Jeg er helt SKUTT!

God kveld mine vakre! Jeg er helt totalt skutt idag, julehandelen tar virkelig på meg og jeg får ikke hengt med på alt. Julehandelen tar jo helt av og det er så morsomt å se, dere må bare fortsette dagene frem til jul for det er SÅ morsomt! -Etter også så klart! 

Vel, jeg vet mange ventet spente på soverommet idag, men med to små barn og en jobb som kallet hadde jeg rett og slett ikke mulighet til å gjennomføre det! Tiden strekker ikke alltid til, men da er det godt man har noe å gjennomføre senere også. Ikke sant? 

Mailboksen har også rent over ikveld etter at jeg postet at vi søkte etter en som kunne tenkte seg å jobbe litt i Villapaprika as fra 2014 på vår facebook side. =)  Les mer om dette HER. -Kanskje du ikke har sett det ennå(?)

Også er det tilbake til kalenderen vår da og idag tror jeg nok en gang at mange vil like det som ligger bak! 

For å være med i trekkningen må du legge igjen en liten kommentar og jeg lurer ille på- har du eller skal du besøke(t) Villapaprika as ? 

Gårsdagens vinner ble følgende; 

HILDE

DEC 16, 2013 - REPLY

Jeg prøver meg igjen! Mitt første ønske var at propellflyet ble en kalendergave – det har gått i oppfyllelse. Nå er mitt neste ønske å vinne!  du har så mange flotte ting i butikken din! Har mange juleønsker derfra i år siden jeg har et nytt hus som må fylles!

Julen i år betyr etterlengtet ferie og kos med de jeg er glad i. Har bare hatt to uker ferie i 2013 så julen og feriedager er hjertelig velkommen 

 

Nyt kvelden og sweet dreams! 

 

NB! vinneren trekkes torsdag og dobbel kalendergave blir da loddet ut- gled dere!

 

136 kommentarer

ella

17.12.2013 kl.23:32

skulle gjerne besøkt villa paprika, men jeg bor mange hundre mil ifra, så det blir nok med drømmen

Solfrid

17.12.2013 kl.23:34

Ååå tenk å få jobbe med dere i villapaprika:)
Det hadde vært drømmen, sukk. Men bor for langt unna det. Så kom kom til lillestrøm området:):)

Prøver lykken jeg i dag igjen. Kanskje det denne gangen er min tur?:)

Tina

17.12.2013 kl.23:37

Hei! Har lenge sett etter den perfekte tørkerullholder og denne falt i smak! Supert å ha tørkerullholder tilgjengelig med to små barn i hus. Har ikke vært i butikken din, men det håper jeg å få vært en dag! Mamma kjøpte krystalllysestaken/kandelaberen av deg til meg i bursdasgave, så har noe fra din butikk i hjemmet mitt! Krysser fingrene. God jul! Mvh Tina

Silje

17.12.2013 kl.23:41

Ein kvar Villapaprika entusiast må ta seg ein tur innom butikken!! Har ikkje vore der sjølv enno, men virkar som eit eventyr for ein interiør interessert!! Planlegg å legge neste ferietur om Fredrikstad! ;-) Ha ein god kveld!

Anita

17.12.2013 kl.23:42

Oii! Jeg har ikke tørkerullholder, derav har jeg heller ikke tørkerull på kjøkkenet, fordi jeg glemmer å kjøpe det. Kjøper jeg det, glemmer jeg at jeg har tørketrommelen fordi jeg gjemmer dem i et skap. Jeg gidder ikke la en sånn rull stå fremme. Det er jo ikke så pent. Hehe,. :D Hvis jeg hadde vunnet hadde jeg nok alltid hatt noen ruller i huset, den kan jo ikke stå tom. :D

Jeg skal definitivt besøke villapaprika etter jul. Jeg skal kjøpe en lykt hos dere og siden jeg ikke har vært i den nye butikken enda, må jeg uansett komme å titte. Jeg bor i Sarpsborg, så det er jo ikke lange veien heller, Tvil tvi til meg, og heldig er den som vinner. :-)

Kristine

17.12.2013 kl.23:42

Jeg og mine 3 gode venninner kommer på nyåret=D vi har avtalt jentetur til Fredrikstad kun for å besøke Villapaprika, gleder oss ille mye=DD <3

Anita

17.12.2013 kl.23:42

Tørkeruller, ikke tørketrommelen:D

Renate noremsaune

17.12.2013 kl.23:43

Så utrolig fin tørkerull holder. Det er litt rart at noe så enkelt kan være så fint, glamorøst og dekorativt!!

En av mine drømmer må være å få traske rundt i butikken din og bare drømme meg bort! Jeg har virkelig et mål om å gjøre det. Men før jeg tar turen fra Hamar området så må jeg spare masse penger. For jeg kan virkelig ikke reise uten å stor handle. Men det skal jeg! En gang!

Kanskje jeg er heldig at dere også da har åpnet flere butikker? Det hadde vært helt konge :)

Hanne

17.12.2013 kl.23:49

Skjønner godt at mailboksen din er full! Hvem vil vel ikke jobbe i ett slikt paradis? :-D Kommer definitivt til å besøke butikken din om jeg er i nærheten. Nå bor jo jeg maaange mil unna, men er innom nettbutikken din rett som det er :-)

Ingunn

17.12.2013 kl.23:53

Denne kjøpte jeg i julegave til mamman min i fjor. Jeg syns den er så fin og angret veldig på at jeg ga den bort og ikke beholdt den selv :) Men det er jo lov å håpe nå da ;;)) Jeg har vært i butikken din 2 ganger og jeg elsker den:) Ingen over og ingen vedsiden av:)Bor et stykke unna,men håper jeg snart får muligheten til å besøke dere igjen i nye lokaler :)

karianne

17.12.2013 kl.23:54

Jeg prøver meg på denne jeg! Veldig fin den der asså!! Jeg har vært noen ganger innom butikken og blir helt betatt av alt det flotte du har der... sukk..;)
God natt herfra! (Og tvitvi til meg.) hihi.

Anne Mette

17.12.2013 kl.23:54

Hei :)

Ååh.. For en fantastisk fin kalendergave :) Har siklet litt etter den tørkerullholderen en liten stund :) Var i butikken din på fredag og kjøpte en julegave :) Nydelig butikk!!

Prøver lykken i dag jeg :)

God kveld og natt til deg :)

Hilsen Anne

Linda

17.12.2013 kl.23:56

Den var kjempe fin, den hadde passet fint på min kjøkkenbenk. Jeg har ikke besøkt butikken din,bor på Vestlandet så blir for langt borte. Men har vært inn på nettsiden å sett mange ganger, så mye fint:)

Camilla

17.12.2013 kl.23:59

Jeg var for en tid tilbake på besøkt i butikken... Det er riktig nok en stund siden. ( bor et lite stykke unna) Det var da du/dere hadde invitert inn til damenesaften med besøk fra Håvard Bakke.. En fantastisk kveld med masse deilig tips til hjemmet, nydelig tapas, champis, TOPP stemning og lekre lykter, puter, duftlys og masse annet så langt øye kunne se!! Du vet å fikse og ordne for oss kunder!!

Ønsker meg virkelig denne tørkerullholderen. Den er sååå fiiiin :D Den hadde sklidd rett inn på kjøkkenbenken min!!
God Jul, Camilla!

