Bedre sent... enn ... IKKE..

God kveld mine vakre, har dere hatt en fin dag?  Vel, min har vært magisk , jeg har rett og slett storkoset meg, fått ut varer i nettbutikken, fått på plass varer i butikken og fått unna annet, helt magisk rett og slett nå oppi jula! Etter jobben gikk turen hjem til middag og hygge med store og små, litt sånn jueltiden skal være rett og slett. Mathilde er jo helt dårlig stakkars, hun venter jo livet av seg på bursdagen sin og det å kunne si at hun er 5 hele år.. hihi...-lille lurifaksa mi.... 

Etter middag og kos dro Håkon og ungene hjem til han ( siden det er Håkon sin uke) og Hans-Krisitan og jeg dro vidre til sverige og deretter på et lite besøk til søsteren hans.. Hun venter en liten babis i mai så du kan tro vi gleder oss til å vite hva det er som skjuler seg i magen - gutt/jente? ....

Vel, jeg glemmer jo ikke kalendergaven deres selv om dagen min idag har bestått av for få timer så som kjent - når en luke lukkes -åpnes en ny! 

Vinneren av luke nr 9 ble følgende ; 

NINA

DEC 9, 2013 - REPLY

Jeg prøver igjen, ja jeg gir ikke opp.

Jeg gleder meg til hver luke, ja og snart er det stopp.

Jeg bruker ikke dette til vanlig nei, men hadde jeg vunnet hadde vasken gått unna i en fei.

Jeg krysser både fingre og tær, at jeg kan bruke dette til mine nyvaskede klær 

Send oss din adresse på mail så vi får sendt deg de flotte produktene dine <3 

Og bak luke nr 10 kan dere stikke av med dette ;

Verdens søteste to små lykter! 

 

Har du lyst til at disse skal bli dine- skriv en liten kommentar til dette innelegge- jeg lurer ille på om du liker å tenne lys? 

Nyt kvelden mine vakre- vi skrives imorgen! 

149 kommentarer

Dicte

10.12.2013 kl.23:27

Tenner lys HELE tiden! Er en grunn til at jeg har brannvarsler i nesten hvert eneste rom her i huset... -Sikkerhet først! :) Elsker den mørke årstiden da jeg kan boltre meg i levende lys! :D Disse to lyktene hadde passet finfint her hos meg. :)

Miacharlotte

10.12.2013 kl.23:30

Her tennes det lys hver eneste kveld, hvertfall nå i julen. Er så koselig :)

Sandra

10.12.2013 kl.23:36

Dette er favoritt tiden vi der møket kommer tidlig og alle lysene kan bli tent! Jeg har blitt ekstra hjemmekjær de siste årene, og mange lys gjør alt veldig koselig!<3

christina

10.12.2013 kl.23:36

Jeg elsker å tenne lys. Tenner lys hele året, enten ute på verandaen om sommeren eller inne resten av året:) Setter liksom spissen på stemningen. Alt blir så mye koseligere med tente lys:) Nydelige lykter!

Anna

10.12.2013 kl.23:37

Ååå, levende lys er prikken over i'en for min del:) når barna er sovet og huset ryddet for kvelden, er det et "must" å tenne masse lys:) fantastisk fine lykter du har lagt ut bilde av nå:)

Linda

10.12.2013 kl.23:37

Jeg prøver igjen og venter spent:)
Om jeg liker å tenne lys ja, hver morran og kveld.. Her fyker mye av pengan til stearinlys..

JULIA

10.12.2013 kl.23:38

God kväll!!
Ja varje dag!! Ljus gör det så hemtrevligt! Vilken vrå som helst kan mysig med ett litet ljus! Jag tänder ljus lika mycket på sommaren som på vintern! Jag brukar ofta ha ett ljus tänt även på frukostbordet :) Håller både tummar och tår att jag vinner för den lyktan villl jag verkligen vinna!! Tack för en inspirerande blogg!! Kram !

MyHomeIsMyCastle

10.12.2013 kl.23:41

Om jeg liker å tenne lys ??
Må nesten le her hihi :D Jeg ELSKER levende lys, får aldri nok og har hatt dilla på lysestaker/lykter så lenge jeg kan huske ;) Så jeg har ett lager av forskjellige lysestaker og lykter her hjemme...
De to lyslyktene man kan vinne her, er bare såå nydelige og jeg skulle gjerne ha vunnet de <3 De hadde passet flott til 2 andre lyslykter jeg tidligere har kjøpt av deg :)

Klem, Kari

Siri

10.12.2013 kl.23:42

Åååååå. De var nydelige!! :-) Jeg elsker å tenne lys! Håper*

anette

10.12.2013 kl.23:43

å jeg bare elsker å tenne lys,tenner rundt 1+-20lys vær kveld å de e så ille koslig.å vertfall no når mørket har senket seg. ååå desse er bare så fine åsså. jeg ville hatt dei på skjenken sammens med bilde av dattra mi;)krysser fingrer og tær å at jeg har å krysse,kanskje lykken er min denne gang hvem vet?;)ha en fin kveld videre camilla

jeg håper at jeg vinner,jeg går da å spinner
lyktene er så fine å kanskje dei kan bli mine?:P

Terese

10.12.2013 kl.23:44

Hei igjen.
Prøver atter en gang. Nydelige lykter som jeg så gjerne skulle hatt i stua mi. På denne tiden av året elsker jeg å tenne lys. Ild i peisen og levende lys på bord og skjenker. Det er stemning det. Love it. :-)
Klem Terese

Line

10.12.2013 kl.23:46

Hei! Jeg er storforbruker av levende lys og har hamstret til mørketiden, hver kveld tenner jeg 21 t-lys og det hadde virkelig vært hyggelig med disse søte lyktene :-) En fortsatt riktig god førjulstid til deg og dine!

Nina Lobben

10.12.2013 kl.23:46

Ønsker meg de lyktene også, og ja tenner mye lys burde jo nesten fått gavekort på bare lys til jul ;)

Solfrid

10.12.2013 kl.23:46

Jeg elsker å tenne lys, det er så koselig:)

Men vet du, er jeg så heldig å vinne disse skal jeg gi de til min lillesøster. Da jeg så de kom i nettbutikken, var jeg rask på tastene og bestilte til meg selv. Åå gleder meg til de kommer i posten:)

Så isåfall blir hun den heldige denne gangen, en fin overraskelse til den fineste søster nå i disse tider:)

Julie

10.12.2013 kl.23:47

Jeg elsker å tenne lys, det må til i mørkeperioden vår:-) levende lys gjør alt så mye koseligere, og jeg slapper virkelig av da:)

Monica Sarpsborg

10.12.2013 kl.23:48

Fantastisk FLOTTE lyslykter ? ååååå, har et stort salongbord som jeg trenger å fylle opp med noe fin fra villa paprika men ikke tatt meg råd til noe " til meg selv" i desember selv om dette er mnd man har mest besøk og tenner mest lys !!!!! Det er så stemning og hvis jeg hadde vært så heldig vinner av de lyktene hadde venner og bekjente rent ned butikken når de så hvor de var fra :-) morsomt å tipse andre om butikken din , folk blir bare helt sjokket over alle de fine tingene og spesielt lysestakene og lyktene ... Du får oss til å tenne mer lys enn noen gang :-)

eirin

10.12.2013 kl.23:50

Jeg er telysoman.tenner sikker 20-30 hver kveld. Jeg elsker den mørke tiden av året. Å selv om sommern er fin så lengter jeg alltid til mørke kvelder med lys og tepper :)

Stine Halvorsen

10.12.2013 kl.23:51

Hei hei!!!

