Enda en luke...

Nå er vi snart halvveis i kaledeneren dette året og jeg synes tiden har gått så utrolig fort, hvor ble den av liksom? Imorgen er det den 10.desember og jeg er klar for en dag med bilder og arbeid på butikken for å få fylt opp nettbutikken et lite tak før julen setter helt inn. Har dere fått handlet ferdig julegaver ennå, står noen få venninnegaver igjen kanskje? Eller en liten gave til søster?  Kanskje noen av disse forslagene kan komme til nytte? 

Julegavene er perfekte uansett smak, og hvem liker ikke durance eller de søteste vakre sjokoladeskålene! 

Finnes HER, HER, HER & HER.

 

Etter ønske fra dere åpnes luke nr 9 med deilige vaskemidler fra Durance.

Bak luke nr 9 ligger vaskemidler fra Durance -mykningsmiddel og vaskemiddel... 

Det du må gjøre for å være med i trekkingen er å legge igjen en liten kommentar og fortelle om du bruker dette til vanlig ?  

 

Vinneren av luke nr 8 ble følgende ;

 

CATHRINE

DEC 8, 2013 - REPLY

Det brettet ville jeg rett og slett plassert på badet! Driver å pusser opp nå, det skal være enkle hvite fliser, men vil ha litt luksus der inne også, så planen er å ha en “kosekrok” på badet med en god stol og bord med dette brettet på..:) Og selvfølgelig litt stasj og durance lys osv.. Drømmer meg nesten bort her :p Kos deg med filmen, jeg syntes den var bra 

Gratulerer SÅ mye med det lekre brettet-send oss din adresse på byvillapaprika@hotmail.no så skal vi sende deg ditt brett ! 

Nå skal jeg gå over nettbutikken og gjøre den klar for morgendagen - nyt kvelden vi skrives! 

 

 

131 kommentarer

Monica

09.12.2013 kl.23:03

Jeg bruker dette med lavendel duft:-) fordi det lukter himmelsk, og fordi lavendel dreper midd. Må innrømme at jeg har blitt litt avhengig av det...så det hadde ikke vært dumt med påfyll;-) såååeeeee..jeg krysser fingre og tær

Christine

09.12.2013 kl.23:03

Åh, elsk:-)
Dette bruker j daglig, og det av den enkleste grunn: nydelig lukt og en dose daglig luksus:-)
Ekstra bra er produktet da det forhindrer midd med tanke på sengetøy:-))
Fortsatt god kveld:-) nyt den.:-)

Terese

09.12.2013 kl.23:04

Hei, hei.
Skulle gjerne prøvd disse produktene. Har dessverre ikke prøvd de før. Får krysse fingrene og håpe på vinnersjanse igjen. :-)
Terese

Nina Lobben

09.12.2013 kl.23:06

Har faktisk prøvd durance sin tøy mykner og det luktet så herlig, så hadde jeg vunnet durance produktene hadde jeg vært overlykkelig :)

Cecilie Slettebø

09.12.2013 kl.23:08

Hei :-)
Nei, jeg bruker rett og slett Softlan! Har sett på disse tøymyknerne og vaskemidlene i nettbutikken din, men det er så lett å falle tilbake på billige Softlan at det nesten er litt flaut! ;-)

Linda

09.12.2013 kl.23:08

Nei jeg bruker det ikke:( Men etter å ha lest bloggen din den første gangen og jeg så du hadde mange av disse på rekke og rad i vaskerommet har jeg alltid vært nysgjerrig på de og ville gjerne prøvd de ut. Men trege meg har ikke fått gjort det:( så det hadde vært perfekt om jeg hadde blitt trukket ut:) DET hadde vært STAS!:)

Ha en fin kveld;)

Sofie

09.12.2013 kl.23:13

Nei! men har veldig lyst å prøve! ;)

Anita

09.12.2013 kl.23:13

Ååå bruker de elsker de, har brukt med lavendelduft lenge, men så det var i cottonflower også og kunne sååå tenkt meg å prøvd de :)) men uansett bare elsker de produktene, de er så verdt hver en krone :) xxx fingrene :)
Ha en fin kveld :)
Anita

Veronika

09.12.2013 kl.23:13

Hey.allti hatt lyst å prøvd durance vaskemiddel.men aldri tatt meg råd til det. Ville gjerne vunnet det. Kan tenke meg jeg aldri ville gått tilbake til det "gamle vaskemiddelet" igjen.

Silje

09.12.2013 kl.23:14

Jeg har tenkt lenge på å prøve dette produktet, men aldri pittlet meg til å kjøpe det:p har en lei vane avå kjøpe det kjente og trygge:p kanskje å vinne dette vil være starten på et nytt klesvask-vennskap;p

Siri

09.12.2013 kl.23:16

Jeg har ikke prøvd produktene, men det hadde passet supert å vunnet nå- siden vaskerommet vårt begynner å bli ferdig:-)

Stine Halvorsen

09.12.2013 kl.23:16

Hei hei:) prøver lykken i dag også :) totalt avhengi av durance sine tøymyknere!!! Ingen over eller ved siden:) det går jo masse med 4 personer i huset :p supre gavetips:) ha en flott kveld:)

Elin

09.12.2013 kl.23:16

Har dessverre aldri prøvd dem, men hørt mye skryt. Har aldri fått ut fingern og prøvd selv, men hvem vet, kanskje det er en kommentar som dette som må til? Ja, hvis jeg har flaks, da ;-)

Linn Nathalie

09.12.2013 kl.23:20

Har tittet på det utallige ganger, men som student har jeg ikke unnet meg det enda. Har veldig lyst til å teste det ut og særlig i duften lavendel. Elsker alt som lukter lavendel, en veldig delikat lukt. Det hadde sett fint ut på baderomshyllen også. Krysser fingrene for at jeg blir den heldige :-)

Janne

09.12.2013 kl.23:22

Har ikke prøvd de enda men har vært flere ganger innom butikker å sett / luktet på de. Holder nå på med husrenovering og det nærmer seg slutten. Har store planer om å fylle opp huset med deilige dufter fra durance både Kjøkken, bad, vaskerom, ja over allt. Dette hadde vært en god start! Takk for fantastisk blogg! Henter mye inspirasjon fra bloggen og nettbutikken :)

