Mamma hjertet.

God kveld i stuen alle sammen, dere har ikke blåst bort vel? 

Herremin for en vind og for en storm , jeg trodde seriøst at jeg skulle lette istad, men det skjedde heldigvis ikke-hoho.... Vel, dagen idag har vært et lite mareritt for oss, for Olíver hadde falt på skolen idag under lek og slått hodet sitt slik at han kastet opp..  Han var relativt slapp og fjern når han ble hentet, men kvikknet heldigvis litt til hos Legen. Deretter gikk turen vidre til akutten for vidre undersøkelser og sjekk på den lille prinsen vår. Han måtte ligge 4 timer til observasjon og ble sjekket så godt det lot seg gjøre før han fikk lov å reise hjem... Med en mor som meg er det å følge litt for mye med nesten en ulempe- "hostet han nå" -"brekker ha seg igjen" -" snakker han klart, han har ikke vondt? " osv, jeg har vært og er ennå overbeskymret.. Lille gutt fikk en hjernerystelse, men har de siste 5 timene vært i full fart selv om jeg har prøvd å roe han ned.. Uff, det er helt GRUSOMT når det skjer de små hjertene våre noe, jeg blir nesten helt panisk  så enda godt Håkon er så rolig som det han er.. 

Etter en time med prat om verdensrommet og alle planetene samt dinosauruser sovnet han rundt 22.. Jeg har alt vært nede å sjekket pulsen hans og sett om han puster normalt osv, om en time må jeg vekke han og deretter hver andre time i natt etter legens ønske . Olíver skal derfor bæres opp i sengen til meg i natt, jeg er så egnstelig så jeg må ha han ved siden av meg så jeg får fulgt litt ekstra med for mye nattesøvn blir det nok ikke på meg inatt.... 

Mammahjertet og de små, jeg vet ikke om noe sterkere.. 

Så over til det kose i denne juletiden- julekalenderen her på Villapaprika. Igår åpnet vi luke nr 4 og kåret vinneren av luke nr 3, men hun har ennå ikke gitt lyd fra seg, så om vinneren ikke dukker opp i løpet av morgendagen på mail går premien vidre så da deles den imorgen også! På nytt....  

Vel vinneren av luke nr 4 ble ; 

MARTE THERESE

DEC 4, 2013 - REPLY

Villapaprika betyr glede i min hverdag. Glede og inspirasjon. Jeg må følge med på nettsiden hver eneste dag, morgen som kveld. Jeg ble faktisk hoppende glad når jeg så at du hadde malt din stue mørk. For min er nemlig mørk, og jeg var så usikker på om det var det “rette”, men nå kan jeg legge fra meg den tanken. Da er jeg ikke “gal”. Jeg har nemlig syntes at det har vært noe annet med min stue, enn mange andre av mine venninner sine stuer. Men ble litt redd for at det ble for mørkt. Jeg selv syns vare at det gjorde stuen mer personlig  Jeg følger med på alt bloggen din og nettbutikken din gjør og legger ut. Jeg tar til og med inspirasjon fra hva finish barna dine har på seg. Håndklèene hadde passet perfekt på mitt grå “slitte” bad, så hadde vært så stas å endelig kunne ha vunnet noe. Tusen takk for daglig inspirasjon og stå på vilje. Du får meg enda mer engasjert i interiør og får meg til å pushe på i hverdagen, gå mot mine mål. Stå på i motgang. Tusen takk 

Gratulerer så mye -send oss din adresse på byvillapaprika@hotmail.no så skal vi sende deg håndklene dine ! 

Og når en luke lukkes åpnes en annen, luke nr 5! 

Gavekort på valgfritt produkt i vår nettbutikk på en verdi av kr 500,- + gratis frakt! 

Det du må gjøre for å være med idag er legge igjen en liten kommentar og fortelle litt om deg selv- er du gutt/ jente , mamma/ student - ja, du forstår sikkert!  Det er noe av gleden bak denne kalenderen - nemlig å bli "bittelitt"  kjent med deg/dere! 

Tvi tvi- og masse lykke til mine vakre! 

 

163 kommentarer

Line anett

05.12.2013 kl.23:00

Hei camilla.
Jeg er ei jente på 24 år fra nordland:) jeg er 2 barns mor, en gutt på 4 og en på 1 år. Å min største drømm i livet er og starte en egen interiørbutikk<3
Håper alt går bra med oliver <3 klem
-linea-

dicte

05.12.2013 kl.23:05

Gavekort hadde jo vært toppen! :-) Jeg er mamma til to småtroll på 2 og 4. Fornøyd med tilværelsen, med mann, barn, jobb, gode venner og familie rundt meg <3

Trude

05.12.2013 kl.23:07

Jeg heter Trude er 23 år og er fra Bergen:)
Jeg er frisør og student på siden. Er ikke mamma enda, men det er ikke så lenge til før jeg blir mamma til en liten en:) Noe av det jeg virkelig brenner for er interiør, og nå holder vi på å pusse opp barneronmet og stuen. Det er utrolig gøy, og jeg må innrømme at jeg er opp til flere ganger daglig innom både bloggen din og profilen din på instagram for inspirasjon:) Så et gavekort på villa paprika passer jo perfekt nå når vi pusser opp:D Og det er så mye fint der som jeg vil ha også! :)
Stor juleklem fra Bergen:)

Anne-Marthe

05.12.2013 kl.23:07

Stakkar Oliver:/ helt forferdelig når sånt skjer.. Glemmer aldri den dagen jeg fikk samma beskjed fra bhg med min Oliver:( Men som regel går det heldigvis ganske greit med de små:)

Jeg er en en jente på snart 30 år, gift og mamma til Oliver på 5år :) Bor i Sarpsborg og jobber med psykisk utviklingshemmede:)

Jeg er over snittet avhengig av bloggen din vil jeg si :) Får ikke nok av de flotte varene fra butikken din og se bilder av hjemmet ditt:) Du inspirerer:)

Linda

05.12.2013 kl.23:07

Uff, håper det går fint med gutten deres.. Blir en tøff natt for deg, men hva gjør man ikke for barna? :)

Mitt navn er Linda, bor i Moss og er 24 år. Har en liten tullebass på 7 mnd idag. Han er det beste som har skjedd meg.
Ellers jobber jeg fulltid på en elektrokjede, men har nå mammaperm:) tida flyr når man koser seg!

Du får ha en god natt og ta vare på de søte barna dine:)
Klem<3

Åse

05.12.2013 kl.23:08

Hei prøver meg på nytt i dag, så koselig å avslutte en lang og stormfull dag med nytt innlegg fra deg;)
Jeg er godt voksen dame fra karmøy 2 unger ei jente på 21 år som har arvet min interesse for interiør, og en gutt på 17 som bryr seg vel midt i r...om det;) haha;))
Ha en god kveld og god bedring til lille gutt:))

Tonje S.

05.12.2013 kl.23:11

Prøver vinnerlykken :) jeg er mamma til en gutt på snart to år og ei lita prinsesse på tre mnd. Er 28 år og skal gifte meg med drømmemannen på nyttårsaften!! Handlet i nettbutikken din flere ganger, hentet faktisk en pakke fra deg i dag :) gavekort hadde vært topp!

Torill

05.12.2013 kl.23:11

Hei!

Eg er ei jente/kvinne på 25 år, bosatt i Bergen.
Dersom alt går bra blir eg endelig mamma til ein liten skatt i begynnelsen av mai ?
Er utdannet vernepleier, og jobber for tiden i eit bofellesskap for psykisk utviklingshemmede. Er heldig og får jobbe med det eg liker, og føler at eg kan bidra litt i andre sin hverdag :)

Oppdaget bloggen din ganske nylig, og har etter det vært innom fleire ganger daglig.
Her kan eg kople av og finne masse inspirasjon, så takk for det :)
Skulle eg være så heldig og ha vinnerlykke skal gavekortet brukes på det fine rottingbrettet dere har :)

Ein fin kveld videre, og god bedring til lille gutten :)

Solfrid

05.12.2013 kl.23:11

Masse god bedring til Olivier:) skremmende da sånt skjer:( men bra at det går fint med han:)

Jeg er ei jente på 30år. Har to gutter, en på 8 og en på 5:) mann, katt og to kaniner. Så her er det full rulle fra morgen til kveld:)

Camilla johansen

05.12.2013 kl.23:11

Hei :) Jeg heter Camilla og er sykepleier. Jeg er trebarnsmor - to gutter her og en engel i himmelen <3
Eldste gutten min starter på skolen neste år, mens han yngste er 1 år :)

Jeg er bosatt i Horten og jobber på sykehjem. Trives med det, men min store lidenskap er interiør! Jeg elsker å pynte opp og gjøre slik at hjemmet mitt gir meg den rette stemningen! Jeg bor i rekkehus og har ikke allverdens med plass å pynte på, men gjør det beste ut av det da ;)

Bloggen din er jeg innom daglig, og den gir meg masse inspirasjon! Jeg er fast kunde, og gleder masse til å besøke den nye butikken din nå før jul!!

stinemor

05.12.2013 kl.23:11

Stine heter jeg 23 år fra Sandefjord. Nyutdannet sykepleier, jobber på et sykehjem-noe som er travelt med også veldig hyggelig. kjøpte min første leilighet nå i sommer med det samme jeg var ferdig på skolen. har fulgt bloggen din i noen år nå og blir like inspirert hver gang jeg titter innom. har veldig lyst til å vinne, vinner jeg ikke har jeg uansett lovet meg selv en tur til butikken din i nærmeste fremtid.

Serine

05.12.2013 kl.23:12

Er en 22 år gammel jente som studerer mitt siste år på førskolelærer. Bor i en liten leilighet litt uten for Bergen. Leser bloggen din for å få interiørinspirasjon. Er så mye fine ting. Når jeg er ferdig utdannet og får min første lønn, skal jeg belønne meg med noe nytt på interiør fronten. Må i samme slengen få skryt over deg og hva du har fått til. Og får noen fine ting du har i butikken og i hjemmet ditt

Anita

05.12.2013 kl.23:14

Uff så dumt med lille gutten din, men godt det gikk bra,er så innmari fælt når sånt skjer og det blir nok ikke mye ro på deg i natt.
Er inne hos deg hver dag også og ser og drømmer i butikken din, har liksom litt lysst å bestille alt :))
syns denne kalenderen din er kjempegøy og spennende :)
Hvem er jeg.. Kan vell ikke kalle meg jente lengre så må bli dame :)
Er samboer og har fire barn tvillinger gutt og jente og to gutter utenom :)
Jobber på Nille og koser meg der, men å jobbe i ren interiør butikk som din hadde jo så absolutt vært drømmen..men får nå dullet en del på jobb med pynt og sånn nå også :))
Ha en så fin natt som mulig og håper at alt går fint med dere :)
Anita

Janne

05.12.2013 kl.23:15

Hei !
Jeg setter stor pris din flotteblogg! Koser med når jeg går inn på den daglig. Jeg er også mamma til to . En flott gutt og en flott jente som gir meg mye glede. Jeg er arbeidene i psykiatrien,og går på skole ved siden av puh.... Hatt eksamen idag med blandede følelser, men nå kan også jeg begynne å stæsje til jul uten å få dårlig samvittighet for å ikke gjøre lekser . Ønsker å bli med på trekning av luke 5.
Hilsen Janne

Miriam

05.12.2013 kl.23:17

Så skummelt og grusomt når de små slår seg!

