Det skal godt gjøres...

God torsdag og god ettermiddag! Idag har jeg overraskende nok klart å vaske unna 3 maskiner med klær- herremin så stolt jeg er, når jeg kommer hjem ikveld er det bare å henge opp maskinen og vips er klesbunken tom- dere vet jo hvor full den en periode var- den bestod av TÅRN!  

Idag er det som kjent nattåpent i byen og Villapaprika holder derfor dørene oppe til kl er 22- så shop iveg idag!! 

Jeg har med alt det "vanlige" på jobb og skal nok  få oppdatert dere litt mer iløpet av dagen idag! Har dere tips til en kalendergave for kveld? hmmmm... Trenger litt innspill fra dere jeg altså...  

Jeg leser hver og en kommentar ned til bunn og koser meg med alle de flotte kommentarene dere legger igjen- dere må bli flinkere på å kommentere til vanlig også altså, dere er jo så gøyale og søte alle sammen! 

 

Nå skal vi opp å kjøpe lucia lys til eldstemann her i huset, det er juleavsluttning på skolen idag og det gleder vi oss masse til alle sammen , Olíver er jo en smule kry over dette da... hihi.... 

også til denne "mystiske" kællen da..... 

Denne kællen er da den "mystiske" mannen dere har lurt slik på de siste mndéne - Hans - Kristian heter han og han er et års tid unna å runne 30 !  Verdens snilleste mann som jeg har blitt så uendelig glad i! 

Nyt dagen - vi skrives etterpå sweeties! 

 

22 kommentarer

Ann-cathrin

12.12.2013 kl.15:18

Hei:) jjeg gjør et forsøk på å legge igjen kommentar! jeg har av en eller annen grunn bitt utestengt fra å legge igjen kommentar hos deg. Jeg har virkelig ikke skrevet noe stygt eller galt, så jeg ble litt satt ut. Jeg får dermed heller ikke deltatt i kalenderen din, noe jeg synes er litt synd:( mvh Ann-cathrin

MyHomeIsMyCastle

12.12.2013 kl.15:53

Innom for å ønske deg en fin dag <3
Hva med flere puter ?? Ingen får vel nok av dem ;) Dilldallbokser,krans,de nye telys-holderne, serviettringer... Ja jeg kan ramse opp hehe :D

Klem,Kari

Linda

12.12.2013 kl.16:45

Halloo :) Dere er fine sammen da :) bare du er lykkelig så er det jo godt det :)
Syns du kan ha en gant eller lexington putetrekk? :) Det hadde vært stas å vinne. hihih..:)

Anne-Marthe

12.12.2013 kl.17:14

En kjekk mystisk kar da :) Syntes begge ser ut til å stråle :) Ha en flott kveld :)

Elin

12.12.2013 kl.17:29

Det er så kult at du og Håkon er så voksne og sikkert jobber hardt for å være venner og få skilsmissen til å bli så myk som mulig for alle- ser ut til at dere gjør alt riktig- flottinger! Nye kællen ser absolutt like kjekk ut som H., oh i like his tattoos!!!

Megan

12.12.2013 kl.17:45

Hi Camilla
I LOVE your kitchen. I found it on Pinterest and would love to get the name of the maker of your cabinets. I literally have the same color flooring and would live to do something similar like yours. If you could email me and let me know that would be awesome!!
Thank You
Megan
Megrombout@gmail.com

Renate noremsaune

12.12.2013 kl.18:11

Hei og hopp! Så koselig at du har funnet deg en ny flamme :) det er så godt å føle seg elsket og være forelsket! Jeg syns alt fra butikken er nydelig! Men noen fine pynte ting. Et pledd? Uansett er det midt i blinken ;)

Cathrine

12.12.2013 kl.18:20

Elsker kalenderen din Camilla! :D Den er så morsom og med så utrolig flotte produkter! Har handla i nettbutikken din seinest i natt! :p
Du kan egentlig legge ut alt som er i buttikken i lukene, er så flott alt sammen :)
Har så lyst til å kjøpe lexington grytevott og grytelapp i beige, men de ligger ikke i nettbutikken, kommer de ut? :)

Lise

12.12.2013 kl.19:01

Hei gode Camilla.
Flott jente, ser absolutt som en super fin
gutt også
det må vell være en god match
ønsker dere all lykke.
Hva med den vakre glasslysekrona som
du har på juletreet ditt. Sånn ønsker
jeg meg veldig.
Lykke til med nattåpent, håper det kommer
mange hyggelig shoppelystne kunder.
God kveld til dere

Hilde

12.12.2013 kl.19:04

Hei Camilla :)

Tips som eg gjerne ønsker meg i julekalenderen din:
- Fleire puter (gjerne med stjerne på!<3)
- Og veldig gjerne durance vaskemiddel en gang til - har såå lyst på dei ;)
- Rotting blir vi jo aldri lei av..
- Duftlys, duftposer <3

