Luke nr 3... Hva er det?

Hei og hopp alle fantastiske! 

Idag har jeg jobbet fra 09-2130 og det merkes for å si det slik- puh! Helt svett jeg altså.... Nå skinner butikken for julen og det er altså så utrolig deilig! Imorgen blir nettbutikken oppdatert med nytt både innen tekstil og interiør- bare å glede seg altså! Også kommer juletreet mitt og minejuletre til potter ut i nettbutikken-- hihi... Vel, jeg er sikker på at dere lurer ille på hva som lurer seg bak luke nr 3- og hvem som vant luke nr 2.. 

Gratulerer til vinner av luke nr 2 i min julekalender! 

STINE

DEC 2, 2013 - REPLY

Får aldri nok av Durance! Har blitt helt avhengig både av lys og tøyvask produktene! Jeg er 22 år fra Fredrikstad, og krysser fingrene for at jeg har vinnerlykken med meg  Uansett morro å være med i trekningen av så flotte produkter hver dag!

Send oss en mail på byvillapaprika@hotmail.no så skal vi sende deg varen så fort vi kan! 

Og til dagens nye høydepunkt da,dere- luke nr 3!  I år har jeg bestemt meg for å slå til med bare lekre flotte produkter, her  kan dere være heldige å få noe VELDIG ifnt sendt hjem før jul!   Jeg tok rådet deres med meg og velger å gi bort en lekker rød Gantpute! 

Hvit og rød rytete pute! 

Vel, for å være med i nok en trekking må dere legge igjen en liten kommentar og ikveld lurer jeg på - hvordan oppdaget du min blogg? 

Lykke til vakringer- tvi tvi! 

 

254 kommentarer

Karoline Sandås

03.12.2013 kl.22:33

Hei og god kveld!
Jeg har lenge likt å se på og drive med interiør. Jeg har hatt flere blogger jeg følger. Jeg fikk tips av ei jeg studerte med, at jeg burde følge deg. Det var i oppstartsfasen og jeg har fulgt deg siden. Veldig moro å se hva du har fått til i en så ung alder!
Jeg synes også det er veldig moro å få være med i trekningen av adventskalender. For noen gaver som gjemmer seg bak hver luke!
Krysser fingrene for at det en dag skal bli meg.
Ha en fin kveld!

Vakkertufs

03.12.2013 kl.22:34

Jeg husker jeg så deg på unge mødre og tror jeg kom over bloggen din på en liste hvor alle som hadde vært med på unge mødre og blogget stod på...Har ihvertfall fulgt med "hele veien" og syns det er veldig stas;)

Helene

03.12.2013 kl.22:35

Dåååån. Den puta <3 Må vere noko av det eg ønsker meg mest i år av rødt interiør, noko eg dessverre har alt for lite av :-) Oppdaget din blogg for ei god stund sida då eg søkte på "interiør" på google, og villapaprika spratt opp!
Ha ein fin kveld;-)

Lene Røv

03.12.2013 kl.22:35

Oj oj oj..det var mitt ønske det:) Krysser fingrene for at det blir meg:) Vi kjøpte spisestuebordet vårt hos Villapaprika,og vi begynte og snakke om interiør,farger og det som hører til:) Fikk da øynene opp for bloggen,og har vært en trofast leser og butikktråler siden:) Ha en fin fin kveld Camilla,:)

Milla

03.12.2013 kl.22:36

Utrolig flotte premier du gir bort :) En GANT pute i julens farge hadde passet fint inn hos meg! Skal feire min siste jul her jeg bor nå, flytter inn i huset til Svigers for 3 år i mars.. Blandede følelser i grunn! Første gang jeg fant bloggen din, ja si det! ;) Har fulgt den så lenge nå at det er rett å slett vanskelig å huske! Ta det som et kompliment:) Stor juleklem fra trofast leser!

Maren

03.12.2013 kl.22:37

Jeg har fulgt bloggen din helt siden du starta opp:) Fulgte med på Unge mødre da du var med 1 og 2 gangen:) Føler nesten jeg kjenner deg litt siden jeg har fulgt med så lenge, på oppturer og nedturer, og hvor fantastisk det er å se at du har fått til så mye i din unge alder:) Du er inspirerende, og det er så gøy å se at du bare utvider og utvider butikken din:) Hadde vært himla gøy å vinne den nydlige Gantputa, så krysser fingrene:) elsker denne julekalenderen:)

Anette

03.12.2013 kl.22:37

Jeg oppdaget bloggen Igjennom ungemødre. Og har fulgt deg hver dag siden:-)

Therese

03.12.2013 kl.22:38

Hei igjen ;) bloggen din er blitt en så stor del av min hverdag at jeg faktisk ikke er helt sikker på hvordan jeg oppdaget den. ;) den er liksom bare der. Men tror det var via en lenke fra en annen blogg;) uansett, beste interiørbloggen jeg vet om. Du inspirerer, og jeg bøyer meg i støvet av all energien du har;) håper veldig på å vinne puten fra gant:) ha en god natt ;) mvh Therese Sivertsen

Maren

03.12.2013 kl.22:38

Jeg oppdaga deg på unge mødre, og ble bare veldig nysgjerrig på hva du drev med. Da ble Google redningen, og jeg endte opp her inne!:) Og her har jeg vært siden:))

Tina

03.12.2013 kl.22:39

Tenk for en luksus å få ha en Gant pute i sofaen til jul :D jeg ble tipset om bloggen din av en vennine da jeg etterspurte noen bra interiørblogger når jeg kjøpte hus :)

Elisabeth

03.12.2013 kl.22:41

Husker ikke helt hvordan jeg kom over bloggen din. Er i hverfall 2-3 år siden. Fulgte deg først på den gamle og nå på denne :D syns det er helt utrolig å tenke på hva du har fått til og du er en stor inspirasjon :D
Du er en dame med bein i nesa, det er sikkert og visst!
Stå på Camilla!

Carita

03.12.2013 kl.22:41

Hei og snart god jul. Får julestemning her inne hvertfall :) Jeg kom borti bloggen din når jeg søkte på litt interiør og har fulgt deg siden. Inspirende blogg :)

Hanne

03.12.2013 kl.22:42

Hei! Jeg oppdaget din blogg da jeg for 2 år siden begynte å interessere meg for interiør. Jeg surfet litt rundt på nettet, og vips! Der var du :-) Har fulgt bloggen din siden, da jeg synes du har god smak!!! :)

Julie

03.12.2013 kl.22:42

Hei! Først vil jeg bare si at bloggen din er helt fantastisk! Jeg har fått så mye inspirasjon av å se innom her hver dag, og du er hovedårsaken til at jeg i dag elsker interiør! ;-) jeg fant bloggen din da jeg søkte på #interiør på instagram, og gikk inn på bilder av sofaen og putehimmelen din som jeg fikk bakoversveis av :) imponerende hva du har fått til, og du er utrolig flink :-) måtte bare skrive en kommentar her nå, fordi jeg er puteelsker og har heller ti for mye i sofaen enn at jeg får plass der selv, og fordi studentlommeboka ikke kan brukes på det beste jeg vet, interiør :) synes forøvrig at det er helt supert med kalender!:-)

Mette

03.12.2013 kl.22:43

De putene er så lekre! Krysser fingrene for vinnerlykken er på min side på akkurat denne luken ;) Hadde gjort seg med en slik pute i gyngestolen på tv-stua <3 Jeg har fulgt bloggen din så lenge at jeg ikke lenger husker hvordan jeg oppdaget den.. Mulig det var ifm at en annen blogger linket til din blogg.. Eller det kan ha vært helt tilfeldig.. Men fra den dagen jeg oppdaget den, har jeg vært innom omtrent hver eneste dag. Elsker å få tips og inspirasjon fra hjemmet ditt.. :)

Tina Emilie

03.12.2013 kl.22:44

Bloggen din fant jeg for mange år siden da jeg begynte å interessere meg for interiør og plutselig dukket villapaprika opp på Google - etter det har jeg vært frelst :) Juleputen hadde vært morsom å vinne, jeg eier ikke en eneste rød ting, men ser jo at den ville passet perfekt i sofaen min med alle de lyse putene nå i julen :)

monica

03.12.2013 kl.22:44

Ønsker meg denne puta også, eg :-)

Eg oppdaga bloggen din når eg skulle søke etter noke. Da bloggen din dukka opp. Husker dessverre ikkje ka eg søkte etter. E jo så lenge siden ;-) Har fulgt deg lenge :-)

-Monica

Kirsti Sneve

03.12.2013 kl.22:44

Hei! Så på unge mødre at du hadde startet med butikk. Ble veldig nyskjerrig da jeg så at du hadde så mye fint, dermed googlet jeg Villa Paprika og fant bloggen din. Utrolig mye flott og så inspirerende. God jul til deg og dine ;-)

Jannicke

03.12.2013 kl.22:44

Hei!
Flott premie idag også :-). Det er utrolig mye fint i butikken din nå altså.
Jeg oppdaget bloggen din da du var med i "Unge mødre". Så jeg har fulgt deg en hele veien :-)

Camilla johansen

03.12.2013 kl.22:44

Jeg oppdaget bloggen din for leenge siden da jeg søkte på interiør. Navnet villa paprika dukket opp uansett hva jeg søkte på, og fant ut at jeg måtte se hva dette noe spesielle navnet var.. Og det var deg gitt. Vært fast følger siden, og vi har faktisk noen felles kjente.. Verden er ikke stor, eller Norge er hvertfall ikke så stort ;) Og puten er lekker :D

ane

03.12.2013 kl.22:45

Hei! Så deg på unge mødre da du var med der for Mange år siden(repriser da) og googla deg opp siden j likte deg så godt der :) hadde dødd om j hadde vunnet! Men må alltid ha to eller tre av samme tingene så kan fort bli dyrt og ;)

Ha en fin kveld :)

Elin

03.12.2013 kl.22:45

Gaaaaaant!!! Loves it!!! Jeg oppdaga bloggen din da jeg googlet etter interiør inspirasjon for litt under ett år sia. Ble avhengig fort ja, super blogg en flott blanding av tips inspirasjon og litt familieliv. Elsker at det skjer ting jeg da- og du er søren meg en av få damer jeg kan si jeg beundrer! Derfor fortsetter jeg å lese bloggen hver dag. Kult med kalender da. Digger alt i butikken jeg - men er nok svak for det lyxiga som gant og lexington. Tenk at du har fått inn det! Konge! Tvi- tvi igjen!!

Linda

03.12.2013 kl.22:46

Oppdaget bloggen din tilfeldig etter interiør søk på Google noen ganger, før jeg etterhvert begynte å merke meg med adressen og gå direkte dit for den daglige dosen med inspirasjon

Siri

03.12.2013 kl.22:46

Fulgt deg i mange år, helt siden unge mødre

Unni

03.12.2013 kl.22:46

Jeg kan faktisk ikke huske, når jeg begynte å lese bloggen din, eller hvordan jeg oppdaget/fikk vite om den... men du får ta det som ett kompliment ;-) Det betyr at jeg har lest den en stund:-D Tvi tvi til meg, og sofaen min- Kanskje det snart er en lekker Gant pute i sofaen min :-D

Silje Bjørnstsd

03.12.2013 kl.22:47

Må jo prøve lykken! Puter får man aldri nok av:) Oppdaget bloggen via link fra annen blogg:) Masse inspirasjon

Tone Elvestad

03.12.2013 kl.22:47

Da prøver jeg lykken i dag også! Jeg oppdaget bloggen din gjennom Fredrikstad Blad. Den tiden du kom med tips der!

Tonje

03.12.2013 kl.22:47

Oj,for en gave,så snill du er! Den puten er bare rålekker !! Fant bloggen din etter du var med i unge mødre,så har vært fast leser i mangen år ;-) Ønsker deg en flott kveld!

