Å ta et valg.

Det å ta et valg i livet er ikke alltid like lett, noen ganger må man velge hvilken vei man vil gå- frem eller -tilbake. 

Det er ikke mye "privat" fra meg herpå bloggen, eller bilder av mine små får dere titt og ofte, men det blir litt mer overfladisk. Mange spør flere ganger hver dag hva som har skjedd, hvorfor og hvordan, jeg svarer enkelt, men tenker stort. Dere skulle bare vist. 

Det er mye jeg vil si som jeg ikke sier, det er mye jeg tenker som jeg ikke deler eller føler jeg ikke gir utrykk for. Jeg har rett og slett kommet dit i livet hvor jeg bestemmer selv. Mange tror jeg har fått et lite "rush" over meg, et rush som fortelte meg å leke, med andres og mine egne følelser, det har jeg ikke.. Jeg har ikke våknet opp å lurt på hva jeg skal gjøre for noe uro idag, jeg har opplevd hverdagen og bestemt meg.  

Valget om å skilles var ikke lett, en skillsmisse er aldri enkel uansett hvor mange som skiller seg eller ikke. Jeg hadde en drøm om et liv med en person, den personen har vært i livet mitt de siste 8 årene.  Det som skjer, det skjer og ingen kan vite hva fremtiden bringer - det vet jeg ikke nå, det vet jeg ikke senere. Man kan planlegge, tenke og ønske, men alt kan snu seg som et pust i sivet.. 

Etter at jeg for nærmere 5/6 år siden takket ja til å dele en bit av meg offentlig har jeg bygd vidre på dette og alle som har fulgt meg har sine meninger om meg og mitt uansett hva jeg gjør. Jeg blir likevel like forbauset hver gang folk prater for rykter og folkesnakket er enormt! Jeg hører historier, meninger og usanne rykter hver dag og det som gjelder meg er egentlig helt greit, men når barn blir dratt inn føler jeg det ikke greit noe mer.  Når det kommer til prat om meg og mitt skulle mange hatt seg et sommervikariat i SE&HØR , for det måtte vært midt i blinken. Blogg og mobbing er som hånd i hanske og de aller fleste feige mobbere er de som sitter bak et tastatur.  Takk gud for KG og babyverden, det må være drømmeplassen for rykter og hygge på andres bekostning!  

For å være ærlig, hvem av dere her inne er det som er så dårlig navla at dere faktisk tror at vi skilles pga jeg driver på med interiør eller gjør om? Seriøst? Har dere kanskje tenkt på det faktum at Håkon eier 50 % av Villapaprika as med meg? At han skal fortsette å jobbe med interiør og meg?  Slike dumme påstander har jeg nesten ikke lyst til å "forsvare" meg for, jeg synes nemlig det blir så dumt at jeg ikke klarer å forstå dere som ønsker å tro på slik vås. 

Det jeg ikke kan forstå er de av dere som sitter å mener og påstår ditt og datt om hvordan våre barn har det, hvor dårlige mennesker de vil bli som voksene mennesker pga skilte foreldre?  At Mathilde ikke spiser lenger og Olíver ikke har det bra og sliter med lese vansker ?  Vet dere i hele tatt hva dere sitter å påstår og spyr ut av dere?   Barna våre er lykkelige, de elsker livet og Håkon og jeg er jo ikke noe mer eller mindre glad i dem for at vi lever med eller uten hverandre. Alle som har barn og som er normalt oppegående mennesker vet jo det at barna alltid kommer først, selv før Villapaprika for de som påstår noe annet.. 

