Søndag og full kos!

Nå er småtrolla i seng, huset vasket fritt for møkk og jeg sitter godt plassert i armkroken til gutten min og skal se pioner- har noen sett den? Hørt den er bra, men også skummel? Vel, det blir spennende å se den ihvertfall. 

Senkveld ikke dumt det, men siden denne helgen bare har gått i 110, har jeg ihvertfall vært trofast med kalenderen og kåringen her, så idag blir intet unntak og imorgen er jeg litt mer tilbake,jeg har så mye jeg vil vise dere -dele med dere osv!  

Men først til vinneren av luke nr 7 ; 

ANETTE KOLLE

DEC 7, 2013 - REPLY

Hei Camilla 

Prøver lykken i kalenderen igjen. Skulle gjerne hatt en slik stjerne på pyntefatet mitt det mangler noe det lille ekstra for at det skal bli helt perfekt  Jeg har i tilegg bursdag på denne datoen så det hadde gjort denne bursdagen helkt perfekt  Vil bare takke for den flotte jobben du gjør her på bloggen du er utrolig flink og er til stor inspirasjon for meg. Har alltid ønsket å jobbe med interiør, men så er det å tørre å satse da  Du har en utrolig flott stil og du er så flink til å mikse det røffe med det elegante  lekkert har du det og neste gang harryhandel står for tur må jeg svinge innom Fredrikstad for å nyte butokken din der  er så lei alle kjedebutikkene som selger interiør de har alle de samme produktene 

Gratulerer så mye -send oss din adresse på byvillapaprika@hotmail.no så skal vi sende deg den vakre julestjernen! 

Og som kjent - når en luke lukkes åpnes en annen! 

Bak luke nr 8 ligger et stort firkantet rottingbrett... Hva skulle du brukt det til? Legg igjen svaret ditt i en liten kommentar og du er med i trekkningen av dette brettet! 

Nå er det movie time her- nyt søndagen alle sammen! Vi skrives alle vakringer! 

 

180 kommentarer

Monica

08.12.2013 kl.22:42

Prøver lykken hver dag og hvem vet ;) Dette brettet hadde jeg nok brukt til å dekorere med på spisebordet, med mye fin julepynt på! ;)

Anne

08.12.2013 kl.22:42

Det hadde passet perfekt på hytta :)filmen er forresten ikke spesielt bra:(ble ganske skuffa.

Veronicaveronica

08.12.2013 kl.22:43

Kan jeg spørre hvor du har kjøpt hundekurven i bakgrunnen??? Er på jakt etter en i rotting, men det har ikke vært lett å finne en som ikke er så alt for stor

karianne

08.12.2013 kl.22:44

Prøver meg jeg, liker godt dette brettet! Den skulle ha pryda sjenken i stua vår! God søndagskveld videre!! ;))

Nina Lobben

08.12.2013 kl.22:48

Det super flotte brettet skulle fått plass på spisebordet med en juleblomst, lys og litt julepynt :)

Terese

08.12.2013 kl.22:49

God kveld.
Supert brett. Om jeg skulle bli den heldige vinneren av dette nydelige brettet så skulle det fått hedersplassen på spisestuebordet mitt med masse fin VILLAPAPRIKA pynt på seg og litt blomster da selvsagt. :-)
Klem Terese

Malin

08.12.2013 kl.22:50

Åh, det lekre brettet der skulle jeg hatt på spisestuen med masse fint av lysestaker og blomster :) virkelig lekkert!

Anita

08.12.2013 kl.22:50

Dette vakre brettet ville jeg brukt til å ha en blanding av lysestaker, noen av mine vakre engler og friske blomster!! Krysser fingrene for at d blir mitt!!:)
Tusn takk for flott kalender!!:D

Martine

08.12.2013 kl.22:50

Prøver lykken nok en gang. Et slikt brett har jeg lenge ønsket meg, men ikke tatt meg råd til å kjøpe et. Heller ikke funnet rimligere alternativer som er like fint. Derfor krysser jeg alle fingrer og tær;-) jeg ville hatt det på stuebordet, med lys og annet pynt;-)

Stine

08.12.2013 kl.22:50

Kjempekoselig kjellerstue!
Jeg har en enkel puff i en krok ved siden av tv benken. Ser for meg at dette brettet blir veldig bra oppe på den puffen slik at det blir et lite bord. Da kan jeg ha noe lys og pynt borti kroken, det tror jeg blir fint. Hvis ikke skal jeg ha det på stuebordet med lys, blomster og stæsj. Har hatt disse planene en stund, men har ikke fått kjøpt meg det enda, da det er litt dyrere enn jeg tenkte :/
God kveld til deg og gutten din :-)

Elin

08.12.2013 kl.22:51

Noe jeg har blitt inspirert til her fra bloggen din- er at jeg ca en gang i uka unner meg en bukett blomster. Velger oftest roser. Så hvis jg ble den heeeldige vinner av rottingbrettet, skal de få stå på stuebordet med en vase roser på- og en gammal fin lysestake med kubbelys. Kanskje også et par julekuler i sølv og lilla.

Mette k

08.12.2013 kl.22:53

Juhuu

Maria Noddeland

08.12.2013 kl.22:53

Dette brettet skulle fått hedersplassen midt på stuebordet! Med masse deilig pynt på! :D

Christine

08.12.2013 kl.22:54

Åh, dette er noe av det som står øverst på ønskelista mi:-)
Om jeg hadde vært den heldige, hadde det fått hedersplassen i stua med lys, små pyntegjenstander og julepynt.
Fortsatt god advent <3
Hilsen Christine

Kate

08.12.2013 kl.22:54

Dette brettet skulle ha stått på hjørnetbordet i stua, med masse fint stæsj på.... :) Hadde blitt utrolig bra :) Ha en fin kveld videre i armkroken til gutten din :)

Linda

08.12.2013 kl.22:54

Det brettet hadde jeg plassert fint på sofabordet her, med mye fint oppå som du har.. Har nemlig "hermet" mye etter deg og dine interiørtips og jeg elsker hvordan det blir :) Så dette brettet hadde passet perfekt her på sofabordet! :)

Carine

08.12.2013 kl.22:55

Hei. Hadde håpet jeg skulle få et nytt rottingbrett i en av pakkene mine i dag, siden jeg har bursdag, men nei.. Fikk masse annet flott, men brettet med stor B mangler... Dette skal få en plass på det STORE kjøkkenbordet mitt. Passer rett inn med lys og blomster på... Håper, håper, håper....

charlotte

08.12.2013 kl.22:56

Jaaaatakk. Ønsket meg lenge =) Jeg vil ha det på stuebordet og dekorere det like fint som deg. Jeg elsker denne tiden av året, så det hadde blitt julete. Krysser alt jeg har. Klem

JUOT

08.12.2013 kl.22:56

Det skulle fått stå å pryde mitt kjøkkenbord. Skulle "stæsja" det med masse lys og små bilder av mine 4 fine barn. Ha en koselig kveld med armkrok og film. Det hørtes iallfall deilig ut;) Klem JUOT.

Maren

08.12.2013 kl.23:01

Prøver igjen;) Det skulle fått plass på kjøkkenbenken min! Oppi der skulle det vært fine nye krukker til mel, sukker o.l, og kanskje en liten lysestake for å gjøre det hele komplett:) Ja, det måtte det blitt!:)

Thea Gover

08.12.2013 kl.23:02

Jeg skulle brukt brettet til å pyntet tvbenken med. Jeg ville hatt en fin blomst, stearinlys og ett fint bilde oppi kurven. Denne hadde passet perfekt ved siden av tv'en! Håper virkelig jeg vinner denne gangen! :D

Janne

08.12.2013 kl.23:02

Heisann! Det brettet skulle fått hedersplassen i den nyoppussa kjellerstova vår

Torunn

08.12.2013 kl.23:02

Det vil jeg ha på det nye klaffebordet mitt i tv-kroken:-) Fylle med lave lyslykter, askepottnøtter, Finn Scøll-vase med blomst i og en snopeskål!

Anne K

08.12.2013 kl.23:03

Hei
Og takk for en superfint blogg:). Jeg oppdateres daglig og du er til stor inspirasjon. Dette brettet er akkurat hva jeg ønsker meg til sslongbirdrt mitt. Har flyttet møbler litt rundt og hsr plassert sida på ny plass. Da trengs noe nytt på bordet også :).
Ha en fin førjulstid
Anne Kirsten Homme

Stine Halvorsen

08.12.2013 kl.23:03

Ååååååå det rottingbrettet er så nydelig!!!! Jeg skulle hatt de to mini juletreene mine med Potter fra villapaprika, kubbelysestakene mine fra IKEA og mini karafflene fra villapaprika og sølvstjernen min:)))) som du sikkert fotstår så er jeg heeelt i VILLAPAPRIKA himmelen!!! Da hadde bordet mitt blitt helt perfekt til jul! Har ønskt meg sånn brett siden du la de første bildene ut av de type brettene!!! Har nå ett trebrett men det er litt lite! Ååå sånn jeg ønsker meg ett slikt!!!!! Krysser fingrer på at jeg er den heldige! Da hadde julen vert helt perfekt!!!! God klem til deg!

