Dette er faktisk nok til å anmelde deg for trakassering! At det går an å skrive sånn til folk! Å dra inn uskyldige barn! Skam på deg! Du kan ikek ha det bra med deg selv! Camilla jobber som bare det, hun forsørger sin familie og har et godt forhold til Håkon og har funent en ny fantastisk fyr, i tillegg går alle sammen kjempe godt overens! Skjerp deg og jobb med deg selv! Dette er forkastelig!

Anne Hågensen

18.12.2013 kl.21:27

Herregud! Hva i alle dager er dette Monica? Hvorfor går du inn på bloggen til Camilla? Er du gammel? 2 år? Kjære Camilla, jeg kjenner ikke deg, men dette gjorde virkelig vondt. Tenk at noen kan være så grusomme mot fremmede mennesker, ja mot kjente kanskje også.... hva vet vel jeg......Du får prøve å overhodet ikke tenke på det Camilla, pust med magen, stå på, vær deg selv og kjør på. Jeg takker for god inspirasjon, hyggelig hjelp med tips til min stue, og ei riktig god jul deg og din familie. Hilsen AnneC

Monica

18.12.2013 kl.21:39

Monica; det er bare det VÆRSTE jeg har hørt!!! Er det mulig!! Hvis du syns det er så forferdelig, så kan jeg opplyse deg om at det er frivillig å gå inn på bloggen hennes!!! Så da syns jeg du skal gjøre deg, så andre positive mennesker som blir inspirert av henne kan gi henne positiv feedback!
Jeg har vært innom butikken mange ganger, kommer til å gjøre det mange ganger til..og er innom bloggen daglig. Og det gjør jeg fordi jeg blir inspirert;-)
Hun jobber jo flaten døgnet rundt....det sier seg selv.
Stå på Camilla;-)
Monica N

Carita

18.12.2013 kl.23:35

Herregud Monica. Få deg et liv. Tenk å få ut av seg så mye dritt. Jeg syns du er flink Camilla og står på. Slike latterlige kommentarer ler vi bare av! God jul til deg og dine!

Jeanette

19.12.2013 kl.01:05

Er det mulig! Stakkars menneske! At det går ann å skrive noe så stygt til en annen person... SKAMME seg!! Syns det som ble skrevet var drøyt og såå ironisk som det kunne fått blitt.. dette er en som er super missunnelig, sjalu og som ikke eier empati som har skrevet..sikkert en som har hatt en dårlig dag og må la det gå utover noen..du er garantert en god mor, det syns lang vei! arbeidsjern til tusen.. det sier jo seg selv mtp hvor du står idag! og såå snill som du er.. og barna dine virker søte som gull.. Håper du ikke tar det innpå deg.. det bør du ikke.. sånne folk burde vært sperret inne og tatt et langt kurs i folkeskikk!

Nattinatt til deg :)

ragnhild

19.12.2013 kl.02:21

du Monica, deg synest jeg synd på. og det mener jeg oppriktig! god jul og de beste ønsker for deg og dine...

Christine

19.12.2013 kl.06:43

Dette var SYKT å lese. Herregud, for et ekkelt menneske du er Monica!! Det er det verste jeg har lest på lenge, patetisk!!

Bare overse dette Camilla, vet du hva, du virker som et HELT fantastisk menneske og en kjempe god mor. Beundrer deg så!! Du er min største inspirasjon når det kommer til interiør, å jeg kan sitte i timesvis å kose meg med bloggen din. Er innom flere ganger om dagen :) Jeg har et stort ønske å komme innom butikken din i løpet av neste år, å det skal jeg få til. Ønsker deg og dine en god jul, å et godt nytt år <3 <3 <3

Lena Jonasson

19.12.2013 kl.12:32

Kjære ville verden, for et menneske du er Monica... Du må seriøst ha problemer i livet ditt.. Burde vært innlagt du. Går da ikke an å skrive slikt til folk!!
Camilla: Jeg kjenner ikke deg, men leser bloggen din hver dag. Du er utrolig flink! Nydelig hus, butikk og vakre barn!
Jeg syns dere har ordnet dere veldig fint med barna. Det er så deilig når det går på skinner. Vi har det likedan, med delt omsorg, og det fungerer utmerket hos oss også.
Det er ikke så ofte jeg leser kommentarer, men av og til tar jeg meg tid til det. Syns du skriver så godt, og da blir man jo litt nysgjerrig.
Du må bare ikke bry deg om disse gale menneskene. Vi er mange som heier på deg!. Stå på, og vær stolt av det du har utrettet. Du er utrolig flink!
ønsker deg og dine en flott jul, og et fantastisk nytt år:-)

Julie

20.12.2013 kl.14:16

Hei:)
Jeg lurer på hvor du har kjøpt de store lyse blomsterpottene ?

Skriv en ny kommentar

hits