Sent på kvelden.

God kveld alle sammen, trodde dere jeg hadde glemt dere nå? 

Vel, neida - det har jeg ikke.  Jeg har bare vært sammen med småtrolla og hatt mye å gjøre idag så jeg har rett og slett ikke hatt tid- uff....Men nå er jeg her og sitter å ler litt med senkveld 10 år, beste programmet altså, ler så jeg griner jeg.. 

Vel, vinneren av luke nr 5 ble følgende ;

KRISTINE

DEC 5, 2013 - REPLY

Hei!:))

Jeg er ei jente på 24 år fra Tønsberg. Går siste året på sykepleierskolen og jobber både på sykehuset og i hjemmesykepleien ved siden av for å få endene til å møtes! Jeg elsker å jobbe med mennesker – det å kunne hjelpe andre er bare en glede i seg selv.:) Ved siden av studier og jobb har jeg min lille familie: ei tulle på 2,5 år, bonussønn på 7 år og min flotte og hotte samboer:P Vi lever igrunn et ganske kjedelig liv om dagen, det er hektisk og lite tid til hverandre, men når vi er sammen er det ikke noe som er bedre enn det!:)

Er veldig veldig intessert i interiør – elsker å style, fikse, ommøblere, ordne og styre og da er jo selvfølgelig bloggen din til stor inspirasjon!!. Mangler bare å vinne i lotto, så kontoen kunne vist seg fra en litt bedre side sånn at jeg kunne handla enda mer interiør!,:) Har heldigvis en hobbysnekker i hus, som lager det meste jeg ønsker meg(spisebord, stuebord, tvbenk osv) så da blir det både billigere og personlig. Men, innimellom unner vi jo oss ferdiglaga også:) Må innrømme at vi har kopiert stuebordet ditt – ble knallfint!

Vinner jeg gavekortet, vil jeg bestille meg kurvbrettet – har ønsket meg det i en hel evighet, men enda ikke tatt meg råd.!

Stå på videre, jeg heier på deg!:)

Gratulerer - send oss en mail med din adresse på byvillapaprika@hotmail.no 

Ikveld åpnes luke nr 6 g bak denne luken ligger denne lekre ønskede puta fra dere ! 

Det eneste du må gjøre er å legge igjen en liten kommentar i dette innlegget og idag lurer jeg på en "liten" ting til - har du fått julestemmning ? 

 

Nyt kvelden så skrives vi imorgen! 

 

 

135 kommentarer

Sofie

06.12.2013 kl.23:39

Fikk julestemning i november! hehe! men den har forsvunnet litt i all eksamenslesing og praksis! Men med julegaveshopping i helgen håper jeg den kommer igjen! :)

Iselin

06.12.2013 kl.23:44

Ja!!!! fikk lyst til å pynte opp mitt eget hjem når jeg ser hvor flott og koselig det har blitt hos deg! Spørs om ikke det skjer i morgen ;)

Stine Halvorsen

06.12.2013 kl.23:45

JAAAAAAA!!!!!!!! julestemmning på topp her i stavanger i allefall!!!! krysser fingrer og tær og HÅÅÅÅPER virkelig på vinnerlykke i dag!!!! den puten er DØDS LEKKER!!!!!! thomas og harald er helt geniale!!! god kveld til deg og dine :D

Anita

06.12.2013 kl.23:47

I kveld kom julestemningen :) fått frem siste rest av julepynten koser meg med masse levende lys, god musikk og titter ut på det hvite teppet som har lagt seg så fint og kjenner at dette skal bli en fin jul og føler meg svært heldig som kan tenke sånn :)

Miriam

06.12.2013 kl.23:47

God kveld.

Julestemningen kom idet de flotte små kreasjonene til min 3 åring ble laget forje helg. Blir imponert over hvor flink og kreativ hun er i valg og utførelse. Mammahjertet renner over med stolthet :)

Med ett julepyntet hjem venter vi bare på snøen skal komme for å få den lille ekstra piffen av stemning som mangler :)

Mange hilsener fra Miriam

Elin

06.12.2013 kl.23:48

Godkveld Camilla! Fiiiine huset ditt!! Jeg har ikke fått julestemning eeegentlig- men innrømmer gjerne at jeg blir glad av å se ditt fine julepynta hjem! Alt virker så naturlig hos deg. Selvom du bytter ut og eller flytter på ting, så ser det alltid ut som akkurat DEN plassen er helt rett for hver enkelt ting. Det er vel fordi du har sånn interiør teft. Skulle gjerne gjerne vunnet den lekre puta idag- men jg leser jo at flere enn meg har lyst på den så!! :) hærlig julekalender her på bloggen hvertfall :)

Camilla johansen

06.12.2013 kl.23:49

Hei.. Jeg har rett og slett ikke fått julestemning enda. Tror kanskje det skyldes høst, og ikke vintervær. Har pyntet litt til advent, men det hjelper vel litt når jeg tar frem nisser og juletre om ikke så lenge !

Dessuten er det julemarked på karljohansværn i helgen, og det er liksom årets juletradisjon blitt!
Desverre har jeg arbeidshelg i turnusen min denne helgen, men skal vel få med meg et par timer der likevel!

Vel, jeg elsker puter. De tar neste all plassen i sofaen vår, til min samboers store frustrasjon. Denne puten står høyt på ønskelisten min!!!

Jeg hadde blitt såå glad i en ellers hektisk arbeidshelg dersom jeg vant!

Stor juleklem fra Camilla :)

Solfrid

06.12.2013 kl.23:51

Hjemmet ditt er råflott:)

Hmm julestemning ja. Den er vel kanskje ikke så stor i år som den kanskje pleier å være. Det har nok mye med at det ikke er snø. Men det er nå koselig med stjerner i vinduene og alt det som hører med uansett:)

Silje

06.12.2013 kl.23:51

Jeg får julestemning av å se på disse bildene av ditt flotte julepyntede hjem:D

Jeanett

06.12.2013 kl.23:55

Åh, flott pute:D

Prøver igjen!:) Har absolutt fått julestemning! Her i huset har vi bakt julebakst, konfekt, pakket inn gaver og laget egne julekort! <3 Får vi snø nå, snart! -Da blir det ekstra kos :) :)

Anna

06.12.2013 kl.23:56

Julestemningen er på plass!:) ser på snøen som laver ned ute mens "fairytales of new york" med katzenjammer står på i bakgrunnen, en nydlig tid vi er inni

Julie

06.12.2013 kl.23:56

Her i Oslo er snøen fraværende, så julestemningen kommer nok med snøen :-D

anonym

06.12.2013 kl.23:58

Jepp,jeg får julestemning av bloggen din.Gant puten har vært på ønskelisten lenge.Håper jeg er den heldige...