Takk for at du har en så spennande blogg at eg MÅ inn å lese kvar dag, det ser ut som du har det fantastisk - det må føles såå bra! :)

Hilde

Christina

12.12.2013 kl.19:18

Prøver igjen, kommer de små glasskrukkene med stett ut på nettbutikk igjen? Jeg vet de ligger der, men står tomt på lager. Og jeg ønsker veldig å kjøpe to:)

Anne

12.12.2013 kl.19:43

Hva med et fint armebånd,du har jo flere fine i butikken.
Håper å vinne en luke i år:))

Borghild Marie Jorde

12.12.2013 kl.19:44

Skjønner ikke åssen du klarer og rekke alt. utrolig inspirerende kvinne du er :)

Tips til kalendergaver kan jo være ting du har hatt før også. Som duftlys i forskjellig lukter, durance vaskemiddel/tøymykner i andre lukta, velvære produkter, glassboller med lokk, genseren med peace merke, ++ kunne kommet med mange forslag. Er så mye jeg kunne tenkt meg fra nettbutikken din:)

Kos deg med kvelds jobbing:) sku ønske jeg bodde nærmere så sku jeg virkelig tatt meg en tur. Men 4 timer blir litt for langt.

Veronika

12.12.2013 kl.20:34

Go kveld. Hmm flere ønsker ja. Det skal jeg nok komme med. Juletrepynt, durance igjen.har sååå lyst på di.hehe. rottingkurver.putetrekk. ja alt du har er jo like fint så blir like glad uansett hva det er. Synes det er så kjekt at du koser deg med ny mann.deilig nå i denne familietiden. Du er så flink å får alt til å virke så lett...kos dere å jeg elsker kalenderen din.håper snart det blir min tur.hihi klem

Trude Helgeland

12.12.2013 kl.21:23

God kveld, koselig med bilde av kællen,ønsker dere masse lykke til. Jeg leser bloggen din hver dag og koser meg med alle de flotte bildene av hjemmet ditt. Du har virkelig et nydelig hjem må jeg si. Du er en flott jente du camilla med et stort hjerte stå på! Når det kommer til kalender gaver så hadde det vært gøy med juletre pynt, armbånd,duft spray og øredobber kansje. Stoor klem fra Trude

Maria

12.12.2013 kl.21:27

Heisannhoppsann :-) det går nesten ikke å velge noe ut fra alt det fine du har i butikken... Alt er vakkert! Men om det skulle bli noe synes jeg de lysekronene for å henge på juletreet er nydelige, duftlys fra Durance og porselenslyktene med hjerte (som du dekka bordet ditt med) var veldig stemningsfulle :-) ellers så får jeg ikke det store kurvbrettet ut av hodet og hadde det kommet en gang til, hadde ihvertfall mitt hjerte gledet seg :-) lykke til med nattåpent :-)

anette

12.12.2013 kl.22:03

heihei camilla.du sa du skulle legge ut mye som du skulle selge når kommer det? åsså lurte jeg på desse kurvene du har me lokk har du dei i butikken?finner dem ikke

Linda R

12.12.2013 kl.22:16

Julekalenderen din er så spennende ;) hva med en lykt, eller en klokke? Eller andre pynteting som er fint å ha på rottingbrettet ;) jeg lurer også veldig på hvor du har fått tak i gardinene dine!? Jeg har sett etter slike en god stund, men finner ikke den fargen jeg ønsker..

Lena

12.12.2013 kl.22:52

Så deilig å få unna klesvask! Må nok prøve å ta unna litt i morgen tror jeg. :p forslag til julekalender gaver? Rottingbrett, flere duranceprodukter som f eks husvask og duftlys, klær og lykter. :) god kveld til deg og dine. :)

Lene

12.12.2013 kl.23:14

Han så da riktig så snill ut han kjæresten din ;-)
Når det gjelder tips til kalenderen, så hadde vært gøy med noe som du ikke har lagt ut i nettbutikk, slik at vi da som bor så langt unna å ikke får kommet oss i butikken din, kan få muligheten til noe som jeg ser ut fra bildene du har lagt ut fra butikken , men som jeg da ikke får tak i.. Hvis du forsto det der? ;-) F.eks så drømmer jeg om de glasskrukkene med trelokk... ;-)
Mvh Lene

Irene

12.12.2013 kl.23:23

Han virker jo veldig herlig hvert fall :)
Godt at dere har det så bra sammen og ønsker dere alt godt :)

mona

13.12.2013 kl.07:23

Endelig:) Han var kjempesøt. Kos deg.Elske bloggen din. Ha en strålende dag .

Skriv en ny kommentar

hits