In my Heart.

God kveld <3  Når man står med en dårlig egenskap om å få gjort alt ugjort på 10 minutter er man dømt til å "tape", selv om man er en dårlig taper... Jeg er så dårlig på å planlegge noen ganger at jeg nesten blir litt lei meg selv,er det mulig liksom.?  Vel, uasnett... Idag har vi vært ute å spist deilig juletalleken, dessert og storkoset oss, familien til Hans-Kristian er rett og slett helt fantastiske og har tatt meg og ungene så utrolig godt imot. *Heldigeoss* .. Jeg er stapp mett ennå, nesten litt farlig med julemat, jeg kaster jo i meg alt i et svelg! hoho... 

Med jul og vinter er det deilig med varme klær og de nye gensrene vi har fått inn i butikken og nettbutikken nå er rett og slett upåklaglige og verdens nydeligste med de flotte detaljene som dette hjertet. !  Finnes HER i nettbutikken.. 

Siden genseren er en one size tenkte jeg å slå til med denne lekre lekkerbisken i julekalenderen idag.. For å være med må dere som vanlig legge igjen en bitteliten kommentar i dette innelegget, flytter du inn i ull om vinteren også? Jeg BOR i det hele vinterperioden. 

Gårsdagens vinner ble ; 

LINN

DEC 11, 2013 - REPLY

Ajajaj! De var vakre! Sånne ønsker jeg meg!

Tenne lys? JA! Jeg tenner hauger og lass av lys (både telys, kubbelys og stearinlys) hver kveld. Klassen til datteren min vant en konkurranse om å samle inn flest brukte telys, og på foreldresamtale fikk jeg høre at Mathilde hadde hatt med seg over halvparten alene…  Så ja! Lys går det mye i!

Ha en strååålende dag, Camilla!!

Send oss en mail på byvillapaprika@hotmail.no og vi sender deg lyslyktene. 

Nyt kvelden alle vakre- nå er det snart nattan her og oppladning til nattåpent i Villapaprika as imorgen! 

 

109 kommentarer

Monica

11.12.2013 kl.23:10

Åhhhhh, så lekkerrrr......!!! Elsker vakre klær;-) denne hadde passet fint til meg, så jeg krysser mine fingre små;-)
Morro å følge deg, Camilla;-) du har god smak, som fenger meg veldig både interiør og klær;-)
Good luck too meeeee,;-)

Kine

11.12.2013 kl.23:18

Jeg elsker ullgensere på høst og vinterstid. Er en skikkelig frossenpinn så jeg kunne godt like å kle meg i en slik flott genser!

Nina Lobben

11.12.2013 kl.23:20

Jeg er en skikkelig frysepinne så ja her går det i ull og varmedress hele vinteren igjennom ;) så hadde jo vært veldig flott å vinne den nydelige genseren da :)

Carine

11.12.2013 kl.23:23

Om jeg bare kunne vært såååå heldig å vunnet denne flotte ullgenseren. Jeg er ei skikkelig frysepine og kun ull er godt nok om vinteren....

dicte

11.12.2013 kl.23:27

Går i ull fra innerst til ytterst fra september til april jeg! En lekker ullgenser med bling- bling på hadde vært et fantastisk løft i min fornuftige-ullklær- garderobe! :-D

stinemor

11.12.2013 kl.23:27

ull er gull. bor i deilige ullgensere på høst/vintern, skulle likt å vunnet en slik vakker genser. krysser fingrene for at det er min tur denne gangen:)ønsker deg og dine en riktig god jul.

Kristine

11.12.2013 kl.23:27

Ojojoj den var fin! Hadde passet perfekt til en nybakt småbarnsmor:) gratulerer med ny butikk, utrolig fin!

Cathrine

11.12.2013 kl.23:28

Ull er gull på vinteren! :) den genser'n så helt fantastisk ut! <3 så fin, eller hadde det karnsje noe med at du ser fin ut i denne? ;) Jeg vil prøve lykken og se om denne også kan se like lekker ut på meg! :) ha en fin kveld Camilla!

