Jeg er helt SLÅTT UT!!

Jeg er helt pumpa!!!!! Rett og slett slått ut!!! Dagen idag har vært super hektisk og jeg har nesten ikke rukket å henge med klokken i det hele tatt, fra jeg stod opp til nå har tiden gått unna på rekord tid. 

Butikken har vært stappfull av kunder fra vi åpnet dørene - Det er MANGE som får mange flotte gaver under juletreet iår- ingen tvil på det!!! 

Vel, det er jo ikke noe som er mer morsomt enn å få solgt masse i juletiden, det gleder hjertet mitt så utrolig masse!  

Og når jeg er glad i hjertet mitt er jeg også ekstra gavemild -  vinneren av luke nr 11 ble følgende ; 

INA KVARSVIK

DEC 11, 2013 - REPLY

Vakker genser på vakker jente  Ja jeg elsker ull på vinteren, det er jo nesten obligatorisk i dette landet.. Nå er jeg ganske varmblodig av meg i utgangspunktet, men jeg og kjæresten har nå vår andre vinter i et skikkelig ishus av et gammelt trebygg, med toalett nede i kjelleren… brrrrr.. Kombiner dette med at vi ikke har fått satt inn vedovn som planlagt – æ fryyyyys, hehe…. Det er også seriøs mangel på ullplagg i klesskapet mitt om dagen, så jeg hadde blitt så glad for denne genseren. Du stråler Camilla  Ønsker deg og dine en nydelig førjuls- og juletid samt et strålende nyttår hvor du fortsetter å gå fra suksess til suksess  Klemmer fra meg

Gratulerer så mye-send oss en mail på byvillapaprika@hotmail.no 

Og luke nr 12 åpnes og bak den ligger dette; 

Legg igjen en liten kommentar og si litt om hva duftlys betyr for deg! 

Lykke til alle sammen- og god kveld! 

 

 

79 kommentarer

Maren

12.12.2013 kl.23:43

Jeg er fan av duftlys på badet!
Ikke for at det er så fryktelig dårlig lukt der, men for at det gjør noe med hele stemningen i rommet:))
Ha en fin kveld, Camilla! Du gjør en veldig god jobb!

judy

12.12.2013 kl.23:49

Vell. Duftlys for meg er faktisk noe jeg har begynt med etter jeg begynnte å lese bloggen din:)

Elin

12.12.2013 kl.23:53

Duftlys ja- det må jeg ærlig si at jeg har lite erfaring med! Jeg har lenge hatt lyst på- ser og leser om mange av de lekre duftlysene- men har ikke prøvd dem selv. Skulle vært skikkelig gøy å vinne da! Jeg eeeelsker jo levende lys generellt så dette er absolutt i min kategori :)

christina

12.12.2013 kl.23:54

Beste lysene som finnes<3 Jeg bor i en ganske gammel leilighet, og det lukter litt "gammelt" her også. Derfor er det første jeg gjør når jeg kommer hjem fra jobb er å tenne duftlys;) Så duftlys betyr mye for meg, jeg er helt avhengig:) Jeg har så utrolig lyst å besøke butikken din. Jeg bor i Oslo så det burde jo ikke være umulig med en tur dit på nyåret. Håper på å få med meg noen som har bil, hehe:) Kanskje vi sees:) Jeg kommer i såfall til å bruke opp hele lønningen min i butikken din:)

Eva Britt

12.12.2013 kl.23:57

Duftelys gir en god atmosfære i huset. Duften kan variere med årstid, stemning og humør.

Marie

13.12.2013 kl.00:01

Duftlys er utrolig viktig i mitt hus! Føler det er litt av sjarmen! Liker at det lukter godt rundt meg,spes nå i juletidene! Deilig duft av kanel og mandarin :)))) syns også det er viktig at bad osv dufter godt å elsker å tenne duftlys på badet når msn har besøk :) har begynt å kjøpe lys på nettbutikken å har forelsket meg helt og venter en ny ladning i posten straks !!!:D goood førjulstid!:)

Kristine

13.12.2013 kl.00:04

Duftelys, ja hele huset har det!
Jeg bare må ha det.
Har ikke prøvd market du fører, hadde vært topp å fått prøvd, kansje jeg blir avhengig, nå er det vanilje fra ikea som har vært favotitt, litt pga lommeboken. Hadde vært knall med noe nytt!
Nyt før julen med alt det gode i livet ditt, vel unt;-)

Torunn

13.12.2013 kl.00:32

Duftlys skaper stemning hele året og i alle rom. Lavendel på badet, og kanel/appelsin eller pepperkake som denne i stuen nå på vinteren. Om sommeren bruker jeg bare Lavendel!