Trine

08.12.2013 kl.23:03

Dette brettet har jeg ønsket meg såå lenge, hadde vært supert å vunnet det! :) Det hadde passet perfekt i stuen vår :)

*Krysser fingrene*

Stine Halvorsen

08.12.2013 kl.23:04

Ååååååå det rottingbrettet er så nydelig!!!! Jeg skulle hatt de to mini juletreene mine med Potter fra villapaprika, kubbelysestakene mine fra IKEA og mini karafflene fra villapaprika og sølvstjernen min:)))) som du sikkert fotstår så er jeg heeelt i VILLAPAPRIKA himmelen!!! Da hadde bordet mitt blitt helt perfekt til jul! Har ønskt meg sånn brett siden du la de første bildene ut av de type brettene!!! Har nå ett trebrett men det er litt lite! Ååå sånn jeg ønsker meg ett slikt!!!!! Krysser fingrer på at jeg er den heldige! Da hadde julen vert helt perfekt!!!! God klem til deg!

Stine Halvorsen

08.12.2013 kl.23:05

Ååååååå det rottingbrettet er så nydelig!!!! Jeg skulle hatt de to mini juletreene mine med Potter fra villapaprika, kubbelysestakene mine fra IKEA og mini karafflene fra villapaprika og sølvstjernen min:)))) som du sikkert forstår er jeg heeelt i VILLAPAPRIKA himmelen!!! Da hadde bordet mitt blitt helt perfekt til jul! Har ønskt meg sånn brett siden du la de første bildene ut av de type brettene!!! Har nå ett trebrett men det er litt lite! Ååå sånn jeg ønsker meg ett slikt!!!!! Krysser fingrer på at jeg er den heldige! Da hadde julen vert helt perfekt!!!! God klem til deg!

Åse

08.12.2013 kl.23:05

Smelt!!!! Det har jeg gått å sugla på en laaaang stund nå, håpa det skulle bli i luken en dag. Nå fremover ville jeg pyntet det med noen store søte glass-sopper som jeg kjøpte i fjor, med litt røde lys i tillegg, det er det som er så kjekt med det fatet er jo størrelsen.
Har ikke sett filmen men har hørt den skal være bra, kos deg;)

Tonje

08.12.2013 kl.23:06

Landsbyen som sønnen min har lagd av pepperkaker skulle vi ha pyntet det brettet med:)tipper vi da hadde hatt en stolt 4 åring i hus:)

Anne Line

08.12.2013 kl.23:07

Heisann, Camilla!
Først og fremst vil jeg gratulere deg med kjæreste. Ble så glad av instagrambilde du la ut idag. Rart man kan bli så glad på noens vegne, når man ikke engang kjenner hverandre! :) fantastisk tid å være forelsket på, nyt livet og hverandre!

Rottingbrettet ville jeg ha brukt til å freshe opp det ellers så kjedelige stuebordet mitt. Dille og dalle og pynte det opp, det hadde virkelig vært prikken over i'en :)

Marita

08.12.2013 kl.23:07

Dån! Hvor kan man ikke bruke det rottingbrettet? Ett slikt har stått på ønskelisten min leeenge, men har ikke tatt meg råd pga litt stram økonomi som fører til at jeg må prioritere. Men en slikt hadde jeg hatt på spisebordet, eller på en skjenk, fylt opp med lysestaker og julepynt. Eller på salongbordet til oppbevaring av blader.
Krysser fingrene!!

amalieshus

08.12.2013 kl.23:08

Prøver lykken :-) Nydelig rottingbrett som eg ville brukt til å dandere pyntetinga på bordet. Veldig greit med sånne brett, for om du skal ta av ting fra bordet er det berre å løfte vekk brettet :-) Så er praktisk samtidig som det er fint og røft:) Håper eg vinner et sånt.

Anette

08.12.2013 kl.23:09

Hei igjen Camilla. denne gangen håper jeg det blir min tur da <3og nå er det faktisk min bursdag!! Jeg har vasket og shinet huset klart til feiring.. Og brettet skulle stått på det nye stuevinduet av paller, fylt med alt mulig av deilig pynt og litt blomster :-)

Kristine

08.12.2013 kl.23:11

Rottingbrettet ville jeg ha plassert på spisebordet mitt - og fylt det med deilig friske blomster, masse lys, en glasskrukke i etasjer med julesnop og litt julekuler og store kongler. :) Det hadde blitt fint det og jeg hadde blitt såå glad hvis jeg ble den heldige:)

MonicaUE

08.12.2013 kl.23:12

Endelig kom luken med det fine brettet:) Jeg vet akkurat H or det hadde passet inn, så da prøver jeg lykken. Ha en fortsatt fin søndag

Toril

08.12.2013 kl.23:12

Elsker det brettet :) Jeg har nettopp fått meg hagestue, brettet hadde passet kjempebra på bordet der :)

Cathrine

08.12.2013 kl.23:12

Hei:)Brettet skulle fått stått på det flotte tøffe pallebordet min kjære har laget til meg.Perfekt med lys og julekuler på.Håper det blir meg:)

Pia

08.12.2013 kl.23:13

Hei snille Camilla ! Det brettet er så utrolig flott !! Det skulle fått hedersplass på salongbordet mitt , med godteskål , lysestaker og mine favorittinteriørmagasin :-) så jeg prøver lykken og krysser fingrene :-) ha en fin kveld med kjæresten din :-) klem !

Lene

08.12.2013 kl.23:13

God kveld..
Jeg prøver igjen.. Jeg har firkantet stuebord så det brettet hadde passet perfekt til det! Jeg har bestilt meg de to andre brettene du har som jeg skal ha på kjøkkenet. Hadde vært perfekt å hatt hele serien.. Krysser fingre jeg da.. ;-)
Lene

Siri

08.12.2013 kl.23:13

Brettet hadde passet perfekt til vårt nye spise bord, som dekorasjon med pynt og lys m.m. Håper :-)

anette

08.12.2013 kl.23:14

Å dette brette har jeg siklet etter leeenge,men ikke hatt råden.Jeg ville hatt de enten på kjøkkene me oljer,pesto krydder osv eller på stuebordet mitt der jeg ville hatt lysestaker ++ på..
Er så fine desse rotting bretta,men desverre for dyr for mi lommebok.så jeg hadde blitt utrolig gla for å vinne det. har prøvd meg på kalenderen din alle dagene så no er det kanskje min tur?;)prøver å krysser fingrene vertfall. Ha en flott dag camilla;)

trøttkråke

08.12.2013 kl.23:14

Pioner skuffet! :/

Skulle hatt det på kjøkkenbenken med masse finpynt. Blir utrolig glad om jeg vinner :-)

Cathrine

08.12.2013 kl.23:15

Det brettet ville jeg rett og slett plassert på badet! Driver å pusser opp nå, det skal være enkle hvite fliser, men vil ha litt luksus der inne også, så planen er å ha en "kosekrok" på badet med en god stol og bord med dette brettet på..:) Og selvfølgelig litt stasj og durance lys osv.. Drømmer meg nesten bort her :p Kos deg med filmen, jeg syntes den var bra :)

Janne Therese

08.12.2013 kl.23:15

Fatet skulle stått midt på salingbordet med masse lys og pynt på :) knall fint det brettet !
Jeg så pioner i går og ble veldi skuffet :/
Gratulerer med kjæreste ! :) p

Linda Marie

08.12.2013 kl.23:16

Hei Camilla,
Jeg er en ung dame på 40 som elsker alt som har med interiør og klær å gjøre. Det er så deilig å føle seg kreativ, selv om det bare er å flytte på et par lysestaker i stua en kveld

dicte

08.12.2013 kl.23:16

Å GURIMALLA!! Vil haaaa!!! Om vinnerlykken står meg bi, vil den pryde mitt store spisestuebord, proppet med vakkert (jule)tilbehør! :-)

Sofie

08.12.2013 kl.23:17

Det skulle blitt brukt som gave til bestemor!