Maria Hanssen

09.12.2013 kl.23:22

Hei. Æ har enda ikke prøvd disse men har hadd lyst lenge. Bare glemt av å bestilt ved vær bestilling ;p men ønsker meg veldig gjerne disse :) ha en fin kveld videre ;)

Maria Hanssen

Hanne S

09.12.2013 kl.23:25

Har ikke prøvd, men fikk lyst til å prøve durance når jeg så du var innom de på messa :-)

Annette

09.12.2013 kl.23:26

Hei!
Har lenge gått og vurdert om jeg skal kjøpe, og prøve ut Durance vaskemidlene. De dufter kjempegodt, men det er så fort gjort å gå for de billige variantene. Hvis jeg skulle være så heldig å vinne, er jo det en fin sjans til å få prøvd de ut:-) Hvem vet, kanskje jeg blir avhengig;-) :-) Det er jo ofte også lurere å investere i produkter med kvalitet, så kanskje tøyet holder seg penere over tid, og ikke minst dufter bedre:-) Forøvrig liker jeg bloggen din veldig godt. Jeg syns vaskerommet med hyllene fulle av Durance produkter ser lekkert og stilig ut, og løsningen med pallene er genial.
Du er en stor inspirasjon:-)
Jepp, da er det bare å håpe på en vinnersjans;-)

Mvh Annette.

Miriam

09.12.2013 kl.23:27

Hei.
Nei, selv om det er ett produkt jeg er veldig nysgjerrig på så har jeg ikke ennå prøvd det. Nå kommer det en liten baby til denne måneden og det hadde vært spennende å prøvd ut litt før h*n kommer. Kanskje vi forelsker oss i produktet like mye som deg!
Nyt natta og morgendagen. Vi snakkes :)

Stine

09.12.2013 kl.23:27

Jeg har ikke prøvd disse vaskemidlene selv enda, men ønsker meg de i gave. Jeg har hørt så mye godt om dem. I begynnelsen tenkte jeg "vaskemiddel er vaskemiddel" og syns dette var fryktelig dyrt. Jeg syns fortsatt det er dyrt ifht merkene i dagligvarebutikkene, men når så mange elsker det, MÅ det ligge noe i det. Venninnen min bruker det i sengetøyet og plutselig er hun "hekta". Ønsker meg spesielt den i lavendel da det er den alle snakker om.

Tonje

09.12.2013 kl.23:28

Hei :-)
jeg kunne tenke meg å prøve durance vaskemidler for første gang! Har gått til innkjøp av durance husvask med lukt av lavendel, og jeg ble overrasket over hvor godt den luktet! Hadde jo vært greit å byttet ut blenda for å prøve :-)

Ha en fin kveld!

Solfrid

09.12.2013 kl.23:29

De krukker er så søte:) har to selv:)

Jeg elsker durance og duften lavendel. Faktisk har jeg aldri prøvd vaskemiddlene.

Hvis jeg gjør det en dag så er det kanskje gjort, da går man kanskj ikke tilbake igjen? Det er vel egentlig prisen på de som har stoppet meg litt fra å prøve de:) Uansett får jeg sjansen blir jeg hoppende glad. Hi hi.

Åse

09.12.2013 kl.23:30

Ja jeg bruker tøymykneren men kun i senklær, må jo spare litt på godsakene;)) sønnen min brukte en halv flaske av den da han skulle sette på en maskin med klær, vi var tom for vaskepulver og han syns det var en god ide å bruke en halv flaske av mammas luxus tøymykner, vræææl!!! Gymklærna lukta nå godt da;))
Durance står på ønskelista mi til jul også;)
Ha en fin kveld:)

christina

09.12.2013 kl.23:34

Prøver lykken igjen jeg;) Søsteren min skryter veldig av dette vaskemiddelet, og jeg har veldig lyst å prøve det. Det er jo litt dyrere enn butikkvaskemiddel, og jeg skal bli student fra januar og har derfor tenkt at det er dumt av meg å prøve det nå som jeg kommer til å få mye dårligere råd i hverdagen;) Vet jo at jeg blir hekta hvis jeg prøver det, hehe. Vet du om dette vaskemiddelet er allergivennlig? Jeg lurer på om jeg kan være allergisk for det vaskemiddelet jeg bruker nå da jeg er litt plaget med kløe på huden. Håper jeg vinner og kan glede meg til en ny vaskeopplevelse;) Disse flaskene er jo pynt på hylla også i seg selv:)

Marielle

09.12.2013 kl.23:34

Som student har jeg ikke tatt meg råd til å prøve dem enda, men har hørt ufattelig mye bra om alle produktene deres. Hadde vært kjempespennende å få lov til å prøve dem - har en anelse om at jeg fort kan bli litt avhengig av dem :)

Cathrine

09.12.2013 kl.23:35

Jeg elsker durance!! :) romspray,duft lys,duft poser og ikke minst til klesvasken!! Det er bare gøy å vaske klær! Min favoritt er lavendel:) blir aldri lei!!! Pluss at flaskene er pene som dekor på vaskerommet;) hadde vert en glede å fått dette i "jule kalender gave" :)

Janne

09.12.2013 kl.23:38

Durance har stått på listen min lenge, men har rett og slett ikke tatt meg råd til å prøve det ennå. Har hørt sååå mye skryt, og om jeg ikke vinner, kommer jeg nok til å bestille det for å endelig prøve det :-)

Ønsker deg en god natt, så sier jeg tvi tvi denne gangen også :-)

Klem Janne

Anne-Mari Gabrielsen

09.12.2013 kl.23:39

Jeg har ikke prøvd det vaske-og skyllemiddelet, men har hørt mye bra om det.Skulle gjerne prøvd selv. Krysser fingrene og håper.....Mvh Anne-Mari

Nina

09.12.2013 kl.23:40

Jeg prøver igjen, ja jeg gir ikke opp.
Jeg gleder meg til hver luke, ja og snart er det stopp.
Jeg bruker ikke dette til vanlig nei, men hadde jeg vunnet hadde vasken gått unna i en fei.
Jeg krysser både fingre og tær, at jeg kan bruke dette til mine nyvaskede klær ;-)

Carrin

09.12.2013 kl.23:42

Ja. Det bruker jeg. Lavendel. Men kun på sengklær og handduker :) Jeg sverger til durance sine produkter både når det gjelder husvask og klesvask siden eksem forsvant som dugg for solen da disse kom i hus.