Trude Helgeland

13.12.2013 kl.00:38

Heisann:) en av mange ting jeg har lagt merke til på bloggen din så er de disse deilige duftelysene fra durance,så jeg måtte jo bare ha meg ett jeg også det er helt nyyydelig duft i huset av de. Sist jeg hadde veninne gjengen over på kose kveld tente jeg disse lysene å det endte opp med at alle som kom også måtte kjøpe seg duftelys. Tihi:) håper jeg kan ha vinner lykken med meg denne gang.klem Trude

Linn-Marie

13.12.2013 kl.00:42

Juletiden skal være kos og hygge, men ja, den er samtidig utrolig utmattende til tider!! For meg er det eksamenstid, og ferien kommer ikke fort nok! Å tenne duftlys i min lille leilighet hadde gjort susen på lesingen - men også julekosen:-)

Renate

13.12.2013 kl.00:45

Åh! Duftlys er så hærlig! Spesielt durance sine! De har verken for sterk eller for svak duft, noe som er perfekt for meg å den lille leiligheten jeg bor i.
Gode dufter gjør noe med stemningen, og du føler deg så mye mer vell å beroligget. Samtidig gir duftene også en følelse av at ting er rent, selv om jeg ikke har fått vasket gulv på 1 mnd midt oppi julestriden kombinert med hektiske studier. Da kan jeg opne dørene for julebesøk, uten å være redd for at de skal sladre til hele vennekretsen om hvor lenge det er siden sist jeg vasket.
Nå har jeg akkurat brukt opp mitt siste durance lys, og julegaver er første prioritet, så om jeg er så heldig å vinne dette er julen min reddet. Da kan jeg se fremover mot mange avslappende, vellduftende kvelder med strikketøy i fanget. (Etter at leiligheten er vasket da! :D)

Mia

13.12.2013 kl.00:47

Duftlys hører med til julen! Også gingerbread da... jeg elsker alt med pepperkakelukt, alt! Mer julete kan det ikke bli! Disse ønsker jeg meg veeeldig! :):)

Anne Marie

13.12.2013 kl.01:14

Hei igjen! Duftelys ja, jeg må alltid ha duftelys når det er jul, blir ikke skikkelig julestemning uten! Jeg har ikke hatt duftelys fra Durance før, men kjøpte ett på kjøpesenteret i nærheten av der jeg bor for to dager siden( inspirert av villa paprika)og det var en helt vidunderlig lukt av det :-) til og med min bedre halvdel kommenterte lukten og sa det luktet veldig godt :-) datteren min på 18 år kom opp i stuen i kveld og spurte om jeg hadde bakt julekaker, men det var krydderlukt fra duftelyset :-) ha ei god natt :-)

Sara

13.12.2013 kl.01:24

Duftlys betyr god stemning, avslapping og kos :)

Cathrine

13.12.2013 kl.01:26

Duftlys betyr ganske mye i mitt hjem! Det å tenne et lys det faktisk lukter av, ja hva skal man si! Det finnes ikke bedre! :)

Serine

13.12.2013 kl.01:32

Duftlys for meg betyr en koselig kveld inne i leiligheten, i tillegg må jeg tenne mange andre lys også på denne årstiden. Bare elsker hvor godt det er å pakke seg inn i tepper, ligge seg på sofaen, se litt på tv og kjenne den deilige lukten et lys kan gi. Har prøvd noen billig varianter, men de manglet bli litt kvalmende. Har kjøpt noen litt dyre lys, men blir desverre litt sparsom på disse. Så jeg hadde satt veldig pris på dette duftlyset :)

kine johnsen

13.12.2013 kl.01:39

Hei Camilla !! Jeg prøver igjen, optimistisk som jeg er ! Jeg har ett stort forbruk av telys og duftelys her hjemme...I denne mørke tiden er levende lys ekstra koselig !! Jeg har flere av durance sine duftsprayer og de er virkelig gode , like så duftlysene. Når en kommer inn etter jobb og fyrer lyset dufter det nydelig i både stue og kjøkken ! Dette lyset ville virkelig gledet meg og få vinne da jeg elsker durance og duftene..Håpe jeg har ltkklykken med meg idag å får dette lyset, vil bare anta at duften er like fin som selve glasset. Durance er og blir en elegant sikker vinner her i huset ! Håper jeg vinner, nyt juletiden! Klem fra en ivrig leser !