JEG ER EN "ANONYMLYSOLIKER" :D :D :D :D

De der lysholderene er DØDS LEKKRE!!!! :D

HÅPER at jeg blir den heldige i dag for jeg er nemlig STORFORBRUKER av starinlys!

Kjøper de storekubbelysene mange ganger i mnd!!

TILLEGG med 100 starinlys....og det bruker jeg opp på 1 mmnd! *ler* det er helt crazy :)

men jeg får aldri nok av lys!

HAHA... når jeg leser det jeg har skrevet ser d jo egentlig ikke ut som jeg trenger mer lysholdrer lanterner,

lysestaker ol...MEN får aldri for mye av vakkre ting og iallefall ikke av ting du kan ha lys på/inn i!!!

Jeg tenner alltid lys når jentene mine kommer hjem fra barnehagen for å gjøre ettermiddagen kvelden

koseligere! liksom litt velkommen hjem lys :D De liker det godt at jeg gjør det!

Jeg var flink å tenne ett lys i ny og ne før jeg startet å følge bloggen din!

da hadde jeg en liten pk lys i evigheter! men nå der i mot tar det helt av!!! din feil...... :)

Ha en fortsatt fin kveld!!! :D :D :D

(Krysser fingrer at mannen min ikke ser dette..for da må stearinbruken trappes veldig ned på :D :D :D)

KLEEEEM <3

kristiane helle

10.12.2013 kl.23:51

Jeg liker ikke og tenne lyst, jeg elsker og tenne lys! hihi!

Kristina Marie Mandelid

10.12.2013 kl.23:52

Her tennes det lys både morgen og kveld:-)

Camilla

10.12.2013 kl.23:53

Jeg får aldri nok av ting og tang jeg kan tenne lys i :) Tenner lys hver dag. Ekstra nå i julen fordi sønnen min sammen med hele skolen fra 1.-7. klasse er med på telysjakten.

Et telys er lite, men kan spre mye varme og glede. Det gjør høsten mindre mørk og skaper stemning til jul og nyttår. Men telyset har også en verdifull kropp – eller rettere sagt, kopp. Den er nemlig laget av aluminium, et av de mest gjenvinningsvennlige metallene som finnes. Ved gjenvinning av aluminium forbrukes det 95 prosent mindre energi enn ved ny-produksjon. Det innebærer at produksjonen av brusbokser, sykler og motorer i gjenvunnet aluminium har en langt mindre negativ påvirkning på miljøet.

Så dette er et viktig tiltak... Og flott å lære bort til barna :)

Jeg håper virkelig jeg har lykken med meg i dag. For disse har jeg siklet lenge på... Både de og de store <3
Jeg rett og slett elsker denne julekalenderen din altså ;)

Ha en god natt :)

Klem klem

Lene

10.12.2013 kl.23:56

Jeg elsker levende lys! Overalt og får ikke nok! Min far sukket når han kom på besøk til meg pga alle lys jeg hadde rundt omkring, syns det ble så varmt.. ;-) Jeg har desverre mistet han nå, men tenner lys for han hver kveld ennå.. Pass på de dere elsker mens dere har de <3
Lene

Mette k

10.12.2013 kl.23:59

Nydelige lyslykter. Disse ønsker jeg meg virkelig

Sissel

11.12.2013 kl.00:00

Hei?? om jeg liker å tenne lys?;)kanskje litt for glad i det

Kristine

11.12.2013 kl.00:01

Elsker lys!! Det gjør liksom hele atmosfæren så behagelig og koselig - å det er et must når barna er i seng og mor og far skal ha litt kvalitetstid:) Dessuten lukter det ille godt, litt avhengig kan du si.:-D
Litt flaut men, har faktisk gått tom for lys en gang - måtte løpe over til naboen for å høre om han hadde et å låne til meg. Det hadde han - et knæsh gult et - skikkelig lekkert.. men hva gjør man ikke for å få levende lys inn i stua=) Nå har jeg et lager, aldri mer tom=D

Linn

11.12.2013 kl.00:02

Elsker å tenne lys, sommer som vinter. Blir en spesiell hjemmekoselig stemning med levende lys. Spesielt med kulden utenfor vinduet ? Hygg dere i Sverige! Kjør forsiktig :)

Marthe

11.12.2013 kl.00:05

Elsker å tenne levende lys, det gjør virkelig noe med stemningen ?? Bor i nord og nå i mørketida tenner jeg lys både til frokost, middag og laaaangt utover kvelden.

Annette

11.12.2013 kl.00:05

JA, levende lys er et must her i hus.... every day:) Det gir meg ro, og en god stemning i kroppen når lysene tennes rundt om i lykter og staker etter en hektisk dag på jobb :) Fint og stemningsfullt er det også. Disse lyktene har jeg såå lyst på, de var rålekre:-D Hadde passet perfekt på bordet i tv kroken vår:) :)

stinemor

11.12.2013 kl.00:11

jeg elsker levende lys, kan ikke få nok. her går det i sølv så denne lykten er perfekt til stuebordet. Gleder meg til hver dag jeg kan komme hjem fra jobb å tenne en hau med levende lys og kose meg på soffan:)virkelig lyst til å vinne:)

Britt

11.12.2013 kl.00:13

Koselig med stearinlys. Får liksom ikke nok av det. Og spesielt nå i den mørke årstiden. Levende lys skaper trivsel, kos og hygge.

Cecilie

11.12.2013 kl.00:14

Jaaa her tenner lys hele tiden :-) spesiellt te-lys. 1.klassen som sønnen min går i er meldt på til en lands-konkuranse om hvem som kan samle inn å gjennvinne flest te-lys holdere..å da fikk plutselig ho mor enda flere unnskyldninger til å fyre i enda oftere ;-) disse nydelige lyktene ønsker jeg meg kjempemye!! De ville blitt plassert på mitt nydelige rottingbrett fra VILLAPAPRIKA!! ;-)
*krysser fingrene*

Sofie

11.12.2013 kl.00:15

Tenner lys hver kveld! Er så koselig spesielt i denne mørke tiden!:) også elsker jeg lukten det gir i rommet!