Jeg forstår at det må være veldig morsomt å legge opp historier om hvordan mange ønsker at ting har endret seg for meg, for den virkelige sannhet ville nok svidd langt inn i rota på de aller fleste som sliter med sjalusi og ellers dårlig selvbilde.  Jeg har grått, vært sint og lei, kastet ut av men meninger og gloser som alle andre, men HEI , er dette noe dere vil vite om? Hadde det vært morsomt å høre litt "klaging" fra meg i kampens hete?  Sannheten er vel heller den at Håkon og jeg har en ENORM respekt for hverandre og den jenta som får han er heldig for han er en super mann. Håkon og jeg trives best som venner og har hatt et så "pent" brudd at vi klarer å finne på ting sammen med barna våre, gi hverandre en klem og ønske hverandre det beste ut av hver dag.. Barna våre merker så å si ingen krangling og får velge til en hver tid hvor de vil være -dag for dag. Vi ønsker at "overgangen" skal være så mild som mulig, barna er ikke et sjold vi ønsker å sette imellom oss, men heller en klippe å kjempe sammen for! De har vi uansett og de er det beste som har skjedd oss. 

Så dere, nå må dere ha lært dere det at jeg har det fakitsk veldig bra og huset, butikken, barna mine og vennskapet til Håkon - alt har jeg beholdt og alt går utrolig bra! Jeg er lykkelig, jeg er glad og det samme er Håkon. Mitt korthus har ikke rast, men heller bygd seg sterkere. For en ting må dere vite- det er i motgang man blir sterkere og i motgang man lærer seg å kjenne livet. Jeg lever en gang og har om jeg er heldig MANGE år igjen , de årene velger jeg å leve- ikke kaste bort! 

Nyt dagen og livet, og liker du ikke meg gjør ikke det så mye, det er ikke sikkert jeg ville likt deg heller, men det betyr veldig lite når alt kommer til slutt... Kom inn her og les om interiør , meg og mitt og kos dere med det jeg kan bidra med! Irriterer jeg deg er det så enkelt som å la det være, siden er valgfri og jeg er meg uansett. Det kan ingen i verden endre! 

Nyt kvelden- det skal jeg! 

38 kommentarer

Anita

09.11.2013 kl.19:39

Missunnelse er en uting, men den har vært og kommer alltid til å vær sånn er det bare dessverre, men håper du lar det prelle av deg. Du har en interiør blogg at du deler litt av privatlivet ditt er en ting, men en skal da ikke blottlegge sjelen sin på nett...det har en sine nærmeste til..nei forsett den gode jobben du gjør, du er kommet langt du er flink og du har en meget flott interiørblogg, med masse flotte råd og tips...og veldig bra at du viser frem varene du selger i hjemmemiljø :) Ha en fin helg :)

Tone

09.11.2013 kl.19:43

Bravo !

Synnøve

09.11.2013 kl.19:49

?? Har fulgt bloggen din lenge og synes du er ei super jente som har fått til så mye bra. Har sett en del sure kommentarer inne på bloggen din og skjønner ikke hvorfor folk skal være så sjalu på deg. Må heller se på deg som et forbilde. så ung og utrettet så mye i livet alleredet

Marianne

09.11.2013 kl.20:09

U go girl!

Du har oppnådd utrolig mye på kort tid. Gi beng i alle forståsegpåere - de er bare misunnelige..!

Lykke til i livet!

charlotte

09.11.2013 kl.20:10

Flotte deg <3

Hege

09.11.2013 kl.20:32

Hurra for deg Camilla. Fins mange gærne kvinnfolk der ute. Du er ikke en av de!!!!

Kine S.H.

09.11.2013 kl.20:37

Stå på, Camilla!! Du har vært megaflink til å fokusere på det positive selv om livet ditt må være tøft i disse dager. Sender deg gode tanker!! Lykke til med alt :)

Line

09.11.2013 kl.20:50

Bra skrevet Camilla ! :-)

Meryem

09.11.2013 kl.21:09

Så godt sagt! Du er en fantastisk dame! Stå på

Laila

09.11.2013 kl.21:36

Du kan trygt gå med hodet høyt hevet og ryggen rak!
Ikke annet enn misunnelse fra mange av disse sladrekjerringen.
Du har oppnåd mye bra på ditt enda korte liv.
Når disse kjerringene finner noe de kan sleng dritt og sladre om så mesker de seg.
Hva som skyldes bruddet mellom deg og Håkon, er kun noe dere to og ingen andre som har noe med.
Og det å spre usanne løgner om din familie burde de holde seg for god til.
Har selv sett en del av dette Barn i Magen/Din Baby og foregår sikkert på flere lignende forum.
Det som skremmer meg mest er at slike mennesker som sitter å mobber og sprer usanne rykter skal oppdra barn. Håper for all del de ikke lærer barna at slikt er greit. Ikke rart det foregår mye mobbing her i landet.