Lena

03.12.2013 kl.22:47

Jeg oppdaget deg da du var med i unge mødre. Synes du virket så flink i unge mødre så jeg begynte å undersøke om du hadde blogg slik at jeg også kunne følge med deg videre etter unge mødre var ferdig. :) Etter det har jeg lest bloggen din DAGLIG. :p kan ikke gå en dag uten å være innom minst en eller flere ganger. :)

May K

03.12.2013 kl.22:47

Husker ikke helt hvordan jeg fant bloggen din. Trur jeg fant den gjennom en annen blogg..
Det er en god stund siden ihvertfall.. =)

Maria Noddeland

03.12.2013 kl.22:47

Den lekre puta da! Har så lyst til å prøve meg på litt rødt i julen ettersom det stort sett går i lyse farger i dette hjemmet :) Tror den hadde passet perfekt! Jeg er faktisk litt usikker på hvordan jeg oppdaget bloggen din, men var enten gjennom Unge Mødre eller et tips fra noen kjente ;) Har fulgt deg siden leeenge før du åpnet butikken! Stas å se hvor ufattelig mye du får til! Stå på :D

Nina

03.12.2013 kl.22:48

Jeg har faktisk fulgt bloggen sin så lenge at jeg ikke kan huske hvordan jeg oppdaget bloggen din. Haha.. Men jeg husker godt at jeg elsket stilen din og derfor fortsatte jeg å følge deg :-)

Marita

03.12.2013 kl.22:48

Ååå. Tenk å bli eiger av den vakre puta :-D *drømme*. Oppdaga deg via babyverden..da het bloggen din noe annet? Kvarsvik ettellerannet. Plutselig var bloggen vekk. Så ble veldi happy da jeg fant frem til villapaprika etter mye leiting ;-)

Michael

03.12.2013 kl.22:48

God kveld ;) jeg oppdaget bloggen for 10 min siden, for mamma viste meg at det gikk ann å vinne den røde puten fra gant . Hun sa at den var så fin og ønsker seg den til jul. Så jeg prøver lykken :) ser ut som om du har en fin butikk, mamma er ihvertfall hektet. Hilsen Michael ;)

Janne Ørgenviken

03.12.2013 kl.22:48

Oppdaget bloggen via kommentarer på Instagram jeg sånn tilfeldig..Spennende å følge med.

linda

03.12.2013 kl.22:48

Hei jeg fant bloggen din gjennom google når jeg søke på interiør:) syns det har vært en kjempe kjekk blogg med fantastisk mye fin inspirasjon. Bor på vestlandet så får ikke besøkt butikken din, men elsker å se bilder både av butikken og det flotte hjemmet ditt.har fulgt bloggen din snart et år å har ikke tenkt å slutte med det.
Puten er hjertelig velkommen til min stue:)

Veronika

03.12.2013 kl.22:49

Hey.veldi lyst på den puta der. Jeg ble interessert i interiør da jeg begynte å resturere huset mitt. Så da søkte jeg på nette på interiørblogger. Så var din en av dem som kom opp. Og da valgte jeg å bli følger av bloggen din siden du hadde den stilen jeg likte best. Leser hver dag. Klem veronika

Janne

03.12.2013 kl.22:50

Like spennande å sjå bak kalenderluka kvar dag.. Og så flotte gaver.. I år som i fjor!! Lykken er ei slik pute i sofaen til jul :)

Christine

03.12.2013 kl.22:50

God kveld Camilla:-)
Jeg googlet interiør og der dukket du opp:-)) siden den dagen har jeg fulgt deg opptil flere ganger om dagen:-)
Sukk, for en skatt av pute <3
Christine

Jean Kristin

03.12.2013 kl.22:50

Hei på deg

Linn-Therese

03.12.2013 kl.22:52

Hei og hå :-)
Så deg først på unge mødre, men oppdaget bloggen din da jeg googlet inspirasjon, trengte tips til nye hjemmet. Er nå helt avhengig av bloggen din og ELSKER stilen din! :-)
Masse god jul til deg og dine :-)

Toril Haugland

03.12.2013 kl.22:52

Hei :) jeg har alltid interessert meg for interiør. Har i den senere tid flyttet et par ganger og når jeg skal innredet hjemmet mitt surfer jeg på nettet for å finne inspirasjon. Det var da jeg kom over bloggen din,den fineste bloggen av de alle,du er kjempedyktig :)

Stine Halvorsen

03.12.2013 kl.22:53

Jeg oppdaget bloggen din når jeg søkte på interiør en gang for 3 år siden! Siden den gang ble jeg helt hekta på interiør! og ommøblerte hele stuen etter å ha gransket bloggen din i ett par timer:) nå leser jo jeg den daglig etter første besøket på bloggen! Er så kjekt å følge deg og dine, butikken og interiøret! er så klar for litt mer rød jul i år jeg også! Sist år var den kun hvit og sølv! Så da hadde det vert prikken over i'en i stuen min i år!! Krysser fingrer og tær å vinne! Det hadde betydd så masse!!! God klem til deg:)

Regnbuedrops

03.12.2013 kl.22:53

Den er NYDELIG!!
Den har den perfekte dype, røde julefargen som jeg er på jakt etter.
Jeg må jo bare slenge meg med på denne og håpe på det beste, evig optimist =D
Ha en super uke.

Klem fra Heidi

MyHomeIsMyCastle

03.12.2013 kl.22:54

Wow !!!!
For en gave da !! Jeg slenger meg med og vil gjerne vinne denne <3 Nydelig pute !!

Jeg husker ikke helt hvordan jeg fant bloggen din. Helt tilfeldig tror jeg. Har jo selv blogg og da besøker man jo så mange andre, så det var nok på en av mine runder jeg fant deg ;) Så aldri på Unge Mødre jeg, så jeg visste ikke hvem du var før bloggen :)

Klem,Kari

Miriam

03.12.2013 kl.22:54

Flott pute :)

Jeg har vel vært med siden du startet å blogge. Med din kreativitet har du inspirert meg til nytt. Stå på!

Turid

03.12.2013 kl.22:54

Hei! Oppdaget bloggen i høst. Skulle male opp stua og googlet interiør stue bilder og nesten hver gang jeg klikket på et bilde jeg likte så jeg det var fra villa paprika. Gikk da inn på bloggen din og siden har jeg var innom nesten daglig.:) Kjempefin pute, jeg prøver lykken:))

Henriette

03.12.2013 kl.22:54

Hei:) jeg husker jeg så deg på unge mødre første gangen du var med der. Senere fant jeg en side hvor det sto navn på forskjellige blogger, hvor jeg fant deg.
Fra da har jeg lest bloggen din hver dag og synes den er utrolig inspirerende å lese pluss at man får masse ideer om interiør osv. Også virker du som ei veldig glad og positiv jente som ikke lar seg knekke. Også har du så sinnssykt fin stil:)

Susanna

03.12.2013 kl.22:54

En venninne som fortalte om at stilen din var slik hun ville ha det. Og etter at jeg hadde lest litt, ble jeg en smule hekta! Flott blogg med masse inspirasjon til forbedringer hjemme når man trenger det! Så er glad hun fortalte meg om bloggen din :)

Sylvia

03.12.2013 kl.22:55

Hei:) Må bare si du er utrolig flink, og et stort talent innen interiør. Vi flyttet inn i nytt hus for 2 måneder siden, og fra deg har jeg fått mye inspirasjon. Har bestilt endel fra nettbutikken, da jeg bor ca 90 mil unna. Ønsker gjerne en GANT pute:) lette etter den på nettbutikken, men fant den ikke. Ønsker deg og dine søte små en fantastisk advent:-). Juleklem fra Frøya

Christine

03.12.2013 kl.22:55

Den puta der er så fin, og hadde vært helt super her hjemme! Kom ved en tilfeldighet over bloggen din da jeg søkte etter interiør inspirasjon, timene bare forsvant da jeg satt å bladde bakover i arkivet ditt! Følger veeldig få blogger, men denne her klarer jeg ikke la være å sjekke hver dag!

Regnbuedrops

03.12.2013 kl.22:56

Ops, ble litt iverig, glemte helt spørsmålet =p
Jeg fant bloggen din gjennom bloggen til frumæla tror jeg, så ble jeg fast følger.
Du er så inspirerende og har stor pågangsvilje.
Klem

Silje

03.12.2013 kl.22:57

Fantastisk!! Denne puta har eg sett på fleire gonger no, men har ikkje følt at eg har kunna tatt meg råd til den midt oppi all jolegåveshoppinga...! Oppdaga bloggen din etter å ha lest reportasja i "Vakre hjem & Interiør"...! Har fulgt deg sidan. Kryssar fingrane for at eg har vinnarlykka på mi side denne gongen! Ha ein fin kveld!:-)

Madelen

03.12.2013 kl.22:57

Den var rååå- stilig :) så utrolig fine gaver du har valgt ut hittil i kalenderen , det er jo umulig å ikke henge seg på.
Jeg oppdaget bloggen din etter unge mødre .

Kjersti

03.12.2013 kl.22:57

Hei og hå

Nina

03.12.2013 kl.22:57

Oppdagen bloggen din ved at jeg satt å googlet etter interiør/blogger, elsker interiør har siden fulgt bloggen din daglig :)

Inger

03.12.2013 kl.22:58

AHHHHH, den røde puta der ønsker jeg meg veldig;) har sjelden vinnerlykke,men er evig opptimist, så krysser gjerne fingra denne gangen også;)
Det var søstra mi som tipset meg om bloggen din, da vi begge har interiør som hobby, og deler samme smak og stil som deg;)
En fantastisk fin blogg og hjem som jeg må se innom vær dag;)

camilla

03.12.2013 kl.22:58

SHIT, der kom mitt største ønske ! Nemlig den fine lille røde gant puta. Som virkelig setter prikken over i'en i sofaen nå i disse juletidene ;) den har jeg tittet på siden jeg så den første gang her på bloggen, synd jeg aldri unner meg sånt:/ så da prøver vi lykken her :) fant bloggen din etter jeg så deg på unge mødre, likte interiør stilen din, så har bare fulgt bloggen din videre:)

Veronica

03.12.2013 kl.22:59

Hei. For en fantastisk gave du gir vekk!:) så snill:) Jeg oppdaget bloggen din når jeg googlet interiør butikker på nett.. Cirka to år siden og hat fulgt fast siden da:) Er veldig glad i stilen din, og har nok hermet litt;) Ønsker meg virkelig den puten, men ikke i nærheten av å ha råd nå med tvillinger på vei og en haug m julegaver igjen:) så prøver lykken her:) masse hilsener fra Veronica

Line anett

03.12.2013 kl.23:00

Kult. Digger den puta. Den er rååååå:)
Må bare si at det er utrolig snilt av deg og ha addventskalender ,Lekkert interiør og flotte gaver. Så deg på unge mødre, da jeg selv er en ung mor.
Har ikke hatt så mye peiling på interiør, men etter og ha fulgt med på bloggen din, er jeg helt gærn på interiør.
Riviera maison<3

Mette

03.12.2013 kl.23:00

Åh herregud! Den puta er jo bare to die for! Jeg oppdaget bloggen din gjennom Instagram. Instagram er jo den perfekte plattformen for interiør-inspirasjon, mener jeg da ;-) Begynte iallefall å lese bloggen din fast etter det.. Krysser fingrene for vinnerlykke ;-)

Nicole

03.12.2013 kl.23:01

Åh,bare eeeeeelsker Gant puter! De senere år har jeg styrt litt vekk fra rødt. Men ble litt inspirert av deg til å prøve meg fram. Og føler en slik pute vil gjøre susen! Trenger et lite farge innslag i sofaen og øverst på ønskelisten i år står nemlig puter fra Gant og Lexington. Har akkurat flyttet til litt større hus og mye som trengs,dermed blir alle mine interiør ønsker litt tilsidesatt av mannen for mer praktiske ting(blæh!) jeg fikk vel øynene opp for bloggen din da jeg søkte litt rundt for å finne interiør blogger som inspirerte meg. Og nå er jeg jo helt avhengig av lese hver dag! Er dagens høydepunkt når barna har lagt seg,krype opp i sofaen og lese