Anette

11.12.2013 kl.00:16

De nydeligste lyktene! Hadde blitt så utrolig gla om jeg hadde vunnet de:) Prøver lykken igjen, prøvde i hele desember i fjor også uten hell så nå satser jg på at det er min tur;) Du er inspirasjon nr 1 på interiør! Imponerer meg hver dag med alt du får til:)

Mariell

11.12.2013 kl.00:20

Selv om eg e utroligt gla i dei lyse sommertidene, så like eg o dei mørke vintertidene kor ein kan setta seg ner i sofaen med ein varme kopp + masse tente lykter og fine kubbelys som lyse opp rommet på ein lun måte :-)Dessa lyktene e ein klar favoritt hos meg, men har liksom ikkje følt eg konne kjøpt dessa siden det blir mye gavehandling osv nå, derfor hadde eg blitt uendeligt gla hadde eg vunne dessa :-) Eg krysse fingrane :-)

Karoline

11.12.2013 kl.00:22

Jeg elsker tente lys! Det er virkelig stor forskjell på et rom uten levende lys, og et rom med masse blafrende stearinlys! Et rom med tente lys blir så varmt og lunt med én gang:)
Jeg har en egen skuff som er forbeholdt stearinlys, t-lys, duftlys og lykter. Også liker jeg å tenne lysene med ekte fyrstikker, for jeg liker så godt lukten av brent fyrstikk:) (mulig det er litt spesielt).
Et annet triks jeg bruker er å tenne lys foran speil, da blir det jo dobbelt så mange:)

De to lyktene som ligger i luke 10 syntes jeg var helt fantastisk fine:) Sikkert utrolig stemningsfult med tente lys i de! Jeg ønsker dem hvertfall hjertelig velkommen til min leilighet. Jeg er sikker på at vi tre kunne ha blitt veldig gode venner:D

Nina

11.12.2013 kl.00:23

OM jeg tenner lys? Jeg tenner lys med en gang jeg har sjangs. Både store, små, kubbelys og telys, i kriker og kroker. Tror ikke det er ett eneste sted i hele huset som det ikke tennes lys i her i huset :-) spesielt nå i jula går det veldig mye lys ????

Anita

11.12.2013 kl.00:35

Hver høst starter det som jeg setter aller mest pris på, men som samboeren hater. Jeg kan gjerne tenne 15 lys i min lille stue, og samboeren min blåser ut så fort sjansen byr seg. Han mener vi bli forgifta av så mange lys:p Derfor håper jeg å vinne slik at jeg kan erte han enda litt mer. Lys er stemning og det får jeg ikke av usle tre lys på bordet. :D

Cathrine

11.12.2013 kl.00:43

Lys er det koseligste som er, uansett årstid! Disse lyktene har jeg siklet sååå mye på, de er rett og slett rålekre og hadde passet perfekt egentlig overalt! Kjøkkenbenken, stuebordet, viduskarmen osv! Ha en super kveld <3

Marita

11.12.2013 kl.00:51

Prøver vinnerlykken på desse nydelige. Her er det levende lys med hver anledning. Det gir en helt spesiel ro og stemning. krysser fingra og håper vinner lykken er med meg i kveld..:-)
Ha en fin kveld videre <3

Carine

11.12.2013 kl.00:54

Lys skaper god og lun stemning på mørke vinterkvelder. Tenner masse lys hver kveld og er noe som mangler før lysene er tent.

Hanne S

11.12.2013 kl.01:06

JA! Jeg ELSKER å tenne lys!! :-) Tror jeg med hånden på hjertet kan si at jeg har te- og/eller kubbelys i hvert eneste rom! ... også pr. dags dato venter jeg på elektriker til stuen, så her er det fyr i ovnen og levende lys hver kveld. Det er så kos!

Martine

11.12.2013 kl.01:09

Levende lys er noe av det fineste jeg vet! Som en student hvor pengene ikke alltid rekker helt til, er det alltid så hyggelig å bare lage en enkel middag hjemme, dempe belysningen og skrive ferdig oppgavene med levende lys rundt seg :)

Kristine

11.12.2013 kl.01:22

God kveld, i din vakre stue!
Jeg tror jeg er avhengig av levende lys, det skaper en ro i min kropp. Min kjære blir litt fortvilet iblandt,
jeg soter jo tross alt ned alt av vegger og tak.... ;) Meen, jeg tror han syns det er litt koselig han og! Disse søte lyktene hadde passet meg og han helt perfekt! :)
God førjulstid alle sammen!

Line

11.12.2013 kl.01:25

Eeeelsker å tenne lys. Bruker ca en 100 pk telys i uka. Å disse lyktene har stått på ønskelista lenge!! Prøver lykken:)
Ha en kos førjulstid:):)

Caroline

11.12.2013 kl.01:29

Tenner lys hver eneste kveld ;) ingenting er koseligere enn levende lys i denne mørketiden ;)

Elin

11.12.2013 kl.01:30

Tenner lys hver eneste dag hele høsten og vintern. Levende lys skaper den perfekte hygge og stemning. Enten jeg har barna her eller er alene så må diverse lykter tennes. Hadde vært morro med no nytt og disse er jo så søte- jeg hadde blitt veldig glad for å vinne. Også eksker jeg jo julesangen " ja vi tenner våre lykter når det mørkner, og når alle lyder pakkes inn i vatt, ja vi tenner våre lykter når det mørkner".....

Silje

11.12.2013 kl.01:56

God kveld;) for noen flotte lyslykter. De hadde vært kjekt å få hjem og tenne lys i ;) * krysse fingrene * .Jeg elsker å tenne lys, er så utrolig koselig med masse masse levende lys rundt omkring i hjemmet. ;)

Carina

11.12.2013 kl.01:58

Å tenne lys nå når det er så mørk ute er så fiiint:) Jeg er litt pingle med tanke på brann og slike ting, så kan ikke si jeg har levendelys i alle rom. Det blir der jeg er. Men koslig det blir det:)
Nå gleder jeg meg skikkelig til jul. Stemningen på juledagen med fakler ute og lys å varme inne..åååh:)
Disse lyktene er jo RÅlekre. Skulle mer enn gjerne pynta juleborde med de:) *krysser fingrene*

Silje

11.12.2013 kl.01:59

Jeg tenner lys, HVER eneste dag! Sommer som vinter, jeg bare må ha den koslige stemningen som kun lys gir! Så hver dag til middagstid, da tennes de:-) disse var jo kjempesøte<3

Linda

11.12.2013 kl.03:22

D er midt på natta og jeg leser blogger..

D er nemlig tre uker til termin og jeg lurer på om d er noe på gang...

Cecilie Slettebø

11.12.2013 kl.06:03

Åh, jeg eelsker å tenne lys! Med en gang det blir mørkt på ettermiddagen er jeg framme med lighteren! Det blir så koselig med litt lys på bordet på siden av sofaen, noen på tv benken, en del på fatet på stuebordet, og noen i vinduskarmen :-D

Anita

11.12.2013 kl.06:33

Tenner lys ja og koser meg med det

Karoline Sandås

11.12.2013 kl.06:37

Hei. Jeg elsker å tenne lys. All slags lys. Morgen og kveld. Nå i julen blir det ekstra både hjemme og adventsstund på jobb.
Kunne godt tenkt meg disse, det hadde vært en bonus:)

Anne

11.12.2013 kl.06:50

Elsker lys, og får aldri nok

Inger Beathe

11.12.2013 kl.07:03

Hei

Veronika

11.12.2013 kl.07:14

Hei. For noen vakre ting du har i kalenderen. Og mer vakre ting får en aldri nok av. Selv om mannen syns det er fullt nok.
Så jeg må nok prøve lykken idag også.
Jeg elsker å tenne lys. Gjør det hver dag i denne mørke vintertiden. Driver å pusser opp i gangen min. Lysholderne hadde passet perfekt der.
Klem veronika.