Anne

06.12.2013 kl.23:59

sniker seg på,den julestemningen

Anette

07.12.2013 kl.00:03

Nei, mangler nok litt julestemning, tror det er snøen som uteblir som gjør det:-) Men julestjerner i vinduene, stearinlys og adventstake hjelper på:-)

Ha en finfin kveld - her er det natta, tidlig opp med store små, som våkner tiiiidlig;-)

Mari Larsen

07.12.2013 kl.00:07

Hei:))
Har fulgt deg siden første Unge Mødre!
Hjelpe meg for et vakkert hjem du har skapt:)
Julestemningen kommer sigende her i heimen! Jeg har alltid gruet meg til jul grunnet ulike grunner, men ikke i år!
I mai fikk vi en liten datter og selvom hun bare er 7,5 mnd til jul,gleder jeg meg helt vilt:)
Kanskje jeg gleder meg mest til å skape tradisjoner,slik jeg ser du gjør med småtrolla dine! Se forventningene i øynene hennes og skape trygghet rundt julefeiringen:) og kanskje vi kunne vært så heldig å få en kosepute også,til Disney og julestrømpa?
Ha en strålende adventidstid!
Havner vi i nærheten,kommer jeg innom butikken:)
Klem

Trude

07.12.2013 kl.00:07

Hei!:D
Jeg har skikkelig julestemning! Må innrømme at jeg begynte å pynte til jul allerede i november :P Og nå når det kom så mye snø ble ikke stemningen akkurat redusert :D Jeg elsker julen og alt som har med den å gjøre. Alt fra å handle presanger til maten. Alle er litt ekstra snille og høflige i juletiden syns jeg, så hva er det vel å ikke like med julen :D
Den puten har vert på ønskelisten min siden jeg såg den på instagram bilde ditt! Det hadde vært en fantastisk førjulspresang å få være den heldige vinneren av den :D
Forsatt GOD JUL! :D

Tina

07.12.2013 kl.00:08

Nå er vi tre jenter på hyttetur midt i svarte skogen med snø og vinden som uler rundt oss. Tente stearinlys og skravling gjør absolutt at julestemningen har meldt seg :)

Silje

07.12.2013 kl.00:09

Du er bare en så utrolig stor inspirasjon; ) Er innom bloggen din flere ganger for dagen, og blir helt i hundre hver gang du har postet et nytt innlegg;) julestemning har jeg fått. Snøen laver ned utenfor, Kurt Nisen sin julecd i bakgrunnen og jeg koser meg masse med og se bilder av ditt vakre julehjem. Helt nydelig. Har også begynt pyntingen og hentet mye inspirasjon av deg. Ønsker deg og dine en flott helg ;)

Nina Lobben

07.12.2013 kl.00:10

Julestemningen er nok ikke på topp nei, mangler snøen da som hører med. Men skal virkelig bli godt med noen fri dager sammen med barna uten morgen stresset. Kan jo hende julestemninger kommer sakte men sikkert etter hver som vi nærmer oss og julegaver blir kjøpt inn, for ikke snakke om all den gode maten og godisen :) søndag blir det laging av julesylte og pepperkaker så får vi sette på litt jule musikk så er vi der snart ;)

Sara

07.12.2013 kl.00:10

Hei. Æ har enda ikke fått julestemning. Men d kommer nok ætterhvert.

Lise

07.12.2013 kl.00:13

Her er det dessverre ikke mye jule-
stemning. Når man ligger syk uten noen
krefter eller energi er det heller mer panikk
følelse, over at det ikke har blitt handlet
inn noen julegaver og ikke skjønner hvordan
man skal klare å få det til. Jeg elsker
julen og alt den innebærer, derfor blir blir
det tøft her nå. Men jul blir det jo alltid.
Gleder meg over å se det vakre julehjemmet
ditt. Ps var ikke ment som noe klage
kommentar.

Siri

07.12.2013 kl.00:15

Nydelig pute!! :-) Ja jeg har fått julestemning! Jeg koser meg masse med førjulstiden og gleder meg til jul!:-) Ha en god førjulstid og god natt! :-)

Cecilie

07.12.2013 kl.00:16

Jaa idag kom den etterlengta julestemninga!! Etter ukesvis med annenhver dag med storm og ruskevær her oppe i nord, fikk vi plutsrlig minusgrader og snø <3 det resulterte i 4 sorter småkaker i boksene idag :-):-) jippi!

Nina

07.12.2013 kl.00:16

Hallo :-) jaa, i går kom snøen og da kom automatisk julefølelsen med den. Denne helga skal nytes med julemusikk, pepperkakebaking og andre juleforbredelser, så jeg håper og tror enda litt mer julefølelse kommer snikende på :-)

<3

Janne Therese

07.12.2013 kl.00:17

Gosj den puta er lekker !!!
Nei, har dessverre ikke så mye julestemning enda. Håper det kommer litt snø snart - der hjelper på julestemningen :)

Terese

07.12.2013 kl.00:17

Hei, hei.
Da prøver vi lykken igjen. Julestemninga kom med snøen i går. Da kommer alle julelysene mer til sin rett. Krysser fingrene for vinnerlykke. Klem :-)

Eline

07.12.2013 kl.00:21

Jaaaaa! :) her er juletreet pyntet, julesokken hengt opp, juleserviset satt frem og fat fulle av mandariner og julegodt! :)

Mia Bakke

07.12.2013 kl.00:24

God Kveld Camilla, eller skal jeg si god natt :) .. interiør nattevandreren som jeg kaller meg.. er vel mest kreativ om natten!! Denne stjerne puten var et stort ønske fra meg i din gavekalender! Skrev altså dette i forrige innlegg at jeg ønsket meg denne! Grunnen for det er at hjemmet mitt er rett og slett et stjerne hjem! Går man inn i hjemmet mitt, så ser man at jeg elsker stjerner! SPESIELT stjerne puter! Det er noe jeg virkelig ikke kan få nok av, ønsker meg flere stjerne puter for jeg har hittil bare 2 stk.. da pengene desverre ikke strekker til flere! STORT ønske fra meg! Du spør idag om jeg har julestemning å det er et veldig enkelt svar fra meg at: JA, absolutt! Jeg leser bloggen din HVER dag og opptil flere ganger om dagen.. Elsker måten du pynter på og hvordan du har det i hjemmet ditt! Å gå inn på bloggen din er en ren julestemning i seg selv.. Det er hvertfall gjort en stor del av julestemningen min! Er jo også vært litt snø og i tillegg at jeg går rundt å traller på julesanger allerede mens jeg lager ting til hjemmet. Vil også legge til at du er en stor inspirasjon for mange der ute! Jeg vet hvertfall med meg selv, at hvis jeg lurer på noe eller trenger inspirasjon eller ikke får det helt til går jeg alltid inn på villapaprika og titter etter inspirasjon og enklere måter å få til ting på! Dette er noe du virkelig kan å jeg er ikke i tvil om at dette virkelig er ditt yrke, å det er rett å slett deg!