Ina Kvarsvik

11.12.2013 kl.23:32

Vakker genser på vakker jente :) Ja jeg elsker ull på vinteren, det er jo nesten obligatorisk i dette landet.. Nå er jeg ganske varmblodig av meg i utgangspunktet, men jeg og kjæresten har nå vår andre vinter i et skikkelig ishus av et gammelt trebygg, med toalett nede i kjelleren... brrrrr.. Kombiner dette med at vi ikke har fått satt inn vedovn som planlagt - æ fryyyyys, hehe.... Det er også seriøs mangel på ullplagg i klesskapet mitt om dagen, så jeg hadde blitt så glad for denne genseren. Du stråler Camilla :) Ønsker deg og dine en nydelig førjuls- og juletid samt et strålende nyttår hvor du fortsetter å gå fra suksess til suksess ;) Klemmer fra meg

Veronika

11.12.2013 kl.23:35

Jeg er en frysepinne på vinteren.å ønsker meg faktisk ull til jul. Så i skapet mitt at der var det ikke mye vintertøy gitt. Er kanskje litt dårlig på å kjøpe det tror jeg. Så ønsker meg veldig den fine hjertegenseren. Hvilken dame liker ikke hjerter liksom hihi. Ha en fin kveld.klem veronika

Hanne

11.12.2013 kl.23:35

Åhh, så koselig genser! Denne hadde passet fint inn hos meg :-) For jeg er glad i ull! Bodde i Finnmark en vinter, og da hadde jeg nesten bare ull med meg!

Marita

11.12.2013 kl.23:39

Soooo beatyful. Denne hadde virkelig passa meg perfekt. Frysepinnen som jeg er. Har siste åra blitt veldi glad i ullgensere. Jah. Ull generelt. Håper på vinner lykken i dag også jeg :-D
Ha en fortsatt fin kveld <3

Marthe

11.12.2013 kl.23:40

Er en skikkeli frossenpinne! Brrr... Elsker ullklær, både på meg selv og ungene. Bor i nord så hær er ullklærne på i mange måneder i løpet av året. Går stort sett i hjemmestrikkede gensere/jakker litt mer sportye varianter enn den med hjertet på. ?? Hadde vært stas å kunne pynte seg litt i ullklær. ?? Så da krysses igjen fingre og tær! :)

Ha en finfin kvell! :)

Miriam

11.12.2013 kl.23:40

Nydlig genser :)

Jeg elsker ull, og hvertfall når man kan pynte seg med det! God og varm, finn og flott ?

Linn Andersen

11.12.2013 kl.23:40

Elsker genseren <3 Og ja, ull er ett must på vinteren! Har alltid på meg ullgenser og/eller ullskjerf! Ååå, deilig årstid:)

Så godt å høre at dere blir tatt godt imot! Er nok deilig når ting faller på plass kan jeg tenke meg:) Det fortjener du (og alle andre) Lenge leve lykke :))

Juleklem fra Linn:)

Lena

11.12.2013 kl.23:41

Elsker tykke ullgensere. Er en skikkelig frysepinne på vinteren så tykke store gensere er ett must for meg. Elsker å pakke meg ned under et tykt pledd med en stor tekopp på kveldene, det er kos! :)

Mariann

11.12.2013 kl.23:44

Ull er gull haust og vinter! Og den genseren hadde vore perfekt over min voksende mage!? *Krysse fingrene* Super blogg av flott dame! :-)

Hilde

11.12.2013 kl.23:50

Heihei!
Så hyggelig å lese om din nye familie situasjon, du er en flott jente og fortjener det beste:) stuen din ser helt fantastisk ut nå når du har pyntet til jul. Veldig fin ellers også altså...

Superfin genser, jeg ønsker meg veldig den!;) jeg elsker ull om vinteren, fryser lett, så på de kaldeste nettene så får ullsokkene følge med i sengen;) da er det bare å krysse fingrene;)

Trine

11.12.2013 kl.23:50

Såå fin genser :D Og jeg elsker å kle meg i ull om vinteren, så den hadde passet perfekt.

Ha en fin førjulstid :)

Monica Sarpsborg

11.12.2013 kl.23:53

Sååå utrolig fin genser ! Ja, ull er helt nydlig. Bruker det både til meg selv og barna , når vi plukke frem fjorårets ullplagg blir det offisielt vinter :-) deilig !!!!!

Ha en fin kveld , Camilla og barna dine

Renate noremsaune

11.12.2013 kl.23:54

Oh herre min for en nyyyydelig genser?? Jeg har ikke pleid å flytte inn i ullklær når det er kaldt. Men etter at jeg fikk en kronisk smertesykdom som forverres fryktelig med kulda - har jeg funnet ut at ULL ER GULL ?? Så klesskapet fylles sakte opp med mer ull hele tiden og denne hadde vært PERFEKT i samlingen og jeg er sikker på at den hadde vært super deilig på kalde dager!! Håper den har lyst til å flytte til meg

Marlene

11.12.2013 kl.23:54

Det var en nydelig genser :) Elsker ull, og bor i det hele vinteren. Herlig årstid så lenge man holder seg varm:)
Du fortjener også skryt for bloggen din. Elsker den, og alle de vakre tingene. *Drømme drømme* Stå på videre, og god jul :))

Grete

11.12.2013 kl.23:55

Nydelig genser!!! Her i huset er det ull til store og små, finnes jo såååå mye flott som ikke klør.., det er nemlig viktig for den yngste

Camilla johansen

11.12.2013 kl.23:59

Ååååå ..... Hallo i natten!
Den genseren er bare såå nydelig! Søt, tøff, glam og julete på samme tid!