Anne Marie

08.12.2013 kl.23:21

Hei, jeg ville hatt rottingfatet på hytten. Det hadde nok blitt stylet med lys og blomster og litt annen pynt :-)

Silje

08.12.2013 kl.23:21

Prøver lykken igjen, og håper på at denne gangen er det min tur ;)
Dette brettet hadde jeg hatt på kjøkkenbenken med litt urteblomster å noen småkrukker på!:)

Sanna

08.12.2013 kl.23:23

Jaaaaaaaaa!!! :D :D
Dette brettet står HØYT på ønskelisten min! Har lenge ønsket å kjøpe det, men ikke kunnet tatt meg råd. Dette er det som ville gjort stuen og sofakroken mer komplett, i interiørdrømmen min! ;D hadde jeg vært den heldige, ville den fått hedersplass på salongbordet mitt! Der skulle jeg pyntet opp med lys, blomster og inspirasjon jeg får fra bloggen din! :) denne ville absolutt passet meg perfekt! :D
Og igjen, du er en stor inspirasjon! Jeg har virkelig fått opp øynene for interiør og det å skape sitt eget hjem. Takk for at du deler så mye! :)

Nina

08.12.2013 kl.23:24

Hallo hallo :)
Så fort som tiden går, allerede luke nr 8, ja snart midt i julen vi står.
Jeg krysser fingrene for at denne luken er min lykke, for brettet hadde gjort seg på spisestuen min, ja som ett perfekt smykke.
Helt til slutt vil jeg rose deg, for bloggen, hjemmet, ja alt som du inspirerer meg :-)

Linn

08.12.2013 kl.23:24

Hei! Er ei jente på 23år fra Bamble i Telemark, som har kjøpt hus fra 1982 som det ikke er gjort noe med siden bygge år. Dermed må absolutt alt pusses opp og fornyes. Jeg begynte å søke på interiør og dermed havnet jeg på din blogg for snart ett år siden ca. For å finne inspirasjon til huset og dermed det gjorde jeg:). Har vært en trofast leser siden:). Har dessverre ikke fått vært å shoppet i butikken din, men sett inn vinduet. Kom litt sent etter å ha vært på harry tur. Neste harrytur skal jeg komme meg tidligere avgårde å innom å shoppe mye fint og det gleder jeg meg til:D. Det jeg så igjennom vinduet så veldig pent ut i den nye butikken din:). Har ønsket meg det brettet lenge. Det er så fint på bordet ditt, samt vaskerommet og kjøkkenet:D. Du virker som en svært driftig og energirik dame som får ting gjort på bloggen og det inspirerer:). Takk for all inspirasjon og ellers ønsker jeg deg og dine en gledelig jul?.
Mvh
Linn- Cecilie

Hilde

08.12.2013 kl.23:25

Hei Camilla :)

Først må eg berre få sei: Du er heilt fantastisk som gir ut så vakre, fine gåver kvar dag i kalenderen! Føler meg veldig heldig, har ett håp kvar dag om at eg kanskje er den heldige :)

Ønsker meg sååånn ett sånt rottingbrett, enten firkanta eller avlangt :) Hadde eg fått eit sånt, ville eg brukt det til pynt på pallebordet vårt! :) Vil ha sølvfarga lysestaker på, en fin vase med vakre roser i og ganske sikkert noken små lyslykter ;) Har beisa pallebordet vårt lysgrått, og blanda overflata med litt kvite og muskattnøttfarga striper, for å skape litt spill i det.. Liker å blande det lysegrå, mørkegrå, lys beige, rotting osv <3 Åh :))

Ha en fin kveld Camilla, du har en fantastisk stil<3 Beundrer deg!

mona

08.12.2013 kl.23:25

Hei og god kveld:-) Dette brettet kan jeg bruke til så mye, men jeg ville nok satt det på spisestuen og pyntet med en flaske rød vin, vinglass og litt julepynt, klart til juleselskap:-)

Trine

08.12.2013 kl.23:25

Hei Camilla!! Liker bloggen din veldig godt og får masse inspirasjon:)
Men en ting jeg lurte på, er du og Håkon fortsatt sammen?:)
Klem!

Camilla johansen

08.12.2013 kl.23:27

Ååå, dette ønsker jeg meg!

På brettet skulle jeg hatt to av de nydelige runde sølvlyktene jeg har bestilt fra deg (Samme som du også har) også skulle jeg hatt en krukke med julegodt og duranceproduktene mine!
Jeg hadde nok byttet litt på hva som fikk plassen på brettet, men det er jo det som er så stas, med litt variasjon!
Jeg er heller ikke særlig glad i så mye smått. Likevel blir det litt av det, og da hadde det vært kjekt å kunne samle det som er lite, slik at det sammen blir noe stort :) (guri, nå hørtes jeg helt gal ut?)

Det skulle stått på spisestuebordet mitt, siden det er såpass stort, og fint.

Nå håper jeg at vinnerlykken er med meg, også ønsker jeg dere en god natt og en fin ny uke :)
Juleklem fra meg!

Silje

08.12.2013 kl.23:28

Dette brettet skulle fått plass i hytta ute i hagen. Den er nyoppusset og blir flittig brukt til jentekvelder, mens gutta innvadere huset ;)
Hadde passet så fint på bordet med durance sin duftspray, fine lysestaker og ein blomst oppi ?

Nå drømmer eg meg vekk i håpet om at dette brette kommer min vei :) Hadde vært lykke det.

Ha ein fin kveld og nyt filmen :)

Line anett

08.12.2013 kl.23:28

Jeg skulle ha brukt det på stuebordet med masse lys i.
Hadde et rottingbrett fra riveria maison, men det tok fyr;(., så hadde hvært veldig glad om jeg hadde vært så heldig og vinne:):)

Silje

08.12.2013 kl.23:29

Hei! Elsker bloggen din og du har så bra smak innenfor interiør! Det ser så hjemmekoseligt ut med deg! Men du nevnte at du satt i armkroken til gutten din, er det en ny en eller er det Håkon? <3

trine

08.12.2013 kl.23:29

Prøver lykken på rottingbrettet. Har ønsket meg dette lenge, men ikke tatt meg råd til å kjøpe det. Jeg hadde nok brukt det på kjøkkenet, med fine krukker på :-) tror det hadde blitt flott :-)

Caroline

08.12.2013 kl.23:30

Du deler ut så fine gaver! :) Et slik brett står høyt på kjøpelisten min, men som student, og nettopp blitt alene med leilighet, så er det trangt økonomisk. Hadde blitt så glad om jeg kunne satt lysestakene mine, englene mine, og nissen min på det.

Elsker stilen din! :-D

Tonje

08.12.2013 kl.23:30

God kveld.
Det lekre fatet skal jeg ha på spisestue bordet,med lys,blomster og kongler på.
Jeg er så glad for at trenden m fat fortsetter.det er lekkert og meget praktisk.
Kurv/tre fat står allerede på ønskelisten til nissen,men nå krysser jg fingre og tær for vinnerlykken her:)
God natt")

tina

08.12.2013 kl.23:30

Æææ, en LITEN kommentar? Men det går ikke, for jeg har så mange ideer til hva jeg skulle brukt det til! :P Nå til jul, selvfølgelig julepynt! Men ikke helt tradisjonelt kanskje, for jeg vill fyllt det med hundre klementiner. Det er jo så godt og dekorerende. Eller kanskje fylle det med masse pepperkaker og knyte et rødt bånd rundt for anledningen. Ja DET tror jeg at jeg ville brukt det til. Så skulle det ha stått midt på spisebordet (både for at ettåringen ikke skulle få tak i det og fordi det er så vanskelig å pynte et spisebord!!) Det tror jeg ville blitt en slager.

Når julen er over ville jeg brukt det på kjøkkenet for å oppbevart mine kjempefine hjemmestrikka kopphanduker i :) Synes nesten de fortjener en fin oppbevaringsplass.

Elle kanskje jeg skulle prøvd meg på en Camilla og pyntet det med flotte lysestaker og friske blomster for det kan ikke slå feil.

Til sommeren skulle jeg ha fyllt det med tørkede villblomster <3 Ah

Du skulle heller spurt hva jeg IKKE skulle brukt det til :P

Hilsen Tinamor

Maria

08.12.2013 kl.23:30

Ååå det nydelige brettet! Et slikt har jeg ønsket meg lenge:)) men med mye renovering har det dessverre blitt nedprioritert:( jeg hadde brukt brettet både på sofabordet og spisebordet for å så ha lys, Blomster osv oppi. Kunne også brukt det som et Lekkert serveringsbrett ved en spesiell anledning! :) Prøver lykken igjen og håper på at jeg er heldig ! Kos deg med filmkveld sammen med din kjære:)

Jeanette kastrati

08.12.2013 kl.23:31

Hei Camilla.Nydelig rottingbrett!Morsomt å se at dette brettet er dagens kalendergave.Var innom Villa Paprika på fredag,og dette brettet er ivertfall det som er nummer en på min ønskeliste!Hva kan man ikke bruke det til?servere gløgg og pepperkaker,Pynte det med noen søte nisser eller rett og slett ha det på kjøkkenet med de fine krukkene med "diamant" på lokket.Kunne gjort så mye,bare fantasien som setter en stopper for det.Rottingbrett eller ikke,ønsker jeg deg og dine en riktig god jul

Marita

08.12.2013 kl.23:35

Jeg skulle hatt brettet plassert midt på stuebordet mitt! Det hadde gjort susen :) Hatt mine kvite adventslys og litt annet stæsj i sølv, noen tørka kongler for å røffe det litt til. Det er slike små ting jeg henter inspirasjon fra og som gjør det lille ekstra. Ha en fin kveld og kos deg masse ;)

Carrin

08.12.2013 kl.23:40

JAAAA!!!! Ett sånt vil jeg ha :) Har ønska meg et sånn i lange tider nå! Et med lave vegger slik at pynten, lys og blomster faktisk vises.. Da kan det jeg har nå, fra Kid brukes til puter og pledd oppbevaring isteden... Væææære så snill!!