Lena

09.12.2013 kl.23:42

Har brukt cotton flower en stund nå, men skulle gjerne ha testet ut lavendel! :)

Lise

09.12.2013 kl.23:43

Hei.
Har skyllemiddel og rengjøringsproduktet.
Kjempefornøyd. Skulle gjerne prøvd flere
produkter så jeg krysser fingrene. Ps dufter
alltid så godt i butikken din

Sara

09.12.2013 kl.23:46

Ja, jeg bruker disse! Synes de lukter helt fantastisk deilig :)

Trine

09.12.2013 kl.23:46

Hei:)
Digger bloggen din, får så utrolig mye inspirasjon. Men har et lite spm, du og Håkon er fortsatt sammen ja?:)

Eirin

09.12.2013 kl.23:46

Bruker såpa derfra på pumpeflaske. Den orange til husvask. Lukter helt nyytdelig. Kunne ha tenkt meg å prøve vaskemidelet da jeg er så ømfintelig mot så mange typer :)) du har en flott julekalender som det er morsomt å være med på hver dag :))

Katrine

09.12.2013 kl.23:49

Hei!
Er enig i at året har gått utrolig fort, og kjenner jeg blir litt bekymret når jeg hører at hvor eldre vi blir, jo fortere går tiden! :O Jeg synes nemlig den allerede kanskje går litt for fort! :S

Jeg har dessverre til gode å bruke Durance vaskemidler og såper, men jeg rett og slett elsker duften av lyset Durance Spicy Tea, har et håp om at denne duften kommer i andre produkter også… men det er vel foreløpig kun en drøm vil jeg tro :)

- Katrine ;)

Lene

09.12.2013 kl.23:54

Jeg har mange ganger ønsket meg de produktene, å spesielt når jeg hører så mye skryt! ;-) Men synd de er litt dyre da.. med tanke på at vi er mange her i familien og vaskemaskin går døgnet rundt! Kan nok ikke bare bruke det da.. men ønsker så gjerne å få prøvd de.. eller kanskje jeg også blir hekta da.. ;-)
Mvh Lene

Kristine

09.12.2013 kl.23:55

Jeg bruker comfort til vanlig men, har lenge ønsket å prøve ut durance sine produkter! Så det hadde jo vært veldig stas å ha vunnet litt av disse godsakene=) Må innrømme at jeg har vært å snusa litt på de på butikken, de lukter himmelsk og jeg kan jo bare drømme om hvor deilig klærnene mine hadde fått det<3 Men, så var det dette med penger da; studenttilværelsen er virkelig alt annet enn luksus og velvære...

dicte

09.12.2013 kl.23:58

Ikke prøvd Durance- vaskeproduktene. Men er jo lov å håpe at det kanskje blir nå...? :-)

Stine

10.12.2013 kl.00:01

Hei :)
Jeg har ikke prøvd de produktene før, men har hatt veldig lyst til å prøve de så håper på vinnerlykke denne gangen! :)

Camilla johansen

10.12.2013 kl.00:02

Du er jammen i meg raus du :) Bare flotte gaver jo..
Jeg har vært snill i år og prøver meg igjen.

Ja, jeg bruker denne med lavendel. Vask og skyllemiddel. Jeg blir bare ikke helt klok på megde og blanding :p

Hadde passet meg perfekt å vinne, for mine er snart tomme!!
Det lukter himmelsk av sengetøyet når det har blitt vasket med dette! Og ikke bare det, men flaskene ser jo så fine ut der de står på vaskerommet også, hihi!

God natt!

Karoline

10.12.2013 kl.00:04

Jeg har ikke prøvd de produktene, nei. Blir til at jeg kjøper de litt billigere fra matbutikken. Det hadde vært fantastisk å prøve de, ingenting er jo så deilig som å ha på seg klær med frisk og god lukt:) Det er jo viktig å unne seg litt luksus i hverdagen:)

stinemor

10.12.2013 kl.00:18

ååå skulle ønske jeg hadde råd til å unne meg slik luksus i hverdagen, men har desverre ikke det. hadde virkelig vært hyggelig å vunnet deilige produkter som får badet og klærne til å lukte deilig.

Marthe

10.12.2013 kl.00:27

Go kveld!
Har bare prøvd husvask og duftelysene fra Durance, og liker dem supergodt! Lukter så friskt og rent!! :) Kunne veeeeeeldi gjerne tenkt meg å prøve vaskemiddel og skyllemiddel, kan tenke meg at det gjør det enda mer stas å synke ned i en seng med nyvasket sengetøy. Noe som forøvrig er en vanvittig deilig følelse etter hektiske dager :))))

Krysser igjen både fingre og tær for å se om vinnerlykka finner veien hit! ;)

Caroline

10.12.2013 kl.00:29

Jeg bruker durance gulvvaskemiddel, det er helt FANTASTISK! Lukter super deilig, og ikke minst gjør det gulvene mine skinnende rene. Det gir dem en ekstra glans, familie og venner har spurt hvordan jeg får sånn glans i gulvet, og etter de byttet til durance såå fikk de også skinnende gulv :-D FANTASTISK!

Vakkertufs

10.12.2013 kl.00:33

Her i huset brukes det mykningsmiddel med lavendelduft for alle penga! avhengig rett og slett. Bruker også både husvask, håndsåper og kremer fra Durance. Fantastiske produkter og min måte å unne meg litt luksus på i hverdagen;) Vaskemiddelet har jeg ikke prøvd ut enda, men det hadde jo vært fint å få mulighet;)

Silje

10.12.2013 kl.00:43

Jeg har aldri prøvd durance vaskemidler, men etter å ha lest så mye godt om de her på bloggen hos deg har jeg stått og luktet på dem på butikken her, men det har ikke blitt til at man har kjøpt. Det som frister meg med disse er vel at de gir en slags luksusfølelse i hverdagen, og hvem settee ikke pris på det?:-D super julekalender du har, Camilla!! Prøver lykken hver dag, men den har ikke vært med meg enda:-(

SiljeKJ

10.12.2013 kl.00:44

Har ikke prøvd durance - vaskeproduktene, bare dufte lysene ... ELSKER de!! Håper på å vinne =)