Prøver lykken i den fine kalenderen din igjen, og denne gangen litt ekstra håpefull!
Jeg blir helt STRESSA jeg nå, for den kunne jeg virkelig tenke meg å vinne :)

Ryddet faktisk garderoben min i går, og det var egentlig bare en stor skuffelse. Etter tvillingsvangerskapet mitt har nesten alt av klær blitt for smått, så i mitt skap trengs det sårt litt påfyll :/

Denne ser jo kjekk ut å ha til tights (som jeg også elsker å gå i) og hadde nok passet meg midt i blinken :)

Jeg er veldig glad i ull, og bruker det mye på meg selv og barna store deler av året.

Genser eller ei, du har virkelig mye fint i butikken din! God natt :)

Anita

12.12.2013 kl.00:08

Jeg elsker ull, men prioriterer det sjeldent til meg selv. Kidsa derimot, de får ull dem. Jeg er en frysepinne hver høst og vinter, og skulle vel ha lyttet litt til mine egne behov innimellom. :D

Denne genseren var helt nydelig, sånn som du! :-)

Marita

12.12.2013 kl.00:13

Ull er et must på vinteren. Spesielt gensere og sokker . Det var en stk fin genser , krysser fingrene i dag for at jeg har litt lykke :) ha en fin kveld kjære deg ! :)

Siv

12.12.2013 kl.00:17

En slik genser. Hadd passa perfekt til en trønderkropp oppe i nord. :)

Siv R.

Serine

12.12.2013 kl.00:21

Pakker meg desverre alt for lite inn i ull, noe som gjør at jeg ofte får en forskjølelse. De ull klærne jeg har, går ikke inn under finklær desverre. Innser at det er på tide å invistere i noen. Hadde vært veldig kjekt hvis jeg ble den heldige vinneren av denne fine genseren :)

Trude

12.12.2013 kl.00:24

Wow, for en fantastisk flott genser. Hvem sier at ull ikke kan være fint, bare praktiskt???
En liten frysepinne som meg trenger ull om vinteren, så i år står masse ullklær til hele familien på ønskelisten til jul <3

Ha en fantastisk førjulstid med familie, butikken og venner :)

Irene

12.12.2013 kl.00:32

Jeg elsker og bo i ull klær på vinteren.
Kunne bodd i ull klær uansett om det var vår eller høst også jeg, til å med på kvelden om sommeren når det er litt kjørligere:)

Anne-Marthe

12.12.2013 kl.00:38

Guuuud så lekker den er :) Jeg er og har alltid vært en skikkelig frysepine :/ Så fort høsten kommer lever jeg mer eller mindre i ullgensere og varme klær:) Men med denne kan en jo faktisk se virkelig fresh ut og holde varmen :)

Så fantastisk at dere blir godt tatt imot:) Ønsker dere lykke til fremtiden:)

christina

12.12.2013 kl.00:51

Sitter i leiligheten min og fryser og tenker at jeg må kjøpe meg en varmovn til, men kanskje jeg heller skal ønske meg denne genseren, hehe;) Nydelig var den! Og du er nydelig:) Ull er et must hele vinteren, det er sikkert. Her har du jo ull med både varme og stil:)

Trude Helgeland

12.12.2013 kl.00:52

Å for en nydelig genser,ja den hadde vært super å kle seg i i denne kulden. Håper jeg kan ha vinner lykken med meg denne gang:-) klem fra Trude

Merethe

12.12.2013 kl.00:59

For en fantastisk nydelig genser. Den hadde vært perfekt for min gravide mage ;) Ingenting som slår ull når vinterkulda slår til. Ull er det eneste som duger for en frysepinne som meg.

Karoline

12.12.2013 kl.01:03

Kjære Ull!

Takk for at du finnes!
Takk for at du holder meg varm på kalde vinterdager! Da ligger du trofast inntil huden min og jager vekk kulden. Passer på meg. Holder meg varm.

Jeg elsker at du finnes i så mange forskjellige former! Du kan være et deilig, stort skjerf, superundertøy eller en gammel hjemmestrikket genser! Eller du kan se SMASHING ut, være grå og ha et vakkert hjerte på brystet<3

Uansett; av alle verdens plagg, er det definitivt du som stikker av med gULL!