Tonje

13.12.2013 kl.01:55

Hadde vært helt perfekt! Har ikke prøvd det lyset,men må ha duftlys hjemme! Har en kjempe ømfintelig nese,og er opptatt av at det skal lukte godt ;) God lukt er liksom litt lyx,syns jeg;) Fin kveld til deg!

Lene

13.12.2013 kl.02:23

Midt på natta hilsen..
Jeg elsker duftlys! og da mener jeg kvalitetsduftlys! Brenner nå på Durance sin Cinnamon-Orange duftlys,og den er nydelig og lukter jul, men enda mer jul er nok det duftlyset du gir ut idag! Så håper jeg er heldig denne gangen for jeg får nok ikke tatt meg råd til et så dyrt duftlys nå før jul..
Klem Lene

Andrea Hillingseter

13.12.2013 kl.02:28

Hei på deg:-)

Duftlys for meg betyr alt! Jeg bruker ikke noe annet enn duftlys i mitt hjem. Blir nesten gal uten! Tror duftlys er noe jeg bruker mye penger på! Så det og vinne et duftlys fra Durance ville vært himmelskt! Jeg har ikke råd til og kjøpe så mye dyre duftlys, og har sett lenge på dette merket. Så dette ville vært en fin bursdagsgave på min bursdag ( 13.12, idag.)

Ellers, elsker jeg bloggen din! Vi er også venner på FB ;-)

Klemmer til deg!

karoline K

13.12.2013 kl.05:07

det duft lystet hadde vært moro å vunnet:) elsker duftlys, det gir en ekstra kos når man tenner lysene på kvelden:) finnes ikke noe bedre en å tenne ett duftlys å kjenne lukten spre seg i rommet blir liksom enda mer avslappet:) krysser bårde hender og bein for at dette blir mitt:)

Anita

13.12.2013 kl.06:55

Åååå ønsker meg ,ønsker meg :) lukten av duftlys avgjør mye på hele atmosfæren i rommet (men kan også kverke hele atmosfæren) men må være behagelig lukt...og det har jo durance, men lukt av pepperkaker og jul, kunne jeg godt tenkt meg så kunne jeg hatt lukten siden jeg knapt har tid til å tenke på å bake før helt siste sekund :)

christine

13.12.2013 kl.07:11

Hei Camilla:-)
Jeg prøver lykken igjen jeg :-)
Duftlys betyr renhet, varme og "velkommen" for meg :-)
Kan ikke tenke meg noe mere herlig enn å komme inn i et hjem med en svak duft av duftlys :-) Føler meg så veldig velkommen jeg da :-)
Ha en riktig god dag, og nyt kundene.
Christine

heidi

13.12.2013 kl.07:15

Hei jeg synes durance duft lysene er kjempe fine,og lukter godt. Kjøpte to med appelsin og kanel fra villa paprika for en stund siden,,og jeg tenner de nesten hver dag.?

mona

13.12.2013 kl.07:22

Jeg elsker duftlys .Tenner det på badet , toalett , stue , kjøkken ja over alt .Så jeg har et godt utvalg. Men hvis jeg vinner så vil jeg gi den til mamma. Verdens beste mamma så kan hun tenke på meg når hun tenner lyset :)

Cecilie Slettebø

13.12.2013 kl.07:44

Duftlys er noe jeg bruker mye fordi jeg brenner såå mye lys her hjemme! Jeg liker det for da kan man liksom bestemme hvordan det skal lukte, enten om man vil ha julelukt nå, eller vaniljesukker eller friske dufter. Det er gøy, og ikke minst koselig :-D

Siv

13.12.2013 kl.08:06

Hei Camilla :-)
For noen flotte gaver du har i julekalenderen :-)
Jeg elsker duftlys, klarer meg rett og slett ikke uten. Er veldig fornøyd med Durance sine duftlys, men juleduftlyset har jeg ikke prøvd.
Derfor håper jeg å vinne det nå, slik at stua mi får en god juleduft nå som det nærmer seg julaften.
Juleklem fra en fast bloggleser