Krysser fingrene tusenmillion ganger for at jeg er den heldige denne gangen å vinner denne flotte stjerne puten! <3 Juleklem fra Mia Bakke - Stjerne elskeren :)

dicte

07.12.2013 kl.00:24

Julestemningen er ikke kommet helt enda, men den kommer vel i takt med pyntingen av huset. Får vi litt snø snart også nå, så kommer stemningen plutselig! :-)

Thea

07.12.2013 kl.00:25

Heisann:)
Så stas at du har blogg! Så deg når du var med i unge mødre første gang og heiet på deg (ikke at det er noen konkurranse men..:p) så måtte såklart se når jeg fikk vite at du skulle være med i enda en sesong. Supergøy når noen fra sin egen hjemby er med:)
Men tilbake til det med bloggen din, for det er jo helt supert å kunne få interiørtips fra deg:D hjemmet ditt er vel stort sett slik drømmehjemmet mitt ser ut. Skal nemlig pusse opp en hel gård om ikke mange åra så skal følge med på bloggen din for flest mulig tips:) må også legge til at det beundringsverdig å få til så mye som deg i så ung alder!

Julestemning har vi for fullt her i hus? masse nisser, lys og pepperkaker;) blir ekstra stas neste år når sønnen min blir litt eldre. Han er bare 9 mnd nå, så litt tidlig å forstå helt enda..:p

Ha en fin kveld/natt videre:)

Linda R

07.12.2013 kl.00:26

Jeg tenker på deg og ditt hjem når jeg står på her hjemme. Så på bloggen din, og fant ut at jeg ville gjøre noe nytt, så da bestemte jeg meg for å male noen vegger og tvbenken. Klarer jo ikke vente til etter jul. Så nå ser det ikke veldig julete ut her, men prøver å veie opp med julemusikk og juleduftlys. Vi skal også få juletre i hus, så om en ukes tid håper jeg ting er litt mer på stell! Så julestemning - den kommer snikende, litt mer for hver dag ;)

Tonje

07.12.2013 kl.00:27

Å herre,den puten står øverst på ønskelisten ! Så utrolig fiiin! Jeg pynta juletreet i går og da kom den deilige julestemningen ;) Får skikkelig julestemning av bildene dine også,du gjør det så vakkert:) Ønsker deg en god natt!

Tonje

07.12.2013 kl.00:28

Har definitivt fått julestemning i julepyntet hus, snø ute og forventningsfulle barn. Elsker jul <3 :)

Karoline

07.12.2013 kl.00:31

Jeg har fått julestemning, ja! Eksamen er levert og juleferien har startet! Jeg går masterstudiet i førskolepedagogikk her i Trondheim. Her har jo snøen lavet ned i flere dager, så nå bor jeg i et vakkert winter wonderland. Den lille leiligheten er pyntet til randen med deilige julelys, og julemusikken står på anlegget. Har til og med klart å lage ribbe på den lille komfyren vår!
Man trenger virkelig ikke stor plass for å lage seg en ekte og god julestemning:)

Silje

07.12.2013 kl.00:36

Elsker puta!! :)
Julestemning ja, en såå god følelse som i noen år forsvant helt for meg. Jeg var liksom ferdig med barndommen og desember ble til en eksamensperiode uten like som student.. Så ble jeg ferdig med utdanningen og begynte å jobbe i interiørbutikk! Interiør er min store lidenskap, og dette ble den første juletiden min i butikken og julestemningen og forventningene for julen er tilbake for fullt, akkurat slik det var når jeg var barn. Og når snøen kom tilbake igjen denne uken, etter den første snøen hadde smelta, ble det skikkelig jul både ute og inne, og julestemning fylte kropp og sinn :) nå spilles det julemusikk til alle døgnets tider mens jeg styler og danderer i både hus og butikk :) Julestemningen er kort fortalt i boks, nå mangler bare et par siste julegaver, så er alt klart til jul :)
Stor adventsklem til deg :)

Miriam

07.12.2013 kl.00:38

Måtte bare innom bloggen din en tur før det er natta :) Julestemningen er ikke helt på plass enda, men den kommer nok! Minstemann og jeg har pyntet juletre i dag og det ble så fint, bortsett fra at lysene ikke virker så vi må kjøpe nye i morgen, he he.. Har eksamen den 18 des, så regner med at det er derfor julestemningen ikke er helt på plass, for egentlig elsker jeg julen, pynte å gjøre det koselig (jo før jo bedre)! Og som deg må sofaen ha masse masse puter, så dagens kalendergave hadde vært super for meg og mine tre barn når vi skal senke skuldrene og bare nyte høytiden, sammen :)

Sylvia

07.12.2013 kl.00:39

Ja! Nå har julestemningen kommet :)
Gleder meg over å pynte til kom .. Og se reaksjonen til barna mine når de åpner julekalendergaver og skriver ønskeliste til julaften !
Vi er heldige !!
God natt :)

Sylvia

07.12.2013 kl.00:39

Til jul ...

Nina Lobben

07.12.2013 kl.00:42

Julestemningen er nok ikke på topp nei, mangler snøen da som hører med. Men skal virkelig bli godt med noen fri dager sammen med barna uten morgen stresset. Kan jo hende julestemninger kommer sakte men sikkert etter hver som vi nærmer oss og julegaver blir kjøpt inn, for ikke snakke om all den gode maten og godisen søndag blir det laging av julesylte og pepperkaker så får vi sette på litt jule musikk så er vi der snart

Catrine

07.12.2013 kl.00:47

Sa til samboeren min at jeg ønsket meg den til jul, noe jeg ikke får da han allerede hadde kjøpt noe

Linn Andersen

07.12.2013 kl.00:58

Jeg har helt klart fått julestemning:) Elsker julen og alt kos rundt denne tiden.. Snøen er ikke her, men det gjør ikke noe. Vi baker, pynter, pakker inn og koser oss.. Imorgen går turen til åpen julegård, elsk;)
Var forresten innom butikken din og handlet litt idag, og jeg anbefaler alle som ikke har stemning om å ta en tur!! Urolig lekkert!! Og jeg fikk en deilig julefølelse av å være hos deg..

Puten og alt annet i butikken (som jeg ikke har kjøpt fra før) står høyt på ønskelisten i år!! :)

Julehilsen fra Linn :)

Line anett

07.12.2013 kl.01:01

Ååååå for en lekker pute<3
Hadde man vært så heldig å kunne vinne den:):)
Ååå du har et så fantastisk nydelig hjem:)

Julestemning.. Hmmmm lit, har ikke fårr opp juletreet enda, å det er det som gjør det en komplett jul,.
Men her i nordland har vi masse snø. Så litt julestemning har jeg:).
Klem linea:)

Elisabeth

07.12.2013 kl.01:09

Hei;)
Jeg har absolutt ikke fått julestemning ennå. Nå har det jo kommet litt snø her jeg bor så det begynner å hjelpe på. Men skal snart begynne å pynte leiligheten til jul så da hjelper vel det litt og.
Og den stjerne puta hadde VIRKELIG vært prikken over i en i sofaen! Kan vel si jeg har "litt" stjerne og pute dilla selv ;)

God Jul Camilla :D

Monica

07.12.2013 kl.01:11

Kom i julestemning da jeg så det fantastiske juletreet ditt ? elsk .... Du har virkelig sansen !!!!! Inspirasjon å følge med !!!! Har ikke mye tid å oppdatere meg på intriør fronten ellers men full jobb , tre små barn og en på vei men elsker hjemmet mitt or "stæsje" så jeg er inne daglig på bloggen din for å oppdatere meg om " hotteste" og nye tips til å pynte :-) tusen takk for inspirasjon og glede i hverdagen

