Verksted i stua...

Idag var jubelen STOR når ungene ble hentet i barnehagen og viste at det var juleverksted de skulle hjem til! Jeg tror ikke de har snakket om annet det siste døgnet! Vi har laget julegaver til besteforeldre og alle kjente- en smule krye småtroll som satt i ro med dette i over 2 timer.. 

Små hverdagsgleder! 

Jeg vet om to små troll som gleder seg ENORMT til å gi bort årets julegaver ihvertfall.. Om de klarer å vente helt til julaften med det <3 

Og dere-gjett hva!(?)... Jeg har fått på plass ny sengegavel fra TM design og er over lykkelig over å ha den i hus! Snakk om lekkerbisk a´gitt... 

Her får dere en liten smakebit av den- MASSE bilder av soverommet kommer imorgen <3 

Da skal jeg style soverommet så da blir det bedre bilder og nyheter som legges ut i nettbutikken også! Supere gaver man kan kjøpe seg hvis man er heldige å få noen kroner under juletreet eller gavekort fra Villapaprika ! 

Vinneren bak luke nr 15 ble ;

CAMILLA JOHANSEN

DEC 15, 2013 - REPLY

Jeg masær og masær i denna kalendern, men …

ÅÅÅ!! Satt akkurat og kikket på de i nettbutikken! Kanskje jeg slipper å bestille de? Har liksom veldig mye å bruke penger på denne julen, og det hadde vært såå gøy og vinne!

Ikke hadde jeg pakket de bort etter julen heller, finner alltids en plass å ha de hengende hele året ;););)

Uansett, som sagt før er hjemmet mitt villapaprikafisert, og denne hadde gjort seg som prikken over i’en på juletreet mitt i år!!!!

Nattaaa 

Send oss mail på byvillapaprika@hotmail.no så skal vi få sendt deg de lekre lysekronene før jul! 

Og som kjent når en lukes lukkes -åpnes en ny!  Bak luke nr 16 skjuler dette lekre propellflyet seg! 

 

Legg igjen en liten kommentar og fortell meg- hva betyr julen for deg ! ? 

Nyt kvelden -vi skrives! 

 

 

91 kommentarer

Malin

16.12.2013 kl.21:17

For et flott propellfly! Vi holder på å pusse opp sønnen vår sitt soverom som han etterhvert skal flytte inn på - satser allikevel å være ferdig til jul med oppussinga og jammen hadde ikke det flyet der virkelig satt prikken over i-en :) For meg betyr jula å være sammen med familie. Det er jo tusen ting som må ordnes før jul, men når jula er her så er det virkelig det å samles som betyr noe og alle rundt oss virker som de har god tid i jula til bare å være sammen og det er så koselig <3 Ønsker deg og dine ei riktig god jul <3

Camilla johansen

16.12.2013 kl.21:22

Ææææ!! Jeg vant juletrepynten?! (Overlykkelig) tuusen takk <3<3

katrine

16.12.2013 kl.21:24

Ååh den hadde vært perfekt på soveromme til min lille fly gla'e gutt :D
Julegave fra villapaprika julenissen ;)

God kvell :)

Ine

16.12.2013 kl.21:26

For meg betyr julen gode minner, tid med familien og venner. Alt i alt julen = kos! Jeg er ett skikkelig julemenneske og gleder meg like mye hvert åt både til pynten, stemningen og all kvalitets tiden ?

Christin

16.12.2013 kl.21:26

Jula betyr mye for meg og familien. Jula er bare kos og atter kos.Idag har vi feiret gutten min som ble hele 4 år. Så dette flyet hadde gjort seg på hylla til 4åringen ?god jul til deg og dine camilla. :)

Lena

16.12.2013 kl.21:28

Så utrolig koselig med juleverksted! Julen kan lett bli en veldig stressende tid, så det er lett å glemme hva den egentlig handler om. For meg betyr julen tradisjoner og kvalitetstid med familien og det å gi. Julen fikk en ny eller kanskje heller større betydning etter at jeg fikk barn :-)

judy

16.12.2013 kl.21:29

Så koslig dette så ut da :-)
Herremin for et nydelig propellfly da! Dette må jeg kjøpe om jeg ikke vinner det :-p

Julen betyr stress å mas. Men julaften og til dels romjulen har jeg fri sammen med kjæresten og familien og da blir det relaxation på høyt niveu.
- god mat og gaver,feire til langt på natt. Bare sløve sammen å ha det hyggelig..

Det er ikke så stas lenger nå som man har blitt eldre men håper det blir annerledes igjen når jeg får mine egne barn.
Håper på å vinne i dag også jeg da. Veldig gøy å skjekke bloggen din hver kveld. Heldige de som har vunnet til nå. Du er rene julenissen :)

Monica

16.12.2013 kl.21:29

Åh, ditta flyet e berre Så stiligt!!!

E veeeeldig glad i jula! Gleder meg alltid til advent kommer og eg kan begynne å pynte ;-)
Men denne jula blir nok ein del tristere enn dei andre 42 julene eg har hatt.
Har mista begge foreldrene mine iløpet av året. Pappa etter lengre sjukdom, mens mamma døde på operasjonsbordet. Heilt uventa. Og mamma va veldig glad i jula også . Pynta så fint og masse til kvar jul.
Vi skal kose oss denne jula også og tenne ekstra masse lys for å minnes dei skjønne foreldrene mine <3 Men trist blir det lell...