Linda

12.12.2013 kl.01:18

Jeg er en frysepinne og elsker ull på denne årstida! Hva er vel bedre enn å "pakke" seg godt inn i varme gode klær....nydelig hjerte genser, ser jo bare helt fantastisk ut å ha på seg :)
God jul :)

Ragnhild

12.12.2013 kl.01:33

Setter denne opp på ønskelisten, ASAP! Med nytt hus (mitt første) og alt som hører med der står det nok ellers bare veldig fornuftige og voksne ting på lista mi i år... og denne var jo herlig "ufornuftig". Altså, bare til meg!! :o)

Jeanette

12.12.2013 kl.02:00

Oiii, den genseren var VIRKELIG fin ? bruker litt ull på vinteren, men har ikke så mye av det som jeg gjerne skulle hatt så krysser fingrene blå for en sånn :)
Også må jeg bare få sagt det... du stråler VIRKELIG!!! det syns så godt at du har det bra om dagen! Er så hyggelig å se :) Veldig glad på dine vegne :)

Ønsker deg og dine en fantastisk jul ?

Lene

12.12.2013 kl.04:35

Ull er nydelig å ha på seg når man fryser :-) Ingen under, ingen over, ingen ved siden av ;-) Ull er best! Og ull er ikke det det èn gang var, nå er det så mye lekkert, som denne genseren :-) Tøff og lekker :-)
Lene

Inger Beathe

12.12.2013 kl.04:41

Når høst og vinter kommer er det ull som er tingen

Cecilie

12.12.2013 kl.06:21

Jeg er ull-fanatiker! Men må nok innrømme at mesteparten av det budgettet går til ungene, de blir kledd opp i ull fra topp til tå hele vinteren, ellers får jeg helt fnatt! <3 jeg blir superglad hvis jeg vinner denne genseren <3

heidi

12.12.2013 kl.07:34

Åja jeg finner frem ulltrøyene og ullgensere når det kryper ned mot null. Kjempeflott blogg?

Maria

12.12.2013 kl.07:35

Så synd at jeg hoppet i loppa før denne kom ut:-( Jeg elsker ull, bruker det hele året. For sånn blir det når man har gutter som driver med motocross og vi tilbringer MANGE mange timer ute sommer som vinter. Jeg får prøve lykken idag. Ha en strålende dag, og takk for en flott og inspirerende blogg.

Cecilie Slettebø

12.12.2013 kl.07:44

Den er så fin :-)
Ja, jeg fryser ALLTID, så jeg er nødt til å bruke ull om vinteren! Har alltid på ullstilongs og av og til ulltrøye, for jeg orker bare ikke tanken på å fryse når jeg går ut! ;-)

Tommy

12.12.2013 kl.07:46

Kjempe fin genser.. Denne kunne jeg tenkt meg å vinne til min kjære.. Hun elsker hjerter, og bloggen din. Spesielt gøy hadde det vært å kunne fortelle henne det i morgen, vi møttes nemlig fredag den 13, for 12 år siden

tone kristin lie

12.12.2013 kl.07:54

Den genseren ser utrolig deilig ut og ja ull er best på vinteren :-) jeg bruker ull når jeg er ute men en så fin genser kan brukes til fest helt klart :-D da krysser jeg fingrene :-)

JUOT

12.12.2013 kl.08:01

Ja, her bruker vi ull alle sammen. Ull er best! Og denne var super fin og jeg sier bare ja takk! Denne hadde vært super å vinne i disse juletider. Klem JUOT.

Ingunn

12.12.2013 kl.08:07

Åh for en perfekt genser det hadde vært for en frysepinne som meg! Og I tillegg så fiiin! Krysserfingrene og håper det jeg blir den heldige denne gangen :)

anita

12.12.2013 kl.08:20

Heisann:-)jaaa digger denne genseren- har tittet på den flere ganger denne uka:-) jeg bruker masse store deilige varme gensere hele vinteren, har noen fra Barfota med stjerner så denne med hjerte hadde vært topp til jul:-)
Du får ha en go dag på jobb.
Anita

Anne Grete

12.12.2013 kl.08:24

Så koselig at du og dine er blitt tatt godt imot av din nye "svigerfamilie".

Tilbake til spørsmålet ditt om jeg bruker ull om vinteren.... Jeg er en skikkelig "frysapinne", så jeg bor i ulltøy fra litt utpå høsten og frem til varmen kommer på våren. Denne genseren var bare lekker, så jeg prøver lykken nok en gang.
Ønsker deg en herlig førjulstid :)

Mette k

12.12.2013 kl.08:34

Den var jo berre et syn

anette

12.12.2013 kl.08:37

Du ser utrolig bra ut Camilla, man kan se at du er lykkelig! :-). Varme klær om vinteren er alfa omega! Denne genseren var utrolig fin og etter tre barn og to fødsler er one size og luftige klær behagelig å ha på! Hehe man får liksom ikke helt tilbake sen "gamle" kroppen igjen! God jul til dere!