Helene Viktoria

13.12.2013 kl.09:17

Duftlys gir meg stemning. Selvfølgelig kommer det an på lukta, men jeg synes forskjellige duftlys gir meg den stemningen jeg er ute etter alt ettersom hvilken lukt jeg kjøper. Kjøper jeg duftlys med julelukt, så får jeg julestemning :)

Ellers så følger jeg med på bildene av huset ditt, det er veldig fint innredet :)

Lise

13.12.2013 kl.09:31

God morgen Camilla.
Håper du har kommet deg etter gårsdagen
og at energien er på plass igjen.
Durance duftlys står høyt på min
ønskeliste. Så da er det bare å håpe.
Ønsker deg en superfin dag.
Klem fra meg

Lena

13.12.2013 kl.09:59

Åh! Duftlys er så deilig og beroligende. Elsker måten det får hjemmet til å dufte friskt og godt :)

Anette

13.12.2013 kl.10:25

Duftlys med en god duft er et must i hjemmet, og bare lys i seg selv blir tent hver kveld her i huset :-) blir alltid så koselig stemning, og i denne mørketida er det enda bedre med et hus som lyser opp! :-)

Elisabeth

13.12.2013 kl.10:25

God "morgen" Camilla :)

Jeg ELSKER duftlys :) Jeg må alltid ha et par ekstra i skapet så jeg skal være sikker på at jeg ikke går tom :) Og dette du er så generøs å gir bort gir jo skikkelig julestemning :)

Men jeg har egentlig mest lyst til å ønske meg dette lyset til min skjønne venninne :) Hun elsker også duftlys, men lever på studentbudsjett så derfor unner jeg henne denne gaven :) Hun er akkurat ferdig med årets tre eksamener og har fått 2 6`ere og 1 5`er :) Dette måtte vært den perfekte julehilsen fra meg og VillaPaprika :)

Håper du er enig med meg, Camilla :)

Uansett vil jeg ønske deg en riktig fin dag :)

ella

13.12.2013 kl.10:26

elsker duftlys- hamstrer når jeg får mulighet for d;)

Anna

13.12.2013 kl.11:22

Duftlys skaper god stemning med den rette duften:) men jeg finn sjelden god duft.. Men jeg stoler verkelig på din smak så håper å vinne denne gangen!!:)

Linn S

13.12.2013 kl.11:28

Åhh - det lyset lukter himmelsk! Har igrunn planlagt en tur til byen, både for å handle Durance husvask, håndsåpe og duftlys. Men kroppen har sagt stopp, og jeg har begynt å få rare anfall, noe som gjør det slik at jeg ikke tør å kjøre bil og dra til byen alene. Så nå sitter jeg her, sykemeldt og venter på ct og 24t ekg registrering. Energien jeg har skal kun brukes på å kose meg med sønnene mine på 1 år og 4 år og min mann. Så hadde vært så hyggelig å fått et deilig duftlys i posten :-) Ønsker deg en super fin førjulstid og kos deg masse!

Siri Merete

13.12.2013 kl.11:42

Bare ordet duftlys tiltrekker meg. Det er beroligende og gir en deilig lukt i mitt hjem. Det er viktig å sette pris på de små stundene, og ingenting er som å koble litt ut ved dataen med en kopp te og et duftlys (idag en kopp med gløgg), samt tenne det på badet når man dusjer er også herlig. Du kjære venn som står på og er en så beundringverdig person burde prøve det:P hehe. Har troen på at du gjør det. Men er du ikke enig, å sitte å lese mail alene, er noe helt annet enn å gjøre det med en kopp varmt og het herlig duftene duftlys til?
Ha en fantastisk dag Camilla:)

IA

13.12.2013 kl.11:43

Hei hei :-) håper du har kommet deg etter gårsdagens travle dag. Du står på og jeg beundrer deg for ditt pågangsmot.:) Duftlys for meg er et must og spesielt i mørke tiden som vi er mere inne. D gir hjemmet et personlig preg.Har hengt meg opp i vanilje, men en ny duft hadde ikke vært å forakte:)

Marita

13.12.2013 kl.12:06

Kjekk type du har funne deg. Det unner jeg deg :) Duftlys gir en deilig lukt og er ekstra fint på badet. Det skaper en koselig stemning og gjør det lille ekstra. Krysser fingrer og tær for at det i dag er min dag! :)

Ha en nydelig dag !