Mette

11.12.2013 kl.07:19

Disse hadde jo bare sklidd rett inn på lysfatet mitt :)
Her tennes det lys så fort jeg er hjemme, samme når på daøgnet :)

kristin

11.12.2013 kl.07:29

Jeg er veldig glad i den stemningen som levende lys gir, varme og kos! I denne tiden har til og med samboeren blitt tvunget til å tenne lys fordi vi fortsatt lever med arbeidslampe i stua!! Jeg unngår å bruke den for alt det er verdt da det ser helt grusomt ut utenifra. Men, arbeidslampen blir stående inn i det nye året også på grunn av litt oppussing, men i januar skal møbler handles og disse lyktene vil passe så fint i stua da det skal gå i grått, sølv og glass :) krysser!

Aasne Nærland

11.12.2013 kl.07:38

Jeg har nettopp pussa opp hele soverommet, og disse ville passet inn perfekt! Jeg bruker stearinlys og tlys hver dag for å motivere meg til skolearbeiset, så de vil garantert bli brukt!

Linn

11.12.2013 kl.07:52

Ajajaj! De var vakre! Sånne ønsker jeg meg!

Tenne lys? JA! Jeg tenner hauger og lass av lys (både telys, kubbelys og stearinlys) hver kveld. Klassen til datteren min vant en konkurranse om å samle inn flest brukte telys, og på foreldresamtale fikk jeg høre at Mathilde hadde hatt med seg over halvparten alene... ;) Så ja! Lys går det mye i!

Ha en strååålende dag, Camilla!!

Maribel

11.12.2013 kl.08:03

First off I want to say fantastic blog! I had a quick question in which I'd like to ask if you don't
mind. I was curious to know how you center yourself and clear your mind before writing.
I have had a difficult time clearing my mind in getting my ideas out.
I truly do take pleasure in writing however it just seems
like the first 10 to 15 minutes are usually wasted simply just trying to figure out how to begin.
Any suggestions or tips? Cheers!

Mari

11.12.2013 kl.08:03

Lys? Haha gjett om! Har vært et par ganger på Ikea i det siste, og hver gang tenker jeg har "jo vi trenger flere lys". Så nå har vi i underkant av 400 telys og diverse annet liggende! ...så de trenger et hjem, og de lyktene hadde passet perfekt på spisebordet! (Som i skrivende stund dessverre er overfylt av bøker, notater og markeringstusjer!) Krysser fingre og tær X

:)

Mette

11.12.2013 kl.08:06

Lys er kjempe koselig og hører høsten, vinteren og spesielt førjulstiden med. Lys gjør det så hjemmekoselig og romantisk! Er så kos når samboeren kommer hjem fra jobb og sier, så koselig du har gjort det. Og det eneste jeg egentlig har gjort er å tenne lys. Sier litt om effekten. Og nok en gang må jeg krysse fingrene for litt vinnerlykke. Har siklet på de lyktene en evighet. Og de står høyt oppe på ønskelisten til jul.

Anette vallheim

11.12.2013 kl.08:08

Håper jeg kommer med på trekningen selv om det er elleve i dag. Sjekket luken før stengetid i går og ingen luke, så håper jeg likevel er med på nr 10. Jeg elsker å brenne lys...mase lys i lyslykter og kubbelys...en herlig tid nå.

Inger Lise

11.12.2013 kl.08:14

Levende lys gir god og lun stemning :) Elsker levende lys! Tenner lys hele året, og da snakker vi VELDIG mange lys - i stuen :) Noe som merkes når man tar takvasken :P Levende lys, god bakgrunnsmusikk og et glass rødvin, det er HYGGE :) Ha en flott dag :)
BTW; Ønsker meg veldig disse lyktene ;)

Nina Andreassen

11.12.2013 kl.08:16

Jeg rett og slett elsker disse lyslyktene og krysser fingre og tær for at det er min tur

mona

11.12.2013 kl.08:20

Lys tenner jeg hele året. Elske duft lys fra durance . De lyktene er utrolig fine og vil passe fint på hytta som er ferdig i januar . wiiiii.

Hanne

11.12.2013 kl.08:26

Disse lyktene er superfine! Vi tenner lys for å holde varmen og fordi det er så koselig

Monica

11.12.2013 kl.08:37

Lys er magisk, et " must" i hverdagen som skaper en stemning vi ikke kan være uten;-) så romantisk, avslappende og koselig:-)

Cathrine

11.12.2013 kl.08:39

Hei :) Håper jeg er den heldige,elsker å tenne lys og kose meg med familen på denne tiden av året:) Cathrine

Cecilie Kvant

11.12.2013 kl.08:42

Levende lys er noe av det vakreste i hjemmet. Vi tenner ofte lys, spesielt ved middagsbordet og om kvelden; det gjør liksom noe med stemningen!

Camilla R

11.12.2013 kl.08:45

Jeg elsker at du gir leserne muligheten til å skrive mer enn bare navn og mail adresse for disse kalenderlukene! Vi har jo blitt ganske godt kjent med deg, så er jo super koslig at du vil vite litt mer om leserne dine!:):) Jeg prøver lykken i dag med kalendergaven! Ja jeg tenner veldig mye lys og ELSKER DET! Blir så uendelig koslig! Spesielt om man tenner et lys for noen ... Om jeg vinner skal mammaen min få de i julegave, for hun overgår til og med meg når det kommer til stearinlys! Hehe! Det finnes ingenting som er bedre enn å glede andre! Spesielt når det er noe fra en av favoritt interiør butikkene hennes! Klem fra Camilla :)

Alyssa

11.12.2013 kl.08:49

Hei Søte Camilla ! :)

Gratulerer med ny kjæreste !! :) Du fortjener det beste og å være lykkelig.

Jeg elsker å tenne lys, og gjør det hver kveld. Syns det er så koselig, spesielt nå på denne tiden. Både romantisk med lys og kjempekoselig.
De hadde tatt seg ut i det nye huset mitt, hint hint ;) Får ikke kjøpt noe dill dall, for det er andre ting som kommer i første rekke, dessverre...
Meeeeen, satser ikke at jeg vinner denne luken, jeg pleier aldri å vinne noe, men det er lov å prøve seg, det som er morsomt.

Ha en finfin dag, du vakre Camilla !!! :)

Renate noremsaune

11.12.2013 kl.09:02

Om jeg tenner lys? Ja, gjett om jeg gjør!! Her er det tent mellom 12-20 tlys og andre lys inne og 2 ute så og si hver dag!! Storforbruker er jeg!! Ille gæli!! Men fy fader så koselig og romantisk. Det gjør noe med hele stemningen i huset.. Særlig hvis man demper den andre belysningen også!! De to lyktene hadde passet perfekt på sjenken i stua :) x fingre igjen - digger de!!

