Childrenboom...

God morgen alle lesere!  

Idag har det gått unna her hjemme på morgninen, vi satt å se på litt barnetv og VIPS var kl over 8 ... Tiden går alltid litt for fort på morgenen, på kveldene går den mye roligere så jeg lurer på hva jeg gjør forskjell ? 

Vel, her på Østlandet regner det nå og det er ellers også grått ute stort sett hele dagen. Tempraturen er så "rar" og idag var det plutselig 15 + grader igjen , her om dagen bikket det jo over til minus.  Sånn er det jo og heldig som de fleste av oss er har vi deilige hjem å holde oss inne i når uteværet svikter og ingen tin utenfor dørene frister. Har dere begynt å få inn høsten? Myke puter,deilige kosepledd og masse levende lys? Det er jo absolutt tiden for dette nå! Tips til denne høstens "must" produkter hos Villapaprika kommer jeg med etterpå.. Det er jo ikke bare hjemmet som ofte fornyes litt på denne tiden av året? 

Jeg elsker klær, fakitsk like mye som interiør så her i huset er det alltid morsomt når hu mor finner tøy for sesongen til store og små.  Ungene er jeg ekstreme på, for jeg synes det er så morsomt å kle opp de to små barna mine.  Ull, ull og atter ull, med en mormor (mor) som strikker alle mulige av deilige gensere, kjoler og bukser er vinteren en periode jeg ELSKER å gå inn i til tross for kulde og mye dårlig vær. Forrige helg dro jeg hjem til min søster og handlet masse barneklær, - kjoler, gensere, jakker,luer,skjerf,strømpebukser +++ you name it! Hun har det meste ! Og herreduffen, hadde jeg hatt baby hadde jeg handlet alt tror jeg, for at det finnes mye søtt de de bittesmå også hadde jeg nesten glemt! Ble nesten litt dårlig jeg altså! *barejegkunnetrylletdesmåigjenforbarefemmintuetter* ... Vel, det er ikke mindre å finne når de blir større og jeg går nesten litt "amok" og må sette meg ned å tenke og velge når ejg skal ta avgjørelsen på hva de trenger og jeg skal kjøpe.. To kjøp jeg har elsket er en jakke til Oliver i ull med tøffe skinnsider og hette og ponchoen til Mathilde i 100% myk ull.

Norsk nettbutikk med skadinaviske barneklærmerker er tingen! Det lille ekstra ! 

Childrenboom skårer virkelig høyt her, klærene holder høy og god kvalitet og servisen min søster yter er rett og slett upåklagelig! 

 

Jakken finner dere HER.

 

 

Ponchoen er jeg litt usikker på om min søter har inne, men masse flotte jenteklær finner dere HER.

Nå skal jeg kjøre på jobben,vi skrives mine vakre! 

5 kommentarer

Margrethe

23.10.2013 kl.11:00

Har mange av de ponchoene på lager :-) vakre tantebarna mine ?? Godt du er fornøyd

may

23.10.2013 kl.17:33

Heihei:) har du fått ny ytterdør nå??jeg venter i spenning..<3

Camilla

23.10.2013 kl.21:53

den kommer no opp neste uke håper jeg =)

may

24.10.2013 kl.09:07

spennende!!jeg også skal ha ny så treng inspirasjon fra deg,du er så flink:-))

Camilla

24.10.2013 kl.10:46

<3<3

Skriv en ny kommentar

hits