Cecilie K

13.12.2013 kl.12:13

Jeg tenner duftlys hver dag, og har alltid et fra Durance stående. De lukter så uendelig godt, og pynter fint opp på bordet. Tror snart jeg har vært igjennom alle duftene, men DENNE! Den har jeg ikke sett før og har såååå lyst til at den skal pryde stuebordet mitt i julen.

Krysser fingrene og ønsker deg en nydelig dag fine du! :-)

Britt

13.12.2013 kl.12:20

Med en nese som er overfølsom på gode lukter, er duftlys en herlig oppfinnelse. Duftlys er en hverdagsglede
alle bør unne seg, iallefall så ofte som mullig.

Jeg har ikke prøvd denne, men siden den er i durance, tenker jeg den har en kjempegod lukt.
Kunne vært morsomt å teste ut det.

Håper å være den heldige vinneren i dag:-)

Hilde

13.12.2013 kl.13:37

Jeg har et ønske om hva du kan ha i kalendergave! Hva med propellflyet i tre? Det er så fint! Sånn vil jeg ha på skjenken min :)

Duftlys er forøvrig luksus i hverdagen for meg.

God helg :)

Hilde

13.12.2013 kl.13:44

Hei :)
Duftlys er blitt en avhengighet for meg, har både duftpinner i gangen så det skal lukte friskt og godt med engang enn inntar leiligheta, og vidare en telysbrenner med plass til duft på toppen i stua.. Føler det setter stemninga med levande lys og god duft i rommet :) Blir hjemmekoselig med en gang!
Fyller på med engang det er tomt! Hihi, sikker på det er mange som er lik meg der ute :)

Ha en riktig fin fredag<3

Klem fra Hilde

anette kolle

13.12.2013 kl.13:55

Hei Camilla :)
Duftlys for meg er luksus og god stemning. Dufter har utrolig mye å si på helhetsinntrykket og kan fremheve det positive og motsatt. Derfor er badet et lurt sted for et slik lys :)) Jeg var jo så heldig å vinne den flotte stjernen på bursdagen min :)), og er kjempe fornøyd tusen takk! Men jeg hadde bare lyst til å kommentere alikevell for det syns jeg virkelig du fortjener litt respons på det flotte du gjør. :)

Linda R

13.12.2013 kl.14:04

Åh - jippii! Har gått noen dager og luktet på dette lyset, og endte opp med å kjøpe det i julegave.. Synes det var så stemningsfull lukt og utseende. En av mine sterkeste sanser er nettopp luktesansen, og bruker derfor mye duftlys både på badet og ellers i huset. Det gir en så god stemning! Har shopstop til meg selv denne høsten, så må vente til etter jul.. Er ikke det samme med julepynt i januar, så jeg håper på å vinne den her hos deg! Det hadde ikke vært feil :)

MyHomeIsMyCastle

13.12.2013 kl.14:28

Jeg elsker duftlys og spesielt Durance sine. ;Mange er så sterke i lukten og det kan bli for mye...
Har alltid ett stående på, og man kjenner godlukten med en gang man kommer inn :) Herlig...

Ha en fin dag videre <3
Klemmm

Anne-Marthe

13.12.2013 kl.15:43

Åå jeg er helt avhengig av Durance lysene jeg :) Jeg bruker også duftsprayen og oljen dems:) Ingenting slår den deilige lukten som møter meg når jeg kommer inn døren hjemme :) Favorittene mine er uten tvil kanel/appelsin og lavendel <3

Henriettelavik

13.12.2013 kl.15:45

Dyktige deg søte, av og til skulle døgnet ha flere timer.. Håper du får en bra helg og tid til kos med din kjære.

Duftlys er et must, ingenting er som og komme inn i et hus hvor duften sier velkommen. Her hjemme hos oss er det stadig duftlys som brenner.. Og alltid flotte kommentarer om en god lukt i hjemmet.

Klem Henriette

anonym

13.12.2013 kl.15:48

Håper jeg er den heldige å vinner dufte lys av deg...