Jeg er ei jente på 25 år, med ei nydlig datter på 3 år og en til på vei. Er samboer med en herlig og utholdende mann, som titt og ofte blir overrasket med nye ideer og ommøblering av huset. Akkurat nå er det han som styrer hjemmet og ommøbleringene mine har tatt en bitteliten pause. For med 38 uker og bekkenløsning er aktiviteten drastisk endret. Nå klør det i fingrene etter å starte ett nytt prosjekt, og da trenger jeg inspirasjon og pynt!!!

Håper gutten din blir fort bra og at natten blir fin for dere.

hilsen fra øya i vestfold :)

Mia

05.12.2013 kl.23:17

Jente på 20 år, som bor sammen med samboer på 25. Har et ønske om å kunne kjøpe min mamma en fin julegave, siden hun er så utrolig glad i interiør, tenkte jeg det kunne passet! Jeg har akkurat mistet jobben min, og samboeren min får seg ikke jobb i denne byen, så det er litt.. trangt med økonomien nå i julen..

God jul til deg og dine! :)

anette kolle

05.12.2013 kl.23:18

Uff ja det er ille når det skjer noe med barna våre :( er som om hjerte blir revet ut av kroppen. Godt det gikk bra med lille prinsen din da :) blir nok en lang natt for deg men men så lenge alt gikk bra så tåler man litt nattevåk :)
Så var det julekalenderen da og det å fortelle litt om meg...jeg er 34 år om to dager, er gift med min drømmemann og mamma til to jenter og en gutt :) ellers jobber jeg innenfor eldreomsorgen. Det var litt om meg :) Ha en god natt og masse god bedring til gutten din!

Mona

05.12.2013 kl.23:20

Huff da - stakkars Oliver. Skjønner hvordan du har det - min sønn falt og slo hodet under lek i barnehagen når han var 11/2 år - da bar det rett på A-hus til observasjon i ett døgn. God bedring til Oliver :-)

Så var det den kalenderen da :-) Du har så utrolig mye fint i butikken din - bare så synd jeg bor så langt unna (skal nok klikke meg inn på nettbutikken din snart). Jeg er en mamma på 44 år - har to herlige gutter på 7 og 10 år. Jeg må si jeg er utrolig imponert over alt du har fått til i ditt unge liv :-) Du gjør det mange, deriblant jeg, bare drømmer om! Fantastisk :-)

Ha en god natt og pass godt på lille gutten din :-)

Lene

05.12.2013 kl.23:22

God stormfull kveld!
Jeg er en voksen dame på snart 45 år..på lørdag faktisk..;-) Har 3 fantastiske barn i forskjellig alder, èn stor og to små, eldste er 22 år, og de to minste er 8 og 5 år :-)
Jeg jobber som sekretær på Drammen Sykehus, og trives veldig godt i jobben min, men interiør er mitt hjerte nært så min drøm også har alltid vært å starte egen interiørbutikk.I mellomtiden drømmer jeg bort via butikken og bloggen din jeg ;-)

Stine Halvorsen

05.12.2013 kl.23:25

Off så trist å høre om oliver!!! Ønsker prinsen din masse god bedring!!! Hadde nermere fått hjerteinfarkt vis noe slikt hadde skjedd mine jenter!! Off håper du får sove litt imellom du også i natt!!! Kjenner det langt inne i mammahjerter jeg også! Jeg er 26 år og kommer fra Stavanger! Er gift og har to prinsesser på 1 og 3 år! Travle tider! - vis jeg hadde vunnet hadde jeg kjøpt en sølvlykt som du har på bordet! Jeg blir aldri lei av lykter og lys!!! Og har suglet etter de i en evighet!!!! Her i stavanger har vi blåstvekk hele byen! Kjempe skummelt! Trær har fallt ned, hustak blåst vekk! Helt ville tilstander!! Håper det roer seg snart!!! Ha masse lykke til i natt og håper prinsen din blir fort bra! Klem

Mari

05.12.2013 kl.23:27

Huff, så ekkel opplevelse! Godt å høre at han har kommet seg litt utover kvelden!

Jeg er ei jente på 24, studerer og kjøpte meg leilighet med kjæresten i Oslo i sommer. Sikler på myyye av det du har i nettbutikken, men her går det meste til fliser, maling, tapet og alt annet som hører oppussing til!

Ps, tips til kalendergaver; lysestake(r) til kubbelys! :)

Anita kildal

05.12.2013 kl.23:28

Kjære Camilla
Så vondt å høre om gutten din,men de tåler enn trøkk disse små-heldigvis.
Jeg har lenge tenkt å skrive noen ord til deg,og da passer det jo bra nå som du lokker med gavekort...:-)
Jeg har rukket å bli 37 år nå, vet ikke hvor dagene og årene har blitt av. Jeg startet på en utdannelse som interiørdesigner, men var bare halvferdig da jeg måtte slutte pga sykdom. Jeg ble ufør kort tid etter. Jeg har gått hjemme i ni år

Helene

05.12.2013 kl.23:28

Jeg er så mye som en gjennomsnittlig fattig student, snart ferdigutdannet grunnskolelærer. Med andre ord; mitt lærerhjerte fikk litt vondt sammen med ditt mammahjerte. Er ikke for ingenting jeg valgte å jobbe med barn <3 Gleder meg til den gang jeg kan relatere meg til mammahjerte- tenk å være SÅ glad i noen:-) *klekkeklar*.
Ønsker dere en god natt, store og små!

Hege

05.12.2013 kl.23:30

Hei. Jente på 35 og trebarnsmor. Jente på 13, gutt på 10 og ei lita prinsesse på 1 år. Jobber som kokk, men er over gjennomsnittet interessert i interiør. Hadde bare pengeboken vært større

Kristine

05.12.2013 kl.23:30

Hei :)
Jeg er ei jente på 24 år fra Tønsberg.

Lena

05.12.2013 kl.23:32

Fikk vondt i mammahjertet mitt jeg og nå. :( god bedring til Oliver.

Jeg er ei jente på 23 år som bor i ei lita bygd som heter Biri i Oppland. Er så heldig å få være mamma til Jenny som er 7 mnd. Er lykkelig forlovet med Jenny sin pappa, og kunne ikke hatt det bedre. For tiden er jeg i permisjon, men planen er å studere videre (bare jeg finner ut hva jeg vil bli-haha-kanskje når jeg blir stor? :p). jobber til vanlig med eldre mennesker og trives helt greit med det. :)

Emilie

05.12.2013 kl.23:34

Hei og god kveld! Jeg er en jente på 22 fra Fredrikstad. Jeg er student i Oslo, så pendler stort sett hver dag. Er midt i en intens eksamensperiode nå, har 9 eksamener, men unner meg noen pauser fra lesing for å oppdatere meg på bloggen din! Elsker stilen din, og huset ditt kunne jeg flyttet rett inn i! Et gavekort hadde vært supert, da kunne jeg kjøpt noe fint til mamma til jul, hun er forøvrig også veldig glad i stilen din :) håper alt er bra med Oliver og at du får deg noen timer på øyet selv :)

Renate noremsaune

05.12.2013 kl.23:35

Hei :) jeg er ei jente på 25 år. Har ei datter og lever som hjemmeværende og er en såkalt NAV'er, dessverre!! Kronisk sykdom satte en brå demper på alle planer for livet og fremtiden. Så nå må jeg finne og lage meg nye ! En premie fra dere hadde vært gull i disse tider :)

Siri Merete

05.12.2013 kl.23:35

Hei, Siri heter jeg og ble utdannet økonom i sommer. I en alder av 22 er jeg nå igang med arbeidslivet:) kjøpte meg leilighet i studietiden så har vært en fryd å handle i din butikk og nettbutikk. Jeg og samboeren min bor i Oslo og stortrives med det:)

Masse god bedring til gutten din:) kan tenke meg slikt får mammahjerte til å banke ekstra.
Ha en fortsatt fin kveld:)

Anita kildal

05.12.2013 kl.23:36

Og mistet all gnist. Det vil si inntil jeg ved en tilfeldighet ramlet innom bloggen din i sommer. Jwg har lest alt du har skrevet, og du har blitt min personlige motivator. Du har inspirert meg til å ta opp interessen for interiør og design igjen. Jeg er igang med å skape mitt eget mini villa paprika for meg og min fjortenårgamle sønn. Så tusen takk! God adventstid til deg og dine

Sanna

05.12.2013 kl.23:37

Håper det går bra med Olivier! :) er fælt når slike ting skjer med det kjæreste man har!
Er ei jente i slutten av mine 20! ;) har to små herlige barn, en av hver. :)
Krysser fingrene denne gangen, kanskje jeg endelig får meg et rottingbrett! :D

Maren

05.12.2013 kl.23:41

Først må jeg ønske masse masse god bedrng til Oliver, skjønner godt du er redd, utrolig skummelt når slike ting skjer. Håper han kommer seg raskt. Jeg hadde også ville hatt han i min seng så jeg kunne fulgt med hele natten, du er en fantastisk mor Camilla:)

Jeg er 25, og bor på sørlandet. Jeg er mamma til ei lita jente på 2,5 som er høyt og lavt hele dagen, hehe:) jeg er student, studerer til å bli lærer på videregående. Er veldig interessert i trening, så holder mye på med det:) Ellers så synes jeg interiøs er så fantastisk, og hjemmet her er stadig under forandring:) Henter sååå mye inspirasjon fra deg:) Et gavekort på nettbutikken hadde kommet sååå godt med nå i eksamensperioden:) Klem fra sør:)

Nadia

05.12.2013 kl.23:42

God kveld til deg:)
Jeg er en 24 år gammel alene mamma til en gutt på snart 4 år. For tiden går jeg skole for å fullføre utdanningen min som helsefagarbeider. I tillegg jobber jeg annenhver helg i pleie og omsorg. Nå for tiden holder jeg på å skal kjøpe meg leilighet så jeg og diamanten min kan få et ordentlig hjem som bare er vårt. Ellers har jeg stor interesse for interiør. Jeg har vært fast leser av bloggen din siden du startet og blogge og er innom flere gangen om dagen når jeg har tid for å få inspirasjon.:) jeg beundrer deg for alt du har fått til i livet ditt, og du er en stor inspirasjonskilde for meg:)! Hadde vært kjekt med noe nytt fra butikken din siden vi snart skal flytte inn i den nye leiligheten. Håper at jeg en dag får kommet meg nedover fra møre og Romsdal å få sett den fine butikken din!:)
Så vil jeg ønske gutten din god bedring, det er sårt for mammahjertet når slike ting skjer:/ ha en fortsatt fin kveld Camilla:) klem fra meg

Victoria

05.12.2013 kl.23:44

Hei Camilla :)
Jeg er en 17 år gammel jente (fra Ski) som elsker interiør. Kom tilfeldigvis over bloggen din for en stund siden, og har blitt en fast leser siden. Jeg går nå siste året mitt på videregående og kjenner jeg gleder meg til å tre over i voksenlivet. Drømmen er å bli interiørkonsulent/interiørdesigner, og du er absolutt et stort forbilde med det du har oppnådd og utrettet - den vakre butikken, nettbutikken, bloggen og som ung mor. Takk for all inspirasjon, glede og motivasjon du gir meg!
Stor klem fra Victoria

MyHomeIsMyCastle

05.12.2013 kl.23:47

Stakkars lille gutten din <3
Sender over mange gode klemmer og riktig god bedring til ham !