-Monica <3

Linn

16.12.2013 kl.21:34

Åååh... Tenk om jeg kunne vært så heldig å fått det flyet til å ha på lillegutten sitt rom. Det hadde vært perfekt! Vi har nemlig kjøpt nytt hus, også skal han få eget rom for første gang. Det må bare males litt først:) Det hadde blitt perfekt!
Men der var jo ikke det du lurte på;)

For meg så betyr julen veldig mye! Jeg gleder meg som en liten unge hvert år:) Og for å si det sånn, her blir det pyntet så godt som ferdig til jul i slutten av november! Litt tidlig ute, men hva gjør nå det? Jeg er også opptatt av at barna mine skal se frem til julen, og at vi skal starte tradisjoner sammen:) Jeg husker hvor spent jeg var når jeg la meg på lillejulaften og sleit med å klare og sove. Hehe. Jeg måtte "bare" tisse, for å få en liten smugtitt på treet;) Mamma og pappa hadde som tradisjon å pynte treet etter vi hadde lagt oss! Også var det opp om morgenen for å se om nissen hadde vært der! Når jeg sitter og skriver nå, kjenner jeg på den spente følelsen!

Det ble litt langt det her;)

Ha en fin kveld videre!

Med vennlig hilsen Linn

Malin

16.12.2013 kl.21:36

Herregud, dette søte lille flyet er til å dø for!! Har klikket det i handlekurven mange ganger, men har desverre ikke klikket meg videre!

Julen for meg handler om å tilbringe kvalitetstid med de personene i livet som betyr noe. Både venner og familie som står deg nær. For meg er julen ei tid for å spre glede, kjærlighet og varme tanker til de som fortjener det og til de som trenger det. Julen handler om å ta et pust i bakken, legge problemene på hylla og kunne slappe av og koble helt ut.

... Og selvfølgelig kose seg med mye god mat, god drikke og tonnevis av godis og julegodt <3

Hilsen verdens største godtegris, hihi.

Anne

16.12.2013 kl.21:37

Hei på deg

Ser kost ut med juleverksted:)
Før likte jeg ikke jul i det hele tatt,men nå etter at jeg har fått barn,har jul fått en helt annen betydning.
Masse kos med familien,god mat,fri og trening...det kan ikke bli bedre enn det.

Inger Beathe

16.12.2013 kl.21:39

Julen er noe helt spesielt med familien rundt seg, masse god mat, drikke og kos for både små og store. Den tiden på året vi har tid til hverandre og gi tid til hverandre

Anette

16.12.2013 kl.21:39

Familie
Kjærlighet
Nærvær
Hygge
Glede
Venner
Latter
Og sist men ikke minst tanker.. for det er ikke alle som har det like trygt og godt som oss i julen,i år som årene før har vi gitt gaver til organisasjoner som hjelper andre<3 det er en ganske fin ting å lære barna sine:-)

Maria Hanssen

16.12.2013 kl.21:41

Heihei :D Så koselig dag dokk har hadd. E sånner daga som e så koselig at ungan kan sett i ro å kos sæ me å lag nå lamme oss foreldra ;)

Jula for mæ betyr avslapping, kos, familie :) man gjør jo d t vanlig også men d e nå spesielt med desember måneden. Så koselig med alt som skjer fremover :)

Ha en fin dag videre ;D

Anita Ødegård

16.12.2013 kl.21:46

Det fiiiineste flyet da:-) Jeg prøver meg selvfølgelig igjen. :D

Julen for meg starter 1 desember, Da er huset som regel vasket og pyntet. Deretter betyr det litt stress, litt mange tanker, litt mange gaver, litt mange besøk, litt mange (for mange) "skal bare stikke innom kjøpesenteret eeeen siste gang". Selv om dette noen ganger kjennes som et ork er det jammen det som gir meg stemning også. Foruten dette er julen for meg familie, venner, god mat, fornøyde barn, julekaker og pynting av pepperkakehus. Når vi står opp julegave morgen og nisse har lagt en pakke ved siden av sengen til sønnen vår og julefilmene går på tv, det er da jeg kjenner at alt styr er verdt det. Da har roen kommet og vi bare koser oss, :-)

Linn

16.12.2013 kl.21:49

Hei, så koselig dere har det :-) vi har også hatt juleverksted idag! Det er glitter i hele stuen :-/ hehe.. Julen for er god mat, familie og mine skjønne små som er i ekstase over alle pakkene!

Hilde

16.12.2013 kl.21:53

Julen gjør meg glad, varm, fantasifull og jeg gleder meg til denne tiden hvert år ;-) Selv om jeg har bursdag rett før jul, faktisk idag ! 16 desember i 1971 kom jeg til verden. Litt av en førjulspresang eller hva ;-)
Nå som jeg selv er mamma til tenåringer så er det like viktig at de skal få den samme følelsen og glede seg over denne tiden.

Julie

16.12.2013 kl.21:55

For meg betyr julen å gi og å være takknemlig, og med det kommer også glede! Julen betyr utrolig mye med tanke på at hele familien samles og alle koser seg. Virkelig den beste tiden på året! :-)
Hvis jeg hadde vunnet denne luken, skulle jeg gitt den bort i gave til broren min. Han ELSKER å kjøre radiostyrte by, så regner med denne hadde slått an :-D

SISSI

16.12.2013 kl.21:58

Joli? Den betyr enormt mykje!! Sjølv om det blir ein del stress og kaos ut av det som kanskje burde vore kos, er det noko med stemninga rundt joletider... Det bør vera ei tid å kose seg saman med vener og familie, med god heimelaga mat og drikke. Det er ei tid for å fylle opp krukker og boksar med deilige småkaker og konfekt...! Men samtidig er det ei tid der ein må hugse dei som ikkje har det like godt i joletida som "hvermansen"... For nokon er høgtidene det tyngste gjennom året, og alle har ikkje familie rundt seg å feire saman med! Difor har eg funne ut at det er spesielt viktig å setje pris på alt det ein faktisk har, ikkje sutre for mykje om ein ikkje rekk all jolevasken.. ikkje bli grinete for at ein skulle baka meir enn det ein rakk! Prøv heller og nyyyt denne verdifulle tida, og hugs at advent og joli eigentleg er ei tid for å stresse ned og ta vare på dei rundt seg... GOD adventstid!!! :-)

