En vakker mandag!

Jeg elsker når jeg våkner opp å ser snøen dale ned utenfor stuevinduet , idag kom den siste resten på julefølelsen hos meg og jeg føler meg så heldig som faktisk har fått den iår, for den har tidligere vært borte noen år.  Idag står mailboksen og nettbutikken på agendaen, mulig dere har sett litt av det nye som nå har kommet inn?   Vel, vi går jo å venter på de nye nettbutikken som skulle vært oppe å gått i november, men jeg har ikke tro på at dette faller på plass før på nyåret så jeg bare skyter ut med varer på den som er i mellomtiden , dobbeljobbing har man vel bare godt av!?  hihi... 

Tenk dere, 9.desember alt, og snart bare 14 dager igjen til jul... 

Også over til alle spørsmålene som har rast inn i innboksen min på facebook og på mail, samt gratulasjoner.  Jeg har nå valgt å dele at jeg har blitt sammen med en fantastisk mann, en mann som jeg aldri hadde trodd fantes. Jeg er overlykkelig og forelsket , tullete og dum.  Mange har sikkert trodd at Håkon og jeg kom til å finne tilbake til hverandre, men vi var i sommer bestemte i valget vårt og er ennå fornøyde over valget vi har tatt. Dette er ikke noe som skjedde igår og vi er voksene mennesker som kun lever en gang.  Jeg håper jeg slipper mye tullete prat og forumdebbater om barna for de har det helt supert, er glade og høyt elsket!  Jeg har nesten ikke ønsket å dele denne delen av mitt liv her på nettet, men siden jeg har delt det jeg så langt har gjort vil jeg velge å være ærlig!  

Om Håkon har en ny jente eller om denne mannen er grunnen til vårt brudd kan jeg si at bruddet vårt skyldes andre årsaker og vi er selv om mange ikke vil tro på det, gode venner som har masse og være stolte av sammen. Mine 8 år med Håkon har oppdratt meg, gjort meg sterk og gitt meg masse glede, jeg har bare godt å si om han og det skulle bare mangle. Vi kommer til å ha en godt bånd livet ut og Håkon er også bare positiv angående min nye kjæreste. Så jeg håper dere som bare leser denne bloggen kan se litt mellom linjene og legge litt mer sammen enn hva dere "synes" - tenker" -"tror" og "harhørt" angående dette. Jeg er lykkelig og ser ingen som helst grunn for hvorfor nettopp mitt liv må være som en eksamensoppgave selv om jeg er en blogger. Det er til syvende å sist de som står meg nærest som jeg må stå til ansvar for og det håper og tror jeg de fleste som leser denne bloggen kan være voksene nok å forstå. 

Nå skal jeg i møte - vi skrives etterpå! 

 

 

22 kommentarer

Siri

09.12.2013 kl.12:57

Herlig Camilla! :-) Du er flott! Nyt!! :-) ?

Solfrid

09.12.2013 kl.12:58

Heldig du som har en x-mann som tar dette så pent. At du har gått videre med en ny. Ikke alle som har det. Flere av mine venninner sliter med det. Tommel opp for Håkon:)

Gratulerer med ny kjæreste:) sett på bilder at dere alle, inkludert Håkon er sammen med dere. Og det er jo bare supert at det funker, ingenting er bedre enn det:)

Gleder meg til nyheter i nettbutikken:)

karjis

09.12.2013 kl.13:20

Så kjekt!!! Nyt forelskelsen :-)) Ha en fin uke. mvh Karjis

MyHomeIsMyCastle

09.12.2013 kl.13:31

Gratulerer igjen til dere begge :)
Ønsker dere masse lykke til fremover <3

Håper leserne dine kan holde seg for gode til å komme med sure og uhøflige kommentarer. Ingen vet hva morgendagen bringer og det er farlig å sitte i glasshus å kaste stein !!
Husk det, dere som sier noe annet...

Ps.. Og sånn en kjekkas du har fått deg da ;)

Klem,Kari

IA

09.12.2013 kl.13:39

Hei!
Så hyggelig for deg at du har funnet lykken igjen, gratulere så mye:)Du har nok vært igjennom masse med alt et brudd innebærer.. Du har så absolutt rett, vi lesere aner ingenting om hva som egentlig foregår i ditt liv, bare en liten brøkdel av d..
Du virker som en sterk jente som ikke gir opp så lett og ønsker d beste for deg og dine..
Vi er bare mennesker og livet må gå videre. Hva er vel ikke bedre enn sommerfugler i magen i disse juledager:) Masse lykke til og god jul:)

Lise

09.12.2013 kl.14:03

Hei Camilla.
Gratulerer så mye, ønsker dere lykke til
med kjærligheten. Heier forsatt på deg
og dine.