Gavekort.. Fantastisk :)) DET ønsker jeg meg kan du tro !! Lykke :)
Jeg er kone, mamma til 3,svigermor, mormor og farmor :) Fikk nettopp ett nytt barnebarn, en nydelig liten prinsesse (som jeg forresten var med på fødselen til, STOLT :) Er ikke i jobb, så jeg dyrker min store hobby og interesse, nemlig interiør <3
Kjempemoro med kalenderen din :)

Klem, Kari

Agnethe

05.12.2013 kl.23:48

Hei. Jeg er en jente/dame på 30år fra Mo i Rana i Nordland. Har 2 barn (4 og 1 år). Er gift med selfølgelig nordlands kjekkeste gutt/mann, vi har vært gift i 10 år til sommeren. Jobber full tid på Stamina Helse. Har et hus på 260kvm å da skjønner du at det er litt interiør som skal inn. Håper på vinnerlykke i dag

Stine

05.12.2013 kl.23:49

Lykke til, det går nok veldig bra med Oliver høres det ut som, men forstår deg godt!

Kalendertid: Jeg er en jente som blir 22 år om 1,5 uke. Jeg bor sammen med min samboer i en leilighet i Sarpsborg. Jeg er sykepleier, og skal nå begynne å jobbe på sykehuset i Fredrikstad.
Jeg er interessert i hjem og interiør, og elsker å stadig stæsje opp litt i leiligheten. Ønsker meg veldig et gavekort i verdens flotteste nettbutikk!

Anne Marie

05.12.2013 kl.23:49

Jeg er 41 år ung! Jeg bor i Tysvær som er en kommune like utenfor Haugesund, så jeg bor på "landet" :-) Jeg er samboer, har to store jenter på 21 og 18 år, og så har jeg en ittepåklatt, gutt, på 8 år :-) Jeg jobber i barnehage og trivest godt med det.Har de siste årene fått opp øynene for interiør, og når jeg ser ditt flotte hjem har jeg lyst å bytte ut alt i mitt hjem :-) Håper det går bra med gutten din :-)

Hilde

05.12.2013 kl.23:49

Masse god bedring til lille Oliver!

30 år gammel jente (strengt tatt dame etterlever men det høres for gammelt ut :P ) Hjemmeværende mamma til en gutt på 1 1/2 og en jente på 4 som går i barnehagen. Som du skrev i et innlegg tidligere at du tror du hadde blitt en ond mamma av å gå hjemme, ja det er en stor prøvelse til tider!! :P Men samtidig mye kos og en tid en ikke får tilbake. Men skal ærlig innrømme at det skal bli godt når lilleputt begynner i barnehagen i januar ;)

Tjener ikke penger på å gå hjemme så et lite gavekort så mor kunne kjøpt seg noe fint og unnet seg noe selv hadde vært veldig kos! :)

Trofast leser som drømmer seg vekk i bloggen din i håp om å få et like vakkert hjem som deg en dag!! :D

Siri

05.12.2013 kl.23:52

Heisann! :-) Gavekort hadde jo vært fantastisk:-) Jeg er ny følger av bloggen din. 27 år, har ett barn og ett i magen;-) Opptatt av interiør og kreativitet på hobby basis.

God bedring til prinsen?

Tonje

05.12.2013 kl.23:52

Hei Camilla :)

Først vil jeg ønske god bedring til gutten din! <3
Jeg jobber som sykepleier på barneavdeling og tar ofte imot små med hjernerystelse. Heldigvis tåler barn mye, men det er allikevel grusomt for en mor og se det viktigste i livet sitt ha det vondt.
Ellers er jeg 30år og har 2 barn selv. Jeg bor i Ålesund, og var innom butikken din for ett par uker siden, da vi var i Oslo en tur. Du har en utrolig fin stil som jeg liker utrolig godt, og derfor hadde det vært fantastisk å vinne, så jeg kunne kjøpt en liten julegave til meg selv ;)

Ine

05.12.2013 kl.23:56

Mamma til 2 fine små, fra Sørlandet og 29 år

Tonje

05.12.2013 kl.23:56

God bedring til gutten din,så fælt når de små skader seg! Jeg er mamma til 4 barn,sistemann på bare 13 dager! Krysser fingrene for denne flotte premien,vet akkurat hva de pengene skulle gått til ! ;-)

Stine

05.12.2013 kl.23:57

Jeg er 26 år og kommer fra Trondheim. Er mamma til en liten prinsesse på 1 år og en prins på 3år. Elsker interiør og leser bloggen din hver dag :-)

Henriette

05.12.2013 kl.23:58

Hei! Er 32 og mamma til to små jenter, har to egne firma så jobber døgnet rundt slik som deg! ;) Mammahjertet er nok det største hjertet i verden...sukk.. spesielt skjærer det i det når gulla slår seg og du kan ikkje være der å trøste når det skjer...fordi du "alltid" er på jobb... Hmmm...men så er det jo alltid ekstra magisk når man først har fri og er sammen! <3 <3 Lykke til med firmaet ditt, god bedring til gutten og ikkje minst; God jul!! :) :) H.

Kristine

06.12.2013 kl.00:03

Hei!:))

Jeg er ei jente på 24 år fra Tønsberg. Går siste året på sykepleierskolen og jobber både på sykehuset og i hjemmesykepleien ved siden av for å få endene til å møtes! Jeg elsker å jobbe med mennesker - det å kunne hjelpe andre er bare en glede i seg selv.:) Ved siden av studier og jobb har jeg min lille familie: ei tulle på 2,5 år, bonussønn på 7 år og min flotte og hotte samboer:P Vi lever igrunn et ganske kjedelig liv om dagen, det er hektisk og lite tid til hverandre, men når vi er sammen er det ikke noe som er bedre enn det!:)
Er veldig veldig intessert i interiør - elsker å style, fikse, ommøblere, ordne og styre og da er jo selvfølgelig bloggen din til stor inspirasjon!!. Mangler bare å vinne i lotto, så kontoen kunne vist seg fra en litt bedre side sånn at jeg kunne handla enda mer interiør!,:) Har heldigvis en hobbysnekker i hus, som lager det meste jeg ønsker meg(spisebord, stuebord, tvbenk osv) så da blir det både billigere og personlig. Men, innimellom unner vi jo oss ferdiglaga også:) Må innrømme at vi har kopiert stuebordet ditt - ble knallfint!
Vinner jeg gavekortet, vil jeg bestille meg kurvbrettet - har ønsket meg det i en hel evighet, men enda ikke tatt meg råd.!

Stå på videre, jeg heier på deg!:)

Elin

06.12.2013 kl.00:10

Jeg vet åssen det føles når ungen skader seg og må på akutten! :( masse god bedring til prinsen din! Blir en lang natt på deg da.
Jeg er en voksen dame,43, store barn, jeg har alltid vært glad i interiør, ommøblerte stadig da jg var liten. Ikke så mye nå mere, men tilføyer stadig nye små elementer i kåken. Min stil er veldig ulik din- likevel får jg utrolig mye inspirasjon her, og jeg kan lett finne ting jg liker i butikken din. Jg er glad i huset mitt og føler jg har et hyggelig og innbydende spennende hjem. Er det lov å si det om sitt eget? ;)

Nicole

06.12.2013 kl.00:15

Hei Camilla! Jeg har sendt Mail,men får bare feil mld tilbake....er så glad for å ha vunnet! Har sendt Mail på en annen adresse og. Prøver igjen!

trine

06.12.2013 kl.00:17

Hei Camilla. Masse god bedring til gutten din. Jeg er en 29 år gammel sykepleier bosatt i Fredrikstad med mann og barn.

Anette

06.12.2013 kl.00:20

Jeg er 26 år,har to fine gutter på 8 og 2.
Bor på Kolbotn rett utenfor Oslo der livet består av familie,jobb (barnehage)

Pia

06.12.2013 kl.00:22

Hei Camilla !
Jeg er ei dame på 34 år fra Ålesund. Er mamma til to sjønninger , Jenta mi er 6 år og gutten min er 9 år :) Jeg er gift med en kjekk mann ! Familiens "kosebamse "er ei sjønn wheaten terrier jente som heter Millie :)
Jeg er utdannet sykepleier og jobber som nattevakt ved en psykiatrisk avdeling, noe jeg trives svært godt med.
Jeg har en stor interesse for interiør, og du er en stor inspirasjonskilde ! Elsker stilen din , du er flink å kombinere ting som er sart og lekkert med det grove, tøffe! Hadde du åpnet Villa Paprika butikk her i Ålesund tror jeg nok den hadde gått som det suser:-)
God bedring til Oliver -disse gutta (-og jentene;) tåler heldigvis en støyt..men det er som du sier ..vi mammaer blir fort engstelige når noe slikt skjer-og slik skal det jo være :)

Tina

06.12.2013 kl.00:25

Åh, gavekort! Det hadde vært noe det! Da kunne jeg endelig unnet meg et par durancelys som har stått øverst på ønskelisten min helt siden jeg ramlet over bloggen din. Vet ikke hvor mange ganger jeg har vært i nettbutikken din å lagt de i handlekurven. Men så kommer de aldri lenger enn dit.. :)

Må innom bloggen din hver dag. Blir så inspirert (og en smule misunnelig)
Du har et nydelig hjem :)

Hilsen en sliten (snart) tredveårings småbarnsmor fra Sørlandet

Jeanett

06.12.2013 kl.00:27

Uff og uff! God bedring til lille, store Oliver!<3

Jeg er ei jente, 25 år fra telemark. Her blåser det også fryktelig i dag, men heldigvis har vi fortsatt strøm:) Jeg jobber som grafisk designer, men har også interesse for interiør og kakedekorering. Har en samboer, vært sammen i snart 11 år, og vi ønsker oss veldig barn, men det er ikke lett for oss. En dag, så skjer det. <3

Jeg følger bloggen din, for jeg elsker cottage stilen, men også med ett touch av glam! Du har veldig mye flott i butikken din på nett, og vil gjerne snart få med mannen på en kjøretur slik av vi kan se butikken i virkeligheten også!