Pia

07.12.2013 kl.01:14

Hei! Ja jeg er i skikkelig julestemning :) i morgen blir det aking og baking med ungene ! God jul Camilla !! Ps. Knallfin pute !! Den hadde passet perfekt i sofaen min - krysser fingre og tær ;)

Janne

07.12.2013 kl.01:29

Nå har julestemningen kommet for fullt! Snøen har lavet ned i over et døgn, og det har vel kommet over en halvmeter nå :-) Det er sååå fint, snø hører virkelig med til jul! Bare håper den får ligge i fred :-)
Huset mitt er julepyntet, og jeg kjenner det kribler i magen av å tenke på at det snart er jul <3
Imorgen skal jeg og min kjøre kjøpe julegaver. Gleder meg til å få enda mere julestemning ved å gå i julepyntede butikker, med julemusikk i anlegget :-) Det er en egen stemning å gå på shopping i førjulstiden altså :-)

Håper jeg vinner puta - jeg er nemlig en puteelsker (til mannens store fortvilelse) sånn som deg :-D
Og denne puta er jo bare rålekker!:-)

Jeg sier tvi tvi!

Håper du går en fin helg <3

Klem Janne

Sara

07.12.2013 kl.01:32

Ja, det har jeg fått nå! Spesielt av å se på ditt vakre julehjem :)

Hege

07.12.2013 kl.01:40

Litt julestemning noen ganger, og noen ganger bare gleder jeg meg til jul, selv om den ikke er der. Blir godt å være sammen med familien igjen :)

Monica

07.12.2013 kl.01:51

Hei Camilla;-)
Nei, den store julestemningen har ikke kommet ennå, selv om jeg har pyntet opp og har handlet de fleste gavene. Men det hjelper jo litt å følge juleforberedelsene dine også;-) håper bare på snøøøøø!!! DET ville hjulpet mye!!! Stor klem til deg som inspirerer hele året.

Silje

07.12.2013 kl.01:56

Her er det komt snø, så nå er julestemningen på plass!;)

Hege

07.12.2013 kl.02:02

Heisann :-) jeg er ei jente på 38 år fra Alta hvor jeg bor m min kjekke samboer, har fem barn i alderen 16 ,14, 11 ,9 og minste gulle på 6 år :-) jobber som lærer i 4 kl og stor trives m d ..to av barna mine bor hos pappaen i tromsø så ser de ikke så ofte men til jul kommer de hjem og d blir kjekt :-) huset fult m kos julestemning . Ja har vært i julestemning lenge og neste uke kommer treet opp:-) må bare si at du har en fantastisk blogg og et flott hus , blir utrolig inspirert :-) Ha ei fin advents tid ..M hilsen fra Alta .

Stine

07.12.2013 kl.02:20

Jaa! Jeg har skikkelig julestemning! Med julekalender fra villa paprika, kalender fra kjæresten, pyntet juletre, nisser i hus, julemusikk, røkelse ,og i kveld har vi hatt gode venner på risengrynsgrøt med mandel og julekaker, blir ikke bedre julestemning i heimen enn det ! Jeg elsker hele desember, og denne helga skal vi bare kose oss med god frokost, julekaker, godis og film i sofaen. God natt :)

Marianne

07.12.2013 kl.06:41

God morgen! Var innom her før jeg la meg igår, så ingen nye innlegg.. Tenkte at du virkelig kosa deg fredagskvelden og slappet av. Det hadde du fortjent, en skikkelig ferie! ;) Julefølelsen ja, har kjent litt på den spesielt med to spente små i huset. Men kjenner at snøen mangler, må ha hvit jul, den kommer nok etterhvert. Ha en fin lørdag! Klemmer til deg! ;)

Lise

07.12.2013 kl.07:08

Jeg var faktisk på innspillingen til senkveld sitt 10 års jubileum. Kjempe gøy! Dessverre har jeg ikke fått julestemning ennå :-( håper den kommer snart

Lene H

07.12.2013 kl.07:23

Her er julestemningen definitivt på plass. Snøen har endelig lagt seg, og la en siste touch på stemningen. Desember er en måned jeg gleder meg til fra januar, og julen har alltid vært "min" høytid. Julestemning for meg kommer først og fremst fra menneskene rundt meg. Det kan være familie, venner, de ansatte på en butikk etc... I desember forandrer atmosfæren seg, og man opplever mer tålmodighet, vennlighet, og kjærlighet. I en travel og stresset tid er det ingenting som slår stillheten på julaften, når man endelig har satt seg til bords med de man er glad i, og virkelig kan nyte! God jul Camilla :-)

Beate

07.12.2013 kl.07:44

Julestemningen har dessverre ikke kommet ennå, men håper den kommer snart! På søndag har vi invitert til pepperkakebaking for store og små, med julemusikk og gløgg! Det blir så koselig, så da tenker jeg julestemningen kommer krypende :)
Elsker stilen din og hadde vært så moro å vinne den puta :)

Janicke

07.12.2013 kl.08:07

Lekker pute, lekkert hus, lekker butikk, lekker dame og nydelige barn :-) stå på Camilla, jeg heier på deg! Jeg er imponert over alt du får til! Du er en inspirasjon!!!!

Anne Marit

07.12.2013 kl.08:25

Så fort snøen kom da kom julestemningen:-)

Mette

07.12.2013 kl.08:48

Hei ;)
Den puta er såå fin!
Igår kom julestemningen sammen med snøen som endelig bestemte seg for og komme :D

Anette

07.12.2013 kl.08:58

Jaaa endelig kom julestemningen sakte men sikkert når jeg fikk pyntet hjemme og julestjernen skinner så fint i vinduet :-)

JUOT

07.12.2013 kl.09:14

Å ja! Julestemningen kom på London tur. Vakre julegater og flott julemusikk. Og hjem til nissen på låven, henting av juletre og aking med barna. Det er julestemning det:))))) Ha en strålende dag.

Anne Kristine

07.12.2013 kl.09:20

Hei!
Nei, desverre ikke! Her går det i eksamenlesingen og den sitter en real stopper for julekosen!
Åå, håper jeg vinner puten! Den ville passer helt inn i sofaen her hjemme:-D

Karoline Sandås

07.12.2013 kl.09:21

Hei.
Jeg er i en egen juleverden. Om vi kan kalle den det. Jeg har blitt juleinapirert av deg og andre interiørelskere. Jeg jobber også på skole og hver dag trekker. Vi kalender, ser på jul i skomakergata, tenner lys, synger julesanger osv. Jeg gleder meg helt vilt til jul.
Jeg må si det at det ble så fint hjemme hos dere med den flotte julepynten! Du er virkelig flink!