Sandra

11.12.2013 kl.09:06

MÅ HA, eg elske levande lys !! Holde på og pusse opp badet mitt, og dei hadde passe perfekt inne på badet mitt. Romantisk still prøve eg og få til der inne! Eg krysse fingre på at eg kan vinna , du gjer jo så masse fint, har så lyst å handla alt i butikken din Camilla. <3 Håper håper detta blir mitt :D Ha en nydelig onsdag . Stor klem fra Sandra

Monica

11.12.2013 kl.09:13

Jeg elsker å tenne levende lys:) det er så koselig og skaper en herlig stemning:) er en skikkelig stor forbruker av te-lys og kubbe lys:) tenner lys hver dag :) beste er å tenne om morgningen mens man drikker morgning kaffen, da blir det en sånn koselig start på dagen:) ønsker meg veldig disse lyktene, de ble utsolgt så fort sist du hadde de inne så fikk ikke sikret meg dem :( håper på lykken her:) de kommer ihvertfall til å bli godt brukt :) god advent til deg og dine

Hilde

11.12.2013 kl.09:17

Jeg tenner lys HVER kveld:) når jeg tenner lys senker jeg skuldrene å slapper av,det er så koslig:) jeg er samboer med en som jobber i trønderenergi å han skrur av alle taklamper så her tenner vi nesten bare lys

Anne Grete

11.12.2013 kl.09:18

Hei,
Levende lys tenner jeg hver dag hele året igjennom. I høst/vinter sesongen bruker jeg 12-15 stk telys og tenner på 6-8 kubbelys hver gang. Synes det gir en "lun" og god stemning med levende lys.
Disse lyktene var vireklig søte. Hadde virkelig satt pris på om det ble jeg som vant de :)

Anette Ø

11.12.2013 kl.09:26

Kjempe lekkre! :)
Jeg prøve vinnerlykken! :)
ha en fortsatt fin førjulstid!

Siri Merete

11.12.2013 kl.09:31

Tenner lys morgen og kveld, til og med på dagen om jeg har fri. Bare det å ha et lys brennende ved siden av kaffekoppen om morgenen er så beroligende og koselig. Da jeg flyttet med min kjære måtte jeg jobbe hardt med å få tent lys da han dessverre for noen år siden var i et hus som begynte å brenne om natten (ikke grunnet stearinlys). Allikevel likte han ikke disse flammene rundt om i leiligheten. Men ved ha de i krukker og alltid synlig har vi med årene klart å kunne plassere lys som durance ol. på badet og i gangen. Hadde ønsket oss disse krukkene, da de vil holde på "flammen", men allikevel gi ekte og livlig lys:)

Linde

11.12.2013 kl.09:39

Liker ja? Elsker!!! :) Både jeg og min kommende mann! Uten unntak, når jeg kommer hjem, er leiligheten full av levende lys! Og da han fridde, for snart 4 måneder siden, var leiligheten full, av ikke mindre enn 400 te- og kubbelys *elsk*. Så disse fine lyktene ville vært perfekt og mye(hver eneste dag) brukt hos oss. Krysser fingrene, i dag som i går :) Ha en finfin dag, Camilla!!!

Merete

11.12.2013 kl.09:39

Så fine lykter :) Ja her blir det tent lys hele året, men er alltid mest koselig på høsten og vinteren :) Gir en kjempe god stemning i hjemmet :)

Vil bare legge til at jeg beundrer deg og Håkon for hvordan dere har taklet bruddet og fremdeles er så gode venner :) Hadde alle par klart å skilles på den måten, ville alle barn hatt det bedre under samlivsbrudd. Så all ros til dere :) Klem

Hilde

11.12.2013 kl.09:58

Denne årstiden er definitivt min favoritt tid,masse innekos med mine småtroll og levende lys i alle kroker. Det gjør virkelig noe med med humøret og stemningen både hos store og små! :D Min mor er som meg og eg husker selv hvor herlig det var å komme hjem etter å ha vært ute i enten snøen el ruskevær til et varmt hjem med masse lys,det er noe spesielt med det!

Om sommeren er heller ingen unntak,da fylles eks peisen med store
kubbelys! :D

Disse lekre lyktene har eg bare såååå lyst på,venter i spenningen! ;)

Tina

11.12.2013 kl.10:03

Ååh, de der er fiiine! :-) Har ikke fått vært med på noen dager nå pga vi var bortreist i en begravelse. Håper ikke jeg gikk glipp av kalendergave! ;-)

Jeg elsker å tenne lys, det gjør denne tiden av året så koselig. Jeg har rottingbrett med mange lys på, det gir så god deilig stemning :-) Det er definitivt plass til disse på mitt brett ser jeg, tror kombinasjonen av disse ville vært lekker! :-) Så håper jeg har hellet med meg denne gang!

Lise

11.12.2013 kl.10:11

God morgen vakre snille gode Camilla.
Elsker lys, rett og slett. Får aldri nok av
lykter og lysestaker. Det gir en så god
stemning i rommet. De lyktene var
bare så skjønne, nå krysser jeg fingre og tær.

Caroline

11.12.2013 kl.10:19

Jeg tenner lys hver kveld gjennom hele vinteren! Det er så utrolig hyggelig og gir en god stemning når det er så mørkt. Disse lyktene var jo fantastiske, så her må jeg prøve lykken!
Ønsker deg en fin dag :)

Benedicte Bendiksen

11.12.2013 kl.10:22

Jeg tenner veldig mye lys nå i førjulstiden og i julen selvsagt. Det senker seg en liten ro over stuen når man gjør det syns jeg, men først må det være helt strøkent her, ellers får jeg brekninger! hehe Tente lys og en rotete stue gjør meg fysisk uvell! hehe :)

Janita

11.12.2013 kl.10:44

Her tennes det masse lys i den mørke tiden av året. Både inne og ute:) Lyktene hadde passet perfekt på det nye borde jeg har bestilt av deg:)

Kamilla

11.12.2013 kl.10:51

Lys i mitt <3 ;) Eg har siden eg var ganske lita vært veldig glad i levende lys. Eg husker godt når eg hadde det litt tøft eller bare var rastløs så var ommøblering terapi for meg. Eg ville/måtte/skulle forandre soverommet mitt og det gjorde eg alltid uten hjelp. Utrolig ka eg fikk til, her snakker vi om løfting av skap over seng på egenhånd! Iallefall, når eg var ferdig med ommøbleringen så var det rydding og tenning av lys imens eg hørte på fin musikk. Og ja, mamma og pappa passa på og eg var veldig forsiktig ;)

No når eg e 27 år så e fortsatt ommøblering og lys terapi for meg! Eg har en fantastisk svigerfar som e veldig glad i levende lys, men når han kommer til oss ler han alltid og seier at meir levende lys har han aldri sett! Når det e sommer er det lykter overalt ute i hagen, og på kveldene året rundt i stua vår. No når det e jul har det blitt enda "verre" men som eg koser meg, kan sitte og beundre lysene lenge med fin musikk og en god kopp te.Også resirkulerer eg telysene når dei e utbrent, må vel tenke litt på miljøet så mange telys som eg brenner i løpet av året ;) Så som du forstår e 2 lykter veldig velkommen i huset mitt, eg skal love deg at dei vil bli satt pris på :)