Susanne

10.12.2013 kl.00:50

Hei :) jeg bruker det med lavendel duft, men kun på sengetøy og håndkler :) lukter så utrolig rent etterpå, ikke masse fake lukt, på en måte :D skulle gjerne brukt det på alt jeg vasker, men siden studentøkonomien kun tillater softlan på salg (huff og huff :p ), så gleder jeg meg til neste år. Ferdig utdannet og rå til litt ekstra luksus :D

Cathrine

10.12.2013 kl.00:52

Jeg kjøpte de i sommer, og jeg bare elsker den gode lukten som sitter igjen i klær, sengetøy og gardiner osv! Helt herlige produkter, så kjøpte jo litt mer da.. :p Lys, duftposer osv<3
Så gøy det er med en kalender som har så mye flotte premier! :))

Tina

10.12.2013 kl.00:54

Hadde gått så lenge å ønsker meg dette, da jeg for ett par mnd siden endelig unnet meg en tøymykner og en med vaskemiddel. Gledet meg til å legge meg i nyvasket sengetøy som luktet cotton. Men før jeg kom så langt hadde mannen satt på vaskemaskin med utedresser, og satt flaskene på toppen av maskinen uten korken ordentlig på. Gjett om jeg ble sint da jeg kom hjem å fant de på gulvet med bare noen skvetter igjen!
Vi har blitt venner igjen nå, men vi hadde hvertfall blitt glade for ett nytt sett :)

Gratulerer med kjæresten forresten. Leser bloggen din hver dag, og det er så godt å se at du har det bra :)

Nina Farsjo

10.12.2013 kl.02:26

Morn i natten :-)
Durance er noe jeg ikke har prøvd noen gang, men hørt flere som er meget fornøyd med det :) Hadde vært morro vinne sånn at jeg og kunne hatt noe og skryte av ;) som student er det ikke slikt jeg kan unne meg i hverdagen :/ Krysser fingra :) tvi tvi!
Ha en strålende dag når du sikkert leser dette og gratulerer med kjæreste :)

Hilsen nina e.b.f

Siv

10.12.2013 kl.03:33

Jeg vasker huset, og spesielt baderommene med Durance rengjøring med Lavendelduft.
Duften er helt fantastisk. Når jeg i tillegg tenner Durance duftlysene, er det den ultimate lukten av helg :-)
Jeg har ikke prøvd vaskemiddel og tøymykner fra Durance, så jeg håper at jeg får muligheten til å prøve det nå. Jeg har et stort og nyoppusset vaskerom som det hadde vært herlig å fått inn litt Durance Lavendelduft.

hearthstone jungle panther

10.12.2013 kl.04:38

What's up, its pleasant article regarding media print, we all know media
is a impressive source of information.

Ida

10.12.2013 kl.06:09

Hei! Jeg har aldri testet vaskemidlene til Durance, men tenkte faktisk på det i går at jeg kunne tenke meg å kjøpe dem. Vi har nemlig akkurat pusset opp vaskekjelleren vår i det nye huset. Har gjort det litt enkelt der med maling på vegger og gulv og nytt tak, men kunne tenke meg å pynte opp med et fint teppe, hyller, kurver og div. Litt paprika-style ;-) Hadde passet perfekt med de fine Durance flaskene. Har alltid noen lys fra Durance på badet. Lukter nyyydelig!

xbox

10.12.2013 kl.07:11

(the very first was the xbox) created by Microsoft as an response to Sony's Playstation 3 slim and Nintendo's Wii, entirely referred to as
the seventh generation gaming consoles. This game is definitely
one from the best games for teen gamers. But could it be good enough to justify the price difference.
Regular updates assist in keeping the database up-to-date
and running at full speed. Users should make it a regular habit
to repeat their Xbox 360 games in order that they are always readily accessible.

May

10.12.2013 kl.07:35

Jeg har så lyst til å prøve dette til sengetøy og håndklær, siden du skryter sånn av det. Blir litt for fint til å vaske treningstøy med kanskje, men hvorfor ikke ?Å tenk å vaske sateng sengetøyet med lavendelduft og så henge det ut til tørk en fin sommerdag......drømme drømme. Eller hvor godt det skal lukte av sengetøyet til oss alle 4 når vi kryper under dyna lille julaften. Nyvaskede soverom med rent sengetøy, alt i hvitt for anledningen er tradisjonell prosedyre lille julaften. Nesten viktigere enn å pynte tre :) Er det lov å håpe på et mirakel skal skje? Jeg vinner aldri noe nemlig :(

Mette

10.12.2013 kl.08:05

Jeg har enda ikke fått somlet meg til å prøve vaskemidlene fra durance, men har tenkt på det mange ganger. Vi hadde produktene selv i en butikken jeg jobbet tidligere, og alle kundene snakket så varmt om produktene. Alle som en sa at etter at de hadde begynt å bruke disse produktene, kom de aldri til å gå over til vanlig vaskemidler igjen. Så da må det jo være noe i det? Krysser fingrene for litt vinnerlykke her ;) Ha en fin dag, Camilla :)

Kristin Larsen

10.12.2013 kl.08:11

Hei! Jeg bruker det på alt, og er veldig fornøyd! Bruker Lavendel og lime blossom! I år ble det også julegaver! Så jeg vil gjerne ha påfyll til meg selv!! :)
- Kristin

Anne

10.12.2013 kl.08:13

Hei
Bruker skyllemiddelet og det lukter sååå godt,jatakk til mer påfyll på vaskerommet :))

Marit

10.12.2013 kl.08:14

Hei Camilla! :) Nå er det lenge siden jeg har kommentert noe. Det bunner rett og slett i at jeg har lest så mange kommentarer ang. ditt og ang. datt, om deg og ditt, de siste månedene, at jeg like så godt tenkte at du skulle få slippe å få så mange kommentarer å forholde deg til. Nå som du har "offentliggjort" forholdet, så håper jeg for din del at det blir mindre fokus på sladder og seoghør-oppførsel, og mer på hvor bra dame du er!! For det er du virkelig - forbilde! Over til julekalenderen, så pleier jeg aldri å delta på sånn, grunnet latskap og liten vinnerlykke - men NÅ skal jeg delta! Jeg kjøpte meg nemlig husvasken, eller multi-usages, med lavendel! Jeg trodde lavendel lukta, sorry, drit - men holybolyNO! Noe så herlig!! Så nå bruker jeg den til enhver anledning og fryder meg over den deilige lukta. Grunnen til at jeg vil vinne produktet, er helt ærlig fordi jeg pr. D.D ikke har noe særlig + tall i økonomien, og derfor ikke har mulighet til å kjøpe meg tilsvarende lengre. Hoi, langt innlegg! Ville heftig bare si; DU ER BRA! Stå på :D

Anne

10.12.2013 kl.08:17

Hei.. Jeg bruker ikke disse produktene til vanlig, men har hele tiden tenkt at jeg gjerne vil prøve.:) Men med 3 barn i hus har det vært så lett å bare bruke det samme gamle! Vaner vettu, raser avgårde i butikken og kjøper det samme gamle... Så jeg skulle veldig gjerne prøvd disse produktene...:-) takk for en flott blogg...