Klem

Cecilie

17.12.2013 kl.23:59

Ååh denne er så nydelig ( like nydelig som alt det andre i butikken din :p ) Ønsker meg denne fra (villapaprika)-nissen iår ;-) har akkurat malt og freshet opp kjøkkene mitt, så litt nytt tilbehør hadde vært helt topp!
Jeg har desverre ikke hatt muligheten å vært i villapaprika-butikken, har aldri vært i fredrikstad..:( bor liiitt for langt nord for det..men er jeg i traktene, er et besøk hos vilkapaprika helt obligatorisk! For meg hadde det vært en opplevelse! ( siden man leser om den hver dag så har man jo et slags forhold til den )..
#tvi tvi! :-)

Stine

18.12.2013 kl.00:07

Hei fine du !!!
Nå skulle jeg ønske at jeg bodde i Fredrikstad - Tenk å jobbe i Villapaprika butikken. Må jo bare være den DRØMMEJOBBEN!!!!!

Har akkurat besøkt nettbutikken handlet noen få ting-ville hatt noe mer men fant ikke i nettbutikk.. kanskje jeg må se på bilder fra butikk å ringe dere i morgen i håp om jeg kan kjøpe noe av det jeg har sett på bilder !!!!
Åja SELVFØLGELIG har jeg besøkt butikken din.. :) ...men dessverre bare 3 ganger da jeg har pr timer hver vei :/ men det er VERDT å kjøre noen timer for å handle i butikken din.

Terese

18.12.2013 kl.00:09

Hei igjen.
Den tørkerullholderen er bar superfin. Den hadde passet perfekt på kjøkkenbenken min. :-) Elsker Villapaprika og stilen din Camilla. Du inspirerer og inspirerer. Gleder meg til å se den nye sengegavelen din. :-) Har ikke fått besøkt Villapaprika enda. Bor dessverre litt for langt unna, men en vakker dag står jeg i butikken din og gjett om jeg gleder meg. Tror jeg må spare litt til den turen. Det kan nok bli en travel dag for visakortet. Hehe. :-) Klem Terese

May

18.12.2013 kl.00:11

Har desverre ikke fått besøkt butikken din foreløpig da jeg bor langt unna, men dukker nok opp en gang i en ferie ;). Men koser meg med stor inspirasjon fra bloggen din hver dag. Ønsker deg en fin jul og et velsignet godt nytt år. Mvh May

Monica

18.12.2013 kl.00:14

Den er så fin!! Ventet lenge på at denne skulle komme:) har dessverre ikke fått besøkt dere siden jeg bor på andre siden av landet, Bergen. Men jeg har fått handlet i nettbutikken da:) håper det en gang i fremtiden at Villa Paprika kommer på vestlandet, da hadde kortet fått kjørt seg skikkelig :p hadde vært farlig gøyt:)

hanne

18.12.2013 kl.00:14

Jeg har enda ikke besøkt butikken, nettsidene er jeg på hele tiden helgen 25-27 juli neste år skal jeg i butikken. Jippi og halleluja son jeg gleder meg. Da reiser vi fra bergen for å besøke dere, lykke! :)

Ranja

18.12.2013 kl.00:15

Tørkerullholder hadde vært supert - jeg kjøper nemlig aldri tørkepapir fordi jeg ikke har noe å sette det på.. men med den der hadde til og med tørkepapirrullen sett smashing ut på benken!

Har ikke besøkt butikken desverre. Bor i Trøndelag, så det blir for langt unna. Så er veldig glad jeg kan lese bloggen din for å hente inspirasjon (du legger jo ut så mange fine bilder både fra butikken og hjemmet ditt), og at du har nettbutkk så jeg uansett kan handle fra Villapaprika :-)

Marita

18.12.2013 kl.00:18

Besøkte den flotte butikken din i sommer og fikk med meg blant annet servietter og en del annet. Til min store skuffelse var ikke du på jobb, så jeg skal definitivt tilbake en dag :) Tørkerullholderen var kjempelekker , sier ikke neitakk til den :) Ha en deilig kveld ! :)

Nina Lobben

18.12.2013 kl.00:19

Bor så altfor langt unna desverre :( Ønsker virkelig å kunne få gå litt "amokk" i butikken din så her skal det spares så håper jeg vi kan få til en tur til Fredrikstad til sommeren, er faktisk planlagt så da ses vi ;) håper virkelig å vinne denne gangen for den tørkerull holderen står faktisk på ønskelisten til jul :) (tror ingen i familien har funnet den :( ) Vinner lykke kom til meg!

Carrin

18.12.2013 kl.00:23

Okay, da jeg såg denne var lagt ut idag tenkte jeg: faaaaen, nå må jeg sende inn ENDA ei bestilling!? Venter ei svær ladning med både rotting, durance og lexington. Men denne skulle jeg gjerne også likt å hatt...

Ja, butikken skal besøkes en dag. Men jeg bor i Troms. Og DET er langt unna det! Men i sommer kanskje ;)

SH

18.12.2013 kl.00:23

Hei camilla!
Jeg har vært innom butikken din mange mange ganger, og jeg elsker den!! Nå etterhvert har hjemmet mitt blitt ganske så villa paprika og jeg har endelig funnet en stil jeg liker, takket være deg og all inspirasjon og tips du gir oss lesere!!! Jeg har ikke hatt mulighet enda til å besøke butikken i nye lokaler men nå som jobben skal legges til side og deilige fridager venter blir det så klart en vennindetur til fredrikstad!! Jeg gleder meg til å se hvordan dere har fått det:-) ha en fin kveld. Krysser fingrene for luke 18!
Ha en fin kveld. Klem fra meg<3

Janne

18.12.2013 kl.00:29

Ååå, den tørkerullholderen der er bare sååå lekker! Ønsker meg fælt!:-)
Hos oss går det en del tørkepapir, da det alltid er noe gris både her og der med to små i hus :-)

Jeg har aldri vært i villa paprika, men i sommer skal vi til dyreparken i Kristiansand, og har sagt til mannen min at vi må kjøre innom Fredrikstad, for da SKAL jeg innom butikken din!:-) Gleder meg sikkert like mye til det, som Vetlebassen vår gleder seg til å se kaptein sabeltann ;-) Hihi!
Vet jeg må ta med myyye penger, for da skal jeg shoppe lekre ting, i den lekre butikken din!:-D kan nesten ikke vente da!

Jeg sier tvi tvi, og krysser både fingre og tær for at jeg vinner denne gangen :-)

Klem Janne.

Marthe

18.12.2013 kl.00:34

Bor i Bodø, så det blir vanskelig.
Men, jeg ønsker meg veldig den tørkerullholderen ?? Har vurdert å kjøpe den tidligere, men foreløpig har jeg en hjemmelaget av stålstreng og sugekopp - så det hadde vært knallbra med en ny finfin variant!!
Gir ikke opp håpet, og krysser fingre & tær for at jeg blir den heldige vinner

Annchelin

18.12.2013 kl.00:38

Prøver på lykken igjen, kanskje eg er den heldige denne gang. Vinner ikke viss en ikke prøver iallefall:)
Den tørkerullen falt så i smak, skulle ønske den kunne kommet til meg, den er jo ett interiør i seg selv.
Har desverre ikke vært på villapaprika, bur langt vekke :( men det har jeg veldig lyst til, så takker for at det finns nettside, har handlet en del der i det siste.
Krysser fingrer og tær ;)!