Mari

03.12.2013 kl.23:02

Oi, for noen flotte premier du deler ut. Du gjør den travle, men koselige førjulstiden enda mer kjekk, tusen takk for det. Jeg kom over bloggen din nå for bare noen uker siden, hipp hurra. Så deg på unge mødre-litt eldre. Ha en fin kveld.

charlotte

03.12.2013 kl.23:03

Ååh den vil jeg så ha <3 jeg så deg første gange på unge mødre. Synes du hadde det så fint og du var så ille kos. Derfor la jeg mest merke til deg. Av tidsfordriv satt jeg å så på blogger på blogg.no søkte på interiør og der var du. Etter det har jeg vært avhengig. Dagen er ikke fullferdig hvis jeg ikke har sjekket villapaprika :-) Digger dere. Klem klem

Silje

03.12.2013 kl.23:04

Jeg googlet "interiørblogg" og som sendt fra oven kom du og din blogg inn i livet mitt:) jeg er deg evig takknemlig for all inspirasjon! håper inderlig at jeg vinner puten, den hadde passet perfekt inn i min cottageinspirerte loftstue!:) tvitvi:)

Grete

03.12.2013 kl.23:06

Oppdaget bloggen din via en annen blogg, og har fulgt deg det siste året. Meget inspirerende, og kommer jeg til Fredrikstad med det første så vil jeg innom butikken din

Mona

03.12.2013 kl.23:07

Den er bare så superLEKKER!! Akkurat det jeg mangler hjemme for å få den røde "touchen" jeg vil ha til jul! Jeg kom over bloggen din når jeg søkte på interiørblogger på internett, har vært hekta siden!:)

Anne Jacobsen

03.12.2013 kl.23:07

Hei Camilla!
Jeg fant bloggen din gjennom en artikkel i Fredrikstad Blad, og har vært trofast leser en good stund! Nå har jeg i tillegg fått min mor til å bli ivrig leser, og vi elsker butikken din! :)

Siv

03.12.2013 kl.23:09

Heisann.

Jeg googlet på noe innenfor interiør, og så kom nettsiden din opp. Deretter har jeg fulgt deg med lyst og iver. Har fått masse inspirasjon.

Siv R.

Kristine

03.12.2013 kl.23:10

Kom tilfeldigvis over bloggen din en kveld jeg satt å søkte på litt forskjellig interiør. Gjenkjente deg fort da jeg har fulgt med på unge mødre;) ble etter det din faste følgesvenn, og er innom hver dag opptil flere ganger:) blir jo aldri lei av deg, alltid noe nytt, delikat og spennende;)

Cathrine

03.12.2013 kl.23:10

Ååh, også den puta daa! Vanvittig lekker! <3 Jeg kom over din blogg i vår, lå å kikka litt på interiør på nettet og villapaprika kom opp. Husker jeg tenkte: wow! Det her var skikkelig fint! Og sånn vil jeg ha og sånn vil jeg ha.. :p Har lest bloggen hver dag siden og vært innom butikken noen ganger+nettbutikk. Dagen er ikke den samme uten villapaprika! :)

Emilie

03.12.2013 kl.23:10

Oj så utrolig flott premie <3 håper virkelig jeg har med meg vinnerlykken i dag ;) jeg fant bloggen din gjennom unge mødre ;) har fulgt deg hver dag siden ;) du er så utrolig flink, kreativ. Du må være en sterk person , som takler så mye negative ord fra folk som virkelig ikke kjenner deg !!! Stå på, du er utrolig dyktig <3

Susanne

03.12.2013 kl.23:11

Wow!! Snakk om fantastisk julekalender :O
Gant puten er jo bare rålekker!!
Eg fant bloggen din for to år siden. Denne vinteren er det to år siden vi begynte på byggjeprosessen vår, og da skulle jeg Google litt etter interiørinspirasjon. Bloggen din ble raskt en favoritt og siden har eg lest bloggen din! Det er faktisk den eneste bloggen jeg leser jevnlig. Stå på! Du er en stor kilde til inspirasjon; både interiørmessig og som menneske.

Anne Grete

03.12.2013 kl.23:11

Hei :)
Wow... Nok en utrolig fin gave i julekalenderen din. Og det hadde ikke vært meg i mot å være den heldige som vinner denne puten :D
Jeg søkte under interiør på Google for 2-3 år siden og vips så dukket bloggen din. Siden det har jeg fulgt med på mye av det du har skrevet og er imponert over hva du har fått til. Henter mye inspirasjon fra dine innlegg :D Liker spesielt hvordan du blander forskjellige ting/stiler og hvor nydelig resultatet blir. Dette har nok også gitt meg større mot til å prøve selv ;)

Ønsker deg en super førjuls tid :D

Ingjerd

03.12.2013 kl.23:15

Den puten er bare så super fin!! Elsker stilen din, hjemmet ditt, bloggen din, Instaen din og butikken din! :) Jeg oppdaget bloggen din for mange år siden, og har følgt deg siden :) Leste om deg for mange år siden i Vg helg og der stod det om bloggen, og interiørfrelst som deg fant jeg meg godt til rette med å følge deg. Når dagen var omme, barna lagt og alt unnagjort er det godt å sette seg ned med Pc`n og lese godt skrevde blogger! Ha en nydelig kveld :) Hilsen Ingjerd.

Marita

03.12.2013 kl.23:17

Satt en rolig kveld og hadde lest gjennom de faste bloggene jeg leser ;) Søkte på unge mødre blogger og datt innom Rebecca sin blogg . Der var det en liste med blogger og deriblant din . Siden den dagen har jeg fulgt deg i medgang og motgang ! Jeg storkoser meg når jeg leser bloggen din og henter mye inspirasjon :) Den puten ville passet perfekt i huset som jeg og samboer holder på å bygge . Krysser fingrene ;) Ha en deilig kveld Camilla !! :)

Linn Langum

03.12.2013 kl.23:18

Hei

Linn-Christin

03.12.2013 kl.23:19

Fulgt deg siden unge mødre :)
Jeg har forsøkt meg på å pynte med litt rødt innimellom i år ( har bøyd meg for svigermor) heheh.. Men det ble faktisk fint, men problemet er at jeg har lite rødt,..
Denne puten hadde vært super i min daybed :)
Uansett så syns jeg du er meget gavmild med disse gavene!

Ha en super kveld :)

CamillaML

03.12.2013 kl.23:19

Jeg har fulgt deg i mange år.Kom over bloggen din gjennom en bloggliste fra unge mødre :-) Du inspirerer :)

Jenny Margrethe Jensen

03.12.2013 kl.23:19

Hei! Ååh, den puta va bare heilt nydelig:-D hadd

Solfrid

03.12.2013 kl.23:19

Bloggen din begynte jeg å lese etter du var med på unge mødre første gangen. Vært avhengig siden. He he. Så den har blitt lest hver dag i flere år:) elsker stilen du har i huset, også veldig gøy å følge deg og det du har oppnådd:) tommel opp for deg.

En slik gant pute hadde gjort seg i sofaen ja. Xxx fingrene for den. :)

Gleder meg til å se hva som kommer i nettbutikken. Farlig for lommeboken dette her. He he.

Silje terese

03.12.2013 kl.23:20

Tuller du?? fineste puta du har hatt, hadde blitt såå glad for å vinne den! hadde passet perfekt inn i putehaugen i sofaen min ;)

Torhild

03.12.2013 kl.23:21

Hei!
Oppdaget bloggen da du var med på unge mødre og oppdaget stadig å bli inspirert av dine interiørinnlegg! Hadde vært en drøm å fått den puta, den har stått på ønskelisten helt siden du fikk den inn i butikken, nydelig er den! krysser fingrer og tær:D

Ha en nydelig kveld:-)

Linda

03.12.2013 kl.23:23

God kveld!:) den puta er bare heeeelt
nydelig <3 * krysser fingrene mine*
Jeg begynte å følge bloggen din
etter å ha sett deg på "unge mødre",
og har siden det vært en trofast leser. :)

Anne Marie

03.12.2013 kl.23:23

Hei, jeg oppdaget bloggen din rett etter nyttår og har lest bloggen hver dag siden :-) fikk øynene opp for denne bloggen da jeg leste en annen interiørblogg og din blogg ble nevnt der :-)

Jenny Margrethe Jensen

03.12.2013 kl.23:23

Hei! Ååh, den puta va bare heilt nydelig:-D hadde passa perfekt her i hjemmet vårt ? va ei venninne så tipsa mæ om bloggen din for ei go stund tebake sia :-) har fulgt den KVÆR dag sia ;-) (å gjerne flere ganga om dagen ;-))

Karoline

03.12.2013 kl.23:23

Dette må være den fineste og mest spennende julekalenderen som finnes:) SÅ mye fint!
Som mange andre skriver, fulgte jeg også iherdig med på Unge mødre.
Jeg har lest bloggen din i flere år og helt ærlig så husker jeg ikke akkurat hvor jeg oppdaget den. Jeg har hvertfall fulgt bloggen fra det øyeblikket du, familien og det lune hjemmet deres dukket opp på PC-skjermen:)

Stine

03.12.2013 kl.23:23

Jeg har alltid fulgt med på unge mødre og sett begge sesongene med deg. Så ble jeg tipset i sommer om villapaprika som var en superfin interiørblogg jeg måtte begynne å følge! Så jeg har ikke fulgt deg så lenge, men har allerede funnet SÅ mye inspirasjon og har fått shoppe-stopp av samboeren på interiørting fordi jeg klarer ikke å dy meg når jeg ser fine ting og får masse inspirasjon;) En gantpute hadde jo alldeles ikke et dumt å vinne!! Er egentlig ikke noe fan av rødt. Liker "natur-jul" som jeg kaller det. Men rødfargen på puten glir jo veldig fint inn med jordfargene beige, brunt, grått, hvitt osv:)

Hanne

03.12.2013 kl.23:24

Jeg har lest bloggen din siden jeg googlet kartell lampe. Da kommer jeg over bildene av huset ditt og din fantastiske fine stil. Inspirerende og min daglige dose dagdrømmeri <3

Lise

03.12.2013 kl.23:25

Hei. Oppdaget bloggen din i Vakre hjem
når det var en reportasje der om deg i det gamle
huset deres. Har fulgt deg siden
Lise

Maria

03.12.2013 kl.23:25

God kveld til deg:) for en lekker pute. Den skulle jeg gjerne hatt! Jeg har det siste året renovert en bolig fra 1971 og har ikke hatt mulighet til å kjøpe akkurat de putene jeg ønsker meg.krysser fingrene for at jeg vinner! Jeg begynte å lese din blogg da jeg tilfeldigvis kom over den for 1,5 år siden da jeg lette etter inspirasjon til ny bolig på google.Siden det har jeg vært innom bloggen så og si hverdag:) du er så flink til å inspirere!

Anette

03.12.2013 kl.23:26

God kveld!

Jeg mener å huske at jeg oppdaget bloggen din helt tilfeldig, sikkert ute å surfet etter interiørtips ;-)
Herlig pute - gjør seg fint i sofaen til jul, den!

