Jubelen STOR!

Og da snakker vi kjempe stor! Jeg blir så i hundre når jeg står i butikken å får inn nye varer, det er altså så moro!! Idag kom Lexington og masse annet fint - herreminhatt hvor fin butikken faktisk blir nå! Kunne den bli vakrere ? hmmmm-jada, det blir den !! Gant og Lexington tar seg av prikken over i´n på det beste og de "vanlige" basick" varene våre glir rett inn med alt! Jeg blir dårlig og kunne ønske jeg hadde vunnet i lotto altså! haha <3 Jeg vil jo ha alt- den vil jeg ha-den vil jeg ha og den vil jeg ha............. Fristelsen er stor altså.. hihi.... Noe fint blir nok med meg hjem også, kan jo ikke noe annet..  

Alt kommer på nett, jeg jobber på spreng med å få alt fra Gant og Lexington samt de andre leverandørene våre under kontroll nå, så dere vil nok litt etter litt nå se at ting kommer inn på nettet-imrogen er nok MYE gjort! 

Nyt dagen- vi skrives med masse deilige nyhetsbilder etterpå eller imorgo! 

 

5 kommentarer

MyHomeIsMyCastle

14.11.2013 kl.20:45

Jeg vil og vinne i Lotto !!!
Superlekkert <3

Klemm

Solfrid

14.11.2013 kl.21:22

Elsker at du har tatt inn varer fra de:)

Gleder meg til å se hva som kommer i nettbutikken. Kan nesten ikke vente. He he.

may

14.11.2013 kl.23:20

vil så gjerne kjøpe tørkerullholder,kommer den i nettbutikken? :-)

Camilla

15.11.2013 kl.01:09

Nydelige varer og nydelige mennesker :) du har all grunn til å være stolt! Jeg lurte på hvor du har kjøpt den lexington jakken i forrige innlegg? Me want!! :)

ida

15.11.2013 kl.09:00

Undrar om du har mycket bordslamper och ljusstaker i butikken?

Skriv en ny kommentar

hits