Marianne

13.12.2013 kl.16:12

Ååh nå fikk jeg lyst å prøve lykken igjen:) er ikke så begeistret for alle typer duftlys, men elsker Durance sine - de gir en helt spesiell duft og stemning i rommet, som få andre klarer!
Jeg lurte lenge på hva som gir enkelte interiørbutikker den der koselige og litt eksklusive duften, og skjønte etter å ha bestilt mitt første Durance lavendellys fra VP hvor "atmosfæren" kom i fra, og at jeg kunne skape den hjemme:) Så, hadde vært kjempefint med dette julelyset til julekosen:)
Stor klem og god helg:)

Thea

13.12.2013 kl.16:33

Elsker duftlys

Tonje A.F:)

13.12.2013 kl.16:41

Duftlys er behagelig synes nå jeg.har prøvd en mengde røkelses typer og div oljer men synes d blir altfor intens lukt.jg tar meg aldri rå til og kjøpe durance duftlys,dessverre.det sto på ønskelisten i fjor men ble dessverre ingen under treet til meg:(har kjøpt noen billige på IKEA men det blir nok ikke d samme som et av d fra durance.må alltid lukte på de da jg er innom steder hvor d selges.kanskje lykken e med meg idag,på selveste fredag den 13,ja det skulle tatt seg ut:)ha en super helg og moro m fart ibutikken:)

Renate noremsaune

13.12.2013 kl.16:45

Du stråler uansett du :) husk å slappe av litt innimellom :)

Duftlys er prikken over i'en. De skaper en så ro og behagelig atmosfære, syns jeg! De gir fra seg en duft som roer meg ned og får meg til å slappe av! Jeg rett og slett elsker duftlys!

Ha en fin kveld og kos deg!

Sylvia

13.12.2013 kl.16:53

Jeg elsker duftlys... Min favoritt er de hvite fra IKEA .... Men Kanksje disse fra Durancesportmann blir min nye favoritt :))

Sylvia

13.12.2013 kl.16:54

Hahaha ...nå lo jeg godt her ...autocorrect er morsomme greier . Durancesportmann betyr da durance :))

Herdis

13.12.2013 kl.17:10

Prøver igjen.

Duftlys betyr behageleg stemning, kos. Har ikkje prøvd dette merket før.
Vinner eg ikkje må eg kanskje bestille fra nettbutikken ? . Håper eg har flaks fredag den trettende.

Emilie

13.12.2013 kl.17:13

Har alltid likt duftelysene fra Durance :-) De lukter så godt og er noe jeg alltid har i hus! Vil gjerne vinne dette! Hadde gjort seg i julen :-)

Veronika

13.12.2013 kl.17:19

Hei camilla. Jeg elsker duftlys. Etter at du kom med durance kjøpte jeg to duftlys. Å det lukter jo helt fantastisk. Jeg synes de er litt dyre så jeg unner meg dem ikke så ofte,derfor ville jeg gjerne vunnet. Så fint at mange handler i butikken din.det gleder meg. Det fortjener du som jobber hardt. Kle.

Monica

13.12.2013 kl.17:21

God duft i rommet er jeg avhengig av, og lys skaper stemning som også blir mye brukt! Duftlys er magisk, som skaper stemninger som ikke annet kan. Og aller viktigst til jul;-) det blir ingen jul uten juleduft;-)
Har ikke prøvd Durance sitt, så det hadde vært fint og vunnet;-)
Ønsker deg en fortsatt fin førjulstid Camilla;-)
Monica

Elin

13.12.2013 kl.17:43

Det blir nok ikke noen kalendergave på meg av dette, men jeg skal være helt ærlig med deg. Duftlys betyr faktisk i-n-g-e-n-t-i-n-g for meg... (Men er veldig glad i lys generelt da, men om det er med duft eller ikke er ikke så viktig).

trine

13.12.2013 kl.17:53

Duftlys for meg er ett touch av noe ekstra .;-) tvi tvi!