Klem Anette

dicte

03.12.2013 kl.23:26

Litt tilfeldig. Søkte interiørblogger, og så poppet villa paprika fram :-)

Ingvild

03.12.2013 kl.23:26

Hei! Jeg kjøpte meg leilighet for to år siden og trengte litt interiør-inspirasjon, da fant jeg bloggen din gjennom en venninne av meg. Nå leser jeg bloggen din hver dag og jeg rett og slett elsker stilen din ;) Det er så inspirerende å følge deg for du virker så ekte og virkelig står på! :))

Therese

03.12.2013 kl.23:27

For nokre flotte julekalandar gåvar du delar ut. Hadde vært koselig med innslag av rødt i sofaen! Eg oppdaga bloggen din tilfeldig på nettet når eg søkte etter interiør bloggere. Etter det har eg vært trufast lesar. Det kjem eg garantert til å fortsetje med. Likar måten du skiv og formiddlar ting på. Tusen takk for mykje inspirasjon;)
Mvh Therese

Ewy Marie Larsen

03.12.2013 kl.23:28

Du er så snill som viser så omtenksomhet for dine trofaste lesere. Du har all grunn til å være stolt av dine herlige barn, ditt fine hjem og talent for å drive butikk.

Klem fra ei som har fulgt bloggen din lenge :)

Janne

03.12.2013 kl.23:30

Dååån! Den puta der er bare fantastisk fin :-D Hadde passet sååå fint hjemme hos meg!
Melder meg på i år som Ifjor, og sier tvi tvi :-)
Jeg var vel på leit etter noe inspirasjon på Google for et par år siden, så kom jeg over bloggen din. Og jeg ble forelsket ved første øyekast, og har vært en trofast leser siden :-) Elsker absolutt ALT du gjør! Er innom bloggen mange ganger daglig, og har anbefalt den til sååå mange :-)

Klem Janne :-)

Heidi

03.12.2013 kl.23:30

Hei :) jeg oppdaget bloggen din etter å ha sett deg på unge mødre. Dette hadde vært kjempe gøy å vinne den puta, den er kjempe fin :)

Kristin

03.12.2013 kl.23:31

Hei

trøttkråke

03.12.2013 kl.23:31

Fant den på blogg.no for 4-5 år siden tror jeg.
Så oppdaget jeg at det var du fra unge mødre :-)
-syntes du hadde en utrolig fin stil som ingen andre hadde. Alle hadde smått nips mens du hadde store krukker,lysesteker lamper osv. Og ikke en shabby chic stil & du holder fast med stilen din hele tiden. Har til å med lagt merke til noen lysestaker du har hatt hele tiden og ikke byttet ut. *stalker*

Anita

03.12.2013 kl.23:35

Å guu så lekker julekalender du steller i stand med i år. Jeg oppdaget bloggen din litt ved tilfeldighet en gang for vel 2år siden. Ble oppslukt i interiørstilen din og hvordan prosessen din har vært med Villa Paprika.
Har ikke fått besøkt ditt nye lokale enda, men det må til

Anne Kristine

03.12.2013 kl.23:35

Jeg oppdaget bloggen nå som "unge mødre-litt eldre" går på tv etter jeg så huset deres og at du drev en interiør butikk. Får veldig mye inspirasjon fra det du legger ut og leser den nesten daglig :-)

sandra

03.12.2013 kl.23:35

Hei Camilla. Jeg oppdaget bloggen din igjennom en venninne som ikke kunne forklare selv med ord hvor bra blogg og hvor flink du var med interiør. Jeg MÅTTE bare inn og se. Det er nå 3 år siden. Jeg har siden den gang lest bloggen din hver eneste dag. I sommer kjøpte jeg og min mann oss hus. Takket være deg og din unike evne til å videre formiddle interiør; stilen, interessen og gleden, har vi fått et (synes vi selv) et meget fint hus. Som er bugnet med Villapaprika varer, selvfølgelig :D Tusen takk for en enestående blogg og at du gir meg et avbrekk i hverdagen - som jeg virkelig nyter for meg selv :)

Oda

03.12.2013 kl.23:35

Svaret er enkelt, googlet interiørblogg og fant villapaprika. Ekstra morsomt var det at du var fra fredrikstad, hvor jeg bor:)

mari

03.12.2013 kl.23:35

Hei:)

Jeg googlet etter inpspirasjon til stuefarge for noen år siden og da dukket det opp et bilde av stuen din og fra den dag har jeg fulgt bloggen din daglig :) Kjempe gøy å følge deg! Du er super :)
Ha en fin kveld:)
Stor klem

Ellen

03.12.2013 kl.23:36

Jeg kom over bloggen din en dag jeg satt og surfet på nettet etter nye spisestuestoler. Våre ble ødelagt en etter en og da vi satt igjen med kun 3 stk innså vi at tiden var inne for å kjøpe nye ;-) Siden da har jeg kosa meg med bloggen din, og hentet masse inspirasjon!

Ida Caroline

03.12.2013 kl.23:39

Hei og hopp! Tusen takk for at du er du,innspirere og deler:) Jeg oppdaget deg gjennom unge mødre og fulgt deg siden starten,vært en spennende reise,gleder meg til nye eventyr;) Heier på deg og takk for at jeg får bli med i trekkning& følge deg<3

lena

03.12.2013 kl.23:40

God kveld. har nok fulgt med på bloggen din i 2 år ++, var med ein tilfeldighet at jeg kom over den, og siden da har det vert fast innom bloggen opptil flere ganger for dagen, hentet masse inspo og deler og forteller videre til venner og slekt. :-)
Den Gant puten hadde glidd rett inn blandt alle de andre putene i soffakroken her :-)
krysser fingrene ;-)

kristine

03.12.2013 kl.23:40

Hei.
Jeg satt foran pcen, googlet og der dukket du opp!
Jeg har en særegen interesse for interiør og har googlet en del, men aldri blitt inspirert.
Rart er det for jeg begynte å gå innom bloggen din først sporadisk, men nå er det daglig, og jeg koser meg.
Du virker både ekte og raus, og det liker jeg!
Stå på, og ta med deg at du gleder andre med å være den du er...

Jule hilsen fra
Villa Snik.

Marte G

03.12.2013 kl.23:42

Hei eg fant bloggen din etter eg såg på unge mødre. Eg synest du virka så kul og herlig dame.( som du også er). så da begynne leitinga etter din blogg. Og den fant eg :), Har hatt mange tima med denne bloggen, må innom vertfall 1 gang om dagen. Få tips og sjå korleis det går med villapaprika.Eg har lest den sidan du begynte og tenke butikk og utvikla oppover. Det har vore spennande og inspirreande korleis stå på vilje, gode støttespiller. Kan gjere ein drøm verkelig. Du er RÅ Camilla :) Kjempe flinke :) Får så masse idea og skryter holi haudet til min bekjent om deg . Takk for at du har delt så masse til oss :) (Føler som ein kjenner deg) Ha ein fin kveld :)

Silje

03.12.2013 kl.23:44

Hei Camilla:-) Jeg kan nesten ikke huske hvordan jeg kom inn på bloggen din, for jeg har fulgt deg såå lenge! Men jeg mener det var helt tilfeldig gjennom google at jeg søkte etter en interiørblogg som ikke var som alle de andre som bare postet bilder av shabby chic interiør, og endelig fant jeg deg-som hadde en smak som var lik min! Etter det har jeg vært en religiøs følger av bloggen din! Jeg kjøper ikke interiørblader lenger heller, for jeg får så masse inspirasjon gjennom både bloggen og nettbutikken din! Tusen takk for det!!

Terese

03.12.2013 kl.23:47

Hei igjen.
Kjempefin pute. Oppdaga bloggen din gjennom NIB for ca. 1 år siden. Og siden den gang har jeg hvert hekta. Du er utrolig flink Camilla. Digger deg. Stå på.
Terese

Rugiatu

03.12.2013 kl.23:48

Ååååååååå det hadde vært kjempe heeerlig å få en sååå fin pute :) oppdaget bloggen din da jeg gogglet/søkte på interiør da kom nettsiden og bloggen din frem :)

nina

03.12.2013 kl.23:51

Hallo i luken ;-) En god kollega av meg fortalte om ei ung jente fra Gressvik en gang. Denne jenta hadde et stort talent for interiør og hadde sin egen blogg. Nysgjerrig som jeg er, måtte jeg jo sjekke ut denne dama og hennes blogg. Og for en inspirasjon ;-) det er vel ca to år siden nå...og mye går skjedd siden da... Titter trofast innom bloggen med hevne mellomrom... Og de gangene jeg er i byen MÅ jeg innom butikken også;-) virkelig et must for oss interiør elskere ;-) keep up the good work ;-)

( puta fra Gant hadde passet i min spisestuesofa... Måtte bare nevne det ;-) )

Nina

Marte Therese

03.12.2013 kl.23:55

Jeg har alltid hatt sansen for mote og bruker nettet mye som inspirasjon. Søkte opp interiør og det interiøret og den stilen jeg falt for var nettopp når bildet av din stue i deres gamle hjem dukket opp. Jeg var på jakt etter en ny stil, og gjett om jeg ville ha det sånn som deg.

Lill

03.12.2013 kl.23:56

Hei!
Jeg har lest bloggen din fra starten av, husker du/Kristine Mossing skrev på bloggen hennes at du hadde opprettet en blogg og siden har jeg vært fast leser :-)

Thea Gover

03.12.2013 kl.23:58

Jeg elsker interiør. Og da jeg søkte på google "interiør blogg" kom du øverst. Fra da har jeg vært innom bloggen din hver dag nesten ;-)
åå puta er øverst på ønskelisten min, så håper virkelig jeg får den. Hadde passet perfekt i sofan med de andre putene!! :D

Katrine

03.12.2013 kl.23:59

ÆÆh! Har fulgt deg så lenge så det husker jeg faktisk ikke! :O Men mest sannsynlig fant jeg den når jeg lette etter inspirasjon da samboer og jeg kjøpte vår første leilighet, og siden har jeg blitt her ;)

Mvh.
Katrine :)

Janne Therese

03.12.2013 kl.23:59

Tror det var da du var med på unge mødre :) så det begynner og bli noen år siden!
Den puta var virkelig lekker !!! Hadde passet perfekt i sofaen min ! Tvi tvi :))

Anita

03.12.2013 kl.23:59

Ååå knallfin pute, hadde passet fint i min nye sofa som kom opp i kveld og som jeg bare sitter og beundrer :)
jeg oppdaget bloggen din da jeg var inne på en annen blogg og der var det nevnt et diskusjonsforum ,som ikke hadde så mye positivt å si om noen blogger.
Nysgjerrig som jeg er så måtte jeg jo inn og lese og der ble blant annet din blogg nevnt, og for å si det sånn...overhodet ikke enig med noe av det, og syns du er kjempeflink og har kommet beundringsverdig langt og kommer så absolutt til å følge bloggen din :)

Monica

04.12.2013 kl.00:00

Jeg så bloggen din presentert i Fredrikstad blad;-) gikk inn for og se, og har siden det bært hektet;-) er inne to ganger om dagen og leser absolutt alt du skriver. Du er inspirerende!!
Krysser fingrene for at Gant puten blir mitt nye familie medlem i morgen, da jeg ELSKER Gant;-) tipper den hadde gjort seg i stuen min. Tvi tvi. God juleklem

Kine

04.12.2013 kl.00:00

Jeg fant bloggen din når jeg søkte på Google! Jeg var ute etter å finne erfaringer fra folk som hadde egen butikk, fordi det var en drøm jeg hadde selv! :) jeg kjente igjen navnet ditt fra unge mødre og synes det var veldig spennende å lese at du hadde fått til noe så stort! Du ga virkelig inspirasjon, og selvom jeg ikke har egen butikk i dag,så har jeg startet mitt eget firma "Interiørkomponisten" og jeg vil si at du var med på å inspirere! Keep up the god work! ;)

trine

04.12.2013 kl.00:01

Jeg oppdaget først butikken din og ble av nina i butikken din tipset om at du også blogget. Etter det har jeg vært innom hver dag.

Helene

04.12.2013 kl.00:02

Unge mødre, så klart :) Så har fulgt bloggen(e) noen år.