Cecilie Slettebø

07.12.2013 kl.09:24

Julestemningen kommer snikende :-) Litt julepynt rundt forbi, og så venter jeg på å få opp et juletre og pynte - DA kommer julestemningen! Det eneste er at jeg ikke er sikker på når det er normalt å pynte juletre? Jeg tenkte kanskje neste helg, for alle mener det er for tidlig å gjøre det nå, men jeg har såååå lyst! :-D

Mette

07.12.2013 kl.09:24

Julestemningen her hos oss har vært relativt fraværende. Helt frem til for to dager siden, Da kom det endelig litt snø, og bare det i seg selv hjalp masse! :) Ble så mye lysere og koseligere ute. En annen ting som gir meg julestemning er når man kjører langs veien og ser julestjerner og adventsstaker som lyser opp vinduene. Hvis man da i tillegg er så heldig å få høre "driving home for christmas" på radion mens man kjører, blir stemningen komplett. Også hjemme her begynner julepynten sakte men sikkert å finne veien opp fra eskene, og neste helg har vi bestemt oss for å ta frem juletre. Fra jeg var liten har det alltid vært en tradisjon å vente med å pynte juletre til lille juleaften, men nå som jeg bor for meg selv, synes jeg det er stas å kyvstarte litt ;)

Julie

07.12.2013 kl.09:25

Hei:)

Iår har jeg kommet i julestemning. Har kjøpt vår første leilighet så iår er d veldig julestemning og feiring med familie og venner. Jeg blir utrolig inspirert til og pynte når jeg ser fine huset ditt og hvor fint du har det. Det er bare kjempe lekkert:) ha en super dag:) Julie fra Volda:)

Marielle

07.12.2013 kl.09:47

Vanligvis pleier julestemningen å komme når jeg kjører til den første eksamenen. Ja, jeg vet - jeg er rar. Men det er nå sånn det har blitt:) eksamen betyr snart ferie, så nå som jeg er ferdig med to av tre, burde julestemningen ha kommet for lengst.. men sånn er det altså ikke. Men, jeg satser på at den kommer når jeg kjører hjem fra siste eksamen og skal hjem og pynte:) da er det ferie, og da er det jul :)

Veronika

07.12.2013 kl.09:55

Hei. Jeg jobber i en barnehage. Å der er det så koselig nå i disse juletider. Vi har adventssamling hver dag hvor vi sitter på et stjerne teppe og holder hverandre i hendene og synger julesanger og leser julebøker og tenner lys. Ungene får også trekke hvem som får det store pepperkakehjerte hver dag. En fin måte å telle ned til jul på. Siden jeg begynte å jobbe i barnehage får jeg julestemning hver gang det kommer til desember. Vi koser oss så mye med baking og pynting og laging på julegaver.
Vil også si at vi har en fantastisk juleby i Egersund. Hvor det kommer folk fra fjern og nær. En tur gjennom den så kommer en garantert i julestemning!

Malin

07.12.2013 kl.09:58

Julestemningen stiger sakte men sikkert :) bildene på bloggen din hjelper meg til å få julestemning ;)

Julie

07.12.2013 kl.09:59

Jeg eeeeelsker at du gir ut puter!!!

Julie

07.12.2013 kl.10:00

Jeg eeeeelsker at du gir ut puter!!!

Cathrine

07.12.2013 kl.10:08

Ønsker meg så mye den fine puta :-) julestemningen har kommet så vidt :-) nå er det blitt hvitt på bakken og det hjelper en hel del :-)

Julie

07.12.2013 kl.10:09

Jeg eeeeelsker at du gir ut puter!!!:-D(Y) har ikke hatt julestemning før akkurat nå da jeg våknet. Merkelig tidspunkt å få julestemning på, men jeg fikk det på grunn av hva jeg drømte i natt :p drømte at det var julaften og vi hadde fått masse gjester. Alt var fantastisk bortsett fra at vi hadde glemt å pynte treet! :O Så da måtte vi raske sammen alt vi hadde lettest tilgjengelig, og det hele endte med at treet ble pyntet med ei remse hvite adidassokker… På grunn av denne kaotiske og egentlig marerittsituasjonen har jeg nå fått julestemning!:-D Beste følelsen jeg vet om tror jeg :-) ha en fin dag!

Linn

07.12.2013 kl.10:10

Hei, lurte på hvor du har kjøpt skjenken? :-) trenger noe til gangen.

Stine

07.12.2013 kl.10:14

Ho ho ho!!
Julestemning?? JA!! jeg jobber i barnehage, og vi har nå siden slutten av november, suget om nisser, engler og ikke minst den fineste av de alle; Vi tenner våre lykter, hver dag! Pepperkaker er bakt, kakemenner er kommet i magen, og vi har hatt julebord for barne! Det er den beste dagen i året, der alle små og store er pyntet i finstasen sin, og vi har disco og velkomstdrink (saft) før barna for forsyne seg av et herlig koldtbord, og nyte dette sammen med alle de andre barna! Et herlig syn, 120 festpyntede barn!!! Om ikke julestemningen kommer da, så forstår jeg ingenting!! I neste uke skal vi øve til Lucia, for hver uke som går så bygges følelsen og stemningen opp!! Jeg føler egentlig at hele desember er en herlig følelse i hjertet, og resten av kroppen! Jeg blir som et barn og gleder meg mer og mer for hver dag!!
Og igår kom det snø, måtte det vare helt til 2014!! Jeg håper du får maaaaange kommentarer på innlegget ditt, da viser det at det er mange som sitter med en god julefølelse inni seg!! Det er godt å tenke på!!:)
Ha en strålende lørdag, fylt med herlig julefølelse!!!

Hilde

07.12.2013 kl.10:22

Ikke helt enda, men i morgen regner jeg med at den er på plass for da reiser jeg med min gamle bestemor på tur til julemarkedet i Tallinn. Hvert år tar jeg henne med til et nytt marked i Europa. En liten juletradisjon som må på plass for steminingen :-)

Christine

07.12.2013 kl.10:38

For en knall fin pute!! Ja, julestemningen har begynt å smyge seg på. Jeg jobber desverre veeldig mye rundt juletider og rekker aldri å nyte før lillejulaften er her, men når den dagen kommer, da er det ingenting annet enn familie, kos og god mat som står på planen! Heldigvis er det 2 uker unna, og jeg har aldri gledet meg så mye som jeg gjør nå!

Har pyntet til jul her hjemme og måtte fjerne alle høstputene, så ingenting hadde passet bedre inn enn denne gaven! Krysser fingrene!!

Helene

07.12.2013 kl.11:06

I år blir en annerledes jul for min del, samboeren min skal være på båt i Atlanteren, så vi pyntet treet siste kveld i november og fikk en ekstrem julestemning ettersom det er første jul i nytt hus. Den har til dels dabbet av med eksamener, men tirsdag som kommer er jeg klar for å ta julestemningen til nye høyder!
Er det noe i denne julekalenderen jeg sikler etter så er det alt som heter puter, så denne er veldig velkommen til å feire jul med meg <3

Ha en fin dag:-)

Mette k

07.12.2013 kl.11:09

Jepp, julestemningen er på plass. ?Her daler snøen ned å ungene er ute i akebakker. ?. Huset er pyntet og grøten ska inntas om en times tid. Åå hvor jeg gleder meg til jul. Vi har nettopp hatt storm her på Vestlandet , så jeg håper at ødeleggelsene ikke er altfor store så at alle får en fin jul. Ha en fin helg videre camilla??