Cecilie

16.12.2013 kl.21:59

Julen betyr familietid, fridager, god mat og vennebesøk :)

Anita

16.12.2013 kl.22:04

Ååå bare elsker det lille flyet, og tipper guttungen hadde likt å få det på pynt på hyllen sin, han er øyeblikk 12 og vi holder på å fikse til en mer "voksen" stil til han :)
Julen for meg betyr kvalitetstid med de nærmeste, en tid da man senker skuldrene helt og bare koser oss sammen :).
Spennende å se hvilke nyheter som kommer i nettbutikken :) ha en kjempefin kveld :)

Maylinn

16.12.2013 kl.22:05

Det er mange år siden julen betydde gaver osv for meg. Nå betyr den at familien samles, at vi har på oss finstasen, lager god mat og dessert og bare koser oss hele kvelden. Den største gleden er å se når de små pakker opp gavene og man ser det lyser i øynene deres fordi de blir så glade <3 familiekos er jo det som betyr det meste :D
Hyl! det propellflyet var skikkelig lækkert :D

Anne Kristine

16.12.2013 kl.22:07

Julen betyr familie, glede, lykke, kjærlighet, og så mye mer! :-) Det er den koseligste høytiden med både familie, god mat og en rett og slett koselig tid! :-D Jeg elsker julen!

dicte

16.12.2013 kl.22:10

Åååå!! Det flyet hadde min sønn (og jeg) digga å få i hus!! :-D Julen er en fantastisk høytid og min favorittid på året. Mørkt og kaldt ute, men varmt og gjestfritt inne. Det er tiden for virkelig kvalitets familietid med alle nære og kjære. Det er gode venner, lys og varme, god mat og drikke, pentøy, glede, omtenksomhet, hjertevarme og tid for ettertenksomhet. Ingenting slår den julefreden som senker seg når Sølvguttene omsider synger julen inn klokken 17 på julaften... Hvert eneste år.. <3

charlotte

16.12.2013 kl.22:12

Julen betyr familie tid for meg. Det å sitte lenge rundt et middagsbord snakke om alt og ingenting, le og smile, spise og drikke et fantastisk måltid er lykke. I julen blir det mye av dette. Kvalitets som skaper fine minner for store og små. Julen er en tid vi pynter oss ekstra, pynter huset finere enn noen gang og nyter. Avslapping og god stemning. Det er verdt alt for oss <3 Håper jeg vinner, for denne ville jeg ha gitt videre til svigefar. Han ville blitt storfornøyd. Det smilet på han vil jeg gjerne se *tvitvi*

Mette

16.12.2013 kl.22:15

Åhh.. Det flyet er det som står øverst på ønskelisten (av en veldig lang liste) som jeg ønsker meg fra villapaprika pr. dags dato.. *håpehåpehåpe*

For meg er julen hovedsaklig familie. Julemiddagen med ribbe, kjøttkaker og surkål hjemme hos mamma og pappa, juleselkspaer hos besteforeldre og svigerfamilie <3 I tillegg er det tid for venner og mange festlige sammenkomster.. Det er late morgener i pysjen under teppe med julefilm på tv'en.. Tradisjoner og barndomsminner.. I julen skal det være slik det alltid har vært! Åhh, som jeg gleder meg! :D

Hilde

16.12.2013 kl.22:16

Jeg prøver meg igjen! Mitt første ønske var at propellflyet ble en kalendergave - det har gått i oppfyllelse. Nå er mitt neste ønske å vinne! :-) du har så mange flotte ting i butikken din! Har mange juleønsker derfra i år siden jeg har et nytt hus som må fylles!
Julen i år betyr etterlengtet ferie og kos med de jeg er glad i. Har bare hatt to uker ferie i 2013 så julen og feriedager er hjertelig velkommen :)

Karianne

16.12.2013 kl.22:19

Hei inspirerende Camilla! Vil først bare starte med å takke deg for alle gode ideer, inspirasjon å til rett å slett å hjelpe meg i gang med å finne min egen stil! Jeg dør litt etter dette propellflyet å synes det er noe av det vakreste stillebenet en stue kan ha!

Når det gjelder jul så betyr d å møte mine vakreste venner da vi bor spredd til alle verdens kanter. Jeg kan krype opp i mamma å pappas armkrok å bli 12 år igjen! Å ikke minst leke julenisse å gi noe til virkelig fortjener det å noe de ønsker seg men ikke kjøper seg selv. Stor klem til deg!

Anne-Lene

16.12.2013 kl.22:39

Oioi! Dette flyet har mitt navn på seg, eller lettere sagt min sønns navn... Han er 9 år gammel, og sparer hver en krone for å kunne ta seilflysertfikat når han er 15år. Dette flyet hadde passet perfekt på hans rom, som selvsagt er inspirert av Villapaprika med stjernetema og pallegavl ;-)

Nina Ronander

16.12.2013 kl.22:39

For et fantastisk hjem du har, så gjennomført! Tenkte jeg skulle prøve meg på julekalenderen din. Og hva julen betyr for meg. Og det er nok mest familien min og tradisjoner. Lukter, stemning, smaker, og forventninger. God jul:)

Renate noremsaune

16.12.2013 kl.22:39

Hihi!! Prøver lykken igjen! Falt pladask for flyet når du la ut de første bildene og vet akkurat hvor det hadde blitt plassert om det tok flyveturen hit!! Hadde jeg hatt penger nok hadde det blitt bestilt for lenge siden, men den gang ei!!