Torunn

04.12.2013 kl.00:07

Jeg er puteoman og dette trekket har jeg faktisk ikke:-)

Kan ikke huske hvordan jeg oppdaget bloggen din, det er lenge siden det. Du hadde ikke startet butikken men drev med minibusser.

Håkon

04.12.2013 kl.00:13

Hei. Jeg er egentlig ikke noe særlig opptatt av interiør, og bryr meg fint lite. Men kjæresten min lever for interiør og PUTER..! Etter at hun begynte å lese denne bloggen er det umulig å få plass i sofaen og sette fra seg noe på bordet med lamper og lykter og skrot ,som jeg kaller det. Likevel velger jeg å legge igjen en kommentar her fordi jeg har lyst til å gjøre noe for henne også. Jeg vet hun ønsker seg denne puta, og ingenting gleder meg mer enn å se henne overrasket og glad:-) tror hun hadde fått sjokk hvis hun fant ut at JEG var med i en "konkurranse" om å vinne ei pute... En sånn oppmuntring hadde nok vært fint i eksamensstria.

Jeg kom inn på bloggen din på grunn av alle de gangene jeg har måttet "ÅÅ, SE HER A, HÅKON!"
;-)
God førjulstid :)

Frida

04.12.2013 kl.00:15

Jeg oppdaget bloggen din ved å søke på google "interiørblogg". Der kom du opp, og jeg har vært innom hver dag siden :D Masse inspirasjon å hente her!

Pia

04.12.2013 kl.00:17

Hei ! Jeg var faktisk på utkikk etter ei sånn pute ( som jeg har sett hos deg) når jeg var ute å handlet i dag.. men fant ingen som kunne måle seg med den her , så jeg hadde blirr superglad om det er jeg som er den heldige denne gangen :) Jeg oppdaget din blogg ved en tilfeldighet og har fulgt deg siden! Jeg opplever at du skriver så ærlig om hverdagslivet ditt, og jeg elsker interiørstilen din!!
Klem :)

jeanette

04.12.2013 kl.00:19

God kveld :)
hmmm.... jeg har lest bloggen din så lenge jeg kan huske, men jeg husker virkelig ikke hvordan jeg fant frem til den.. Tror det må være i forbindelse med at jeg likte deg og familien din så godt gjennom unge mødre på TV faktisk:)
Stå på videre, du er virkelig et forbilde!

Malene

04.12.2013 kl.00:20

Åååå, gant i mitt hjerte!! <3 jeg oppdaget bloggen din da jeg søke "interiør inspirasjon" på Google! Etter dette har jeg tittet innom så og si hver dag :)

Marthe

04.12.2013 kl.00:21

Ønske ønske ønske ??
Den puta hadde vært knall i nysofaen nå til jul!!
Ble tipset om bloggen og nettbutikken av naboen da hun flyttet til gata vår :)

Elisabeth

04.12.2013 kl.00:42

Hei i natten

Hilde

04.12.2013 kl.00:50

Kjempe fin pute. Jeg fant bloggen din via anbefaling fra en annen blogg, og har vært hektet siden.

Mia Charlotte

04.12.2013 kl.00:57

Jeg søkte etter interiør inspirasjon på Google, og der kom det noen bilder fra bloggen din opp. Siden har jeg fulgt deg :)

unnka

04.12.2013 kl.01:08

Fantastiske ting du har i kalenderen;-) . Jeg fikk vite om bloggen fin fra en venninne som bor i sarpsborg. Jeg er blitt helt avhengig og er innom både bloggen og ig flere g aas mg for dag, er helt topp;-) og du er flink.

Tonje

04.12.2013 kl.01:14

Den puten var nydelig, ønsker meg :)

du har det så flott hos deg, alltid spennende å lese bloggen din og se bildene. Jeg begynte å lese bloggen din etter at jeg så deg på unge mødre, så har blitt noen år nå, og håper på mange flere :)

Johanne

04.12.2013 kl.01:22

Eg såg deg på tv no i haust.Du hadde slik god utstråling som traff meg.Imponert over det du har fått til.Liker stilen din .Fine ting.Du skriv godt og inspirerande.Eg søkte på Villa Paprika og fann bloggen.Eg håper å vinne den nydelige puta.Men om ikkje,eg koser meg med å lese og sjå bilda på bloggen din.Eg bor på sunnmøre.Mvh Johanne
Åhhh!! Har nettopp bestilt GANT-håndkler hos dere også! :-D Jeg begynte å lese bloggen din etter jeg så deg på unge mødre. Jeg bare elsker stilen din og hjemme ditt :-)

Monica

04.12.2013 kl.02:42

Den puta er bare rålekker!! Hadde passet perfekt her hjemme :)

Jeg fant bloggen din da jeg søkte på interiør på blogg.no etter at jeg og kjæresten flytta sammen i en liten leilighet for første gang. Det er 4-5 år siden, så har fulgt deg en god stund! Nå eier vi vårt eget, og din inspirasjon igjennom tiden har gjort at jeg er blitt veldig opptatt av interiør. Kan vell si det sånn at jeg ble det med en gang jeg så bloggen din! :)

Mia Bakke

04.12.2013 kl.03:13

Hei Camilla!
Røde puter er noe jeg virkelig ønsker meg da jeg ikke har hatt råd i julen til å kjøpe puter som skimter litt av julen.. har fått mye av familie for å få det fint, men ikke puter desverre.. noe jeg er utrolig glad å pynte opp med for puter har veldig mye å si syns jeg, på hvordan det blir i hjemmet! jeg oppdaget din blogg via unge mødre, da jeg fant ut at du hadde interiør butikk og blogg fanget det min oppmerksomhet med engang siden jeg er ung og har samme ønske om å åpne egen interiør butikk en dag! pengene må bare strekke til først.. krysser fingrene for at jeg vinner denne luken, hvis ikke bedre lykke neste gang! kjempe koselig å være med uansett.. Mvh Mia Bakke

Nina Farsjo

04.12.2013 kl.03:34

Morn i natten ;)
Jeg oppdaget faktisk bloggen din via en annonse i et interiørblad. Søkte på nettadressen og begynte bla meg nedover. Jeg skjønte ikke helt med en gang at det var deg fra unge mødre :p Men stilen din var jeg forelska i fra første trykk på bloggen :) fulgt deg siden! Inmom flere ganger om dagen faktisk for og se etter nye innlegg :D
En rød pute hadde gjort seg i mitt ellers så sort hvitt interiør :) ha en strålende dag :)

Maritha

04.12.2013 kl.04:04

åå for en nydelig pute, hadde passet perfekt her:-) fikk høre om bloggen din og deg, gjennom ei vennine. Vært hekta siden:-) må nok innrømme at jeg har hærma litt:-)

Lene H

04.12.2013 kl.04:48

Har fulgt bloggen så lenge at jeg ikke kan huske hvordan jeg fant den :-) det har nok sannsynligvis vært ved en tilfeldighet, og det er jeg glad for :-)

Henriette

04.12.2013 kl.05:19

Jeg så deg på unge mødre for noen år siden og likte deg veldig godt, og til min store glede har du vært å se på skjermen igjen nå i høst! :) Jeg synes du har et utrolig vakkert hjem, med en stil jeg liker godt, og gjennom bloggen inspirerer du veldig! Stå på :)

Karianne

04.12.2013 kl.05:34

Oppdaget bloggen din gjennom unge mødre :-) og det er jeg jammen meg glad for! Herlig blogg :-)

Iselin

04.12.2013 kl.06:03

God morgen! August/sept i fjor. søkte etter interiør og blogg. var innom flere den kvelden, men falt helt for din. siden har jeg vært innom daglig!

Linn

04.12.2013 kl.06:03

Den flotte puta fra Gant hadde passer fint i den nye sofaen vi har kjøpt oss :-)

Trude

04.12.2013 kl.06:13

Hei! Jeg kom over bloggen din etter at du var med i unge mødre - kom over et forum med en side som diskuterte deg, mef link til bloggen. Har fulgt deg siden, og deler interessen for interiør! Denne nydelige puten har jeg på liksom lagt i handlekurven noen ganger, hadde vært perfekt innimellom 'den hvite julen' her!

Oda

04.12.2013 kl.06:28

Det var søsteren min som tipset meg om bloggen din, og har fulgt deg siden :)
vil også takke deg for at du skriver en fantastisk fin blogg, som alltid er proppfull av inspirasjon :) krysser fingrene for vinnerlykken i dag :) klem!

Gry

04.12.2013 kl.06:36

Hei Camilla,
Jeg fikk tips av en venninne om bloggen din. Har vært innom daglig siden det.
Takk for all inspirasjon. Både hjemmet, butikken og familien din er nydelige!
God jul til deg og dine.
Klem fra Gry.

Siv

04.12.2013 kl.06:56

Wow, for en flott pute :-) Den står øverst på min ønskeliste.
Tenk at det kan bli så jul med et rødt innslag.
Gant og Lexington er mine favorittmerker, og derfor ble jeg overlykkelig da de merkene fikk plass i den nye butikken din.
Bloggen din fant jeg på NIB for lenge siden, og jeg ble helt hektet, følger deg derfor daglig :-)
Ha en god dag, kjære Camilla.

Nina

04.12.2013 kl.07:18

For noen utrolig fine gaver som gjemmer seg bak hver luke:-) Jeg har netopp begynt å følge bloggen din, da jeg så deg igjen på unge mødre- litt eldre:-) Kjempe inspirerende blogg med så mange gode interiørtips:-)
Tvitvi- håper lykken er med meg i dag:-)

Borghild Marie Jorde

04.12.2013 kl.07:32

Første gang jeg leste bloggen din var da du var med i unge mødre. Du virket som ei med bein i nesa og hadde ett utrolig spennende liv. Har deretter fulgt med på bloggen din i ny og ne, mens de siste årene har det blitt daglig. Stå på du er så utrolig tøff!

SiljeKJ

04.12.2013 kl.07:43

Den lekre puta passe helt perfekt i min sofakrok =)
Kom over bloggen ved en tilfeldighet... å har siden den gang fulgt den =) Er innom ett par ganger om dage bare for å sjekke om du har skrivi noe =)

Anna Jenssen

04.12.2013 kl.08:09

Søkte blogg som hadde julekalender i år, og da kom Villa Paprika opp :)

Yvonne

04.12.2013 kl.08:16

Det begynner å bli en del år siden jeg oppdaget den. Tror faktisk det går helt tilbake til du var med på unge mødre. jeg søkte deg ikke opp i forbindelsen med det, men kom over den da da jeg lette etter interiørinspirasjon:)

Yvonne

Marita

04.12.2013 kl.08:30

Å, de var fine, og det hadde passet ypperlig med nye juleputer da dette er første jula i nytt hus med ny sofa ;)

Har fulgt bloggen siden begynnelsen :)

linda

04.12.2013 kl.08:33

å så fin pute :)tror eg søkte på ettelller annet på google og da komm eg til bloggen din (ett eller annet pynt eg søkte opp på google .eg skulle se på .ett år eller 2 siden så eg husker ikke hva det var )og vips da begynte eg å gå inn å lese nesten hver dag :)ha en flott førjulstid :)

Line

04.12.2013 kl.08:36

Det var nok på unge mødre jeg oppdaga bloggen din.håper lykken står meg bi, for den putta der du,den var lekker...line.

Susanne

04.12.2013 kl.08:36

Ååh, den puta der har mitt navn på seg! :-p

Jeg oppdaget bloggen din ved en tilfeldighet. Jeg googlet noen interiørting, og trykte på noen linker her og der. Plutselig var jeg her, og kjente deg igjen fra unge mødre. Begynte å lese, og har fulgt med siden :-D

Håper du får en super julefeiring! :-)

elin

04.12.2013 kl.08:37

Eg blei tipsa av ei venninne og sidan den gong har eg vore innom kvar dag ;-) ein super inspirerande blogg som er blitt ein del av kvardagen :-)

Mvh Elin :-)

JUOT

04.12.2013 kl.08:42

Jeg har fulgt bloggen din i en liten evighet og er innom hver dag. Jeg husker ikke hvordan jeg kom over den, men kan tenke meg at jeg søkte opp interiør på nettet og at tips fra ditt vakre hjem poppet opp. Super flink er du iallfall. Og denne puten hadde kommet hjem om den kom til meg. Jeg bare elsker mange puter i sofaen og det har jeg "fått" fra deg. Ha en strålende dag! Klem JUOT.