Line Marie

11.12.2013 kl.11:04

hei hei Camilla :)
ja jeg elsker å tenne lys :) hihi
Det er det første jeg gjør når jeg kommer hjem.
Deilig Durance duft lys og te lys i hele stuen min :)
Disse lyktene er så utrolig flotte og jeg håper jeg vinner denne gang
prøver lykken her hver dag :)
ha en super fin dag
mvh
Line Marie

Cathrine Holm

11.12.2013 kl.11:14

Lys er virkelig et must, på denne tiden av året spesielt :-) Det gir en så herlig lun og god atmosfære i rommene :-) Og lyseholdere i sølv er det vakreste jeg vet av dekor til hjemmet, disse slår jo også alle jeg har beundret før. Hadde priset meg lykkelig om dem kunne fått stå å skinne i all sin glans i min stue <3 :-)

Martine

11.12.2013 kl.11:15

Jeg Elsker å tenne lys. Spesielt i denne mørke perioden av året. Det gir en så koslig stemning i huset. Å disse lyktene har jeg sikla på leenge. Det hadde vært en flott førjulsgave te ho mor i huset. ;-) vi prøver lykken idag også! Tvitvi

siri

11.12.2013 kl.11:16

Morsomt at du spør om det, for jeg vil vel tippe at jeg tenner minst 20 ulike lys i stua hver kveld!! Kjæresten min ler og er nok litt oppgitt, men det er jo så utrolig koselig!!! Ønsker meg veldig de to fine krukkene dine, slik at jeg får tent 22! Knis!

lene

11.12.2013 kl.11:31

Åh disse lyktene passer PERFEKT inn hos meg! Akkurat min stil :) Her tennes det telys hver eneste kveld.
Eg elsker høsten og mørket, for da har man en god unnskyldning for å tenne te lys over alt..det er såååå koselig :D Så pliiiis la meg vinne disse lyktene..
Digger bloggen din, takk for all inspirasjon!

Irene

11.12.2013 kl.11:35

Jeg rett og slett elsker å tenne lys.
Det gjør jeg stort sett hver kveld, for da kjenner jeg kroppen slapper helt av også er det så utrolig koselig med tente lys.
Jeg elsker å kjøpe nye telysholdere nesten hele tiden og disse du deler ut i gave har jeg sett du har postet på et bilde fra hjemmet ditt og nå har jeg så utrolig lyst på disse.
De ville blitt kjempe fine på stuebordet mitt og jeg ville blitt så utrolig glad om jeg vant disse.
For jeg har så lyst på de til leiligheten min for de kommer til å bli godt brukt her hjemme :D

Hilde

11.12.2013 kl.11:35

Så utrulig vakre lyslykter, dei var rett og slett nydelige :)
Eg er ekstremt glad i levande lys, det skaper ei så god stemning, harmoni i heile rommet :) Kvar kveld tenner eg lys, det er blitt en avhengighet...:) En god avhengighet føler eg, for det er så vakkert og stemningsfullt!

Håper eg kan vere den heldige til å vinne i dag! :)

Ellers må du ha en riktig fin dag, her står husvask og rydding på planen i dag - før god middag med min kjære i kveld<3

Klem fra Hilde

Anne-Marthe

11.12.2013 kl.11:37

Det finnes vel ikke noe bedre enn denne årstiden, der man kan tenne masse lys, krype under pleddet,synke ned i en sofa full av puter og bare nye det deilige synet av levende lys :) DET er glede det :) Og tenk å pryde stuebordet med disse vakre lyktene <3 Nå krysser jeg det som krysses kan, og håper lykken vender min vei denne gang :):)

Henriettelavik

11.12.2013 kl.11:46

ÅÅ disse lyktene er jo bare så flott hele årstiden, har de to store fra før om rm sine i medium så hadde jo vært perfekt med minste str i samlingen =)

JUOT

11.12.2013 kl.11:50

Her hos oss tennes lysene så fort det er skumring. Levende lys er jo så koselig og det gir en ro hver eneste dag:)Og disse hadde passet perfekt inn i vårt hjem. Ønske seg, ønske seg. Så får vi håpe villa paprika nissen vil glede meg;) Klem JUOT.

Stine

11.12.2013 kl.11:51

Hei på deg :)
Jeg har helt dilla på alt som har med lys å gjøre. Tenner mange mange lys hver kveld. Synes det er så koselig nå når det er mørkt ute. Synes disse var utrolig søte, og de passer helt perfekt hjemme hos meg :) krysser alt jeg har og håper jeg vinner :D

Stine

11.12.2013 kl.11:51

Ja, jeg elsker å tenne stearinlys!!!:D Stemningen i rommet blir liksom ikke komplett uten å få på de levende lysene. Jeg pleier ofte å tenne lys i lieligheten før samboeren kommer hjem fra jobb og han syntes det er SÅ koselig hver gang<3 Krysser fingrene for at jeg kan være den heldige som får vinne disse to fine lyktene;) Det er ikke så lett å nå igjennom i denne høystakken av deltakere!! Hehe

Borghild Marie Jorde

11.12.2013 kl.12:04

Hver kveld etter ungene er lag og jeg har finni god plassen i sofaen blir det tent litt lys i styæua. Er så koselig med lys i forskjellige fasonger her og der. Tenner ikk mye lys om vår sommer men blir mest når det er høst og vinter når det er mørkt og trist ute;)

Anne-Lene

11.12.2013 kl.12:25

Ååååh! Ja, disse må bare bli mine! Hos oss blir lysene tent hver ettermiddag, det skaper en herlig harmoni i huset.
Vil også benytte anledningen til å gratulere deg med ny mann, så hyggelig å finne kjærligheten igjen, og du stråler virkelig om dagen!
Ha en flott dag, du gjør en kjempejobb!!

Tina Emilie

11.12.2013 kl.12:37

Endelig kom de vakre telysholderne inn igjen!
Jeg elsker å tenne lys, det gjør noe med stemningen og humøret så prøver å gjøre det så ofte som mulig.
Men om jeg hadde vunnet disse så skulle de bli brukt til svibler i julen (etter inspirasjon fra deg selvfølgelig), så jeg krysser fingre og tær :)

Åse

11.12.2013 kl.12:38

Åå! Disse ønsker jeg meg!:-D Jeg elsker denne tida her... Da er det ekstra koslig å tenne lys! Både på morgenkvisten og kvelden!:-) Og alt som er sølvfarget er så flott!

Anne-Lise

11.12.2013 kl.12:46

For noen nydelige lykter! Hiver meg på kalenderen igjen og håper jeg kan ha bedre vinnerlykke denne gang. De hadde passet veldig godt inni stua mi. Jeg brenner gjerne lys hver kveld og på middagsbordet med familien. Sønnen min på 8 har nok tatt etter mora, for han spør rett som det er om lov til å få tenne på lysa enten ved frokostbordet eller kvelden om jeg ikke allerede har tent lys. Veldig koselig :)

Nina

11.12.2013 kl.12:53

De lyktene var nydelige! Elsker å tenne lys. Skaper utrolig stemning og hygge!

julie

11.12.2013 kl.12:53

ELSKER å tenne lys, kjempekoselig her i Nord Norge på vinteren, der er jo bare da det er mørkt. Hehe. Noen ganger må jeg ta meg selv i å ikke tenne FOR mye :)

Linn R

11.12.2013 kl.12:56

Ååh, de er jo så fine! Har en veldig hektisk hverdag, derfor er det utrolig deilig når kvelden kommer og jeg kan slenge meg ned i sofaen, tenne lys og slappe av! Her tennes det lys hver kveld, spesielt nå som det er mørkt og kaldt ute. Herlig å sitte lunt og varmt inne, mens man ser ut i det mørke kalde været :) Disse hadde passet perfekt på stuebordet mitt. Ha en fortsatt fin dag :)

Lena

11.12.2013 kl.12:56

Jeg elsker å tenne lys, det er så koselig!