Jula fikk først en betydning da jeg fikk meg samboer og barn! Vi ble en liten familie som med engang ville lage våre egne tradisjoner. Sette vårt eget preg på den. Ta med oss de gode minnene videre og tilføre det vi selv ønsket! Julen betyr bare mer og mer for hvert år. Jo større datteren min blir jo mer er hun med på forberedelsene! Så i år gleder jeg meg enda mer. Hun er jo 4,5 år nå og gleder seg som en gal selv!! Gosh!! Jula er jo faktisk rett rundt hjørnet!!

"Kjære julenisse! Jeg ønsker meg det flyet! Da hadde jeg blitt så glad, på forhånd- takk :)"

Wenche

16.12.2013 kl.22:43

Hei Camilla. Jeg lurer på hvor du har kjøpt sløyfebåndet du har brukt rundt ting? Og har dere oppvaskmiddel fra durance i butikken? Vil være med i trekningen av det flotte flyet i kalenderen:) jul for meg betyr tradisjoner, masse tid til familie og venner, god mat og drikke, ligge på sofaen med barna og se julefilmer og tegnefilmer. Elsker virkelig julen.

stinemor

16.12.2013 kl.22:44

stilig fly, skulle likt å hatt et slik på kontoret i bokhylla. krysser fingra for at jeg vinner. hilsen stine

Hilde Kristin

16.12.2013 kl.22:48

Kjempenydelig sengegavl, har den selv!
For meg betyr julen kos med mann og barn og resten av familien. God mat og drikke, late dager med filmer og godis.
Kjempefin premie i luken i dag, prøver lykken!

Elisabeth

16.12.2013 kl.22:59

Åhhh, det flyet har jeg lyst på.....set har jeg sikletpå helt siden du viste det frem på et bilde fra stua di :-). Julen for meg betyr kos med venner og familie! Lange late deilige dager, hvor en kan sitte lenge rundt bordet og kose seg med mat, kaffe etc.... Julen i år blir helt spesiell for meg:). Etter jeg ble skilt for over seks år siden, skal jeg nå for første gang feire jul med min kjæreste gjennom de to siste årene <3. Det blir fint og spennende på samme tid :-). Vi gleder oss til å lage noen tradisjoner sammen <3. God jul til deg og dine Camilla :-)

Marthe

16.12.2013 kl.23:01

God kveld

Marthe

16.12.2013 kl.23:02

God kveld

Cecilie

16.12.2013 kl.23:08

Hmm, på tide å innse at Oliver er skolegutt ;) Regner ikke med at du henter han i barnehagen? :P

Cecilie

16.12.2013 kl.23:10

Hei Camilla.
Åj nå måtte jeg legge igjen kommentar her for DETTE flyet er sååå kult. Har to små gutter som sikkert hadde blitt veldig glade for et slikt å pynte rommet med(Mamma'n hadde ihvertfall likt det

Cecilie

16.12.2013 kl.23:13

Halve kommentaren min ble borte....
For meg betyr julen tid.
Tid med familie og venner
Tid til å sitte lenge ved bordet
Tid til å kose seg!
Ha en fin førjulstid Camilla. Du er flink.
Klem fra Cecilie

Åse

16.12.2013 kl.23:15

Her ser det ut som småtrolla koser seg veldig!

Janicke

16.12.2013 kl.23:19

Ååååå, et sånn fly ønsker jeg meg veldig! Det hadde passet perfekt inn i stuen min <3

Jeg elsker julen med alt den har å by på. Det er en gledens tid, men også tid til ettertanke. Tankene går ofte til de som har det vanskelig. De som ikke har så mye, men som ønsker å gi barna og familien sin alt.
I fjor var vi så heldige å få besøk av en familie som vi ikke kjente på julaften. Det var en familie som ikke hadde nære å kjære og feire med. Den julen kommer jeg aldri til å glemme. Det ble en spesiell, andeledes og flott jul. Det å føle at man gir noe til noen som ikke har - det føles godt!

Nyt adventstiden, så kan vi jo håpe på at det kommer litt snø - selv om det ser mørkt ut.
Janicke

Elinn

16.12.2013 kl.23:26

JA TAKK! Hei ijenn camilla

Vakkertufs

16.12.2013 kl.23:37

Julen for meg betyr familetid med masse kos og MASSE mat, late morgener med gutta mine på sofaen med julefilmer og tv, mye utetid på ski og med akebrett, julebrus, clementiner, goddis og marsipan på bordet, juleselskaper og teatertur, montering av nye leker og duppedingser man har fått til jul, ro og avslapning;)

ragnhild

16.12.2013 kl.23:38

Julen for meg er familie, ro i sjelen og ekstra hjerterom og omtanke for andre. så i år gjentar vi suksessen for andre gang, og inviterer en som ellers ville sittet alene julekvelden hjem til oss.