Emma Bakken

04.12.2013 kl.08:49

Ååååh, denne puten er øverst på min ønskeliste til både bursdag og jul, så her må jeg bare legge igjen en kommentarar, og håper jeg bursdagsflaksen kommer en dag før iår og at jeg får en hyggelig overraskelse i morgen ;-) bloggen din har blitt en blogg jeg sjekker hverdag, og det har jeg gjort de siste tre årene, oppdaget den vi interiør søk jeg gjorde under oppussings perioden og har funnet masse god tips i denne bloggen. Håper du får en fin jul,
Camilla ! Det er velfortjent :-)

Anne-Kristin

04.12.2013 kl.08:55

Elsker puta <3 Jeg så deg for første gang på unge mødre, og det var ikke før den nye sesongen av unge mødre litt eldre at jeg fant bloggen din. Jeg synes den gir mye inspirasjon og nå er dette det første jeg ser på når jeg står opp om morgningen. Takk for at du gir meg inspirasjon :) . syntes det er fantastisk at du tar deg tid til kundene utenfor butikken og at du gir ut så mange flotte premier :)

Stine

04.12.2013 kl.08:58

Den puta er så fin!
Jeg husker ikke helt hvordan jeg oppdaget bloggen din, har lest den en god stund nå og synes den er en kjempe god inspirasjon! :)

Marianne

04.12.2013 kl.08:59

Husket deg fra unge mødre, så var det flere kollegaer av meg som sa du hadde en interiør butikk i Fredrikstad og blogget :) dermed var det bare å Google

Hilde

04.12.2013 kl.09:00

Hei søte deg!
Ser at i forhold til mange andre her, så er jeg ganske "fersk" på bloggen din. Jeg klikket inn da jeg leste i avisen at du skulle åpne en ny butikk, samt at du hadde en webshop. Ble jo forelsket i produktene med en gang, og bloggen din er jo avhengighetskapende for folk som er glad i interiør, sånn som meg:) jeg er inne å ser flere ganger hver dag, drømmer og tenker at slik og sånn vil jeg ha det hjemme hos meg. Du har også en fin evne til å muntre opp gjennom skrivingen din, alltid superpositiv, blir så glad når man leser!;)

Alyssa

04.12.2013 kl.09:01

Oppdaget din blogg da jeg googlet noe og har vært din fast leser siden.
Alle andre blogger jeg fulgte med på, har kommet i annen rekke.
Jeg fant min stil i din blogg og elsker å se hva du får til hver dag.
Du har desidert Norges vakreste hjem, etter min mening:)
Keep on ;)

Håper jeg vinner denne Gant puten, den er så fin og god, også er den fra deg ;)

Masse klemmer

Hilde

04.12.2013 kl.09:02

Du er gal! Så flott pute :) Den ønsker jeg meg i min fargeløse stue...

Siri Merete

04.12.2013 kl.09:03

Jeg har siden jeg var liten hatt en stor interesse for interiør, så det å gjøre om både soverom samt mamma og pappas stue skjedde ofte. Jeg søker ofte på interiørinspirasjon på google og der dukket du opp. Husker først og fremst din stue i det tidligere huset, går ofte tilbake å ser på det da det er elskbart. Siden den tid bladde jeg meg frem og tilbake i ditt arkiv og er innom flere ganger om dagen.

Jeg ser mye av meg selv i deg, men du er så mye mer, du tørr og tar eller sjansen på en bommert. Både stilen din og deg i seg selv er en hverdagsinspirasjon. Krysser fingrene for denne puten:)
Ha en fortsatt fin kveld.

Fay

04.12.2013 kl.09:10

Hei, jeg oppdaget bloggen din i fjor når jeg kjøpte min første leilighet og trengte inspirasjon til interiør. Etter det er jeg daglig innom og ser om det er kommet noen nye freshe bilder jeg kan drømme meg bort i. Nå begynner jeg etterhvert å bli fornøyd med hvordan det ser ut hjemme og stilen har begynt å komme på plass, men alt koster og det har tatt tid å finne seg til rette. Nå håper jeg den nydelige puten kan være med på å gjøre det enda triveligere hjemme i en stresset jobb og eksamensperiode!

stine

04.12.2013 kl.09:23

jeg tror jeg kommer over bloggen din via en annen blogg ;)

Stine

Alexandra

04.12.2013 kl.09:29

Jeg oppdaget bloggen din for 1 års tid siden, da kjæresten og jeg hadde kjøpt vår første leilighet sammen. Sammen med zarahome og home&cottage dukket du opp i google søket mitt, og etter det har du vært en fast del av morgenkaffen min :)

Stine

04.12.2013 kl.09:29

Så utrolig fine gaver du har i julekalenderen!
Denne puta er så fin! Jeg er også sånn som pynter med grå, sølv, beige, gull, litt redd for å dra inn rødt. Prøvd med med slikt rutete sengesett på soverommet, og rødt stripete forkle og grytekluter på kjøkkenet. Denne puta hadde virkelig gjort seg i sofaen i stua! Krysser både armer og bein for denne puta!
Jeg oppdaget bloggen din gjennom en venninne som fulgte den hver dag og fikk så mye inspirasjon fra deg, og senere kom nettbutikken og deretter butikken. Jeg visste også hvem du var fra unge mødre. Siden jeg oppdaget bloggen har jeg vært ofte innom, og siden jeg flyttet for meg selv har jeg lest den hver eneste dag! Liker godt blandingen mellom interiør og privat :) God dag!

Synnøve

04.12.2013 kl.09:33

Hei
Kom over bloggen din før jul i fjor. Det pga at det bar ei på jobben som fortalte at VillaPaprika var så bra nettbuttikk

Elisabeth

04.12.2013 kl.09:34

Hei!
Jeg oppdaget din blogg i mylderet av interiørblogger, rett og slett googling. Jeg ble med en gang forelsket i stilen, som skilte seg sånn fra mer minimalistisk. Det oser komfort, familiehygge og hjemmekos av huset og butikken din.

Det gikk ikke mange timer før kopiering var igang. Inne med en haug puter, dandert fint med "ører". Sengeredningen har aldri sett bedre ut enn å bla meg frem til soverommet ditt. Vips fulgte jeg på med noen oversizede lysestaker, en champagnekjøler full i blomster og jeg var "villa paprikaet".

Nå har jeg fulgt bloggen leeeenge, og sjekker innpå daglig for nye oppdateringer. Her hentes inspirasjonen til alt fra kjøkken, soverom og stue. Måtte du aldri legge ned bloggen <3

Mari

04.12.2013 kl.09:40

Jeg er faktisk en relativt ny leser! Fikk øynene opp for bloggen din da jeg søkte etter inspirasjon til vårt nye hjem for bare et par uker siden. MEN til gjengjeld har jeg bladd godt i arkivet ditt, og fått såå mange ideer til hva jeg har lyst til å gjøre -spesielt med soverommet! :)
Krysser fingrene for at puta ligger i sofaen min til jul :)

Monica

04.12.2013 kl.09:47

Prøver meg på trekning hos deg , elsker alt i butikken din og nettbutikken ? utrolig mye fint du tar inn !!!!!!!! Oppdaget bloggen din via unge mødre den gangen , husket deg fra Manstad skole . Tvi tvi med trekningen av den lekre puten. Den ville passet fint inn til alt annet jeg har fra Villa paprika :-)

Kamilla

04.12.2013 kl.09:57

Eg og kjæresten flytta inn i huset vårt samtidig som dere flyttet inn i det du bor i nå! Eg fant bloggen tilfeldigvis i den tiden så då syns eg det var så spennende å lese om andre sine prosjekter i nytt hus. Vi er langt i fra ferdig med oppussingen, så eg var ganske misunnelig når eg las og såg bilder om effektiviteten deres, men så har vi tatt på oss et litt større prosjekt enn det dere gjorde :) Du har gjort en strålende jobb og huset er nydelig ! :)

Camilla

04.12.2013 kl.09:57

Hei!
bloggen din fant jeg ved å følge med på Unge Mødre.
Du har en innholdsrik og inspirerende blogg som har blitt en del av det jeg må få med meg hver dag!

Maylinn

04.12.2013 kl.09:58

Jeg oppdaget bloggen din etter at du var med på unge mødre, ikke denne gangen men før :) Jeg syntes hjemmet ditt så så fint ut, så jeg håpet at du blogget, og det gjorde du! :D Så nå har jeg jo lest bloggen din en god stund.
Den puta var nydelig, jeg har 5 puter i sofaen nå, og håper jeg får økt flere etterhvert, men jeg finner aldri noen jeg liker :P

Anita

04.12.2013 kl.10:02

Oppdaget bloggen din da jeg googlet på interiørblogger og husket deg igjen fra unge mødre:)

Stine

04.12.2013 kl.10:06

Har fulgt bloggen din leeenge! Første gang jeg kom over den er nå flere år siden, etter at jeg så deg på Unge mødre! Er selv veldig glad i interiør, og bloggen er en stooor inspirasjonskilde!

Janne

04.12.2013 kl.10:10

Hei flinke Camilla!
Begynte å lese interiørbloggerfor ca 2 år siden og fikk et tips av en flott venninne at du hadde en kreativ og flott blogg. Noe som jeg er helt enig i,det ikke går en dag uten at jeg er inne og leser . Synes du er utrolig flink og kreativ. Ønsker deg og dine ansatte en flott før juledag ! Janne

Tonje

04.12.2013 kl.10:15

Hei Camilla!! :)
Jeg har følgt bloggen din helt siden jeg så deg på Unge Mødre første sesongen du var med. Jeg er imponert over alt du har fått til, og liker stilen din utrolig godt. Venter på en pakke fra nettbutikken nå, på mange innmatputer, så jeg får samme fluffy puter som det du har :)
Å den puten der hadde passet perfekt i min sofa, så krysser fingrene :)

Cathrine

04.12.2013 kl.10:16

Hei!
Nydelig premie i luke 3 så da må jeg bare være med for å prøve lykken :-) har lest bloggen din lenge, tror jeg oppdaget den gjennom unge mødre... Husker ikke helt :-)

Stine

04.12.2013 kl.10:19

Hei! Jeg har fulgt deg siden unge mødre og kom over bloggen din da. Du er en stor inspirasjonskilde når det kommer til interiør. Tvang faktisk gubben til å gå gjennom rom for rom bloggpostene dine en dag fordi han skulle se hvordan stil jeg ville vi skulle ha i det nye huset ;).

Stine

04.12.2013 kl.10:30

Jaaa... :) Denne har jeg siklet etter helt siden du viste den for første gang på bloggen din! :) Jeg oppdaget bloggen din da jeg søkte på stue inspirasjon på google. Jeg kjente deg da såklart igjen fra Unge Mødre, og har fulgt deg siden den gang! :)

henriettelavik

04.12.2013 kl.10:41

herligheten du er så flink, alt hva du tar i blir magisk..

Jeg prøver lykken her på gant:) Ha en fin dag søte,

Klem HenrietteLavik

Marthe

04.12.2013 kl.10:46

Hei Camilla :)
Jeg husker jeg såg deg på Unge mødre, og synest du hadde så mye fint i hjemmet ditt. Når sesongen var over googlet jeg deg opp over Unge mødrer som hadde vert med i serien så langt, da jeg såg du hadde blogg vart jeg gælen! Jeg var og er innom flere ganger om dagen og leser, og lykken vart større når jeg såg du hadde butikk i Fredrikstad og nettbutikk. Selv har jeg aldri vert i butikken, men handler trygt og ofte i byvillapaprika. Jeg har fått mye inspirasjon i huset, og huset har gått fra de hvite romantiske, til å tørre å bruke litt mer farger og bryte. Jeg simpeltent elsker bloggen din!