Anne Helene

11.12.2013 kl.13:03

Jeg tenner lys hele tiden! Det gir en utrolig fin stemning blant alt interiøret. Disse lysholderene hadde passet perfekt inn i lleiligheten min. Jeg elsker alt som heter sølv :)

Ingvild

11.12.2013 kl.13:08

Prøver lykken, for disse lysene var rå lekre :) Elsker å tenne lys! Det gir en behagelig stemning, og i værtfall nå på denne årstiden!:) liker å blande klubbelys, telys, lyslykter for å skape en variasjon, så da tror jeg de hadde passet helt perfekt inn i stuen min:)

Sissel

11.12.2013 kl.13:11

Jeg har tenner lys med en gang jeg kommer på jobb/kontoret, og har tente lys hjemme hele kvelden nå i Desember. Er så koselig :-) Ha en strålende førjulstid!

trøttkråke

11.12.2013 kl.13:18

Ja det er et must å tenne lys hver kveld selc om jeg bare får en liten time på sofaen om kvelden må jeg det.
:)

Siri

11.12.2013 kl.13:32

Da jeg var student og bodde i en bitteliten leilighet regnet jeg ut at jeg kunne spare over 800 kr (!) i året ved å halvere t-lysforbruket mitt. Jeg er altså i overkant glad i lys, og synes t-lys er både brannsikkert og en god unnskyldning for å kjøpe fine lykter. Så disse lyktene hadde vært midt i blinken for meg!

iselin

11.12.2013 kl.13:39

Levende lys gir en helt egeb stemning,så ja jeg tenner masse levende lys. Elsker alt som er av kos i hverdagen. Akkurat nå om dagen synest jeg at det er ufattelig morsomt med kalender. Tror hver dag at det er mitt navn som kommer til å stå når jeg kommer inn på bloggen, haha. Kanskje det er min tur i dag?

Anne Kristine

11.12.2013 kl.13:40

Her tennes det lys hver eneste kveld:-D Det blir så koselig, spesielt no som det er så mørkt ute :-)

Tina Cecilie

11.12.2013 kl.13:53

Hei!
Jeg prøver meg igjen :)
JAA! Jeg tenner masse lys! Jeg elsker tente lys, det blir så koselig stemning av det!
Samboeren min gir helt opp, han syns det er unødvendig mye til tider....
Vi bor ikke i store huset nå, ca 85 kvadrat bare... Og bare i stua har vi 52 lys! :)

Maria Hanssen

11.12.2013 kl.14:12

Prøva mæ på nytt ;) disse hadde passa fint på bordet mitt etter jul når alt som e satt bort ska frem igjen ;) ha en fin dag videre :)

Maria Hanssen

Stine h

11.12.2013 kl.14:15

Å jeg elsker å tenne lys hver kveld året rundt:) har lenge vært på jakt etter noen fine lykter:) disse hadde vært supre i mitt julepyntet hjem:) leser bloggen din hver dag:) ønsker deg og sine en god jul Camilla:)

Stine Marita

11.12.2013 kl.14:46

Disse lyktene er så fine! Slenger meg på dagens luke i håp om kanskje de kan lyse opp i stua mi i jula ;) Elsker å tenne lys og får aldri nok lykter/staker (til mannens fortvilelse, hoho) så disse hadde vert perfekte hjemme hos meg ;)

Klem

Frida

11.12.2013 kl.15:06

Tenner mye lys jeg! Store lys og små lys :) 100 pk med smålys forsvinner fort i dette huset for å si det sånn! Tenner spesielt mye lys nå i juletider, tenker på en kjenning med et lite barn som er syk, og gutten som gikk bort i bygda mi i fjor 23. desember.. Skal tenne to ekstra lys for dem i kveld :-)

trine

11.12.2013 kl.15:15

Her tennes det masse lys og det har jeg gjort i mange år. For noen år tilbake siden hamstret jeg kubbelys på ett lagersalg og endte opp å kjøpe to fulle handlevogner.. flaut, men sant!;-)

Charlotte

11.12.2013 kl.15:41

Jatakk! Denne luken vil jeg gjerne ha!! :-D Jeg elsker å tenne lys, det gir en fantastisk deilig stemning. Etter travle hverdager er det gull verdt! Både vanlig lys og duft lys brenner så det synger :-D Jeg er hudpleier og i salongen vår tennes det sikkert 20 lys daglig, åååh det er fantastisk kos! Krysser alt jeg har <3 Ha en nydelig kveld kjære deg! klem

amalieshus

11.12.2013 kl.15:45

Tenner lys kver dag året rundt, så JA liker lys :):)

Elizabeth

11.12.2013 kl.15:50

Tenn lys, et lys for glede ! Jeg tenner lys hver kveld, for det gjør hjemmet koselig og det varmer en kald vinterskveld. Men mest av alt tenner jeg et lys hver kveld, for min far, bestemor og besterfar, som har gått over på den andre siden. Det er min måte å sørge på, men samtidig holde minnet deres nær<3

Reidun

11.12.2013 kl.16:00

Såå fine! :)
Vel, jeg har vært "bortskjemt" med at det er mamma el. pappa som tenner lys, så jeg er godt vant med koselig levende lys rundt om kring, og jeg synes det er såå koselig! :) Nå har jeg flyttet i egen leilighet, og har desverre ikke så mye lys å tenne enda desverre :(

Nadia

11.12.2013 kl.16:22

Elsker levende lys, om kvelden når gullungen har lagt seg tenner jeg et helt hav av stearinlys og bare nyter kvelden. Jeg får på en måte en indre ro i kroppen. :)

Cecilie K

11.12.2013 kl.16:34

Jeg er avhengig av tente lys denne årstiden! Det gir meg en indre ro, noe jeg trenger i en stressende førjulstid. Finner mye inspirasjon her hos deg, så stå på med fin blogg og butikk! :-)

Sol

11.12.2013 kl.16:50

Er det en ting mannen min og jeg er uenige om er det om hvor mange lyslykter det går an å ha i ett hjem, jeg får nemlig aldri nok! ELSKER simpelthen å tenne lys i flotte lykter rundt om i huset vårt og få en lun stemning :) Disse er knallfine og hadde gjort seg godt i den nylige oppussede kjellestua :) Hilsen ei som stadig er innom for å se hva du har på hjertet! God jul!

anita thomte

11.12.2013 kl.17:24

Disse lyktene skulle jeg gjerne vunnet til datteren min,hun er en stor fan av deg og det du får til:) Tenner lys gjør hun hver dag,i alle kroker. Hun har sett på lyktene før og sagt hun er så forelska i de :)