Takk for av vi får følge med på din utvikling som mor, butikkeier, som inspirasjon og din interiørglede. NattaKlem

Christine

06.12.2013 kl.00:28

Hei og hopp:)
jeg er en jente fra bergen 25 år.har 2 barn. Celine på 5 år og mathilde på 1 år. For 4 mnd siden kjøpte vi oss hus som trengs og pusses opp. Da begynte eg og søke mye på nettet etter interiør tips. Da fant jeg bloggen din. Jeg kjente deg igjen fra unge mødre. Det var veldig gøy. Husker jeg gikk i permisjon med jenten min på den tiden:)
jeg synes du er utrolig flink. Jeg driver selv en kles butikk og vet godt hvor tungt det kan være til tider. Ønsker deg og dine en riktig god jul og håper jeg kan ha lykken med meg og vinne gavekort:)
Juleklem fra christine

Linn

06.12.2013 kl.00:48

Hei Camilla :)
Jeg heter Linn, er 24 år og kommer ifra et lite sted som heter Kongsvinger.
Har en datter på 2,5 år og jobber som frisør.
Jeg følger din blogg og hjemmeside daglig. Fulgte veldig iherdig med på unge mødre, de sesongene du var med i. Jeg beundrer deg for alt du har fått til. Du har en stil som ingen andre har. Jeg elsker å hente masse inspirasjon ifra deg :) Rommene til barna dine er såååå fine! Gøy å gå mye inspirasjon og enda så kan man få tak i mye av det du har i nettbutikken din. Har handlet endel av den faktisk! Elsker tingene!
Ønsker dere en fantastisk jul, alle sammen :)

Stine

06.12.2013 kl.00:48

God bedring til Oliver å så håper jeg at mammaen også får litt søvn i natt :)

Så var det litt om meg da, heter Stine er 25 år og bor i Bergen sammen med samboer. Er for tiden student, og ser veldig frem til og være ferdig utdannet til sommeren. Jobber deltid ved siden av studiene, er veldig opptatt av interiør og elsker små prosjekter der jeg kan være litt kreativ :) Har lest bloggen din lenge og du er en stor inspirasjon og jeg er imponert over alt du har oppnådd i så ung alder :) Stå på videre Camilla :)

Frida

06.12.2013 kl.00:53

Jeg er en jente på 21 år, studerer til å bli barnevernspedagog og bor sammen med samboern min som jeg har vært sammen med i FEM år :-) Jeg jobber deltid for å få alt til å gå rundt økonomisk, og leier en leilighet på rundt 85 kvm! Har en stor drøm om å eie min egen leilighet/hus å dekorere med inspirasjon fra bloggen din og nettbutikken! Bor i Bodø, og drømmer meg bort i interiørblader for tiden..

Michelle

06.12.2013 kl.01:01

Jeg er en 18 år gammel jente fra karmøy, er lærling som helsefagarbeider og jobber i bolig for psykisk utviklingshemmede.
Jeg har akkurat kjøpt meg hus og kunne tenkt meg pynt og interiør til å innrede huset med:)
Jeg bruker deg som inspirasjon når eg jeg innreder hjemme, syns du har utrolig god stil å en fantastisk butikk!

Linn

06.12.2013 kl.01:02

Jeg er ei jente på 27år, som er mamma til en vakker gutt på 5år som jeg har 50%, og som bor 50% hos sin pappa :) Jeg jobber på Elixia, så trening og kosthold er noe jeg er ganske opptatt av. Samtidig er jeg veldig hjemmekjær så jeg elsker virkelig å være hjemme og pynte, kose meg, lage mat og være sammen med barnet mitt :)

God bedring til skatten din, jeg er glad alt ser ut til å gå bra med han. Fryktelig ekkelt når de små skader seg :'( ?

Janne

06.12.2013 kl.01:14

Hei Camilla :-)

Jeg er en jente på 27 år fra Molde :-)
Jeg er gift med mannen jeg traff da jeg var 15 år. Faktisk nylig hatt 12 års dag!:-D Hihi!
Sammen skulle vi hatt 3 barn, men vår førstefødte, Pernille, fikk vi aldri bli kjent med <3. Vetle 3 år ble født 3 mnd for tidlig, og var prematur/dysmatur, med sine 760 gram. Men som idag er en nydelig gutt, med masse livsgnist, og som vi ikke kan merke har hatt en tøff start på livet. Og siste tilskudd i familien er Hermine, som er 4 mnd :-)
Jeg er utdannet og jobber som frisør. JEG ELSKER JOBBEN MIN! :-)
Ellers har jeg en stor interesse av interiør! Får aldri nok, og sier titt og ofte at jeg skulle vært rik, for jeg har hele tiden lyst på noe nytt "stæsj" :-) Hihi!
Og jeg får ikke mindre lyst på nytt, når du legger ut alle de lekre bildene dine :-D

Håper Oliver blir fort bra igjen! Han er heldig som har en så fin mamma til å passe på seg <3

Klem fra Janne :-)

Marianne

06.12.2013 kl.01:19

Ønsker dere alle masse god bedring, får helt vondt når jeg leser.. er selv mamma til verdens beste gutt på 5 år.. jeg er 31 år gammel jente, som bor alene med min vakre hjerteknuser.. jobber bare litt grunnet sykdom.. gleder meg til hver kveld til å kunne lese bloggen din, blir i godt humør av å lese den.. håper dere får en god natt..

~Lin

06.12.2013 kl.01:29

God bedring til den vakre prinsen <3

Helene

06.12.2013 kl.01:50

Jeg er ei jente/ung dame på 28, snart 29. Har ikke barn, er ikke gift . Er samboer med verdens flotteste mann, og vi har vært sammen i snart 8 år. Puh, tida flyr, men har som sagt gooood tid med alt :)
Bor i en leilighet på Nedre Romerike, men skal se oss om etter noe større neste år.
God bedring til Oliver!

Karianne

06.12.2013 kl.02:30

Hei :)
Jeg er en jente på 22 år fra Haugesund. Har en liten gullklomp på 2mnd og nyter permisjonstiden! Han er den nydeligste som fins :) neste høst begynner jeg forhåpentligvis på politihøgskolen i Stavern. Det var litt om meg!

Cecilie Kvant

06.12.2013 kl.06:23

Hei Camilla!
Jeg er en jente på 19 år som bor litt utenfor Bergen, her bor jeg sammen med min fantastiske samboer og datteren min på 2 år som jeg har all omsorgen for. Samboeren min er ikke pappaen hennes, men har tatt i mot hun med åpne armer og er bare fantastisk. Utenom å være mamma og samboer er jeg også student på fulltid og fullfører nå et bein tøft 3. År (almenn påbygg) på skolen itillegg til at jeg har en magesykdom som Haukeland jobber på spreng med for å finne ut hvilke medisiner de kan gi meg.

Ett gavekort hadde jo vært midt i blinken for meg nå som vi har flyttet inn i splitter ny leiligjet og det er sååå masse jeg ønsker meg, men som økonomien sier nei til som student...

Krysser fingrene :-)

Anne

06.12.2013 kl.06:43

Hei og hopp
Jeg er 36 år, gift og mamma til to jenter, og jobb ved siden av. Kost å lese bloggen din, og drømme seg bort i hauger av puter og stæsj:)))

Beate

06.12.2013 kl.06:51

Jente 31, samboer og mamma til 1! En skikkelig sprettball som er høyt og lavt og stadig gir meg nesten hjerteinfarkt. En mor kan ikke passe for godt på mener nå jeg så fortsett å vær hønemor med stolthet du :-)

Karoline Sandås

06.12.2013 kl.07:00

Hei. Karoline fra Enebakk. Jente i alder 24. Jeg er ferdig utdannet som lærer og jobber nå mitt første år. Jeg jobber på småskoler og har 40 små søte førsteklassinger jeg koser meg med hver eneste dag. Noe slit er det jo, mye å sette seg inn i som er helt ny, men de søte små er med på å gjøre hverdagen mye bedre. Ellers har jeg en samboer og en hund.
Ha en fin dag!

Stine Golf

06.12.2013 kl.07:04

Hei Camilla,

Så vondt å høre om Oliver, det kjennes i mammahjertet! Sender god bedringsklem til dere<3

Jeg er 24 år og kommer fra Stavanger, er gift og har en liten gutt på 11 mnd :-) Jeg Arbeider i Statoil og studerer litt vedsiden av, travle dager :-) Interiør er nesten bltt en liten hobby, og jeg må innrømme at jeg er daglig er innom både bloggen din og instagram for masse inspirasjon :-) Jeg venter på en stor pakke fra Villapaprika med masse fint i, gleder meg såå! Et gavekort fra villa paprika passer PERFEKT - Det øverste på ønskelisten min er nemlig rottingbrettet med håndtak, ille lekkert! Krysser fingrer og tær, har ventet med å deltatt for å spare ''vinnersjansen'' min til brettet!

Stor juleklem fra vindfulle Stavanger :-)

Helene Viktoria

06.12.2013 kl.07:15

Jeg heter Helene Viktoria, og er 25 år :) jeg har en datter på straks 4 måneder og er samboer med min fantastiske forlovede. Vi har også et hus sammen og gleder oss til å feire jul med frøkna vår :) til vanlig jobber jeg i 20 % stilling i matbutikk på et kjøpesenter.

Synes også bloggen din er inspirerende og du har et veldig pent hjem :)

God bedring til Oliver og ønsker deg en fin dag :)

Linn

06.12.2013 kl.07:16

Usjameg! Godt det gikk bra med lillestoreprinsen!

Jeg er ei jente på 30 år. Gift og har ei prinsesse på 6 år som har begynt på skolen i høst - Stooor stas! Jeg jobber som rådgiver i kommunal sektor og stortrives med det! Ellers er interiør en av mine store hobbyer!

Ida

06.12.2013 kl.07:29

V ( villapaprika elsker)
I ( interiør frelst)
L ( lojal)
L ( lykkelig)
A ( alderen min er 26 år)
P ( positiv)
A ( autorisert sykepleier)
P (positiv)
R (rolig)
I ( interessert i trening)
K ( kreativ)
A ( avbalansert)

Nå vet du litt om meg :) håper jeg kanskje har vinnelykken med meg

Janne Therese

06.12.2013 kl.07:44

Åh, gavekort hadde vært supert og vunnet! Da hadde det blitt kurvbrettet eller gant pute tror jeg :) Jeg er en jente på 31, gift og mamma til to trolla på straks 5 og snart 7. :)
Tvi tvi !