Lykke til med "ny" butikk og ikke minst videre i livet :)

Ann-Helen Dahl

09.11.2013 kl.21:50

Du viser tydelig at du er en sterk,reflektert og moden jente. Fortsett sånn du. Jeg heier på deg,syns du er råååååå flink. Var innom butikken din i dag.....så flott det har blitt. jeg sekla da jeg gikk.....fikk lyst på alt :) God kveld i stua:)

Vigdis

09.11.2013 kl.22:05

Veldig bra skrevet

Monica

09.11.2013 kl.23:56

<3

Hege Torgersen

09.11.2013 kl.23:58

Så bra du tar til motmæle til de som aldri kan være glad på andres vegne, og alltid må bry seg.
Misunnelse er den største triggeren til å snakke/skrive dritt om andre.
Hva andre mener om deg spiller overhode ingen rolle, selv om det svir litt innimellom å høre.
For så lenge du er trygg på deg selv og trives med den du er, er det det aller viktigste.
Stå på Camilla, og vær den du er best på ….deg selv.

Lykke til videre, med alt du gjør og har.

Vennlig hilsen
HegeT

Åse

10.11.2013 kl.00:16

Har ikke lest bloggen din lenge, men etter første gang jeg klikka meg inn har jeg lest den daglig!
Bloggen din heter villapaprika, og først og fremst handler vel den om interiør og litt hverdagslige ting... Ikke at du skal legge ut i det vide og det breie om privatlivet ditt og alle følelser! Det er da ikke en dagbok!
Det er ikke noe koslig å høre at folk snakker om deg og alle grusomme ting folk kan få seg til å si. Snakker dessverre av erfaring! Så man må bare rette seg i ryggen og blåse i det. De er ikke vert et sukk engang. De må ha et forferdelig liv selv....
Stå på!!! Du er ei flott dame!:-)

Mette k

10.11.2013 kl.00:33

Stå på?

Thuy An Pham

10.11.2013 kl.00:54

Så utrolig bra skrevet :) Barn er ikke skadet for livet for at foreldrene er skilte, heller at de krangler og er uenige i hverdagslige ting åpenlyst foran barna.

Har fulgt bloggen din kjempe lenge og sett du har skrevet slikt som dette innlegget mange ganger og ennå forstår jeg ikke folks oppførsel?!!! Voksne mennesker som heller er barnslige unger.... Som du sier i motgang blir man bare sterkere og jeg er enig. Jo mer motgang jo bedre da er du selv som vokser deg sterkere og bedre person enn de som "mobber" seg bak en dataskjerm.

Ingrid E

10.11.2013 kl.01:33

Blir så sjokkert over hva folk får seg til å gjøre! Trist å lese. Du virker som ei herlig jente, jeg synes dere har gjort alt riktig, når det likevel ble som det ble. Klem til deg! :)

Anja

10.11.2013 kl.02:30

Kjære Camilla!

Du er bare skjønn,enkelt og greit. Ikke la andre dra deg ned. Du er superflink ! Ønsker deg og dine alt godt. Håper jeg får anledning til å besøke butikken din en dag:)

Mvh Anja

CamillaB

10.11.2013 kl.09:40

Har ikke hørt noe rykter eller noe jeg. Men henger ikke på diverse forum heller. En skilsmisse er jo aldri det man ønsker , og for barna er det klart godt og ha mamma og pappa sammen.. Men- nå er det ikke alltid det går da - så da må man gjøre det beste ut av det og det virker de jo som om dere klarer fint :) blir nok ikke like mye fryd når det kommer nye inn i bildet på hver kant kanskje - men det får man jo ta til den tid :)
Jeg syns du er knall flink og butikken din er lekker ! Men syns misunnelig nei - for du må jo se barna dine fryktelig lite med all den jobbinga??
Ha en fin søndag!
Klem Camilla ?