Annchelin

18.12.2013 kl.00:40

Prøver på lykken igjen, kanskje eg er den heldige denne gang. Vinner ikke viss en ikke prøver iallefall:)
Den tørkerullen falt så i smak, skulle ønske den kunne kommet til meg, den er jo ett interiør i seg selv.
Har desverre ikke vært på villapaprika, bur langt vekke men det har jeg veldig lyst til, så takker for at det finns nettside, har handlet en del der i det siste.
Krysser fingrer og tær ;)!

nina

18.12.2013 kl.01:05

Hey hey :)
Har ikke beskt Villa Paprika, men har det som et mål innen sommeren 214. Pga avstand må jeg ta det på en fri dag. Ha en riktig god natt :)

Grethe

18.12.2013 kl.01:05

Har Vært innom den "gamle" butikken, men må helt klart få kommet å sett den nye snart også, ser så utrolig lekkert og innbydende ut.. Denne tørkerull holderen har jeg ønsker meg lenge, og vet den ville tatt seg så bra ut på min kjøkken benk. Ønsker deg og dine en God Jul!

Lene

18.12.2013 kl.01:08

Jeg bor litt unna, ellers skulle jeg gjene ha besøkt butikken din! Men aldri si aldri.. Kan jo hende til sommeren at vi tar turen innom byen din og skal jeg ihvertfall innom!! Når jeg ser på bilder fra butikken din, så blir det som et barn står foran godteri å ikke får.. sånn føler jeg det, for det er så mye mer der enn i nettbutikken.. så mye lekkert og fristende!!
Mvh Lene

Anne Kristine

18.12.2013 kl.01:46

Heihei !

Jeg har ikke vært i butikken, men kanskje en dag? Det er en god del mil ifra der jeg bor til butikken, så nå får nettbutikken holde :)

God jul!

Lill

18.12.2013 kl.01:48

Jeg har planer om å besøke butikken til sommeren da jeg bor litt over 2 timer unna og ikke har bil må det planlegges litt;-)

christina

18.12.2013 kl.01:52

Wæææææ, den der er VAKKER! Jeg har SÅÅÅÅÅ lyst på den. Jeg har en tørkerullholder som er så stygg at jeg gjemmer den inni skapet for den er for kjedelig til å få en plass på benken haha:) Hadde vært innmari kjekt å kunne ha en på benken, til både pynt og bruk;P Jeg har, som jeg har skrevet før, VELDIG lyst å besøke villapaprika. Har STORE planer om en tur på nyåret (når januarlønna er på konto). Det er da ikke såå langt unna Oslo, så her er det ingen unnskylding for ikke å besøke dere. Jeg skal jobbe hele jula, langt unna familien, så denne hadde vært en STOR oppmuntring for meg. Dessuten, dersom villapaprika kommer til Oslo kommer jeg til å søke jobb selv om jeg egentlig er sykepleier hehe:) Håper hell og lykke er med meg denne gangen. Jeg kommer til å drømme om denne inatt:)

Anita

18.12.2013 kl.02:17

Prøver meg igjen jeg

Jeanette

18.12.2013 kl.02:29

Jeg prøver igjen siden du alltid har så fine ting i kalenderen din =)
Jeg har besøkt butikken din tre fire ganger :) Bor i Oslo så det har blitt en liten omvei (til min samboers store glede) inn til Fredrikstad når vi har vært på vei til Sverige på en aldri så liten harrytur ;) Sist gang jeg var, var i august =) Alltid kjekt å handle hos deg! Du er så behjelpelig og grei! Må faktisk si jeg nesten føler meg litt starstrucked..haha!! leser jo bloggen din hver dag og du er jo blitt min store inspirasjon og mitt store idol innen interiør ;) føler at jeg kjenner deg litt mens du aner jo ikke hvem jeg er ;)
"din lille fan"
Jeg skulle ønske jeg hadde hatt anledning til å besøke villapaprika enda mer! Får bli et nyttårsforesett ;) Må hvertfall ta en tur nå når du har fått nytt lokale =) ellers bestiller jeg også varer fra nettbutikken din =) så litt villapaprika interiør har jeg og forguder hver en ting fra deg ?

Ønsker deg en fortsatt fin førjulstid =)

Cathrine

18.12.2013 kl.02:30

Har ikke besøkt butikken, men en dag er det min tur til å sette meg i bilen og rulle mange mil med musikken høyt så høyt å bare drømme meg bort, til jeg er fremme ved min drømme butikk! :)

Karoline Sandås

18.12.2013 kl.06:12

Åå! Denne kunne jeg virkelig tenkt meg!
Jeg har lenge tenkt på å ta en tur til butikken din. Så fort jeg kommer meg til byen skal jeg love deg første stopp blir hos deg!

Cathrine

18.12.2013 kl.06:47

Denne er virkelig lekker.... Har vært innom butikken din noen ganger og går aldri tomhendt ut igjen :-) skulle ha vært innom nå igjen før jul, men så var det denne berømte tiden da... Vi får se om den strekker til... Har litt kjørevei se... Krysser fingrene og tær og alt det som krysses kan for at jeg vinner denne gangen... Ha en god førjulsdag!

Cathrine Bjørkesett

18.12.2013 kl.06:49

Jeg blei hekta på bloggen din med en gang jeg bare så ett innlegg! Etter det drømte jeg om å innom butikken din, for villapaprika var virkelig noe eget! :D
Så uka før du skulle stenge den forrige butikken tok jeg ENDELIG turen til Fredrikstad! Så mye fint! Endte da opp med paljettpute, og er strålende fornøyd med den! <3
Men ikke lenge etter du åpna den nye butikken tok jeg turen igjen! Jeg var så facinert! Tenk å ha en så fin butikk?! Og Nina er jo ei kjempe koselig dame også:) Denne gangen klinte jeg til med den siste London vegguret som hang over senga i butikken, gjett om jeg er stolt av den!! :D Jeg reiser ca 2 timer i bil + båt for å komme meg dit, men når det gjelder Villapaprika har ikke avstanden noe å si:) Jeg kommer til butikken igjen!! :D
I går kom de små lysekronene til juletreet mitt i posten, dem var så nydelige! Smilte fra øre til øre her! :p
Ha en fin dag! Klem :)

Cecilie Slettebø

18.12.2013 kl.06:54

Hei!
Jeg har dessverre ikke besøkt villapaprika, har vært mye på nettbutikken, men var ikke fått muligheten til å besøke butikken enda. Jeg bor i Kristiansand, men har en del familie i Moss, så jeg tenkte at jeg skulle mase på samboeren i sommer når vi er i Moss om vi kan ta en svipptur til Villapaprika :-D

Anna

18.12.2013 kl.07:04

Tenk å fått besøkt VillaPaprika!! Men, jeg bor på vestlandet så da blir det liiiiiitt langt...:( Kunne verkeleg tenkt meg det for butikken ser nydlig ut, den skiller seg ut blant dagens maaange interiørbutikker, så gratulerer med å klare det:)

Inger Beathe

18.12.2013 kl.07:28

Har som mål til sommeren at da legger vi ferien i ditt område og da kan mor kose seg med en super handle tur til Villa Paprika ???

