Stor jubel..

Det er alltid STOR jubel i huset når småtrolla kommer hjem igjen, nå skal de være hjemme hos mammaen sin i hele 4 netter før de drar 4 netter til pappaen sin igjen. Mange har lurt på hvordan det går med oss og til dere vil jeg bare si - veldig bra!  Ungene takler alt veldig bra, og de er bilde og fornøyde.  På torsdagen hadde vi samtaletime på skolen og Olíver er skoleflink, snill og omgjenglig- han er aktiv og sprudlende og veldig kreativ- det varmer et mamma og pappa hjerte masse. Mathilde viser seg også å være flink jente, hun er bestemt, men veldig kjærlig og hjertlig jente med mye fart i baken!  Jobben fremover nå da er å fortsette å jobbe med det som kreves igjennom en stressende hverdag, men samtidig fortsette å være flink på kvalitetstid - det har ungene blitt skikkelig bortskjemte på og det skal de fortsette å være. 

Idag har søndagen gått bort til mye latter og kos og jeg har hentet meg hjem den store macén min igjen... Macbooken tok kvelden og jeg måtte handle rasket i hvordan det skulle løses.. hoho... Så imorgen går turen ned på eplehuset for å kjøpe ny og deretter vidre på ytterdør jakt! 

Vi bestilte i august 2 nye ytterdører og historeien skal jeg prøve å gjøre kort, dere vil ikke tro det.!! Vel, dørene kom i feil mål, jeg fikk beskjed om å måle døra hjemme og damen vi bestilte av (som jeg fikk et så utrolig godt inntrykk av) sa så fint at 90 cm x 200 cm var "standard" dører på "eldre" hus, noe den døren som står i huset idag er.. Feilen de gjorde var å bestille en dør med RAMMEVERKET på 90 cm, noe som vil si at selve døra er rundt 70 cm .... Går det ann, jeg mener profesjonelle fagfolk?  Også skylder de på oss, noe som gjør dette litt trist.. Jeg er rett og slett sjokkert! Slik service er jeg ikke glad for å få og blir rett og slett irritert og lei meg- spesielt ettersom vi på mailen skrev at døra var 199,9 cm , men at dette ville gjevene seg ut med rammerverket...De fant liksom ut dette for at de "tilfeldigvis" var i gaten vår og "tilfeldigvis" så huset vårt og derfor målet døra vår selv "tilfeldig" når vi var på jobb og ikke viste noe om dette.Dette er jo fagfolk som burde kunne se feilen før den skjer hvis de mener vi gjorde feilen..  Vel, navnet på disse skal jeg så klart ikke gå ut med slik liker jeg ikke, men jeg må si når jeg bestiller meg ytterdører til over 30 000 kr og itillegg har forespurt sprosser og verandadør og de møter meg med å si at feilen ligger hos meg, (noe den skriftlig ikke gjør) Nei, da forsvant lysten til neste handel fort... Enda godt dette er en "død" ting, men leit å vente over 12 uker på nye dører og deretter måtte begynne på nytt , så dere!!! .. Vet dere om noen som selger fine ytterdører med skikkelig vindu - lett me know! Jeg må ha noen relativt  fort !!! Kan dere hjelpe meg? 

Nå skal jeg ta kvelden- vi skrives!! 

16 kommentarer

Monica

17.11.2013 kl.23:33

Hadde det vært meg som hadde tatt imot en bestilling av dere på ytterdører og sett at du skrev 90x200 cm sier det seg selv at det er døren og ikke tilknyttet mål med rammeverket. Om hun du bestilte av hadde vært våken burde hun om hun trodde du mente det fattet misstanke og sagt at de selv ønsket ta mål. Slik som det er ikke profesjonelt. Det er hun som er selger og ber deg måle en dør. Merkelig.. Maxbo har mange fine! Kom hit så skal vi hjelpe deg?

KARJIS

18.11.2013 kl.08:32

Heisan. Å kor irriterende!!!! Vi bestilte både ytterdør og vinduer på windonet. Var litt engstelig på å kjøpe slike dyre varer på nett men snakket med de i telefonen, fikk god hjelp og varene kom kjapt - levert på døren. Faktura kom i posten et par dager senere. Dør og vindu var akkurat som vi håpte på.
Kort levering, gode priser og god service.
Neida jeg er på ingenmåte sponset :-) Lykke til med dørjakten

http://windoornet.com/windoor08/index.cfm?valgprodukt=startside.cfm&valgtab=0

Andersen

18.11.2013 kl.09:41

Du burde jo klare dette selv og skaffe nye dører, du som er så flink til alt ellers... Vi alle gjør feil, men er du tøff nok til og innrømme dine egene, tviler... Å interiør er nok du IKKE er god på...

Marianne

18.11.2013 kl.09:54

Dør og vindu på Rolvsøy er supre og har skikkelig kvalitet.
Kan ikke sammenlignes med mye annet ute på markedet! :)
Lykke til!

Camilla

18.11.2013 kl.10:09

Joda, feil gjøres av meg hver eneste dag ser du. Interiør er jeg ikke god på? Neivel- deg om det, godt ikke alle deler den oppfatningen med deg

Camilla

18.11.2013 kl.10:09

Tusen takk?

Anne-Marthe

18.11.2013 kl.11:26

Er det mulig æ... tragisk at dem som driver med det ikke skjønte det på målene :/ Håper du finner noen som leverer kjapt og riktig nå da :) Og du som gjemmer deg bak "Andersen" : Finn noe annet å gjøre æ:) Camilla er og blir RÅ på interiør :):):)

Line Marie

18.11.2013 kl.11:43

hei :)
vet du når dere får sendt ut kurvbrettene?
har ventet så lenge...
mvh
Line Marie

KARJIS

18.11.2013 kl.12:47

Til andersen - at du gidd bruke tiden din på å skrive sånne ufordragelige kommentarer.
Camilla - vi heier på deg og dine!!! :-)

Marianne

18.11.2013 kl.12:56

Til Andersen som kommenterte over her..
Hvis man ikke har noe hyggelig å si, så skal man ikke si det.
Du er nok litt sjalu på alt det Camilla har fått til!
Når skal folk lære seg å være glade på andres vegne?
Alt godt til deg Camilla, hev deg over disse sure kommentarene <3
Og at du stadig utvider butikken sier vel sitt, dette KAN du :)
<3

Solfrid

18.11.2013 kl.14:22

Nydelig kjøkkenet ditt er:) kjedelig med dørene da:( håper der ordner seg et annet sted.

Får dere inn adventstaker i år?

Anita

18.11.2013 kl.14:47

Diplomat har masse fine ytterdører. De har utkjøring fra Stokke
Sjekk nettsiden deres ;)

Lise

18.11.2013 kl.14:55

Dørspesialisten i Sandefjord:)

Stine

18.11.2013 kl.19:44

Djiiis !!! Andersen - Merkelig nok leser du NORGES MEST LESTE INTERIØRBLOGG - og dama er ikke god på interiør sier du? Trenger jeg si noe mer? You go girl!!<3

inger

18.11.2013 kl.22:14

aiai så sinnsykt surt!! flotte barn og et flott kjøkken :)

julie

02.12.2013 kl.14:39

Nydelig kjøkken <3 Vet du hvor høy lysestaken i rustfritt stål er? Den dobble :)

Skriv en ny kommentar

hits