Torunn

10.11.2013 kl.10:27

Hei Camilla, har vi ikke alle sånne kjerringer i vårt nabolag? Som vrir og vrenger på det andre gjør og sier - kort fortalt sladrekjerringer..

Dette er egentlig folk som er misfornøyde med sitt eget liv, og som har for lite å gjøre. Hvem har brhov fo å kritisere andre om de selv har det bra. Jeg har selv vært utsatt for dette, riktignok ikke på nett. Janteloven..

Hev deg over det Camilla, ikke la deg såre. Dette er små, ynkelige mennesker.

Stå på Camilla!

Silje

10.11.2013 kl.11:37

Hei camilla:)
Jeg er ikke flink til å legge igjen spor etter meg her inne men etter dette innlegge måtte jeg bare si ett par ord!

jeg er inne daglig for å få inspirasjon! Noe jeg til de grader får!:) fantastisk blogg, med gode tips, ideer å et lite dryss fra familien bak et spennende konsept:) hva du velger å skrive er opp til deg, å hva vi vil lese er opp til oss. Sjønner godt at du blir lei av kommentarer som bare har som mål å såre deg! For hver negativ komentar trengs ti positive sies det, så da må vi som setter pris på det du gjør legge igjen en smilende komentar vi også:)

Håper på mange kjekke blogginnlegg fremover, både interiør fra butikk og hjemme!:)
Ha en fin søndag:)

Silje

Marianne

10.11.2013 kl.11:38

Hadde jeg bodd i nærheten ville jeg dratt innom butikken din og gitt deg en go'klem. Du er fantastisk! Det er bare en ting å si om dette:Rumors are carried by haters, spread by fools and accepted by idots. For meg er du en inspirasjon. Det er kun du som kan leve ditt liv og ingen andre, så løft hodet og gå veien din! Det er mange av oss som er stolte av deg. Ha en fortreffelig søndag og kos deg med det gode og ignorer det dårlige.

Anette M

10.11.2013 kl.11:40

Bra skrevet! Ingen som har peiling på hva du har opplevd i det virkelige liv og ingen som har noe med det, for man deler så mye/lite man vil på en blogg.

MyHomeIsMyCastle

10.11.2013 kl.11:59

Godt skrevet Camilla !

Jeg har dessverre og veldig dårlig erfaring med bygdetrollet, eller sladrekjerringer.
Det er vondt og tøft å høre rykter om seg selv som ikke har noe med virkeligheten å gjøre !!!
Husk bare at " What goes around comes around ". Det pleier å stemme ;)

Stoor klem kommer her <3

G

10.11.2013 kl.12:06

Jeg bruker ikke å kommentere men har fulgt bloggen din i lang tid, og synes dere virker som fantastiske mennesker som fortjener det beste. Det står stor respekt av at du ikke lar deg påvirke av barnslig sladder, og at dere har klart brudder på en så voksen måte. Ønsker dere alt godt fremover! :)

Hege

10.11.2013 kl.12:49

Ville bare si at jeg er innom bloggen din daglig, for å finne inspo:-) Ja for bloggen din heter jo faktisk VillaPaprika, så for de som er ute etter "siste nytt" - kjøp Se&Hør;-) Synes du har en ubeskrivelig fantastisk flott stil i hjemmet og på jobben, som gjenspeiler hverandre:-) Håper en dag jeg har ett halvparten så flott hjem som deg <3 Varm klem fra ei som ser opp til deg

Marthe

10.11.2013 kl.12:59

??
Syns du er fantastisk, Camilla
??