Maria Hanssen

06.12.2013 kl.08:10

Huff masse god bedring til Oliver :) e forferdelig når de små får ondt :/

Æ e ei jente/dame på 25 år fra Sulitjelma (1,5 time frs bodø), mamma til to nydelige prinsesse (ei på 3 år og ei på 3 måneder).
Va ikke så opptatt av interiør før æ bynt å følg me på bloggen din etter at du var med i unge mødre for første gang :) så nu e æ på bloggen din 2-3 ganga om dagen å sjekka tips ;p hihi.. har allerede bestilt masse fra butikken din å meir bi d fremover :D så et gave kort hadde kommet godt me til litt meir oppfriskning her heime ;)

Ha en strålanes dag :)

Cathrine

06.12.2013 kl.08:21

Jeg er ei jente på 19år fra Flesberg. Jeg er en altfor travel student som skulle ønske uka var noen dager lengre..! Går første året på sykepleien ved Bakkenteigen, og trives veldig godt der! Er hjem hver helg for å jobbe, for studentlivet er på ingen måte ett rikmannsliv! :p
Har ingen barn selv, men er avlastningshjem for to barn en helg i mnd, sammen med kjæresten min gjennom 5år. Når jeg har "fritid" pusser vi opp et gammelt gårdshus på en gård vi etterhvert skal overta :)
Jeg er en interiørelsker til tusen, og din blogg gir meg enormt mye inspirasjon, det er så gøy å lese en blogg der jeg syntes ALT er drit lekkert! :D Tusen takk for kjempe fin blogg og nettbutikk, du er så flott!! :)

vakkertufsen

06.12.2013 kl.08:39

Ønsker masse god bedring til lille store Oliver! Jeg kjenner såå godt igjen de mammafølelsene du sitter med. Man kan jo bli helt tullete av mindre;) Godt han er i farta igjen! Ønsker dere en fin helg alle sammen.

Jeg er ei jente på 25 år fra elvebyen Drammen;) Er utdannet sykepleier og jobber innen akuttpsykiatri. Bor med samboer, barn, hund og katt i en gammel enebolig vi kjøpte for 3år siden og som stadig er under oppussing;)

Cecilie

06.12.2013 kl.08:40

Hei. Jeg et en jente på 26 år, mamns til en prins på 6 og rn prinsesse på 2. Kjenner meg veldig igjen i deg, vi har mye av de samme interessene,interiøg og ikke minst barna. Som 2 barns mor er det jo selvfølgelig endel annet som må prioritetes, så det hafde vært deilig med et gavekort å bare få handle uten å tenke først ;-) wish me good luck

Borghild Marie Jorde

06.12.2013 kl.08:46

Hei.
Jeg er en jente på 23 år fra Nesbyen. Har verdens beste samboer. Har
2 barn en gutt på 4 og en jente på snart 8mnd. Er for tiden i permisjon, men begynner og jobbe igjen allerede i romjula. Jeg jobber som lærling i ambulansen. Trives utrolig godt i jobben!
Hadde jeg vunnet ville jeg valgt durance tøymykner. ELSKER tøymykner<3 klærne blir ikke det samme uten. Har dessverre ikke fått testet ut tøymykneren til durance. I og med det ikke selges oppi denne dalen. Men du skryter så mye av den at jeg flere ganger har puttet den i handlekurven men avsluttet for lommeboka skreik. Med lærling lønn, 2 barn som jeg unner alt det beste, huslån så går lønna kun til det faste og mest nødvendige. Men når jeg er ferdig som lærling om 1.5år. Da ska jeg unne meg litt fra nettbutikken din :)

Ragnhild v

06.12.2013 kl.08:51

Jeg er en jente på 20 år som er student. Jeg går mitt andre år på førskolelære-r studiet ved høyskolen i Telemark:)

ine cecilie

06.12.2013 kl.08:54

Heisann.
Jeg eri ei jente som heter for Ine Cecilie, er 24 år og kommerr fra Sunndalsøra. Jeg er hjemmeværende mamma til ei jente på 4 år, som har epilepsi og tuberøs sklreose. Barnefaren døde sommeren 2011 og da har jeg vært alene siden da. I sommer møtte jeg min store kjærlighet, som er en god støtte for både meg og Amalie :-)

Jeg elsker bloggen din og interiøret ditt, det gir meg en stor motivasjon siden jeg har samme smak som deg! Må lese bloggen din hver morgen og kveld :-)

Cecilie Slettebø

06.12.2013 kl.08:54

Uff, håper dere begge har fått greit med søvn likevel, og at det går bra :-)

Jeg er ei jente på 21 år, som nettopp er ferdigutdannet Helsefagarbeider. Samboer og jeg kjøpte vår første leilighet sammen i september, og det er nå jeg virkelig ser gleden i interiør og å kunne innrede akkuratt som vi vil ha det :-)

Inger Besthe

06.12.2013 kl.09:01

Uff slike ting skremmer et mamma hjerte noe helt skrekkelig God bedring

Tina Emilie

06.12.2013 kl.09:06

Jeg er 24 år og kommer fra Oppland. Er utdannet frisør, men er for tiden hjemmeværende med datteren min på et år pga at vi ikke har barnehageplass før august :) Dagene går ofte med til å ordne i huset etter inspirasjon fra deg, har en lang ønskeliste på tlf min så et gavekort hadde vært perfekt da jeg lever på kontantstøtte for tiden :) Ellers så lurer jeg på hva jeg skal gjøre når vi får barnehageplass, har lyst til å utdanne meg som interiørkonsulent, men det er et stort steg for meg å begynne på en ny utdannelse så vi får se hva fremtiden bringer. Jeg blir hvertfall veldig motivert av å se hvor flink du er og hvor mye du har fått til og det gir meg bare enda mer lyst til og følge drømmen min :)

Anette

06.12.2013 kl.09:06

Hei Camilla! Jeg er en jente på 25 år, egentlig student men har vært syk det siste året. Jeg syns bloggen, nettbutikken og butikken din er helt fantastisk! Leser bloggen din hver dag og imponerer meg så enormt mye med alt du får til i så ung alder! Blir utrolig inspirert av alle de vakre bildene du viser oss og setter stor pris på det:) Kan sitte og bare drømme meg bort i alt det lekre du har i butikken og hjemme. For et fantastisk flott hus! Håper jeg vinner gavekortet det hadde vært helt supert!

Susanne

06.12.2013 kl.09:08

God bedring til lille Oliver. Det er alltid skummelt når de små slår seg :-(

Jeg er en 23 år gammel mor fra Vestfold. Jobber i subsea bransjen.
Jeg har i de senere årene blitt veldig interessert i interiør, og har så smått begynt å blogge litt på egen hånd. Skal gifte meg til sommeren, så det blir litt bryllupsplanlegging også.
Elsker også å lese andres blogger, og din har blitt en favoritt! Du er så flink til å pynte opp hjemme, og jeg digger at du oppdaterer oss hver dag. Det setter jeg utrolig stor pris på!

Ønsker deg en super førjulstid!! :-)

Anette

06.12.2013 kl.09:08

Og god bedring til Oliver. Barna deres er såå skjønne!

Ida

06.12.2013 kl.09:09

Samboer/student/hundemamma på 23 år fra Oslo. Jobber deltid i mester grønn, så får ut litt av interiør og blomsterinteressen der - men er selvfølgelig "grønn av misunnelse" når jeg ser ditt flotte hjem, og din flotte butikk. Ønsker deg alt godt!

God bedring til din Oliver, det er utrolig tøft å være pårørende når barna blir syke! Enda godt han er i form til å leke, selv om det kanskje er mest hensiktsmessig at han tar det med ro.

Riktig god førjulstid til deg og familien din! Det er flott å se hvordan dere samarbeider, selv om dere er i en skilsmisse!

Janita

06.12.2013 kl.09:11

Hei:) Jeg er en jente på 24 år. Er gift med en fantastisk mann, sammen har vi to barn. Ei jente på 4 år og en gutt på 3 år:) Vi har nylig solgt huse vårt og skal bygge nytt:) så her går dagene med på å planlegge og hente inspirasjon til huset:) Noe som jeg synes er veldig stas;) Så tusen hjertelig takk for all den inspirasjon du gir meg!:) ikke bare innen interiør men også som mamma. Du er ett stort forbilde:) Masse god bedring til Oliver!!

Stine

06.12.2013 kl.09:16

God bedring til Oliver! Ikke gøy når slike ting skjer:(

Jeg er 25 år og bosatt i Oslo. Er utdannet Hudpleier og frisør, men brenner for interiør også så kunne fint jobbet med det i stedet:) Har tenkt mange ganger at jeg må dra til Fredrikstad for å handle butikken din, men man finner liksom aldri tid i kalenderen;) En dag! Ett gavekort hadde selvfølgelig ikke vært å forakte, vet ikke hvaler skulle ha valgt ut for jeg vil ha ALT i butikken din:p Hehe.

Krysser fingrene:)

anonym

06.12.2013 kl.09:27

Først må jeg si god bedring til skjønne Oliver.Jeg er gift mamma til 2 barn,50år,jobber i skolen og bosatt i kr.sand.Er glad i interiør så jeg har fulgt den fine bloggen din siden du startet.Du har jo virkelig hatt en utrolig utvikling og fremgang,så morro flinke deg.Lykke til videre.Å tvi tvi til meg selv...

Mette k

06.12.2013 kl.09:44

Jeg er en dame på snart 44år, mamma til 4 fantastiske barn . Trives utrolig godt i interiørverden, der jeg blir veldig inspirert av å følge din blogg. Vi har samme stil så det er ofte jeg tenker. Hm. Det har jeg også. Masse lykke til videre??

Siv

06.12.2013 kl.09:52

Jeg får helt vondt i mammahjertet her jeg sitter og leser bloggen din, det verste er jo når det skjer noe med barna våre. God bedring til Oliver:-)

Selv heter jeg Siv, er 30 år og bor i Råde. Jeg er godt gift, og mamma til to flotte gutter på 1 og 3 år.
Gavekort på 500kr er jo som en drøm å vinne, for butikken din er jo som en godtebutikk :-)
Jeg krysser fingre og tær for at jeg kan vinne, slik at jeg kan klikke meg hjem noe fint fra butikken din nå i disse førjulstider. En lyslykt med et fint kubbelys hadde vært fint nå som det blåser så ille, og strømmen forsvinner.
Julehilsen fra Siv

Marthe

06.12.2013 kl.09:54

Hei hå!
Marthe fra Bodø her, nygift og mamma til en gutt som blir 3 år om en uke og ei lita snuppe på snart 9måneder. Barna er den største lykke i livet ?? Har bygd oss drømmehuset for 3år siden i Bodø. Stortrives hjemme i permisjon for tiden.

Anita

06.12.2013 kl.10:04

Det er helt grusomt når det skjer noe med barna. Alt stopper opp. Godt at det ikke gikk verre med Oliver.

Jeg er jente på 29 år og bor i Sarpsborg. Nå fortiden er jeg i permisjon med min andre sønn. Har en gutt på 5 år og en på 6 måneder og samboer. Vanligvis jobber jeg som vernepleier i Moss, men akkurat nå nyter jeg å være hjemme. Male litt og bli inspirert til kreative prosjekter er det som opptar meg ofte når babyen sover. Jeg liker å pusse opp ting, men blande med nye ting. Har vært i den gamle butikken din, og skal få tatt en tur i den nye butikken. Blir inspirert av fine og vakre ting, slik som butikken din. :-)

Monica

06.12.2013 kl.10:25

Mitt navn er Monica, er 42 år og har to barn. En jente på 7 og en gutt på 19. Jeg kjenner meg godt igjen i det du beskriver med mammafølelser og hjertet for barna som er så sterke. Det var ikke no gøy å høre om Oliver, det er så ille når der skjer noe med de små. God bedring til go'gutten.