Inger Lise

10.12.2013 kl.08:20

Prøver lykken igjen, jeg ;) Har dessverre ikke prøvd noe fra Durance, det er ikke tilgjengelig her jeg bor... Har heller ikke bestilt via nett, selv om jeg har hatt lyst flere ganger. Så har til nå ikke unnet meg slik luxus :/ Dermed vil jeg vel si at om jeg nå skulle bli så heldig å vinne dette, kan det være "fare" for at det kommer bestillinger. Ser at andre liker produktene veldig godt, jeg blir vel neppe noen unntak ;) Ønsker alle en flott dag, og til deg Camilla; "God trekning" :D

Line

10.12.2013 kl.08:30

Har aldri prøvd,så det hadde vært veldig artig å vinne,står høyt på ønskelista

Borghild Marie Jorde

10.12.2013 kl.08:36

ENDELIG DURANCE! Har håpa såå mye på at disse produktene kom i kalenderen din. Og endelig kom dem :) Krysser fingre og tær og håper jeg vinner :) Har egentlig ikke vært borti disse produktene, men føler de er knall gode. Jeg elsker spesielt tøymyker og klærne er ikke det samme uten. Du har skryti så av disse produktene at jeg ville ha testa de ut så lenge. Har lagt disse produktene i handlekurven men har avsluttet hver gang. I og med jeg er lærling, 2 unger og huslån må pengene brukes fornuftig. Produktene i seg selv er ikke så dyre, men er lettere og bare kjøpe med vaskemidler på butikken når man handler. Bor på landet så har ingen butikk i nærheten som har disse produktene så eneste måten er nettbutikk. Hvis jeg vinner kan det jo hende jeg blir bitt av bassillen og ikke klarer og la være og kjøpe mer når det er tomt. Får bare krysse fingre og tær og håpe på det beste. Ha en fin dag ;)

Pia

10.12.2013 kl.08:38

Hei ! Prøvde tøymykneren med lavendtlduft for lenge siden , men så har det ikke blitt mer enn med tanken :) så håper jeg er den heldige denne gangen for husker det var vidunderlig å legge seg i sengetøy som duftet lavendel :-)

Marte Karlsen

10.12.2013 kl.08:42

Hei. Kjøpte dette i julegave til noen i fjor å hadde såååå lyst på selv men har ikke tatt meg råd til slik luksus. Kanskje jeg et sent ute men prøver alikevel. ;)

Sunniva A

10.12.2013 kl.08:43

Jeg har aldri prøvd disse, men har hørt mye godt om de! Svigermor hadde vaska sengetøyet med lavendelduft da vi overnattet der sist, og det var nydelig!
Kunne gjerne tenkt meg å teste de ut :-)

Anne Grete

10.12.2013 kl.08:48

Jeg har hørt mye om disse Durance-vaskeproduktene, men har aldri prøvd de selv. Og det er nok fordi mann og barn har seborisk eksem og reagerer på forskjellig typer vaskemiddel :(
Men det hadde jo vært moro å vinne, for så å se hvordan de hadde reagert på dette vaskemiddelet. Dersom de hadde reagert positivt ville jo det vært en bonus :)
Ha en fortsatt fin dag :D

Merete kjennerud

10.12.2013 kl.08:59

Jeg bruker de deilige vaske produktene :) De lukter så godt...

Cecilie lie johansen

10.12.2013 kl.09:11

Jeg bruker vaskemidlet og tøymykneren til sengetøyet :) DEN følelsen å legge seg i nyvasket sengetøy med duft av lavendel....;-) meen det koster jo også, så det blir ikke til den daglige vasken. Har også lys og håndsåpe på ønskelisten min til jul, det er jo flotte gaver og gi. :)

Line Merethe

10.12.2013 kl.09:12

Dette har jeg aldri prøvd, men med ei jente med atopisk eksem er jeg på jakt etter noe hun tåler og samtidig lukter godt. Har hørt veldig mye bra om denne serien :-)

Linda

10.12.2013 kl.09:19

Har ikke prøvd disse produktene før, men har alltid hatt lyst å prøve de:) krysser fingrene :) Linda

Britt

10.12.2013 kl.09:30

Å, disse produktene kan anbefales!

De er bare helt nydelige og jeg har også anbefalt de til mange venninner som synes det samme.
Bruker lavendel til sengetøy fordi den skal drepe midden og så lukter den bare
helt fantastisk. Må bare prøves:-)

Anne-Lise

10.12.2013 kl.09:33

Jeg har aldri prøvd Durance men har veldig lyst å prøve! Er litt lei disse vanlige produktene så hadde vert veldig kjekt å prøve noe nytt. Håper jeg kan vinne! :)

Aase Camilla

10.12.2013 kl.09:38

Jeg har aldri testet det før, fordi jeg synes det er litt dyrt for noe som brukes så ofte. Håper jeg vinner så jeg får sjansen til å prøve :) Det kan hende jeg blir helfrelst :-D fin dag Camilla

Linde

10.12.2013 kl.09:42

Ja, ja, ja!!! Jeg har vært innom i butikken din å kjøpt det til venninner og til stemor, rett og slett den perfekt gave, i stedenfor å ta med blomster eller vin. Men jeg har ennå ikke unnet meg det selv ennå. Etter en overnatting hos pappa og stemor, i nyvasket sengetøy fra Durance - står dette på ønskelisten til meg selv, til jul! Ønsker, ønsker, ønsker! Ha en superduper dag, denne kalenderen er helt suuuper! Like håpfull hver dag :)

Anita

10.12.2013 kl.09:46

God morgen :-)