Monica Sarpsborg

16.12.2013 kl.23:38

Julen er helt spesiell , en magisk tid ? I julen blir jeg enda mer bevisst på å ta vare på de rundt meg , sette av tid til venner og familie og sette pris på de små gleder ; som juleverksted med barna , peppekakebaking og gaver som barna har med hjem fra Bhg som de har laget helt på egenhånd :) jeg har tre små gutter og en ektemann syns jeg til tider det er vanskelig å ikke kjøpe for "feminint" interiør , da jeg så du fikk inn flyet i butikken har jeg ønsket meg det siden ...... Åååå, krysser fingrene for nok en fantastisk kalender gave du legger ut

Nina Farsjo

16.12.2013 kl.23:40

Prøver lykken igjen :-)
For meg betyr jul mange ganger jobb. Ihvertfall når man har valgt helsevesenets vei. Men det er bare hyggelig og jobbe i jula så lenge jeg ikke har barn. Det og se gleden av hvor mye jeg betyr for dem som ikke lenger har noen familie eller venner igjen er stor. For mange er julen tung...og jeg tar meg ekstra god tid til dem som trenger det... Kan jeg få en person til og smile litt ekstra feks den julaften, så er det julegave i seg selv for meg :-D Når jeg går av vakt reiser jeg hjem til foreldre og søsken....for meg betyr de uendelig mye mer enn en de materialistiske gavene...Varme,trygghet og omsorg betyr julen for meg ? GOD JUL TIL ALLE :-D

Lene

16.12.2013 kl.23:41

Julen for meg er tradisjoner, både de jeg har med meg fra jeg var liten og de som jeg har laget etter jeg fikk barn.
Julen er for meg endelig å slappe av, kose oss virkelig, nyte hverandre og det å endelig ha tid sammen.
Julen er for meg å nyte et julepyntet hus, nyte det en har strevd for i førjulstida, å sist,men ikke minst - nyte at ungene koser seg med det samme. <3 Jeg gleder meg som alltid! Jeg er et skikkelig julemenneske og det er det mange som forbinder med meg òg.. ;-)

Irene

16.12.2013 kl.23:44

Julen for meg betyr og slappe av og kose seg med familien :)
Se på de tradisjonelle filmene som Tre Nøtter Til Askepott, Reisen Til Julestjernen og Disney klassikere:)
For så og ut på ettermiddagen skifte til pent tøy :)
Så er det og spise en fantastisk middag bestående av ribbe, pølse og medisterkaker.
Etter dette blir det og skravle litt og la maten synke før man starter på desserten som består av riskrem.
Så setter vi oss bort ved sofaen og tar det med ro.
Litt ut på kvelden deler vi ut pakker og åpner dem opp før vi da tar takke runden for å takke for gavene vi har fått, så etter dette er det lov å ta på seg joggebukse igjen :D

Monica

16.12.2013 kl.23:57

Åå det er så tøft :) vet om en liten gutt som hadde elsket å hatt det flyet på rommet sitt:)
Julen betyr for meg familie! Julen er ikke bare gaver og mat, men en tid man skal bruke med familie eller de man er glad i. En tid man skal huske på dem man er glade i og setter høyt:) julen er magisk og det er min favoritt høytid nettopp fordi jeg får mange dager sammen med min herlige familie :) det er en tid man rett og slett bare koser seg :)

Dessverre er det ikke slik for alle her i verden, derfor er det viktig å sette pris på det man har :)

Kine

17.12.2013 kl.00:02

Så fint fly :)
Julen for meg betyr mye! Jeg elsker jul å alt julen har med seg :) har også bursdag på julaften, så når jeg var lita var det bare å glede seg ;) nå som jeg har barn selv så er det veldig koselig med tradisjoner, familietid, god mat å god tid :) her i hus så er det rolig fra 22desember-2januar :)

Kristine

17.12.2013 kl.00:04

Profellfly a'gitt-så fint! Vet om en som hadde blitt glad for det- for ikke å snakke om meg selv , det er jo bare såå lekkert!!:)
Julen for meg er ikke som den en gang var.. kjenner at jeg har blitt litt eldre ja;P Det er mye stress med vasking, baking og handling av gaver, men guud å deilig det er når alt er gjort! Da blir det kos, god mat, godt selvskap med venner og familie,kortspill, tradisjoner, disneyfilmer, hygge, late kvelder, lys,latter og avslappning<3

I år har min kjære og jeg bestemt oss for å ikke kjøpe gaver til hverandre..men tenkte at hvis jeg vinner(da har jeg jo ikke kjøpt:P) så hadde dette flyet passet perfekt:))

Hanne

17.12.2013 kl.00:05

Tradisjoner, familie og venner, spendte barn og voksne,litt magi (les: Disney)og god mat og lange turer på beina. Jeg ønsker meg veldig flyet, tipper jeg min kjære hadde blitt fornøyd, han har flydilla og jeg digger interiør. Endelig en ting vi kan enes om

Tonje A.F:)

17.12.2013 kl.00:06

God kveld:)julen betyr for meg:
Tid og ta av.
masse kos med mine kjære.
God mat
Noen søtsaker før frokost;)det er lov og være litt sprø i juletider!
Kosetøy gjerne hele døgnet ,)

God jul:)

Linda R

17.12.2013 kl.00:18

Julen er magisk! Elsker julen!! Det handler om å være takknemlig - først og fremst for at Gud valgte å bli menneske, for å sette oss fri fra synd. Jesus har betalt prisen.. Det er så verdt å feire!! Vidre er det utrolig godt å være raus og bruke tid med familie og venner, samt de som har det tøft i julen!