Cathrine

06.12.2013 kl.10:32

Jente 23 år;) mor til ei prinsesse på snart 3 :) god bedring til Oliver! :)

Melissa mor

06.12.2013 kl.10:37

Uff uff uff... jammen godt det gikk bra med Oliver! <3
Jeg er 32 år, forlova, mor til 3 skjønne barn på 3, 5 og 14 år. Jobber som saksbehandler i barnevernet og holder for tiden på å bygge hus. Vi regner med å flytte inn til våren/sommeren. Så jeg suger til meg all inspirasjon jeg kan :)

Merete

06.12.2013 kl.10:40

Jeg er en jente på 23 år som er alenemamma til en gutt på 1 år. Holder på med mitt siste år som student og til sommeren er eg ferdig utdanna lærer :)

Et gavekort hadde komt godt med, og hadde vært en topp oppmuntring i eksamensperioden :)

Charlotte

06.12.2013 kl.10:53

Hei! Godt det gikk bra med lille gutten din. Man blir jo forferdelig redd med en gang det er noe med småtassene våres.
Jeg er ei jente på 21 år fra sarpsborg og har en sønn på 1 1/2 år, så for øyeblikket er jeg fortsatt hjemme. Jeg har begynt med nettstudier for å få studiekompetanse for å begynne på politi skolen:-) jeg er innom bloggen din flere ganger daglig og jeg blir helt matt av alt du får til. Jeg startet å følge deg etter jeg så på
Unge mødre for noen år siden. Jeg har flere ganger vært i butikken din og i nettbutikken, men pga jeg har ett lite barn og en samboer som er lærling blir det ikke mye til overs til nye interiør ting veldig ofte, så ett gavekort hadde vært veldig morro da jeg ønsker meg en hel del:-) ha en fin dag videre! Charlotte

Kamilla

06.12.2013 kl.10:56

Hei igjen :) Eg er ei jente som går heime om dagene pga sjukdom, men som nevnt i gårsdagens luke skal eg begynne smått i jobb etter jul håper eg! Det seier seg sjølv at økonomien ikkje er den beste når man ikkje er ute i jobb, så en preme i kalenderen din hadde ikkje vert å forakte :)

Emilie

06.12.2013 kl.11:05

God bedring til Oliver!
Jeg er en jente på 22 år som er mamma til en gutt på 2 år og 4 mnd. Er samboer med en fantastisk mann :-) Gavkort hos Villapaprika hadde vært supert!

Anette

06.12.2013 kl.11:08

Stakkars Oliver! Ikke godt for mammahjertet det der. Håper han føler seg bedre i dag og er klar for nye krumspring :)

Jeg er hele 30 år blitt, 2 barns mamma, gift og bor i Moss :)

Marielle

06.12.2013 kl.11:24

Jeg er 22 år fra Fredrikstad og studerer. Skal bli lærer og går nå siste året. Om dagen sitter jeg og leser til eksamen, mens jeg koser meg med dine blogginnlegg i mellom slagene. Du er en stor inspirasjon og et gavekort hadde vært midt i blinken da ønskelisten min fra Villapaprika er lang som et vondt år ;)

JUOT

06.12.2013 kl.11:27

Stakkars Oliver! Håper alt står bra til med han idag.. Hvem er jeg.....-jeg er en 35 år ung;)))) 4 barnsmor fra de indre bygder på Sørlandet. Jeg er godt gift med pappa'n og vi bor i et stooootr gammelt hus som vi pusser opp litt innimellom. Jeg er for tiden hjemmeværende og koser meg med det. Nå står julen for tur og vi gleder oss masse til samvær og kos. Ha en strålende dag. Klem fra JUOT:)

Linda

06.12.2013 kl.11:28

Linda heter jeg, er 35 år og har tre flotte jenter i alderen 3 til 9 år. Gift med pappaen deres og jobber som fysioteraoeut. Bor i Bergen og har det siste året vært travelt opptatt med oppussing her hjemme. Er daglig innom bloggen din for min faste dose med inspirasjon, digger stilen din og synes du er fantastisk flink til å skape stemning.
God bedring klem til Oliver; som du så treffende skriver det finnes ikke noe verre enn når det skjer noe med hjertene våre

anita kildal

06.12.2013 kl.11:43

Så vondt å høre om gutten din,men de tåler en trøkk disse små-heldigvis.
jeg har lenge tenkt å skrive noen ord til deg,og da passer det jo godt når du lokker med gavekort...
Jeg har hatt interiør og design som lidenskap siden jeg innredet lundbyhuset mitt. Jeg startet på en utdannelse innen interiørdesign,men var bare halvferdig da jeg måtte slutte pga sykdom. Nå har jeg vært ufør i ni år,og mistet all gnisten. Det vil si inntil jeg tilfeldigvis ramlet innom bloggen din i sommer.Jeg har lest hvert ord du har skrevet,og du har blitt min personlige motivator. Nå svinger jeg malekosten rett som det er,og er iferd med å skape mitt eget mini villa paprika-til min fjortenårige sønns store fortvilelse. Så tusen takk.
God jul til deg og dine

Tina

06.12.2013 kl.11:53

Jeg er en jente på 27 år, har et barn på tre år, og venter gutt nummer to rett på nyåret :) jeg jobber innen helse vesenet og bor i Trondheim. Siden vi får en baby straks, er det en del utgifter med klær og utgifter til han, og i tillegg er det jo en del utgifter nå før jul. Det hadde derfor vært skjønt å kunne fått noe man kunne brukt på seg selv uten dårlig samvittighet! Har nettopp hentet et rottingbrett som jeg bestilte fra deg (med black friday rabatten), og hadde jeg vunnet gavrkortet skulle jeg kjøpt noe å ha oppå det :-D tipper det hadde blitt duftlys og lykter kanskje:) hadde vel lett funnet noe :)

Marianne H.

06.12.2013 kl.12:32

Masse god bedring til lille! Jeg er 24 år og har en prinsesse på 3 år og følger med på bloggen din hver dag - den er så veldig inspirerende! :)

elin

06.12.2013 kl.12:34

Hei :-) eg er ei dame på 31 år og er mor til tre jenter i alderen 3- 12 år. Eg er egentlig barnehagelærer men sa opp jobben for eit år sidan og jobbar no i ein interiør butikk på Voss :-) er eit surrehue som har fått 2 parkeringsbøter denne veka så eit gavekort hadde hjelpt på...

Elin :-)

Lise Gjøvaag

06.12.2013 kl.12:36

Huff, så trist å høre om Oliver. Har selv fått slike TLF fra både bhg og skole der det bars rett på ahus.
Riktig god bedring til både Oliver og deg <3 håper du får sovet litt.

Jeg er en mamma på 28, ble relativt tidlig mor - allerede som 16 år, så jeg har alt to herlige goklumper på 12 og 4år.

malene fossum

06.12.2013 kl.12:49

Jeg er mamma til Milio Andreas på snart 3 år, gravid med nummer to som ventes i januar og samboer til faren, Thomas. Vi har kjøpt et gammelt hus her ute på Herøy som vi har under oppussing. Budsjettet er nokså stramt av den grunn, men ønsket har alltid vært å kunne handle fra selveste Villapaprika. Det vet mannen godt for det har blitt nevnt utallige ganger nemlig, hehe! Elsker stilen du kjører, og hele konseptet med bloggen. Den er så koselig og gir mye inspirasjon til oppussingen vår:)

Måtte jeg bli den heldige vinner.

malene_fossum@hotmail.com

Hanne

06.12.2013 kl.12:54

Jente på 31 år. Mamma til Mille på 21 mnd og Milian som er 1 mnd i morgen <3 Elsker interiør og drømmer meg bort innpå bloggen her i tide og utide ;) Og sakte men sikkert blir hjemet her sånn jeg vil ha det, mellom bleieskift og klesvask ;)

Charlotte

06.12.2013 kl.13:07

Uff, godt å høre at alt er bra med Oliver :-) Skremmende når sånt skjer. Håper dere har hatt en god natt, selvom dere har vært våkne noen ganger. Fortsatt masse god bedring til godgutten deres.

Jente 23 år og driver min egen hudpleieklinikk. Startet opp for 3 1/2 år siden og stortrives. Det beste er når man finner noe man virkelig brenner for og gir alt. Slitsomt, morsomt, lange dager, fine dager osv osv.. Alltid utfordringer og det er spennende. Det er også en av grunnene til at jeg elsker bloggen din, jeg kjenner meg igjen i mye av det du skriver. Moro å skape noe nytt, hvertfall når det går så bra :-) Jeg har har en liten Jack russell terrier som opptar min tid når jobben er ferdig på jobb. Han er verdens beste lille baby. Desember 2014 gifter jeg meg med verdens flotteste gutt! Jeg gleder meg vanvittig :-)

Krysser fingrene for at jeg vinner idag! Gavekort hos deg er ønsket :-D Klem

Linda R

06.12.2013 kl.13:15

Oh, gavekort - det hadde vært suuuuperstas :) Vet akkurat hva jeg skulle brukt det på! Jeg er mamma til 2, en gutt på 3, og ei jente på 1 år. I tillegg er jeg dagmamma for ei til jente på 1 år, som blir som en datter :) Elsker virkelig stilen din Camilla, og er så takknemlig for at jeg kan lese bloggen og få inspirasjon - helt gratis!! hehe. Og om ikke det skulle være nok så har du også denne julekalenderen med mulighet til å vinne så fine ting hver dag.. Takknemlig!!

Laila

06.12.2013 kl.13:17

Uff, stakkars Oliver "liten". Masse god bedring til ham og til mammahjertet <3

Jeg er en ung dame på 26 år. Jeg har to barn, Victoria på snart 6 år og Oliver på snart 4. Jeg er nå andre-års vernepleierstudent fordi jeg trives så innmari godt med å jobbe for de mennesker som trenger det lille ekstra i hverdagen. Det å kanskje kunne gjøre hverdagen litt lettere for de som trenger det er det mest givende arbeidet jeg kan tenke meg. Det tenker jeg du Camilla skjønner godt, du som brenner for å ha det fint rundt deg, og vil hjelpe og veilede folk som er interesserte i det samme som deg - det blir jo litt av det samme :D

Drømmer meg bort i butikken og varene dine, du har sååå masse vakkert, og jeg gleder meg til sommerferien - for da blir det en tur til Fredrikstad for å titte i de nye lokalene dine. Can't wait :D

Marita

06.12.2013 kl.13:22

24år og mamma til to gutter på 8mnd og 3 år :)
Bor i nord, nybygd hus, elsker interiør :) Men blir ikke så mye tid til det med de søte små i hus..

Katrine

06.12.2013 kl.13:23

Jeg er en jente (eller, når blir vi dame?) på 23 år som opprinnelig er fra Sarpsborg. Har bodd drøye fire år i Oslo hvor jeg har studert og jobbet. Men nå har jeg tatt det store steget og flyttet til Moss for kjærligheten. Vi skal til å kaste oss over totaloppussing av en gammel rekkehusleilighet, i en helt ny by for min del. Så føler at jeg lever et eventyr om dagen hvor alt er nytt og spennende, men samtidig ufattelig uvirkelig og litt skummelt.