Helle

04.12.2013 kl.10:52

Hei! Jeg er kanskje for sent ute, men jeg legger igjen en kommentar likevel:) Jeg fant bloggen din gjennom Unge Mødre. Ble veldig nysgjerrig på hva du hadde fått til med butikken din, og jeg tror ikke det er tilfeldig at jeg kom over bloggen din, for du er til veldig inspirasjon og oppmuntring for meg i tiden jeg er i nå;) Både ifm jobben du gjør, drømmene du følger og personligheten din:)

Linn

04.12.2013 kl.10:54

Ååååh!! Vakre puta! Ønsker seg!

Oppdaget bloggen din gjennom interiørsøk på nett :)

Ine

04.12.2013 kl.10:58

Jeg og ei venninne så på unge mødre, hun kom over link til bloggen din og videresendt den til meg

Line Marie

04.12.2013 kl.11:01

hei :)
Jeg og mannen min flyttet inn i en leilighet i fjor sommer. vi pusset opp hele leiligheten.
Da likte jeg kun shabby chic stilen... noen måneder etter vi var ferdige føltes det ut som leiligheten manglet noe.
Det var da jeg begynte å surfe på nettet etter noe nytt og kommer over bloggen din... jeg ble helt solgt..
og den ene hvite gjenstanden etter den andre føyk ut :) og ting blir mer og mer villapaprika stil for hver måned som går... levende, hjemmekoselig og med farge kombinasjoner jeg trodde aldri jeg kom til å sette sammen :)

tusen takk for all inspirasjon

Malin

04.12.2013 kl.11:12

Åå denne er så utrolig lekker!! Ønsker ønsker:) jeg begynte å følge din blogg for 3 år siden,oppdaget den etter tips av en venninne og følger deg enda! Kjempe flott blogg:)

Henrikke Paulsen

04.12.2013 kl.11:12

Jeg ble fortalt av noen bekjente at dette var en blogg å følge med på! Det er vel drøye 2 år siden snart :)
Siden har jeg fulgt med deg og det fabelaktige hjemmet ditt, og den inspirerende stilen din! Stå på, du er så dyktig på det du gjør.

stinemor

04.12.2013 kl.11:19

Er veldig lenge siden jeg oppdaget den så husker ikke helt sikkert,men tror jeg oppdaget den via en annen blogg og litt via unge mødre. følger bloggen din hver dag:) hilsen stine i sandefjord

Sofie

04.12.2013 kl.11:23

Åå den hadde passe perfekt på hybelen!!:) tror jeg drev å søkte på interiørbilder da jeg så bliggen din for noe år siden! Og siden har jeg vært jevnlig innom!!:)

Emilie

04.12.2013 kl.11:25

Jeg oppdaget først butikken din, og etter det fant jeg bloggen din. Er innom hver dag! Blir alltid inspirert av å lese innleggene dine :-) En pute fra Gant hadde passet fint hos meg!

Mai Britt

04.12.2013 kl.11:29

Da jeg skulle pusse opp huset for en stund siden søkte jeg litt rundt på nett etter inspirasjon, da dukket villapaprika opp, og jeg tror bloggen din påvirket mitt valg av stil mot det varme, lune og vakre - i motsetning til det hvite og kalde jeg hadde fra før. Håper virkelig denne lekkerbisken av pute blir min :-)

Ina

04.12.2013 kl.11:52

Hei! Den puta har jeg virkelig lyst på! Hadde passet så fint inn i min beige sofa:-))
Jeg oppdaget bloggen din da jeg søkte på interiørinspirasjon, ca 2/3 år siden på Google og siden den gang har jeg lest bloggen din vær dag!:) klem fra Ina.

Anita

04.12.2013 kl.11:52

Helt ærlig, så husker jeg faktisk ikke!;) tror kanskje d var gjennom en annen blogg! Har i hvertfall vært 'avhengig' av å titte innom et par 3 ganger om dagen siden!!:) virkeli lekker pute! Håpehåpe!!:)

Nina

04.12.2013 kl.11:58

Jeg kom over bloggen din etter du var med på unge mødre, og siden den gang har jeg vært fast leser : ) Du er inspirasjon til tusen. Er innom bloggen flere ganger daglig for å se etter oppdateringen : ) Etter du startet med interiør, kan man også se hvor mange hjem som preges av "villapaprikastilen": ) Nydelig hjem, og nydelig jente!
Ha en fortsatt fin dag : )

Reidun

04.12.2013 kl.12:05

Oppdaget bloggen din for noen dager via en venninne som tipset meg om den.
Ble med en gang hektet! Har så vidt klart å la være å gå inn på bloggen din etter at den ble "oppdaget"!
Du har utrolig lekker stil som jeg falt for med _en_ gang!
Digger spesielt de store Sjakkbrikkene - ser du har de på et bilde på nettbutikken din, men finner de ikke til salgs der. :((

Trine K

04.12.2013 kl.12:08

Jeg kom over bloggen din for noen uker siden, da jeg lette etter litt inspirasjon til hjemmet. Jeg ble betatt av det fantastiske huset ditt med det samme, og begynte straks å utforske både gamle og nye innlegg. Det slo meg plutselig at jeg hadde sett deg før, nemlig på TV, og ble da også mer og mer interessert både butikken og familien din. Den siste tiden har jeg vært inne på siden din hver dag, får å se om du kommer med noen gode juleideer :)

Ida

04.12.2013 kl.12:30

Jeg har fulgt bloggen i noen år nå. Ble anbefalt den gjennom en gruppe jeg er i på Facebook hvor du har mange trofaste lesere :) Love it! Begge er vi Gressvikjenter også :)
Puta hadde passet perfekt i den nye sofaen i mitt nye hjem. Prøver å få presset inn litt rødt i mitt ellers så hvitpyntede julehjem. Tvi tvi :)

Toril

04.12.2013 kl.12:53

Har nettopp vært og hentet brettene jeg bestilte, de er mye finere enn jeg trodde, så stødige og kraftig flettet, veldig fornøyd. Den røde gant puta er bare så lekker, hadde vært noe det i mitt nye soverom. Jeg oppdaget bloggen din på en annen blogg og ble straks begeistret, og så var det artig at du bodde i Fredrikstad, jeg gikk på Skjeberg for mange år siden og har bodd i Halden, så jeg kjenner litt distriktet da, selv om jeg bor i Trøndelag nå.
Toril

anette

04.12.2013 kl.13:01

jeg satt bare å søkte om forskjellig inspirasjonsider til hjemmet. å der dukket det opp maaange bilde som jeg likte.. å puff så blei jeg fast leser av bloggen din. ;)krysser fingrene atter engang:)

hilde

04.12.2013 kl.13:03

hei. oppdaget bloggen din for ca ett år siden da jeg søkte på interiørblogger,og din er den eneste jeg har fulgt faktisk.digger stilen din!:) lurer også på om de glassjuletrea som er på bildet er mulig å få kjøpt i nettbutikken?:) ha en fin dag

Merethe

04.12.2013 kl.13:15

Hei! Jeg oppdaget bloggen din da jeg surfa rundt på nett for å finne inspirasjon til huset jeg bygger i disse dager... Siden jeg oppdaget bloggen har jeg vært helt bergtatt og følger deg på blogg og instagram! Jeg har veldig lyst til å pynte med den røde Gant puten i huset mitt... Har forresten allerede planlagt en tur til Villa Paprika til våren når huset er fiks ferdig! Merethe

karjis

04.12.2013 kl.13:15

Heisan. Jeg husker ikke hvordan jeg oppdaget bloggen din - mulig via en annen blogg, eller at du lå på listen på Norske Interiørblogger. Har fulgt deg siden i vår tenker jeg og er innom hver dag - eh...nesten hver dag. Hvis det er en dag uten er det fordi jeg ikke er på nett men da blir det bare ekstra koselig å lese flere innlegg fra deg samtidig :-)
Å den puten er lekker - hadde passet flott i både min beige sofa, min grå salong eller på dødtrene sine hvite sofa :-) Håper håper :-)) mvh Karjis

MammantilAleaogLeander

04.12.2013 kl.13:21

Hei Camilla!
Jeg begynte og lese bloggen din etter du var med i unge mødre. Du har vært utrolig sterk og en super flink blogger i mange år. Alt du har fått til i livet hittil er helt fantastisk. Du viser verden at alt er mulig, hvis du virkelig vil :D Du er en flott person <3 stå på videre!

Camilla

04.12.2013 kl.13:31

Hei!

Den puta hadde vært fantastisk i sofaen hjemme hos meg...

Jeg oppdaget bloggen din ved en tilfeldighet for ca 2 år siden, søkte på nettet etter inspirasjon og kom over din fantastiske blogg. Du hare inspirert meg til å bli grovere i stilen min!! Jeg får utrolig inspirasjon fra bloggen din ,og syns du gjør alt så fint. Så stå på Camilla ,helt utrolig alt du har fått til i så ung alder .Vær stolt av deg selv!!

Sylvia

04.12.2013 kl.13:34

Begynte å følge bloggen din etter et besøk i villa paprika når du var helt nystartet. Har vært fast leser hver eneste dag siden ! Du inspirerer meg ! Elsker stilen din :) har flere stjerne gant puter i sofaen min - og DEN røde juleputa hadde vært lekker der :)
Krysser fingerene for at jeg er så heldig!
Ha en fantastisk dag!
Sylvia

IA

04.12.2013 kl.13:38

Hei! Fantastisk flott pute, jeg har vært innom og tittet på de i butikken, de er utrolig myke og gode.Flotte gaver du har i kalenderen.
Jeg så deg tilfeldigvis i avisen da du reklamerte for åpning av Villapaprika, den første butikken:) D var et intervju av deg.Kjente deg igjen fra unge mødre og syntes du hadde d så fint hjemme til å være så ung. Sjekket ut din blogg etter d og vips var jeg hektet.

Silje

04.12.2013 kl.14:11

Hei Camilla,
Hvordan jeg ble hektet på din blogg.. :)
Jeg er selv over middels interessert i interiør! Følte plutselig en dag at min stue manglet noe, men fant ikke helt ut av hva! Søkte på interiørblogger for inspirasjon! Da fant jeg Villa Paprika! Stua er nå helt perfekt, så takk for hjelpa:) Men klart den puta hadde satt prikken over i'en!!

Sissel

04.12.2013 kl.14:22

Hei Camilla! Fant bloggen din via en annen interiørblogg, etter det er jeg blitt 'avhengig' ;-) Ha en strålende dag!

Karoline

04.12.2013 kl.14:24

Hei. Nå har jeg tenkt lenge på hvordan jeg oppdaget bloggen din, men jeg kommer bare ikke på hvordan jeg fant den. Har ihvertfall lest den veeeldig lenge. Denne fine puten hadde virkelig gjort seg i vårt nye hus som vi holder på å innrede nå :-) Fantastisk fin blogg du har. Klem til deg

Marianne

04.12.2013 kl.14:26

Oppdaget bloggen din helt tilfeldig via søk på nettet for et par år siden:) Har fulgt deg daglig siden det, fordi du har en stil som fenger, og fordi du skriver ærlige innlegg rett fra hjertet:)

ingrid :)

04.12.2013 kl.15:11

HEI !
Jeg har fulgt deg fra du var med på Unge mødre første gang for mange år siden, jeg husker jeg syntes du var å velletablert og flink!
Du er sannelig blitt et lite forbilde, selv om jeg ikke har barn.

Denne gantputa er også råålekker! og hadde passet fint inn i min nye leilighet :)

Ha en fin dag !