Hadde vært gøy å vinne flyet - det er superduper tøft!! :)

Stine

17.12.2013 kl.00:34

Ønsker meg dette flyet til pynt på "mannens" nattbord. Dette er garantert noe han helst kunne tenkt seg å ha på nattbordet sitt. Resten av leiligheten preges av glitter og glam, men han godtar det heldigvis.
Julen er kos og forberedelser til julaften. Det er nærhet, familie, venner, tilgivelse, mat, kaker, gaver og lys.
Julaften er for meg å stå opp og finne julestrømpa, se på Disney, askepott og reisen til julestjernen sammen med kjæresten min/familie mens vi spiser godis og senere rundstykker. På kvelden drar vi til foreldre eller besteforeldre og feirer med ribbemiddag, pakker og kaffe og kaker langt utover kvelden. Det er den hyggeligste dagen i året syns jeg! Romjulen er også en hyggelig avslutning på julen med mye familiebesøk og hyggelige familiefilmer på tv. Jeg er så glad i julen. Hadde vært pent med hvit snø utenfor vinduene :)

Karoline

17.12.2013 kl.01:03

For meg betyr julen masse kjærlighet og hjertevarme! Familien samles fra alle kandets kanter. Masse latter og klemmer! Tradisjoner. Jeg har så fin familie<3
Julen betyr også besøk på graven til de vi savner! Og varme tanker, minner og savn.

Julen handler om å være raus mot andre. Den handler så mye om kjærlighet! Jeg elsker julen:)

christina

17.12.2013 kl.01:48

Jula for meg er å være sammen med familie og venner! Det er en tid med mye hygge og kos. Dette flyet hadde gjort seg på rommet til tantebarnet mitt:) Han elsker fly (og alt annet med motor);P

Trude

17.12.2013 kl.02:16

For et søt fly, dette MÅ gutten min på 4 ha! Han elsker fly og hadde nok blitt helt vill om dette stod på rommet hans <3 Fantastisk

Julen er en magisk tid, for meg betyr jul kvalitetstid sammen med familien. Familietid, kos med venner, god mat og å bare nyte alt. I år blir julen ekstra koselig, det blir første ordentlige julen til datteren vår. I fjor var vi på sykehuset med en syk liten nyfødt baby...

Anna

17.12.2013 kl.04:13

Jula for meg betyr så uendelig masse. Det betyr masse kos med familien, i hus som får ein heilt anna ro over seg ein resten av året.. Julemusikk i bakgrunn gjer at stemninga er fredlig:) Det å samles i jula er sååå kjekt!! Ein har kanskje besøk til både frokost, middag og kvelds av nære og kjære!?? Jula for meg er ei fantastisk tid, og med mine søte små kan eg vise min glede for at me skal få pakker og!!

Lene H

17.12.2013 kl.04:30

Hei igjen! For et lekkert fly :-)
For meg er julehøytiden helt spesiell. 1.juledag gleder jeg meg allerede til neste jul, og den kan aldri komme fort nok. Det som gjør den så spesiell er først og fremst familie, og de man er glad i. Dette er en stund der alle tar seg tid til å samles, uten å haste videre til andre gjøremål. Det er en tid for ettertanke, og ekstra omtanke for de som ikke har det så greit. Selv om desember stort sett er travel er det likevel en helt spesiell ro, og når man endelig setter seg til bords på julaften, ja da er det jul <3

Karoline Sandås

17.12.2013 kl.07:39

Åå. Hvor skal jeg begynne.. Jeg får ta den korte versjonen.
Julen for meg begynner i det jeg kan pynte hjemmet til advent. Det handler om travle dager herfra, men koselige. Julen er den tiden som betyr mest for meg. Når juleferien starter kan roen senke seg og det er en masse tid til familie og venner. Jeg bare elsker tradisjonene vi har hatt lenge og selv påbegynt de siste årene:)
God jul!

Siri

17.12.2013 kl.08:05

Hei Camilla:-) Jeg prøver meg igjen :-) Flyet er råstilig og hadde passet perfekt hos min 2 år gamle herlige gutt, som elsker alt med motor:-)

Da jeg var liten husker jeg at julen ofte ble litt masete "hit og dit" annenhver jul hos mamma og pappa. Jeg hadde det bra for det, men nå som jeg har fått en liten gutt ( og en jente på vei)er mannen og jeg opptatte av å lage koselige tradisjoner i hjemmet spesielt på julaften. Jeg merker at jeg gleder meg til jul i år og synes det er veldig spennende å skape koselig tradisjoner med min lille familie. For meg som voksen har jeg lyst til at julen skal være familietid, kos, omtanke og glede.

Det er så fint å se at hjemmet ditt som er såååå fantastisk hele tiden også er et brukshjem. Helt nydelig!!!

Ha en god dag:-) Mvh Siri

christine

17.12.2013 kl.08:21

For meg betyr julen mye. Kjærlighet, raushet, familiekos og mye tid til ettertanke.
I år blir det litt ekstra vemodig,- første julen uten vakreste mormoren min <3
Julehilsen fra Christine

Cecilie Slettebø

17.12.2013 kl.08:22

Det propellflyet er såå kult!
For meg betyr julen MYE familietid, glede, mest glede over at jeg ENDELIG kan gi alle julegavene jeg har kjøpt, ro, og at det er ei fantastisk tid! Elsker julen, da roer alle seg endelig etter alt de har tenkt på før julen, og det er så koselig med alle familiemiddagene :-)

Anette

17.12.2013 kl.08:34

Åh, for et fint propellfly! Dette glir fint inn på rommet til gutten min!
Julen for meg betyr kos, (kvalitets-)tid med familie, stearinlys, lukten av pepperkaker, røkelse, god mat og drikke, lange mørke kvelder.

God førjulstid til deg og dine kjære, Camilla!

Klemmer

mona

17.12.2013 kl.08:52

Julen betyr for meg masse stress og kos!:-) Jeg elsker julen og mener at stresset følger med:-) Når endelig romjula kommer så er det verdt alt slitet:-)

Dette flotte flyet hadde passet utmerket på gutterommet til tvillingene som kommer til våren!:-)

Silje

17.12.2013 kl.09:02

Julen er ei fin tid og eg elsker den ? Det er tida for samhold, tradisjoner, kjærlighet, kvalitetstid, ekstra omsorg, julebaking, juleverksted, overpyntet heim, god mat - familietid ?