Anne Kristine

06.12.2013 kl.13:29

Jeg er en ung kvinne på 21 år, studerer fulltid og samboer med verdens beste kjæreste :-) Ingen barn enda, men kanskje ikke så alt for lenge til? ;-) Bor i Bergen i vår vakre leilighet som vi kjøpte for 2 år siden snart! :-)

Mia Bakke

06.12.2013 kl.13:47

Stakkars liten! Godt å ha en god mamma som passer på <3

Hei! Mitt navn er Mia Bakke,jeg er jente og 19 år gammel fra Vestby. Er egentlig arbeidsledig nå fortiden pga migrene og jeg sliter veldig med helsen.. men jeg prøver å være en dag i uken på en interiørbutikk vi har i vestby gjennom nav, 1 gang i uken! Som jeg skrev er jeg så og si arbeidsledig å det gjør at pengene mine strekker ikke til til annet enn mat, å jeg bor nå alene og har derfor arvet julepynt noe som er utrolig koselig! Men min stil egentlig mere en hvit jul enn rød så jeg klarer ikke få det som jeg vil da jeg kun har arvet rød julepynt så dette gavekortet ville virkelig vært den beste julegaven å varmet hjertet mitt fullstendig så jeg hadde fått handlet litt julepynt som jeg liker! Er jo selvfølgelig over 18 å det vil jo si at det kun blir julegaver fra mamma og mormor&morfar, så det blir få julegaver så gavekort på villa paprika ville virkelig gjort susen for meg! Krysser virkelig fingrene for at jeg vinner denne luken da den er perfekt for litt jule gavehandling, men blir uansett med deg videre på reisen! Dagens høydepunkt er villapaprika for meg!

Julie

06.12.2013 kl.13:49

Hei!:-) jeg er ei jente på 19 år, lærerstudent og samboer

Anette

06.12.2013 kl.13:51

Prøver lykken, igjen!:-)

Jeg er en jente, mamma til en prins og sykepleier for mange syke små;-)
Bor med barnefar og kooooser meg med familien og alt det førjulstiden bringer:-)

Klem fra meg

Julie

06.12.2013 kl.13:54

.... Wops, ble ikke ferdig:p i tillegg er jeg glad i å trene, synge og ikke minst interiør

Sissel

06.12.2013 kl.14:02

Heisann Camilla

Sissel

06.12.2013 kl.14:06

Ble hele kommentaren min borte? :(

Hanne

06.12.2013 kl.14:17

Hei! Jeg er ei 20 år gammel trønderberte, som nettopp har flyttet fra en liten leilighet og inn på en gård. Landlig å vakkert.. :) Jeg jobber for tiden i barnehage og trives godt med det.

Fritiden går til oppussing, hund, samboer og enda mer oppussing.. På kveldene bruker jeg alltid å legge av noen minutter til å slappe av med bl.a. bloggen og nettbutikken din!:-) DET er avkobling for meg, og man kan si hva man vil om at materiale ting ikke betyr noe, men etter å ha fått inn mer cottage, hengt opp lysekrone, malt 1.etg. osv. så sitter jeg hver kveld i stua å bare nyter det å ha det trivelig og fint i rundt meg.

Jeg kjenner ikke mange som har en slik stil som meg i hele huset, derfor synes jeg det er fint og også få bekreftelse og inspirasjon i bloggen din.... Og jeg kan argumentere til mannen at det ikke bare er jeg som har masse puter og lysekroner!:)

anette

06.12.2013 kl.14:27

off stackers lille oliver.håper han blir fort bra:)jeg er en jente på 26 år bor i ålesund og har en datter på litt over 2 år;=

Sandra

06.12.2013 kl.14:51

Jeg er ei jente på 24år fra Kristiansand med samboer og to små jenter:)

Lotte

06.12.2013 kl.14:53

Er en jente på 24 år, jobber som sykepleier på sykehus. Elsker jobben min selv om den kan til tider være svært tøff. Skal være nattevakt denne helgen. Juleaften skal jeg feire med pasienter på sykehuset som ikke kan komme hjem. Det blir nok koselig, selv om man savner sin egen familie på en slik dag men noen må passe på de syke. Ble slutt med kjæresten gjennom 7 år i juni, men som dere hadde vi et "fint" brudd. Har nettopp kjøpt meg leilighet så det hadde vært perfekt å vunnet kalendergave hos villapaprika. Elsker interiør, og du er veldig inspirerende! God bedring til Oliver!

Terese

06.12.2013 kl.15:15

Hei Camilla
Jeg heter Terese og bor like utenfor Ålesund. Har 2 barn og samboer. En gutt på 10 år og ei jente på 6 år. Mine interesser er hester og interiør. Selv har jeg 5 islandshester hvor den eldste er 30 år og den yngste 1 år. Av yrke er jeg lærer på en barneskole. Siden jeg oppdaget bloggen din for ca. 1 år siden har jeg vert helt hekta. Må innom deg hver dag. Har siden den gang også vert en veldig god kunde på nettbutikken din. Så et gavekort hadde passet mitt i blinken for meg. Krysser fingrene for at vinnerlykken snart slår til. God bedring til Oliver. Håper han kommer seg fort på beina igjen.
Klem Terese :-)

Mari

06.12.2013 kl.15:22

Hei. Ingenting gjør så vondt som når de små ikke ha det godt, men regner med og håper at han er hoppende frisk isdag. Så over til meg selv. Jeg er 29 år, gift med to barn. Jobber som lærer på en ungdomsskole i Stavanger som er verdens beste jobb. Ungdommene gir så masse glede og energi fra seg, det er helt herlig (selv om de til tiden selvfølig kan være riktig så irriterende, men det fokuserer vi ikke på) Er for tiden travelt opptatt med både retting av tentamener, julekos, juleshopping og julebakst, en herlig, men travel tid. Håper du og dine får en riktig så fin helg.

Mari

06.12.2013 kl.15:25

Ooooops "Så over til meg " veldig så selvsentrert jeg var da, en litt feil formulering på min side der.

Eline

06.12.2013 kl.15:57

Jeg er en jente på 24 år fra Sørlandet. Gift med den flotteste mannen som jeg faktisk har vært sammen med i 10år (!!) og vi venter nå vårt første barn! <3 :)
Jeg er 3 måneder på vei og vi gleder oss veldig til å kunne si dette til venner og familie. Jeg har vært og er fortsatt fryktelig dårlig så dagene går mye til blogglesing :)
Ellers jobber jeg som assistent på skole med ungdommer som trenger litt ekstra oppmerksomhet. For meg er dette en veldig givende jobb og jeg elsker utfordringene jobben byr på!

Masse god bedring til gutten din! <3

Helle Margrete

06.12.2013 kl.15:59

Mitt navn er Helle og er ei 22 år gammel jente fra Hadeland, hvor jeg bor med min samboer. Går hjemme pga sykdom så bruker god del av tiden til å finne inspirasjon hos deg, da jeg får mye glede i hverdagen av ordne her hjemme, når kroppen ikke strekker til.

Håper det går bedre med Oliver og ønsker han god bedring!

Therese Falao Karlsen

06.12.2013 kl.16:20

Hei!
Jeg prøver lykken! :)

Jeg er ei jente på 21 år, jobber som barn- og ungdomsarbeider. bor sammen med min forlovede og trives med det.

Sissel

06.12.2013 kl.16:20

Jeg prøver å skrive til deg igjen, hele teksten min ble borte istad!
Jeg er en jente på 28år, bor i Halden men er egentlig fra Bergen.
Jeg er tvillingmamma til en gutt og en jente på 6år og vi har en attpåklatt på 2år, så vi kjeder oss ikke ;)
Jeg elsker interiør, og liker stilen din. Du har et fantastisk flott hjem og nydelig butikk! Leser bloggen din hver dag og følger deg på instagram. Akkurat nå ligger jeg rett ut med bihulebetennelse, det har jeg virkelig ikke tid til. Så da hadde det vært supert med en førjulsgave fra deg!!
Ønsker deg og dine en riktig god jul, masse god bedring til Oliver din også!
Klemm

Silje

06.12.2013 kl.16:48

Hei:)
Jeg er en jente på 26 og er bosatt på vestlandet:)
Mitt og min kjære samboers høyeste ønske er å bli foreldre, noe som har vist seg å være svært vanskelig:( vi er i full gang med prøverørsforsøk (privatklinikk) noe som er svært dyrt, og alle ekstra kr går for å få drømmen i oppfyllelse! Dette betyr da at d for tiden blir d bare vindusshopping og ingen interiørkos på fruen i huset:(

Ønsker,ønsker,ønsker meg dette gavekortet!!:D

Krysser alt som krysses kan;)

Elin

06.12.2013 kl.16:58

Jente på 27 år. Da jeg skulle velge utdanning stod det mellom interiørkonsulent og barnevernpedagog, for er som deg glad i både interiør og barn. Men så ble barna arbeidet og interiøret hobby for min del. Har ingen barn selv (ennå) men har mange "egne" gode fosterbarn som jeg følger opp i jobben min. Masse god bedring til Oliver, er ikke moro når det skjer sånt med de små...

Monica S

06.12.2013 kl.17:08

Hei! Håper det går bra med Oliver :)

Jeg er ei jente på 25 som bor med samboeren min i Oslo. Går egentlig på sykepleierskolen, men er nå innlagt på modum bad for å få hjelp med en depresjon og ptsd etter en voldtekt.
Litt ensomt her oppe, men jeg finner mye glede og inspirasjon i bloggen din, så det vil jeg takke deg for!