Ha en fin kveld videre da, i armkroken :)

Merete

08.12.2013 kl.23:44

Prøver lykken igjen :) Jeg ville brukt brettet til å fylle med lysestaker og annen pynt, og plassert det på sturbordet :)

Monica

08.12.2013 kl.23:45

Ja, dette sexy brettet måtte jo fått hedersplassen i stua og samlet de mindre stakene og pynten;-) tipper stua mi hadde kledd det, så jeg krysser fingrene;-) vil samtidig si at du har utrolig flotte kalendergaver!!
Hyggelig at du har fått deg kjæreste;-)
Monica

Veronika

08.12.2013 kl.23:47

Å jeg ønsker meg et sånn brett. Har lenge tenkt på å kjøpe det.men ikke fått gjort det. Jeg ville brukt det midt på stuebordet mitt hvor jeg ville hatt lys oppi sammen med den fine engelen min. Hadde vært nydelig. Ha en fin kveld. Klem

Malene

08.12.2013 kl.23:48

Åååå :) prøver lykken igjen, men denne gangen ble jeg skikkelig glad for jeg har siklet etter dette fatet en god stund nå. Hadde vært perfekt å hatt det på stuebordet med en stor rosebukett og noen lys. Er skikkelig glad i butikken din og har lyst på hver eneste lille ting :) stilen din er så gjennomført og fin!

Forresten veldig gøy å se at kjærligheten smiler til deg :) det fortjener du! Gøy at du deler det med oss :)

STOR klem fra Malene <3

Synnøve

08.12.2013 kl.23:49

lekkert! Jeg ville ha hatt det på spisestuebordet og hatt lysestaker, små hvite julestjerner og bilde av lille gutten min på det. .Kanskje en lyslenke også*drømme seg bort*krysser fingrene for vinnerflaks;-)

Miriam

08.12.2013 kl.23:51

Hei igjen :)

Nydlig brett :)
Hos meg hadde dette brettet blitt til ett bruks objekt. Noen ganger ville det blitt brukt som pynt på kjøkken bordet, og andre ganger til å forflytte de deiligste ting. Samtidig ville det stå godt og komplimentere en harmonisk tone.
Men aller mest ville jeg ha brukt det til å overraske og glede min kjære. For hvem kan ikke unne seg å nyte ett deilig frokost måltid i sengen etter en lang uke.
Dessverre har ikke jeg funnet det riktige brettet og hvertfall ikke ett som kan romme mine forventninger. Men nå tror jeg faktisk at jeg fant det... Uansett blir dette satt opp på min ønskeliste!

Mange hilsener fra meg :)

Sissel

08.12.2013 kl.23:52

Hei hei :)

Jeg ville hatt brettet på spisestuebordet, med vinkjøleren med blomster, hjorten min i sølv, kubbelys og noen kongler <3 Pioner er en veldig bra film, så den i går ;)

Juleklem fra Sissel

Agnethe

08.12.2013 kl.23:54

Hei. Skulle nok brukt dette brettet på salongbordet først med mye pynt på, kan også se for meg dette på spisebordet . Håper på vinnerlykke i dag;)

Marthe

09.12.2013 kl.00:00

Hei hå!
Prøver lykken ikvell åsså. Brettet står høyt på ønskelista mi og d skulle fått plass på badet. Har en lang benk mellom vaskene hvor det hadde vært helt perfekt med et stort fint brett med dufteolje, kremer, små håndklær & litt stæsj! :) Krysser fingrene & tærne herfra til månen & satse på at d gjør susen me vinnerlykken! ;))) Ha en finfin kvell!

Hege

09.12.2013 kl.00:03

Å herre! Eg har kjempe lyst å bli trukket i kalenderen idag, krysser fingrene! Det brettet er utrolig flott! Har mye villa paprika her hjemme, men får aldri nok;) klem

Jenny Margrethe Jensen

09.12.2013 kl.00:10

Brettet skulle få hedersplassen på tv benken :-) ska flytte tv opp på veggen. Ha masse lys & friske blomster oppi ;-)

Helene

09.12.2013 kl.00:11

ELSKER elsker ELSKER det rottingbrettet! Å si heeeelt konkret hva det skulle blitt brukt som i mitt hus er omtrent umulig, det kan jo brukes til omtrent ALT? Godt mulig det ville stått på bordet julaften med krukker med julekjeks og lys, eller som pyntebeholdning på kjøkkenet der jeg kan sette sukker, mel osv oppi. Kanskje det kunne blitt brukt på badet, til å ta vare på vaskepulver-beholdningene mine? ELLER så hadde det passet bra på tvbenken også tror jeg! Haha mulighetene er mange når det kommer til så vakkert interiør. En ting er iallefall sikkert, og det er at det hadde blitt brukt, og ALDRI ryddet bort :-)

Heidi Elisabet

09.12.2013 kl.00:15

Oj så fint, jeg er med :)

Sara

09.12.2013 kl.00:15

Åå det er så fint det brettet! Jeg skulle hatt det i stua, på det nye salongbordet ;) sammen med noen kortsnittede juleroser, høye lysestsker og litt annet juledilldall! Har noen fine små kongledyr som sønnen min har laget, så de måtte nok få blitt med de og :)

God jul til deg og dine, Camilla <3

linda

09.12.2013 kl.00:23

ååååå, dette har jeg hatt lyst på helt siden du tok det inn i butikken din. eller om jeg husker rett, da du skev at dette skulle inn i butikken med et smakebit- bilde ! helt utrolig vakkert med plass til mye fint på.
Jeg skulle pyntet opp min brettskjønnhet med blant annet blomster, masse durance lys, interiørblader, snopskål og bilde av de 2 skjønne barna <3 <3

Elinn

09.12.2013 kl.00:25

Hei camilla

Heidi

09.12.2013 kl.00:49

Hei :)
Jeg må bare prøve lykken! Har hatt lyst på et slikt brett i laaaang tid! Hadde vært kjempe gøy å vinne det :)

HegeFa

09.12.2013 kl.01:06

Hvis jeg bare hadde vært så heldig...Har fulgt deg i snart ett år. Så hekta at det skulle ikke vært mulig..Hvert eneste friminutt ledig så må jeg innom å titte, drømme og planlegge. Selvom jeg gjerne skulle hatt brettet selv, så ville jeg valgt å gi det til mamman min. Hun er alltid helt fra seg av begeistring når hun kommer på besøk, og det nettopp fordi huset støtt og stadig har hentet inspirasjon fra VERDENS BESTE blogg VILLA PAPRIKA:-) Nå er hun like hektet som meg..hehe:-) Hun hadde sååå fortjent dette brettet, og hadde nok blitt verdens lykkeligste mamma!! Brettet hadde nok blitt fylt med roser, lysestaker og diverse skåler med julegodt:-)

christina

09.12.2013 kl.01:11

Åhhhh, et slikt brett har jeg ønsket meg så lenge. Nydelig var det! Det hadde passet perfekt på stuebordet mitt. Jeg hadde nok først og fremst pyntet det "julete", og deretter stylet det etter årstidene. Ettersom jeg må feire jula på jobb i år, hadde det vært litt hyggeligere å komme hjem fra jobb sent julaften til "tomt hus" dersom dette brettet hadde stått på bordet mitt, pyntet og fint;P
Tusen takk for at du er en sånn inspirasjon for en interiørelsker som meg:) Du har virkelig stil!!! Det er alltid en fryd å komme på besøk på bloggen din å se de inspirerende bildene. Alle bildene er så innbydene, hjemmekoselige, stilfulle og FLOTTE:) Får lyst til å synke ned i sofaen din og bare nyte! Jeg blir også varm om hjertet når du skriver om barna dine, det er nydelig å lese kjærligheten du har til dem og din mann. Hele du er en sann inspirasjon, det er sikkert!

Beate danielsen

09.12.2013 kl.01:14

Hei Camilla.Jeg heter Beate å bor i Nannestad,.Opprinlig fra oslo,men men.Jeg blir 32 år 18 januar,har to barn:;)så deg på tv... skulle jo ikke gjort det___sorry alle tegna assa.... hvor er dem liksom, når man trenger dem,.HUFF mangler noen taste etter unga her..hahahha,.Vel du er jo sinnsyyyyyk om jeg får kalle deg det??POSIVITETET ALTSÅ.FINE JENTA SOM DU ER.NUSS PÅ PANNA,-SKAL FØLGE DEG VIDRE SØTA,KLM FRA MEG

Hanne S

09.12.2013 kl.01:16

Jippi!!! Dette brette skulle fått stått på mitt kvadratiske stuebord, med masse pynt i! Om det ikke vil se ut slik jeg forestiller det meg nå.. Skulle jeg sydd en firkantet pute i lin for å ha oppi, for deretter å bruke den som hundeseng.. Den er jo egentlig for fin til det, men jeg liker at hundens seng matcher interiøret.. OG! Det ville blitt unikt :-)

Siv

09.12.2013 kl.01:42

Åååååååååååå. Det va det æ ønska mæ allermest. Æ syns det bli så lunt og trivelig med rotting. Æ sku hatt det på stuebordet fylt med blomster, levende lys og en engel som betyr mye for mæ.

Krysse alt æ eie og har for å vinne. Skriver i skrivende stund med migrene, så lys fra iphonen er ikke det beste, men har Sååå lyst på det brettet.