Maria Hanssen

12.12.2013 kl.08:38

Ohhh den va nydelig :D hadde vært kjempe kjekt å fått ;) har nettopp gådd gravid å kjenner d hadde vært godt me noe nytt å så fint ;) krysser fingrer for at d er min tur nå ;)

Ha en fin dag!! ;D
Maria Hanssen

Randi

12.12.2013 kl.08:41

Så fin genser! Med det store røde hjertet så smeltet den meg! En "gohjertet"genser!
Ønsker deg en fin dag!

anette

12.12.2013 kl.08:56

å ja,jeg er en skikklig fryse pinne så den hadde kommet gått med da jeg ikke har så mange varme men fine plagg å denne va jo bare rå lekker;)krysser igjen alt jeg har å krysse:P
ha en strålended dag camilla

Marthe N

12.12.2013 kl.08:58

Åååå den er så fin den genseren! Er godt med varme og lune gensere nå når kulden er kommet, godt å krype opp i sofaen med ullgenser, ullpledd og en god kopp kaffe:) Ha en fin dag med nattåpent:)

Marianne

12.12.2013 kl.09:15

Å det hadde vært fantastisk å vinne denne!! Prøver lykken igjen og håper det er min tur denne gangen :)

Heidi

12.12.2013 kl.09:15

Å fantastisk genser... jeg som er høygravid og har termin 10. januar er ikke akkurat utformet for å pynte meg denne julen :) Bollerund ... men denne genseren hadde vært fantastisk å kunne ha liggende klar til januar når jeg er litt tilbake til meg selv !
Ha en strålende jul Camilla og VillaPaprika gjengen.. dere gjør en helt utrolig inspirerende jobb !
Heidi

sunniva heggem

12.12.2013 kl.09:22

Elsker ull..bruker det hele året! !...Denne genseren var rett og slett nydelig?

Stine Halvorsen

12.12.2013 kl.09:38

Ull er gull :)

Stine M

12.12.2013 kl.09:40

Skulle veldig gjerne brukt det hver eneste dag, men når man jobber som frisør er det en smule upraktisk! Hår sitter jo som lim! Men nydelig genser :) Krysser fingrene :)

stine.myrvollen@gmail.com

Janne

12.12.2013 kl.09:45

Elsker ull:-) både jeg, mann og barn bor i ull fra oktober til april! En slik lekker ullgenser hadde passet godt inn her hos meg, elsker ull og litt bling-bling :-):-) ha en flott dag :-):-)

Katrine

12.12.2013 kl.09:49

Den genseren har jeg veldig lyst på

Linda

12.12.2013 kl.09:52

Den genseren kunne eg virkelig tenke meg:) kjempe fin

Anette

12.12.2013 kl.09:56

Bruker en god del ull om vinteren! Veldig deilig å slippe å fryse unødvendig, når graderstokken kryper nedover :-)
Vanvittig fin genser som hadde passer ypperlig å fått i hus :-)

Linn

12.12.2013 kl.10:09

Ull, ja takk:) Her går hele familien i ull om vinteren! Tror nesten jeg ikke hadde klart meg uten.. Hehe. Er veldig gøy når man kan få tak i litt fin ull også:)

Ha en fin dag!!

Mange hilsener fra Linn

Christine

12.12.2013 kl.10:10

Hvis jeg vinner denne genseren så flytter jeg inn i ull, det er sikkert og visst! :) Jeg er litt usikker på hvilken stil jeg egentlig liker, men etter at jeg startet å følge blogen din har jeg helt klart funnet en stil som hadde passet meg helt ypperlig! Jeg elsker de store gensrene, skjortene og alt det der, så en genser som denne hadde vært helt topp å starte stilforandringen med!

Linda R

12.12.2013 kl.10:27

Når kulda setter inn er det kun ull som duger her i gården. Alle måneder med R i er en ulltid :) Det gjelder både for meg selv og barna. Har skapet fullt av ull som jeg blir småirritert på i sommermånedene, og ELSKER når det er kaldt. Såe, ull er gull!!