Janne

18.12.2013 kl.07:42

Heisann! Prøver meg igjen og krysser fingrene!!! Har ENDA ikke fått besøkt butikken din, da jeg bor så langt unna.. Men en vakker dag kommer jeg innom. Tenker vi må legge ferieruta forbi dere

CharLotti

18.12.2013 kl.07:44

Håper håper!! Min bursdag idag og alt og det!!
Den vi har var opprinnelig trehvit som jeg har spraylakket hvit, kjip og fæl. Denne hadde passet perfekt inn.
Bor dessverre langt unna butikken din. Håpet å kunne stikke innom når vi var på vei hjem fra Sverige i sommer, men med tre barn på slep, fant jeg ut at det ikke ble tid.
Skulle så gjerne hatt større lommebok og shoppet villt i nettbutikken din. Elsker stilen din, det passer perfekt inn i vårt evige oppussingsprosjekt.... :-)

Linn

18.12.2013 kl.07:55

For en vakker tørkerullholder! Den ønsker jeg meg!

Jeg ar ikke vært og besøkt Villa Paprika, da vi bor noen timer unna. Men jeg har sagt til min mann, at det jeg ønsker meg i julegave fra ham i år er en tur til Villa Paprika med et "gavekort" fra ham til å handle for :)

ine cecilie

18.12.2013 kl.07:56

Åh, drømmen min er så klart å besøke villa paprika, men jeg bor nok for langt unna! Så da får jeg nyte drømmen igjennom bloggen :-) Hadde jeg bodd nærmere, så hadde drømmen min vært og jobbe hos villa paprika - for det er en jobb som hadde passet meg perfekt. Det er virkelig drømmejobben :-)

Tone

18.12.2013 kl.08:01

Hei så fine gaver du har i kalenderen din, jeg prøver lykken:).
Nettbutikken din er flittig besøkt, tror jeg er innom hver dag. Venter på at Lexington kopper i beige legges ut?
Jeg bor dessverre for langt unna til å besøke butikken i Fredrikstad, men om jeg drar til de trakter vil jeg helt sikkert benytte anledningen til det.
Hilsen Tone

Inger Lise

18.12.2013 kl.08:28

Hei :)
Har dessverre aldri besøkt Villa Paprika, jeg bor "midt i landet" og det er faktisk 94,8 mil mellom oss ;) Er man sørover er det i hovedsak Oslo man besøker. Men jeg har VELDIG LYST !!! :) Vet at jeg kommer til å dåne litt om så... :P Men her kan jo faktisk komme et aldri så lite ønske om at Villa Paprika etablerer butikk nærmere meg, en plass midt mellom Trondheim og Bodø :D
Uansett; Her ser jeg muligheten til å få byttet ut min IKEA-tørkerullholder, den er jo ikke spesielt fin :P Men det er derimot denne! Lekker, faktisk. Ønsker meg veldig denne, jeg :)
Ha en fin tid i slutten av denne hektiske førjulstida. Og husk; ta vare på deg selv, du skal ha energi igjen til masse kos med kjæreste og barn. Forøvrig er det det som gir energi tilbake om du så skulle kjenne at det røyner på litt :)

Berit Buttingsrud

18.12.2013 kl.08:35

Denne tørkerullholderen har jeg ønsket meg lenge! Den hadde passet utmerket på mitt etterhvert veldig så villapaprika-inspirerte kjøkken (og hjem generelt) :) Jeg har besøkt butikken din èn gang (bor veldig langt unna), det var en obligatorisk post på ferieprogrammet da jeg var på ferie i nærheten av Fredrikstad sommeren -12. Håper jeg får besøkt den flere ganger. Inntil videre er nettbutikken er grei ertstatning :) Håper jeg har lykken med meg denne gangen, det hadde vært en topp førjulsoverraskelse! God jul!

Mette

18.12.2013 kl.08:38

Håper at jeg får besøkt butikken din en gang <3 Planen er å stikke innom en gang på vei til Sverige :) En gang hvor lommeboken sier at nå er det noen kroner ekstra til overs her ;) Enn så lenge får jeg kose meg med nettbutikken din :)

Nina Andreassen

18.12.2013 kl.08:42

Prøver lykken igjen jeg

Anette

18.12.2013 kl.08:42

Hei Camilla!

Slenger med på i dag også, denne tørkerullholderen er jo såååå fin! (finnes det noen finere?...)
JA, gjett om jeg skal besøkde dere! Har jo familie som bor i nabokommunen, så er jo ofte innom Fr.stad, så til våren sees vi;-)
Fortsatt god førjulstid!

klem fra meg

Lene

18.12.2013 kl.08:52

Denne hadde passet perfekt inn på kjøkkenet vårt!
Har vært på besøk hos VillaPaprika i sommer, men fikk desverre ikke hilst på deg.
Var en annen skjønn dame som stod bak disken :-)
Kommer definitivt innom på neste østlandstur!

Juleklem fra Bergenseren.

Elly-Irene

18.12.2013 kl.08:53

Hadde en drøm om å besøke dere da vi var på førjulsbesøk hos min gammelonkel og gammeltante i Sarpsborg i fjor.! Men de var i såpass dårlig form at vi ikke fikk mulighet til å dra , desverre! Bor i Nordnorge, så er ikke akkurat bare en kjørtur unna!:-)
Håper vi får muligheten til neste sommer når vi har planer om å kjøre sørover på ferie:-)
Ha en fin dag :-)

Nina

18.12.2013 kl.08:53

Prøver lykken i dag. Tvitvi:-) Vanvittig fin tørkerull holder, noe annet enn min fra ikea ;-).
Jeg elsker interiør og skulle gjerne jobbet i villa paprika, men reiseveien blir nok litt for lang.
Jeg får heller komme innom butikken og få litt inspirasjon, og gjøre litt om hjemme :-)

Beate

18.12.2013 kl.09:07

Denne tørkerullholderen har jeg sett på lenge, tenk at en tørkerullholder kan være såå fin :) hihi :) så i dag krysser jeg fingrene, håper det blir min tur! :)
Har ikke fått muligheten til å besøke butikken din, den ligger litt for langt unna dessverre.. Jeg skulle veldig gjerne vært der, så kanskje jeg må ta meg en langtur en gang muligheten byr seg! :)
Ønsker deg en fantastisk dag!

Renate Lobben

18.12.2013 kl.09:09

Hei,

Åååååå så lekker premie... Holy!!! :-)
Jeg har vært innom å handlet hos deg, men da var det Håkon som jobbet, jeg som hadde så lyst til å se deg i "live" he he.. Men skal ta turen igjen, må bare planlegge siden det er noen timer å kjøre!!

Tusen takk for at du inspirerer :-)

God Jul, Hilsen Renate

Stine M

18.12.2013 kl.09:21

Hadde jeg bodd i nærheten skulle jeg gjerne gjort det! :) men skal uten tvil innom om vi kjører forbi engang:)

Benedicte

18.12.2013 kl.09:21

Jeg har veldig lyst til å besøke Villapaprika! Ellers bor jeg i Drammen, og har et lite håp om at du åpner en butikk her også ;) flottere butikk skal man lete lenge etter!