Klæm fra Siv

kine johnsen

09.12.2013 kl.02:00

Hei Camilla!! Herremin så mange herlige gaver du gir bort, du er virkelig ett godt menneske..Ikke for det, er jo bare å lese bloggen din så finner man fort ut at du har ett hjerte av gull, du brenner for villa paprika, familien din og leserene dine..Noe alle setter stor pris på. Din jordnære figur gleder meg stort når bloggen din leses, så karrierekvinne, men samtidig så jordnær og følsom ! Dette rottingbrettet har jeg lenge sett på,den har jeg kjempe lyst og ha på stuebordet...Ja, jeg har jo sett at du har ett rottingbrett på stuebordet og det er ille fint som du selv ville ha sagt det !:) Tvi Tvi på at jeg vinner !!.Klem fra en som daglig er inne på bloggen og som drømmer seg bort på nettbutikken din !!. Stå på med det du driver med, du passer det utmerket !!

Julie

09.12.2013 kl.02:03

Dette brettet tenker jeg på daglig! Med veldig liten skapplass på badet, blir vaskemaskinen brukt som "hylle". Jeg har 4 kurver der, med både sminke og hudpleieprodukter, vaskemidler, neglelakker og parfymer. Det ser så lite gjennomført og rotete der, så kunne veldig gjerne tenkt meg et brett så jeg fikk "samlet" alt litt mer. Har såå lyst på dette brettet, og det hadde spart meg for veldig mye irritasjon! Krysser fingre og håper på litt flaks :-D

Christell

09.12.2013 kl.02:32

Ååååå det brettet DER er SÅÅ sprekt!! Har hatt lyst på det i evigheter føler jeg men økonomien har sagt noe annet. Hadde passet perfekt til det store grove bordet mitt. Har det lille rottingbrettet, men siden jeg har stort firkantet bord hadde det store passet perfekt. Elsker rotting <3 Hadde blitt så glad hvis jeg hadde vunnet det. :) God jul til deg og dine :) klem Christell :)

Lene H

09.12.2013 kl.06:00

Det brettet er bare lekkert! Her ville det blitt brukt til dekor/oppbevaring på kjøkkenet, og inneholdt krukker med diverse :-)

Karoline Sandås

09.12.2013 kl.06:24

God morgen.
Prøver da lykken på brettet. Prøvde første dagen og. Jeg rett og slett elsker rotting og har virkelig lyst på brettene dine. Jeg har siklet på de siden de kom i nettbutikken og spesielt etter jeg har sett hvordan du bruker det.
Jeg krysser alt som krysses kan- både fingre og tær- og håper det blir meg!
Klem

Nina

09.12.2013 kl.07:05

Ønske ønske, har vært i stort sett alle butikkene her å kikka etter ett sånt brett, men ikke funnet.. Har skrivd det på ønsjelusta til mannen og gitt beskjed om at det finnes på villapaprika.. Men her kom det jo en gyllen mulighet å kanskje få det før jul ?

Borghild Marie Jorde

09.12.2013 kl.07:09

Oj oj gratulerer så mye. Har hatt en liten misstanke om dere to :)
Om jeg vinner det nydelige rottingbrettet ska jeg kanskje ha det stående på kjøkkenbordet med litt lys,en blomst, en brødkurv,litt krydder. Syns det er koselig med ett fint bord der hele familien sitter sammen og spiser. Føler dette blir en bra plass for brettet, men vanligvis må jeg liksom prøve meg fram med nye ting og teste ut litt her og der før jeg bestemmer meg. Er ikke alltid det går som man tenker ;)

anonym

09.12.2013 kl.07:32

Brettet skulle fått heders plass på hytta...

Cathrine

09.12.2013 kl.07:42

Åh så fint!!

Det skulle jeg hatt på stuebordet med masse lys oppi :)

Linn

09.12.2013 kl.07:52

Hvis jeg skulle være så utrolig heldig å vinne dette flotte rottingbrettet, skulle det stått på spisestuebordet mitt! Pyntet med sølvlysestaker og andre små telysestaker i tillegg til noen koselige blomster som passer årstid/anledning. Jeg ser det for meg ;) Ha en strålende dag!

Heidi Homstvedt

09.12.2013 kl.08:01

Heisann :) Dette brettet ønsker jeg meg veldig. Vi pusser opp hovedbygning på en gård, og det hadde passet perfekt inn der. Du er en stor inspirasjon for meg. Jeg er innom bloggen din hver dag nå som vi driver å pusser opp. Jeg håper veldig jeg vinner, jeg vinner aldri , men verdt et forsøk. Klem

Inger Beathe

09.12.2013 kl.08:03

Det er det flotteste brettet jeg vet om ?? Elsker det. Ville hadt det på bordet i stua enten spisebordet eller salongbordet med mye fine pynte ting og lys og bare elsket å ha det der. Er jeg ikke så heldig å vinne dette lekre brettet så måååå jeg få bestilt det hos deg

Ine

09.12.2013 kl.08:08

Jeg skulle fylt det med masse lys og kanskje også ett bilde eller to. Som jeg kunne plassert på stuebordet

Anette

09.12.2013 kl.08:09

Å så fint brett!! Jeg vil bruke det til litt forskjellige lysglass og kubbelys, perfekt nå i julen:-)

Klem

Mette k

09.12.2013 kl.08:50

Juhu, rottingbrett

Jennifer/bittelille huset

09.12.2013 kl.09:08

Først og fremst - gratulerer så mye med ny kjæreste! Dere er et flott par:)

Jeg vil gjerne være med i kalendertrekningen siden dette brettet står helt øverst på min ønskeliste. Jeg ville satt det på salongbordet, med lysestaker, kongler, julekuler og en krukke med min favoritt-juleblomst svibel. Også ville jeg byttet pynt etter sesong:) Vi holder på å bygge hus, men budsjettet rekker dessverre ikke til alt nytt interiør jeg ønsker meg, så jeg krysser fingrene:)

Klem fra Jennifer

Grete

09.12.2013 kl.09:20

Dette brettet passer jo bra både ute og inne :) Sklir rett inn sammen med mine flotte hagemøbler, eller på mitt store spisebord i stuen! Elsker stilen din og har fått mange fine ideer og masse inspirasjon ved å lese din blogg. Ønsker deg en flott jul :)

Mvh Grete, ei dame på 40+

Monica

09.12.2013 kl.09:23

Hei Camilla:-)

Prøver lykken igjen i dag:-)
Brettet ville jeg ha brukt på hjørnebordet i stua. Jeg har vært i butikken din (selv om jeg bor 25 mil unna) og er inne på bloggen din hver dag, og jeg må si du er min største inspirasjonskilde. Jeg er interiørinteressert, men noen ganger går man litt "tom" for ideer her hjemme. Da er det koselig å sette seg ned med dine fine sider:-) Tusen takk:-)

Guro Therese Torp

09.12.2013 kl.09:23

Hei!
Jeg er en jente på 30 år fra Gol. Jeg har de siste 5 årene fått 3 flotte gutter og har ikke hatt så mye tid til overs til min lidenskap interiør. Men med mye inspirasjon av deg så har jeg blitt så "gira" på å ordne og stasje her hjemme igjen. Tusen takk for en fantastisk blogg

Lina

09.12.2013 kl.09:25

Om jeg hadde vunnet skulle jeg gitt brettet til min mor, hun har akkurat pusset opp stuen og hadde satt veldig pris på dette lekre brettet!!

eirin

09.12.2013 kl.09:26

Å det brettet er så grisefint :) det skulle ha prydet kjøkken benken i det nye huset mitt :) med krukker, lys og blomster :) krysser fingrene i dag også :))

lindalull

09.12.2013 kl.09:33

hei!
dette rottingbrettet har jeg hatt lyst på lenge, men pga jeg er hjemme med forlenget permisjon uten lønn er det vel ikke her pengene priorioriteres. hadde jeg vunnet brettet skulle det fått plass på salongbordet med blomster og lys og julepynt på nå til jul.
jeg er daglig leser av blogggen din og får mye inspirasjon og er ofte helt satt ut av alt du får til hjemme og i butikken din!!!!!!
krysser fingrene for at jeg vinner brettet og vil ønske deg masse lykke til videre og håper du får en velfortjent ferie til jul:))

Janne

09.12.2013 kl.09:35

Å det brettet har jeg ønsket meg lenge:-) det er så flott! Jeg skulle ha hatt brettet på det nye kjøkkenet mitt med flotte krukker på, herlig duftelys og noen nydelige roser:-)
Krysser fingrene for at jeg blir den heldige i dag:-)

Ha en strålende adventstid:-)

Anne-Marthe

09.12.2013 kl.09:39

Det brettet skulle vel helst vært overalt i hele huset men tror jeg ville hatt det på stuebordet :) Dette er virkelig på min ønskeliste til jul:)

Charlotte

09.12.2013 kl.09:46

Dette brettet har jeg ønsket meg lenge og skulle fått plassen på spisestuebordet mitt:-D håper jeg vinner denne gangen!:-)

Cecilie

09.12.2013 kl.09:52

Ville hatt det på spisestuebordet med masse lys og annet pynt :)

Eli Nilsen

09.12.2013 kl.09:54

Hei

Åse

09.12.2013 kl.09:57

Hei Kamilla

Cecilie Slettebø

09.12.2013 kl.09:57

Åååååh, det rottingfatet har jeg ønsket meg innom jeg føler er evigheter! Vet ikke hvor mange ganger jeg har lagt det i handlekurven i nettbutikken, men ikke hatt råd til å kjøpe det, haha!
Dette rottingfatet hadde jeg brukt på stuebordet med pynt, lys, blomster og enda mer lys! Og jeg kjenner meg selv såpass godt at jeg nok ALDRI hadde tatt det bort igjen heller, for jeg bare eeeelsker det!! Dessuten passord et perfekt inn her hjemme sammen med kurver, hvitt, beige, og litt svart, der jeg trenger noe litt grovt, så det ikke blir altfor "hvitt", noe jeg føler det er nå med det ene, store lysfatet jeg har nå - som også er hvitt ;-)
Håperhåperhåååååper jeg blir heldig vinner i dag!