Tina Emilie

07.12.2013 kl.11:17

Må innrømme at det er dårlig med julestemning her gitt, den kom i november men forsvant igjen. Har vell litt med været å gjøre, venter på snøen og gleder meg til å få juletre i hus! Skulle helst hatt plastikk så jeg kunne ha pyntet det nå :) Men siden mannen absolutt skal ha ekte tre så får jeg vente til nærmere jul. Er jeg heldig så kanskje jeg heller kan vinne en pute som får meg i stemning, elsker stjerner og spesielt nå i julen :) Har sett på denne puten flere ganger nå siden du la den ut for noen dager siden og den er rett og slett nydelig :)

Line Marie

07.12.2013 kl.11:19

For en vakker pute :)
Her har julestemningen sniket seg inn i huset.. men d tok litt tid.
Men fikk masse inspirasjons fra deg som vanlig :)
Denne puten hadde vært nydelig i min sofa :)
ha en strålende lørdag..
mvh
Line Marie

Carina

07.12.2013 kl.11:32

Ja litt Julestemning har jeg fått.. Spesielt på kveldene når vi har det mørkt ute. Iår blir det forskjellige hjemmelagde gaver. Så både strikking, baking, pynting og vasking må til. Med julemusikk og fyr i peisen blir det skikkelig stemning:)) Men den store julestemninga kommer nok når juletreet er oppe.Får nesten det bare av å se på bildene dine av det fine treet:)) Gleder meg til å få opp mitt:)

monica

07.12.2013 kl.11:48

Ønske, ønske ;-)

Satser på julesteminga kommer idag når vi skal bake pepperkaker med dei minste jentene:-) (dei to eldste e flyttet ut).
Med julemusikk i bakgrunnen og masse fin snø ute skal vi lage mangen julehjerter som skal henge i vinduene med røde julesløyfer på :-) Og selvsagt julemanner/damer og mangen andre artige figurer ;-)

Ha ei fin førsjulstid videre!

-Monica

Renate noremsaune

07.12.2013 kl.11:56

Ja. Nå har jeg julestemning! Den kom på torsdag. Det var herlig. Jeg var på vei til Lillehammer og når jeg krysset brua fra vingnes og mot strandtorget begynte det å snø. Herlige hvite flak. Når jeg parkerte i byen hadde det allerede lagt seg et lite lag og når jeg da sto ute og fikk snøen på meg - kriblet det i hele kroppen og julestemningen kom:) for en herlig følelse!

Kamilla

07.12.2013 kl.12:07

No ser eg ut av vinduet på snøen som laver ned, på julestjerna som henger der så fint og på dei søte nissene som er plassert både her og der. Kan trygt sei at dette er julestemning! :)

Stine

07.12.2013 kl.12:10

Nei, jeg har ikke fått julestemning enda:O:( Hehe. Må liksom bli hvitt på bakken før jeg klarer å få julestemning!! Og her er det bare bakker, blå himmel og sol. Har mer vårfølelse:/ Får håpe den kommer snart:) Får julefølelse av å se på bloggen din og det fine juletreet ditt da;)

Håååååper jeg vinner denne nydelige puten!! Gant/lexington puter og tepper står høyest på ønskelisten min i år, men spørs om jeg får det for de er så dyre:) Så da hadde det vært så gøy om jeg vant en her!!!:D

God helg!!:)

Yvonne

07.12.2013 kl.12:28

Så utrolig lekker pute!!! Supert at du er så snill julenisse i år og har en så flott julekalender :) her kom julestemningen i slutten av november :)

MyHomeIsMyCastle

07.12.2013 kl.12:40

Supernydelige bilder som alltid <3

Jeg eier ikke julestemning, men får lyst til åpynte litt når jeg ser hvor vakkert du får det :D

ha en fin dag du skjønne <3
Klem,Kari

Anne Grete

07.12.2013 kl.13:07

Hei :)
Julestemningen kom snikende på i går, sammen med snøen som falt :) Og mer snø er meldt i morgen, så da håper jeg at den blir liggende til jul. Synes det er mye koseligere når det er snø på julaften.
Normalt så pyntes det ikke til jul før nærmere julaften her hjemme, men nå har deler av huset blitt pyntet allerede. Og dette fordi jeg har blitt inspirert av å lese bl.a. din blogg og sett de flotte bildene dine :D
Du har virkelig en teft for å få alt til å se "smashing" ut altså ;)

Det hadde vært moro å vinne fra den fantastiske julekalenderen din, siden jeg aldri har vunnet noe noen gang. Og ser jo også at det er mange som også ønsker det samme :). Blir glad på dine vegne når jeg ser hvor mange du inspirerer. Stå på videre :D

Ønsker deg en riktig god helg!

Ine

07.12.2013 kl.13:13

Den pute hadde passet perfekt hos meg

Karen

07.12.2013 kl.14:20

Nå kan jeg endelig sette meg ned å nyte en kopp kaffe og bloggen din. Må innom 1-2 ganger daglig vet du ;)
Her begynner julestemningen å vise seg. Ute har vi masse masse snø, begynt å pynte og fin julemuikk spilles både for store og små :) er nesten umulig å ikke komme i julestemning med to barn som har nedtelling til den store dagen og viser stor glede over alle førjulsaktiviteter.
Ha en riktig så fin dag videre <3
Nå skal jeg fortsette å ordne her hjemme.
Puta hadde forsetten passet veldig i min sofa ;) lovely

Borghild Marie Jorde

07.12.2013 kl.14:49

Julestemningen er sån delvis. En dag har jeg skikkelig julefølelse og en annen dag har jeg ikke i det hele. Men har vel litt med at snøen ikke har kommet ordentlig og det har vært mange varmegrader ute.Er liksom som høstfølelse i stede. Snøen kom denne uka så får håpe ikke denna blir borte også. Har ikke pyntet ordentlig til jul ennå hell, må liksom ha litt advent før nissene og det røde kommer frem. Men håper julefølelsen kommer mer og mer snikende dagene fremmover. Julen er den fineste tiden i året. Man tilbringer tid med venner og familie og spiser god mat og koser seg. Og alle hus er fylt med lys og ikke så mørke og triste i disse mørke dager.