Marianne

18.12.2013 kl.09:22

Denne papirholderen har jeg ønsket meg side jeg i fjordhøst flyttet inn i nytt hus og pusset opp kjøkkenet. Men som student og lærling har jeg ikke tatt meg råd til den. Så hadde satt stor pris på å vinne denne til jul :)

Vi skulle egentlig besøke Villapaprika i sommer, men kom ikke så langt. Men neste år står det høyt på listen. Du har akkurat en sånn stil jeg liker og gleder meg stort til den dagen jeg skal besøke butikken (selv om jeg sikket blir blakk) ;)

Janne Ørgenviken

18.12.2013 kl.09:37

Har ikke vært på besøk i butikken dessverre

Elisabeth

18.12.2013 kl.09:44

Jippi Camilla :) Du er jammen meg raus :) :)

Hurra hurra :) :) Nå kjente jeg faktisk det kriblet litt i magen da jeg så dagens julekaldendergave :) :) Jeg har siklet på denne tørkerullholderen så lenge og da jeg så den på kjøkkenbenken din så hadde jeg lyst til å skrive at den hadde vært fin i julekalenderen. Men siden den er så flott syns jeg det var på kanten å ønske seg noe så fint så jeg droppet det. Du har jo allerede gitt bort så mye lekkert :) men så kom den allikevel. Nå skal jeg krysse alt jeg har for at jeg er heldig å blir trukket ut denne gangen.

Jeg bor dessverre så langt unna at jeg ikke har fått besøkt den virkelige VillaPaprikabutikken men hadde jeg vært i nærheten skulle jeg ha satt av god tid for en real shopperunde :) Kanskje jeg skal ønske meg en tur til Fredrikstad når huset er ferdig pusset opp og vi endelig skal skape en helhet i hjemmet vårt :) Eller så er VillaPaprika som sagt mer enn velkommen til Hallingdal :)

Juleklem :)

Grete

18.12.2013 kl.10:07

Denne tørkerull-holderen er "berre lekker", og hadde vært sååå fin på min kjøkkenbenk :) Planer om en Fredrikstad-tur til våren har jeg, og gleder meg til å se din vakre butikk :) Ønsker deg en nydelig siste-innspurt-uke, og håper du får senket skuldrene i julen :) Juleklem fra Sørum.

Maren

18.12.2013 kl.10:15

Hadde vært så deilig med en ny tørkerulleholder som er så fin. Den gamle er verken fin eller praktisk.
Ja, jeg har vært innom før og gleder meg til å besøke den nye der barnevognen også får plass. Da slipper jeg å stresse eg gjennom butikken fordi mannen venter utenfor!! :)
God jul!

Ingunn

18.12.2013 kl.10:17

Må hver dag innom bloggen din og instagram kontoen din for å titte! Syns det er beundringsverdig alt du får til! Butikken din ligger altfor langt unna der jeg bor! MEN kommer jeg til Fredrikstad på ferie noen gang er Villa Paprika første butikken jeg skal besøke! Stå på! Sånne grunder kvinner som deg vil Norge ha! God førjulstid! :))

Line Therese

18.12.2013 kl.10:18

Jeg har ikke besøkt butikken deres, selv om jeg bor i den andre byen:-P Men en dag etter nyttår, skal jeg ta med mamma på en shoppingrunde:-)

Anette

18.12.2013 kl.10:27

Neida enda jeg bor ikke så alt for langt unna(les:Oslo) men til sommeren skal jeg ta meg tid til og stikke innom:-) så da *krysserjegfingrene* og håper at dagens kalendergave får lov til å flytte inn til meg <3

Heidi Homstvedt

18.12.2013 kl.10:29

Jeg prøver igjen. Vi driver å pusser opp hus. og når det er ferdig skal jeg besøke butikken din, er så mye jeg har lyst på. Og hadde jeg vært så heldig å vunnet i dag, ja da er ønsket i oppfylt med en ting fra villapapirka. Jeg ønsker deg en fin dag og fin førjulstid :)

Siri

18.12.2013 kl.10:33

Hei!!! Så nydelig tørkerullholder ( tenk å si nydelig til en tørkerullholder; -) Den var jo helt perfekt! Håper håper **** Er den i nettbutikken ?? Har ikke sett den der?

Jeg har ikke besøkt Villa paprika, jeg fikk nylig opp øynene for butikken din igjennom unge mødre litt eldre og bor såpass unna at det må planlegges litt:-) Men når jeg er på beina igjen etter en tøff graviditet- må jeg ta turen!!

Håper du henter krefter og får en fin dag :-)
Med vennlig hilsen Siri

Sofie

18.12.2013 kl.10:37

Prøver igjen!;) Nei har aldri vært der, bor på vestlandet! Men om jeg en gang skal til Fredrikstad eller om det åpner en butikk litt nærmere meg kommer jeg garantert til å komme innom! Men nettbutikken er jeg støtt og stadig innom! :) Håper du får en fin jul!

Lise

18.12.2013 kl.10:45

Hei.
Har vært i butikken din flere ganger
og alltid hatt med meg en stor pose
ut igjen. Kjempe kjempe fornøyd med
alt jeg har kjøpt. Hadde jeg bodd i byen
hadde jeg nok vært der mye oftere. Det
jeg jo så mye lekkert der, elsker stilen.
Nå er det bare å håpe at kanskje jeg
kunne ha litt flaks engang. Tvi tvi.

Janne

18.12.2013 kl.10:47

Om jeg har vært i butikken din? :-):-) mange ganger! -og har jeg kommet hjem med fulle poser av nydelige lys fra durance, flotte produkter fra min Josefine, krukker og div små ting:-)

Krysser fingrene for at jeg i dag blir den heldige som vinner den flotte tørkerullholderen! Den hadde passet perfekt inn på mitt nye kjøkken:-):-)

Maren

18.12.2013 kl.10:51

Prøver enda en gang;)
Jeg bort helt nord i landet, så det er veldig vanskelig for meg å komme meg i butikken din:(
MEN!! Vi driver å planlegger neste års sommerferie, og jeg har fått igjennom at vi hvertfall skal "sørover" kun for at jeg bare MÅ innom butikken din!
Snill mann som gjør det for meg, eller?:D

MyHomeIsMyCastle

18.12.2013 kl.11:01

Nydelig kjøkkenrullholder <3

Jeg har enda ikke vært i butikken din, men en dag så kommer jeg ;) Til og med mannen min er klar for en tur nå hihi :) Så vi får ta en helg i Fredrikstad tenker jeg, for det er langt å kjøre....

ta godt vare på deg selv <3
Klem,Kari

Jannicke

18.12.2013 kl.11:06

Denne står virkelig på min juleønskeliste i år, men jeg finner ingen butikker som har den, så den ligger neppe under treet i år... Håper jeg trekker lykkelodd i dag:)

Jeg har handlet en del fra nettbutikken, men har enda tilgode å få besøke herligheten av en butikk som Villa Paprika!

Ha en fin dag!

Karoline

18.12.2013 kl.11:19

Prøver meg igjen jeg!

Denne hadde samboeren min blitt glad for, da jeg synes den vi har er så utrolig stygg at jeg putter den inn i skapet, noe han synes er forferdelig tungvint! Denne er jo så lekker at den kunne stått fremme hele tiden! :)

Jeg har aldri besøkt butikken din, men jeg har planer om å gjøre det i fremtiden, jeg er innom nettbutikken nesten hver dag og sitter å drømmer om alle de fine tingene du har! Vi planlegger en "harrytur" etter jul og da skal jeg sørge for å lure min kjære innom Fredrikstad på samme turen da vi bor ett stykke unna!