Jeg har aldri prøvd det før, men har selvfølgelig veldig lyst. Elsker lavendelnduft og har brukt den i vanlig comfort skyllemiddel, men har lest at du har skrevet at den er nydelig i duarance. Håper på vinnerlykke denne gangen :D

Anna

10.12.2013 kl.09:46

Hørt sååå masse bra om dette merke så kunne veldi gjerne tenkt meg å prøvd det

Sylvia

10.12.2013 kl.10:16

Hei!
Dessverre bruker jeg de ikke ..... men har vært veldig nysjerrig på produktene - siden både du & flere her anbefaler de.
Har derfor ille illle lyst til å prøve - kanskje jeg blir hekta jeg også......
Ha en fin fin 10. desember , tenk det er snart jul.
Sylvia

Inger Beathe

10.12.2013 kl.10:17

Ikke fått prøvd det enda men har ofte tenkt men gått over. Du gir så utrolig flotte gaver

Monica S

10.12.2013 kl.10:25

Ja, jeg bruker disse i lavendellukt. Elsker de, rett og slett. Lukter fantastisk!! :)
Hadde ikke vært domt med påfyll, så da får man krysse fingrene :)

Martine

10.12.2013 kl.10:49

Jeg har prøvd tøynykneren og et duftlys. En fantastisk heeerlig lukt det blir i hele huset. Ha jeg hatt råd, skulle jeg ha brukt det heletiden. Men det har jeg desverre ikke. Krysser alt jeg har:-)

Madelen

10.12.2013 kl.10:50

Jeg har ikke disse produktene hjemme , men de gangene svigermor er snille og tar litt klesvask for oss (når det hoper seg opp utover kurven) så lukter det deilig lavendel når vi får tilbake klærne :) utrolig godt , myk og mild duft . Så dette er noe je absolutt har lyst til å prøve .

Ønsker deg en fin dag , og gratulerer med kjæreste :)

Lene

10.12.2013 kl.11:07

Har ikke brukt det enda men tenker at det er noe jeg burde ha prøvd :) så da prøver jeg lykken nå :)

Renathe

10.12.2013 kl.11:27

Hei!
Jeg har brukt durance tøymykner og durance til gulvvask. Med nydelig lavendellukt, som er deilig på sommeren. Men jeg føler at jeg trenger en litt friskere lukt nå på vinteren,og hadde tenkt å sniffe litt på de andre typene for å se om jeg finner en god lukt :) hehe.

Ellers lykke til med ny mann og god jul! :)

Anette

10.12.2013 kl.11:44

Åå ønsker meg virkelig disse! Har durance vaskemiddel og oppvaskmiddel, og har blitt helt hekta! Helt fantastiske å bruke og lukter nydelig:) Hadde gledet meg stort her jeg ligger syk hvis jeg hadde vunnet dette! Følger bloggen din hver dag! Du er stoor inspirasjon og utrolig flink med innteriør:) Dessuten virker du som et godt menneske:)

trøttkråke

10.12.2013 kl.12:08

Jeg skal pusse opp vaskerommet rett etter jul og da tenkte jeg at jeg måtte skaffe meg disse durance produktene. Det hadde vært gøy å vunnet da jeg ikke har prøvd det før.

Skal male gulvflisene,male veggene, få opp et ordentlig hyllesystem, og stæsje opp med en fin lift, mykt gulvteppe og masse fine knagger. Så det hadde vært så fint med durance produkt på kjøkkenbenken jeg har over vaskemaskinen/tørketrommelen.
Krysser fingrene :-)

Charlotti

10.12.2013 kl.12:08

Såååå lyst å prøve disse! Leser bloggen din daglig og har sett hvor fornøyd du er.
Har ennå ikke prøvd dem, føler liksom det er litt ekstra luksus..men siden du har skrytt så mye, er det gjerne verdt hver krone?
Krysser fingrene for at jeg kan ha hell her :-)

tina

10.12.2013 kl.12:10

Jeg prøver meg år etter år og dag etter dag, men ha ikke den helt store vinnerlykken ser det ut som :( Det hindrer meg uansett ikke til å prøve meg i dag også for jeg ELSKER Durance! Jeg blir faktisk kvalm og uvel av de vanlige vaskemidlene, og jeg synes ikke noe om å bruke det nå som jeg har en baby her i huset som slikker på alt... :\ Dessverre tillater ikke økonomien helt at jeg kjøper det som er litt dyrere, så jeg har faktisk ønsket meg durance vaskemiddel i julegave. Hehe.
Etter nyttår skal jeg uansett ta grep og slutte helt med å kjøpe disse giftige ekle vaskemidlene og heller INVESTERE i Durance, så å vinne dette nå kunne faktisk ikke ha klaffet bedre.

Ja til helt nydelig lukt i hjemmet uten å ødelegge både ute- og inne miljøet!

Stor juleklem, TIna

Hilde

10.12.2013 kl.12:13

Hei Camilla :)
Har lenge hatt lyst til å prøvde Durance-produkta - men har ennå ikkje fått bestilt dei.. Blei veldig frista til å prøve då eg såg dei stod utstilt på vaskerommet ditt :) Har blitt hekta på lavendel lukt (likte det ikkje før) - men den har virkelig blitt en favoritt i høst!! Og inspirasjonen er selvfølgelig komt fra deg ;)

Håper veldig på å vinne disse, har såå lyst å prøve dei! :) Høres jo veldig deilig ut å vaske klær i den typen vaskemiddel, istedet for OMO color.. Haha :) Krysser fingrane for at dette blir min dag!! :)

Ha en riktig fin dag, Klem fra Hilde :)

Maren

10.12.2013 kl.12:17

Jeg har ikke fått prøvd disse produktene enda, men har tenkt på i så lang tid at jeg må få gjort det:) har hørt så mye positivt om det :) Hadde vært så fantastisk å vinne dette i en hetisk og stressende eksamensperiode:) Klesvasken hoper seg opp når man har barn, og hvem ønsker ikke at klesvasken skal lukte nydelig :) krysser fingrene :)

mona

10.12.2013 kl.12:23

Jeg skulle gjerne sagt at dette har jeg prøvd før men det har eg ikke. Eg har alltid tenkt at det må eg gjør etter å ha lest bloggen din. Det hadde vært utrolig kjekt å vunnet denne. Eg vasker så og sei kver dag. Har 2 små og må ha det rydding og rent når jeg skal slappe av etter at ungene er lagt.