Cecilie

11.12.2013 kl.17:41

Åja, så absolutt, og særlig i mørketiden som er nå :) Så nydelig julebord du har dekket. Ble inspirert! Ha en fin kveld :)

Marthe

11.12.2013 kl.18:18

Jeg elsker å tenne lys, spesielt i denne mørke tiden vi er inne i nå. Bruker mer telys enn jeg bruker strøm nesten! Jeg elsker dilldall, og de lyktene kan brukes til så mye mer enn lys! blomster og godiser! De hadde passet fint inn i stuen :)

Marita

11.12.2013 kl.18:18

På denne tiden finnes det omtrent ikke noe koseligere enn å tenne lys . Jeg har lys på bordet , i vinduet , over ovnen og på kommoden . Hver kveld tenner jeg i og lar roen legge seg . Finnes ikke noe deiligere :) Ha en fin kveld ;) og krysser fingrene for at dette er min dag og jeg vinner og har enno mer lys å fyre i om kvelden :))

Camilla R

11.12.2013 kl.19:15

ahh, så stemningsfulle bilder!! drømmer meg helt bort jeg! Du klarer VIRKELIG å skape følelsen av "å være hjemme" !! Det er ikke mye masseprodusert ræl her i gården nei! Elsker stilen din! Hver minste detalj er i sin helhet såå viktig for helheten! det er så nydelig!! Du skal være glad for at du fulgte magefølelsen din og satset på dette yrket, for fy fillern så flink du er! Du har et øye for detaljer, og er kreativ herfra og til månen! Er så godt at du videreutvikler det, sånn at flere kan få skapt så harmoniske og flotte hjem! Liker så godt at Villa Paprika er litt variert i stilen, samtidig som det er så gjennomført. Dette ble litt utenfor det jeg skulle skrive, men sånn får det bare bli:) litt skryt og ros må til! spesielt når man har fått til så forbanna mye på kort tid! Jaggu har du ikke verdens fineste barn og hjem, men en bedrift så går som det suser! Creds til deg, for har en mistanke om at det ligger utrolig hardt arbeid bak alt dette! :)

Men for å svare på det du spurte om; JEG ELSKER Å TENNE LYS! Å tenne masse stearinlys kan nærmest fikse hva som helst. Uansett hvor mye rot det måtte være "bak fasaden", eller rot det er oppi hodet som resultat av en stressende hverdag så kan lys fikse det! Det blir så harmonisk og avslappende! ALLE burde tenne mer lys og rett og slett kjenne på den effekten det har... Slike små nydeligheter gjør jo bare det å tenne lys enda mer fristende! Det hadde passet veldig godt i stuen min, da jeg har et stooort speil som har helt lik farge som de du gir bort! Love it! Men uansett hvem som vinner så skal du ha ros for å ordne en såpass fin og personlig kalender. Det ligger jo mye arbeid bak å ordne alt.. lese kommentarer, trekke vinner, sende gavene etc. Det er sikkelig snilt gjort mot alle leserne dine:)

klem fra meg!

Helene

11.12.2013 kl.19:25

Haha vil tro min samboers kallenavn på meg vil summere svaret ganske greit; telys-helene! Kunne produsert en bacheloroppgave om mitt telys forbruk, det er på grensa til komisk :p Har jeg tatt bilder inne i huset som jeg skal publisere må det alltid gjøres om igjen om jeg faktisk har GLEMT å tenne i lysene! KRISE!
Ellers er jeg glad i kubbelys også, for all del, alle lys kom til meg! Du er så gavmild som deler slike premier med oss lesere, og sjonglerer alt du driver med, det står det respekt av.

God onsdags kveld videre <3

christine

11.12.2013 kl.20:00

Hei hei.
Jeg prøver igjen jeg :-)
Lys, ja det tennes hver dag hele året, uavhengig om det er i stue, kjøkken, gangen, bad eller ute :-) Blir en helt spesiell stemning, magisk stemning, av levende lys.
Fortsatt god kveld :-)

Elin

11.12.2013 kl.20:05

Jepp, jeg elsker tente lys året rundt, ute som inne. Og særlig når det er litt mørkt for å skape lun og koselig stemning :-)

Janne Therese

11.12.2013 kl.20:06

Elsker telys, og tenner det daglig - MANGE! Hadde vært supert og vunnet disse - de hadde også vært knall fine på nyttårsbordet jeg har planlagt i hodet ;) tvi tvi ;)

Marte G

11.12.2013 kl.20:22

Dei hadde vore prikken over i'en på mitt julebord. Dissa hadde vore perfekt :) Elsker brennande lys, er ein spesiell følelse av det :)

Du er rå Camilla :) Ha ein fin kveld skjønne deg :)

Beate

11.12.2013 kl.20:23

Ja, jeg tenner masse lys hver kveld. Setter så stor pris på kosen det gir etter at guttene er lagt og roen senker seg i huset. Er så fantastisk koselig! :)

Camilla johansen

11.12.2013 kl.20:30

Ååååååå!!
Disse er fine!! Jeg har allerede bestilt to, men kunne godt tenke meg to til!

Jeg vil nemlig ha i pose og sekk. To til å tenne lys i og to til å plante løk i :):)

Jeg elsker å tenne lys!! :):)

Marte

11.12.2013 kl.20:39

Å, holy moses, de var nyyyydelige!! Jeg vil så veldig gjerne vinne dem! Jeg elsker simpelthen levende lys. Det finnes rett og slett ikke noe som gir bedre stemning enn levende lys og jeg er som du sikkert da forstår, storforbruker av stearinlys. Håperhåper virkelig at jeg vinner denne gang,
for de lyktene hadde passet perfekt til resten av interiøret hos meg:) ha en fin kveld videre!

Lene

11.12.2013 kl.21:23

Disse lyktene står høyt på ønskelisten min i år. Jeg tenner lys hele året. Det er mange som synes jeg er litt rar som tenner lys om sommeren også men elsker man lykter og telys holdere så bruker man det hele året he he. Det gir ihvertfall meg god ro og stemning uansett årstid

Mia

11.12.2013 kl.21:37

Jeg og samboeren min tenner lys hele dagen lang! Både duftlys, telys og vanlige stearinlys. Det er så utrolig koselig å legge seg inntil hverandre med tente lys og en god film når det er mørkt og kaldt ute. Men duftlysene er definitivt en vinner, herregud hvor godt det lukter!

Carita

11.12.2013 kl.22:47

Tenne lys er obligatorisk hver kveld hos oss. Og for noen flotte lykter og kalendergaver du har. Tvi tvi! God Jul til dere :)

Kristin

11.12.2013 kl.22:50

Jeg ELSKER å tenne lys:) Når mørket har senket seg, er jeg i full gang med ligtheren for å tenne lysene:) Levende lys gir en slags ro og avslappende stemning;)) Krysser fingre og tær og håper det er min tur :)) Ha en fin kveld
[…] LINN […]

Victoria

11.01.2014 kl.01:12

Uuh, de var fine. Er de fra butikken din? Hva koster disse evt? Sender du varer eller må man reise til butikken ...

Skriv en ny kommentar

hits