Synnøve

07.12.2013 kl.15:08

Julestemningen er så smått begynt å komme, snøen har dalet ned her og da er det ekstra koselig å pynte og lage til inne med julemusikken på :-) så kjenner at nå gleder jeg meg til jul! og så flott du har pyntet - perfekt:-) ps; ønsker meg veldig puten-den var skikkelig lekker og hadde passet perfekt i sofaen her....Ha en fortsatt fin helg :-)

Inger Beathe

07.12.2013 kl.15:29

Dessverre ikke helt , manglet den i fjor også. Koselig med jula vakker tid

Emilie

07.12.2013 kl.15:48

Hei Camilla :) her er julestemningen på topp takket være deg :) den har egentlig vært på bunnen helt til du pyntet treet ditt, da kom endelig inspirasjonen jeg trengte til å starte i mitt eget hus! Så nå er treet pyntet, julekakene laget, stjernene hengt opp og alt begynner å falle på plass. Det litt morsomme er at jeg i går kveld satt i stuen og tenkte at jeg mangler én pute her som gjør litt ekstra ut av seg, og når jeg tittet inn på bloggen din i dag tidlig så var denne lekre puten med i julekalenderen! Den hadde vært helt perfekt så jeg krysser fingre og tær :) ha en fin dag videre vakre deg!

stinemor

07.12.2013 kl.16:28

har faktisk julestemning. jobber som sykepleier på en sykehjem, der lages det pepperkaker og andre kaker, dekoreres og vi laget pynt i forskjellige former og jule cd´er spilles hele dagen. veldig hyggelig. hjemme har jeg pyntet ferdig, til å med juletreet er oppe.

gleder meg masse til jul:)

christine

07.12.2013 kl.16:31

Julestemningen kommer sagte men sikkert snikende, da vi først i dag fikk opp den vakre julekrybba til lillegull og stjernene i vinduene :.-)
Julegaver er kjøpt inn så nå kan familiekosen bare komme <3 <3

Sandra

07.12.2013 kl.16:32

Hei Camilla ! Eg elske den stjerneputa, har stjernedilla

Cathrine

07.12.2013 kl.16:34

Har nok dessverre ikke klart å få julestemningen helt på topp ennå, selv om jeg har julekalender, ser på nissene over skog og hei, gløgg og pepperkaker er laget og pyntet, juletreet og pynten er framme.. En liiiten ting som mangler.. SNØ!! Men har hørt rykter om at noe hvitt skal begynne å dette ned fra himmelen kl 5 i natt! :D
Kjempe fine gaver du har i kalenderen din! ??

Elin

07.12.2013 kl.16:40

Niks, ikke helt ennå. Jula kommer så fort på, og det er noen ting som mangler her... Snø... Og ikke minst advents- og julepynt :-(, og akkurat nå har jeg verken overskudd eller penger til å ordne dette slik jeg vil, dessverre. Men når jeg ser bilder av ditt hjem, får jeg mer julestemning og skulle ønske at det så sånn ut hos meg også ;-)

Laila

07.12.2013 kl.17:03

Hei på deg :-)
Her er det masse julestemning,snø,tente lys og julebakst :-)
Fantastisk julekalender du har :-)
Klem

Linda

07.12.2013 kl.17:22

Her har snøen lavet ned de siste dagene, og med snø og juleverksted i heimen denne helgen så kommer også julestemningen for fullt ??

Hanne

07.12.2013 kl.17:28

God kveld, igjen :)

Har ikke fått helt julestemning enda, men hadde juleverksted med to tantebarn på 3 år ikveld, og jeg vet ialle fall at jeg ga de julestemning med baking, dekorering av pepperkakehjerter og mailng av julekuler. :) Jeg skal ikke feire jul sammen med familien min i år, så kanskje det er derfor at julestemningen er litt "hard to get". ;) Tror julestemning handler mye om gleden og forventningene man har til jula, men kjenner jeg dytter den litt på avstand. Jeg vil jo gjerne være sammen med alle i familien i jula!! :)

camilla

07.12.2013 kl.17:39

JIPPI JIPPI!!:)? endelig kom puta ut som en av julegavene :) er virkelig en fantastisk pute, som står høyt på ønske lista mi i år :) har begynt å få litt julestemning, håper å få opp juletreet i løpet av helga. Når jeg så ditt fantastiske juletre ble jeg ekstra ivrig til å få det opp. Det er så utrolig kost :) snøen har ikke riktig kommet enda, men man klarer å få til julestemning, når man har to herlige barn å lage juleverksted med, spise grøt og høre på musikk:) da er livet herlig :)
Ha en super lørdag videre :)?

Linda

07.12.2013 kl.17:55

Jeg er hjemme i mammapermisjon, og nyter virkelig dagene hjemme <3 Jeg elsker førjulstida, og julestemningen er helt på topp her i huset, både blant store og små <3 Vi spiser julekaker, hører på julemusikk, vært på plutti plutti pott, baker og steller.
Jeg krysser alle fingre og bein i kroppen for dagens luke, den puta er jo bare helt smashing! :)

Elisabeth

07.12.2013 kl.18:03

Nja, julestemningen er sånn halvveis på plass. Den ville vært ennå mer tilstede hvis ikke både jeg og ungene hadde lagt rett ut med omgangssyken 5 av de 7 siste dagene. Så de store planene mine med pepperkakebaking og julegavelaging med de minste måtte utsettes til neste uke.
Når det er gjort så tror jeg at julestemningen blir på topp...
Gleder meg masse til jul jeg - håper så inderlig at det kommer snø snart slik at det blir et vakkert teppe rundt alt av grønt og lys.
Hvis jeg skulle være så heldig å vinne puta så har jeg den perfekte plassen for den. Jeg kjøpte meg nemlig en brukt/gammel kjøkkensofa her om dagen. Den skal males litt og trekkes om før den skal på plass i gangen når jeg pusser opp etter jul, og da skal den fylles med saueskinn og puter ;-)

Cathrine K

07.12.2013 kl.18:11

Julestemningen er på veg :) Har fått en god del snø nå og i kveld starter håndball-VM. Det er et sikkert tegn til jul :))

Ellen

07.12.2013 kl.18:46

åååh, jeg prøver igjen :D ! JA nå har julefølelsen kommet og jeg gleder veldig til jula i år siden min datter på 2 år endelig begynner å skjønne dette med jul, nisser, familiehygge og pakker. Veldig stas ! Jeg krysser fingrene nok engang, fordi denne puta er bare så lekker ! Håper du også har fått julestemningen ! God førjulstid kjære deg !

Linda

07.12.2013 kl.18:47

Åååh, ønsker denne puta så vilt! Den er så fin:) syns sofaene dine bugner av puter og det set så behagelig ut. Prøver å fylle opp min sofa like mye!:)

Julestemningen min er her! Er jo julepynt overalt og har prøvd å få det så julekoselig hjemme her så mulig:) jul er så koselig!!:)

Anette vallheim

07.12.2013 kl.18:55

Her er full julestemning bare mangler snø....

trine

07.12.2013 kl.19:01

Ja her jeg definitivt julestemning. Huset er vasket og pyntet, pakkene ferdig pakket og dagens besøk på åpen gård gjorde meg i enda mer stemning. Nå nytes kvelder med kakebakst, gløgg, ,røkelse og familie tid :-)

Anita

07.12.2013 kl.19:38

Julestemning er i kroppen og huset. Jeg slår et slag for rød jul og huset er pyntet med nisser, sønnens hjemmelaget pynt og annet stæsj. Tidligere måtte jeg ha snø for å få julestemning, men nå holder det med pynt, julemusikk og baking (selv om kakene alltid varer til neste jul...). Sjarm med desember bare man ikke stresser. Nå er jeg i permisjon med sønnen min på 6 mnd og har ekstra tid til masse julekos.