Ha en fin dag, Camilla!

Karina L. Nielsen

18.12.2013 kl.11:24

For en lekker tørkerullholder! Denne ønsker jeg meg virkelig! :-) jeg har aldri vært i butikken din, (bor i telemark) men har nå informert kjæresten min om at jeg ønsker meg en tur dit når jeg har bursdag i februar ;-) ;-) God jul til deg og dine! Mvh Karina :-)

Julie

18.12.2013 kl.11:33

Nå har jeg lett etter en FIN tørkerullholder såå lenge, så håper virkelig jeg har vinnerlykken med meg i dag. Har dessverre ikke fått besøkt butikken din, men det er et stort ønske! Må få spart opp en god del penger først, for regner med det blir litt hamstring når jeg først har mulighet :-D

Annette

18.12.2013 kl.11:46

Hei. Denne er bare såååå fin!!
Har ikke fått vært i butikken din ennå, men det kommer. Jeg bor i Vestfold så er ikke så lett å få til, men da må man benytte nettbutikken vet du :-). Det er så mye fint som frister der, men denne tørkerull holderen er jeg innom nesten hver gang...... Kanskje man kan ha flaks i dag!
Julehilsen fra Annette

Sandra Viola

18.12.2013 kl.11:56

Åh, den er jo bare så nydelig<3 Denne har vært på ønskelista lenge! Kanskje den endelig blir min?:-)

Har enda ikke fått besøkt butikken din. Jeg reiser en del til Sverige for å besøke familie, og har flere ganger tenkt på å ta turen innom Fredrikstad, men med to små unger i bilen klaffer ikke alltid ting slik man har tenkt. Skal definitivt prøve å ta en tur utpå nyåret dersom lommeboka og småtrolla tillater det:-)

Nå skal jeg straks svisje avgårde på butikken for å hente pakke fra nettbutikken din! Ble overlykkelig da jeg fikk hentemelding i dag tidlig<3

Veronika

18.12.2013 kl.11:57

Hei. Jeg har ikke fått besøkt villa paprika ennå. Siden det er så langt borte fra der jeg bor. Derfor skulle jeg ønske den nye butikken kom til stavanger. Da lover jeg deg at jeg hadde vært der med en gang. Heldigvis har du jo nettbutikken som vi kan få varer fra.det er lykke!

Torunn

18.12.2013 kl.12:07

Denne var flott, og en sånn har du hatt på kjøkkenet ditt lenge! Den ville passet perfekt på hytten min..

Ønsker deg en fin førjulstid og en god jul. Håper du ikke stresser så fælt at du ikke får tid til å nyte denne tiden:-)

trude

18.12.2013 kl.12:09

Denne tørkeholderen har vert på ønskelisten til min mor så lenge hun kan huske, hun er en kjempe intriør hobbyker og elsker og dekorere hjemmet. Hun har alltid hjulpet meg med leiligheten min og alltid er snill og kjøper ting eg ønsker meg, og eg skulle gjerne vunne denne til henne! Eg har prøvd flere ganger å fått tak i denne tørkeholderen, i flere butikker som tar inn dette merket, men har bare vert utsolgt hver gang, kanskje hovedlageret også er tomt. Denne tørkeholderen skulle eg gladelig lagt under treet i år til henne, det fortjener hun så absolutt.
Den personen som får jobben hos Villapaprika AS vil bli veldig heldig, virker som dere har et kjempe miljø og hvem vil vel ikke jobbe med intriør? kjempe fin blogg du har Camilla, god jul og godt nyttår til deg og dine :) gleder meg til å se mer av prosjekt soverom når du er ferdig med det.

Karina

18.12.2013 kl.12:11

Skulle virkelig ønske Villapaprika var litt nermere! Bor i Nord- Norge, så veien er ganske laaaaang. Når det er sagt har jeg bekjente i nærområde,så når jeg får mulighet blir et besøk innom å stå øverst på listen:-) Har fulgt bloggen din en go stund nå, har nettopp flyttet inn i nytt hus og har hatt bloggen din som en stor inspirasjonskilde for å gjøre hjemmet vårt hjemmekoselig. Tusen takk for en super blogg!

Inger T,Eriksen

18.12.2013 kl.12:28

God jul til alle i Villa Paprika.

Sittet her siden 25/10-13 med operert fot. ingenting får jeg gjort til jul. Ingen butikker har jeg besøkt.
Unntatt en og det er Villa paprika.
Titter innom hver dag og hjem og butikk er helt nydelig.
Synes nok alt er kjedelig, men det er de som har det verre enn meg.
Trøster meg med nettsiden deres og legger masse planer til jeg blir frisk.
Hadde vert gøy og vinne dagens luke.

God Jul til alle dere.

Inger.

Randi

18.12.2013 kl.12:30

Så klart jeg er innom butikken! Titt og ofte! Fordi...bryllupsgaver...bursdaggaver...og nå julegaver!
Finner alltid noe! Så enkelt!!!
Ønsker meg den tørkerullholderen! Blir så fin på kjøkkenet mitt!!!
Så sees vi snart igjen...i butikken!!!!

Heidi

18.12.2013 kl.13:02

Jeg har ikke besøkt butikken da det er så langt å kjøre! Men heldigvis finnes det nettbutikk og :D

Marianne

18.12.2013 kl.13:10

Enkelt og greit: nei, har ikke fått besøkt butikken din siden den ligger så langt unna hjemstedet mitt.. Men ja, skal absolutt få til et besøk en gang anledningen byr seg:)

Sylvia

18.12.2013 kl.13:26

Hei vakre deg

anette

18.12.2013 kl.13:42

denne er bare så fin.. så lyst til å vinne så prøver meg igjen;)på den 18 dagen;) har ikke besøkt butikken,men blir de fredrikstad tur på oss så står de øverst på listen;)

Sylvia

18.12.2013 kl.13:47

Ja, jeg er en av de heldige som bor i Fredrikstad - og er ganske ofte innom butikken ... Har også benyttet meg av nettbutikken :)
Vil gjerne Være med i trekningen denne gangen også .
Ha en fin dag - og god bedring !

Kathrine,28

18.12.2013 kl.14:07

Kjære Gud og Camilla. La meg vinne denne aldeles supre tørkeholderen .

Hvis ikke blir det nok roadtrip til fredrikstad. For denne var virkelig noe for seg selv.

Takk for en mye over gjennomsnittet inspirerende og ekte blogg.

De aller beste hilsener og ønsker om en god jul til deg og dine.

CamillaML

18.12.2013 kl.14:37

Hahaha, denne er jo perfekt for meg og min mann. Vi kjøper ALDRI så og si tørkerull. Tror all familie og venner er oppgitte over oss for de kommenterer det titt og ofte. Hadde jeg hatt en så flott tørkerullholder på benken min så skulle jeg jammen sørget for å ha tørkerull til en hver tid :-) Krysser fingrene

ragnhild

18.12.2013 kl.14:38

Jeg har desverre aldri fått besøkt butikken din pga avstanden, og heier derfor VELDIG på at du ser mot Vestlandet når du nå skal utvide interiørimperiet ditt! Men nettbutikken har vi jo, og den blir hyppig besøkt. :)

Jeg leste "kjøkkentips" innlegget ditt med stor omhu. Har nettopp fått mitt eget nye hus å kjøkken, men synest det ser kjedelig og litt flatt ut om du skjønner. Så det innlegget passet helt perfekt nå. Tørkerullholderen er jo nesten som et lite smykke i seg.