Og eg gir ikkje opp håpet om å vinne i den nydelige kalenderen din, så eg prøver meg igjen. For dette flyet er det ein gutt som hadde elsket å ha på soverommet sitt :) Han har nettopp fått nytt soverom (stort gutterom som er hans egne ord). Og dette flyet hadde han elsket å få inn på som pynt på nattborde sitt ?

Ha ein fin dag camilla og kos deg med dine små. Skjønner godt dei er stolt av gavene dei har laget.

Klem

MyHomeIsMyCastle

17.12.2013 kl.09:32

Ser du har kjøpt sengegavlen min ;) Den er bare rålekker og den SKAL jeg ha !!! Nydelig farge <3

For meg betyr julen tradisjoner, masse kos med familien min <3

Klem, Kari

Anne Grete

17.12.2013 kl.09:33

Jeg prøver lykken nok en gang. Gir meg ikke så lett ;)

Julen for meg betyr tid med familien og mye kos. Synes det er veldig gøy å se barn/barnebarn pakke opp gavene de får - og å se den gleden som de utstråler. Det beste med julen er gleden av å gi, synes jeg.
Og de fineste gavene jeg kan få, er de som barn/barnebarn har laget selv.

Ikke for det, dette propell-flyet i din kalender er faktisk den interiør-tingen som jeg har ønsket meg mest av alt siden jeg så det på din blogg for første gang. For en stund tilbake. Synes det er bare LEKKERT :)

Marthe

17.12.2013 kl.10:11

Hei hei!

Hos oss betyr julen tid til familie, kos, lange frokoster, tradisjoner, farget pynt i hele huset, gode lukter, barndomsminner, tente lys, gode gamle filmer på tv, god tid til utelek med barna, familiebesøk, koselige kvelder med naboer og venner, pakker, spenning, forventninger og masse godis ??????????

Har en liten gutt på 3 som elsker fly!!! Krysser fingrene for at han kan få dette propellflyet til nyrommet sitt.

Borghild

17.12.2013 kl.10:14

Åh, det flyet var lekkert:-)

Julen for meg betyr veldig mye. Det er den tiden familien endelig kan samlet skikkelig og bare nyte dagene med god mat og drikke, og kjærlighet <3

Det er og en tid der vi som har mye kan dele med de som har mindre. Tenker veldig på alle stakkars barn som ikke får gaver av foreldrene da de har for lite, så tenker og legge gaver under et juletre på et kjøpesenter her i nærheten som samler inn og gir til de som har litt mindre, så kanskje jeg klarer og glede en ukjent!

I år har jeg og samboeren kjøpt hus og han kommer hjem fra sjøen i dag, og vi skal feire vår aller første jul i eget hus. Så dette er året for å lage våre helt egne juletradiajoner! Gleder meg veldig, spesielt siden mine foreldre og søsken skal feire sammen med oss. Så i år er det Mamma sin tur til og slappe heeeelt av, så skal jeg ordne alt :-)

Klem Borghild.

Inger Lise

17.12.2013 kl.10:38

Stilige flyet daaa :) Dette har jeg vurdert å kjøpe, ja opptil flere ganger :) Er noe som ikke "alle andre" har, og jeg liker det slik :) Men nå som det kommer i en luke så håper jeg jo at vinnerlykken endelig skal være med meg... Har ikke mye av det, men håpet har jeg alltids ;) Innom siden din hver dag og blir stadig inspirert, og seff får egne ideer også. Det er jo det beste, så det blir et eget preg når man skal skape noe i eget hjem :)
Ha en virkelig flott dag :)
Klem

Elinn

17.12.2013 kl.10:44

JA TAKK! Hei ijenn camilla

Elinn

17.12.2013 kl.10:47

JA TAKK! Hei ijenn camilla

Borghild Marie Jorde

17.12.2013 kl.13:24

Julen for meg betyr veldig mye for meg. Det er den tiden familien er samlet og og bare nyter dagene med god mat og drikke :)

I år har vi kjøpt oss hus og alle kommer til oss for og feire jul. Når man leier så får man liksom ikke den juletradisjon følelse, men nå som vi har eget hus som er vårt kan vi lage våre helt egne juletradisjoner. Og i tillegg er det første jula til vesle jenta. Julen ble en helt annen høytid etter man får barn :)

Malin

17.12.2013 kl.13:33

Ååååå, det flyet er bare såå stilig!!! :D julen betyr for meg masse tid med familien. Også litt masete fordi man gjerne vil rekke å være sammen med alle i familien! Julen er også en tid hvor man kan sitte i sofaen og kose seg med masse julefilmer på tv OG masse marsipan og julekaker ;) det å sitte å se filmer man har sett utallige ganger før, men allikevel bare MÅ se, for det er jo jul ;) ;) *krysser fingrene*

Jeanette

17.12.2013 kl.15:15

Så kjekt å se at dere har kost dere med juleverksted! Koslig for både små og store :)

For meg betyr julen gode minner sammen med nære og kjære :) gleden over å se familien og venner igjen på vestlandet.. All julekosen og stemningen som hører med er en glede hvert år!
Det er noe eget med julen ?

Propellflyet hadde vært en nydelig fin gave til min far som holder på å lage seg kontor/hobbyrom :) så tvi tvi :)

Ønsker deg og dine en riktig god jul ?

