Palle kjøkken og maling...

 

Det enkle er ofte det beste og siden jeg hadde en klar mening om hvordan butikken skulle bli måtte jeg gå mange runder med meg selv i fohold til alt. Villapaprika er jo ikke akkurat en butikk som skal stille ut ikea kjøkken eller sigdal, så det jeg skal bruke vil jeg på en måte stå for selv. Når over 100 kvm mer skal fylles opp med varer blir løsningen og hvordan man velger å stille ut ting mye viktigere også. Jeg har jo som alle nå vet et palle vaskerom hjemme, og det har jeg vært stålende fornøyd med pga jeg følte det ble litt annerledes. Det samme vil jeg for butikken, den skal være meg og den skal være annerledes- ikke akkurat, men unik og lukseriøs.  Dyrt er det jo heller ikke å gjøre ting på denne måten og resultatet ble vellykket og VELDIG Villapaprika. 

Med god hjelp fra mine små goíngener ble resultatet helt perfekt! Palene ( deler ihvertfall)  er malt av Mathilde og borret sammen av Olíver.. Snakk om flinke barn ! 

 

 

Ferdig og en VELDIG fornøyd Camilla skal begynne å innrede! 

20 kommentarer

Maylinn

02.11.2013 kl.19:12

Paller er så utrolig greit altså! :D Hvor er de hyllene på veggen fra over pallene? Har sett etter noen akkurat sånne!!

SISSI

02.11.2013 kl.20:15

Hei! :-) Ser du har fått inn de pene kjøkkenrullholderne igjen! Blir det mulig å bestille disse på nett i nærmeste fremtid??

Ine

02.11.2013 kl.21:01

Hei. Flott butikken. Lurer på hvorfor du ikke bare skriver at hans chriStian er kjæresten din , istede for å bortforklare det er "samboere"til Håkon

Kine

02.11.2013 kl.22:20

Har dere noen lamper som passer til smale vinduskanter, til stue?

Camilla

02.11.2013 kl.22:36

Når bortforklarer jeg meg?? Har det bare ille morsomt med påstandene jeg

Monica

02.11.2013 kl.23:10

Hei! "kjøkkenet ble jo råflott! :) ikke rart du er flink i det du gjør ;)
Et lite privat spørsmål kanskje, men spør alikavel så svarer du om du føler for det ;)
Om jeg ikke misforstår helt, så er det ikke så lenge siden Håkon flyttet ut. Synes du ikke det er litt tidlig å presentere barna for en ny type, så fort etter bruddet? ikke at jeg har noe med det, og vet jo heller ikke om han er kjæresten din, men siden det ligger diverse bilder av han her og det virker som om dere er mye sammen, så tolker jeg det slik.... ;) Privat spørsmål ja, men spør bare av hva jeg har sett og lest her inne. ikke ment som kritikk eller noe slikt.

monica :)

Hanne

02.11.2013 kl.23:21

Hei Camilla:)
Det er en stund siden jeg har klikket innom bloggen din fordi det har skjedd veldig mye negativt i livet mitt i det siste. Jeg har ikke hatt tid eller ork til noe som helst som heter Internett i det siste så jeg har bladd litt tilbake i arkivet ditt:) da jeg plutselig leste at barna skulle til pappaen sin, fikk jeg plutselig hjerte i halsen. Jeg husker jo så godt at dere var med på unge mødre, og jeg husker jeg satt å så på KUN fordi DU var der. Det at jeg nå leser at dere har skilt lag synes jeg er leit (fordi jeg fikk et så sterkt forhold til dere gjennom unge mødre), men jeg håper du har det fint:) lykke til videre med både butikken, bloggen og livet:) dette blir nokk ikke det siste du ser fra meg ;)

PS. Ble litt skuffet over at jeg ikke så deg på unge mødre igjen på onsdag, vet du når du kommer på skjermen?

Miriam

03.11.2013 kl.00:30

Kreativ løsning :)
Beklagelig med kommentarene :/
Håper helgen er flott!