Sissel

18.12.2013 kl.15:09

Hei Camilla :-)
Har siklet på tørkerullholderen lenge, og finner den ikke i Stavanger. Håper derfor den kan bli min (hvis ikke må jeg nok bestille den ;-) ) Lurer på om jeg skal ta meg en 'liten' kjøretur fra Stavanger til Fredrikstad kun for å besøke Villa Paprika en gang til våren/sommeren - en fantastisk flott butikk som jeg svært gjerne skulle besøkt :-) Klem

Stine Marita

18.12.2013 kl.15:21

Hei Camilla :)

Prøver meg nok en gang på kalenderen din og krysser fingrene, for denne tørkerullholderen har jeg sååååå lyst på, har siklet på den lenge men aldri komt meg så langt at jeg har kjøpt den.. Så håpe, håpe :)

Siden butikken din er så langt fra der jeg bor (vestlandet) har jeg aldri fått besøkt den men skal jeg noen gang feriere nedover der skal jeg love deg at butikken din er på reiseruten :) Skulle ønske det fantes en slik butikk her hos oss også, for jammen er det mye fint hos deg!

Ha en fin dag/kveld videre :)

Ida Gundersen

18.12.2013 kl.15:39

Åh denne har jeg ønsket meg lenge, kansje det er min tur nå? :) hadde jeg bodd nærmere så hadde jeg nok besøkt butikken din hver uke, det er jo så mye lekkert! men siden jeg bor på Averøya så blir det litt langt å dra, men nettbutikken din er jeg titt og ofte innom ;)

Annette

18.12.2013 kl.16:04

Hei! Jeg har aldri besøkt Villa Paprika butikken, men det er på lista når vi skal østover nestegang. Har bekjente i Askim, så til sommeren er det garantert et besøk eller tre i den flotte nye butikken din:) :) :)
Har vært innom nett butikken mange ganger og det er SÅÅÅ mye jeg kan tenke meg å kjøpe der!!Utrolig mye fint, og det er helt min stil. Jeg blir overlykkelig om jeg vinner den lekre tørkerullholderen, må skifte ut den jeg har, så det hadde vært perfekt:) :) :)
Så må jeg si at jeg koser meg med den fine inspirerende bloggen din hver dag:-)
Ønsker deg en finfin dag videre!

Anita

18.12.2013 kl.16:22

Skjønner ikke hvorfor bare deler av kommentaren min kommer med?

christine

18.12.2013 kl.16:38

Hei Camilla:-)

Besøke butikken din er en himmel av godsaker :-)
Flere av mine gaver ble handlet hos deg i år :-)
Liker at du har innredet det intimt, hjemmekoselig og samtidig føler hvertfall jeg meg veldig velkommen hver gang jeg er der :-)
Fortsett med det, jenter :-)
Kommer snart innom å tar et røsk igjen og da håper jeg du er der, Camilla, for de gangene jeg har vært der har ikke du vært der:-(
Christine

Iselim

18.12.2013 kl.17:19

Mannen mener det er litt langt å kjøre fra Bergen til Fredrikstad for en butikk, men jeg vet ikke helt om jeg er enig ;) Hadde elsket å kommet å sett i butikkendin, kanskje ferien 2014 må gå til Østlandet og ikke Spania? hahah <3

Susanne

18.12.2013 kl.17:31

Jeg har aldri besøkt butikken din, men jeg har definitivt planer om det! Den ser jo helt nydelig ut!!

Og med det prøver jeg lykken i dag, den tørkerullholderen har stått på ønskelisten min leenge :-D

judy

18.12.2013 kl.18:01

Vill, vill, vill vinne!! :-) det var jo et av mine forslag jo :-p
Skal garantert innom når vi skal til sverige, bare kjøre rundt å ikke ta ferja hjem :-) bor langt i gokk på sørlandet.

Sylvia

18.12.2013 kl.18:17

Hei. Bor veldig langt unna, men ønsker å ta turen innom ja

Cecilie

18.12.2013 kl.18:40

Har vært innom den fantastiske butikken din ett par ganger, i forbindelse med venninnebesøk i Fredrikstad. God jul!

Alise

18.12.2013 kl.18:41

Hei!

Jeg har besøkt butikken din ved en anledning, da jeg fremdeles bodde på østlandet, og for en fantastisk butikk! Tenk at du har klart å skape noe så fantastisk flott, noe som har blitt til en så sterk merkevare, i så ung alder. Du er bare dyktig, og jeg forstår at du ser på villa paprika som babyen din.

Ha en fin kveld, Camilla!

Elin

18.12.2013 kl.18:44

Jepp, selvfølgelig og jepp, selvfølgelig - enkelt og greit! ;-)

Ida

18.12.2013 kl.19:15

Åh, jeg elsker bloggen din og elsker stilen din! Jeg har så utrolig lyst på denne tørkerullholderen! Helt nydelig!
Jeg bor et langt stykke utenfor VillaPaprika så har desverre ikke fått besøkt butikken din, men håper jeg får gjort det om ikke lenge! <3

Anne

18.12.2013 kl.19:25

Hei på deg

Heidi

18.12.2013 kl.20:02

Jeg har vært i butikken din, det er så utrolig mye flott å se på der!
Den tørkerullholderen har stått på ønskelisten leeeeenge!!! Krysser fingre og tær for at jeg vinner den

kristin

18.12.2013 kl.20:20

Har pusset opp kjøkkenet nylig og en slik tørkeholder mangler jeg!kommer til å passe perfekt til betongfliser,mørk benkeplate med glittershimmer og sølvhåndtak :) har Såååå lyst på denne !! Vært i butikken en gang for å blant annet kikke på stuebordet du har, men d fantes bare i nettbutikken. Skal definitivt ta turen i 2014.

Anne

18.12.2013 kl.20:22

Har vært å handlet hos deg mange ganger,og det blir garantert flere:)men nå vil jeg vinne,den gamle tørkerullholderen fra ikea trenger å byttes ut.............