Ha en flott dag videre..

mona

12.12.2013 kl.10:41

Her går det i store tykke ullgensere fra oktober til mai!:-) Jeg misliker sterkt å fryse og kler meg varmest mulig! Den generen var veldig flott og har passet utmerket i min ullsamling:-)

Maria

12.12.2013 kl.10:44

Den genseren kunne jeg VIRKELIG tenkt meg<3 den ser jeg helt nydelig ut!:))
God Jul!:))

eirin

12.12.2013 kl.10:46

Å det varr flott. En sånn skulle jeg gjerne hatt :) men ull ja ? Her kommer stilongsen på i september er så kald hele vinteren
Enda det har vært pluss grader her oppe ganske lenge ;)

Veronica

12.12.2013 kl.10:50

Hei Camilla!
Den genseren var kjempefin!
Jeg elsker ull på denne tida av året, desverre blir det ofte det "kjedelige" ullundertøyet man vasser rundt i når man er hjemme.. tenk å kunne pynte seg med en slik flott ullgenser!

Hilsen Veronica

Marianne Weiss

12.12.2013 kl.11:26

Oj her var det mange som kniver om den genseren. Vet ikke om jeg har sä stor sjans när man ikke bor i Norge, men jeg fryser selv om jeg bor i Sveits. Uansett jeg fölger med daglig pä bloggen din og synes
den er kjempefin. God Jul !

Cecilie K

12.12.2013 kl.11:28

ULL ER GULL! Jeg kan ikke gå i noe annet om vinteren, da er jeg redd jeg skal fryse ihjel ;) Denne genseren hadde passet perfekt for meg denne vinteren da jeg har en liten tass i magen! Han er ikke så stor enda, og hadde passet perfekt med et liten hjerte på magen <3

Krysser fingrene!

Cecilie K.

Ulrikke

12.12.2013 kl.12:13

Ull er ikke tull - ull er gull :-)
Å ull trenger ikke være kjedelig og det er denne vakre genseren et flott eksempel på....ønsker veldig ;-)
Ha en nydelig dag:-)

Caroline

12.12.2013 kl.12:27

UTROLIG lekker genser :)
Jeg elsker både ull og hjerter, og bor i ull hele vinteren.
Har gjerne lag på lag med deilig ull/silke trøye innerst og fine gensere utenpå!
Denne hadde vært midt i blinken!

Håper du får en super dag :)

Ida

12.12.2013 kl.13:21

Med fare for å drukne blant alle meldingene her må jeg prøve meg. Hvor har du kjøpt den fine buksa di?

Også syns jeg jo så klart at genseren var superfin, så jeg ønsker meg også den :)
Jeg bruker ikke utelukkende ull om vinteren, men du og du så deilig det er når jeg tar det på meg :)
Datteren min derimot BOR i ull hele vinteren :) Det er jo så mye fint og varmt!

Ulljuleklem

Åse

12.12.2013 kl.13:21

Hei Kamilla!:-) Kjempefin genser!!! Ja, jeg og flytter inn i ull om vinteren! Det er så deilig, og det må til når gradestokken begynner å vise minusgrader!:-) Jeg krysser fingrene idag også for vinnerlykke!:-) Hehe. Ha en fin dag Kamilla!:-)

Ranja

12.12.2013 kl.13:30

Å for en nydelig genser! Jeg har nettopp fått en liten gutt, og etter 9 måneders graviditet er jeg superlei graviditetsklær.. men som mammaer flest prioriterer jeg å bruke pengene mine på klær tim gutten min <3 Kan faktisk ikke huske sist jeg kjøpte noe til meg selv (bortsett fra to amme-bher og to ammetopper :-p) , så hadde blitt overlykkelig over denne genseren :-D

Jeg elsker ull, og bruker det spesielt mye til lillemann <3 så godt å slippe å være urolig for at han skal fryse :-)

IA

12.12.2013 kl.13:42

Hei hei :-) så flott genser, ser utrolig deilig ut å hå på seg:) kalender gavene blir bare flottere og flottere:) Vi lesere er heldige:)
Krysser fingrene for at d er min tur i dag, tvi tvi;)
Fortsatt fin dag videre:)

Anne

12.12.2013 kl.13:50

Fryser alltid,så den genseren hadde passet perfekt ...deilig m ull.

Sofie

12.12.2013 kl.14:07

Jeg har aldri vært spesielt glad i ull, før i år!! De hjemme har alltid sakt at eneste mulighet for å ikke å fryse er ull. Men jeg har alltid tenkt på ull som stygge gensere som stikker, og har foretrukket å fryse...Men i år har jeg innsett at det er feil! Det finnes jo så mange fine klær med ull i! Så i høst har jeg bodd i det, og det er planen for hele vinteren også! :) Den genseren er bare nok et eksempel på at ullklær kan se bra ut, varme og være komfortable!