Ellers er julestemning for meg håndball på tv. Alltid. :-)

Erika Strandberg

07.12.2013 kl.19:41

Hej Camilla!
Här i Sverige fick jag julkänslan redan i november och smög in lite mini granar i glasburkar! Jag har även pyntat med hyacinter och härliga doftljus för det är så härligt med juldofter inte sant ?
Jag är mamma till 3 små trollungar och det blir bara mysigare med julen för varje år!!

Ha det gott och God Jul till er kram!!

Cecilie

07.12.2013 kl.19:49

Den kom i dag, med snø og julemarked :)

Marte

07.12.2013 kl.20:41

Hei! Jeg kommet i julestemning når jeg er inne i huset mitt og da spesielt på kveldstid. Vi har et ordentlig julehus, et gammelt sveitserhus som det er lett å skape julestemning i:) elsker denne tiden på året, hvor man teller ned dagene til jul. Savner imidlertid snøen ute, men etter værmeldingen, skal den komme i morgen, så da er det jo komplett:)

Hanne Elisabeth

07.12.2013 kl.20:43

Den puten ønsker jeg meg veldig!!! Får julestemning av bildene i innlegget ditt <3 Juletreet vårt har ikke kommet opp enda, men i morgen blir det iallefall julebakst :) Ønsker deg og dine en fin førjulstid!

Linn

07.12.2013 kl.20:50

Åååh!! Fantastiske puta!

Ja, nå begynner julestemningen å komme snikende! Huset er nesten ferdigpyntet, julegavene er kjøpt, julebaksten snart i boks :)

Marte

07.12.2013 kl.20:53

Hei! Julestemningen har kommet for fullt når jeg er i huset mitt og da spesielt på kveldstid når mn an tenne alle stearinlysene og lukten av kongerøkelse sprer seg i huset. Vi har et nydlig gammelt sveitserhus som i seg selv har å mye sjel og god atmosfære at det er ingen sak å få julestemning her:) elsker denne tiden av året hvor vi teller ned dagene mot jul og ungene er fulle av forventninger og glede:) krysser fingrene for at jeg skal være så heldig å vinne den lekre puten, den ville passe perfekt i sofaen hos meg:)

Hilde

07.12.2013 kl.20:58

Den puten er sååå fin, i allefall i stuen din;) hadde passet perfekt i sofaen min... Julestemningen er på plass etter en tøff eksamenstid. Nå er det familiekos som står i fokus og vi har så smått begynt å finne frem nisser og annen pynt. Elsker denne tiden og nyter så godt jeg kan:)

anette

07.12.2013 kl.20:59

hei camilla:)ja her e det orntlig julestemmning:) har til å me fått tiden til å baket 2 julekaker.snøen har lagt seg å håper bare den blir;)så her e de julemusikk og kos:)håper du har fått julestemmning?:)

Janne

07.12.2013 kl.21:08

Julestemninga toppa seg i dag med håndball VM på tv-skjermen!! Huset er julepynta (mye etter inspirasjon fra nettopp deg), pepperkakene bakt og snøen ligg flott ute! <3 Jul <3

Tina

07.12.2013 kl.21:23

Huff, lite med julestemning enda. Men i dag kom snøen for fullt, og det ser ut som et julekort ute akkurat nå, så tror den holder på å snike seg innpå :) men juleduk og gardiner og lys er oppe, og det er veldig koselig likevel om stemningen ikke er der 100 %- enda ??

Herdis

07.12.2013 kl.21:25

Kjempefin pute. Tenk om eg var så heldig, prøver i hvertfall igjen.

Har ikkje kommet i julestemning, men skal på litt juleshopping i morgo så håper det kommer.

Takk for kjempefin blogg.

Kristine

07.12.2013 kl.21:40

Den stjerne puta hadde likte seg godt i sofaen min<3
Ellers lite med julestemning hos meg:/ Men, tenkte å lure den frem snart, med julemusikk, juleduft lys, pynting og peppekakehusbaking med barna!:)) Det blir koselig det!

Marthe

07.12.2013 kl.21:52

Hei Camilla :-)
Jeg har fått sikkelig julestemning nå! Har vert i Stavanger, Haugesund og Bergen denne uken og stemningen har berre forsterket seg for hver by. Gå ute i snøen med latte, snøen som daller ned, pepperkaker og musikk i butikkene, kunne ikke fått det bedre. Juletiden er så vakker, butikkene er så fint pyntet og de bak disken er så hyggelige, herlig tid! :)

iselin

07.12.2013 kl.22:19

JA, jeg har juesteming. Neste uke skal jeg ha 5.ferieuke. Kan tro jeg skal pynte huset med dine bilder som inspirasjon :D Ha en god kveld videre. Jeg håper virkelig at det er min tur til å vinne, for denne puten ønsker jeg meg veldig mye!

Torill Edvardsen

07.12.2013 kl.22:26

Hei Camilla !!

Først vil jeg si at jeg har hentet pakke fra Villa Paprika idag. Hadde ikke forestilt meg at de 2 stjernene i sølv jeg hadde bestilt skulle være så fantastisk flotte og ikke minst store.... Er SÅÅÅ fornøyd.

De står nå flott på peisen og ønsker seg gjerne en pute med stjerne på til selskap i kosestolen. Jeg har kommet i skikkelig julestemning. Kraner, stjerner og fyr i peisen.

God førjulstid

Anne K

07.12.2013 kl.22:33

Hei
Tusen takk for den flotte bloggen din:)
Idag har jeg pyntet til jul sammen med barna mine og barnas forventning varmer mitt hjerte og gir meg julestemning. Så ja, jeg har julestemning nå
Kos til deg og dine
Anne Kirsten

Trine

07.12.2013 kl.22:37

Ja, på grunn av all snøen som kom i dag kom jammen meg julestemningen også:) Regnet med den blir forsterket da jeg får begynne med julebaksten ;)

Madelen

07.12.2013 kl.22:39

Jeg har fått julestemning :) Fikk det forrige helg da vi pyntet til advent sammen med barna . I tillegg spiller vi en del julemusikk og ser litt julefilmer . Jeg får også julestemning av å gå rundt i butikker å handle julegaver og se flott julepynt utstilt i butikkene . Må også nevne at juletreet ditt "sier" jul,jul,jul , det er så fint .

Juleklem fra en med julestemning :)

Frida

07.12.2013 kl.23:30

Hei! Den er ikke helt kommet, men den kommer vel når jeg reiser hjem til mamma! De var på Filippinene i fjor, så blir dobbelt opp med julestemning hos henne :-)

Ewy Marie Larsen

07.12.2013 kl.23:46

Siden du la ut bilde av den nydelige Gant puten har det ikke vært enkelt å få den ut av tankene mine :) Den er til å drømme om....heldige den som får en slik skatt i posten :)
[…] DEC 6, 2013 -REPLY […]

MillyKakao

10.12.2013 kl.13:28

Fikk julestemning av bildene dine :)

Og alle som sliter med å komme i julestemning, dere må se denne søte filmen; https://www.youtube.com/watch?v=dDbp5GEVQiY

Kom over den på FB i går, og måtte pynte til jul med en gang ;) Kjempesøt! skulle ønske det var jeg som satt i den stolen. Elsker jul <3

Skriv en ny kommentar

hits