Ellers er jeg glad i dyr, barn, venner, familie, lese og reise.
Hilsen Monica

Veronika

06.12.2013 kl.17:12

Off. Stakkars lillegutt! Han må ha god bedring. Jeg er en mamma på 28 år. Har 2 søte jenter. Å to ekstra gutter utenom. Veldig glad for det. Har også en samboer som jeg ble forlovet med i sommer.stor stas. Har også et hus som vi pusser opp slik som deg.
Ha en finfin kveld og helg.klem veronika

Mette

06.12.2013 kl.17:15

Hei, Mette heter jeg. Ei jente på 26 år bosatt i Bybrua, litt utenfor Gjøvik. Her bor jeg sammen med min kjære samboer. Av yrke er jeg eiendomsmegler, noe som er både utrolig morro og til tider veldig utfordrende. Opprinnelig var drømmen i bli inetriørarkitekt. Interessen for interiør har alltid vært der, og allerede som lita fikk pikerommet gjennomgå. Ting ble stadig flyttet på og ominnredet. Jeg har vokst opp i et stort gammelt gårdshus med mange rom. Mamma pleier å si at det er takket være meg at 2.etg ble pusset opp, da jeg stadig byttet rom og hver gang hadde jeg en ny mening om hvordan jeg ville ha ting. Interessen for interiør har jeg fortsatt, og jeg er heldig som har en samboer som bare synes det er stas å komme hjem til et hjem som plutselig er snudd på hode og overhode ikke ser slik ut som han forlot det. Drømmen er å starte en egen interiørbutikk, men på ett lite sted som dette, er det ikke bare bare å få det til å gå rundt. Det er veldig imponerende å se hvor langt du har kommet i så ung alder, og du er en stor inspirasjon på mange måter. Håper det går bra med gutten din. Ha en fin dag videre! :)

Nina Farsjo

06.12.2013 kl.17:31

Heisann hoppsann :)
Frøken på 32 som jobber og studerer....fritid er det ikke så mye av, så en oppmuntring i hverdagens høye tempo hadde vært morro :)
Hvis jeg vinner så skal jeg virkelig bruke kronasjene på noe jeg har ønsket meg lenge ;-)
God bedring til lille gutt :)
Hilsen Nina E.B.F

Monica

06.12.2013 kl.17:51

Du har sikkert trukket vinner av gavekortet idag men prøver meg likevel. Blir veldig inspirert av bloggen din , er trebarnsmamma til tre gutter på 6 år, 4 år og 3 år og venter en jente i mars ! Mye av pengene går derfor til utstyr og klær til barna , elsker intriør og pynte opp hjemme , ommøblerer daglig og når jeg skal ha noe nytt , handler jeg på butikken din Villa Paprika :-) :-) hadde kommet sååå utrolig godt med et gave kort , hadde vært mors drømmejulegave å kunne gå å velge fritt i butikken din !!!!!!!! Åååååå, elsk ....... Tvi tvi denne gangen

Janne

06.12.2013 kl.18:57

Heisann! Interiørfrelst tobarnsmamma, og førskolelærer! I en hektisk hverdag er bloggen din et veldig positivt avbrekk

Anne

06.12.2013 kl.19:04

Stakkar gullet ditt! Håpar alt står bra til med han no! Vårt gull blei operert i sommar, grusomt for redde foreldre, så skjønar frykten din...

Eg er 25 år, mamma til ein gutt på 16 månadar, gift med ein kjekk mann og utdanna journalist:-)

Sandra

06.12.2013 kl.19:11

Hei Camilla, og god bedring til Oliver. Det er så trist når barneran skader seg. Gjør vondt i mamma hjerte...
Vel, jeg heter Sandra 42 år og mor til 2 nydelige barn, en gutt på 19 og jente på 7 år. Samboer i mangen herrens år :-))
Elsker bloggen din og din stil. Leser det hver dag :)
Ha en fint helg ?

Ellen

06.12.2013 kl.20:31

Jeg er ei jente på snart 25, mamma til to trollunger:) En utforskende ertekrok på 2,5 år og en bedagelig sjarmis på 7 mnd ;-) Vi bor sammen med verdens herligste fyr og pappa, og en liten hund:) Familien øker med ett medlem i romjula, da vi tar til oss en liten hund som måtte omplasseres så brått. Storgleder oss alle sammen!

Ingenting er så fælt som når noe skjer med barna våre, eller familien og de rundt oss:( Håper Oliver har det bra, og gleder seg til jul!

Da krysser jeg fingre og tær for litt vinnerlykke i dag! Hadde vært herlig med en oppmuntring etter denne dagen. MR av hodet, og alle tankene som følger med i påvente av svar på bildene. Men alt er sikkert i orden, MÅ ha trua! :)

Ha en fin kveld og helg, med masse familiekos <3

eirin

06.12.2013 kl.20:35

Er ei jente på 24 som bor i hamar :) jobber som frisør. For tiden bor jeg, samboeren og vår lille chiuaua i en liten leilighet. Der ikke akkurat interiør lysten blomster fortiden (pga lite plass) men nå har vi kjøpt oss hus og det er stor stas. Jeg klø i fingrene etter å begynne :) derfor hadde et gavekort kommet godt med :)

Monica

06.12.2013 kl.20:47

God bedring til Olivier forresten ! Stakkars , med tre gutter selv vet jeg hva det er å være redd for hjertene våre ? er jo de vi setter høyest her på jord ! Lykke til

Madelen

06.12.2013 kl.21:06

Prøver lykken i dag og :)

Jeg er en jente på 22 år og mor til 2 . 2 vakre gutter som jeg bruker all min ledige tid på :) jeg jobber i hjemmesykepleien i Fredrikstad kommune og trives veldig i jobben min. Givende å hjelpe andre mennesker :) jeg har en lidenskap for kosthold og trening - så mye av tiden mi går med til planlegging og gjennomføring av dette . Synes det er viktig å ta vare på kroppen sin. Ellers vil jeg si at je er en svært familiekjær person som trives godt med familie (og venner).

Hadde vært utrolig fint å vunnet dette gavekortet . Jeg hadde hvertfall ikke hatt problemer med å få brukt det , for det er mye som står på ønskelisten min fra Villapaprika .

Klem fra Madelen

Ellen

06.12.2013 kl.21:12

Hei Camilla! Først og fremst: Jeg forstår godt dine bekymringer. Ingenting er som kjærligheten en mor har til sitt barn. Lykke til i natt og god bedring til den skjønne prinsen din!

Jeg er selv 24 år, fra Trondheim, og har en datter på 2 år. Jeg og kjæresten min har nettopp kjøpt hus sammen, og derfor hadde det vært midt i blinken å fått et gavekort fra villapaprikas nettbutikk, slik at jeg får noen av de "godbitene" dine til huset ;) Ha en fortsatt flott førjulstid!

Monica

06.12.2013 kl.21:17

Hei!
Jeg husker at jeg har lest for lenge siden at jenta di har sånn reborn dukke?? Syntes jeg husker du skrev hvor den var fra også men jeg finner ikke det innlegget igjen. Blir veldig glad hvis du kan svare meg på hvor du kjøpte den. Super blogg som jeg har fulgt i mange år. Men første gang jeg skriver noe da..... På forhånd takk!

Frøken Hege

06.12.2013 kl.21:31

Jeg er en gift småbarnsmor med interiørinteresse. Jeg er 34 år og bor i Sandnes. Mine to barn er 4 og 5 år. Jeg har fulgt bloggen din siden du var med på Unge Mødre og finner mange gode tips her. Jeg vil gjerne gjerne vinne gavekort!

Stine

06.12.2013 kl.21:41

Jeg er en jente på 20 år fra Telemark. Jeg er student, men har hatt en liten pause nå for jeg fikk en gutt i fjord. Jeg er samboer med bf.
Elsker alt som har med interiør og gjøre, og er spesielt moro nå som vi endelig har fått vårt eget!

Andrea Hillingseter

06.12.2013 kl.21:47

Håper alt er bra med Oliver. Skjønner du er engstelig :-) og det er jo bare bra.

Jeg er en jente på snart 22år( bare en uke til.) så hadde vært flott med en bursdagsgave :D
Jeg jobber ikke for tiden, da jeg er hjemmeværende pga psykiske lidelser. Det har jeg alt vært i 3år. Men min drøm er og drive med Interiør, det har alltid vært en lidenskap. Jeg får brukt mitt Interiør både i hjemmet og hos familien min. Da får jeg muligheten til og gjøre litt sånn jeg vil. Jobb blir det mest sannsynlig til våren hvis alt går som det skal! Det håper jeg!! Så håper jeg også min drøm som Interiør designer kan komme med tiden. Jeg føler jeg kan ganske mye, så da er det bare og trå til! Men en bursdagsgave fra julekalenderen kunne vært topp!

God bedring til Oliver :-) Klemmer

Jorid

06.12.2013 kl.21:50

Jeg bor i Telemark, med samboer og to barn. Ei jente på 4 og en gutt på snart 2.
Nærmer meg fort 30 og er utdannet sykepleier. Vi bor i en eldre enebolig, der oppussingprosjektene ingen ende vil ta. Da er kjekt med tips og inspirasjon på bloggen din :)

Masse god bedring til Oliver :)

Sofie

06.12.2013 kl.22:07

Jeg er 20 år gammel jente som studere i Oslo. Har en hybel på 16 kvadrat og elsker å finne på små ting for å gjøre den koselig. Det er veldig begrenset både med penger og plass men det har sin sjarm syns jeg! Du er til stor inspirasjon, selv om jeg ikke helt har muligheten til å gjøre alt jeg vil!

Tine

06.12.2013 kl.22:30

Hei Camilla :-)
Jeg er en jente på 24 år. Ingen barn, ingen kjæreste, men en haug med gode venner og en fin familie! Akkurat flyttet til Oslo der jeg jobber i barnehage, går på skole og drømmer meg bort i interiørverden imens jeg venter på å flytte inn i min egen leilighet i begynnelsen av januar :-) 2013 har vært det verste året i mitt liv, samtidig som mye fine ting også har skjedd. Rart med det, når en dør lukkes - åpnes en annen.... Jeg er hvertfall veldig klar for å gå inn i et nytt år med en god start, og det hadde vært fantastisk å kunne handle i nettbutikken din som jeg synes er helt vidunderlig :)

Håper det går bra med gutten din og at det blir en fin helg for dere alle :-)

Mvh Tine

Anita

06.12.2013 kl.22:52

Oi, drømme gaven!! Jeg slenger meg med! ;)
Jente på 25 år, bor å jobber i Trondheim!:) er utdannet sykepleier og jobber i psykiatrien! Elsker å jobbe med mennesker!
Interiør er min hobby, å elsker å pyssle hjemme i leiliheta mi!:)
Du er en stor inspirasjon!!
Go bedring til Oliver!:)

Elly-Irene

06.12.2013 kl.23:18

Hei :-) jeg er Elly-Irene, mamma til Andrea på 3 år og lille Olive på 7 mnd! Bor og jobber i eventyr kommunen Bø i Vesterålen (der ingen skulle tru at nokon kunne bu) eller noe sånt.. Er samboer med Handyman Kenneth og sammen bygget vi hus for 3 år siden! Har lest bloggen din leeenge, å plukket med meg mange interiør tips (til min samboers fortvilelse) .. Hva er det med mannfolk og interiør??? Anyway... Du inspirerer til 100000 og skulle virkelig ønske du fikk starta opp butikk i nærheten av hvor jeg bor.. :-) god bedring til Oliver og GOD helg til deg:-)
[…] KRISTINE […]

Elisabeth

06.12.2013 kl.23:40

Hei! :) Er ei jente på 24 år. Har to fantastiske smågutter på snart 3 år. Er innom bloggen din daglig. Har fulgt den i 2 år, og den er min inspirasjon til interiør. Jeg elsker stilen din ?

God bedring til Oliver?

Carita

07.12.2013 kl.11:28

Åh! Dette må være Norges beste julekalender! Så mye flott dere har og så fine kalendergaver. Her i Moss er julestemningen på topp. Idag er det kakebaking med småtrollene og i morgen blir det juleverksted. Blir det ikke stemning da vet ikke jeg :) God Jul til deg også!

frisør stavern

07.01.2014 kl.14:56

Takket Camella for kunngjøring av slike et fantastisk innlegg.

Skriv en ny kommentar

hits