Snart på tv...

I kveld er det klart for Unge mødre -litt eldre, for i følge Rakett tv starter jeg på skjermen ikveld kl 2130 eller 22.. Mathilde gleder seg VELDIG og Olíver koser seg med legobygging, han har blitt helt GAL på det... Skikkelig flink gutt altså!  Vel,rart skal det bli å se seg selv på skjermen igjen, blir vel litt for dere å sette fingeren på tenker jeg, men denne gangen føler jeg meg selv veldig "harmløs" og lite "gal" .... haha...

Vi har rigget oss til med gullerøtter og dipp og jeg merker jeg ikke brude kastet inn på dette nå, vi har nemlig vært i bursdag idag og spist oss litt for mette.. Koselig med familie selskaper og barnelatter, barna har tatt alt så utrolig bra og det gleder mammahjertet mitt så MASSE.. Det er ikke noe som er mer ubehagelig enn å føle at barna sliter med savn osv, hedligvis ser de Håkon og meg hver dag så det går veldig fint!  

Snart fyller denne frøkna 5 år- tenk dere det... Lille jenta mi har blitt en hel hånd !  Forrige uke fikk vi skolebrev om at hun var skrevet inn på Rød skole, da merket jeg hjertet nesten hoppet ut av kroppen på meg.. Den lille gulljenta mi har plutselig bare 7-8 mndér igjen i barnehagen så er det skolestart på henne også.... 

Gulljente smilet - dette smilet smelter hjertet mitt hver dag! 

Nei, nå kom det en liten gutt opp trappen med et nybygd legofly - stolt som ei hane så nå må jeg rose han litt også!! 

Nyt kvelden og husk å slå på kanal FEM kl 21 30! Vi skrives! 

 

23 kommentarer

Alyssa

13.11.2013 kl.22:39

Satt akkurat å så deg på Fem :) :) Du er bare så herlig, jeg bare elsker deg :) Du er så ærlig og snill. Bare stå på som du gjør og vit at vi er med deg hele veien, dine trofaste lesere :D

Ønsker deg en herlig kveld :)

:)

13.11.2013 kl.22:39

Gøy å se deg på tv :) fikk tårer i øynene når du snakket om reaksjonen til barna etter du startet butikken. Trist :( Men utrolig moro at butikken har blitt en så stor sukses da :)

Stine

13.11.2013 kl.22:40

Knall kjekt å se deg på tv!!! Du er fantastisk på alle måter:) heier på deg <3

Hilde

13.11.2013 kl.23:32

Syns du var litt fæl til å skrike inne i bhg, men ellers et hyggelig gjensyn.

Sandra

13.11.2013 kl.23:35

Fikk dessverre ikke se det :( Kommer det i reprise?

Margrethe

13.11.2013 kl.23:57

Superstolt av deg kjære søstera mi <3

MyHomeIsMyCastle

14.11.2013 kl.00:14

Veldig moro å se deg på tv :) Og Nina selvfølgelig :)
Utrolig skjønne barn du har <3

Klemmm

JT

14.11.2013 kl.00:40

Har tatt opp episodene så skal se de i morgen =) Kan tenke meg at du gjør en flott figur på tv =)
Syns ungene det var rart og se dere på tv? er det vanligvis oppe så lenge på hverdagene ? Imponert over at de klarer og holde seg våkne så lenge.. hehe ;)
ha en fin kveld!

judy

14.11.2013 kl.01:16

Gleder meg til reprisen. :D

Camilla

14.11.2013 kl.07:45

ja, jeg var helt grusom..;)

Helen-Cecilie

14.11.2013 kl.09:19

Uff, stakkars deg Camilla! Jeg leste om deg på klikk her om dagen og blir nesten helt kvalm over spekulasjonene rundt ditt liv. Jeg er så glad for at du tok deg tid til å snakke med meg? folk vet lite om hva de kaster ut av seg med!! Du gjør også en nydelig figur på tv, selv om de som har bestemt seg for å ikke like deg prøver å si noe annet! Stå på flinka!

Sofia

14.11.2013 kl.09:22

Morsomt å se deg igjen på tv,har hatt stor respekt for deg og det du har fått til karrieremessig-men fikk et litt annet inntrykk etter å ha sett episoden i går.
Det var direkte vondt å høre om ungenes reaksjoner på at du jobber så mye.
Du må nå iallfall virkelig huske å prioritere riktig,en karriere kan man få til omtrent når som helst i livet,mens ungene er små kun én gang.
Er redd du kommer til å angre når du om noen år ser tilbake på hva du har gått glipp av.. Tapt tid får man (dessverre) aldri igjen.

Camilla

14.11.2013 kl.10:55

Hei hei <3
Dersom du tenker litt etter forstår du nok at barna kommer først uansett jobb eller karriere. Det var et par episoder jeg snakket om, ikke at jeg ikke tok meg av de eller var sammen med dem. Jeg ser de hver dag og de er fornøyde små barn som er mye sammen med mammaen sin. Det er også vitkig å vite at alle familier er forskjellige, det å være "redd" for at jeg ikke ser barna mine eller bruker tid med dem er bare tull å være på mine vegne altså. Jeg regnet med at det kom litt reaksjoner rundt det jeg sa, for spørsmålet bak svaret var hva jeg syne hadde vært værst med oppstarten av firmaet, nå er det snart 3 år siden jeg startet og har siden den gang fått ansatte og kontroll på hvor mye tid jobben tar.

ha en flott dag !