Eli Nilsen

09.12.2013 kl.10:04

Hei

Susanna

09.12.2013 kl.10:06

Den hadde vært perfekt på stuebordet :) nå ala slik du har det, men med annen pynt og lys siden jeg selvfølgelig ikke har likt det du har ;)

Monica

09.12.2013 kl.10:09

Ååå det er så nydelig! Står høyt på ønskelisten min! Hadde passet perfekt på stue bordet mitt med masse lys oppi :D! håper jeg vinner det ;D kurv og rotting er noe som går igjen i alle rom i huset. Det er ikke bare nydelig å se på men også utrolig praktisk, kan brukes til ALT :D KRYSSER alt jeg har for at jeg blir den heldige vinneren!!! Du har fått til en veldig fin julekalender i år altså, bare nydelige produkter;)

Eli Nilsen

09.12.2013 kl.10:10

Hei

Wenche

09.12.2013 kl.10:18

Ååååå for et lekkert brett. Det ville vært helt perfekt på spisebordet vårt, fyllt med litt blomster, kubbelys, kongler, noen fine julekuler og litt granbar. Måtte nok ned i butikken din å kjøpe et par nye kubbelys. Er kjempefornøyd med de. Åååå kjære julenisse det virkelig ønsker jeg meg......Er hjemme med en liten sønn på 6 år som har vært dårlig siden torsdag, men på bedringens vei:) Leser bloggen din vær eneste dag, og får utrolig masse inspirasjon. Synes virkelig du er kjempeflink. Stå på videre:)))

Janne

09.12.2013 kl.10:18

Hei Camilla!:-)

Det brettet er bare sååå fint!
Om jeg hadde vunnet, skulle jeg gitt det til mamman min. Hun er en fantastisk person som alltid stiller opp for alle. Og nå når bestemor ikke er frisk, er det hun som ordner opp alt. Mamma er sliten, og har ikke rukket å glede seg over de to nye barnebarna sine. Jeg skulle ønske jeg hadde råd til å gitt henne alt hun ønsket seg her i verden.
Håper jeg heldig, så jeg kan glede henne med dette nydelige brettet! Hun fortjener sååå mye :-) <3

Gratulerer med kjæresten! Er det ikke deilig å være nyforelsket?:-)
Takk for en fantastisk fin blogg, dagen hadde ikke vært den samme uten :-)

Ha en superfin dag!:-)

Klem Janne :-)

Ane

09.12.2013 kl.10:35

Åh JIPPI!! Jeg har håpet så inderlig at dette brettet skulle skjule seg i en av kalenderlukene :D
Jeg har nettopp pusset opp et kjedelig, ubehandlet bord - ble kjempefornøyd med det! Men det mangler PRIKKEN over i'en, og jeg har ønsket meg det brettet siden jeg så det for første gang på bloggen din! Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har klikket det til handlekurven på nettbutikken din, men har alltid måttet drøye da vi har fått endel kostnader vi må prioritere siden vi bygger nytt hus.
Jeg skulle pyntet med fine grove lysstaker i forskjellige høyder, kanskje en flott svibel nå i desember! Pluss masse annet som faller seg naturlig etterhvert som jeg danderer :)

Jeg krysser i taket og sier tvitvi for meg selv for denne kalenderluken!! :D

Ha en FLOTT desemberdag! :)

julie

09.12.2013 kl.10:45

Jeg har lenge ønsket meg dette brettet hos deg, men har aldri fått mulighet til å bestille det siden økonomien er litt strammere enn ellers nå i desember. Har mange ider om hva jeg skulle brukt rottingbrettet til, men jeg ville nok byttet det ut med det jeg allerede har som overhode ikke fungerer slik det skal. Det er ikke slett bunn, så det går ikke ann å ha pynteting i, så håper lykken er med meg denne gang ! :) Du er min største inspirasjon Camilla, digger deg og alt du står for. ! :)

Maria

09.12.2013 kl.10:59

Først vil jeg si at jeg elsker bloggen din! Da jeg først kom over bloggen din ble jeg helfrelst. Endelig en blogg med interiør etter min smak! Og jeg leser den flere ganger hver dag! Jeg har vær inne i nettbutikken og sett på dette rottingfatet utallige ganger. Jeg har et minimalistisk hjem og har lenge kjent behovet for å myke det opp litt. Jeg fikk plutselig øynene opp for rotting og nå har jeg dilla! Jeg hadde blitt L.y.k.k.e.l.i.g om jeg hadde vunnet rottingfatet. Da skulle jeg hatt det på spisebordet med masse fin pynt. Ønsker deg en fin advent og takk for daglig inspirasjon!

Karina

09.12.2013 kl.11:01

Håper det ikke er for sent for dette brettet hadde vert perfekt på spisebordet mitt! Hjemme har vi en åpen løsning mellom kjøkken, spisestue og TV-stue, og her sliter jeg med å få til fine overganger. Jeg er stadig på utkikk etter noe som er stort nok til spisebordet, noe som ikke tar for mye oppmerksomhet, men som likevell krever sitt og med dette på bordet tror jeg det blir perfekt! * *Ønsketenking* *
Ønsker deg og dine en nydelig førjulstid og en herlig jul!
Håper du aldri slutter å inspirere gjennom blogg & butikk!

Synnøve

09.12.2013 kl.11:23

Brettet står øverst på ønskelisten min. Passer perfekt på bordet med masse stasj og blomster. Eller på skjenken . Og kan bruke det til og server min kjære frokost på senga, som jeg har vært sammen med siden jeg var 13år og nå har jeg passert 40

Helene

09.12.2013 kl.11:24

Jeg ville brukt det brettet til adventsstaken min nå til jul :) Har lett etter et fint rottingbrett, så dette hadde vært perfekt!!! Ellers ville jeg fylt det med lysestaker og blomster, det ville vært fint hele året :)

anita

09.12.2013 kl.11:36

Heisann:-)
Åå jeg digger bloggen din- har vell blitt avhengig:-)sitter å drømmer meg bort- du er så flink, hadde jeg bodd nærmere( bor i nord trøndelag) hadde jeg npk vært innom ofte:-)ofte. Sjekker postkassa vær dag nå- venter på pakke fra villa paprika- jippi. Har ønsket meg dette brette lenge- passer perfekt på kjøkkenbordet me stæsj fra villa paprika:-)
Go førjulsti
Anita

henriettelavik

09.12.2013 kl.11:45

Lekkert som alltid Camilla, du får alt du tar i til og bli magisk.. Så prøver lykken på dette rottingbrettet og ønsker/håper det blir like magisk hos meg.
Du er en virkelig stor inspirasjon med en BIG I.

HA en finfin dag søte,

Klem fra Henriette

Maylinn

09.12.2013 kl.11:46

Prøver igjen :D
Det flotte brettet skulle jeg hatt på stuebordet med masse store runde sølvbeholdere til å ha lys i! :D Det hadde blitt råfint, så jeg krysser fingrene!

