Vi har det på badet... Tips til den perfekte julegave.

God mandag og GOD ny uke! 

Idag har dagen gått til stress og enda mer stress, som jeg nevte igår har min macbook tatt kvelden, så idag var jeg på elpehuset å kjøpe meg ny, og gleder meg til å bli godt kjent med denne "røveren" av en maskin. hihi....  Denne skulle være 10 x bedre enn den jeg hadde, så da gjelder det å håpe at det er riktig da, så lengt har jeg aldri vært missfornøyd med  macén min så jeg synes denne virker helt topp!!!  Litt nytt å sette seg inn i, men nå skal bloggingen gå som en drøm, ingen unnskylding nå lenger! 

 Nettbutikken ble idag fylt opp med deilige nye produkter fra Lexington så fort den nye pcén ble koblet opp og jeg kan ikke annet enn å si at GANT og Lexington er noe eget- si hva du vil(?) .... Jeg har selv handlet disse håndklene i en årrekke og når vi i sommer fikk vite at disse leverandørene skulle komme til Villapaprika var jubelen STOR!!  Jeg virkelig elsker Lexington og Gant, det står mit thjertet nært uansett.. Når jeg da skal unne meg noe "ekstra" har jeg klint til med nye lekre håndkler eller puter fra dem. Jeg startet å samle på de små gjeste håndklene fra Lexington, det pga prisen på det forskjellige, men til jul ønsket jeg meg alltid de store .. Idag har jeg ikke annet enn Gant og Lexington på badet, og annet skal jeg heller ikke ha. 

Vi skal ha det på badet også..... Små detaljer gjør mye!  Mitt lille spa her hjemme ønsker jeg at skal være delikat,lukte deilige og koselig...

Har du begynt med med julehandelen er kanskje dette den perfekte julegaven?  En nydelig gjestesåpe fra Durance  med et vakker gjestehåndkle fra Gant eller Lexington til under kr 200,-   .Vi fleste interiørglade jenter elsker vel dette, til og med håndklene i fargen midnight blue eller hvit er perfekt å gi til menn, håndkler kan man vel aldri få nok av? 

Julegave tips  til under 100,- og 200,- lappen; 

Lekkert gjestehåndkle HER

Deilige duftlys fra Durance HER

Gjestesåpe fra Durance til badet eller bare til pynt HER

Gavekort i nettbutikken  på valgfritt beløp  eller et lite gavekort på  f.eks kr 150,- HER

Nå er julen snart her, kanskje på tide å begynne handelen.. 

Nei,nå kommer snart småtrolla mine hjem, middagen må ned og kvalitetstid må prioriteres frem til leggetiden.. Jeg er hoppende fornøyd for idag ryddet Fjeldstad Bygg opp i dørproblemet mitt - evig lykke!! Ny ventetid må jo til, men disse stoler jeg på og dørene er verdt det for disse er fine! !  

Nyt mandagen vi skrives på! 

8 kommentarer

Solfrid

18.11.2013 kl.16:37

Skal ikke se bort i fra at det fort kan bli noen nye håndkleet i hus her. He he.

Kommer det julevarer på nett også, klør i fingrene etter litt nytt til jul:)

Hilde

18.11.2013 kl.17:22

Hei, håper du vil være snill å svare meg. Skulle hatt 3 lengder av de gardinene du har i stua, har du de i butikk eller kan de bestilles?hilsen Hilde

Camilla

18.11.2013 kl.17:32

kjøp de på jorunns interiør , det har jeg gjort <3

Henny

18.11.2013 kl.18:33

Har du de rottingkurvene med stjerne på i nettbutikken Camilla :)?

Ingvild

19.11.2013 kl.13:22

Nydelig :) Må si du er flink og har god smak!! :)) Sånne håndklær vil jeg også ha ;) klem

Camilla

19.11.2013 kl.21:51

de er jo sååååååå fine!

Cathrine Ilbråten

18.02.2014 kl.19:18

Hei!

Hvor kan jeg få ta i slike rottingkurver med kurver, slik du har vist på bildet?

Cathrine Ilbråten

18.02.2014 kl.19:18

Hei!

Hvor kan jeg få tak i slike rottingkurver med håndtak du har på bildet?

Skriv en ny kommentar

hits