Linn

09.12.2013 kl.14:22

Det er så godt å se at du har det godt :) Gratulerer med ny kjæreste! Det ser ut som at både du og barna har det topp, og det er jo sånn det skal være. Kan ikke fatte og begripe at folk ikke kan unne hverandre å være lykkelige? Det er jo bare supert at du og Håkon kan ha et så godt forhold til tross for skillsmisse. Og vi utenforstående har jo ikke noe vi skulle sagt, for vi vet da ikke hvordan forhold dere har hatt i disse 8 årene, bortsett fra det vi har lest på bloggen.. det er det kun dere som vet. Supert at dere kan unne hverandre gode ting i ivet, dere har jo tross alt to vakre barn sammen! Jeg beundrer dere virkelig for dette :)

Stå på videre, Camilla, titter innom bloggen din hver dag! :)
Ha en fin dag!

mette

09.12.2013 kl.14:47

Gratulerer så mye Camilla! Hva du gjør eller ikke gjør har ingen andre noen ting med og så lenge du er lykkelig så burde alle være fornøyde med det! Alle fortjener og ha det bra. Glad på dine vegne :) Ha en riktig god jul!

Anita

09.12.2013 kl.15:06

Gratulerer så masse, som du sier vi lever bare en gang og lev ditt liv for deg selv og ikke andre :)

Janne

09.12.2013 kl.15:26

For et nydelig juletre! :)

may

09.12.2013 kl.16:05

hei skjønne deg<3 jeg er grådig nysjerig på juletreet ditt,er det ekte?evt.hva slags type er det?hvor har du kjøpt lysene som du har på treet?er så fint,håper på svar;) klem til deg ;-)

trøttkråke

09.12.2013 kl.17:58

Krysser fingrene for brettet jeg :)
Ingen har noe med det men at du deler det gjør jo bare at det ikke blir spekulasjoner når det står svart på hvitt.
Det er godt når livet er godt :-*

Elin

09.12.2013 kl.17:59

Ah jeg har tenkt tanken- fordi jeg har sett på bilder at du stråler!! Gratulerer.

Sandra

09.12.2013 kl.18:19

Gratulerer Camilla! Jeg ser opp til deg, glad at du gjør noe for å finne lykke i ditt liv. Du er tøft !! Gratulerer :)

Malene

09.12.2013 kl.19:01

Beste ønsker til dere?? ingenting kan stoppe kjærligheten

Irene

09.12.2013 kl.20:34

Sååå gøy det vi "alle" har undret oss over er tilfelle :))) Dere er jafall et søtt par:) Kos dere med å være nyforelsket det er en deilig følelse, godt å se at livet smiler til dere alle sammen:D

Christina

09.12.2013 kl.20:54

Åjj, viste ikke at det var slutt mellom deg og Håkon:/ Tydeligvis noen innlegg jeg har gått glipp av. Da burde jeg vel forandret litt på den ene setningen i innlegget mitt i dagens kalenderluke, men d får så være... Har vært opptatt og lest litt lite blogger siste ukene;) Men gratulerer med ny kjæreste:) Håper du har det fint, og det høres d jo ut som:)

~Lin

09.12.2013 kl.22:10

Gratulerer søte du :)

Syns at folk skal bry seg mindre om hva du ikkje sier og heller høre mer etter hva du faktisk deler. At alle har det bra og er lykkelig er det aller best og at barna har det supert er det viktigste <3<3<3

Mia Jeanice

09.12.2013 kl.22:16

Så utrolig bra at du er lykkelig og funnet deg en ny mann! Det fortjener du.. du er manges inspirasjon å det forstår jeg! Barn, egen butikk og nettbutikk som går utrolig bra, kjæreste OG hus! Må si du har gjort det utrolig bra å burde være stolt over deg selv! Syns du er utrolig sterk å jeg beundrer deg utrolig masse som får til alt dette! <3 Herlig er du! :D GodJul!

Tonje

09.12.2013 kl.22:33

Gratulerer! Så fantastisk!! Ønsker dere alt godt! Krysser fingre for det flotte fatet! Tenk å pynte det med alle de vakre sakene fra bla villapaprika ;-)

Thea

09.12.2013 kl.23:58

Gratulerer!! Men er det ikke rart for Håkon siden de er kompiser og bodde sammen i Håkons nye leilighet.? Eller har jeg bare misforstådt bloggen helt på bærtur:D

Mette k

10.12.2013 kl.19:18

Gratulerer sååå masse. Stå på , nyt livet .

Skriv en ny kommentar

hits