Ranja

09.12.2013 kl.11:46

Det brettet har jeg ønsket meg lenfe :-D Om jeg vinner det skal det få stå på spisebordet mitt med to store lysestaker i sølv, en julestjerne og tre hvite, søte nisser jeg har. Det ville virkelug skapt

Ranja

09.12.2013 kl.11:48

Gah.. vanskelig å trykke på riktig knapp på telefonen visstnok.. ble sendt litt tidlig den :-P

...det ville virkelig skapt julestemning rundt spisebordet. Skulle det stå :-)

Tina Landsvik

09.12.2013 kl.12:02

Ååååå :) Det brettet er så fint. Har ønsket meg dette lenge og ender nok opp med å kjøpe det hvis jeg ikke får det til jul. Ser akkurat for meg hvordan jeg skal dekorere det og hvor det skal plasseres. Egentlig trenger jeg to, for jeg vil ha et på kjøkkenbenken og et på salongbordet. Det skal fylles opp med fine lysestaker og dilldall :) Vi har akkurat kjøpt oss hus, så vi flytter fra leilighet til hus om en ukes tid, og dette vil passe perfekt i mitt nye hjem :)

Julie

09.12.2013 kl.12:06

Jeg skulle ha brukt rottingbrettet til å sette lysestaker, blomster og annet stasj på :-) det er utrolig pent, og hadde passet perfekt på mitt stuebord :-)

Emma

09.12.2013 kl.12:14

Ååååh, du deler ut så mange flotte gaver ! Så flott gjort :-) Dette brettet skulle jeg brukt på spisestue bordet og dekorert meg masse fin julepynt. Håper lykke er på min side idag. Ha en nydelig jul, Camilla !

natural garcinia cambogia.net

09.12.2013 kl.12:18

This website definitely has all the info I needed concerning this subject and
didn't know who to ask.

iselin

09.12.2013 kl.12:24

Da prøver jeg lykken igjen! Jeg ville latt meg inspirere av deg og bruk til å ha pynt på. Jeg skal få nytt kjøkken i februar, gleder meg, og får da stoooor benkeplass som jeg kan styl. Ville hatt salt- og pepperkvern, oljekaraffel, deilige duftlys, noenm blomster i en vase. Ser det helt for meg! Ha en nydelig dag, Camilla ; (

Kristin

09.12.2013 kl.12:31

Hei Camilla :)
Det brettet hadde passet heeelt perfekt på mitt stuebord! Der hadde det nok blitt en salig blanding av pynt, fjernkontroller, og ellers hva min kjære 2 åring hadde funnet det for godt til å puttet oppi :) Det blir litt lite pynt med en liten rakker i hus som helst vil bruke mammas stuebord til bilbane, tegnebrett, krigssone for dinosaurer og andre eksotiske dyr osv osv.. Så dette bretter hadde nok klart å kamuflere litt av den slitasjen små barnehender har pyntet med :)

Jeg heier derfor på meg i dag!! hehehe
Ha en fin mandag :)

Kamilla

09.12.2013 kl.12:37

Eg såg pioner i armkroken til gutten min eg og i går ;) Brettet skulle fått plass på spisebordet mitt! Det hadde passet perfekt med noen fine lykter eg var så heldig å få av mora mi for noen uker siden, med litt annet dilldall :) Visst du har et spisebord til overs kan du gjerne slenge med det og, vi trenger et nytt men må nok vente ei god stund før vi kan kjøpe det! :)

stinemor

09.12.2013 kl.12:48

nydelig brett. hadde jeg vunnet så hadde jeg brukt brettet til det lille stuebordet mitt, pyntet med masse levende lys, natrulige elementer som kongler, hadde kjøpt en slik sølvstjerne som vi kunne vinne i går.hadde forandret det etter årstidenene og kost meg med å dekorere det. virkelig lyst til å vinne. hilsen stine

susanne

09.12.2013 kl.13:10

Jeg prøver lykken igjen jeg ^^,
Det hadde vært en drøm å vunnet dette rottingbrettet ! Jeg har siklet såååå lenge på et slikt nydelig brett , har hatt så lyst på dettet brettet i laaang tid men har dessverre ikke hatt råd :-(
Jeg er fast leser av bloggen din hver eneste dag å blir like glad hvet gang du har lagt ut ett nytt innlegg !:-D huset ditt er blitt helt fantastisk flott , jeg husker jeg syns det var så utrolig stas når jeg så hvilke gulv dere la i stuen for samme gulvet la vi nettopp i stuen vår ett par måneder før dere :-)
Jeg elsker bloggen din Camilla ! Du er så utrolig flink , får sååå masse inspirasjon fra deg og hjemmet ditt ? neste gang vi tar turen bortover for en harrytur skal vi deffinetivt innom butikken din :-D
Stor klem ?^^,

Anne Grete

09.12.2013 kl.13:44

Dersom jeg hadde vunnet, så skulle dette brettet fått stå på kjøkkenbenken. Fylt med div. oljer, urter og et par lys :)

Cecilie Kvant

09.12.2013 kl.13:55

Rottingfatet hadde fått plass på spisebordet vårt pyntet med noen lysestaker og den fine lille hesten min :-)

mari

09.12.2013 kl.14:52

Hei :)
Hadde jeg vunnet brettet ville jeg hatt det til pynt på kjøkkenbordet med frokostblandinger,blomster og lys i :)

Tusen takk for en super julekalender:)
Ha en fin dag videre:)

Juleklem

Janne

09.12.2013 kl.15:26

Fantastisk interiør! :)

Sissel

09.12.2013 kl.15:44

Har sikla på rottingbrett lenge nå! Dette skulle stått på langbordet miit i storstua, med granbar, kongler, 2 lysestaker i messing, og noen hvite juletrekuler, og hvis d er plass, et par engler kanskje? Da kommer nok julestemningen:-)

Sylvia

09.12.2013 kl.15:49

Dåååån! Elsker det rottingbrettet - og siden jeg har kjøpt ett i nettbutikken din.. Ville jeg gitt det til mammaen min til jul! DA hadde hun blitt glad da :))
Ha en fin dag i snøen :))
Juleklem

Sissel

09.12.2013 kl.16:28

Hei Camilla, ønsker meg sååå mye et slikt rottigbrett, da jeg ikke har et slikt fra før. Skulle hatt det på kjøkkenbenken med krydder- og urter og selvfølgelig noen lys. Ha en strålende dag!

monica

09.12.2013 kl.16:32

Nydelig brett som eg ville plassert på spisebordet i det nye spikerteltet vårt på fjellet! :-)

-Monica

Renate

09.12.2013 kl.16:59

Hei du må bare velge meg til og være den heldige vinner av dette flotte brettet!! Har fulg
t bloggen din lenge nå,og også vært innom butikken din og handlet;) Jeg har sett en stund på dette brettet og blir så inspirert når du pynter ditt. Har så lyst å prøve meg pynte et slikt brett og ha på bordet! Klem

Marita

09.12.2013 kl.17:16

Har et stuebord som sårt trenger litt pynt.. Så det bretteg med lys og pynt hadde vært supert :)

Marte

09.12.2013 kl.17:32

Brettet skulle uten tvil ha stått på barnerommet med en rosa gyngehest og ballerinasko på, og ventet tålmodig på ei prinsesse, slik som vi også gjør :)

Therese

09.12.2013 kl.17:52

Oh yessssss!!! Nytt brett;) jeg hadde så inderlig håpet å vinne et i 1.ste luken :) dette brettet ville jeg pakket inn i et nydelig papir med en kjempefin sløyfe på, og gitt til min kjære lillesøster. Hun ønsker seg dette veldig, men finner ikke det noen steder. Hun har nettopp kjøpt seg nytt hus og det skal litt til å fylle det opp etter en liten leilighet. Jeg ville blitt superglad for å vinne og følt meg som julenissens medhjelper :) Ellers vil je ønske deg en fin kveld og lykke til med ny kjærlighet, som du sier: man lever bare en gang ;) klem therese:)

Kristin

09.12.2013 kl.18:00

Dette brettet har jeg lenge hatt lyst på:) LEKKERT!!;) Det hadde passet perfekt på spisebordet mitt. Det skulle ha blitt pyntet med svibler, lys å en lekker godiskål:) Med god inspirasjon fra bloggen din er ideene på plass Iiallefall

Kristin

09.12.2013 kl.18:01

Dette brettet har jeg lenge hatt lyst på:) LEKKERT!!;) Det hadde passet perfekt på spisebordet mitt. Det skulle ha blitt pyntet med svibler, lys å en lekker godiskål:) Med god inspirasjon fra bloggen din er ideene på plass iallefall

Therese

09.12.2013 kl.18:05

Heisann :) skrev nettopp en kommentar, men den forsvant, så jeg håper jeg når å være med i trekningen allikevel;) hadde så lyst å vinne det sist du hadde et brett;) dette nydelige brettet ville jeg pakket inn i et vakkert papir med en flott sløyfe på og gitt min lillesøster nå i ventetiden mot jul. Hun har løpt over alt her i byen for å finne et, men ikke lykkes med det, og jeg vet hun ville blitt kjempeglad. Hun er like stor fan av deg som jeg er, og ekstra stas når det kommer fra din butikk da ;) ellers vil jeg ønske deg en god kveld, og lykke til med kjærligheten.. Cape diem, det er du god på (.. Og jeg vet at min søster ville fylt dett brettet med masse lys, kanskje litt kongler og en hvit amaryllis ;)

Marthe

09.12.2013 kl.18:07

Hei Camilla !:)
Det rottingbrettet der har jeg tittet og tenkt på lenge. Jeg har lenge sett på denne og den store rottingkurven din, og når jeg fikk gavekort til bursdagen min, så la jeg inn bestillingen på rottingkurven. Dermed hadde det vert så hyggelig og kjekt om jeg og hatt fått rottingbrettet. Det hadde enten stått på kjøkkenet med herlige durance lys og andre små kjøkkengleder opp i, eller på stuebordet med lysestaker, smånisser og telys. Det hadde passet knallfint til hjemmet, og det hadde toppet julestemningen med en pakke til fra Villapaprika!