Annette

10.12.2013 kl.12:28

Hei. Sååå flott julekalender da - må jo prøve lykken med disse nydelige produktene. Lukter så godt så jeg krysser fingrene. Ha en super dag :-)
Hilsen fra Larvik

amalieshus

10.12.2013 kl.12:31

Har brukt 1 flaske med vaskemiddel fra Durance i lukten lavendel. Det var ein fryd å vaske huset ! Men nå har det seg sånn at lommeboka er ikkje akuratt så svær, så skulle ønske eg vant litt sånn vaskemiddel igjen! :D Det hadde vert topp! Da ville eg prøvd ei anna lukt :-)

Hanne Elisabeth

10.12.2013 kl.12:37

Elsker Durance duftlys, men har ikke kommet så langt at jeg har fått prøvd Durance vaskemiddel og tøymykner.. Kanskje dette er en anledning til å få prøvd det? Ha en fortsatt fin førjulstid! :)

Yvonne

10.12.2013 kl.12:54

Har dessverre ikke fått prøvd disse produktene enda, men har veldig lyst å få prøvd dem å Seim de er verdt pengene :) Synes det er supert med så fine produkter i julekalenderen din! Du har et flott hjem som inspirerer masse og en kjempestilig butikk :) Krysser fingre og tær for at jeg har litt vinnerlykke for en gangs skyld :) stor klem til deg og dine!

Marita

10.12.2013 kl.13:44

Hiver meg på en del andre her inne. Dessverre har jeg ikke prøvd disse produktene, men de ligger ganske høyt på min to do- liste/ skal skaffe seg i nærmeste fremtid. De ser så delikat og ekte ut. Kjenner jeg klør i fingrene etter å ha dette i vaskemaskinen min. Vel, det er en tid for alt. Krysser fingrene for meg :)

Ha en fin dag Camilla !

Nadia

10.12.2013 kl.14:14

Hei:) jeg har enda ikke fått prøvd dette vaskemiddelet, noe jeg gjerne skulle siden jeg elsker lavendel duft . Har lenge ønsket å prøve det. Med en gutt på 4 år blir det mye klesvask i løpet av uken, så jeg håper jeg blir trekt ut denne gangen, om ikke skal jeg gå rett inn på nettbutikken å bestille dette i julegave til meg selv:)ikke bare lukter det godt ,men flaskene er også bare super fine å se på. Fint å ha stående framme på badet:)Har lest bloggen din helt siden du startet og du inspirerer meg så utrolig mye og er et stort forbilde for meg. Jeg blir glad av å lese bloggen din , du har lært meg at med å jobbe bein hardt med ting så kan jeg få til det meste her i livet:)! Tusen takk <3 klem fra meg

Mia Jeanice

10.12.2013 kl.14:30

Hei Camilla! Jeg elsker Durance!! Tanten min bruker disse produktene og har skryti kjempe masse av dem, å det forstår jeg når det dufter så utrolig herlig bare hun går forbi! Jeg har enda ikke prøvd det men bruker i dag det billigste vaskemiddelet noe som egentlig ikke er bra for meg fordi jeg tåler det egentlig ikke.. jeg har hatt atopisk eksem siden jeg var liten jente og når jeg bruker dette på klærne så klør jeg veldig! Derfor kunne jeg tenke meg et vaskemiddel av litt bedre kvalitet da dette egentlig er bedre for kroppen min! Elsker iallefall lukten av disse å kunne veldig gjerne tenke meg å prøve det.. har fått høre masse fint om disse produktene å skjønner at de er populære! Da får man jo lyst til å prøve :) Jeg blir jo lett avhengig av ting også så hvem vet, du får nok kanskje en fast kunde av vaskemiddel! Jeg elsker jo også å vaske klær.. så hadde vært fint å hatt en herlig duft å lukte etter de var vasket.. elsker jo hvertfall når det dufter i hele huset når man henger opp å å ha denne duften i hele huset takker jeg virkelig ikke nei til :) Krysser fingrene! Ha en fin dag. Syns også forresten selvom jeg har sagt det mange ganger før.. du er fantastisk! Du er et stort forbilde å en herlig person. Jeg kjenner deg selvsagt ikke, men er ikke vanskelig å se gjennom denne bloggen at du virkelig er fantastisk og herlig tversigjennom! Stå på Camilla! Du er utrolig flink til det du gjør!

iselin

10.12.2013 kl.14:47

Hei camilla :) jeg har ikke prøvd de vaskemidlene nei. Men har lenge lurt på å prøøve. Vi er midt i oppussingsprosjekter, så det hadde vært gøy å prøve litt hverdagskuksus. Er ikke så mye som skal til forat vi skal føle oss som en million i en altfor travel hverdag :) Tenk så gøøøøy det hadde vært å vinne! Ønsker deg en strålende dag ?

Kamilla

10.12.2013 kl.15:05

Hei! :) Har ikkje prøvd det før men kunne gjerne testet det ut :)

Milla

10.12.2013 kl.15:09

JA!! Jeg bruker Durance og jeg elsker det ;) Det lukter helt fantastisk. Lavendel er den jeg bruker. Flaskene er også fine å se på, så disse står til pynt på badet, samtidig som de blir brukt. Har laga meg en liten kurv med små kluter oppi sammen med flaskene og duftepose! Nå begynner det å bli tomt, så jeg håper virkelig jeg vinner:D

MyHomeIsMyCastle

10.12.2013 kl.15:17

Jeg elsker duftlysene fra Durance, men har aldri prøvd noe av det andre de har. Så dette har jeg virkelig lyst til å prøve :)
Klem,Kari

Irene

10.12.2013 kl.15:23

Jeg bruker ikke dette til vanlig :)
Men jeg har veldig lyst til å prøv ut dette og se om jeg kommer til å like det.
For det tror jeg at jeg gjør, for jeg elsker sånne ting som lukter :)

Kristin

10.12.2013 kl.15:24

Hei:) Disse har jeg aldri prøvd, men satser på vinnerlykka slik at jeg får prøvd dem:))

Jannicke (Precious Home)

10.12.2013 kl.15:31

Favoritttøymykner! Jeg bruker for det messe den med lavendelduft. Lukter utrolig deilig! Utrolig behagelig til sengetøy og håndklær men også til klærne våre.

