Litt nytt.

God ettermiddag ! Nå har det den siste timen rent inn mail på bestillinger på stjerner,tørkerullholdere,nisser -you name it! Nettbutikken er som dere sikkert nå ser under arbeid og under en ukes tid skal den nye være oppe å gå den også! 

Idag har Gant Home flyttet inn med noen artikkler i nettbutikken og til uken kommer det Lexington, nettbutikken skal fylles opp med et solid vaesortiment, men send oss gjerne en mail på varer dere ser og ikke finner i nettbutikken, vi må nok jobbe en ukes tid med å få nyheter inn og i mellomtiden kan vi ta bestillinger også på mail slik at dere kan handle det dere ser på bilder om dere ønsker. 

Stjernene kommer ut iløpet av dagen til alle de av dere som etterspør de!

Idag kom nok en pall med varer og nye kjøkken kluter- herreminhatt så vakre de er altså. Jeg har handlet inn så mye pent til huset nå, gjett om jeg skal hjem å ordne litt da,dere! Nå som butikken bugner over av nyheter må jeg jo få på plass litt stæsj hjemme også! *HJEMMEGLEDE* 

Snart er det jo jul, og jeg gleder meg som en liten unge til å få opp julekuler og julestæsj-den tiden er så spesiell! 

Nyt dagen, vi skrives etterpå! 

8 kommentarer

Line

07.11.2013 kl.17:12

Hei Camilla !

Din nye butikk er SÅÅÅ vakker !
For en fantastisk jobb du gjør :-) Du har grunn til å være stolt altså ! :-)
Jeg tenkte å bestille meg nye puter fra nettbutikken, men må også kjøpe nye trekk til mine ektorp sofaer! mener du har hatt en i kjellerstuen din, (?) hvem farge hadde du på den ? Ønsker å ha en farge som glir sammen med dem fine putene jeg skal bestille :-)

Hilsen Line

Toril

07.11.2013 kl.18:28

For en flott butikk dette er blitt, skulle ønske jeg var litt nærmere, men benytter meg av nettbutikken. Ser du har de store tre - stjærnene som jeg har kikket etter en stund. Håper de kommer på nettet. Veldig lykke til med åpning og julesalg.

Christina

07.11.2013 kl.18:45

Jeg har reservert en sånn tørkerullholder for lenge siden, men fortsatt ikke hørt noe fra dere:/?

Camilla

07.11.2013 kl.19:53

Vi har flere liggende så ring 98847898

MyHomeIsMyCastle

07.11.2013 kl.20:42

Oi, oi, oi.......
FOR en flott butikk !!! Heelt meg !!!
Blir jo helt skjelven her jeg sitter og studerer bildene hehe ;)
Nå må jeg bare få solgt huset og komme meg i leilighet, så tar jeg meg en tur bortover til deg ;)

Ha en fin kveld du skjønne <3

Klemmm

Carina

07.11.2013 kl.21:59

Hei Camilla!

Gratulerer så masse med med den nye butikken din:) Den ser kjempe fin ut, og jeg skulle så ønske at jeg bodde nærmere slik at jeg kunne komme innom! Enn så lenge får jeg handle i nettbutikken;) Du har gjort en fantastisk jobb og du er til stor inspirasjon:) Jeg gleder meg også så til desember og all kos som hører til med pynting, baking, julemusikk, den herlige duften av kongerøkelse i huset, og små spente hjerter som gleder seg til julaften. Det er den fineste tiden<3

Ønsker deg en fin kveld videre:)

Mette

07.11.2013 kl.22:32

Finner ikke de rødrutete putene i nettbutikken?

Camilla

07.11.2013 kl.22:55

ring 98847898 så ordner de det for deg =)

Skriv en ny kommentar

hits