Jannicke (Precious Home)

09.12.2013 kl.18:09

Jeg hadde uten tvil brukt det som lys-brett på stuebordet/kjøkkenbordet/spisestuebordet. Utrolig fint og dekorere med:)

Ha en fin kveld!

Elin

09.12.2013 kl.18:25

Det skulle stått midt på stuebordet, med masse fint av pynt oppi i ekte VillaPaprika-style ;-)

Ingvild

09.12.2013 kl.18:53

Dette er sååååå fint!!! Ville hatt det på kjøkken øya mi, eller stuebordet! Tenk om jeg som aldri vinner noe hadde vinni nå, da hadde jeg blitt såååååååå gla!! :)
Hilsen Ingvild

Anne Hågensen

09.12.2013 kl.19:04

Heisann Camilla. Det lekreste brettet av alle lekre brett i brettverden, ser jeg for meg på kjøkkenøya mi. Jeg skulle hatt lys, servietter, frukt, nøtter og annet lurt plassert oppi der ;) Og ikke bare til jul..... ha ei riktig fin adventstid fremover, nå er det snart juleferie. Hilsen fra AnneC.

Renate noremsaune

09.12.2013 kl.20:06

Prøver lykken igjen.. Det brettet hadde passet så fint inn på kjøkkenbordet vårt. Jeg har alltid slitt med pynten på det, siden jeg ønsker å ha det samlet på noe- som enkelt kan skyves til siden eller bæres bort når man skal spise :) så det hadde passet perfekt :)

JULIA

09.12.2013 kl.20:40

Hej Camilla! :)
Först vill jag bara säga stort tack för en GRYMT BRA BLOGG! Du har varit en stor inspiration för mig enda sedan jag var inne på we heart it och såg en bild från ditt vardagsrum! Jag hittade din blogg och sedan dess har jag varit fast! Finns ingen svensk interiörblogg som väger upp till den här! Trots att jag ibland får sitta med google translate ;P Du har varit en stor inspiration när jag har inrett min första lägenhet och kan inte få nog av din fina inredning!! Bara en sådan sak som att puffa till och lägga kuddarna rätt i soffan! ;)
Jag blev såå glad när jag såg att det var ett rottingbrett (vad det nu heter på svenska?) bakom den här luckan för det är såå snyggt och jag har letat som bara den efter ett liknande här i Sverige men hittar inget! Jag är en fattig student och hade blivit hur glad som helst om jag hade vunnit rotting brettet! Jag hade ställt det på mitt nya rustika soffbord som har fyra små rottingkorgar under! Jag hade dekorerat med granris, någon julgranskula, en stor kotte och två höga ljusstakar! Tack igen för en riktigt bra blogg! Du är en drivande, inspirerande kvinna! Folk som inte har ett bättre liv än att tycka och tänka och trycka ned andra kan man ju bara tycka synd om! Du är grym!! Ha en bra kväll!! Kram!!

ANDRINE

09.12.2013 kl.20:50

Hei! Jeg og kjæresten min fikk oss leilighet for et par måneder siden. Så da sier det seg vell litt at vi ikke har fått på plass alt av fine ting som i værtfall jeg vil ha. Dette brettet hadde vært så fint på vårt hvite sofabord. Jeg studerer og er kun 18 år.. Så lommeboken strekkes ikke like mye til som jeg vil den skal :/

Linn

09.12.2013 kl.21:09

Hei igjen! Jeg tydet kanskje ikke godt nok hva jeg vil bruke brette til i min forrige kommentar, men det vil jeg bruke på bordet, spisestuebordet og kjøkkenet. Pynte med flotte ting oppi;). Du pynter det helt nydelig med det brette og det ønsker jeg også;). Mvh Linn-Cecilie

Cecilie

09.12.2013 kl.21:12

Åå for en hærlig premie!! <3 hvis jeg skulle være den heldige hadde det fått plass på kjøkkenøya mi, der skulle det bli pyntet med friske blomster, serviett-holder med fine servietter i, et par sølvlysestaker til kubelys, og et par-3 svibler<3 og muuuligens en godteriskål ;-)
Ønsker deg all mulig lykke du kan få med din nye kjæreste. Kjekk kar :-)

Anita

09.12.2013 kl.21:15

Hei! :-)

Det brettet er utrolig fint og hadde passet fint både på kjøkkenet mitt, som i stuen. Jeg hadde nok gått for lintøyskapet i stuen. Jeg trenger noe å fylle plassen med der og blir aldri helt fortrolig med pynten som er der nå.Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg går og flytter på ting her hjemme, og det er vel fordi jeg aldri tenker; sånn, akkurat sånn vil jeg ha det. Rottingfatet hadde også passet fint på det hvite spisestuebordet mitt. Ja, der ville jeg hatt det, Haha. Jeg er vinglepetter ut av en annen verden. Jeg ville iallfall pyntet det med en industriell bokstav, lysholdere, og i disse tider- julepynt. Kanskje noe hjemmelaget av sønnen min. Jeg liker kontraster hvor noe er nytt og noe er gammelt. Jeg elsker også farger, blir glad av pastell, så godt mulig jeg hadde livet opp fatet med en farge som gir meg energi.
Nå skal jeg gi meg med dette vinglepetteriet. Jeg forsøker meg hver dag, det er jo gøy bare å prøve. :-)

Ellers vil jeg gratulere med kjæreste og for at livet smiler. Ingenting er bedre enn det. Håper du får fred for spekulasjoner osv. Uansett, ikke la det ødelegge den gode stemningen.
Ha en fin kveld videre.
:-)

Turid

09.12.2013 kl.21:24

Satser alt på å ha litt vinnerlykke på tampen her, krysser fingre og tær!!! Brettet skal få hedersplass på stuebordet mitt for alltid, sammen med litt annen stæsj

Linda R

09.12.2013 kl.21:54

God aften Camilla. Håper det er en god en :) Jeg var innom butikken din og holdt på å kjøpe nettopp det brettet, men etter mye frem og tilbake gjorde jeg det ikke. Fargene er så nydelige!! Om jeg hadde et slikt brett ville jeg brukt det til mye. Alt fra å pynte opp her hjemme med blomster, lys og andre pynteting, til å dekorere andre steder. Jeg har ansvar for pynting i kirken jeg går i, og synes slike brett er så praktiske å ta med seg pynten hjemmefra. Det er så lite som skal til før det ser veldig flott og elegant ut. Så naturlig nok hadde jeg synes det var superdupergøy om jeg vant i dag :)

Turid

09.12.2013 kl.22:02

Satser på skikkelig vinnerlykke her på tampen av kvelden, krysser fingre og tær!!!! Brettet skulle fått hedersplass på stuebordet for alltid sammen med litt annet fint stæsj

Linda

09.12.2013 kl.22:13

Hei

Mia Jeanice

09.12.2013 kl.22:13

Hei! Jeg gir meg ikke og prøver igjen, hehe :D man kan jo ikke få nok av disse flotte tingene dine! Jeg elsker disse brettene! Syns de er helt fantastiske.. Jeg elsker å pynte opp på de og ha masse fint! Grunnen til at jeg liker å ha disse er fordi at det blir mere "oversiktlig" og ryddig syns jeg.. man har liksom masse på ett sted.. Jeg har et brett i stuen, som jeg bruker til å ha julepynt på.. Nå mangler jeg ett på kjøkkenet til å ha matoljen og krydder osv da jeg er ganske lei av den krydderhyllen som jeg har å i tillegg så kommer det så mye fett på tingene når jeg lager mat siden det går rett opp på det som står der! Dette brettet syns jeg er helt fantastisk fint for jeg har i det siste fått filla på sånne ting som er laget av tre, sånn som dette og fargen er absolutt meg med glans! Håper jeg har lykken med meg og krysser fingrene for det! :D Hvis ikke så får jeg håpe at økonomien en dag faller på plass å jeg får råd til å kjøpe det! Juleklem fra Mia Jeanice :D

Kristin

09.12.2013 kl.22:16

Dette brettet har jeg lenge hatt lyst på:) LEKKERT!!;) Det hadde passet perfekt på spisebordet mitt. Det skulle ha blitt pyntet med svibler, lys å en lekker godiskål:) Med god inspirasjon fra bloggen din er ideene på plass Iiallefall;) KRYSSER fingrer, tær og alt som er

Mona

09.12.2013 kl.22:42

*dååååån* dette brettet har stått på min ønskeliste for ALLTID føler jeg!! Jeg skulle brukt det overalt!!:) Krysser alle fingre og tær for at jeg skal ha vinnerlykke nå helt på tampen! Takk for en superduper kalender!:)

Hege

09.12.2013 kl.23:00

Hei. Så bra du har det bra. jeg har en datter på 3 år som er stor fan av karsten og petra og i den filmen kommer moren inn med pakke og kake på brett når petra har bursdag:) Det er det eneste datteren min vil ha når hun har bursdag og av en eller annen grunn har jeg ingen brett.så det må evt kjøpes om jeg ikke er heldig:) så først ville jeg brukt brette til å ha pakker på,så ville jeg hatt det til pynt:) Ha en riktig god Desember.
[…] CATHRINE […]

Skriv en ny kommentar

hits