Borghild Marie Jorde

12.12.2013 kl.14:10

Herregud for en nydelig genser. Skulle gjort hva som helst for ha den herligheten bland den kjedelige garderoben min. Har ikke unnet meg selv noen klær på en god stund, alt jeg prøver føler jeg meg ikk vel i og dermed titter jeg heller på klær til ungene og havner med posen full til dem. Selv om garderoben skulle vært frisket opp for lenge siden har den stått på stedet hvil i noen år. Siste svangerskap var for 8mnd side og kroppen er ikk helt der den var før. Er litt kjedelig og kjøpe klær når jeg SKA ned ett par kilo. Men denne genseren du har er i one size og hvor perfekt er ikke det da passer den nå og om noen kilo mindre. Du kler virkelig alt du har på deg. Likte veldig godt buksen din også. Hvor er den kjøpt? Er mange som er med i konkurransen og tror ikk jeg har noen sjanse til og vinne. Men er man ikk med, vinner man hvertfall ikk:p

Så til spørsmålet ditt om ull. Tja bruker litt ull. Men blir mest som ull trøye og stillongs når det er veldig kaldt og jeg ska være ute lenge blir det ullgenser ol. Eller så jeg innrømme jeg er veldig dårlig med det. Og går ellers i det jeg føler meg vel i der og da:p

*Krysser fingrene for denne herligheten får komme til mitt skap* ;)

Serap

12.12.2013 kl.14:21

Super fin genser, også i ull! Vinter=ULL ingenting er bedre enn det på vinteren;-)
Krysser fingrene som alltid hehe:)

Ingvild

12.12.2013 kl.14:44

Denne genseren var vanvittig fin, den har jeg lyst på, håper jeg vinner :) Jeg fryser stort sett hele vinteren og her jeg sitter på jobben er det alltid kaldt, så ull er gull :)

Lise

12.12.2013 kl.14:45

Ååååååå den var lekker! !!!
Jeg elsker ull, bruker det hele året, trenger det
når man har en vond kropp.
Men det skal være lekre ullplagg og
det var jo denne. Ønsker meg ønsker
meg denne noe veldig.

lindalull

12.12.2013 kl.14:49

Jepp, ull det er meg det. Hater tanken på å fryse. Å tenk å å få pynte seg med lik pen genser og i tillegg være varm:) herlig. Håper at jeg vinner denne altså:) elsker elsker, må ha!!

Anne-Lise

12.12.2013 kl.14:50

For en nydelig genser!! Den hadde vert deilig å ha nå på vinteren ja! Godt med ull da.
Får krysse fingrene for vinnerlykke ;-)

Super fin blogg du har. De heklede spisebrikkene har jeg sett på mange ganger. Har du de i butikken? Kunne vert en fin kalendergave ;)

Gratulerer så mye med kjærligheten. Men er det samme mannen som bor sammen med X-mannen din, eller er de bare veldig lik?

Masse lykke til med kveldsåpent i kveld og avslutning på til eldstemann. Koselig med slike juleforestillinger med barna. Jeg har selv en 3. klassing og ei på snart 2 år.

Ine

12.12.2013 kl.15:08

Å gurriland, den hadde passet perfekt i mitt kleskap sammen med alt det andre ullet mitt

Sylvia

12.12.2013 kl.16:24

Ååå... Så lekker genser :) ja takk

Helene

12.12.2013 kl.16:30

Lekker genser!! Er dessverre ALT for dårlig til å kle meg i ull :-O For det første har jeg ikke noe særlig pent ulltøy, og for det andre så er jeg så himla trøtt om morgenen når jeg står opp at det blir som regel noe veldig løssittende som ikke kveler meg i "søvne" haha :-) Men denne så veldig god ut da, gooodt mulig den hadde blitt brukt i og med at den ikke sitter så stramt, og jeg i bunn og grunn eeeer en frysepinne på vinterstid!

Annette

12.12.2013 kl.16:47

Å jaaaa takk, hadde blitt utrolig glad for å vinne denne supre hjerte genseren.:-) Jeg mangler absolutt slike gensere i skapet mitt, har en del gammelt som hadde vært deilig å få byttet ut. Jeg elsker ull på denne kalde og mørke årstiden:-) Både ullgensere, ullpledd og ullundertøy er flittig i bruk her i hus. Men akkurat denne genseren er virkelig prikken over, krysser fingrene for at den blir sendt hjem til meg:-)
Ha en flott dag videre:-)

Tina Emilie

12.12.2013 kl.17:26

Helt perfekt genser <3 Jeg er en frysepinne som desverre ikke eier vinterklær, da jeg rett og slett ikke er noe flink til å unne meg det. Bruker ull på datteren min og ull er virkelig gull så jeg krysser fingre og tær for at jeg vinner denne luken så jeg kan være varm og fin i vinter :)