Monica

14.11.2013 kl.11:00

Alle må ta tv med en klype salt! Herregud, du var jo helt harmløs som du sier. Alle forstår vel at karriere koster sitt, men det betyr jo ikke at man inne er med barna sine !! Tenk dere litt om!!

Sofia

14.11.2013 kl.14:17

Tror Camilla forstod godt at det ikke var ment som ondsinnet kritikk.
Som sagt,all respekt for hva du har fått til,C.
Men vi mamma'r kjenner det alltid litt godt i (mamma)hjertet når man hører om barns reaksjoner av den typen.
Har aldri tvilt på dine evner som mamma,eller dine prioriteringer.
Om du klarer å sjonglere barn og karriere er det supert.
Selv vet jeg mange som leverer ungene i barnehage/SFO kl.7,og sjelden henter før 17. Det er bare trist. 2-3 timer i løpet av et døgn med de man burde sette høyest i verden sier noe om prioritering.

Ønsker deg også en flott dag!

Camilla

14.11.2013 kl.14:56

Tolket det ikke neagativt. Jeg leverer aldri barna før 0830 -det pga skoletidene og henter 16 , så jeg ser de mange timer hver dag, kveldene derimot blir spist opp til mailboks og blogg. Men så klart, i perioder som rundt jula og sommeren er det ekstra hekitsk å ha butikk, men da er gleden stor når jeg kan ta meg fri en dag i uken hvor de er det eneste som blir holdt på med<3

Lin

14.11.2013 kl.17:09

Fikk litt vondt av barna dine, i gårsdagens episode fikk jeg inntrykket av at karriere og butikken kommer før barna dine og det er de som er de skadelidende.

Camilla

14.11.2013 kl.18:19

da sier vi så ;)

Stine

14.11.2013 kl.19:32

Herlighet!! Hvordan kan dere slenge ut slike påstander? Jeg har fulgt camilla lenge, og leser kommentarene hun får, dette er FØRSTE gang jeg legger igjen en kommentar - SKJERP DERE. Camilla er en super jente, på alle måter! At hun elsker barna sine over alt er vell ikke vanskelig å se? Følger henne også på instagram, der poster hun nesten like mange bilder av gullene sine som interiør og andre ting, på bloggen nevnes barna mye, på facebook handler det meste hun skriver om barna - Det er ikke vanskelig å se!! jeg tror det er mye sjalusi ute å går, dessverre.. Jeg har veninner som ikke jobber, og kunne brukt all tid i døgnet på barna sine - men de velger alt annet fremfor de. DET er ikke greit det! At Camilla er en dame som har fått til såå mye i livet, med butikk å alt - og fortsatt setter barna over alt annet - ja, DET er noe å være misunnelig på det! Det dere også glemmer er at Camilla er en vanlig jente/dame, AKKURATT som DERE og MEG, snakker dere slik til veninner/bekjente/familie !? Nei tenkte meg det. Veldig enkelt å skrive når dere gjemmer dere bak en skjerm. Dette er også en reaksjon på andre innlegg på bloggen og kommentarer.. Jeg blir like paff hver gang, vi skal være glade for at Camilla deler så mye av livet sitt som hun gjør! Nå foreslår jeg dere tar dere sammen og er med på å støtte henne, det fortjener hun! Sjalusi er en forferdelig ting. jeg skulle sååå ønske jeg hadde mye av det camilla har, gjett om! Butikken, det flotte huset, 2 nydelige barn ++ men det gir meg ingen grunn til å være stygg mot henne. Jeg bruker det til å hente mye inspirasjon, og gleder meg over alt hun har fått til. Skjerpings jenter!!!! Før dere legger igjen en kommentar, tenk dere om - hadde det vært kjekt å lese dersom det hadde vært din blogg? Å til deg Camilla - Stå på! Du er en stor inspirasjon, og en god mamma - Klem fra Stine <3

iselin

14.11.2013 kl.20:04

Amen!!! Takk stine :) :)

Tomas Haraskaar

15.11.2013 kl.08:24

Shempefin blogg!!<3 elsker interiør!!<3 klemz

Ingvild

16.11.2013 kl.15:12

Hei Camilla :)

Synes du har en flott blogg og du er en inspirasjon, en flink mamma og et forbilde som viser at jenter og mammaer kan få til det de vil! :))
Jeg lurte litt på hva Rød Skole er? Aldri hørt om det før, har selv en gutt på 8 år som går på "vanlig" skole...og har ellers bare hørt om Steinerskolen?
Bare litt nysgjerrig ;p
Ønsker deg en nydelig helg! Klem :)

Camilla

16.11.2013 kl.15:14

hei hei og tusen takk for det <3 =) Rød skole er en helt vanlig barneskole på Gressvik som heter Rød skole =)

Skriv en ny kommentar

hits