Jeanette HOUSE OF SILVER

10.11.2013 kl.13:40

Hvor var det et flot indlæg!!!!! Man undres virkelig over at den slags misundelige mennesker virkelig finder fornøjelse i at nedgøre andre, og deres valg og liv. De må VIRKELIG have et trist liv selv, tænker jeg.
Jeg synes at du virker som en super sej, stærk kvinde, der har fået maksimalt ud af dit liv. Tillykke med det, med dine børn, din virksomhed, og jeg er fuld af beundring over, det du har opnået og at du ydermere forstår at forblive gode venner med din exmand. Flot, flot, flot.

Held og lykke fremover :-)

Knus fra
Jeanette

Amalie

10.11.2013 kl.15:47

Utrolig bra skrevet! Takk for at du bretter opp ermene og sier ifra, du er en virklig tøff jente! Du virker som en utrolig vidunerlig jente, stå på!

Ingrid

10.11.2013 kl.23:26

Applaus !!

Maria

11.11.2013 kl.03:18

Latterlig av voksne damer å spekulere/såre rykter rundt andres brudd. Det er en privat sak, og jeg synes det er helt sykt at du skulle måtte "forsvare" bruddet her på bloggen. Det at de mener Håkon har gått pga interiørinteressen din sier vel lutt om hvor trygge og stabile menn de selv har funnet seg!jeg hadde ikke hatt det godt om jeg skulle være redd mannen ville skilles hver gang jeg byttet ut interiør eller ommøblerte:p hehe..
Nei, stå på Camilla! Vern om ditt og dine, og ikke la misunnelige sladrekjerringer nå inn til deg. Jeg elsker interiøret ditt, og søker mye inspirasjon hos deg. Synes også det er hærlig med små drypp fra hverdagen din, og to skjønne barn:) stor klem

Astrid

11.11.2013 kl.11:22

Stå på! Triste mennesker som får glede i å trykke ned andre finnes det alltid. De kjenner heldigvis ikke deg!

Camilla

11.11.2013 kl.16:30

Stå på, ikke la dumme kommentarer og sjalusi ødelegge! Jeg har fulgt deg og bloggen din siden du begynte, og jeg synes du virker som et utrolig flott mennesket! Et veldig bra forbilde er du for meg og veldig mange andre :-)

Linn S

11.11.2013 kl.17:35

Stå på Camilla! Du er ei super dyktig jente, og ut i fra måten du presenterer deg på bloggen din, er du ei jente med bein i nesa! Synes det er utrolig trist, at mennesker kan lage rykter og snakke sladder om barna! Da hadde jeg klikket i vinkler! Men dessverre har alle kommuner en håndfull med sladrekjerringer, som "tror og vet alt", og de eier dessverre ikke grenser når de først setter igang! Hold hodet hevet, og smil, så blir de nok fort lei! Du vet sannheten og de rundt deg også, det holder :-) Så får alle andre synse og sanse... Keep up the good work girl! Jeg heier på deg!! Mandagshilsen fra Linn

Marte

11.11.2013 kl.22:01

Amen!
Godt skrevet,stå på :)

Christine

12.11.2013 kl.10:32

Du er helt fantastisk du Camilla. Hev deg over alle de drittkjerringene, som rett og slett bare er misunnelige. Syns du og Håkon virker som to fantastiske foreldre jeg. Å dere er kjempe flinke som klarer å være venner etter et brudd, det er det ikke alle som kan. Å ikke minst fortsatt drive en butikk sammen.

Nei, ikke bry deg om alle de patetiske menneskene som må tråkke på andre.

Ønsker deg alt godt <3 Jeg STORkoser meg med hvert eneste innlegg du skriver, kan sitte i timesvis å bla gjennom bloggen din med en kaffekopp til. Du er min største inspirasjon, å jeg drømmer om å en gang komme innom butikken din, skal bare spare opp litt penger først :)

Klem fra Christine

annicken

27.11.2013 kl.23:25

Flott skrevet! Ikke bry deg om negativiteten, folk vil alltid prate. 50% er skilt, get over it tenker jeg. Er det ikke bra at vi har frihet til å velge? Utrolig flink du er med interiør forresten, fikk lyst til å pusse opp hele huset :) skulle gjerne vært så flink som deg. Hilsen fra meg

Skriv en ny kommentar

hits