Heidi Teigum

12.12.2013 kl.17:53

Hjertet sier alt ... herlig :)

Tone

12.12.2013 kl.18:02

Søt genser jeg gjærne vil eie :)

Elin

12.12.2013 kl.18:29

Ja, jeg også bor i ull når det er kaldt og hustrig ute. Funker ikke uten. Ull er gull ;-) Stilig genser.

christine

12.12.2013 kl.18:44

Åh, Ull er ikke tull. Tenk å holde seg varm på en elegant måte da gitt :-))
God kveld på jobb :-)
Christine

Mette

12.12.2013 kl.20:07

Fysepinne som jeg er, bor jeg i ull hele vinteren :) Enten det er en god genser,
cardigen eller ett godt ullpledd på sofaen ;) Er så koselig! <3

janniche østerfeldt

12.12.2013 kl.20:10

Hei camilla.. vill bare si at eg leser bloggen din hver dag stort sett. Elsker stilen din... Du er flink og kle deg og flink og style hjemme..Tommel opp for deg. Du er en jente med stå på vilje,så ung og du har kommet så langt,imponerende Du er et flott forbilde for mangen og en stjerne i hverdagen for mangen..., <3 Hadde blitt glad hadde jeg vunnet genseren <3 Eg er så flink og kjøpe pynt til hjemmet, og ting til prinsessen min. Glemmer meg selv litt for ofte,Blir ofte sånn med små barn i hus. <3 .. Sikkert mangen som ønsker seg denne genseren ,og det skjønner eg. kjempe fin genser..

Anne-Lene

12.12.2013 kl.20:14

Ull in my <3
*Ønske seg*

R.H. østerfeldt

12.12.2013 kl.20:39

Hei jeg er en jente på 12 år som bor i Bergen...Eg har vært i butikken din med Mamma som bor i Fredrikstad,og jeg syns butikken din er kjempe fin..Vet kor eg skal handle når jeg blir stor <3 Eg syns og at du er veldig pen..... Eg syntes genseren din var kjempe fin.. Håper jeg er heldig og vinner den genseren... Da hadde jeg blitt kjempe gla.....stor klem fra Meg til Deg <3

Victoria

12.12.2013 kl.20:54

Knall fin genser:)
Jeg er en riktig frysepinne så denne hadde vært perfekt;)
Ingenting er jo bedre enn ull på kalde vinter dager.
Og denne var bare super fin, (som min sønn pleier å si).hehe:)
Ønsker deg og dine en fin kveld:)

Go hilsen fra Victoria;)

Pia

12.12.2013 kl.21:16

Så fin !! Jeg bruker ull hele året jeg også . Har mest ulltrøyer av det sportslige slaget , så denne flotte genseren hadde jeg rett og slett flyttet inn i :-) god jul !

Elisabeth

12.12.2013 kl.22:18

Hei Camilla,

Nå har jeg prøvd å legge inn kommentar på kalenderen din flere ganger men kun en gang kom en liten del opp :( Jeg har byttet til GoogleChrome nå og håper det går.

Jeg har nemlig så veldig lyst på denne genseren og håper den ikke er trekt enda og at det går denne gangen :)

Jeg er en skikkelig fyrsepinne og har ulljoggedress til kveldskosen og ullklær til hverdags, men ingenting som er litt penere :) Til julebordet måtte jeg ha ullgenser under pentøyet ;)

Så jeg ønsker ønsker meg virkelig denne genseren så krysser det jeg har :)

Håper du har hatt en fin dag :)

God natt, Camilla :)

iselin

12.12.2013 kl.22:53

Først og fremst; for en nydelig genser som passer til alt. Jeg bruker mye ull om vinteren og er på en evig jakt etter fine og deilige ullplagg :)Denne genseren hååååper jeg å vinne. KRYSSER FINGREROG TÆR og sier tvi tvi :)

Marthe

12.12.2013 kl.22:56

God kveld camilla:)
Jeg simpeltent elsker å gå i ull, det er så råkult å stillig! Har flere hyller i garderoben som går til ull, rålekkert!

Carita

12.12.2013 kl.23:05

Wow! Vakker ullgenser. Setter den på ønskelisten. Og hvis jeg vinner skal min søster få den, for større frysepinne kjenner ikke jeg. En fin ullgenser bør løse saken :)

Bjørg Elin Hansen

12.12.2013 kl.23:08

Ønsker, ønsker, ønsker<3<3. Vakreste genser. Julegave til meg?<3. Håper.
Som min datter sier: "ull er IKKE tull".
[…] DEC 11, 2013 -REPLY […]

Skriv en ny kommentar

hits