Cecilie

13.12.2013 kl.19:04

Duftlys er et must!! Elsker å komme inn i et hus, og at det dufter mildt av en eller annen hærlig lukt! Det blir mye sesongbasert for min del. Går mye i vanilje og kongerøkelse her i huset for tida. Jeg må bare innrømme at durance har jeg ikke prøvd før, har blitt inspirert av deg mange ganger, men har aldri følt jeg har kunnet ta meg råd til det. Så jeg ville blir superglad og stolt hvis jeg hadde vunnet akkurat denne premien <3

Cecilie

13.12.2013 kl.19:07

Duftlys er prikken over i'en i en rent og ryddig hjem ;)

JULIA

13.12.2013 kl.19:07

Jag älskar doftljus! Det är roligt att kunna variera dofterna efter årstid! Det blir lite extra hemtrevligt med doftljus! Håller tummarna! Kramar

Helene

13.12.2013 kl.19:07

Hmm, si det? Vanskelig å formulere noe som høres ut som noe annet enn ett forhold, men jeg tror jeg vil si at duftlys betyr hygge med litt ekstra, det gir stemning, samtidig som det er en fornøyelse for luktesansen! Veldig glad i duftlys, men unner meg dessverre for sjeldent gooode duftlys :(

Tone

13.12.2013 kl.19:35

Duftelys er et must for å få den lune og gode stemningen i huset, elsker det!

Christine

13.12.2013 kl.19:58

Duftlys betyr for meg koselig kvelder med en deilig duft i huset. Elsker duftlys spesielt nå på vinteren :)

Borghild Marie Jorde

13.12.2013 kl.19:59

Har ikk brukt så mye duftlys så har ikk den kjærligheten til det. Men inni mellom kjøper jeg det om jeg finn en god lukt. Blir da en herlig lukt i huset. Men ellers går det egentlig bare i vanlige lys :)

Anne

13.12.2013 kl.20:55

Å, eg brenn duftlys kvar kveld gjennom heile vinterhalvåret!? Det blir ganske dyrt så er lenge sidan eg har kjøpt skikkelege durancelys! Dei er utan tvil best, draumer om et slikt julelys!! Ha ein fin kveld:-)

Hanne

13.12.2013 kl.22:08

Ingenting er som å komme hjem fra jobb sliten å trøtt å få tenne seg opp et lys med nydelig duft.
Føle seg avslappet den lille tiden man er hjemme fra kaos ute i butikk..

Om jeg vinner..da skal jeg ha min egen avslappingskveld med vin å go duft :)

Linda

13.12.2013 kl.22:38

aaha, duftlys ja.. Jeg kan si at nesten alle lys i huset er duftlys.. jeg bare elsker å tenne de på å få den duften i huset.. så deilig og avslappende.. og det tennes hver eneste dag.. thats it ;)

Kristin

13.12.2013 kl.22:59

Slenger meg på i siste liten :) Ååå.. Jeg elsker duftlys. Så lenge de gir en behagelig duft. Kan også bli for mye av det gode! Har aldri prøvd noe av Durance serien, så denne hiver jeg meg med på:)) Ha en fin kveld:)

iselin

13.12.2013 kl.23:16

Billige sterke duftlys betyr migrene. Duftlys av kvalitet betyr fantastiske dufter som skaper en fantastisk steming. Håprr jeg vinner dette, har såååå lyst til å prøve, men faren er at jeg blir avhenig av Durance ;)

Camilla johansen

13.12.2013 kl.23:33

Duftlys er for meg stemning.. Dette lyset betyr julestemning <3

Lena Ruud

14.12.2013 kl.11:08

Duftlys er desidert det beste jeg vet!! Jeg er en sånn som lukter på ALT, og ingenting er bedre enn å komme hjem til et rent hus med lukten av duftlys i stua, på badet.. ja, egentlig i alle rom! Da blir jeg GLAD

Lena Ruud

14.12.2013 kl.11:10

Hele kommentaren min kom visst ikke med... Men hadde blitt kjempe glad om jeg hadde vunnet
[…] DEC 13, 2013 -REPLY […]

Beathe S. Olsen

14.12.2013 kl.16:24

Hei
Jeg leser bloggen din daglig, den gir meg en god inspirasjon, er også innom nettbutikken, men skulle gjerne hatt en VillaPaprika i mitt nærmiljø! Jeg bor i Langesund, men for å være realistisk vil jeg gjerne foreslå Stathelle eller et annet sted i Grenland:)

Beathe

Merethe

14.12.2013 kl.16:57

Jeg kunne veldig gjerne tenke meg at det kom en villa paprika i Stavanger. Dette er en koselig by som kunne trenge en så flott butikk som villa paprika :-)

King

12.05.2014 kl.17:13

We denleitfiy need more smart people like you around.

Skriv en ny kommentar

hits