Tone

18.12.2013 kl.20:41

Den tørkerullholderen var bare lekker!!!
Prøver lykken :)

Om jeg er i nærheten skal jeg selvfølgelig besøke butkken din, hilsen trønder..;-)

Johnny

18.12.2013 kl.20:51

Hei. Jeg og min kone leser bloggen din. Da hun ønsket seg denne tørkerullhålleren til jul, skulle jeg på interiør galleriet som ligger i nordland,og er den eneste butikken på 15 mil som har riviera maison.
Da jeg hadde kjørt 15 mil for å komme dit, var dem utsolgt:(så jeg håper jeg vinner denne kalendergaven, som jeg kan gi til jenta mi:)
<3

Tina

18.12.2013 kl.20:54

Jeg bor to timer unna, men fått vært i butikken din to ganger :) en gang i fjor og en gang forrige uke :) og siden dere byttet lokaler imellomtiden fikk jeg jo se to nydelige butikker :D jeg og to venniner reiste nedover KUN for å handle hos deg og drømme oss bort i alle de nydelige tingene :) blir nok ikke siste turen heller! :)

tine

18.12.2013 kl.21:04

Hei Hei.. Jeg har aldri besøk villapaprika sin butikk siden jeg bor i kristiansand. Jeg skulle ønske deg fant jeg slik butikk her i byen for jeg liker alt det du har i butikken! Jeg håper jeg vinner..Vinner aldri noe som helst so hadde vært gøy og vunnet den på min nye kjøkkenbenk. Klem Fra meg.. God Jul

Marte

18.12.2013 kl.21:05

Jeg har ikke vært i Villa Paprika as enda, men er helt sikker på at jeg en gang skal:) det er litt langt unna, så må planlegges litt:) liker veldig godt stilen din og synes det er veldig gøy å følge med på butikk og blogg:)

lena

18.12.2013 kl.21:07

JAAAA denne må jeg bare vinne, har stått høyt på ønskelisten lenge, så krysser fingere og tær og alt som krysses kan, selv om jeg har dårlig med vinnerlykke ;-)

Villapaprika har jeg aldri vert i, da jeg bor i bergen, men om ferieturen skulle gå mot Fredrikstad eg butikken din en selvfølge å stoppe ved. Ut ifra nettet så ser den jo bare magisk ut, så tipper den er enda vakrere "live"

klem klem

Hilde

18.12.2013 kl.21:17

Ho ho ho Camilla! <3

Denne var kjempe fin og elegant!! Ønsker meg veldig denne til juul :)

Eg var på besøk i butikken din i sommer, etter eg og foreldra mine hadde vore en tur i Sverige! Butikken din var veldig flott, og eg tipper at den er enda flottare no som du har fått nytt lokale! :) Kan vere du husker det, pappa tok ett bilde av oss nede:) Hihi.. Det var i allefall en stor drøm som gikk i oppfyllelse å få oppleve den fine interiørbutikken <3
Hååper, håper, håper det er min tur i dag til å vinne :):) Dette er høgdepunktet kvar dag, eg er alltid like spent når eg skal inn å sjekke om eg er den heldige vinneren!

Hadde eg bodd nærmare, hadde eg søkt på jobben din. Men bor i Trondheim no. Derfor må vi få en butkk hit ;)

Klem frå Hilde

Mari

18.12.2013 kl.21:38

Gleder meg til bilder av soverommet! Skal pusseopp vår på nyåret og har hentet masse inspirasjon fra ditt! :D

Ønsker meg veeldig den holderen! :) håper det ikke er for sent :)

Monica

18.12.2013 kl.21:42

Prøver lykken igjen;-)
Har vært innom butikkendim flere ganger, og flere skal det bli;-) morro å bare gå og titte der å få inspirasjon.
God bedring til deg, Camilla;-)
M

Linda R

18.12.2013 kl.22:06

Hei og god kveld. Jeg har vært innom butikken og kommer garantert innom igjen. Har ikke vært der etter dere åpnet i større lokaler, og gleder meg veldig til jeg får muligheten. Man er bare ikke i Fredrikstad uten å ta turen innom :) Teller nettbutikken? For der er jeg innom nesten daglig. Jeg skal nemlig kjøpe meg noe stort!! :)

Symvia

18.12.2013 kl.22:28

Prøver igjen

Anne Line

18.12.2013 kl.22:30

Hei igjen! :)
Prøver meg igjen jeg, vettu. Jeg har desverre ikke fått besøkt villa paprika. Det er et stort ønske for meg, men ikke et fult så stort ønske for lommeboka mi. Hehe. Tror kanskje jeg hadde kommet til å gå amokk i den flotte butikken din. En ting jeg VET jeg hadde plukket med meg er den flotte tørkerullholderen i sølv, som hadde passer perfekt på det SNART ferdige oppussede kjøkkenet vårt! *drømme*

Stor klem!

Lena

18.12.2013 kl.22:33

Har ikke besøkt Villapaprika as, men har en drøm om å gjøre det! Skulle ønske dere ikke var så langt unna! :) elsker forresten den tørkerullholderen, den hadde passet perfekt på kjøkkenbenken! Ønsker deg en fin kveld. :)

Kristina

18.12.2013 kl.22:35

God kveld!
I sommer var vi to familier med små barn på ferie.
Veien ble til mens vi kjørte og vi var innom både Hunderfossen, Oslo etc.
Etter å ha tatt inn på barnas hotell i Sarpsborg kjørte vi en liten tur for å finne en plass å spise. Vi endte med å sitte ute i nydelig vær på en Big Horn restaurant. Etterpå gikk vi en tur i den byen vi var. Og der.. Plutselig.. Ser jeg noen kjente logoer rett fremfor meg! Jeg roper: VILLA PAPRIKA!! Skuffelsen blir stor når jeg i mitt lille ferie/permisjon-univers innser det er søndag!!

Marthe

18.12.2013 kl.22:43

Åååååhh! Jeg vil så gjerne besøke villapaprika! Men siden jeg bur 11 timer unna må jeg nøye meg med nettbutikken, men får ikke samme følelsen, men ille morsomt er det likevel! Jeg håper enngang å reise til Fredrikstad, og besøke villapaprika, a dream come true!
Tørkerullholderen er berre helt nydelg, du er fantastisk Camilla, stå på videre :)

Maya

18.12.2013 kl.23:33

Jeg mangler prikken over ien på kjøkkenet, og denne tørkerullholderen er virkelig prikken over ien. Så fin og majestetisk der den står, med tørkerullen på. Den får prikken til å skinne, og kjøkkenet til å vinne.

Hilde

18.12.2013 kl.23:40

Jøje for en vakker tørkerullholder :) Hadde passet veldig fint på min kjøkkenbenk - *ønske seg*. Kommer på besøk til Villa Paprikan så fort jeg kommer meg over fjorden. Må sjekke ut butikken din etter å ha fulgt driftige deg i mange år :) God Jul til deg og dine Camilla!

Janne Therese

19.12.2013 kl.00:13

Åh, den tørkerullholderen er kjempe lekker! Har ønsket meg den lenge!!
Jeg har vært i butikken din mange ganger, og var senest innom tidligere i dag og kjøpte meg en lysekrone pynt til og henge på juletreet :)

Anne

19.12.2013 kl.07:14

Hei på deg

Anne Grete

19.12.2013 kl.19:04

Åååå den er så fin. Ønsker meg (selv om du trolig har trukket ut vinneren allerede) :)
Jeg har dessverre ikke fått vært innom butikken din, da den ligger et godt stykke fra der jeg bor. Men har lenge hatt lyst til å besøke den. Og som egentrøst, så har jeg handlet i nettbutikken din :). Men tanken om å besøke butikken din skal en dag oppfylles :)

mona

19.12.2013 kl.21:09

Den tørkerullholderen er råflott!:-) har lett etter lignende i min hjemby, men her er det lite variasjon å finne:-) det går mest i torkey tørkerull;-) jeg har ikke hatt gleden av å besøke butikken, men er ofte på nettbutikken og gløtter (sikler);-) krysser fingrene for at jeg har vinnerlykken med meg i dag!:-)
[…] SH […]

Skriv en ny kommentar

hits