Ewy Marie Larsen

17.12.2013 kl.18:18

Min lille sjarmør hadde blitt overlykkelig over å fått en slik overraskelse. Han er så glad i fly og elsker alt som er teknisk. Midt i blinken for hans gutterom :)

Ønsker deg en riktig fin førjulstid :)

Elin

17.12.2013 kl.18:43

Jul betyr gode minner, familie, avslapping og kos!

Så koselig med juleverksted med ungene. Regner med du har glitter over hele spisebordet og litt til akkurat nå? ;-)

lena

17.12.2013 kl.19:23

ååå da flyet hadde passa perfekt inn på skjenken min :-)

Julen for meg er når eg kan kosa meg i lag med mine 3 gutter med julekos som julefilmer, baking, kos latter, pynte juletre, 3 nøtter til askepott, og gleden i guttene sine auger når de åpner pakkene sine.

God juleklem til deg og dine søte små :-)

Andréa

17.12.2013 kl.19:41

Julen for meg betyr helt enkelt å være sammen med de man er glad i. Om det er familie av blod, bonus familie eller "selvvalgt" familie, så er det det som er julen for meg :)
Julepynting er noe som gir julefølelse og julegaveshopping er noe jeg elsker men det er mennskene man bruker tiden med som gjør jul til jul:)
Må bare legge til at min samboer hadde fått flyet om jeg vant; han elsker fly og hadde vært fint å ha litt av han i husetsinteriør;)

Camilla johansen

17.12.2013 kl.19:42

Kjempelekkert!!

For meg er julen forbundet med kos og hygge, familietid og etterhvert også tradisjoner.

Flyet ville jeg hatt i stuen, selvom jeg har to søte smågutter son også ville likt det på rommene sine ;)

Linn

17.12.2013 kl.19:43

Åh, hadde aldri trodd jeg skulle få skikkelig lyst på et propellfly før, men herregud, det har jeg nå! Så vakkert og samtidig tøft! Vil ha!! ;)

Julen betyr masse for meg. Selv om jeg ikke har vokst opp under de beste omstendighetene, så har julen likevel alltid vært helt spesiell. Og jeg får fortsatt klump i halsen av herlig julemusikk og koselige julefilmer. Tar nok litt av i jula med gaver, mat og pynt. Men det er jo så koselig!!

Agnethe

17.12.2013 kl.20:13

Å du det propellflyet;) gir meg ukke her inne;)

Julen betyr mye kos, familie, julemusikk, enda mere lek med barna enn man får tid til i hverdagen, fri fra jobb;) ;) ;) bare kos å hygge;)

Stine

17.12.2013 kl.20:53

Julen for meg betyr FAMILIETID! Det er det beste med julen. Jeg prøver å sette pris på de dagene før julaften, men syntes ofte det bare er stress, mas og mange mennesker overalt. Før når man var barn var gavene høydepunktet med julen. Nå som jeg har blitt eldre er kvalitetstiden med familie, venner og den gode maten det som er aller viktigst!!:) Vi har som tradisjon å spise pinnekjøtt på julaften og det MÅ jeg ha ellers blir ikke julaften den samme;) Men i år...... Da skal jeg reise bort for aller første gang i hele mitt liv.... Jeg skal reise med min svigerfamilie til Afrika og feire både jul og nyttår der. Det kommer til å bli veldig rart å ikke feire med min egen familie eller spise pinnekjøtt, men det blir nok en fantastisk opplevelse!!!:)

Sissel

17.12.2013 kl.21:03

For meg er det beste med julen å få lov å reise på landet hvor vi feiret julen da vi var små. Har så masse gode minner derifra. Og så er det så godt å få kommet vekk fra alt kjas- og mas i byen. Håper bare vi kunne fått litt snø, det hadde vært noe.
Det flyet må bare jeg vinne, hadde passet perfekt til julegave til min sønn på 16 :-) Ha en strålende førjulstid!

Hilde

17.12.2013 kl.22:12

Jula er som mange skriver over: Magisk! Virkelig.. Den stemninga, alle vakre lysa, alle venner er samla heime der man kjem i frå, masse koselig besøk, masse god mat, masse god tid med familien.. Julekvelden er det beste som fins<3 Varmer så godt i hjertet! Eg og samboeren min feirer forsatt kvar for oss siden vi ikkje har fått barn i lag, og vi bor så nært - men desto hyggeligare og meir spennande er det å sitte å opne pakker frå kvarandre! :)

Fantastisk flott propellfly - det hadde vært såå fint å stille ut på sjenken min:) Hååper å få vinne ei gave frå kalenderen din, det hadde vært min beste julegåve i år<3

Klem frå Hilde

Linda

17.12.2013 kl.22:32

Jeg prøver igjen jeg.... :) Det flyet var fint! hadde passet fint i den lille kroken i den nye hyllen jeg har kjøpt. Vi pusser nemlig litt opp. bytter ut tapet, maler litt overalt osv.. etter inspirasjon fra deg.. hihi:) Bytter til beige! og jeg merker allerede at jeg elsker det og gleder meg til ting kommer på plass! :D

Julen for meg er en høytid jeg ser veldig frem til, fordi man spiser masse god mat, tilbringer mye tid med familie og venner. Føler man blir mer glad i hverandre jeg da.. Man gir hverandre gaver, klemmer og masse glede.. Derfor ser jeg frem til det! ikke noe er bedre enn å være med folk man er glad i :)

God Jul Camilla :)
[…] HILDE […]

Nina Håland Hole

18.12.2013 kl.14:04

Synes alt du har hadt i kalenderen har vært flott!! Skulle gjerne vunnet noe Lurte på hvor jeg kunne få tek i den julepynten som var gave? Og prisen!!

Skriv en ny kommentar

hits