Gro Anita

04.12.2013 kl.15:12

ÅH FOR EN PUTE!!!! Lekker!!!! Jeg fikk vite om bloggen din da jeg var i butikken din å handla,og det er veldig arti å følge deg!!! Ha en fin førjulstid,klem=)

Inger Lise

04.12.2013 kl.15:28

Hei. Åh, ønsker at puten blir min ;) ble tipset om din blogg av en venninne som visste av den, og hun synes min stil / mitt hjem ligner litt på noe av det du har :) jeg måtte inn og sjekke, og der var det mye som falt i smak hos meg og nå føler jeg også at du har hjulpet meg å fullføre stilen min :) og det er jeg takknemlig for :)

Linn

04.12.2013 kl.15:44

Åh...den puten er bare rå lekker!!! Jeg har fulgt deg i ca 4år og lykken var stor da jeg oppdaget den gang at du blogget. Jeg fulgte med på ungemødre og du ble straks en favoritt hos meg. Og hjemmet ditt var noe helt spesielt noe jeg la godt merke til i bakgrunnen i serien! Da jeg oppdaget at du blogget ble jeg hektet og har fulgt deg siden da. Jeg liker godt måten du vinkler bloggen din på og du har et særegent interiørgen ikke mange har!

Anne

04.12.2013 kl.16:02

oppdaget bloggen når jeg så på unge mødre:)

SnartMammaIgjen

04.12.2013 kl.16:11

Hei :)

Jeg så deg på Unge Mødre da du var med første gangen og syntes du hadde et så fint og gjennomført hjem til å være på samme alder som meg! Oppdaget dessverre ikke bloggen din før lang tid etter, da jeg ikke egentlig leser så mange blogger, men har hatt stor glede av å følge bloggen din siden! :):) Jeg blar mange ganger frem og tilbake i arkivet og henter ny inspirasjon av samme bilder og innlegg som jeg kan ha lest før! :) Hadde vært utrolig kjekt å vært vinner at den fine puta! Hadde vært en kjempe fin måte å få inn litt rødt til jul, for har så lyst til å ha litt rødt inn i interiøret, men er litt usikker på hvordan jeg skal få det røde til å passe inn med min ellers ganske hvite jul. Ønsker uansett deg og dine en fin førjulstid!

Jeanette

04.12.2013 kl.16:24

jeg tror begge vi to har en forkjærlighet for puter<3 å denne ville kledd sofaen min utmerket i jula! håper og krysser fingrene for at denne blir min!

Meryem

04.12.2013 kl.16:41

Hei fantastiske du! Jeg oppdaget bloggen din for par år siden gjennom ei venninne. Hun tipset om bloggen din da hun visste jeg ville like den

Gunhild Helene Kaasa

04.12.2013 kl.17:03

Hei! Kom over bloggen din via en annen blogg, "Mer enn bare ord". Har lest den siden fordi jeg finner den veldig inspirerende:)

Monica

04.12.2013 kl.17:15

Hei Camilla :-)

Min søster tipset meg om bloggen din. Vi er kjempefan og innom siden din hver dag:-)

Mvh Monica

Marlene

04.12.2013 kl.17:17

Hei :)
Den Gantputa har jeg holdt på å klikke hjem fra nettbutikken flere ganger, men som 24 år gammel student med stooor interesse for interiør må jeg prioritere ;) Det var helt tilfeldig at jeg oppdaget bloggen din for et par år siden da jeg kikket rundt på nettet etter inspirasjon. Du tar utrolig flotte bilder, og jeg satt i flere timer å koste meg med bloggen din. Endelig en blogg med grovt, naturlig og tøft interiør! Jeg leser bloggen din daglig og gleder meg til mange flere innlegg! :) :)

Elin

04.12.2013 kl.17:34

Det var jammen et godt spørsmål. Har fulgt deg over så mange år at jeg nesten ikke husker hvordan det startet... Men ble nok først oppmerksom på bloggen din etter å ha sett deg på unge mødre, tror jeg. Var innom av og til, men etter at interiørinteressen tok av og du startet egen butikk har jeg fulgt deg daglig. Og gjerne flere ganger om dagen også i håp om å få se et nytt innlegg ;-) Den Gant-puta er bare rålekker! :-D

Cecilie GRaff

04.12.2013 kl.18:01

Hei! Har fulgt deg siden du var med i unge mødre :) Takk for fin og inspirerende blogg!

Cathrine Nybakke

04.12.2013 kl.18:09

Fant bloggen din da vi var en del sammen for et par år siden:-) Hadde Vært fantastisk og vinne:-)

Linde

04.12.2013 kl.18:21

Materialistisk lykke på jord!! Krysser fingre og tær og alle hårstrå!!! Ble tipset om bloggen din av en kollega, da jeg flyttet til Fredrikstad for 3 år siden! Du inspirerer hver dag! Stå på videre og denne kalenderen da-helt utrolig!!! :)

anette kolle

04.12.2013 kl.18:27

Hei Camilla :)
utrolig flott pute som virkelig hadde vært fint i kosekroken på kjøkkenet vårt :)
Jeg søkte på interiørblogg på nettet og fant bloggen din da, har fulgt deg siden :)
Ha en fin kveld!

Britt

04.12.2013 kl.19:01

Så koselig med sånn en fin pute! Den passer selvfølgelig superbra blant alt det hvite og grå interiøret i stua mi:-) Masse inspirasjon fra bloggen din, Camilla.

Og bloggen din ble jeg tipsa om av dattera mi, den gang du hadde butikk på Gressvik.

Håper lykken er på min side i dag!

Ann-Christin

04.12.2013 kl.19:03

Hei Camilla!
Jeg må jo kommentere i dag og håper med både bein og armer i kryss, at den vakre puta kan havne i sofaen og skinne litt i jula.:)
Jeg ble tipset av en vennine for noen år tilbake og er en fast leser hver dag.Artig å ha fulgt deg hele veien til det fantastiske du har klart å få til.Kudos til deg Camilla!
God Jul <3

Kristina

04.12.2013 kl.19:09

Hei:) Min bestemor anbefalte meg bloggen din:) Ganske morro, hun eier stil for og si det sånn. Akkurat som deg! :D
Sofaen våres hadde blitt veldig glad for en slik skatt :)
Ha en flott kveld videre :)

Kristine

04.12.2013 kl.19:26

Jeg begynte å lese bloggen din da du var med i unge mødre. Har vært hektet siden. Lest og blitt inspirert gjennom dine flere stiler opp igjennom ;)
Gant puten har en så nydelig og klassisk rød farge med litt det grove i seg. Hadde sklidd rett inn i min julestue :)

Linda R

04.12.2013 kl.19:47

Fikk høre om bloggen din via en venninne som var helt fasinert av interiørstilen. I sommer dro vi sammen å besøkte butikken i Fredrikstad. Håper så inderlig på å vinne denne puta, for den ville passet så fint inn i stua mi! Elsker Gant og deres puter&pledd og andre interiørting. Så gøy med kalender for oss voksene også :) Takk for at du er så generøs!

NinaA

04.12.2013 kl.19:49

Hei camilla:-)
For noen flotte gaver i julekalenderen,
Det er 'Ille stas' , som du pleier og si ;-)
Jeg har fulgt deg siden du startet din første blogg og den fant jeg ved og google navnet ditt og unge mødre om en annen til jeg tilslutt fant deg, likte deg så godt på tv og måtte bare finne en måte og følge deg videre etter du var ferdig på tv skjermen:-) klikker innom deg flere ganger daglig. Favoritt bloggen,
Mvh ninaA :-)

Anne

04.12.2013 kl.20:12

Å den puten står på ønskelisten min i år :-)
Jeg gikk en tur i Fredrikstad sentrum en kald mars kveld i 2012. Da kom jeg over en lekker butikk, som selvfølgelig var Villa Paprika.
Stod lenge og tittet i vinduene og drømte meg bort.
Nevnte butikken for en venninne og hun fortalte meg at du hadde en flott blogg som hun fulgte fast. Og siden den gang har jeg fulgt bloggen din hver eneste dag :-)

Hege

04.12.2013 kl.20:23

Hei hei:) eg vil eg vil eg vil såååååååå gjerne være me i denne trekningen! Elsker alle produktene i villa paprika! Tvi tvi t mg selv! Ha en fin uke Camilla:)

Anita

04.12.2013 kl.20:25

Måtte tenke lenge nå. Tror jeg har svaret. Jeg så deg på unge mødre og fant nok bloggen din etter det en gang. Ble nysgjerrig på deg og vips- da har du vært i min internettverden i alle disse årene. Er alltid innom både på bloggen og instagram. Er imponert over alt hva du får til. :-)

Melissa mor

04.12.2013 kl.20:31

Ååå... den var lekker den :) Hadde passet perfekt i min beige loveseat ;)
Har fulgt deg daglig i et par år nå helt siden ei venninne av meg sa at jeg bare MÅTTE sjekke ut denne bloggen :)

Stine Marie

04.12.2013 kl.20:45

Ååå, denne puten er så fantastisk fiiin! Funnet meg en som ligner , (siden prisen på puta ikke samarbeider helt med lommeboka akkurat nå) men den er langt ifra like fin:( hadde vært en drøm i oppfyllelse om jeg hadde vunnet denne! Å kjære, kribler i magen bare av tanken!
Bloggen din fant jeg ut at eksisterte for en stund tilbake, (1,5 år siden tror jeg) da jeg så på ungemødre i reprise med svigersøsteren min, da hun spurte meg om jeg visste at det var du som driver VillaPaprika, noe jeg da ikke visste. Da visste hun meg bloggen, og jeg ble helt forelsket! Får så mye fantastisk inspirasjon, og syns det er spennende og følge deg privat, og utviklingen av butikken. Fast følger på instagram også, og det er bare så mye fint og lekkert, rett og slett forelsket i Villapaprika og det du har skapt! Tusen takk skal du ha for all inspo!!:))

anette

04.12.2013 kl.20:51

Har tittet innom bloggen din siden jeg fikk vite om den av en Annen mamma i barnehagen barna väre Gikk i. Også syns Herman det er koselig å se bilder av hvordan Oliver har det <3.. den puta hadde passet perfekt inn i den røde jule stuen vår!

Malin

04.12.2013 kl.21:01

Jeg oppdaget bloggen din like etter Mathilde var født. Var og er veldig interiørinteressert og tror jeg kom over bloggen din når jeg googlet! Etter det har jeg lest bloggen din så og si hver dag! :)

Cathrine

04.12.2013 kl.21:26

Hei:) begynte å lese bloggen din etter jeg så deg på unge mødre! Å nå er det blitt kvelds kos å bla i mellom denne herlige bloggen, å gjerne titte innom å se om det er kommet inn et innlegg tidligere på dagen også:) Den beste bloggen jeg leser! Du kommer med tips og inspirasjon en annen aldri har tenkt tanken på å gjøre! :) å det liker vi!! :) ha en fin kveld:)

Henriette

04.12.2013 kl.21:42

Hei! Jeg oppdaget deg gjennom unge mødre. Er selv fra Fredrikstad, og har vært innom butikken din en del ganger. Du har fantastisk mye fint der. Skal flytte for meg selv nå, og den puten hadde passet perfekt. Tvi tvi :)
Ha en fin kveld!

Lena SM

04.12.2013 kl.22:43

Hei :)
Kom over bloggen din på facebook. Elsker interiør og følger mange interiørbutikker der :)

Ha en fortsatt fin adventstid!

Lena SM

04.12.2013 kl.22:45

Og nå oppdaget jeg at dette var luke nr 3, som altså var i går... ;) Jaja ;)
[…] NICOLE […]

Trude

10.12.2013 kl.22:25

Fann deg gjennom fb :) En flott blogg som har blitt en stor inspirasjonskilde! :)

Skriv en ny kommentar

hits