Lena

03.11.2013 kl.04:14

Alt for tidligt å få seg ein ny ein . Barna kjem først ! Barnslig blogger som synst da er morsomt at folk er skeptisk på han der hans .

-ine

03.11.2013 kl.09:32

Her går det unna.... I følge søsteren din sin blogg er dere iallfall kjærester.....

Torunn

03.11.2013 kl.10:13

Camilla, du er imponerende flink! Venter i spenning på juleinteriør i nettbutikken, men skjønner at du ikke har kapasitet til det før du har åpnet den nye butikken. De rutete Palmaputene ble perfekt på hytten min:-)

Til dere som skriver om Camilas privatliv. Dette vet dere ingenting om, og har ingenting med. Hva vet dere om hvor lenge prosessen har pågått? Sannsynligvis en tid. Er dere virkelig så dumme at dere tror beslutningen ble fattet i en fei og så lagt ut på bloggen? Hjelpes..

Vær stolt av alt du får til og den du er Camilla, stå på!

Marianne Skei

03.11.2013 kl.12:52

Hei :-) Ser du har fått inn tørkerullholderene igjen. Vet ikke om du husker det, men jeg bestilte en i april, men ennå ikke mottatt - har sendt deg mail. Håper du kan følge opp den saken :-) Butikken din blir forresten kjempeflott!! Lykke til!

Kristin

03.11.2013 kl.17:02

Så utrolig flink du er med interiør - en stor inspirasjonskilde:-) Kom over dette innlegget, og lurte veldig på hva serviset på bildet heter; http://villapaprika.no/2012/02/full-timeplan-2/. Selges det i butikken din? Utrolig flott!

Camilla

03.11.2013 kl.20:11

Du er vel ikke den rette til å utale deg om meg og mitt privatliv, spesielt når du ikke kjenner verken meg,Håkon, eller Hans. Kjærlighetslivet mitt er jeg totalt alene om å bestemme over og hvis lesere av denne bloggen skal sitte å skyte spurv med Kanon her inne på Villapaprika sitt kommentarfelt er det bare å fortsette. Det blir rett og slett for dumt.

Men igjen - hvem jeg vil leve med og hvordan jeg gjør det er min avgjørelse og ikke lesere her inne. Barna mine har det mer enn bra nok, uavhegig av hvem jeg lever med eller ikke.

Nyt søndagen og den kommende uken ;)

Camilla

03.11.2013 kl.20:13

Og i følge mitt liv er vel det min sak, så lenge jeg er snill og grei mot folk trenger jeg ikke forsvare verken hvem jeg velger å leve livet mitt med eller meg selv, vi lever i 2013 . ;) ha en flott dag.

Camilla

03.11.2013 kl.20:14

tuse takk for hyggelig kommentar - varmer veldig <3

Camilla

03.11.2013 kl.20:15

Tørkerull hoderene kom inn fredag og alle som har lagt inn bestilling på disse er reservert =)

Heidi

03.11.2013 kl.20:59

Fy fader, klapp igjen dere to! Hvem Camilla vil være sammen med er vel hennes sak!! Barna kommer først? Så slem du er som skriver sånt! Du vet ikke grunnen for at Camilla og håkon gikk hvert til sitt og når det faktisk ble slutt! Hold munn og fei for din egen dør! Camilla stå på! Drit i små møkkakjærringer som må ty til kommentarfelt for å skrive drit!

Inger Lise

03.11.2013 kl.22:27

Super inspirasjonskilde. Flott butikk !! :) Til lykke med nyåpning. Det er dette vi ønsker å følge i din interiørblogg; ditt eller andres privatliv blander vi oss ikke i ;) STÅ PÅ!! :) Er det virkelig voksne folk vi har med å gjøre her, eller?? :O *SJOKKERT over oppførsel*

Merethe Steen

03.11.2013 kl.22:53

Hei Camilla! Masse lykketil med nyåpning av ny butikk!:) hvor har du kjøpt denne flotte kjøkkenbenken;)?

Skriv en ny kommentar

hits