Ha en fin kveld!

Maria Noddeland

10.12.2013 kl.15:54

Jeg har aldri prøvd dem før, men jeg har så lyst! :D Dessverre passer ikke min studentlommebok til disse prisene, så det går stort sett i 4, 5 kg Omo på tilbud til 99,- ;) Hadde vært gøy å prøve noe nytt!

Karoline Sandås

10.12.2013 kl.16:07

Hei.
Jeg har ikke prøvd disse produktene før. Jeg har hørt mye bra om de og kunne tenke meg å prøve de. Så, jeg krysser det jeg har å krysse.

Anette

10.12.2013 kl.16:36

Veldig lysten på å prøve dette vaskelmiddelet:-) Så hiver meg på konkurransen:-)

Klem fra meg

Cecilie

10.12.2013 kl.16:54

Hei! Har ikke prøvd produktene, men har hørt mye bra om de og vil gjerne prøve :)

Linda R

10.12.2013 kl.17:13

Hei og god tirsdag.

Har kjøpt det tidligere, men har kun hatt det til pynt på badet. Det både ser bra ut og lukter godt. God kombo - men også litt dyrere alternativ kan man si..

Charlotte Enger

10.12.2013 kl.17:28

Hei Camilla :-) Jeg har sett og hørt så utrolig masse positivt om vaskemidlene til Durance! Er selv plaget med allergi og reagerer alltid på tøymyknere med lukt i, samt vanlig oppvaskmiddel.. Har hørt at disse produktene er allergivennlige? I såfall hadde jeg blitt veldig glad for å prøve dem! Er innom bloggen din daglig for inspirasjon, og må si at du er en skikkelig stå-på dame altså ;-) Klemmer i fleng!

Monica

10.12.2013 kl.17:50

Jeg bruker det ikke til vanlig.. Har lenge hatt lyst til å prøve både vaskemiddel og tøymykner, men har ikke tatt meg råd til det siden min studentøkonomi er stram nok..:( ;) Men jeg er stadig innom den eneste forhandleren her i området å sniffer litt på dem..:D

Herdis

10.12.2013 kl.18:23

Har ikkje prøvd produkta .Har hørt masse bra, så det hadde vært moro å prøve. Så det er berre å krysse fingrane å håpe at det er min tur.

Stine

10.12.2013 kl.19:03

Jeg har aldri prøvd, men hørt mye positivt! Så kan absolutt tenke meg å prøve!

anette

10.12.2013 kl.19:24

prøver lykken igjen:P jeg har veldig lyst å prøve det. jeg har selv hulv vasken å den lukter sååå fantastisk:)krysse krysse krysse

Anne Hågensen

10.12.2013 kl.19:46

Heisann. Har kjempelyst til å prøve disse produktene. Har til nå kun hatt et lys fra Durance og det lukter kjempegodt. Kjempedyrt, men brenner riktig så fint. Det heter Christmas Tea, og sprer julestemning om det er tent eller ikke.
Hilsen AnneC

Tone

10.12.2013 kl.20:33

Jeg har prøvd flasken med lukt av lavendel, lukter skikkelig luksus :)
Så jeg er absolutt med, håper på å være den heldige :)

Anette

10.12.2013 kl.20:44

Hei igjen Camilla:-) jeg prøver lykken!! Jeg har ikke prøvd vaskemiddelet til durace enda.. Har tenkt tanker 100 ganger men har latt d bli ved det.. Mange grunner men den største er at jeg vasker så uhorvelig mye tøy at jeg har ikke tatt meg råd til det:-) men lukter klærne like godt som lysene så hadde det vært en drøm:-)

heidi

10.12.2013 kl.21:01

Hei har aldri prøvd disse produktene.men skulle gjerne gjort det. Håper på vinnerlykke hos deg.

Marte

10.12.2013 kl.21:11

Jeg har aldri prøvd Durance vaskemidler. Jeg har to søte små som har veldig sensitiv hud og har derfor holdt meg til neutral hele tiden etter jeg fikk barn. Men jeg må ærlig innrømme at jeg savner veeeldig duften av rent tøy. Synes liksom ikke det lukter av rent tøy med neutral. Men barnas velvære går selvsagt foran. Har ikke sett Durance vaskemiddel i noen butikker her hvor jeg bor, men kunne veldig gjerne tenke meg å prøve det, for jeg synes å huske at du har skrevet noe om at dette er fint til sensitiv barnehud tidligere? Det hadde vært deilig med ordentlig godlukt i klærne igjen:)

mona

10.12.2013 kl.21:29

Hei:-) Jeg har aldri brukt disse produktene, men har veldig lyst til å prøve dem og se om de er verd de ekstra kronene:-)

trine

10.12.2013 kl.21:42

Hei. Jeg elsker durance. Har det i lavendel og sitron på husvask, romspray og håndsåpe. Ikke hatt gleden av å prøve vaskemidler ennå. Krysser fingrene :-)

Sylvia

10.12.2013 kl.22:00

Hei

Helene

10.12.2013 kl.22:01

Har aldri testet, men har hatt sååå lyst på! Tenke seg til nå i jula hvor godt det hadde vært med såååå god kvalitet på vaskinga;-) jeg håper vinnerlykken er med meg idag når jeg ser på dunken med klær,duker etc som må vaskes!! Huff jaja jul skal det bli uansett :-D

karoline K

10.12.2013 kl.22:08

Jeg har prøvd disse produktene en gang tidligere og var kjempe fornøyd:) så kunne gjerne tenkt meg disse før julevasken setter igang:)

Janne

10.12.2013 kl.22:39

Heisann! Har veldig lyst å teste disse produktene

Renate noremsaune

10.12.2013 kl.23:18

Hei Camilla :) nei, jeg har ikke prøvd de produktene, men jeg har veldig lyst! Det virker som veldig gode produkter - så hadde vært supert å få prøve. Vertfall når jeg tror (eller VET) jeg vil bli fornøyd :)

Miacharlotte

10.12.2013 kl.23:25

Brukte de før når økonomien var litt bedre. Nå går det i billig vaksemiddlene til rema1000 :p savner den deilige laveldellulkten på durance vaskemiddlet vi brukte tidligere.

Skriv en ny kommentar

hits